I`ll be waiting up counting the stars

Nå skulle jeg egentlig ha vært i Sverige med besteforeldrene mine, broren min og bestevenninnen min. Isteden sitter jeg hjemme og de andre håper jeg koser seg på campingen! Vi dro tidlig på morningen på torsdagen, hadde en kjempefin dag og ble kjent med en del nye folk! 🙂

Men så kom natten og så kom tankene, jeg satte meg ut med en god bok i håp om at de skulle gå vekk. Det funket svært dårlig, så jeg satte heller på litt fin musikk. Det funket også svært dårlig og tårene ville ikke slutte å renne. Det ente med at jeg ringte hjem og så kom de å hentet meg midt på natten, heldigvis så var det ok for dem å kjøre, selv om det er et godt stykke. Helt ærlig burde jeg ha tenkt bedre etter før jeg dro avgårde, jeg burde ha visst at jeg var såpass ustabil at det kanskje ikke kom til å gå. Stakars Tonje fikk ikke vite noe før det var morgen, det må jeg innrømme jeg har veldig dårlig samvittighet for. Jeg håper, som sagt, at de klarte å kose seg og som mormor skrev til meg på sms: turen tar vi igjen neste år!

Jeg vet at det kanskje ikke er så lurt å dele så mye som det jeg deler, jeg vet at hvem som helst kan lese det og jeg vet det kan bli brukt mot meg. Men de konsekvensene betyr ingenting i forhold til hvor mye skriveterapi faktisk hjelper. Og da er det verdt det, for jeg trenger all den hjelp jeg kan få.

4 kommentarer
    1. Den psykiske helsen først vet du, Elise <3 Bra av foreldrene dine kom og hentet deg selv om det var mitt på natten. Tror Tonje forstår og at du ikke trenger å ha dårlig samvittighet! Du kunne ikke vite at det kom til å skjære seg. Og når det gjelder besteforeldrene dine så er de også familie, og de støtter deg forhåpentligvis om du ikke er psykisk opplagt. Take care!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg