deteriorate



Hei på dere fine mennesker som fortsatt titter innom her. Jeg har veldig mye på hjertet for tiden og jeg har veldig lite mot for tiden. Selvbildet er svært dårlig og jeg er lei. Det blir masse klaging og det er jeg veldig lei for, unnskyld. Jeg er så sliten og drittlei av å ha null selvkontroll og over å være så grusom som det jeg er. Hverdagen min består av å være totalt fanget i bulimiens klør, jeg vil ikke mer. Dere skulle bare ha visst hvor forferdelig jeg er mot de som er i nærheten av meg, hvor stor jeg har blitt (det ser dere for så vidt på bildene) og alt mulig annet dumt. Faen ta den jævla bulimien som skal ødelegge alt og faen ta meg som ikke klarer å bli kvitt den.

(demon – hunter detoriate er foresten en veldig fin sang)

16 kommentarer
    1. De bildene hvor du smiler og ler… De er noe av det vakreste jeg har sett i hele mitt liv. Du virkelig smiler med hjertet!

    2. Åh du er nydelig. Stå på, du klarer det. En dag blir du kvitt den, så kan du se tilbake på den og tenke over hvor langt du har kommet. Stå på, hold motet oppe.

    3. Hei. Vil bare si at du tar helt nydelige bilder!
      Trist at bulimien sliter og tærer på deg. Jeg vet hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse..
      Jeg måtte legge bloggen din til mine favoritter, for nok en gang- du tar nydelige bilder!

    4. Har du kik? Du kjenner meg nok igjen når du ser meg.. Må bare si at jeg ser utrolig opp til deg! Lykke til💕

    5. Uff, leit å høre at du har det så tøft..
      Du skal til Capio om to dager, skal du ikke? Jeg har vært der i 2010 og 2011, og jeg lover deg at de er kjempe dyktige der borte. Det blir nok en tøff periode for deg, men jeg ser at du elsker å danse ballett, så om balletten gir deg like mye motivasjon som meg: Husk hva du kjemper for. Ballett kan du ikke danse med en bulimi-skadet kropp 😉
      Det er verdt kampen!
      Klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg