19.11.15

Hei dere! Jeg tror jeg er tilbake nå. Det har vært ganske tøft i en periode og jeg har prioritert å bruke tid på meg selv og skole fremfor alt mulig annet. I går arrangerte vi i Unge venstre et åpent møte hvor Hiam fortalte om sin personlige opplevelse da hun var nede i Hellas for å hjelpe flyktninger og arbeidet hennes generelt for å hjelpe flyktninger og asylsøkere. Og jeg må bare si WOW for en dame! Det er helt utrolig hvor god hun er og hvor mye fantastisk hun har gjort og gjør, jeg ble kjempeimponert! Ellers om dagen så går det i skole og dansing og nå begynner vi for alvor med å øve til juleforestillingen med dansingen med dans omtrent hver dag frem til 6. desember. Slitsomt , men veldig gøy!

Denne torsdagen er årets første snødag her i Larvik og på morgenen i dag ringte bestevenninna mi i ekstase for å fortelle at det snødde. Så trøtt som jeg var hadde jeg ikke sett ut av vinduet en gang etter at jeg hadde stått opp. Jeg skal også prøve å få tatt noen nye bilder når jeg kommer hjem fra skolen i dag, men enn så lenge får dere se et tilbakeblikk fra sommeren. Neste gang det blir sommer for meg blir i vinterferien, da blir det tur til Gran Canaria! Jeg gleder meg helt enormt!

1 kommentar
    1. Veldig glad du er tilbake!:) Men det er bra at du har tatt godt vare på deg selv – det er så viktig. Håper du får en fin kveld!:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg