MY STYLE | AUTUMN 2018

God ettermiddag! I løpet av denne uken har jeg filmet noen av antrekkene mine og satt dem sammen til en lookbook, noe jeg egentlig har gjort flere ganger, spesielt til jul. Selv elsker jeg å se slike videoer, så jeg håper min også faller i smak. 

Andreas og jeg var i en bursdag i går og det var veldig hyggelig! Dessverre måtte vi dra litt tidlig fordi jeg fikk skikkelig vondt i magen. Til tross for at vi var hjemme før midnatt sovnet jeg ikke før i firetiden i natt.. Heldigvis kom jeg meg opp i titiden i dag, slang meg selv i dusjen og fikk en grei start på dagen. Jeg er som sagt tidligere en skikkelig b-menneske og jeg hater å stå opp tidlig, men jeg hater likevel å våkne sent. Jeg føler hele dagen blir borte om jeg står opp etter klokken ti. Regner ikke med at jeg er den eneste? Jeg er så sjalu på de som våkner av seg selv i 7-8 tiden. Skulle gjerne ha vært en av dem! 

Før vi dro i går snakket jeg en stund med bestevenninna mi på telefonen og plutselig hadde vi bestilt en tur til Gdansk i november haha. Jeg elsker å være spontan og jeg elsker å reise. Jeg har jo til og med bestilt en spontan tur til Rhodos før hvor Andreas og jeg dro samme dag.. Budsjettet er ikke akkurat stort, men vi fikk fly tur/retur fra flyplassen rett ved her vi bor + 3 netter på hotell for under 800kr og i tillegg er det veldig billig med mat og offentlig transport i Polen. Jeg tror dette blir en skikkelig fin tur! Uten om Sverige blir dette vår første utenlandstur sammen. Klarer nesten ikke vente!

-Elise Amanda

4 kommentarer

Siste innlegg