hits

RUSSETIDEN 2018

Nå er RT over og hei hvor fort den tiden har gått! Jeg har kost meg skikkelig og dagene har egentlig bare flydd avgårde! Ekstra ekstra godt kjennes det å endelig være i mål! De fleste feirer at 13 års skolegang er gjennomført, men for min del så er det 16 års skolegang. Det tok litt tid, men det gikk! Det var flere rundt meg som ikke hadde troen, som virkelig mente og sa at jeg ikke kom til å klare det og da kjennes det også ganske godt å motbevise det! Det er lov til å være litt stolt av seg selv da? Jeg vil tro det. Nå er det bare noen få skoledager igjen og siden jeg ikke kom opp i nynorsk (halleluja!) så er vet jeg at jeg kommer til å stå i alt! Første eksamen er på fredag og den er i norsk bokmål. Jeg krysser også fingrene for at jeg ikke kommer opp i historie, ikke på grunn av selve faget, men jeg har vært litt treg ute med å bestille time til nytt pass og det eneste som var ledig i tide er på eksamensdatoen til historie.. Hehe, typisk meg. Så har jeg jo balletteksamen og den har jeg skikkelig nerver til! Heldigvis har vi en del treninger igjen før den kommer.

Søndag til onsdag var jeg forresten på vurderingsopphold på Modum bad. Så da jeg kom hjem var det bare å hoppe i russedressen og så komme seg til natt til 17. arrangementet. Alle på gruppa mi på Modum ble tilbudt plass, utenom meg, noe jeg tok veldig tungt. Heldigvis så de motivasjonen min og de skrøt meg opp i skyene for innsatsen min, så jeg får komme til et nytt vurderingsopphold allerede i august da de egentlig ville ha meg inn fortest mulig. Jeg håper så inderlig at jeg får plass! 

Håper alle hadde en fin feiring i går forresten! Hipp hipp hurra! 

-Elise Amanda

  Postet: 18.05.2018     Tid: 20:47     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

INSTA LATELY

Da var det søndag igjen og vinterferie! Jeg håper dere har hatt en fin helg! Selv har jeg hatt det koselig. På fredag var Nora og jeg på byen siden hun fylte 20 år og i går var vi på innflytningsfest hos Vibeke og Kristian. Det var så god stemning der og utrolig koselig! Jeg fikk også sett igjen mennesker jeg ikke hadde sett på evigheter og blitt kjent med noen nye. Jeg tror dette er den fineste helgen på evigheter! Vi dro litt tidlig hjem fordi det ventet besøk hjemme og der slo vi i gang en slag Alias. Gjett hvem som vant da? Hahah. Det ble egentlig ganske tidlig kvelden på meg og jeg var egentlig klar for å trene i dag, men det går jo ikke buss fant jeg ut. Jaja, treningen kan jeg ta i morgen. Under her ser dere litt bilder fra den siste tiden. Følg meg gjerne på insta: @eliseamandan


1. Grease forestillingene var ferdig og jeg satt hjemme med et kamera stappfult av bilder 2. Lunsjdate med Nora på Hungry Heart 3. Sen kveldstrening med Erika 4. Første gang jeg endelig klarte en ordentlig scorpion!! Så fornøyd 5. Min nye astronautbukse som Andreas kaller den for, selv digger jeg den 6. Beate fylte 50 og slo til med en skikkelig fest hvor bandet til pappa spilte 7. Skøyter med Nora på torvet, etterfulgt av en kopp med te 8. Vi fikk gavekort på Jysk og kjøpte dette. Ikke katten selvfølgelig, hun inspiserte hyllen. Må legge til at jeg monterte den selv, jeg er egentlig ganske handy av meg 9. Enda ei liten treningsselfie.

-Elise Amanda

  Postet: 18.02.2018     Tid: 12:18     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

STREET LIGHTS

God kveld/natt, kall det hva du vil! Nå er danseforestillingene ferdig, det går så alt for fort! På scenen når vi skal ut fra applaus spilles alltid "julenissen kommer i kveld" og HVER gang smeller julestemningen min inn. Når den kommer på, ja da er det jul! Jeg skal også innrømme at det bestandig kommer mye følelser i sving da og jeg kjenner en plutselig følelse av ekstrem lykke. Så gråter jeg litt fordi alt er så fint. Hver gang. Litt sært kanskje, men sånn er nå det.

Nå skal vi se gårsdagens episode av farmen og så er det rett i seng. Jeg planlegger forresten noen spennende youtube-filmer nå med juletema, dere burde glede dere! Den ene har jeg startet å filme til og jeg regner med den blir ferdig i løpet av neste uke. Det kommer litt an på når jeg får smisket meg til å bli filmet hahah. Andreas og jeg var en tur i byen her om dagen for julegaveshopping, der kommer bildene under fra. Håper du får en god natt søvn. Natta!


-Elise Amanda

  Postet: 07.12.2017     Tid: 23:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

INSTA LATELY

Tiden flyr så fort om dagen! Nå er det alt nesten tre uker siden skolen startet (og bare 3mnd, 3 uker og 1 dag til julaften!). Jeg kjenner at jeg nå begynner å komme inn i rutinene igjen og det er så deilig! Litt hektisk skal jeg innrømme at det er om dagen, med skole, behandling, kattunger, dansing, snart valg og noen andre prosjekter på gang, men jeg tror det skal gå sånn akkurat. Siden sist har jo skolen startet igjen og jeg har blant annet feiret bursdagen min med venner og det ble utrolig koselig feiring! Pappa var jo så snill at jeg fikk låne huset hans (og han ga meg faktisk ingen regler. Fordel med å ha foreldre som stoler på deg). Vi feiret og da alle hadde dratt sov Andreas og jeg rundt to timer før vi ryddet så og si alt og så dro vi på morningen. Det eneste som gjenstod da var en runde til med oppvaskmaskinen og å kjøre noe i vaskemaskinen. Heldigvis var pappa så grei at han sa han kunne ta det da han kom hjem! 

I dag skal vi på middag til moren til Andreas og samboeren hans, så det blir nok koselig! Etter det drar vi mest sannsynlig til ei venninne av meg og så blir det nok byen etterhvert. Venninnen min og jeg har faktisk vært venninner i 16 år, så vi har kjent hverandre lenge kan man si. Nå får jeg nesten ordne meg litt og ordne litt hjemme før vi må dra. Enn så lenge får dere se noen bilder fra instagram i det siste. Følg meg gjerne, jeg heter @eliseamandan der.

-Elise Amanda

  Postet: 02.09.2017     Tid: 15:03     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

STAVERNFESTIVALEN 2K17

Årets festival var helt konge! Jeg var så heldig å få tredagerspass i bursdagsgave av Andreas og det satte jeg så utrolig pris på!  Den første festivaldagen kom vi hjem fra Riga og ar hjemom en liten tur før vi dro inn til festivalen. Dag to og dag tre var vi på vors hos et vennepar med en god del andre mennesker og det var kjempekoselig! Med grilling den ene dagen og reker den andre. Det var jo meldt regn hele festivalen, men heldigvis snudde været. Det var ganske kaldt på kveldene, men heller det enn regn. Jeg har kost meg helt utrolig mye og under her ser dere noen mobilbilder fra dagene. Tusen takk til alle dere som gjorde festivalen kjempebra!-Elise Amanda

  Postet: 12.07.2017     Tid: 13:16     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

MÅNEDEN SOM GIKK - JUNI

MÅNEDENS HØYDEPUNKTER: Denne blir lett! Toppturen med tante, da jeg fikk tilbake eksamen og så at jeg fikk 3 i matte!!! (jeg har slitt så himla mye med det og i hele førsteklasse og halve andreklasse lå jeg an til å stryke, så denne er jeg megafornøyd med!), at jeg endelig fikk kjøpt med et brukbart objektiv igjen så jeg kan ta bilder, sommervarmen og ikke minst alle de fine kveldene jeg har hatt med venner. Linjefesten var også koselig, selv om jeg bare kunne være der litt.MÅNEDENS NEDTUR: Det ble en del surr etter at jeg tok mandlene, men bortsett fra det ar Juni en veldig grei måned! 

MÅNEDENS CRAVING: Åhh uten tvil blåskjell! Jeg har bestandig elsket sjømat, men det er først nå i det siste jeg virkelig har fått øynene opp for blåskjell. Jeg skal innrømme at jeg har spist det en del ganger forrige måned. Det er jo så himla godt og ikke minst blir man behagelig mett av det. Jeg tror faktisk det er ikke noe som passer bedre en fin sommerkveld. Det slår grilling og reker lett! MÅNEDENS BOK: Det tror jeg må bli Sønnavind-serien! Jeg leste ikke noe annet forrige måned, men jeg kan jo jukse litt og anbefale boken jeg holder på med nå! Boken heter "Han stjal mine barn" av Patsy Heymans og er en veldig sterk og sann historie som handler om ei opprørsk belgisk jente på 15 som er på ferie i Israel hvor hun forelsker seg. Etter å ha vært hjemme en stund og brevvekslet med kjæresten Chaim velger hun å dra ned igjen. Det er utrolig mye som skjer og de får tre barn sammen. Chaim behandler verken henne eller barna pent og Patsy finner ut at hun må rømme med barna. Chaim misbruker henne seksuelt, fysisk og psykisk. Med hjelp av sin far kommer de seg ut av landet og tilbake til Belgia. Men helvetet stopper ikke der. 

MÅNEDENS ANTREKK: Jeg tror faktisk det må bli det antrekket under her. Veldig comfy antrekk, men likevel litt stilig. 


 

MÅNEDENS TANKE: Å ikke være bra nok i absolutt alt er helt okay. Vi er alle flinke og gode på forskjellige måter, ingen kan klare alt. Vi må sette mer fokus på at man ikke trenger å nå opp i alt. På at "vær fornøyd, du er bra nok som du er" kan føre til enda mer press, nettopp fordi mange føler at de faktisk ikke er det, men da må jobbe mot å bli det for å passe inn i det samfunnet og de rundt en forventer at en skal klare eller være bra nok i. Alle er bra nok i veldig mange ting, men det er så viktig å huske at ingen av oss er supermann, vi er faktisk mennesker.

  Postet: 02.07.2017     Tid: 21:42     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

TOPPTUR

På mandag tok tante meg med på en kjempefin tur! Vi kjørte til Dalen i Telemark og slo opp telt der. Første kvelden og natten var skikkelig kald så vi slet med å sove, men vi kom oss opp tidsnok neste dag til å ta kanalbåten Henrik Ibsen til Lårdal. Båten var utrolig koselig og jeg anbefaler å reise med den hvis noen er i nærheten! Den kjører også i sluser, noe vi ikke fikk oppleve siden vi ikke skulle så langt. Etter å ha gått av båten gikk vi Lårdalstigen og så tilbake til Dalen. Det ble en tur på nesten 2,5 mil og turen tok oss 8 timer. Det var ganske krevende terreng og veldig mye opp/ned forskjellige fjell, men så utrolig fint det var og ikke minst verdt det! Det er forståelig at det heter Lårdalstigen for det var så bratt som en stige omtrent flere etapper av turen. Jeg tok dessverre ikke noen bilder fra det høyeste punktet da det var mot slutten og man kan si at jeg var vell så sliten den siste biten haha. Etter å ha kommet tilbake til campingplassen la vi fra oss sekkene og tuslet til en kro i sentrum for å få i oss litt varm mat. Jeg tror faktisk at pommes frites aldri har smakt så godt før noen gang! I dag våknet vi av at teltet lå midt i solsteika, så da stod vi opp og tok tiden med ro. Spiste, ordnet oss, pakket ned og dro hjem. Det var en kjempefin tur og jeg håper jeg får gått flere toppturer i nærmeste fremtid! Veldig glad for at tante tok meg med på denne turen❤❤-Elise Amanda

  Postet: 28.06.2017     Tid: 19:35     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

KATTUNGENE

For 6 uker og noen dager siden ble den fine pusen vår Molly stolt mamma til fem små nøster. De har blitt ganske store og vi begynner å merke de forskjellige personlighetene. Vi har Hedvig som elsker å dalte etter meg, Nilus som er litt sutrete og redd, Hermine som er minst av alle ungene, men også den aller tøffeste og den som var først ute med alt, Sirius som kan ligge på brystet og kose i evigheter, Amelia som elsker å løpe og leke. De er noen små hjerteknusere hele gjengen og selv om det er en del jobb med de og de er litt pøbler så blir det trist å gi de fra seg. Kattungene er reinraset Maine Coon kattunger (google gjerne rasen, de er nydelige). Typiske for rasen er at de er ekstremt snille, elsker å være sosiale, de ligger ofte med forbeina strakt ut, veldig lekne, lite aggressive, ganske allergivennlige og at de kan bli veldig store. For ikke å glemme at det er verdens beste og herligste katterase! Jeg regnet med at de får fine og litt pompøse navn på stamtavlen sin, men enn så lenge har de fått navn fra Harry Potter. Jeg som har stått for navnevalgene med andre ord hahah:)


Hedvig og mamma Molly

Sirius, Nilus, Hermine og Amelia, Amelia igjen.

En ganske trøtt Hedvig
 

-Elise Amanda
 

  Postet: 27.06.2017     Tid: 17:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

XXX

Jeg fikk testet ut de nye strømpebuksene mine i dag og jeg elsker de allerede! I morgen drar jeg faktisk avgårde på sommerens aller første ferie, sammen med tante. Det tror jeg skal bli utrolig koselig! Vi skal kjøre i tre timer i morgen og campe i telt og på onsdag skal vi gå en tur på åtte timer som ser utrolig fin ut! Kameraet blir selvfølgelig med på turen. Jeg burde egentlig begynne å pakke nå, komme meg i dusjen og ta ut av oppvaskmaskinen. Men kjenner jeg meg selv rett blir jeg ikke ferdig før midnatt. I morgen tenkte jeg forresten å vise dere kattungene, de er så utrolig nydelige!

-Elise Amanda

  Postet: 25.06.2017     Tid: 20:41     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

LIVING ROOM

Gjett hvem som stod opp klokken fem i dag tidlig og begynte å ommøblere stua da? Haha det er så himla typisk meg! Jeg er faktisk litt stolt over meg selv som ikke begynte midt på natten denne gangen. Heldigvis synes Andreas også at det ble bra! Resten av dagen skal bli brukt til det jeg har gjort mest i det siste: bare slappe av. Så tror og håper jeg at jeg er klar til mandag for da reiser jeg avgårde en liten tur med tante. Det gleder jeg meg veldig til! Gardinene henger forresten slik pga solen, både fordi den blender og fordi vinduene fungerer jo omtrent som et drivhus. Håper forresten ikke at noen tar t-skjorten seriøst haha.


 

-Elise Amanda

  Postet: 24.06.2017     Tid: 19:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

INSTA LATELY

God kveld dere! Åhhh nå lover jeg bedre bilder fremover, jeg har nemlig akkurat bestilt meg nytt objektiv!! Jeg gleder meg helt vilt til å motta det i posten! Klønete som jeg er har jeg ødelagt to slike objektiv før *kremt*, men nå skal jeg være enda mer forsiktig!

Dagen i dag har blitt brukt på sykehuset hvor jeg har fjernet mandlene for andre gang. Jupp, du leste helt riktig! Jeg fjernet de rett før jeg skulle begynne på barneskolen, men har likevel slitt med ekstremt mange halsbetennelser i året og vært ganske sikker på at det har vært en del resten igjen på høyre side. Etter at legen fortalte meg at bare i vinter hadde de registrert 6 halsbetennelser på meg ble vi enige om å henvise meg til øre/nese/hals som da bekreftet mine mistanker. Det er ikke så lenge siden han da sendte henvisning til sykehuset for å fjerne det og allerede i dag var dagen her! Jeg har hatt veldig flaks med datoen, det var jo etter eksamen er ferdig, men før sommerferien setter inn for fult. Nå er jeg ikke rusa på morfin lengre og det kjenner jeg for å si det sånn, men heller disse smertene her i 1-2 uker enn svært mange halsbetennelser hele tiden. Anniken har vært så utrolig grei at hun har vært med meg hele dagen og det setter jeg så uendelig stor pris på! Det har jo også vært en mye lenger dag for henne enn meg, jeg lå jo tross alt to og en halv time i narkose. Så om ikke så alt for lenge er jeg nok på beina igjen og forhåpentligvis får jeg et liv uten så mye sykdom. Dere aner ikke hvor godt det skal bli!

@eliseamandan hvis du vil følge
 

  Postet: 16.06.2017     Tid: 21:53     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

SOMMERKVELD

Åh for en fin og spontan kveld det var i går! Jeg kjedet meg hjemme og så ringte Jørgen for å høre om jeg ville bli med å ta en kopp kaffe. Hvorfor ikke, tenkte jeg og hev på meg noen klær og gikk avgårde. Kaffe ble byttet ut med øl og vin på brygga og en plutselig plan om å spise middag ute, før jeg måtte løpe videre for en avtale med Anniken. I mellomtiden møtte kjæresten min Jørgen og etterhvert kom Anniken, jeg og Maud ned også til pakkhuset hvor de satt. Der ble det kjempegod mat, koselig stemning og noe godt i glasset. På veien hjem gikk vi forbi Bølgen kulturhus og Andreas sier at han fikk plutselig veldig lyst til å dra på kino, noe jeg også fikk plutselig lyst til. Så da vandret vi inn dit og spurte om det gikk en film nå og det startet en ny film om 15 minutter så da så vi den gitt. Jeg trenger flere slike kvelder med sol, spontanitet, gode venner og god mat. Det skal det uten tvil bli flere av i sommer!

  Postet: 13.06.2017     Tid: 15:25     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

I SOMMER SKAL JEG...

God kveld! Nå er det alt for lenge siden sist og det går dessverre lang tid mellom hver gang. For gjett hvem som ikke har fått fingeren ut og ikke fikset objektivet sitt ennå? Joda, det er meg det. Siden sist har katten vår Molly fått fem herlige kattunger og jeg er ferdig med eksamen. Jeg kom opp i matte skriftlig og jeg ber til høyere makter om at jeg ikke strøk.Jeg ville også si at jeg ikke lager dette innlegget for å skryte, jeg setter ekstremt pris på alt og vet at jeg er veldig veldig heldig. Det er jo også så gøy å lese slike innlegg på andre blogger synes jeg! So here we go:

❤På sommerleiren til Unge Venstre med mange fantastiske mennesker. Åhh jeg gleder meg virkelig! Dette blir mitt andre år på sommerleir og jeg tror at dette året blir minst like bra om ikke bedre

❤Stavernfestivalen med kjæresten min og en del andre venner! Jeg er så heldig at jeg får tredagers VIP festivalpass av kjæresten min til bursdagen min i år! Det er jo en helt syk gave og jeg klarer nesten ikke vente!

❤London! I slutten av sommerferien drar ei venninne og jeg til London. Det blir min aller første ordentlige utenlandstur med ei venninne og jeg tror det skal gå kjempefint! På planen står i alle fall shopping, se en musikal og mye annet! Vi blir borte i tre netter og planen er tidlig opp hver dag for å rekke mest mulig. Bildene under er fra sist jeg var i London som var i 2012.

Riga med besteforeldrene mine, lillebroren min og kjæresten min. Jeg er utrolig heldig som har besteforeldre som tar oss med på tur! I tillegg er de veldig sporty for alderen og alltid hyggelig å være med. Skal vi opp 7 etasjer og tar trappene så er det mormor som er på toppen først. Flaut, men sant. Og mormor er noen og sytti. Vi fikk faktisk velge mellom å bli med de på Kiel-tur med color magic/fantasy, Gdansk eller Riga, men valget falt på Riga da det alltid er spennende å oppleve nye steder❤Ellers på planen står hyttetur med en jentegjeng på hytta til Simone (som endelig kommer hjem etter 1 år i USA, herregud som jeg gleder meg til å se henne igjen!!), mest sannsynlig en tur til Sverige for å besøke tante og onkel på campingen og noe som ikke er helt avklart ennå.Hva skal du i sommer?

  Postet: 05.06.2017     Tid: 23:33     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

OPPUSSING FØR OG ETTER

Her i huset vårt har vi tre soverom: ett vi selv bruker til soverom, ett gjesterom og ett klesrom. Før vi flyttet inn pusset vi opp soverommet slik at det var klart da vi skulle flytte inn. Gjesterommet så greit ut, men klesrommet var ikke pent.. Det var i fargen guloransje og da snakker vi ikke bare om veggene. Vinduskarmen og listene var malt i samme farge. Hver gang jeg gikk inn dit ble jeg mer og mer irritert på den fargen og rommet ble så og si ikke brukt i det hele tatt. Det er rart hva noe slikt gjør med meg. For litt siden fikk jeg endelig nok og satte ræva mi i gir. I boden hadde vi maling til overs fra å ha malt stua og soverommet, så da var det bare å sette i gang. Venninna mi hjalp meg med ett strøk på den ene veggen, bortsett fra det har jeg gjort alt selv! Da er det lov til å være litt stolt..? Veggene trengte tre strøk før fargen som var der ble helt borte og maskeringsteipen kranglet jeg en god del med før jeg ble fornøyd.

Jeg tror jeg brukte rundt en uke på dette, da veggene må tørke i ett døgn før det kan males over igjen. Mens jeg malte hørte jeg på lydbøker så timene gikk fortere enn forventet. Nå er det helt ferdig! Rommet ble så mye lysere og innbydende av malingen, det hjalp virkelig! Det eneste som står igjen er at jeg ønsker å få hengt opp masse hyller på den ene veggen til å ha klær på og en stang til å henge opp bukser/skjørt/shorts på, slik at vi blir kvitt gitterkurvene og det blir mye lettere å se hva vi har at klær. Det tror jeg skal bli bra! Hva synes du?

-Elise Amanda

  Postet: 12.04.2017     Tid: 15:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

TIPS FOR Å STRESSE NED

Bøker. Da jeg var liten var jeg en skikkelig lesehest. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg fint leste over 1000 sider i uken i bøker fra både ungdomsavdelingen og voksenavdelingen. Når man leser ut alt bortsett fra science fiction i ungdomsavdelingen på biblioteket må man rett og slett over til bøker beregnet for voksne. Det ble periodevis så mye lesing at jeg fikk beskjed fra både lærere, foreldre og venner om å kutte ned litt. Nå derimot er jeg veldig dårlig på å ta meg tid til å lese, men når jeg først gjør det merker jeg at jeg senker skuldrene. Det er noe helt annet enn å se på en serie, det krever mer konsentrasjon samtidig som man forsvinner inn i en annen verden en liten stund.

Naturen. Noe jeg ofte har gjort når jeg har vært veldig stresset eller har hatt det ganske vanskelig er å snøre på meg skoene og gå meg en god tur med musikk på øret. Er man i tillegg så heldig at man bor ved en skog burde man så absolutt bruke den! Man kommer vekk fra alt rundt og man kan rett og slett puste skikkelig, føle seg fri og ta en pause. Alt står stille rundt en, i motsetning til hverdagen hvor omtrent alt rundt en beveger seg og lager lyder.Planleggingsbok. Jeg er fast tillhenger av planleggingsbøker! I de står alt fra time hos legen til å ta ut søpla. Jeg elsker følelsen av å kunne krysse av at ting er gjort, i tillegg til at man husker viktige ting og dermed slipper unødvendig stress når man glemmer ting. Og er ikke alt på dagslista krysset ut? Vel det kommer en dag i morgen også.

Yoga. Jeg er helt seriøs når jeg sier at dette MÅ dere bare prøve! Da jeg var på Capio hadde vi yoga to ganger i uken og jeg husker at jeg synes det var drit kjedelig. Men i går kom jeg over denne youtubekanalen og jeg er helt frelst. Etter hver "time" har jeg følt meg så rolig og avslappet innvendig, samtidig som jeg har følt meg flere kilo lettere. At det hjelper på smidighet og styrke er jo bare et stort pluss.

Senk forventningene. Å senke forventningene til meg selv er nok noe av det smarteste jeg har gjort. Man kan ikke være best i alt, være med på alt eller rekke alt. Ved å ta meg mer tid til ting som gjør meg glad og gir meg positiv energi har jeg prestert bedre på områder som virkelig betyr noe for meg. Selvfølgelig er det kjipt å ikke kunne være med på eller klare alt man vil, men når det ofte har resultert i at jeg blir totalt utbrent og resultatet av det igjen er at man ikke lenger klarer noen ting er egentlig valget lett. Å ta seg vann over hodet er jeg alt for flink til, men jeg har blitt bedre på å ikke gjøre det.

  Postet: 23.02.2017     Tid: 12:33     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

CHANGES

God helg dere!! Haha jeg snoket litt gjennom min gamle blogg for litt siden (bloggen forblir hemmelig og den er passordbeskyttet i tillegg) og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er enig i ordtaket forandring fryder! Dere som har fulgt meg en stund vet jo sånn halvveis hvordan stilen min er nå og jeg føler jeg endelig begynner å finne noe som virkelig er meg. Men før dere.. det er et helt kapittel for seg selv! Husker jeg blant annet elsket de gule hullete buksene under her. Hadde jeg ennå eid de hadde jeg i alle fall ikke kombinert de med uggs og hettejakke, heller med en hvit t-skjorte og ankelstøvletter. Nei altså, nok babling fra meg, LET'S GO! (ja, det er lov til å le)Slik vandret jeg da utrolig nok rundt i 2011-2012:

Under her ser dere litt nyere bilder av meg og stilen min:


Synes du stilen min har endret seg mye? Har din stil endret seg mye de siste årene?

  Postet: 28.10.2016     Tid: 21:10     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

20

God kveld! Så morsomt å se at innlegget jeg skrev i går engasjerer så mange! Selv om det er mange som er uenig med meg, så synes jeg det er spennende å høre alles meninger. Ikke minst at så mange bryr seg og tør å si ifra! Det synes jeg er bra.Det har vært stille fra meg de siste to ukene fordi jeg først fikk halsbetennelse og rett etterpå bronkitt. Jeg prøvde meg på skolen en dag denne uken og det gikk sånn halvveis (jeg overlevde jo), men ble verre igjen på kvelden. Så denne uken har jeg ligger hjemme og kjedet meg. Jeg blir gal! Gleder meg helt sinnsykt til skolen igjen på mandag og ikke minst til å danse igjen.

På lørdag ble jeg faktisk hele 20 år! Herregud, voksen!? Jeg klarer ikke helt å tro det. Jeg føler meg faktisk ikke noe annerledes nå enn da jeg ble 18. Jeg går jo i klasse med de som er tre år yngre enn meg og sosialt sett går det jo kjempefint heldigvis! Jeg er kanskje litt mer ansvarlig, men ellers merker jeg ikke store forskjellen. Bursdagen min ble veldig fint! Vi spiste middag hos svigers, var på vors hos noen venner og da klokken slo tolv var det ut på byen. Endelig gammel nok for det i alle fall! 

På lørdag (altså bursdagen min) fikk jeg også en så fin bursdagsgave at det gjorde meg til verdens lykkeligste jente! Jeg ble fridd til av min kjære og selvfølgelig sa jeg ja! Det var en kjempefin overraskelse! 


lørdagens antrekk, tatt med mobilen

  Postet: 02.09.2016     Tid: 21:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

NEW IN

Jeg tror at torsdager definitivt blir mine favorittdager fremover! På skolen har vi en økt samfunnsfag og tre eller to økter med dans da! En økt vil forresten si to skoletimer, hvis noen er i tvil. I tillegg til at jeg har moderne på danseskolen på kvelden! Det blir spennende, for jeg skal nemlig starte på voksenpartiet på moderne og har første dansetime der nå klokken åtte. Grunnen til at jeg starter på voksen er at de på ungdomspartiene er en god del år yngre enn meg og selv om de på voksenpartiet blir en del år eldre så tror jeg det er der jeg passer best inn. Vi har jo jobbet med de før på en dans og de er kjempehyggelige og veldig flinke! Så jeg krysser fingrene!

For to dager siden mottok jeg en pakke jeg bestilte på h&m og jeg står fortsatt på at jeg bruker lite penger på klær. Dere ser jo under hva pakken inneholdt (- en ting), men jeg tenkte å fortelle det. En jumpsuit, en går t-skjorte, en grå genser, sko, en eyeliner, en hvit genser og en turkis bluse. Hæ, det blir jo en del penger, tenker du nok? Vel, for alt dette betalte jeg til sammen 500kr. Alt passet strålende og jeg er veldig fornøyd! Jeg prøver jo å oppgradere garderoben min litt og dette er en god start. Bildene er tatt inne på klesrommet, så da får dere jo en liten titt på hvordan det ser ut der! 

Ei som heter Chyna og jeg har forresten startet et youtube kanal sammen! Trykk HER for å sjekke den ut! Trykk gjerne på subscribe så blir vi veldig glade!

jumpsuit
hvit genser

sko

turkis topp - jumpsuit - grå genser - grå t-skjorte

Noen av klærna som falt i smak hos deg? Danser du? I så fall hva?

  Postet: 18.08.2016     Tid: 18:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

FRIDAY

 

Nå er det kun to dager til skolen starter! Sommerferien har flydd avsted som vanlig, men jeg gleder meg til å begynne på skolen igjen. Det skal bli fint med flere faste rutiner og ikke minst masse dansing! På torsdag dro Erika og jeg til Nora og der spiste vi taco, så på film og skravlet masse. Vi overnattet også og klokken halv 6 neste morgen var det de to stakkars som måtte få meg opp. Jeg kan vel si at jeg ikke akkurat er et morgenmenneske, men de fikk meg da opp til slutt! Etter en halvtime satt vi klare i bilen i kurs mot Sverige. Heldigvis var det ikke så mange mennesker på båten og jeg lærte også noe nytt: man må være 20 år for å få med alkohol inn til Sverige. Jeg har aldri hatt noe problem med det før, jeg hadde jo aldri hørt om det før engang. Så det ble ikke noe vin på oss. Vel fremme kjørte vi til Nordby for litt handling og mat, der ble vi noen timer før vi vente kursen hjemover igjen. 

Jeg tenkte å fortelle om en hendelse på Nordby også. Vi stod i køen på New Yorker og vi hadde også med oss en handlevogn i køen siden vi hadde en del poser. Altså hvis du har vært på Nordby før vet du at det er helt vanlig der. Men ei dame bak meg henvender seg til meg og sier "står den handlevognen der i kø også eller!!???" i et skikkelig frekt tonefall. Jeg er egentlig en svært nærtagende person og vanligvis hadde jeg blitt utrolig lei meg og unnskyldt meg selv på alle mulige måter, men jeg har fått beskjed om å være flinkere til å si fra om ting så jeg svarer i tilbake i et vanlig tonefall at "nei selvfølgelig ikke, men man kommer jo ikke noe fortere frem til kassa uansett" og det resulterer i at hun himler med øynene og sier "herregud, det var jo bare et vanlig spørsmål". Men det resulterte jo selvfølgelig i at jeg ble lei meg likevel og svarte noe i denne duren: "unnskyld... jeg oppfattet det frekt.. det var min feil.. beklager så mye." og så måtte jeg bare gå ut av butikken fordi jeg holdt på å begynne å gråte. Vel, jeg prøvde ihvertfall.

Fra Sverige bar det rett til Erika, hvor Nora ble hentet og Erika og jeg gjorde oss klare for klasseavslutning. Det er en del i klassen har sluttet (en del drar på utveksling et år, noen bytter skole), men siden vi er verdens beste klasse så måtte vi ha en skikkelig avslutningsfest. Åh det blir så trist at noen ikke skal gå i klassen fra og med mandag! All creds til Helena som arrangerte det hele! Hun hadde i tillegg laget en lang power point med bilder fra hele året og det var så herlig og ikke minst rørende å se på! Jeg tror jeg faktisk aldri har hørt om en klasse som har like godt miljø som oss faktisk! Og klasseavslutningfesten ble kjempevellykket og jeg koste meg masse! På bildet under ser du de fleste i klassen, vi manglet dessverre noen. 


Hvordan er klassen din? (om du går på skole)

  Postet: 13.08.2016     Tid: 15:26     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

God kveld! De har jo blitt så populære disse "10 ting" innleggene så jeg tenkte at jeg like så godt kan lage et selv! Så her kommer et innlegg om 10 ting jeg vil gjøre i høst. Håper det faller i smak!

♥Skole: Jeg vil fokusere mye på skole i høst! Gode karakterer er veldig viktig for meg og får å få med seg alt må man henge med fra dag en. Jeg vil også prøve å presse meg til å komme på skolen hver eneste dag, selv om jeg kanskje har en veldig vanskelig dag eller kun har sovet to timer. Åh, de søvnvanskene mine ødelegger så altså! Men jeg skal ta grep på alle mulige måter jeg kan, så håper jeg at det hjelper litt. Jeg er i alle fall veldig motivert!

♥Dansing: Dette punktet står jo hele tiden, men så er jo dans noe jeg ønsker å fokusere mye på hele tiden da! Spesielt tøying MÅ jeg bli flinkere til. Jeg tøyer mye i perioder og blir relativt myk, men så lar jeg det forfalle helt. Gah, så irriterende! Men nå dere, NÅ skal jeg virkelig fortsette med det hele tiden. Det er himla irriterende å være stiv som en stokk.

♥Filmkvelder: Åh, ingenting er vel bedre enn å tulle seg inn i et varmt teppe med en kopp te og en god film på skjermen! Jeg elsker å se film, spesielt på høsten. Det kommer jo også så mange filmer på kino fremover som ser så bra ut! Allerede neste uke har jeg en kinodate med to venninner faktisk, det gleder jeg meg veldig til!

Antrekksbilder: Nå som vi går mot litt kaldere tider blir jeg så mye mer inspirert i klesveien! Det er jo så mye lettere å kle seg når man kan ha på noe annet enn en topp og et skjørt. Jeg gleder meg i alle fall masse til å ta mange antrekksbilder og dele de her på bloggen! Så blir jo også naturen ute så fin på høsten og perfekt for bilder!

♥Oppgradere høstgarderoben: Altså jeg har en del klær og i sommer gikk jeg mellom alle sommerklærna mine og solgte/ga bort ting jeg ikke bruker lenger og ting som ikke passer lenger. Det samme skal jeg gjøre snart og jeg vet jeg har mye som ikke passer av litt varmere klær og klær jeg kjøpte helt tilbake i 7. klasse.. Jeg kan vel si at jeg ikke akkurat bruker de klærna så mye lenger. Så planen er å prøve å spare litt penger og kjøpe en del basic klær, hvor jeg kan mixe og matche med alt.Andre ting jeg vil gjøre i høst: gå mange turer i det fine høstværet (og fange pokèmons heheh) ♥ lyse opp hele stuen med telys ♥ snikstarte litt på julen og høre på julemusikk (jeg elsker jul!) ♥ jentekvelder ♥ pusse opp soverommet om vi får lov av huseieren (krysser fingrene!)

Hva vil du gjøre i høst?
...

  Postet: 07.08.2016     Tid: 21:10     Kategori: Diverse     Kommentarer: 16     Copyright ©

WISHES

Dere, jeg har kommet inn på skoleplassen jeg ønsket!!! Jeg har jo sjekket vigo hver dag nå og tenkte at siden det er lørdag så er det nok ingen endringer, men at det skadet vel ikke å sjekke. Jeg kan ikke en gang beskrive hvor deilig det var å se at jeg var tilbudt skoleplass! Etter å ha brukt fire år på å komme meg gjennom førsteklasse (de to siste årene på danselinja, da jeg tok ett år over to), så er det så utrolig deilig å vite at jeg om litt over en uke begynner i andreklasse! Ikke minst på den beste linja: danselinja! Noen annen linje har egentlig ikke vært aktuell for å være ærlig. Det skal bli deilig å få inn litt mer faste rutiner i hverdagen igjen, selv om ferie også er fint. 

Om tre uker blir jeg hele 20 år gammel og jeg kan helt ærlig si at jeg føler meg ikke sååå voksen. Jeg husker at da jeg gikk på barneskolen synes jeg at de på ungdomsskolen var kjempestore og jeg synes ikke det lenger nå kan man si haha. Rart det der! Men jeg tenkte å dele med dere hva jeg ønsker meg til min bursdag, da det er gøy å se hva andre ønsker seg. Aller helst ønsker jeg meg penger da dansetimer ikke akkurat er billig, men det er også noen ting som dere ser under her jeg ønsker meg!


treningstights fra h&m    //    hvite sko av noe slag i str 35/36     //    ganske nøytrale tynne gensere (de med litt hals er så fine!!)


dansebagg fra bloch/dancewear.no     //    varmeboots i str 36 i lyserosa eller kaki

Hva ønsker du deg? Noe som falt i smak hos deg også?

...

  Postet: 06.08.2016     Tid: 21:45     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

300716

 

God kveld! Jeg hadde med meg kameraet mitt på sommerleir, men jeg rørte det faktisk ikke. Jeg hadde det utrolig fint og selv om jeg er glad i å ta bilder var det noe av det siste jeg tenkte på. Det var så mye gøy og interessant som skjedde hele tiden og jeg ble kjent med mange flotte mennesker! Vi har hørt på foredrag, hatt natursti, fotballturnering, jeg var på pokèmonjakt med Maud, vi har hatt talentkonkuranse, kulturell aften og MYE mye mer! Under her ser dere et bilde fra kulturell aften og bordet vårt. Siden vi har hele tre festivaler i Vestfold så kjørte vi festivaltema! Gratis lokalt øl ble også veldig populært! Og for de under 18 (og egentlig alle som ville ha) ble det lokal sjokolade. Hvem liker vel ikke Hval sjokolade liksom? Allerede grytidlig på mandag skal jeg ut på nye eventyr og det gleder jeg meg masse til!

Over til noe litt mer seriøst: Jeg har faktisk ikke kommet inn på skole til høsten, noe som stresser livet av meg. Og helt ærlig så skjønner jeg faktisk ikke helt hvorfor. Eller jeg gjør jo på en måte det da. Karakterene mine er greie og for andreåret på linja er det faktisk ikke så stor konkurranse. Problemet er bare alderen min (jeg blir ikke prioritert). Men jeg skal ta kontakt med skolen så fort som mulig, så håper jeg det ordner seg. Det står jo også fritatt i ett fag og deltatt bare i et annet et (altså uten karakterer) og det er fag jeg tok i året før, siden jeg delte førsteåret over to år. Så jeg krysser virkelig fingrene for at det ordner jeg! Jeg trenger noe fast å gå til i hverdagen, noe som gir meg glede. Og er det noe den linja og klassen gjør så er det nettopp det! Det er så utrolig viktig for meg å komme inn, dere aner ikke....
 

  Postet: 30.07.2016     Tid: 22:39     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

DANMARK

Hei dere! Nå har jeg hatt noen skikkelig travle uker og først nå har jeg hatt tid til å sette meg ned i sofaen og slappe av. Jeg har vært i Danmark med svigerfamilien, deretter en rask tur hjem for å pakke om for da bar det rett på sommerleir og morgenen etter jeg kom hjem fra sommerleir dro Andreas og jeg til Sverige. I Sverige besøkte vi tante og onkel på campingplassen og hadde det utrolig koselig der med de! Jeg er så utrolig glad for å ha muligheten til å oppleve så mye, jeg virkelig elsker å reise! I går feiret vi bursdagen til Andreas, tenk at han har blitt hele 24 år! Det var veldig hyggelig, selv om jeg måtte legge meg litt nedpå siden jeg var litt sliten. 

I Danmark var vi i Aalborg og det var så fint der! Jeg har flere bilder enn de under, men da må spørre om å legge de ut først da det er andre på de. Vi dro også litt andre steder da vi var i Danmark, blant annet til Skagen. Ikke de heldigste bildene av meg under, men hva gjør vel egentlig det? Man kan ikke se ut som sitt beste hele tiden. Og når jeg er på ferie så prioriterer jeg heller å kose meg fremfor å prøve å se bra ut haha. 

Hva har du gjort i sommer?
...

  Postet: 27.07.2016     Tid: 14:49     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

TAG

...
 

  Postet: 06.07.2016     Tid: 14:51     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

NEW INHei dere! Dagen i går var trist og grå så derfor fant vi like så godt ut at vi tok en tur til kjøpesenteret. Jeg var der for noen dager siden med bestevenninna mi også og siden skattepengene akkurat hadde kommet inn så ble det litt shopping. Jeg har overført de fleste av pengene til sparekontoen min da, for en bil kjøper jo ikke seg selv. Men det ble en del nytt på meg likevel! Shortsen og den rosa genseren er fra bikbok, braletten er fra lindex, hårbørste kjøpte jeg på en random matbutikk haha, capsen kjøpte jeg på Jack & Jones og blush/neglelakk/ansiktsrens er fra h&m. Jeg har forresten en relativt ny bikini også, men den tenkte jeg å vise en annen gang. Håret mitt ser forresten ikke ut for tiden. Jeg sparer ut min egen hårfarge fordi en frisør ødela håret mitt så mye at jeg ikke kan fortsette å farge det. Åh det er så kjipt, jeg trives så mye bedre som blond! Heldigvis er det bare hår, selvom det tar tid så vokser det jo ut igjen!


ps: jeg har filmet litt av leiligheten i dag for jeg holder på å lage en film til dere og vise dere hvordan vi bor.
...

  Postet: 28.06.2016     Tid: 15:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

MINE SOMMERPLANER 2K16Sommerferien er i gang, men så langt har det så og si bare vært dårlig vær. Vi har likevel hatt det fint her hjemme i Stavern, men fremover skjer det heldigvis litt mer! Dette innlegget tenkte jeg å bruke til å fortelle dere om mine planer for sommeren 2016 og jeg gleder meg skikkelig til alt sammen! Bildene her er forresten fra forrige sommer. Stavernfestivalen! Først ut er stavernfestivalen som vi skal på på lørdagen! Åh det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har ikke vært på festival siden 2013 så dette her tror jeg blir kjempegøy! Neste ut er Danmarkstur! Jeg vet ikke helt hvor vi skal ennå, men vi reiser med familien til Andreas som er en super gjeng! Veldig spent! Sommerleir med UV! Dette blir min første sommerleir med UV og etter hva jeg har hørt så blir dette en fantastisk uke med fine og engasjerte mennesker. Det er hovedplanene for sommeren. Jeg vet at det i alle fall blir en hyttetur med noen venninner, en fjelltur med forandringsfabrikken og ikke minst skal Andreas og jeg på farris bad. Dette tror jeg blir en super sommer!Hva er dine planer for sommeren?
...

  Postet: 26.06.2016     Tid: 20:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

syttende mai

Hei! Gårsdagen gikk unna ganske fort. Vi skulle jo egentlig se på barnetoget, men var først ute av huset i ett-tiden. Jaja sånn kan det gå! Første syttende mai noen sinne jeg ikke har vært ute av huset tidlig. Vi dro ned til Stavern sentrum en tur og etterhvert hentet mamma oss for grilling der. Gjett hvem som sovnet hos mamma da? Joda det var meg.. Litt trøtt kan man si. Kvelden ble avsluttet hos en kompis av kjæresten hvor det var en god del folk og veldig hyggelig stemning! Jeg dro hjem ganske tidlig da, men det var en fin dag! Under her ser dere forresten bunaden min! Det er det fineste plagget jeg eier og jeg elsker å gå med den! Det er en Tranum Røer Vestfoldbunad. Håper alle hadde en fin feiring!

...

  Postet: 18.05.2016     Tid: 17:12     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

insta lately

Langhelg!! Det var så deilig å ikke bli trukket opp til eksamen i dag og i tillegg kun ha en økt med ballett på skolen i dag! Jeg har slitt så mye med rastløse ben i det siste på natten, så en pille for det og en sovepille gjorde susen og jeg kom meg endelig opp til tiden. Denne uka har jeg brukt veldig mye tid på å få ting i orden her hjemme. Masse luking i beddene (de så ikke ut! De som har bodd her før oss har visst ikke brydd seg det grann, for alt var helt igjengrodd) og planting av blomster. For ikke å glemme at kjellerstua endelig har fått en skikkelig opprydding og vask og hele huset generelt. Deilig! I forigårs hadde vi besøk av besteforeldrene mine noe som alltid er koselig! Og planen for helgen er bursdag til tante + at jeg endelig skal få se Elisabeth igjen! Det er ei venninne av meg som bor i Kongsberg så det er ikke så ofte vi ses, men i helgen kommer hun en tur så det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har ikke fått tatt noen nye bilder i det siste så jeg tenkte å vise dere noe av det siste jeg postet på instagram. Hva har du gjort i det siste?


@eliseamandan

et lite snapshot fra dansing på skolen - walk in closet'et vårt - Andreas og fine Molly - katten til mamma Zelda - tøying for å komme ned i spagaten - soverommet vårt - stua vår - selfie før bursdagen til fineste Simone - antrekk fra noen dager siden.
...

  Postet: 13.05.2016     Tid: 17:32     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

230116

Titter en liten tur innom bloggen for å si at jeg fortsatt lever og for å spørre om noen har noen ønsker på hva jeg skal skrive om? Bloggen har blitt litt nedprioritert i det siste da jeg heller har måtte prioritere andre ting. I morgen tenkte jeg å prøve å reparere objektivet mitt selv (har reparert et helt likt før, så krysser fingrene!) og ta noen antrekksbilder og kanskje noen flere bilder av hvordan leiligheten ser ut. Så er det jo under 30 dager til vi drar til Gran Canaria nå og jeg gleder meg veldig mye! Kameraet blir selvfølgelig med og får jeg smisket litt med lillebroren min får jeg kanskje lånt go pro kameraet hans så får jeg filmet en del også. Håper dere alle får en fin lørdagskveld!


...

  Postet: 23.01.2016     Tid: 17:08     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

MITT 2K15 part two

Juni
Juni var en fin måned. Mormor og besse hadde 50 års bryllupsdag og tok med familien til Polen, nærmere bestemt Gdansk. Vi hadde en kjempeflott tur med masse fint å se, fine butikker og god mat. Jeg postet en del oppskrifter på bloggen og laget veldig mye mat. Jeg var også en tur i Oslo med blant annet Mona hvor vi holdt et foredrag på forandringsfabrikken. Veldig skummelt, men litt gøy også. 
...

Juli

Sommerferien var på gang for fult i juli! Simone og jeg var noen dager på hytta hennes hvor vi koste oss masse. Andreas, Anniken og jeg var på mange rusleturer rundt i sentrum og jeg fikk endelig møte noen flere fra familien min! Når en del av familien bor i USA så er det jo ikke bare bare å møtes. Lille Lucia på da to(?) år hadde jeg jo aldri møtt før! Andreas hadde også bursdag denne måneden så da ble det hjemmelaget eplekake med sprakere og sprudlevin da klokken slo tolv.
...

August

I august var Simone og jeg på en koselig tur i Tønsberg hvor vi handlet inn litt til skolestart. Andreas, jeg og to andre lånte båten til mormor og besse og dro ut på vannet i Farris en tur, noe som ble veldig kaldt så fort solen forsvant. Jeg hadde også bursdag denne måneden og feiringen ble litt så som så.. Håper den blir bedre i år! Vi var også i dåpen til lille Bjørn William, som er barnet til fetteren min. Og ikke minst så kjøpte vi lille Molly! Det var litt skummelt for henne å flytte til oss, men nå har vi verdens snilleste (og mest rampete!) katt som elsker å være sosial, veldig nysgjerrig, leke og kose. Jeg begynte også i en ny klasse på skolen.
...

September

Første september overtok vi leiligheten vi bor i nå og som vi trives veldig i! Jeg begynte å bli mer kjent  med klassen min og vi ble en veldig trivelig gjeng! Jeg prøvde å bli litt mer kjent i Stavern, men retningssansen min er omtrent ikke eksisterende så det gikk jo så som så (nå finner jeg veien til noen steder her!). Vi var også på et Unge Venstre møte på Fritzøe hvor det blant annet ble avgjort hvem som skulle være delegater til landsmøtet! 
...

  Postet: 02.01.2016     Tid: 16:30     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

WELCOME 2016

Velkommen til 2016 alle sammen! Det er deilig med et nytt år og nye muligheter, en helt ny start. 2015 var et veldig godt, men også vondt på noen måter. Jeg møtte verdens herligste gutt i starten av januar som allerede i starten av februar ble min kjæreste og senere samboer. Jeg har vært på ferie i Polen og Gran Canaria med familien min og på kjærestetur til Rhodos. Jeg har begynt i en ny klasse på skolen som jeg trives veldig i med masse herlige mennesker som jeg har blitt veldig glad i. Men jeg har også vært innlagt og kjempet meg veldig langt friskere i sykdommen. Kjære 2015, takk for et lærerikt år og kjære 2016: jeg er klar for deg!

Vi feiret nyttårsaften hjemme hos oss med først seks stykker til middag og etterhvert kom det flere til festen. Jeg var vel mildt sagt stresset tidlig på dagen, men heldigvis gikk det veldig bra. Det ble litt i seneste laget for vi var i seng først klokken syv på morningen i dag. Når jeg stod opp i dag vil jeg ikke en gang snakke om, det ble en god del timer søvn på meg. Feiringen ble fin i alle fall og litt før klokken slo tolv kastet jeg faktisk alle ut herifra haha! Altså det var nyttårsaften og da er det å se på rakettene obligatorisk! Så fortsatte vi etter fyrverkeri og jeg fikk nyttårskyss av min kjære. Nå venter vi på at en pizza skal bli servert på døren og så er det netflix som står på planen resten av kvelden. I går før jeg la meg ryddet jeg faktisk så og si alt og vasket så og si alt. Deilig å stå opp og vite at sånt er unnagjort. ...

  Postet: 01.01.2016     Tid: 19:55     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

MITT 2K15 part one

Januar
Det nye året startet med en vellykket nyttårsfest hjemme hos meg og et nyttårsforsett om å bli veldig veldig mye friskere (noe jeg virkelig har gjort!). Bestie og jeg tok oss en tur til Sverige hvor vi handlet en del og vi fikk også møtt Linnea sammen! Jeg dro til Oslo en tur for å dra i bursdagen til Eva og koste meg masse der. Jeg møtte også han fine gutten over her tidlig i Januar som skulle vise seg å bli min kjæreste etterhvert og til og med samboer. Denne måneden var veldig fin!
...

Februar

Februar har jeg ikke så mange bilder fra, men er det noe jeg virkelig husker så er det vinterferien! Jeg og noen i familien tilbragte ferien på Gran Canaria og jeg koste meg veldig! Til tross for at ferien dessverre ble litt preget av spiseforstyrrelsen så ble den veldig vellykket og gikk mye bedre enn jeg hadde fryktet. Vi badet, solte oss, jeg leste ut flere bøker, dro på marked og spiste masse god mat.
...


Mars

I Mars ble jeg lagt inn på Capio Anoreksi Senter (ja, det skrives faktisk sånn, tro det eller ei). Noe som var svært svært vanskelig. Det var tøft med alle kravene de stilte, tøft med det jeg så på som gigantiske måltider, tøft med masse vektoppgang, tøft å være borte fra Andreas og bare tøft generelt. Det var også veldig tøft å måtte sette dansingen på vent det halvåret, dere skulle bare ha visst hvor mange tårer jeg gråt på grunn av det. På en permisjon fikk jeg dratt en tur til Rebekka, dratt på grilltur med Andreas og Anniken og endelig fått møtt Julia. 
...


April
Min kjære lillebror som plutselig ikke lenger var så liten konfirmerte seg denne måneden og det var en fin dag. Pappa, Andreas og jeg dro på hytta en tur hvor det faktisk var snø! Hjemme derimot var det veldig mye varmere. Jeg skrev også et innlegg som het "er jeg tynn nok til å være syk nok nå" som fikk en helt enorm respons. Tv2 publiserte innlegget + et intervju av meg i tillegg og lokalavisa publiserte et intervju. Allerede her hadde jeg kommet ekstremt langt etter slt for mange år med sykdom.
...


Mai

Frøken spontan her fikk plutselig lyst til å dra til syden. En morgen sjekket jeg restplasser, på ettermiddagen var Andreas overtalt og på kvelden dro vi til vakre Rhodos! Det var en helt superferie og vår første kjærestetur. Det var så mye vakkert å se på og vi brukte vel faktisk ingen av dagene hele uken til å bare ligge ved basseng eller strand. Dit skal vi tilbake! Jeg spiste også min første is der nede uten å kaste den opp på.. fire år? Det høres sikkert veldig rart ut for alle andre, men jeg sprakk omtrent av stolthet. Hjemme spiste jeg også på cafe og det ble en Oslotur på mamma og meg hvor jeg kjøpte nye stoler, nytt bord og en ny treningsshorts.

...

  Postet: 30.12.2015     Tid: 21:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

25

God kveld! Jeg håper alle hadde en fin julefeiring. Her i huset koste vi oss masse i alle fall! Kjempegod mat, fine mennesker og god stemning! Når det kommer til julegaver så vet jeg ikke hva jeg skal si en gang annet enn at vi har vært utrolig heldige og jeg er så uendelig takknemlig! Vi fikk så mye fint! Første juledag slappet vi bare av og hadde litt besøk + at jeg fikk ryddet det meste fra dagen før. Og i dag har Andreas og jeg vært i juleselskap med familien hans. Veldig koselig å møte flere i familien hans, men nå kjenner jeg at det er deilig å bare slappe av. Resten av romjulen skal gå til dansing, lese på noen fag som jeg må ta igjen litt på, jentekveld, være med venner og familie og ikke minst nyttårsaften. Tror det skal bli fint jeg!


...

  Postet: 26.12.2015     Tid: 23:16     Kategori: Diverse     Kommentarer: 0     Copyright ©

THREE DAYS

Jeg tror jeg kan vedde på at jeg har hatt en mer effektiv natt en de fleste i natt! Jeg sovnet veldig tidlig i går, noe som resulterte i at 02.00 var jeg lys våken. Å sovne igjen ville ha vært et mirakel så jeg stod like så godt opp. På en del timer hadde jeg bakt et brød og tatt en skikkelig julerengjøring i hele hovedetasjen. Det eneste som ikke ble vasket var vel gulv og tak, alt annet fikk gjennom gå. Jeg fikk meg noen få timer søvn på morgenen og så stod jeg og kjæresten opp til frokost. Det er så koselig med sene frokoster, levende lys, masse pålegg på bordet og hjemmebakt brød. 

Dagens frustrasjon er vel at i tillegg til at objektivet mitt er ødelagt så har også selvutløseren tatt kvelden, for ikke å glemme at kamerastativet som er teipet sammen synger på sitt siste vers.. Nå venter jeg på at Andreas skal komme hjem fra julegaveshopping og så skal jeg prøve å tvinge han til å se Grinchen med meg. Flere enn jeg som ironisk nok får veldig god julestemning av den filmen? Nå er det jo bare tre dagen igjen til julaften også!

...

  Postet: 21.12.2015     Tid: 16:26     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

X-MAS TREE

God kveld! Det ble dessverre ikke noe julebord på meg i dag, noe jeg synes er utrolig kjipt! Litt har jeg likevel fått gjort i dag da formen ble litt bedre utover dagen. Besteforeldrene mine tok med Andreas og meg en tur til kjøpesenteret, så nå er vi kun en gave unna å ha alle julegavene i boks. Jeg kan si at det var et godt valg å starte med gavene i november, jeg hater siste liten shopping. Nå er det jo stappfullt i alle butikkene med mennesker som ser ut til å ha startet med julegavehandlingen først nå. I morgen går turen mest sannsynlig til mamma på middag, mandag er det mer julebakst som står for tur, tirsdag har vi ikke noe spesielt planlagt og onsdag skal vi vaske hele huset og dekke på til morgendagen. Julaften i år blir faktisk feiret hjemme hos Andreas og meg med litt fra begges familier. Jeg føler meg litt voksen nå som jeg plutselig skal være verten på selveste julaften, men heldigvis får vi litt hjelp. Pescetarianer som jeg er så er ikke akkurat ribbe min store styrke å lage.. Kvelden nå blir brukt til å se en film, så jeg krysser fingrene for at den er bra. 

Jeg var faktisk litt usikker på om jeg skulle poste bildene under her, det standarobjektivet går meg virkelig på nervene! Førsteprioritet når jeg får nok er å sende det objektivet jeg vanligvis bruker til rep, for å si det sånn. ...

  Postet: 19.12.2015     Tid: 19:22     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

FOR X-MAS

Nå begynner det virkelig å nærme seg julaften med nest siste søndag i advent allerede overstått. Her i huset er julepynten på plass og nå mangler vi bare juletreet. Men juletreet kommer frem først når det er noen få dager igjen til julaften og i år går vi for et ekte tre! Vi har faktisk aldri hatt det hjemme før og siden jeg flyttet for meg selv har jeg kun hatt et lite plasttre fremme. Siden det er litt ut i desember nå tenkte jeg å dele ønskelisten min med dere. Det er faktisk ikke så veldig mye på den da jeg først og fremst ønsker meg penger som skal gå til å betale for dansetimer.

Vi har ikke hatt Internett hjemme på noen dager, så det har blitt litt fravær her. Heldigvis har jeg også masse bilder på lager som jeg gleder meg til å dele med dere! Hva ønsker du deg til jul?


...

  Postet: 14.12.2015     Tid: 20:45     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

På stranden er jeg...

På kino er jeg... Hun som alltid er den irriterende personen som har med smågodt i pose, jeg kan vel si jeg har fått noen blikk noen ganger fordi papirposen bråker.

På stranden er jeg... 
Hun som elsker å bade! Du finner meg som regel i vannet, eventuelt så ligger jeg og leser en bok.

Hos tannlegen er jeg... Hun som blir bedt om å gape høyere 947974 ganger i løpet av timen. Hallo, det er faktisk ikke alle som klarer å gape så lenge og høyt! En gang låste kjeven min seg til og med og det resulterte i at jeg bet tannlegen i fingeren. De begynte å sette inn klosser i munnen min etter det.

Akkurat nå er jeg... Liggende på sofaen mens jeg kreperer av smerter i korsryggen. Det er vel egentlig det eneste jeg har gjort i dag.

På snapchat er jeg... Hun som omtrent aldri sender noe, men åpner my story når jeg kjeder meg. Hvis jeg først sender noe så er det mest sannsynlig stygge dobbelhakebilder av meg selv.I desember måned er jeg...
Hun som er overglad over at det nå er helt ok å høre på julemusikk, pynte til jul, drikke julebrus og bare gjøre ting som har med julen å gjøre! Jeg er et skikkelig julemenneske! 

På kjøkkenet er jeg... 
Hun som elsker å lage mat! Jeg lager jo all middagen hjemme og jeg elsker å lage ting fra bunnen av! Det er svært sjeldent ferdigmat eller posesupper hjemme hos oss. Elsker også å prøve meg frem til nye ting!

Bak rattet er jeg... Hun som banner og hyler litt for mye og kjører veldig sakte. Jeg var livredd for å kjøre i starten og først nå har jeg begynt med kjøretimer. Det går jo egentlig ganske bra, det er bare veldig skummelt.

I klesskapet har jeg... .Klær i alle mulige størrelser.. Finner jeg noe jeg liker så er jeg litt for flink til å fortrenge om plagget er for lite eller alt for stort, det er jo fint ikke sant.. For ikke å glemme at jeg omtrent bare har hvite, svarte og grå klær. På tivoli er jeg...
 
Først og fremst for å spise sukkerspinn! Hahah neida, men jeg virkelig elsker sukkerspinn! 

På treningsstudio er jeg...
 Omtrent aldri lenger siden jeg danser så mye. Når jeg først er det så er jeg hun som løper på mølla eller gjør enkle styrkeøvelser etterfulgt av masse tøying i håpet om å bli mykere.

I taxien er jeg... Hun som alltid prater med sjåføren. Hver eneste gang. Jeg skravler alltid helt sinnsykt når jeg sitter på i bil, så mye at noen ikke en gang orker å kjøre lange turer med meg hehe.

I bladhylla er jeg... Hun som alltid ser etter en ny "Sønnavind"-bok. Herregud hvor fantastisk den bokserien er!...

  Postet: 26.11.2015     Tid: 16:46     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

19.11.15

Hei dere! Jeg tror jeg er tilbake nå. Det har vært ganske tøft i en periode og jeg har prioritert å bruke tid på meg selv og skole fremfor alt mulig annet. I går arrangerte vi i Unge venstre et åpent møte hvor Hiam fortalte om sin personlige opplevelse da hun var nede i Hellas for å hjelpe flyktninger og arbeidet hennes generelt for å hjelpe flyktninger og asylsøkere. Og jeg må bare si WOW for en dame! Det er helt utrolig hvor god hun er og hvor mye fantastisk hun har gjort og gjør, jeg ble kjempeimponert! Ellers om dagen så går det i skole og dansing og nå begynner vi for alvor med å øve til juleforestillingen med dansingen med dans omtrent hver dag frem til 6. desember. Slitsomt , men veldig gøy!

Denne torsdagen er årets første snødag her i Larvik og på morgenen i dag ringte bestevenninna mi i ekstase for å fortelle at det snødde. Så trøtt som jeg var hadde jeg ikke sett ut av vinduet en gang etter at jeg hadde stått opp. Jeg skal også prøve å få tatt noen nye bilder når jeg kommer hjem fra skolen i dag, men enn så lenge får dere se et tilbakeblikk fra sommeren. Neste gang det blir sommer for meg blir i vinterferien, da blir det tur til Gran Canaria! Jeg gleder meg helt enormt!...

  Postet: 19.11.2015     Tid: 09:35     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

Oh

Åhh, som jeg elsker høsten! Høst for meg er fargerike trær, oversized strikkegenser, te, masse levende lys, peiskos og regnfylte dager med en god film. Til tross for ryggen og urinveisinfeksjonen (nei, her legger vi ikke skjul på noe), så mistet jeg bare en time på skolen i dag og jeg fikk sett på dansingen. Dansen vi skal ha på forestillingen blir så sinnsykt bra og jeg gleder meg virkelig! Dere skulle bare ha visst hvor vanskelig det var å bare se på treningen uten å bli med. Snille bestefaren min hentet meg på skolen i dag og så ble jeg med hjem til han og mormor på middag. Akkurat nå er ibux, varmeflaske, tranebærjuice og ispose mine bestevenner, så får jeg håpe at det hjelper meg til å komme meg litt raskere på beina igjen. Jeg har virkelig ikke tid til å være syk nå! Heldigvis for meg starter jeg senere på skolen i morgen og har bare to timer, så det hjelper! Jeg skulle gjerne ha tatt noen bilder i dag, men siden jeg så vidt klarer å gå frem og tilbake til badet måtte jeg nesten droppe det. Hvordan står det til med deg?


(bildene er lånt fra weheartit, satt sammen av meg)

...

  Postet: 12.10.2015     Tid: 21:01     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

QA

Jeg kjører rett og slett i gang en ny spørsmålsrunde, så hvis det er noe du lurer på, bare spør! Jeg svarer til uken. Ha en fin fredag folkens!...

  Postet: 09.10.2015     Tid: 23:14     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

new week

Hvor typisk er det ikke at jeg i går kveld klarte å få i meg en del gluten? Dagen i dag har derfor bestått av å ligge hele dagen i senga med voldsomme magesmerter. Aner virkelig ikke hvordan jeg fikk i meg gluten i går, men sånt skjer innimellom. I morgen er læreren vår bortreist så da får vi oppgaver vi skal jobbe med hjemme, veldig deilig for da kan jeg hente bøkene på skolen imorgen tidlig, dra å trene (for så å melde meg ut av treningssenteret hehe) og få ordnet nytt simkort. Jeg synes det er så utrolig kjipt at jeg har vært hjemme i dag, jeg hadde gledet meg masse til å danse igjen etter høstferien. Får virkelig bare håpe at smertene gir seg innen imorgen tidlig. 
...

  Postet: 05.10.2015     Tid: 19:49     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

uken som gikk

Ukens oppfordring: Jeg oppfordrer alle dere som har høstferie til å nyte den. Senk skuldrene og legg skolen litt på hylla akkurat denne uken. Man trenger virkelig disse pusterommene fra hverdagen. Bruk heller tiden på venner, familie, gå tur, se masse filmer og andre koselige ting.

Ukens nedtur: Telefonen min er død og reparasjonen kommer på 3400kr som jeg ikke har, litt vel kjipt kan man si da jeg er veldig avhengi av den med tanke på kalenderen og det å kunne ringe/sende sms. Det ekstra kjipe er at jeg aldri fikk tatt en back up av innholdet fordi jeg alltid utsatte det. Åh, jeg er så irritert på meg selv fordi jeg har så mange bilder og ikke minst notater der som jeg gjerne skulle hatt. Heldigvis har jeg en god del av bildene, jeg var smart nok til å få en del av dem over på et annet sted. Malin derimot er livredder som lar meg få låne hennes så fort hun har fått renset den opp!

Ukens høydepunkt: Nå tenker jeg kanskje litt langt frem i tid, men det er under 150 dager til vi reiser til Gran Canaria! Mormor, Besse og tante er der i tre uker og Andreas, Casper og jeg skal komme ned den andre uken, som er vinterferien. Jeg gleder meg så helt enormt! Jeg har så gode minner fra de turene og denne gangen skal kjæresten min også bli med! Gleder meg til å vise han favorittstedene mine der nede og ha en fantastisk uke med varme! Under her er et bilde fra turen som var i vinterferien.

Ukens motivasjon: Det tror jeg faktisk er treningsmotivasjon! I dag hadde jeg planer om å få gått meg en lang tur, men fordi jeg er så glemsk at jeg klarte å glemme noe, som resulterte i lang tidsbruk på å få hentet det så fikk jeg ikke tid. I morgen derimot kommer Anniken hit og da blir det en god og fin tur på oss! Kjenner det skal bli deilig å få litt bestevenntid igjen, det har vært en stund siden sist nå. Ellers er jeg supermotivert til å tøye! Endelig er jeg det igjen! Det hjalp litt å se noen ballettdukomentarer, DET motiverer det!

Ukens tanke/mening: Litt overfladisk denne gangen, men jeg blir gal av etterveksten og hårfargen min snart. Jeg skulle så gjerne ha gjort noe med den, jeg vet bare ikke om jeg tør ennå. Etter et veldig uheldig frisørbesøk i Larvik hvor frisøren min ødela håret mitt (det ble brent av flere steder og knakk, så tørt at det ikke var måte på og helt tovete + oransje) har jeg nesten ikke turt å børste det en gang. En frisør i Polen klarte å redde det fantastisk mye med gode produkter og hun reddet fargen ved å tone det, men toningen er helt ute nå og ettervekst har kommet frem. Se så fint og sunt håret mitt var på øverste bilde her hvor jeg stod for all farging selv (før frisøren i Larvik ødla det) kontra de nederste bildene her (hvor håret er tusen ganger bedre enn det var rett etter at jeg kom ut fra frisøren..). Dere kan bare tenke dere hvordan det så ut etter frisøren ødela det. Jeg har også mistet halve tykkelsen fordi håret ble brent og jeg har mange korte tuster rundt om kring. Jaja, nok hårsnakk. Det vokser ut igjen en gang..

Ukens instagrambilder: Den nye genseren min som jeg bare ikke klarte å gå ut av butikken uten (som forøvrig har blitt brukt alt for mye denne uken hehe). På vei til å se "Bølgen" med Simone og den filmen burde dere absolutt se! Antrekk om min nye favorittbrus Pepsi Max Cherry, herlighet hvor god den er!Hvordan har din uke vært?
...

  Postet: 29.09.2015     Tid: 00:30     Kategori: Diverse     Kommentarer: 0     Copyright ©

Last autumn

God kveld! Jeg kjente virkelig at jeg trengte en dag til hjemme og heldigvis var læreren min på kurs i dag så vi fikk oppgaver som vi skulle jobbe med hjemme. Helt ferdig ble jeg ikke på grunn av hodepinen, men Andreas og jeg kom akkurat inn døren etter en gåtur og det hjalp på hodet. Frisk luft er det beste for hodepine spør man meg! Så nå skal jeg jobbe litt videre + gjøre noen lekser til imorgen og så er det endelig på igjen med skole. Jeg kjenner at jeg blir helt gal av å bare sitte inne og at formen nå endelig begynner å bli noe som ligner på bra så kommer jeg vel ikke til å sitte så mye stille de neste dagene. Morgendagen blir allerede fult kjør (ufrivillig da) med skole, behandling, en tur til legen og flytte ut det siste fra den gamle leiligheten. Ikke minst gleder jeg meg til å få tatt noen bilder! Jeg har en god del idèer på lager, så det blir spennende! 

Denne høsten har jeg (vi) egentlig ingen spesielle planer, men jeg håper at det blir mange fine gåturer i høstværet, innekos med teppe, bøker og te, masse bilder, fine venner, latter og kanskje en tur på hytta. Siden jeg har ligget syk så får dere se noen bilder fra høsten i fjor enn så lenge. Har du noen spesielle planer i høst?

...

  Postet: 22.09.2015     Tid: 22:11     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Det må garantert være at vi begynner å komme i orden i leiligheten! Nå mangler vi så og si bare å skru opp et tv-bord og rydde på plass alle klærna. Det begynner å bli veldig fint og jeg begynner å slå meg til ro der. 

Ukens oppfordring: Jeg oppfordrer dere som skal stemme i Larvik idag til å sette kryss på navnet mitt og stemme venstre. Vi treger faktisk unge mennesker med yngre tankegang til å være med å bestemme her. Oppfordrer generelt til å sette kryss på unge over alt i landet :)

Ukens nedtur: Vel jeg fortalte jo at jeg knuste objektivet mitt, noe som er dritkjipt. Jeg har heldigvis to til, men 50mm'eren min var jo min lille baby. Nå har jeg standarobjektivet(18-55) som jeg ikke kan fordra og telezoomobjektivet som er helt greit, bare litt vanskelig å bruke siden den er zoomet inn så sinnsykt nærme. Utrolig nok er dette den andre 50mm'eren som går i stykker. Første gang var jeg på cafè og skulle til og gå og dermed plukker jeg opp kameraet fra bordet. I dèt jeg plukker opp kameraet sprekker en unge en ballong rett bak meg og jeg skvetter så mye at jeg mister kameraet. Typisk, eller hva?

Ukens favorittantrekk: Jeg tror det blir dette:

Ukens tanke/mening: Jeg har tenkt og tenkt så mye på flyktningene fra Syria og lest sider opp og ned om det. Visste dere at det er den største mengden med flyktninger siden andre verdenskrig? Det er mange millioner mennesker som er på flukt og det rører meg hvor mange det er som hjelper! Hadde jeg hatt mulighet hadde jeg dratt ned til Hellas og hjulpet til på strendene der hvor flere tusen kommer inn hver dag, det er kun frivillige som hjelper til der faktisk. Men siden det ikke er mulig så skal jeg og ei venninne samle inn penger. Det er mye vi her hjemme i Norge kan gjøre: vi kan donere ting, vi kan huse flyktninger, vi kan selge kaker, samle inn penger og enda mer. Dette har blitt en hjertesak for meg og jeg kommer til å gi en god innsats for å hjelpe.

Ukens motivasjon: Spansk! Jeg har jo hatt tysk i alle år selvom jeg alltid ville ha spansk (kom ikke inn på spansk på ungdomsskolen da klassene var fulle) og i år fikk jeg endelig spansk! Jeg er kjempemotivert til å lære, synes timene er spennende og jobber masse med det på egenhånd. Jeg vil virkelig lære det og akkurat nå er jeg kjempemotivert.

Ukens instagrambilder:


@eliseamandan

Hvordan var din uke?

...

  Postet: 14.09.2015     Tid: 16:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Verdenskart

Logger bare fort innom for å si hei og for å si at jeg fortsatt lever. Vi har fult opp med å bli ferdig i den nye leiligheten og vi har heller ikke internett her ennå. Jeg skulle egentlig ut for å ta noen antreksbilder istad, men først gikk vi oss en tur og da vi kom tilbake var det helt mørkt ute. Nå skal jeg øve til spanskprøven jeg har imorgen og kanskje rydde litt og så blir det natta for min del. Håper dere alle har hatt en fin kveld?
En liten sniktitt på soverommet. Vil dere se en video av leiligheten etterhvert? :)

...

  Postet: 06.09.2015     Tid: 21:09     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

FINALLY

Hei og god helg, fine mennesker ♥ Nå er vi endelig på plass i den nye leiligheten! Dagen idag har gått så sinnsykt fort! Først hadde jeg ballett på skolen og etter det dro jeg rett hjem og siden da har vi pakket og flyttet det siste + vasket ut hele leiligheten. Vaskinga tok tid altså, bare på badet brukte jeg tre(!!) timer og det var et lite bad. Heldigvis fikk vi hjelp av moren til Andreas og jeg skal love dere at det satte jeg pris på! Nå gjenstår det bare å komme i orden her og hente tingene som står i boden i den gamle leiligheten. Jeg skulle egentlig tatt noen bilder til dere med kameraet mitt, men katten min veltet det for noen få uker siden og den luka som holder minnekortet på ble knekt i to. Selvfølgelig ligger del to i boden i den gamle leiligheten og kameraet funker ikke uten den luka. Heldigvis er Andreas en tur i Larvik nå så da tar han med den tilbake. Enn så lenge får dere noen mobilbilder.

Jeg hadde faktisk dusjet og så tatt på ny sminke som var veldig on pointe, for å ta noen bilder, men sånn kan det gå. Vi bor forresten i Stavern nå og Stavern var før en egen by, men den mistet bystatus for noen år siden fordi den var for liten til å være en egen by og tilhører derfor Larvik nå. Før bodde vi jo midt i sentrum så det blir uvant å ikke bo så sentralt. Men hei, god motivasjon for meg til å starte med lappen? Jeg var også litt nervøs for å flytte hit siden jeg kun har noen få venninner i Stavern, men så fikk jeg vite av hun ene at hun og to til bor rett ved! Hun som bor lengst unna tar det bare fem minutter å gå til, så man kan si jeg ble litt lettet da jeg fikk vite det! Vi har heller ikke internett på plass her ennå så mobilnett it is. Men nå skal jeg pakke ut litt til for så å bare slappe av resten av kvelden. Håper dere alle får en fin helg!  ♥ Så kommer det noen ordentlige bilder fra meg imorgen.


...

  Postet: 04.09.2015     Tid: 21:18     Kategori: Diverse     Kommentarer: 0     Copyright ©

MONDAY

Hei og god kveld fra meg.. igjen♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tåspiss-time og selvom jeg hadde pause på over 1/2 år så går det bedre enn forventet! Gøy er det vertfall! Det har blitt litt dårlig blogging for ikke å glemme sen blogging fra meg i det siste, men så er det jo så mye som skjer om dagen! Det ble dessverre ikke noe skole på meg idag av forskjellige grunner, men imorgen er jeg klar for å ta fatt på en ny skoleuke! I morgen skal vi også bort til leiligheten er tur for å forhåpentligvis få skrudd sammen møblene og på onsdag skal vi prøve å få flyttet alt bort dit. Det er jo så mye som må pakkes ned og jeg aner ikke hvor vi skal starte. Kanskje jeg får tatt noen bilder i morgen også, så får dere en liten sniktitt på hvordan det ser ut der? Nå blir det kvelden på meg, så hører dere nok fra meg imorgen:)

...

  Postet: 31.08.2015     Tid: 22:34     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

19

Hei! Til tross for at det "bare" er to dager siden jeg sist blogget, så har det skjedd en del. På fredag fylte jeg 19(!!) og dagen startet med 90 minutter med ballett på skolen for så å bli plukket opp av stemoren min hvor det bar avgårde til IKEA. Til min store glede så fikk vi plass til alt det jeg skulle kjøpe i bilen! Det eneste som var litt dumt var at de var utsolgt for en stol jeg skulle kjøpe som jeg har tre av fra før. Jaja, de får de inn igjen i desember da.. Rett etter IKEA dro vi for å sette fra oss møblene i nye leiligheten og skrive under på leiekontrakt! Vi flytter faktisk allerede neste uke, gleder meg! Da jeg kom hjem var det kun 45 minutter til jeg skulle få gjester og utrolig nok så rakk jeg alt i tide, takket være god hjelp fra Andreas og bestevenninnen min. 

I dag har vi vasket og ryddet hele leiligheten helt strøken siden huseieren skulle ta bilder til annonsen. Mens han var der tok vi oss en tur ut og det ble med sushi hjem til middag (noe jeg er litt for glad i). Imorgen skal jeg feire familiebursdag + begynne å pakke, så denne helgen her kan man fint si har gått i ett kjør. Kameraet mitt har ligget litt stille, men imorgen skal det frem igjen. Enn så lenge deler jeg et mobilbilde med dere :)

...

  Postet: 29.08.2015     Tid: 23:11     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

G'night

Hei! Jeg ville bare innom en tur for å ønske alle en god natt + teste ut blogging fra mobil. Det ble dessverre ikke skole eller oslotur på meg idag da jeg fortsatt har ligget syk hjemme, men jeg satser på å være sånn halvveis på beina igjen imorgen. Jeg har allerede planlagt antrekk i hodet mitt for morgendagen, så det lover jo godt? Bildene under er fra Gran Canaria fra vinterferien og det var trist å måtte dra fra kjæresten, heldigvis blir han med i vinterferien som kommer nå! Kun 179 dager igjen til vi drar og selvom det virker lenge til er dagen plutselig der. Sov godt da dere! <3

  Postet: 25.08.2015     Tid: 22:35     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

19.08.2015

God kveld!♥ Åh så trøtt jeg er allerede nå! Det er uvant å stå opp så tidlig som jeg må når jeg skal på skolen og hadde jeg sovnet tidligere hadde det jo hjulpet på. Dessverre så er det ikke bare bare å sove. Skoledagen idag ble ganske kort med matte i første økt. Vi fikk beskjed om at siden det var den første uken så skulle vi få en litt mindre lekse til neste gang. Jeg definerer i alle fall ikke 30(!!) oppgaver som en mindre lekse, spesielt ikke når hver oppgave inneholder flere oppgaver. Matte er også et fag jeg er veldig svak i og jeg er ikke ferdig med to oppgaver ennå engang, mens klassen min hadde jo kommet langt med dem allerede på skolen. Kjenner at dette kan bli spennende.. Men jeg får gjøre så godt jeg kan og bare sette igang.

Jeg har blitt litt sliten etter skolen, men det er nok ikke lenge til jeg er vant med lange skoledager så lover at bloggingen snart skal bli bedre. Imorgen har vi bare naturfag før vi skal på en bli kjent-tur, det blir koselig!♥ Tar nok med meg kamera....

  Postet: 19.08.2015     Tid: 19:55     Kategori: Diverse     Kommentarer: 0     Copyright ©

SOMMEREN 2015

God kveld vakre mennesker♥ Nå er det bare noen få timer igjen av sommerferien, så jeg tenkte å vise dere litt av hva jeg har gjort i sommer. Gleder meg faktisk til skolestart imorgen! Det blir jo blanke ark og det skal bli deilig å starte i en klasse som ikke kjenner meg fra før så jeg kan være Elise Amanda og ikke "hun spiseforestyrrede". Planen for imorgen er skolen etterfulgt av en sushidate med to venninner før jeg haster bort til dansestudioet. Siste dansetimen min imorgen er faktisk ferdig halv ti! Og til min skrekk oppdaget jeg nettopp at jeg har glemt å sy tåspisskoene mine.. Jaja, jeg skal klare å rekke det mellom dansetimene. Men nå skravler (les:skriver) jeg meg bort som vanlig, her skal dere få se det jeg egentlig skulle vise og fortelle:


Sommerferien startet med en tur til Gdansk i Polen med familien. Mormor og Besse hadde 50 års bryllupsdag og de tok med hele(!!!) nærmeste familie på tur for å feire. Totalt var vi 14 som dro og det var en kjempefin tur! Vi bodde i gamlebyen i Gdansk og wow for en nydelig by! Vi var der i fem dager og det er et sted jeg skal tilbake til for å si det sånn.


Litt tilfeldig bilde, men jeg tenkte å fortelle om noen ting jeg ikke har bilder til akkurat nå. Jeg har også vært på hytteturer i sommer: en med pappa, stemor, lillebror og kjæreste og en annen en på venninna mi sin hytte, bare oss to. Elsker å være på hytter så koste meg masse!


En natt var jeg i Oslo med forandringsfabrikken hvor jeg fikk lov til å holde foredrag for departementet med noen andre ungdommer. Veldig spennende å få være med, men også litt skummelt. Jeg setter også stor pris på at jeg får være med å forandre Norge. I august skal jeg tilbake, men det er fordi de skal starte opp et prosjekt som omhandler selvskading. 


Treningen i sommer har vært litt slækk, men det rare er at det er de gangene jeg har vært på ferie som jeg har trent mest. I sommer har det mest gått i jogging eller gåturer, i tillegg til styrke hjemme.


Siden jeg bor rett ved sentrum har jeg fått vært der masse i sommer. Byen er jo så mye koseligere på sommeren en kjøpesenteret! 


For litt siden fikk vi en liten Maine Coon kattunge som har fått navnet Molly. Det er så fint å se at hun nå er helt trygg på oss og er det noen som er kosesyk og lekesyk så er det henne. Den andre katten min begynner også endelig å godta at hun nå må dele oss og leiligheten med en annen liten pus.


Jeg har blitt litt flinkere på å eksperimentere med litt forskjellige klær. Her ser dere en stygg og baggy joggebukse som jeg egentlig bare bruker når jeg er hjemme uten besøk. Men hvorfor ikke bruke den ute? Synes dette så litt finere ut enn slik jeg vanligvis hadde trasket rundt i en joggebukse. Det merkelige er at det funket på en måte. 


Jeg fikk også endelig testet ut en cafè her i Larvik som heter Hungry Heart og jeg anbefaler alle som er i Larvik eller skal dit til å sjekke den ut! Kjempegod mat og langt fra kjedelige rundstykker med pålegg. Litt synd jeg bare fikk vært der to ganger, men jeg er sikker på at den er koselig nå som høsten nærmer seg også.

Hva har du gjort i sommer?

...

  Postet: 16.08.2015     Tid: 22:21     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

LATEST

God ettermiddag, fininger♥ Så koselig med tilbakemeldingene dere har begynt å gi på antrekksbildene, det setter jeg virkelig pris på! Det er så mye mer koselig å blogge når man får respons. Til morgenen idag var jeg skikkelig morgengretten så det ble en litt sen start på dagen idag for meg. Jeg har rukket en tur innom biblioteket idag for å låne "Du ser det ikke før du tror det" av Inga Marte Thorkildsen og allerede nå er jeg på side 135. Hun skriver utrolig godt og ikke minst om et så viktig tema, det er en bok jeg oppfordrer alle til å lese, spesielt alle de som jobber med barn på en eller annen måte. Nå er jeg så heldig at jeg også kjenner Inga Marte og jeg må bare få sagt at mer omsorgsfull og tøff dame finnes ikke!♥ Ellers har dagen bestått av en liten tur opp på barneskolen hvor jeg gikk og det er alltid så koselig å hilse på, spesielt på læreren jeg hadde opp gjennom alle årene der. Nå skal jeg ordne meg litt og så skal Andreas og jeg ut for å spise middag. Det var jo egentlig planlagt på den dagen vi hadde vært sammen i 1/2 år, men så var det så mye annet da at vi ikke rakk det, derfor blir det idag. Gleder meg masse, selvom det er litt utfordrende for meg å spise ute på restaurant. Vi skrives senere ikveld for nå er det hår, sminke og oppkledning som står for tur.

instagram: @eliseamandan

...

  Postet: 12.08.2015     Tid: 16:53     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

SOMMER

//sponsede produkter

For en liten stund siden fikk jeg en forespørsel om jeg ville skrive litt om noen produkter fra Nivea og siden vi har brukt Nivea-produkter hjemme fra jeg var liten så takket jeg ja. Sommerferien er jo snart over, men visste dere at det er nå i august som knallværet skal komme? Hvertfal her hvor jeg bor, så sommeren er ikke heeelt over ennå. Noen av tingene har jeg brukt fast i mange år så heldigvis kan jeg faktisk anbefale ting til dere her med veldig godt grunnlag. Det er noen av tingene som var helt nye for meg og derfor ventet jeg en stund med å skrive dette slik at jeg fikk testet det ut ordentlig og dere får mest mulige ærlige beskrivelse av tingene. Here we go!

Solkrem: Solkremen fra Nivea har alltid vært med oss på stranda og tur fra så lenge jeg kan huske og mamma har brukt den på oss i alle år. Vet dere hvor mange ganger jeg har blitt solbrent i hele mitt liv? En eneste gang og det var fordi jeg gikk tre dager uten å smøre kinnene mine en gang i Spania. Nå skal det også nevnes at jeg er en person som ikke har størst anlegg for å bli solbrent og at jeg har vært litt slækk med solkrem de siste årene av akkurat den grunn. Et eksempel er at jeg lå å solte meg i Tyrkia i fem timer i skikkelig solsteik uten solkrem og bare ble brun. Selvom jeg bare blir brun og ikke brent så er jo UV-strålene skadelige. Broren min derimot er ikke så heldig, men har unngått å bli solbrent så lenge han har brukt solkrem. Solkremene fra Nivea sitter også godt på i vannet noe som for meg er en stor pluss da vannet reflekterer sola og dermed blir huden lettere å skade når man bader. Anbefaler denne til de som ikke gidder å smøre seg fem tusen ganger i løpet av en tur på stranda og som liker å bade, familien min og jeg har i alle fall vært veldig fornøyd med Nivea sine solkremer.

Body Lotion: Akkurat denne kremen fra Nivea har jeg ikke vært borti før. Jeg har naturlig en veldig tør hud som trenger masse smøring og jeg har prøv ut denne en ukes tid nå hver gang etter å ha dusjet. Kremen er ganske tynn og jeg føler at den ikke fukter ordentlig. Rett etter jeg har tatt den på og noen timer senere er huden min fuktig og ser fin ut, men også veldig klistrete og oljete. Neste dag er huden min like tør som om jeg aldri skulle ha smørt på kremen, så denne er vel mer å anbefale hvis du har normal hud og ikke tør slik som jeg (har du tør anbefaler jeg heller den blå Nivea-kremen på en metallboks som er veldig fet og funker mye bedre). Pluss for at den lukter godt, det skal de ha.

Deodorant: Denne her har jeg faktisk brukt fast i flere år nå haha og siden jeg har brukt den fast så er jeg jo fornøyd med den. Jeg er heller ikke den personen som svetter noe særlig i hverdagen, men jeg skal love dere at når man trener er denne gull verdt! Den lukter veldig godt og jeg har aldri fått merker under armene på klærne av å bruke den. Dessuten så sitter den veldig lenge, noe som vil si at om jeg må innom sentret eller butikken rett etter trening så er det faktisk ikke verdens undergang da den er ekspert på å skjule svettelukt og heller lukte sterkere av selve lukten på deodoranten. Jeg vet faktisk ikke helt hvordan den er i forhold til parfyme, men de gangene jeg har brukt deodorant med en del parfyme har huden reagert med å bli helt blå under armene og det har aldri skjedd ved bruk av denne. En del parfyme må den jo inneholde med tanke på lukten på den, men huden min reagerer hvertfal ikke på den.

Lip butter: Åh herregud hvor godt denne her lukter! Jeg var redd for at den skulle bli litt kvalmende, men den lukter jo bare friskt av kokos! Jeg har veldig tørre lepper i perioder og akkurat nå er jeg inne i en mellomperiode. Leppene har ikke blitt så mye mer fuktige med bruk av denne, men de har heller ikke blitt tørrere (noe de hadde blitt hvis jeg ikke hadde brukt den). Har du tørre lepper anbefaler jeg carmex for så å gå over på denne da carmex er ekstremt avhengighetsskapende for leppene. Jeg har fått inntrykk at denne her holder leppene stabile hvor de er og unngår at leppene blir tørrere, men dessverre fikser den ikke tørre lepper.

Vil igjen understreke at dette her er helt ærlige meninger og mitt synspunkt på produktene. Produktene regner jeg med at de fleste vet hvor man får tak i hvis man vil ha noen av de da de selges i dagligvarebutikk osv. 
...

  Postet: 11.08.2015     Tid: 20:32     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

TING JEG GLEDER MEG TIL

♥ Gran Canaria i vinterferien med familien og kjæresten ♥ Bli kjent med de jeg skal begynne i klasse med om en uke ♥ Fullføre vidregående ♥ Finne et fint sted å bo sammen med Andreas ♥ Til kattene mine blir venner og finner selskap i hverandre ♥ Juleforestillingen på dansingen ♥ Bli myk igjen ♥ Stifte nye bekjentskap og få nye venner ♥ Reise og se litt mer av verden ♥ Bade på nye strender ♥ Klare å smile når jeg ser meg selv i speilet ♥ Innrede en leilighet akkurat etter min smak Ta masse nye bilder ♥ Oppleve nye ting ♥ Bli frisk ♥ Klare å ta fouettes både på flatsko og tåspiss ♥ Nyte livet ♥ Hva gleder du deg til?

...

  Postet: 10.08.2015     Tid: 21:01     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

JEANS / HEELS

Hei igjen fine dere!♥ Nå har dere ikke hørt fra meg på en stund for på lørdag var det fult kjør med baking og litt annet, blant annet hadde Andreas og jeg vært sammen i 1/2 år den dagen(♥) så det ble litt andre prioriteringer enn blogg. Senere den dagen var vi i bursdag til fineste Caroline som fylte 18 år og feiringen ble kjempebra! På søndag var vi i dåp og da vi kom hjem rundt klokken fire sovnet jeg og våknet først klokken ti på kvelden for så å sovne igjen noen timer senere. Sliten sa du? Nå er det jo også bare en uke til skolen starter igjen og jeg venter spent på at klasselistene kommer ut. Jeg aner jo ikke hvem jeg skal gå i klasse med bortsett fra ei. Bildene under her ble tatt på lørdag og for å være ærlig så forstod jeg ingenting av hva som skjedde med kvaliteten? De så helt fine ut på kameraet, så jeg må virkelig beklage for kvaliteten. Skal prøve å ikke la den gjenta seg. Husk også spørsmålsrunden som dere finner ved å klikke HER....

  Postet: 10.08.2015     Tid: 14:38     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Q and A

God kveld eller skal jeg si god natt? Døgnrytmen min burde vel ha kommet på plass allerede, men det er ennå en liten stund til skolestart så jeg får krysse fingrene. Tenk at nå som klokken er over tolv så er det bare en dag til babypus kommer i hus! Gleder meg så mye til å bli kjent med henne og få tilbringe mange år fremover sammen. Nå skal jeg ikke skrive meg bort, som jeg er litt for flink til å gjøre iblandt, men heller komme til poenget: SPØRSMÅLSRUNDE! Så nå er det bare å fyre løs så svarer jeg på de fleste spørsmålene om noen få dager. Husk at dere kan spørre om hva som helst, men det er ikke absolutt alt jeg kommer til å svare på. Spør i vei :)...

  Postet: 06.08.2015     Tid: 00:03     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

10 FUN FACTS OM ELISE (GJESTEINNLEGG)

Da har jeg fått Andreas til å skrive et lite gjesteinnlegg her på bloggen min om fun facts om meg. Det som er skrevet i fet skrift er da hva Andreas har skrevet og det i vanlig skrift er mine kommentarer på det. Jeg synes at slike innlegg er morsomt å lese på andre sine blogger og jeg håper at det faller i smak her også. Here we go:

Elise klarer aldri å legge q-tips i søpla. Altså her må jeg si meg helt skyldig. Vi har nemlig ikke søppelkasse på badet og derfor er jeg litt for flink til å bare legge fra meg q-tipsen på vasken for så å glemme å ta den med meg når jeg skal ut fra badet. Skjer litt for ofte, men til mitt forsvar må jeg få lov til å si at Andreas ikke klarer å henge opp håndkleet etter å ha dusjet, det ligger omtrent alltid på gulvet.  

Jeg finner snus over alt som Elise legger fra seg (lær deg å legge de i søpla). Når jeg sitter i sofaen og holder på med ett eller annet på PC`n så er det så tiltak å legge fra seg PC`n, gp bort til søpla, kaste den og så tilbake. Det er jo mye lettere å bare legge den på kommoden som står ved siden av? 

Elise klarer ikke å fylle bensin hvis hun må betale kontant.  Haha, denne er litt flau! Jeg har alltid betalt med kort når jeg skal fylle bensin og jeg aner virkelig ikke hvordan man betaler bensin kontant. Jeg har jo aldri gjort det og har jeg ikke penger på kortet og er nesten tom for bensin så venter jeg med å kjøre til jeg har penger på kortet fremfor å fylle og betale kontant.

Hver eneste dag bare MÅ Elise ta bilde av middagen. Sant og ganske kleint om man er borte på middag. Så skal det også sies at jeg har en recovery-bruker på instagram med flere tusen følgere og for å opprettholde den så må det jo bilder til. Bildene tar jo ikke seg selv (desverre).

Elise kan ligge å se på Master Chef en hel dag for så å furte over at hun ikke har fått trent. Et av favorittprogrammene mine.. Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på å se på det, det er jo så uendelig mange episoder siden veldig mange land har det programmet. Dermed blir det litt for prioritert noen ganger og *kremt* trening litt nedprioritert til min store fortvilelse. På verandaen har Elise et syltetøyglass med sigaretter i som begynner å nærme seg takhøyde. 
Når jeg tømte det sist? Jeg har vel ikke tømt det.. MEN da vet jeg hva jeg skal gjøre etterpå! Det er så lett å glemme siden det ikke står inne øyevidde (er det i det hele tatt et ord?). Toppen bugner jo over av sneiper. Ikke bra..

Måten jeg fant ut at Elise har muggfobi på var at jeg løp inn på kjøkkenet for hylet hennes hørtes ut som om noen prøvde å drepe henne.  Jeg tror jeg glemte å fortelle Andreas at jeg har muggfobi før vi flyttet sammen og det resulterte i en litt morsom hendelse (altså morsom i ettertid, ikke der og da). Jeg står på kjøkkenet og skal ta ut noe av kjøleskapet samtidig som Andreas er i et annet rom i leiligheten. Tingen jeg skal ta ut har selvfølgelig mugg på seg som gjør at jeg hyler og kaster det fra meg i panikk. Andreas stakkars tror noe alvorlig har skjedd på grunn av måten jeg hylte på og stormer til, så viser det seg bare at agurken har fått litt mugg på seg... Kan fortelle at han ikke skjønte stort akkurat der og da.

Hun skal alltid sove innerst i sengen fordi hun er redd for å falle ut. Da jeg var liten hadde jeg køyeseng og en gang drømte jeg at jeg måtte rulle over noe for å komme i sikkerhet fra en brann. Det jeg drømte at jeg skulle rulle over var i virkeligheten sengegjerdet på toppen av køyesenga.. Jeg klarte å rulle over i drømmen og dermed også i virkeligheten og våknet at hele meg smalt i bakken. Etter det har jeg foretrukket å ligge innerst i senger jeg. 

Elise er veldig spontan av seg, som den ene gangen hvor hun fikk meg med på å bestille en tur til Rhodos og dra samme kveld. Jeg er egentlig planleggisgfreak til tusen, samtidig som jeg er veldig spontan. Det var en morgen som det regnet veldig og jeg sa til Andreas at nå hadde det vært deilig med en tur til syden. Så sjekket jeg restplasser og fant en tur, fikk Andreas til å bli med på det og så var det bestilt! Vi dro faktisk samme kveld, men det var en helt fantastisk tur!

Hvis Elise skal ha ristet brød må hun alltid ha hjelp av meg til å ta ned brødristeren fordi hun er så lav. Hehe, så lav er jeg da ikke. Jeg er faktisk 1,1cm høyere enn gjennomsnitshøyden på kvinner i Norge. Det er bare det at brødristeren står på toppen av kjøkkenskapet altså veldig høyt oppe.

Er det noe Elise ikke har så er det stedsans, hun hadde sikkert klart å gå seg bort i sin egen gate. Denne her kan jeg nok ikke snakke meg bort fra. Senest istad gikk jeg meg bort i Sandefjord til tross for mamma sin beskrivelse over tlf om hvor jeg skulle gå. Heldigvis så fant mamma meg. En annen gang hadde jeg gått meg bort i parallellgata til gata jeg bodde i da jeg prøvde å finne veien hjem og da var det bare å ringe pappa.. Å gå meg bort er noe jeg er litt vel flink til.

...

  Postet: 04.08.2015     Tid: 18:17     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

THE WORLD

sponset produkt

Det ble et lite fravær på bloggen igår, men nå tenkte jeg å vise dere noe jeg mottok i posten for en liten stund siden. Jeg har jo to ekte tattoveringer allerede, men det er jo litt gøy å kunne variere og ikke ta permanente. Denne kule verdenstattoen er fra tattstore og de har mye annet fint også som du finner ved å klikke HER. Jeg ville prøve den litt ut før jeg eventuelt anbefalte siden og den som dere ser under her har jeg hatt på i noen dager nå. Den sitter ennå veldig fint og ingen skrapemerket i det hele tatt til tross for soving og dusjing. Likevel er den lett å vaske av. Eneste jeg vil trekke litt ned er at den glinset veldig mye i rundt 12 timer før det gikk bort, men det er jo ikke akkurat verdens undergang (heheh.. god humor). Nettsiden har veldig rask levering og veldig gode priser, så det er verdt å sjekke ut! Man skal nok ikke se bortifra at jeg kommer til å bestille noe derifra senere. Jeg mottok også noen flash-tattoveringer, men de tester jeg ut senere. Tror jeg likte det verdenskartet liiitt for godt jeg, så jeg skal prøve å ikke spontantatovere meg.


...

  Postet: 02.08.2015     Tid: 18:21     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

STAY CLASSY

//sponset produkt

På lørdag mottok jeg et par med solbriller fra nettsiden StayClassy og de falt veldig i smak både hos meg og hos kjæresten! Nå har jeg ikke fått testet de helt ut ennå på grunn av været, men de få timene jeg hadde de på i solen så beskyttet de i alle fall veldig godt! Jeg er helt avhengi av solbriller som beskytter godt både når det er sol og når det er overskyet, men sterkt lys ute. Jeg sliter så innmari med at jeg myser så mye hvis solbrillene ikke beskytter bra, noe som resulterer i hodepine. Så langt er jeg hvertfal veldig fornøyd med disse! De ser jo også veldig bra ut og sitter ordentlig på uten å klemme på sidene. Leveringstiden var også veldig rask, hvis jeg husker riktig så tok det to dager før de havnet i postkassen og jeg er vel ikke den eneste som haaater å vente når jeg bestiller ting? Solbrillene passer foresten både til jenter og til gutter og de passer heldigvis til både litt rocka antrekk og søte antrekk. Eneste minuset er vel at jeg aldri har brukt sånn tråd(?) til solbrillene så de kan henge fra nakken (veldig flink til å forklare her ja), så jeg aner ikke hvordan den skal festes på. Men hei, hva har vi vel google til? Direktelink til solbrillene finner dere ved å klikke HER. Nettsiden har forresten masse annet fint også, bare å ta en titt!

...

  Postet: 28.07.2015     Tid: 17:28     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

Movie night

God kveld! Nå er helgen over, men det kommer jeg ikke til å merke særlig på siden jeg nå har sommerferie, endelig!! Vi bestemte oss for å ta en dag hvor vi bare slapper av så det har ikke skjedd så veldig mye i dag og det er egentlig veldig greit med sånne dager også. Det vil si at det ble take away pizza til middag og eneste turen jeg har vært ute i dag var en tur på bensinstasjonen for å kjøpe litt potetgull og smågodt, her blir det nemlig filmkveld! Planen var egentlig å dra på kino, men vi fant ut at vi heller ville se film hjemme. Jeg er sterkere tilbake i morgen hvor jeg blant annet kommer til å skrive litt om treningsrutinene mine, så klikk dere gjerne inn hit da:)


@eliseamandan

Filmtips?

...

  Postet: 14.06.2015     Tid: 22:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

Å gjøre en forskjell

God kveld! Uff nå begynner det å bli veldig sent og jeg skal opp tidlig i morgen.. Får krysse fingrene for at jeg kommer meg opp når jeg skal. Jeg har engelsk muntlig prøveeksamen i morgen og for å være ærlig så er jeg litt nervøs, men jeg har brukt flere timer nå på å pugge temaet jeg kom opp i så helt ille kan det vel ikke gå. Hvis jeg rekker i morgen så blir det litt trening før jeg skal bort på skolen for å ha prøveeksamen, noe som jeg vet hadde roet nervene mine en god del.

Jeg har også begynt å småkikke litt på bil da jeg har planer om å ta lappen om ikke så alt for lenge, men først skal det masse øvelseskjøring til før jeg starter på lappen. Planen er å kun trenge de obligatoriske kjøretimene og ha lappen i høst engang. Møtet med psykiatrien i dag gikk veldig bra forresten og jeg er så glad for at de vil høre på hva jeg har å si og ikke minst bruke kunnskapen foreldrene mine og jeg sitter inne med. Jeg brenner virkelig for et bedre tilbud for psykisk syke i Norge og om jeg får til å bare endre noe her i Vestfold så blir jeg strålende fornøyd! Men nå blir det litt mer pugging og så kvelden for min del. Håper alle får en god natt og i morgen er det helg, endelig!Hvis du har vært borti psykiatrien i Norge, er det noe du mener burde forbedres? Skrik ut i så fall så tar jeg det med meg videre:)

...

  Postet: 04.06.2015     Tid: 23:42     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Latest

Endelig er det sommer! Eller det føles i alle fall ut som om det er det, så det er nok ikke så alt for lenge til strand, bading, grilling og varme, jeg gleder meg masse! Dagen i dag startet med en stk trøtt Elise Amanda som stod opp etter bare to timers søvn, så da hjalp det å ta turen opp til treningssenteret for å trene litt og for å våkne ordentlig. Treningen tok litt lengre tid enn planlagt så jeg måtte småløpe hjem, kaste meg i dusjen for så å løpe videre til et møte! Åh det blir gøy å kunne fortelle hva det møtet handlet om og hva som skjer fremover, men enn så lenge så forblir det hemmelig. Dagen har egentlig bare flydd avgårde for jeg har hatt så mye å gjøre i dag og vært på farten omtrent hele dagen. Dermed er det ekstra deilig å endelig kunne slenge seg ned på sofaen med en episode av CSI på TV`n! Resten av hva som skulle ha blitt gjort i dag har jeg måtte utsette til i morgen for nå tar jeg kvelden snart, så jeg håper dere får en fin kveld videre!


Litt bilder fra instagram fra de siste dagene @eliseamandan

Hvordan har din dag vært?

...

  Postet: 27.05.2015     Tid: 22:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

Give Away!

I forbindelse med Disney Channels Violetta Dance-konkurranse - der du kan konkurrere om å reise til London og få spille inn dine beste dansetrinn profesjonelt og jammen også få vise dem på Disney Channel! - så har jeg nå en super giveaway der du kan vinne kule Violetta-saker!

I samarbeid med Disney Channel deler jeg ut en premie med blant annet Violetta dusjprodukter, Violetta dagbokfutteral, wallstickers, Violetta-serien på dvd, og en gjeng med Disney-kosedyr.

For å delta i trekningen av denne fine premien, må du klikke liker på dette innlegget og legge igjen en hyggelig kommentar med mailen din, slik at jeg kan kontakte vinneren. Vinneren blir trukket neste torsdag.

Vinn tur til London med Violetta Dance!

Er du glad i å danse eller har en lillesøster som liker å danse eller følger Violetta-serien? Da er Disney Channels dansekonkurranse Violetta Dance en fantastisk mulighet! 

Disney Channel og Violetta arrangerer akkurat nå dansekonkurransen Violetta Dance der barn og unge kan spille inn sine egne dansetrinn til sangene "I min verden" og "Right now", to populære sanger fra Violetta-serien. 

Vinneren får reise til London for å spille inn sine dansetrinn profesjonelt og deretter presentere dem på Disney Channel høsten 2015. Kanskje blir det nettopp en av dere som vinner denne fantastiske premien og en reise til London? 

Klikk deg inn på http://www.disneychannel.no for å delta og lese mer! Sjekk også ut  #violettadance på Instagram og Twitter! Jeg kommer også til å kjøre en annen give away på instagrammen min @eliseamandan og det du må gjøre der for å delta er å følge meg og legge igjen en kommentar.

Lykke til!

 

  Postet: 23.04.2015     Tid: 12:36     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

q/aSpørsmålsrunde, så spør i vei om det er noe du lurer på. Svarene kommer imorgen eller på tirsdag.

...

  Postet: 13.07.2014     Tid: 19:35     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

Good night

På instagram finner du meg som @eliseamandan og jeg setter pris på hvis noen vil følge meg. Fortell meg gjerne hva du heter også! Natta :3

  Postet: 14.10.2013     Tid: 01:16     Kategori: Diverse     Kommentarer: 8     Copyright ©

hove2013

...var fantastisk!

  Postet: 06.07.2013     Tid: 15:06     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

ofte stilte spørsmål

Hvilket kamera har du? jeg har canon eos 550 d

Hvor er blomsterkransene dine fra? de to små er fra h&m sin barneavdeling, den store fra h&m divided og den med glitter er fra new look

Hvordan kan jeg få bli med i temafoto? vi tar desverre ikke inn flere, så det er ikke mulig

Hvilket objektiv bruker du og hvor kjøpte du det? jeg bruker ef 50mm f/1.4 USM og jeg kjøpte det på japan photo

Publiserer du alle leserhistorier? ja det gjør jeg og jeg har en del på lager nå, beklager for at jeg ikke har postet noen på en stund
 

Lurer du på noe annet så er det bare å spørre så svarer jeg i kommentarfeltet :3

...

  Postet: 05.05.2013     Tid: 22:54     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

pusterom
Jeg trenger en pause fra bloggen, akkurat nå er det bare slit og ikke noe glede i det og da er det heller bedre å ta en pause. I mellomtiden kan dere følge meg på instagram (carmabell) eller på den andre bloggen min hvor jeg skriver (silkevinger.blogg.no). Jeg blir nok borte en stund, men jeg håper dere vil følge meg der, jeg oppdaterer ofte på instagram i alle fall. Titt gjerne innom bloggen i ny og ne, plutselig er jeg tilbake. Ta vare på dere selv, fininger

...

  Postet: 12.04.2013     Tid: 16:16     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

the rise and the fall


canon eos 550D + 18-55mm (standarobjektivet) Day 190/365

Imorgen skal jeg hente det nye objektivet mitt på posten, herregud så fint det blir å endelig kunne ta ordenlige bilder igjen! Bildene ovenfor er tatt med standarobjektivet og der ser dere også hvor oransjskjær det egentlig er i håret mitt. Fortell meg en fin ting ved dagen din?

...

  Postet: 20.03.2013     Tid: 23:38     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

answers

Personlig

Hvordan har bulimien påvirket livet ditt?
Alt for mye. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive her, for jeg kunne skrevet en hel bok om det. Den har påvirket livet mitt på absolutt alle mulige måter, alle valg og tanker har en forbindelse på en eller annen måte til den. Den har påvirket livet mitt i så stor grad at jeg ikke en gang husker hvordan det er å være uten og det skremmer meg utrolig mye. Ikke minst har den ødelagt alt for mange sjangser for meg. Hverdagen min styres rett og slett av den.

Hvorfor droppet du ut av skolen?
Skole tok alt for mye energi og krefter ut av meg, så jeg droppet ut. Nå går jeg sånn halvveis på skole, selv om jeg ikke er der så ofte så går jeg innimellom. Det er ikke det at jeg ikke klarer eller ikke vil, jeg er rett og slett ikke bra/frisk nok til å gå 100 % på skole slik som ting er nå.

Hvorfor og når skadet du seg selv? Jeg skadet meg selv hovedsaklig mest da jeg gikk på ungdomsskolen og grunnen til at jeg skadet meg var vel mange. Det er litt vanskelig å forklare, men jeg brukte det på en måte til å roe meg ned i stressendes situasjoner, for å få den fysiske smerten til å overdøyve den psykiske smerten, for å flytte fokuset fra ett punkt til et annet. Hvis du vil kan du lese et utfyllende innlegg om det HER.

Hva er tankene dine rundt (p)sykdom nå? Føler du deg på bedringens vei? Akkurat nå føler jeg at jeg har tatt mange skritt tilbake, jeg er igjen på det stadiet hvor jeg ikke har noe særlig til motivasjon. Jeg er desverre inne på den teorien om at "hva er vits, det går jo ikke uansett", noe jeg virkelig prøver å endre på (noe som igjen er vanskelig fordi jeg ikke ser helt vitsen). Svaret blir derfor nei.. jeg føler meg ikke på bedringens vei.

Hvordan hjelp får du? Psykologsamtaler på bup, familierådgiving på bup, barnevernet, arenafleksibelenhet, fastlege og MGFT. For å være ærlig finner jeg ikke stort hjelp i det, men jeg har blitt kjent med noen herlige jenter på MGFT da, det har jeg! Jeg har vanskeligheter med å stole på mennesker og derfor finner jeg det svært vanskelig å fortelle andre ting enn ting som er helt åpenlyste. Det er ikke det at hjelpen rundt meg ikke er der, det er det at jeg ikke tør å bruke den.

Hva er planen din for resten av dette (skole)året? Har du sluttet på media? :) For å være ærlig så har jeg ingen konkret plan. Jeg vet ikke helt om det blir til å slutte på skolen eller å gå litt på skolen. Har ikke sluttet på media nei, er der bare veldig sjeldent.. Forhåpentligvis så får jeg en konkret plan på hva som skjer i løpet av neste uke. 


(tatt av Julie)
Foto og blogg

Hvilket kamera og hvilke objektiver bruker du nå? Canon eos 550 D og vanligvis bruker jeg 50mm f/1.8 II men så har det seg sånn at det har jeg prestert å knuse, derfor bruker jeg enten telezom (70-300 tror jeg) eller standarobjektivet (18-55). Jeg har bestilt nytt, men gjett hvem som bestilte feil objektiv da. Heheh..

Kan du forklare litt hva temafoto egentlig er?
Temafoto består av seks jenter som hver uke trekker et tema til et bilde vi skal ta. Slik er det kort fortalt. Likevel er vi så utrolig mye mere, vi har blitt utrolig godt kjent og snakker sammen hver eneste dag. Jeg har blitt glad i hver eneste av de og jeg vet at jeg alltid kan regne med dem, de er supre!

Hvordan finner dere ut hvem som får være med i temafoto? Da jeg ble med bestod temafoto av Anette, Eirin, Julia og Thea. Jeg ble kjent med Anette og spurte om å få være med i temafoto, noe jeg fikk et ja til. Etter det ble vi enige om å ikke ha med flere, men så skjedde det masse og vi bestemte oss for å ta inn én til for å få en litt ny start/et nytt pust, eller hva jeg skal si. Valget falt på Ingrid og nå er i akkurat passe med, vi blir verken ferre eller flere.

Kan du ha en videoblogg? Det kan jeg sikkert, så lenge dere kommer med noen forslag på hva dere vil at jeg skal ha en videoblogg om?

Publiserer du alle leserhistorier?
 Jepp, det gjør jeg. Hvis du har sendt den inn til meg og den ikke har blitt postet ennå er det kun fordi den ligger i kø til å bli postet. 

Diverse

Favorittdyret ditt? Delfin og det har det alltid vært! Jeg har til og med en delfintattovering på anklen min.

Tre ting som gjør deg glad? Dyrene mine, venner og dansing. Hadde det vært fire ting så hadde det stått fotografering der også, foresten! Nå jukset jeg egentlig litt å sa fire, håper det går bra?

Hva er dine tanker om Juvente? Juvente 

Har juvente forandret livet ditt? I så fall hva forandre det? Man kan vel si det. Jeg har blitt kjent med så utrolig mange fantastiske personer gjennom Juvente som betyr så sinssykt mye for meg. Dere skulle virkelig bare ha visst hva flere av de har gjort for meg, men jeg velger å ikke dele det her likevel. Juvente er i alle fall noe som har gjort livet mitt mye mere positivt og jeg har lært veldig mye, i tillegg til å ha lært fantastiske personer å kjenne. Jeg tror jeg skal stoppe å skrive nå før jeg skriver flere sider om det, jeg. Men igjen: Juvente 

Gleder du deg til sommeren? Hva skal du i sommeren? Både ja og nei. Jeg gleder meg i alle fall til noen ting i sommer: Camping med besteforeldrene mine, sommerleir i Ål og Hove. Ellers så gleder jeg meg til varmere vær, kjenne vinden i håret og føttene i vannet på båtturer, fine farger ute og litt andre forskjellige, men fine småting. Jeg krysser i alle fall fingrene for at dette blir en fin sommer.

Hvor mange kaniner har du? En kanin har jeg, hun heter Maike og er en dvergløvehodekanin. Supersøt og hyggelig kanin som elsker å kose, likevel med er ganske sær personlighet. Veldig glad i henne i alle fall. EDIT: Maike døde nå nylig, noe jeg er utrolig lei meg for... Nå har jeg en annen kanin som heter Lucas. Overhodet ingen erstatning for Maike, men jeg håper å bli like glad i ham også. 

Skal du på Ål Inclusive? Ja, gleder meg!

Liker du Larvik? I motsetning til de fleste andre på min alder som bor her: Ja, jeg liker faktisk Larvik veldig godt, jeg! :3

...

  Postet: 16.03.2013     Tid: 21:26     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

q/a


Tenkte jeg skulle kjøre i gang en spørsmålsrunde igjen. Det er bare å spørre, så plukker jeg ut noen spørsmål som jeg kommer til å svare på. Tenk gjerne litt på hva du spør om, vil du virkelig like hva jeg liker best av pære og eple? Hvis du absolutt lurer så ja.. spør for all del. Regner med dere tar poenget. Noe du lurer på? :3

  Postet: 12.03.2013     Tid: 13:31     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

visste dere dette?

-Noe av det beste jeg vet er å reise og oppleve nye steder, samtidig som jeg elsker å dra tilbake til de samme stedene.

-Vi har en superliten og koselig hytte med hverken strøm eller do, men det er ett av de fineste stedene jeg vet om.

-Til høsten begynner jeg i 1. klasse på nytt (innser først nå at jeg burde ha tatt ett år uten skole, selv om jeg har blitt fortalt det lenge).

-Er det noe jeg er livredd for så er det mugg og her om dagen begynte jeg å grine bare ved at noen snakket om det.

-Oldemoren min var avhengi av lakris, både mormor og mamma er veldig glade i det og jeg elsker det.

-På leggen min har jeg en delfintattovering som jeg bestemte meg for å ta da jeg var ni år, først i høst fikk jeg tatt den.

-Noen synes det er en dårlig egenskap, selv synes jeg den er fin: jeg liker å sette andre forran meg selv.

-Tro det eller ei, men jeg har faktisk ikke mobil.

-Favorittseriene mine er Special Victims Unit, Dexter, TV 2 hjelper deg (ja, lov til å le nå) + jeg har blitt veldig glad i Doctor Who i det siste.

-Interessen min for å skrive er mye større enn interessen min for å ta bilder.Noe av dette du visste fra før?

  Postet: 08.03.2013     Tid: 16:04     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

én ting


Fortell meg en ting som du liker ved deg selv? Jeg liker at øynene mine blir blå i kulda.

  Postet: 19.02.2013     Tid: 17:48     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

rommet mitt


"If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?" står det på veggen min, nå som jeg endelig har fått hengt opp bokstavene mine igjen. Det var litt vanskelig å ta bilder av rommet til dere, dere ser jo egentlig ikke stort, men dere får i alle fall et lite intrykk av hvordan rommet mitt ser ut. 

  Postet: 19.02.2013     Tid: 15:27     Kategori: Diverse     Kommentarer: 14     Copyright ©

180213


Jeg holder på å ommøblere nå og etter at jeg har satt hele rommet på hodet finner jeg ut av.. at jeg ikke får gjort noe siden jeg ikke får tatt ned en vegg siden den er skrudd opp med en slik teit skrue (dere vet slike skruer som er formet som en stjerne, ikke stjerneskrue, men stjerne?). Når det kommer til bildene så er det bilder fra mitt gamle rom hos moren min. Imorgen får dere se det meste av hva jeg kjøpte idag, det ble en del, for å si det sånn, gleder meg til å vise dere! :3

Vil dere se rommet mitt her hos pappa når jeg har gjort det ferdig om om dere vil rommet mitt hos mamma en annen gang?

  Postet: 18.02.2013     Tid: 19:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

tips pt. 7Lea og Olivia sin blogg finner du vet å klikke HER, bildene har jeg hentet fra bloggen dems. Bloggen skrives av to utrolig inspirerende jenter, tror egentlig dere bare får ta å klikke dere innom. Førsteintrykket ditt av bloggen til disse to jentene?

  Postet: 15.02.2013     Tid: 13:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

"A room without books is like a body without a soul"Det ble etterspurt tips til gode bøker å lese og siden jeg alltid har vært en lesehest kommer nå noen gode tips. Nå vet jeg ikke helt hvordan dere står med lesing i forhold til meg, så noen av bøkene er bøker jeg leste på barneskolen (nei, det er ikke barnebøker). Alle bøkene jeg anbefaler er noen av de mange bøkene jeg er veldig glad i og også noen serier. Håper dette innlegget inspirerer flere av dere til å lese mere :3 Hvis det er noen av bøkene dere lurer på hva handler om, så vær så snill å google det, det blir nemlig alt for mye for meg å skrive hvis jeg skulle ha klart å bare skrevet litt om hver bok.Hvis jeg forsvinner, ser du meg da? Å spise blomster til frokost. Dødslekenetriologien. Vinterjenter. Bare tanken på deg. Pike med perleøredobb. Spurvungen. I morgen var jeg alltid en løve. Tilstrekkelig vakkert. Sønnavind (serie). Ulveøyne (serie). Rimfrost (serie, leses etter Ulveøyne). Evig søndag. Harry Potter-bøkene. Vinterdansen. Sår. Himmelstøv. Death note. Blodets bånd. Bare spør Alice. Engel uten vinger. Ikke uten min datter. Noe i meg er sterkere enn jeg er. Onkel Toms hytte. Regines bok. Sofies verden. Barnepiken. Saras nøkkel. Comtesse Juliane Sophie. Sebrapiken. Danse i snøen. Lavendeljenta. Tuppen og Lillemor-blandene (let i brukthandler eller spør moren din).Hvis du vil kan du gjerne fortelle litt om hvordan type bøker du liker å lese, så kan jeg svare med en kommentar om hvilke bøker jeg tror passer for akkurat deg. Noen av bøkene du har lest?

  Postet: 20.01.2013     Tid: 15:30     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

x


May-Teresa, Liliane, Julia, Dorthea, Thea, Frida og Martine

Ta en titt innom bloggene ovenfor, de er i alle fall de bloggene jeg likte best av de som meldte seg på anbefalingsrunden! :3

  Postet: 15.01.2013     Tid: 17:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

140113Legg igjen en link til bloggen din, så anbefaler jeg de bloggene jeg liker best.

  Postet: 14.01.2013     Tid: 18:18     Kategori: Diverse     Kommentarer: 22     Copyright ©

newDen forrige headeren min var veldig fargerik og fin, men den var ikke helt meg. Derfor laget jeg en ny en som er mye mere meg og det jeg lurer på er: hva synes dere om den?

  Postet: 13.01.2013     Tid: 16:07     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

tips pt. 6


L
ea er ei jente på 13 år med en utrolig fin og gjennomført stil! Bildene hennes er av god kvalitet og hun er flink både forran og bak kameraet. Anbefaler alle som er interessert i mote og lignende å ta en titt innom denne bloggen. Trykk på bildet for å komme til bloggen.


Dorothea er 16 år og hun er også veldig fotogen! Jeg skal møte henne snart og ta noen bilder, hun virker i tillegg utrolig koselig så det ser jeg veldig frem til! Bildene hennes er også fine, det samme er stilen hennes. For tiden så går hun igjennom en god del, som dere kan lese om på bloggen hennes. Til deg Dorothea: stå på videre, dette klarer du! ♥ Trykk på bildet for å komme til bloggen.

 

  Postet: 07.01.2013     Tid: 19:59     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

prinsesse pt. 2


Jeg er så utrolig glad i ballkjolen min, så jeg tok noen bilder med den ute idag. Blåfargen er så nydelig og alle detaljene.. skulle ønske at jeg kunne bruke den oftere.

  Postet: 05.01.2013     Tid: 22:27     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

new in


vintersko, sennepsgul strømpebukse, skjørt med hjerter, mønstret skjørt, tykk genser med nagler, skjorte og en bluse.

Noe du likte?

  Postet: 05.01.2013     Tid: 18:46     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

prinsesse550D + 50mm f/1.8 II Day 162

Av en eller annen grunn så har jeg fått dilla på overredigering. Ikke spørr meg om hvorfor. Dagen idag har i alle fall blitt brukt på å ta noen bilder,  lese og drikke lakriste.

  Postet: 05.01.2013     Tid: 15:39     Kategori: Diverse     Kommentarer: 11     Copyright ©

nyttårsforsetter


1. Bli så godt som kvitt bulimien i løpet av året. Dette er noe jeg vil jobbe veldig, veldig for og jeg håper virkelig at jeg med god hjelp vil klare det. Spiseforstyrrelse generelt sett derimot skal jeg ikke ta meg vann over hodet på å si at jeg skal bli kvitt i løpet av året, rett og slett fordi jeg vil sette meg realistiske mål.

2. Jobbe mye mere med dansingen. Det vil så å jobbe enda hardere i timene, trene teknikk hjemme, bli mykere og sterkere. Jeg tror jeg skal lage meg en treningsplan i alle fall når det gjelder tøying og styrketrening. Kondisjon er også noe jeg har tenkt litt på, så det å jogge er noe jeg skal prøve å få til å starte med igjen så snart været tilater det.

3. Skolen. For meg har det vært vanskelig å gå på skolen, men nå som jeg har kommet inn på førstevalget mitt og faktisk har motivasjon, så tror jeg at jeg skal klare det. Jeg skal også prøve å jobbe hardt for å få et godt snitt og prøve å ta igjen litt av hva klassen gjorde før jul.

4. Sette av mere tid til venner / få tilbake det sosiale livet mitt som forsvant. Det sier vel seg selv at når man prioriterer andre og helt feil/dumme ting som man bruker hele dagene sine på, så forsvinner det sosiale livet en del. Vel, dette er noe jeg skal gjøre noe med og jeg ser frem til å bli mere sosial igjen.

5. Utikle meg når det kommer til fotografering. Jeg skal prøve å ta enda flere bilder, gjøre mere forskjellig og teste ut masse. Dere kan i alle fall regne med enda flere bilder dette året enn det forrige! Og forhåpentligvis bedre bilder.

6. Bruke mere tid på ting jeg vil. Som da innebærer å lese, skrive dikt og noveller, fine gåturer, kafébesøk, overnattinger, skrive i dagbok, fotografering og masse annet. 

Fortelle meg noen av dine nyttårsforsetter?

 

  Postet: 02.01.2013     Tid: 19:52     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

mitt 2012Ovenfor har dere mitt 2012 i en kaotisk rekkefølge. For meg var 2012 helt grusom og jeg har sett veldig frem til dette nye året hvor jeg kan starte på nytt. Jeg kommer til å skrive litt om de forskjellige månedene. Håper foresten ikke at det ble for mange bilder selv om det ble veeeldig mange. Ble det?

Januar startet med skoleballet, som var en super kveld i en vakker dyp, blå prinsessekjole. Denne måneden klippet jeg håret mitt skulderkort i tillegg. Februar var det tysklandstur, men jeg aner virkelig ikke hvor jeg har gjort av bildene. Turen var full av grinesammenbrudd på diverse toaletter, men jeg fikk i det minste shoppet en del. Denne måneden ble jeg også innlagt. Mars var en ganske fin måned, jeg var på hyttetur og hadde med meg A, jeg var fortsatt innlagt og det viktigste av alt denne måneden var vel at jeg fikk livsgnisten tilbake. April ble jeg skrevet ut, noe som egentlig var tirst og veldig fint på samme tid. Vi fikk også en engel denne måneden og var i begravelse til L som hadde fortjent så mye bedre. Hytteturen til Sjøgaren derimot var fin. I mai fortalte jeg om spiseforstyrrelsen på bloggen, før det var det bare noen få, få mennesker som visste om den. Jeg husker at jeg gråt etter å ha trykket på publiser, men heldigvis ble jeg veldig godt møtt! Kommentarene og meldingene jeg fikk, wow! Tusen, tusen takk! Jeg ble også innlagt igjen denne måneden, men da ikke så lenge. Hadde også en veldig fin danmarkstur med T der vi også "feiret" 17. mai. Juni var det skoleavslutning på ungdomsskolen, det var rart det! Vi hadde også en fint tur med trinnet til Gon og jeg var i Kragerø hvor jeg hadde med meg L. Ble også lagt inn igjen for bare noen dager denne måneden. Juli var jeg i London med bare moren min, noe som var en veldig fin tur! Vi koste oss og kjøpte masse fint. August feiret jeg bursdagen min og flere andre sine bursdager, hvor jeg har gjort av alle bildene? Jeg vet faktisk ikke. September var jeg i Tyrkia og for å være helt ærlig så var det en helt forferdelig tur. Mentalt sett var jeg nok ikke stabil nok til å dra i det hele tatt. Jeg var også leder på to kurs denne måneden og det var i alle fall fint. Oktober var jeg på Sjøgaren igjen halloweenhelgen noe som både var fint og vanskelig. Dette var en vond måned hvor jeg igjen ble lagt inn for noen dager. November sluttet jeg vel helt på skolen, siden jeg ikke var frisk nok til å være der. Bulimien forverret seg ekstremt og jeg hadde det veldig vondt. Likevel var det en fin, fin Haugesundtur som gjorde måneden litt bedre. Desember var full av danseforestillinger og øvinger, hvor jeg hadde det veldig fint! Jeg kom også inn på Medie og Kommunikasjon takket være noen supre jenter på dansingen! 2012 hadde mye vondt i seg og det var fint å ta farvel med den! Det er mye jeg ikke har tatt med ovenfor, men det blir nok for mye for dere å lese i tillegg til at jeg tenker at det ikke er noe særlig viktig. Da har jeg bare en ting til å si:

Kjære 2013, vær så snill å bli bedre!
ps: hvordan var ditt 2012? 

  Postet: 02.01.2013     Tid: 17:15     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

24


Noen som vil se gavene jeg fikk? :3

  Postet: 28.12.2012     Tid: 15:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

sol
Det var sol ute istad, fint? Kom ikke så godt frem på bildene. Skjørtet er foresten nytt, kjøpte det istad. Vil dere se resten av innkjøpet?

  Postet: 27.12.2012     Tid: 19:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

minnerJeg vet ikke hvorfor, men jeg liker bildene ovenfor. Det er nok fordi jeg har gode minner knyttet til dem. Det første bildet er fra en ferie jeg og Tonje var på, der vi gikk på en liten café hver dag. Det andre bildet er av detaljer på den fine ballkjolen min, og den kvelden var utrolig fin! Sånn er det også med diverse sanger. Noen minner/opplevelser du forbinner med en sang? 

  Postet: 26.12.2012     Tid: 20:49     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

.answers.

Hvor får du all inspirasjoen din fra? Andre blogger, men som oftest dukker de bare opp i hodet mitt

Ossen greier du å få bildene dine så tydelige og store, når du må gjøre de større i der man skriver innlegga( mine blir bare utydelige når jeg forstørrer dem)? Fokuset er veldig viktig og jo bedre naturlig lys du tar bildene i, jo klarere vil de bli.

Ossen kamera har du? Canon eos 550 D

Tar du ofte selvutløser bilder`? Eller er det noen som pleier å ta bilder av deg når du er feks ute? Tar de alltid selv med en selvutløserkontroll. Supersmart!

Kamerastativ? Er det noe jeg skulle hatt så er det vel det, men nei. Bruker hyller, søppelkassa ute, kaninburet ute, stoler, bøker, henger om kameraet i trær og alt mulig annet rart. Kreativt i alle fall da, men ganske upraktisk.

Hvordan klarer du og ta så mange fine bilder? Takk.. tror jeg? Bare å øve seg, prøve seg frem og ta masse bilder. Jeg har i alle fall lært og forbedret meg masse av det.noen tips? Ikke vær redd for å prøve deg frem på kameraet ditt, ta masse bilder og prøv å være kreativ.

når begynte du/ble du inntreserrt i foto? Rett før jul i 9. klasse vil jeg tro.

Hvilke redigeringsprogrammer syns du er best? Heheh.. det har seg sånn at jeg bare til nå har brukt iPhoto og et dårlig som er gratis på nett.. så jeg vet ikke. Har Photoshop på skolePC`n så jeg skal teste ut det.

Redigerer du bildene dine mye og hvordan pleier du å redigere de? Nei, i grunn ikke. Endrer ofte på kontrastene og gjør de litt lysere noen ganger.

Tips til inspirasjon? Les masse fotoblogger, der får i alle fall jeg ofte inpirasjon.

Beste fotoblogg? Maren og Nirrimi

Hvilket program redigerer du bildene dine? De er så fine og lyse og klare! iPhoto og Picmonkey. Takk!Har du noen tips til hvor det er best å ta bilder? Sånn type med mennesker og hva slags bakgrunn og slikt? De jeg har tatt bilde av får nok hele tiden høre at jeg snakker om lyset.. for meg er det noe av det aller viktigste, det at lyset treffer riktig og er godt nok. Så det er lurt å ta bilder ett sted med godt lys, akkurat hvor kan jeg ikke si fordi det kommer helt an på hvordan type bilder man skal ha. Lyset kan også gi veldig gode effekter til et bilde, tenk kreativt! Jeg vil rett og slett bare si:prøv deg frem! Men jeg liker i alle fall diverse steder ute best.

hva inspirerer deg? andre fotoblogger og ting rundt meg.

hva får du ut av fotografering? jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg føler at jeg får mye ut av det. Som om det er et slags fristed for meg hvor jeg kan slappe av og gjøre noe jeg liker. 

har du tanker om fotoresultatet før du starter fotograferingen? ja, jeg har desverre alt for høye forventninger til meg selv!Foresten, er ikke lillesøsteren min vakker?

...

  Postet: 20.12.2012     Tid: 14:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

q/a


Spør i vei om alt mulig innen fotografering! Svarer en dag til uken! :3

...

  Postet: 15.12.2012     Tid: 22:27     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

"Har jeg fine nok ribbein, Christer Falck?"

 


"Viljestyrke? Skal jeg være stolt nå? Skal jeg slutte å bry meg hva psykologen og legen sier, og satse på en modellkarriere? Jeg har jo så mye selvdisiplin og så fine ribbein og kneskåler. Syns du jeg er vakker Christer Falck? Syns du dette er skjønnhet?

"Jo tynnere, jo bedre" ? Ja, det skal jeg si deg. Tynn, tynnere, tynnest. Det var målet mitt. Men jeg er ikke tynnest. Skal jeg bli tynnere? Vil jeg bli bedre da? Vil jeg være mere verdt i dine øyne, om jeg blir tynnere?

"Noen mener at skjønnhet kommer innenifra, men det er bare en slogan som tjukke mennesker har skapt. Skjønnhet er markerte kneskåler og utstående ribbein." Så jeg skal ikke bli frisk, er det det du mener? Skal jeg bli sykere? Skal jeg fortsette å miste håret, fryse 24/7, ikke orke noenting, få depresjoner og selvmordstanker som følger av at jeg ikke spiser? For om jeg greier å bekjempe anoreksien min, da er jeg jo svak. Da har jeg ikke viljestyrke. Da blir jeg et stygt menneske, for det indre teller jo ingenting. Tynn - det er det som gjelder, eller hva?

Er dette de fine kneskålene du snakket om? Eller skal de bli enda mer tydelige? Skal jeg kanskje ikke spise neste uke, så blir de fine nok for deg? Jeg kan fint klare det. Jeg har jo den vakre stemmen i hodet mitt til å hjelpe meg, så det skal ikke bli for vanskelig.

Skal jeg fortsette å ødelegge meg? Skal jeg fortsette å såre familien min? Skal jeg fortsette å sulte meg, skade meg, ønske å ikke bli frisk? Da er jeg jo pen! Da er jeg jo vakker, bare jeg fortsetter å være sykelig tynn. Syns du ikke det? For over ett år med anoreksi og mer enn fire år med spiseforstyrrelse er ikke nok, er det vel? Jeg er ikke tynn nok. Det finnes andre som er tynnere. Og anoreksi har jo ingenting med et psykisk problem å gjøre, neida. Anoreksi er jo bare litt sunn slanking. Det kan jo ikke skade å ikke spise.

Jeg skal si deg hva anoreksi er jeg. Anoreksi er en evig kamp i hodet ditt. Det er ikke et ønske om å bli tynnere, problemene ligger dypere enn det. Det er et spørsmål om kontroll, eller mangelen på kontroll. Det er følelsen av å aldri være god nok, uansett hva. Det er søvnløse netter. Stunder med ukontrollert gråt, som du ikke alltid vet hva kommer av. Det er selvhat. Timer med trening til du faller om av utmattelse. Besvimelser. Stort hårtap. Det er evig sulting, og om du først spiser, da er det ille ute med deg! Da begynner stemmen i hodet å skrike, høyere og høyere. Du er aldri alene, uansett hva. For uansett hva, vil du alltid ha den stemmen i hodet. Hviskende, skrikende. Ettersom du ikke spiser, orker du ingenting. Du klarer ikke være modell, jobbe, gå på skolen eller bare gå en tur, for du har null krefter.
Anoreksi er ikke tynn eller tykk. Det er liv eller død.

Hvis jeg dør av sykdommen, Christer Falck, ser du kanskje hvor sykt anoreksi er da?

(Ja, alle bildene er av meg)"

http://www.seher.no/908074/christer-falck-mener-anoreksi-viser-viljestyrke

bildene/innlegget er lånt/skrevet av Vigdis(<LINK)

  Postet: 15.12.2012     Tid: 18:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

deres ønsker

Danse for alltid

At jeg kunne meg selv i speilet uten å påpeke alle feilene ved meg selv

At jeg for en liten periode kunne prøvd å leve livet jeg egentlig skulle hatt på den andre siden av jorden.

Å kunne leve livet jeg ser for meg i frihet.

å tørre og være meg.

at rachael kommer seg ut av den dritten hun har havnet i

Så store mengder penger at det ljomer etter.. Ønsker å spise og spy uten at penger skulle vært noe problem, til tross for at jeg egentlig har et ørlite ønske om å bli frisk.

Skulle ønske at jeg aldri hadde sluttet å danse.

Dø.. og de sokkene dine til jul

Jeg ønsker meg en gullfisk.

Men selvfølgelig ønsker jeg jo fred på jord og alle de kleine tingene der, eller at psykiske lidelser ikke eksisterte. :)


Uansett hvor teit det høres ut, så tror jeg at ønsket mitt hadde vært ubegrenset med penger. For uansett hvor mange ganger jeg får høre at materiell lykke ikke varer, så er den materielle lykken den eneste lykken jeg klarer å finne. (Hadde også trengt litt pågangsmot og viljestyrke).

At arrene mine ble borte.

At arrene er borte, at jeg gikk 5 år tilbake og aldri ble eldre, at jeg hadde en bedre barndom, at jeg var rik, at jeg visste med en gang hvem som var mine ekte venner, og at det var den 3. januar i dag.

Men det er ønsker om meg. Mest av alt ville jeg ønsket at alle sammen i hele den store verden hadde det bra! At alle smilte, og var vennlige mot hverandre. Da hadde verden vært en fin plass.

Skulle ønske jeg kunne se meg selv i speilet, og være fornøyd... Og at jeg skal kunne danse foralltid...

Jeg ønsker å være fri. Fri fra stemmer, monster og hallusinasjoner.

At jeg finner gleden i livet.


At mamma ble frisk

At pappa ikke er så sint hele tiden

At jeg hadde et bedre forhold til familien min

At jeg ble flinkere på skolen og fikk flere venner

At jeg klarte å slutte å skade meg selv.

bli tynn

Og kunne ønske jeg klarte å leve et liv uten angst og spiseforstyrrelser.

At gutten jeg liker skjønner at han liker meg

Hvilken hemmelighet gjorde sterkest inntrykk på deg?

...

  Postet: 13.12.2012     Tid: 18:19     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

make a wish


Hvis du kunne fått oppfylt en ting og alt hadde vært mulig, hva ville det i så fall ha vært? Fortell meg gjerne anonymt.

...

  Postet: 08.12.2012     Tid: 17:59     Kategori: Diverse     Kommentarer: 21     Copyright ©

tips pt. 5

Jeg skal bli flinkere til å begynne å tipse dere om ting, ikke bare forskjellige blogger som jeg  synes det er verdt å ta en tur innom, men også andre ting som musikk, bøker, filmer, fotografering og så videre. Hvis det er noe dere spesielt ønsker tips om, så fortell meg det gjerne og jeg skal gjøre så godt jeg kan med å prøve å få det til. Det trenger ikke være noe av det jeg nevnte ovenfor, det kan godt være noe helt annet.Dette er Hanna, ei jente som er helt rå med kameraet! Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.


Og her har vi fine kaja som er en helt fantastisk danser og tar lyse og inspirerende bilder! Også verdt å klikke innom! 

...

  Postet: 07.12.2012     Tid: 21:44     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

glede!!!!!random bilder fra forrige vinter, fordi jeg ikke har fått tatt noen bilder idag.

Gjett hvem som starter på medie og kommunikasjon imorgen! Herregud, jeg er så glad i skrivende øyeblikk!! Dette er noe jeg har ønsket kjempelenge og jeg brenner virkelig for fotografering! Jeg var på møte tidligere idag og da fikk jeg det bekreftet: starter litt imorgen og ordentlig fra og med mandag! Tusen takk til noen supre jenter (dere vet selv hvem dere er), uten dere hadde jeg aldri fått den plassen! Åh, dette blir virkelig en ny og super start for meg!

....

  Postet: 06.12.2012     Tid: 18:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

novemberHvilket bilde fra november likte du best?

...

  Postet: 01.12.2012     Tid: 16:59     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

bloglovin!

Litt vel senere enn resten av verden så har jeg fått opprettet en bloglovinkonto! For de som ikke vet hva det er så er det en side hvor man kan følge forskjellige blogger, så kommer det opp på en og samme side hver gang en av bloggene man følger har oppdatert. Smart! Hadde satt pris på hvis noen vil følge meg der.

Follow my blog with Bloglovin

...

  Postet: 28.11.2012     Tid: 23:19     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

26.11.2012Noen ganger, så er det veldig, veldig godt med ordentlige klemmer.

...

  Postet: 26.11.2012     Tid: 20:32     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

naturlig
Dette er meg helt naturlig uten noen som helst form for sminke eller hårprodukter. Jeg har ikke noe problem med å gå uten sminke og jeg går som oftest uten. Personlig synes jeg naturlige ansikter er finere til vanlig, så kan man heller gjøre noe litt spessielt når man skal ut. Er du komfortabel med å gå uten sminke hver dag?

...

  Postet: 22.11.2012     Tid: 17:35     Kategori: Diverse     Kommentarer: 13     Copyright ©

vinneren av fotokonkuransen!


Åse! Du vant fotokonkurransen jeg og TWS arrangerte, gratulerer! Send en mail til juliaes.blogg@gmail.com (Til Julia) med fullt navn, adresse + link til dekselet du vil vinne fra idiwa.se, så får du snart premien din :)

Tusen takk til alle som meldte seg på, vi håper vi kan arrangere flere slike konkurranser i framtiden ♥ 

  Postet: 18.11.2012     Tid: 20:14     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

answers

 Hva er du mest redd for? mugg. jeg er livredd og det er helt forferdelig.
Hva er din naturlige hårfarge og hvorfor bestemte du deg for å farge håret? min naturlige hårfarge kan du se her, jeg er til høyre.
Bruker du mye sminke? (hver dag?) nei på begge.
Hvor høy er du? 166,5 cm over bakken. ikke så veldig høyt med andre ord. 
5 land du vil reise til? Hellas, Italia, Kenya, Frankrike og England.
Har du lyst til å dra til Afrika eller andre land hvor det bor utallige fattige og jobbe som frivillig en liten stund? ja, veldig!
Hvis du hadde vunnet 5 millioner i Lotto, hva hadde du gjort med dem? reist rundt i verden, eller i alle fall rundt i europa. og kjøpt en fin leilighet i bayswater.
Går det bra med deg? <3 takk som spør! for tiden går det ikke særlig bra, nei.
Hva mener du med sebrastriper? selvskadingsarr.
Hva liker du å spise? sushi og lakris.
Er du vegetarianer? ja, vært det i over ett år. gratulerer til meg!
Trener du hver dag? omtrent.
Hva slags dyr har du? kanin og katt.

 
Hva gjør du på fritiden? danser. tar bilder. tenker.
Hvilken linje går du på? jeg går ikke på skole, jeg..
Hvis du kunne møtt en person i hele verden, hvem ville det bli? Mariska Hargitay!
Hva vil du definere som en god blogg? gode bilder og flink til å skrive.
Er det noe du skulle ønske du var flink til? hadde gitt så mye for å være kjempeflink i ballett! er vel bare å øve.
Hva tenker du mest på for tiden? mat.
Skriver du dagbok nå? litt.
Hvilken bok liker du aller best? klarer ikke velge, men er vel en av disse.
Hvordan hadde drømmerommet ditt sett ut? hvitt, minimalistisk, men likevel et stort personlig preg. vanskelig å forklare egentlig.
Hvordan fikser du håret? grer det og det er alt, ehe. dusjer jo også selvsagt. poenget var i alle fall at jeg ikke fikser det.
Er du fornøyd med rommet ditt? sånn halvveis.
Hva skal til for at du kan si at en dag har vært bra? utrolig synd å si det, men om dagen har vært bra/dårlig måles omtrent alltid ut fra inntaket og/eller vekten min den dagen.
Hva er det første du legger merke til når du møter et nytt menneske? om personen er glad eller trist.
Favorittfag? norsk.
Kan du begynne med flere videoer igjen? hvis dere kommer med forslag på hva dere vil ha videoer om, så ja.
Hva er du mest fornøyd med i livet ditt? at jeg fortsatt klarer å holde på dansingen.
Favoritt tvprogram? SVUFavorittfilm? eg vetche. det er så mange fine. skal få laget en liste en gang.
Hva gjør deg glad? ballett. fine mennesker. fotografering. mat
Hva gjør deg trist? mat  at de rundt meg har det vondt uten at jeg kan fikse det. 
Favorittsted? jeg vet egentlig ikke helt lenger.
Vil du flytte for deg selv? ja, veldig.
Gleder du deg til du blir 18? nei, jeg gruer meg.
Hva setter du mest pris på at noen gjør for deg? håndskrevne brev! ellers setter jeg veldig stor pris på klemmer når ting ikke går så fint. 
Hva heter danseskolen du går på og hva slags type dans danser du? Studio Nille heter den og jeg danser klassisk ballett, jazz og moderne.
Kunne du tenke deg og jobbe som voksen på en skole som hjelper andre barn som har det slik som deg? hvis jeg er psykisk sterk nok til det; ja.

Det er noen spørsmål jeg ikke svarte på, med tanke på at det ble så mange. Tok det også skriftlig, men til gjengjeld lover jeg å lage en videoblogg hvis dere kommer med forslag?

...

  Postet: 15.11.2012     Tid: 15:55     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

light
Rakk akkurat å ta noen bilder ute før solen gjemte seg og jeg skal ærlig innrømme at bildene ikke ble så veldig bra. Likevel fikk jeg det som jeg skulle med bildene: en ny header! Jeg har også endret noe i sidemenyen + endret overskfriften som dere sikkert ser? Tror jeg kommer til å ha dette designet en god stund, de små endringene gjorde masse!

...

  Postet: 14.11.2012     Tid: 14:41     Kategori: Diverse     Kommentarer: 14     Copyright ©

superfinalistene i fotokonkuransen!

Over ser dere superfinalistene i fotokonkurransen som jeg og TWS holder, de er altså vinnerene fra hver blogg. Det er nå på tide med en ny avstemning, men først noen regler:
* Det er lov til å stemme på seg selv.
* Det er kun lov å stemme én gang på hver blogg, men du har lov til å stemme på samme bilde på alle bloggene. 

Avstemningen avsluttes torsdag 15. november kl 20.00, og vinneren offentliggjøres dagen etter! 
Ikke glem at dere også kan stemme på Anettes blogg, Theas blogg og Julias blogg.

Lykke til dere som fortsatt er igjen!

...

  Postet: 12.11.2012     Tid: 22:38     Kategori: Diverse     Kommentarer: 21     Copyright ©

tips pt. 4Dette er Liliane og bloggen hennes er en hverdagsblogg, men samtidig er den unik. Dere må rett og slett bare ta en titt innom bloggen til denne vakre, kreative og sterke jenta her! Bildet lånte jeg fra bloggen hennes. Følg henne også på instagram, folkens! Der heter hun lillythegirl


Så har vi nydelige Eirin! Hun er også en utrolig sterk person og bildene hun tar er helt fantastiske! Bildet ovenfor er lånt fra bloggen  hennes (egentlig facebook`en..) og er et temafoto-bilde. Henne må dere også ta en titt innom! Eirin har også verdens vakreste øyne! 

...

  Postet: 12.11.2012     Tid: 15:04     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

piken i rødt
Du finner meg omtrent alltid gående rundt i denne kåpa og disse skoene. Favorittskoene mine som er helt utslitte og som jeg nekter å kaste. Verdens beste sko.

...

  Postet: 02.11.2012     Tid: 18:12     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

finalistene!


Bilde nr 1 er tatt av http://www.anisope.blogg.no/


Bilde nr 2 er tatt av Amalie.

Dere kan stemme frem til tirsdag 6. november.
På grunn av få finalister er bildene ovenfor bidrag fra de som meldte seg på hos Anette. 
Se gjerne resten av finalistene hos  TheaJulia og Anette og stem gjerne hos dem også! 
Del gjerne videre!
Hvem stemmer du på?

... 

  Postet: 31.10.2012     Tid: 21:06     Kategori: Diverse     Kommentarer: 53     Copyright ©

konkuranse!Thea, Eirin, Anette, Julia og jeg arrangerer en fotokonkurranse i samarbeid med idiwa.se. Temaet er HØST og premien er et valgfritt mobildeksel fra nettbutikken deres.

For å delta skriver du et innlegg på bloggen din med bildet ditt og link til dekselet du ønsker deg. I tillegg må du huske å ha med link til bloggen du melder deg på hos! Du kan bare melde deg på på én av bloggene, og bare med ett bilde. Så legger du igjen en kommentar med link til innlegget ditt og mailadressen din.


Om du ikke har blogg, kan du sende bildet ditt på mail... og så legge igjen en kommentar om at du har gjort det. Da sender du bildet til summer@live.no med emnet «FOTOKONKURRANSE».

Siste frist for å melde seg på er søndag 28. oktober, og de 5-10 beste bildene legges ut på mandagen. Frem til mandag 5. november kan dere stemme på favorittbildet deres! Og siden vi er fem stykker som samarbeider om denne konkurransen er det garantert at vinneren får premien sin!

Lykke til!

...

  Postet: 19.10.2012     Tid: 12:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

insta week 3Heter Carmabell på instagram, hva heter du og har du noen å anbefale som jeg burde følge?

...

  Postet: 18.10.2012     Tid: 16:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

winky

canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 146

Imorgen blir min kjære Winky solgt til Hanne noe som selvfølgelig blir utrolig trist! Heldigvis kjenner jeg Hanne og jeg vet at hun elsker kaniner og at hun tar godt vare på dem! Sånn som min situasjon er med spiseforstyrrelsen nå, så blir desverre to kaniner for mye for meg og det er grunnen til at hun blir solgt. Jeg tok noen bilder av henne istad og hun er nydelig, eller hva?

...

  Postet: 17.10.2012     Tid: 19:04     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

tre
tre fine ting for tiden: havet. instagram. ballett. fortell meg tre ting du liker.

...

  Postet: 09.10.2012     Tid: 14:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 13     Copyright ©

insta week 2Følg meg gjerne: carmabell. Favorittbilde?

...

  Postet: 08.10.2012     Tid: 19:30     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

tips #3


Under har dere noen av mine favoritter på instagram, følg dem gjerne! Noen av dem du allerede følger? 

tubeinblackandwhite anettej19 goodmorningbreakfast hannasl1 ingamageli julieseland kaja_dp reckle_ss lillythegirl linniiie marenviks marteha martinesorthe mayteresas

_mexico_  sarahlouisel straumfors tessamay

... 

  Postet: 27.09.2012     Tid: 17:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

ask me
Kjører igang en spørsmålsrunde der jeg kommer til å svare på video! Det er bare å spørre i vei, så skal jeg prøve å svare på det meste + så godt jeg kan.

...

  Postet: 18.09.2012     Tid: 22:27     Kategori: Diverse     Kommentarer: 11     Copyright ©

q/a


Tenkte å ta opp noen spørsmål som har dukket opp i det siste. Bildene ovenfor finner dere på min instagram: carmabell

1.Hvilket kamera har du? Jeg kjøpte mitt første kamera i 2011, canon eos 550D og har det fremdeles.
2.Hvordan fikk du den lyse sirkelen eller de mørke områdene? Spørsmålet er siktet til dette(link) innlegget. Bildet er tatt midt på natten og med høy lukkertid. "Lyssirkelen" er en lysrekke/låsbånd eller hva det heter. Ligner på slike vi har på juletreet, bare at disse er med stjerner istedenfor. Se bildet ovenfor.
3.Hvorfor skriver du ikke om hvordan du har det lenger? Jeg har en egen blogg der jeg skriver om det, den finner dere her. 
4.Hvor er genseren med kors på fra videoen du lagde? Den er fre new look.

Fikk spørsmål om sminkevideo eller spørsmålsrunde der jeg svarer på video. Hva er mest ønskelig? 

...

  Postet: 17.09.2012     Tid: 21:18     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

evig søndag Vibeke var så grei at hun ville rase bort til byen med meg i går kveld, slik at jeg fikk kjøpt denne boken før bokhandelen stengte. Siden jeg leser ganske raskt (dessverre), har jeg lest den ut allerede. Boken overasket meg veldig, den var over all forventning! Jeg har fulgt bloggen til Linnèa i flere år og jeg vet hun er flink til å skrive, men her har hun virkelig overgått seg selv! Boken anbefales på det varmeste! Da har jeg også enda en fin bok i boksamlingen min!

...

  Postet: 14.09.2012     Tid: 14:08     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

silkevingerDet er en del av dere som har spurt meg i det siste om hvordan det går med meg, siden jeg aldri blogger om det lenger. Jeg har opprettet en annen blogg der jeg skriver om det og den har jeg skrevet på en god stund nå. Hvis du vil følge meg der så kan du trykke her for å komme inn på bloggen.

...

  Postet: 13.09.2012     Tid: 19:11     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

before/after
Kan sikkert lage en sminkevideo om det er ønskelig? Eller om noe annet, hva i så fall?

...

  Postet: 12.09.2012     Tid: 14:26     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

bloggtips #2Dette er May på 15 år fra Bergen. Hun virker som ei utrolig herlig jente og hun både skriver bra og tar gode bilder. May er også veldig flink til å sette sammen antrekk, både når det gjelder inspirasjon og sine egne. En del av tekstene er ganske personlige, uten å egentlig si for mye. Elsker stilen hennes! Bildene er lånt fra bloggen hennes.
Dette er Anette på 14 år fra Askøy. Hun har jeg snakket en god del med og hun er virkelig en helt utrolig herlig person! Humoren hennes er det i alle fall ingen ting i veien med og hun er også veldig fin å snakke med. Når det kommer til bildene hun tar så er de utrolig vakre og noe helt for seg selv. Hun er også veldig flink til å skrive. Bildene er lånt fra bloggen hennes.

...

  Postet: 06.09.2012     Tid: 13:46     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

bloggen din?

Trenger litt inspirasjon. Legg gjerne igjen link til bloggen din + fortell litt om hva den handler om. Kan hende jeg kommer med noen anbefalinger imorgen.

...

  Postet: 05.09.2012     Tid: 19:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 21     Copyright ©

ballett


Endelig kom hentelappen til ballettøyet jeg hadde bestilt! Det ble en hvit drakt med en superfin rygg, lyserosa stoffsko som jeg må få sydd strikken på og et kongeblått skjørt. Skjørtet ser lilla ut på bildet på grunn av redigeringen, skal prøve å ta noen bilder av den egentlig fargen en dag. Superfornøyd i alle fall og det er så gøy med noe nytt! 

...

  Postet: 04.09.2012     Tid: 22:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

smil, det hjelper


Fotografere, lillebroren min, venner, danse, bake, smile, le av dumme ting, løpe i regnet, musikk som bringer frem minner, den første snøen som kommer hvert år, dyrene mine, gode bøker, lakris, følelsen av å mestre noe, skrive et dikt eller en novelle jeg blir fornøyd med og helt sikkert masse annet også!

Hva gjør deg glad?

... 

  Postet: 01.09.2012     Tid: 12:42     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

hvem er du?
En stund siden sist og en del lesere siden sist også, så jeg kjører en ny runde! Håper dere vil ta dere tid til å svare, jeg vet jo ikke hvem de fleste av dere er annet enn et ekstra tall på statistikken. Hvilket kjønn er du? Hvor gammel er du? Hvor er du fra? Hvilke interesser har du? Hva liker du/liker du ikke med bloggen min? Håper dere vil ta dere tid til å svare! :3

Since I have readers all over the world, I will write this in english too(my english is not good at all..). What sex are you? How old are you? Where are you from? What interests do you have? What do you like / don't like about my blog? I really appreciate if you answer! You can also like my facebook page HERE.

... 

  Postet: 31.08.2012     Tid: 14:23     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

cupcakes 110412

Jeg fant et oppskrift, men endret omtrent alt på den, så dette er min oppskrift. Disse ble alt for gode, så de burde virkelig prøves ut! 

 

Ingredienser:

-225g smør

-225g sukker

-3 ts vaniljesukker

-4 egg

-225g hvetemel

-2 ts bakepulver

-5 ss melk

 

Topping:
-175g smør 

-1 eggehvite

-350g melis

-kondittorfarge

-pynt

 

1. Sett ovner på 180 grader og sett 24 muffinsformer på et stekebrett.

2. Ta smør i en skål og sett den på defrost i mikroovnen i noen sekunder slik at det blir mykt. Ta smør og sukker og rør sammen til det blir fluffy. Tilsett eggene og rør de ut. Tilsett resten og fordel røren i muffinsformene.

3.Stek de i stekeovnen i 18-20 minutter på midterste rille. Sett de så på en rist til avskjøling.

4.Topping; ta smør i en skål og pisk til den er fluffy, sikt inn melis og pisk det sammen til det igjen er fluffy. Ta en annen skål og ta KUN eggehviten fra egget i den og pisk til det blir en hvit fluffy masse. Hell eggehvitefluffen oppi toppingen og pisk sammen.

5. Når muffinsene er varme kan du bruke en sprøytepose og sprøyte på toppingen. Pynt så med kakepynt.

 

 


Skal du prøve å lage dem?

 

...

  Postet: 30.08.2012     Tid: 19:54     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

jeg er flink til å...

-ta vare på og bry meg om andre mennesker

-holde på hemmeligheter

-ta bilder

-skrive stiler og dikt

 -være meg selv
 


Hva er du flink til?

... 

  Postet: 29.08.2012     Tid: 15:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

sweet sixteenDa er jeg også 16 år gammel ung! Litt fint, litt skummelt, men jeg tror jeg skal venne meg til tanken. Dagen idag har egentlig vært litt fin (med unntak at jeg strøk=fikk ikke lappen): trening på spenst, sushi til middag og to timer med dansing etterpå! Gleder meg! :3

...

  Postet: 28.08.2012     Tid: 16:40     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

instaJeg heter Carmabell, følg meg gjerne. Hva heter du?

... 

  Postet: 26.08.2012     Tid: 22:53     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

tell me

Fortell meg en positiv ting i livet ditt akkurat nå, for jeg trenger virkelig å høre litt fine ting fra dere! Jeg lager et bildeinnlegg om noen av tingene senere. Kommenter gjerne anonymt!

... 

  Postet: 19.08.2012     Tid: 17:52     Kategori: Diverse     Kommentarer: 21     Copyright ©

me måtte vært sommerfugler om me sko ha følt oss friare
canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 132

...

  Postet: 17.08.2012     Tid: 17:21     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

changed


Før så designet mitt slik ut 
Her er designet slik det er nåFølte for å ha en "ny start" her på bloggen, derfor endret jeg designet helt. Designet har jeg laget helt selv, men jeg lager dessverre ikke design til andre en vennene mine, rett og slett fordi jeg ikke har tid nok. Jeg håper i alle fall at dere liker det nye designet, det er jo tross alt dere som skal lese bloggen! Ærlige og konstruktive tilbakemeldinger blir satt pris på! 

...

  Postet: 14.08.2012     Tid: 02:26     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

12.08.12...

  Postet: 12.08.2012     Tid: 00:33     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

innkjøp fra London pt. 1


Treningstopp//h&m     genser//New Look    skjorte//Primark       cardigan//Primark

Hårfarge og sminke//apoteket       speil og snøkuler//random    hårbånd//New Look

sko//topshop    veske//h&m   hårbånd//New Look   deksel//random

Strømpebukser, knesokker, sokker og undertøy fra litt forskjellig   hårbånd//New Look    shorts//new Look

Grunnen til at jeg ikke viser klærne på meg er at dere kommer garantert til å se de i outfits fremover. En god del klær ligger på vask også, så de får dere se senere når de er tørre. Jeg er i alle fall fornøyd med alt jeg kjøpte og jeg angrer ikke på en eneste ting (:

...

  Postet: 09.08.2012     Tid: 14:28     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

some answers

Hvor finner du inspirasjon fra? Overalt, virkelig.
Hvilke blogger leser du? Hanna, Maren, Ebba, Sophie, Inga, Siri, Martine, Caroline + fler.
Hvordan var det der du var innlagt? Det kan dere lese om her.
Hvordan har du det, verdens beste Elise?<3 Takk som spør! 
Har du spiseforstyrrelser? Bare i entall, ikke i flertall. Altså en, ikke flere diagnoser.
Hvorfor kutter du deg? Jeg har vært skadefri kjempelenge, men hvorfor kan du lese om her.
Hvor er "blomsterkransen" din fra? :-)) Barneavdelingen fra h&m.
Noen forbilder? Mariska Hargitay, hun er en helt fantastisk skuespiller! I tillegg er det en god del sterke personer som jeg kjenner som er forbildene mine, men med tanke på privatliv så vil jeg ikke legge ut navn her. 
Hva gjør du når du blir lei deg/oppgitt/sint osv? Da gråter jeg. Masse. Foretrekker å være alene og tenke. Kanskje skrive litt og ta bilder. Når jeg blir sint skal jeg love at man virkelig får høre det, men det er veldig, veldig sjeldent jeg blir sint.
Er det noe spesielt som gjør deg trist? Ja, det er vel det.
Sliter du med mat? I så fall på hvilken måte? Ja, jeg gjør desverre det. Det vil jeg ikke gå innpå, jeg er ikke klar for å dele det ennå.
Favorittmatrett? Sushi, nam!
Favorittmusikk? For en stund siden var det dette. 

Bruker du mye penger på klær? Hehe, nei. Bruker kanskje 100 kr i månden + litt mere på ferie o.l. Det handler ikke om hvor mye klær man har eller hvor mange penger man bruker på det, det handler om hvordan man bruker det man har. Det gjelder for så vidt alt i livet også: "Det handler ikke om å ha de gode kortene, men å spille de man har riktig".
Trener du noe? En spesiell sport du liker? Ja, det gjør jeg! Jeg danser fire timer i uken, men akkurat nå er det sommerferie. Trener også litt styrke og jeg går en god del turer. 
Har du noen tips til noe lurt å gjøre hvis man er nedfor? Det er så forskjellig hva som hjelper, for ingen mennesker er like. Men jeg tror det er lurt å ta tak i problemet, snakke om det og komme seg litt ut. Ikke bare sitte hjemme alene, men være blant venner og familie. Det er også lurt å prøve å finne noe som gjør en glad og som betyr noe for en.
 

_private bilder fra instagram. Følg meg gjerne: Carmabell


 ...

  Postet: 07.08.2012     Tid: 17:44     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

you were given this life because you're strong enough to live it

...

  Postet: 03.08.2012     Tid: 02:59     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Wishes?

Bilder fra hverdagen
Fotograferingstips
Antrekk

Dansing
Personlige tekster
Bøker og filmer

Mote
Fotografering av natur/mennesker/div
Leserhistorier (har en del på lager)

Hva ønsker du å se og/eller lese om på bloggen min?

...
 

  Postet: 24.07.2012     Tid: 21:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 10     Copyright ©

Dancing slowly in an empty room

maker gif
(Ja, piruetten ble totalt faila. Klarer det bedre irl, men dette er da en gif. Håper 
dere liker den)

...

  Postet: 24.07.2012     Tid: 16:17     Kategori: Diverse     Kommentarer: 8     Copyright ©

Just ask!

Setter i gang en spørsmålsrunde igjen, så da er det bare å spørre meg om alt dere lurer på!

...

  Postet: 16.06.2012     Tid: 21:52     Kategori: Diverse     Kommentarer: 8     Copyright ©

...♥♥♥♥

  Postet: 10.06.2012     Tid: 20:09     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Let me know!Vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om, men ett eller annet har jeg lyst til å gjøre. Jeg vil filme, ta massemasse bilder og skrive fine, dype tekster. Hvis det er noen som har noe ønske, la meg få vite. Det kan være om alt mellom himmel og jord, fine ting og triste ting, noe dere vil ha mere av og noe dere vil ha mindre av. Forslag?

...

  Postet: 08.06.2012     Tid: 13:49     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

Deteriorate
canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 120 

Deteriorate - Demon Hunter

...

  Postet: 02.06.2012     Tid: 19:22     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Blue
Ny bikinitopp som jeg bare måtte ha. Elsker den! Nydelige farger, nydelig mønster og nydelig fasong! Like?

...

  Postet: 01.06.2012     Tid: 20:58     Kategori: Diverse     Kommentarer: 14     Copyright ©

The road is home

_photos by theroadishome

Herregud, har virkelig ikke ord! De siste dagene har jeg blant annet brukt til å bla igjennom arkivet hennes, lest de fine tekstene hun skriver og ikke minst historien hennes. Dette, dette er virkelig det som inspirerer meg!

...

  Postet: 31.05.2012     Tid: 22:09     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Noe dere lurer på..?

Tenkte det var en del som lurer på noe, med tanke på innlegget som ble postet igår (trykk HER). Spør i vei, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Ingenting er feil å spørre om, men det kan hende det er noen spørsmål jeg velger å ikke svare på. Jeg svarer forresten i kommentarfeltet.

...

  Postet: 30.05.2012     Tid: 21:52     Kategori: Diverse     Kommentarer: 11     Copyright ©

Mai 2012Først og fremst; tusen, tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg og meldingene mange har sendt meg på facebook! Det betyr så utrolig mye, dere skulle bare ha visst! Mai har vært en veldig vond måned, men den har vært utrolig fin også! Jeg har blant annet vært på ferie med Tonje, blitt kjent med to herlige personer på avdelingen, hatt det fint med Anniken og vært på stranda men en del venner. Hvordan har din mai vært?

...

  Postet: 30.05.2012     Tid: 18:28     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Himmelen


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 119

...

  Postet: 29.05.2012     Tid: 12:56     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Follow me


Bloggen har fått seg egen gruppe på facebook HER og det er bare å bli med i gruppa! Jeg kommer til å poste oppdateringer fra bloggen der, slik at det er lettere å følge med.

...

  Postet: 27.05.2012     Tid: 21:56     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Change
canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 117

Jeg har begynt å elske iskaffe og jeg var spontan med håret mitt istad. 

...

  Postet: 26.05.2012     Tid: 22:28     Kategori: Diverse     Kommentarer: 8     Copyright ©

Ukens spørsmål 2#

Hvilken bok leser du?  "Bare tanken på deg" heter den og den er utrolig fin! Vil egentlig ikke si så mye hva den handler om, fordi det er så vakkert skrevet.

Hvilken linje har du valgt til videregående?  Medie og kommunikasjon, Helse og sosial og danselinja i den rekkefølgen. Får krysse fingrene for at jeg kommer inn på MK!

Hvilken tetype var det? Jeg elsker virkelig te! Kusmi tea heter den og er i mange forskjellige smaker. Burde prøves ut!


Har du farget håret brunt?
Ja, farget det spontant midt på natta - aldri igjen. Det ble gråbrunt. Farget bare håret under som før var rosa/rødt da.

Hvor mye ca skulle du hatt for ballkjolen og hva kostet den ny? Hmm... jeg vet ikke helt, men ny kostet den ca 2500 kr hvis jeg husker riktig. 

Hva slags kamera bruker du? Canon eos 550D

Hvor er blomsterkransen fra? Barneavdelingen på h&m.


_tatt av Anniken, redigert av meg

Noen spørsmål til meg eller noe du lurer på?

...

  Postet: 25.05.2012     Tid: 23:09     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Den som trenger deg mestSe deg rundt og ta vare på alt du har. Sett pris på de små hverdagsøyeblikkene og vis de du er glad i at du bryr deg om dem. Dette er kanskje veldig standar å si, men jeg mener det virkelig. Ta vare på det, plutselig forsvinner de og plutselig sitter du der. Ikke ødelegg livet ditt fordi noe er over, prøv heller å smile fordi det skjedde og for de gode minnene du sitter igjen med. Livet kan være så utrolig nydelig og vakkert, det handler bare om å spille kortene du har riktig. 

Noe som ikke blir sagt så ofte, som er mist like viktig; ta vare på deg selv. Ta deg en titt i speilet, for den personen du ser trenger deg mer enn noen annen.

...

  Postet: 21.05.2012     Tid: 17:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

Ukens spørsmål 1#

Hva liker du å gjøre på fritiden din? Høre på musikk, ta bilder, skrive og lese. Så liker jeg å ha det fint med venner.
Hva er det du er interessert i? Egentlig svært lite, jeg liker å ta bilder, men interesserer meg ikke stort på å feks. bruke alle funskjonene på kameraet.
Hvilket kamera har du? Canon eos 550D
Hvorfor har du så mange outfits? Fordi jeg har min egen stil og jeg vil at andre og skal tørre å kle seg akkurat slik de vil. 

Hvis du ser noen som har det vanskelig, hva gjør du? Gjør du noe i det hele tatt? Det kommer helt ann på situasjonen og personen, for ingen er like og alle trenger ulik hjelp. Det er ikke stort jeg kan gjøre, for jeg er ingen psykolog eller lignende, men jeg er flink til å lytte og jeg prøver så godt jeg kan og hjelpe til og komme med råd. Når det kommer til det om jeg gjør noe så er vel svaret nesten alltid ja. Man kan dessverre ikke redde verden alene og jeg er intet untak. Derfor kan jeg nok ikke hjelpe alle.
Fem ting du ikke klarer deg uten? Musikk, venner, katten min, kameraet mitt og jeg må nok bare innrømme det..; hjelp.

Tre ting du liker med deg selv? Jeg vet ikke.
Hvor kjøpte du kattemaska? Pandoru. Veldig lenge siden jeg kjøpte den, men jeg tror de har den der ennå.
Hvor får du inspirasjon fra? Overalt og ingensteder. Jeg vet ikke selv en gang.

 

 

Jeg har tenkt å begynne med ukens spørsmål, så slipper jeg så mye surr med spørsmål i kommentarfeltet og lignende. Ovenfor har jeg plukket ut noen spørsmål fra en spørsmålsrunde jeg aldri fikk svart på.Hvis du lurer på noe så bare spør her, så plukker jeg ut noen spørsmål og svarer neste uke!

 

  Postet: 13.05.2012     Tid: 15:05     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Please, stop


Tatt på en jentekveld, kult eller hva?
...

  Postet: 11.05.2012     Tid: 23:10     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

TO BLOGGERE SOM INSPIRERER MEG

Maren er ei jente på 17 år som er utrolig flink med både kameraet og ord! Hun er også utrolig sterk og har gått igjennom en god del. Jeg er innom bloggen hennes flere ganger om dagen og selv helt vanlige hverdagsøyeblikk klarer hun å fange med kameraet og gjøre det om til fine bilder. Portrettbildene hennes er vel de jeg liker best, nydelige er de! Bloggen hennes handler for det meste om foto, men man får også tatt del i en del av tankene hennes.


Hanna på 15 skriver to blogger; en moteblogg og en fotograferingsblogg. Hun virker som ei utrolig herlig jente og er det noe hun kan så er det å være seg selv, kle seg og ta bilder! Jeg kan sitte lenge om gangen å bare bla igjennom arkivet hennes, for denne jenta har virkelig talent! Dette er også blogger jeg anbefaler å klikke seg innom!

_bildene er lånt av Maren og Hanna

  Postet: 08.05.2012     Tid: 17:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

BALLKJOLEN MIN


Jeg har bestemt meg for å selge ballkjolen min hvis jeg får en pris jeg er fornøyd med. Det er en utrolig nydelig kjole som ble kjøpt ny rett før jul. Den har utrolig mange fine detaljer og den er godt behandlet, ser så god som ny ut. Når det gjelder str så vil jeg si at den passer alle i str 34-38 pga "korsettet" i ryggen. Den er sydd inn litt bak av ei sydame for å passe meg bedre, men dette kan man da enkelt sprette opp. Det føler med en slik pose til å oppbevare den i + underskjørt. Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å kjøpe den så ta kontakt her: summer@live.no 

 

  Postet: 06.05.2012     Tid: 21:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 11     Copyright ©

REDIGERING FØR OG ETTER(Tatt av Tonje)

 Jeg fikk lov til å låne et bilde av Tonje som jeg har redigert. Helt øverst ser dere det jeg lånte og under ser dere samme bildet, bare at jeg har redigert det. Utrolig nydelig jente spør man meg! Det er ikke store forskjellen og det jeg prøvde på var å gi bildet mere glød. Hvilket bilde likte du best?

...

  Postet: 19.04.2012     Tid: 20:46     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

KEEP FIGHTING AND I WILL FIGHT WITH YOU


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 100

Kjære fine, fantastiske, herlige og utrolige deg. Det ordner seg, alt skal gå bra. Hold ut litt til, kjemp videre, du klarer dette! Jeg lover, det skal gå bra, vi skal klare dette, ikke sant? Jo, det skal vi. Vi skal klare det, du og jeg. Det skal gå bra, jeg lover.

...

  Postet: 12.04.2012     Tid: 19:14     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

JAG SAKNAR DIG

Jeg vet at jeg skrev det på facebook, men jeg vil skrive det her også; Det var et hjerte for alle dere fine mennesker som ikke har det så bra for tiden. Stay strong!

...

  Postet: 09.04.2012     Tid: 20:40     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

YOU ARE BEAUTIFUL

Just the way you are
...

  Postet: 03.04.2012     Tid: 21:06     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

HVILKEN HEADER?


Maria har vært så grei og laget to headere til meg (to av de er like, men forskjellig tekst). Tusen takk!  Siden jeg likte begge to veldig godt,  så spør jeg dere: Hvilken likte dere best?

... 

  Postet: 02.04.2012     Tid: 12:11     Kategori: Diverse     Kommentarer: 13     Copyright ©

BECAUSE OF YOU


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 94

...

  Postet: 31.03.2012     Tid: 15:38     Kategori: Diverse     Kommentarer: 0     Copyright ©

MINE FAVORITTSKO


Tatt av Eva

Jeg har utrolig mange par høyhelte sko som egentlig er utrolig kule, men favorittskoene mine er alikevel de slitte gamle vinterskoene mine som blir brukt året rundt. Hvis noen vet om et sted man får kjøpt noen som er nesten like eller som er like, skrik ut! Mine begynner nemlig å bli litt slitte...

-Elise

  Postet: 27.03.2012     Tid: 18:10     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

SNAKESjekk hva Tonje har kjøpt seg! Utrolig kul spør du meg! Det er vanelig øredobb, så man trenger heller ikke utvide hullet i ørene og ellers så fester man bare slangen rund øret. Fra Glitter og koster rundt 50 kr hvis jeg husker riktig. Like/Dislike?

-Elise

  Postet: 20.03.2012     Tid: 15:08     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Rommet mitt

Slik ser da rommet mitt hos mamma og jeg har blitt en god del tid på å få det helt meg. Jeg og Anniken ommøblerte og det ble mye større plass på gulvet. Det er en god del dere ikke får sett på bildene, så jeg skal lage en video etterhvert om rommet mitt. Selv om du ikke ser sånn kjempemye av det, hva syntes du?

-Elise

  Postet: 06.03.2012     Tid: 17:47     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Room details


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 78

Så kaldt det er ute nå for tiden! For bare noen dager sidet var det jo DET fine vårværet! Jeg får håpe at sola snart titter fram igjen. De kan jeg også ture rundt i shorts og strømpebukse. Idag går jeg rundt i joggebukse, singlett og to innejakker. Frossen? Ja litt. Snart legger jeg ut en bildeserie av rommet mitt hos mamma, ovenfor er en liten detalj fra det.

-Elise

  Postet: 06.03.2012     Tid: 13:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Hva liker du å lese på min blogg?I ukedagene får jeg bare postet bilder som jeg har lagret i utkast i helgene, derfor er det så dårlig blogging av den grunn. Jeg kunne jo selvfølgelig valgt å slutte å blogge i noen måneder, men jeg syntes det er gøy og et godt tidsfordriv. Poenget er: Hva liker du å lese om som jeg kan blogge om? Jeg setter stor pris på svar.

-Elise

  Postet: 01.03.2012     Tid: 14:30     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

KONKURANSE!


I really want to win this competition because I really love fashion and photography! Too win this had be so amazing that I can`t describe it! In addition it is great to meet new people, see new things and explore a little bit of another country!

Vil du være så snill å stemme på meg her: http://www.facebook.com/EFNorge?v=app_231302630294509&app_data=vote_entry_id%3D3437870%26wlbb%3D1&sk=app_231302630294509 Bla nedover på siden så ser dere bildet mitt. Det hadde betydd kjempemasse!

-Elise

  Postet: 29.02.2012     Tid: 13:50     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Follow me on instagramOvenfor ser dere noen av bildene jeg har tatt som ligger på instagram og jeg skal bli mye flinkere til å bruke instagram oftere. Jeg hadde satt pris på om noen ville følge meg. Jeg heter Carmabell på instagram.

Follow me?

-Elise

  Postet: 26.02.2012     Tid: 21:29     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Nytt design!

Header, profilbilde og overskrift:


Og slik ser profilteksten og kategorier ut:


Likte du det nye designet?

-Elise

  Postet: 25.02.2012     Tid: 14:48     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Jeg har farget håret mørkebrunt!

canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 74

For første gang i hele sitt liv farget Tonje noen andre sitt hår, det håret var mitt! Heldigvis var hun et naturtalent på å farge hår, så jeg er utrolig fornlyd! Hårfargen min er mye finere og jevnere brun nå, for ikke å glemme at den er mørkere. Kjempefornøyd er jeg! Nå stikker jeg snart til Tonje og senere i kveld blir det jentekveld med jentene♥ Kledde jeg mørkebrunt hår?

-Elise

  Postet: 25.02.2012     Tid: 11:57     Kategori: Diverse     Kommentarer: 8     Copyright ©

Rommet mitt


For litt siden hadde jeg en spørsmålsrunde og jeg har fått spørsmål om å legge ut bilder fra rommet mitt der jeg er innlagt. Det er ikke så veldig spennende da, men ovenfor ser dere litt av det. Jeg har også et klesskap og noen knagger, i tillegg til et bad. Jeg har fått lov til å bruke mitt eget sengetøy og ha egentlig hva jeg vil på rommet, så et er i alle fall  bra! Hadde du trodd at det skulle se slik ut eller litt mere sykehusaktig ut...?

-Elise

  Postet: 18.02.2012     Tid: 17:48     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

Svar på spørsmålsrunden

Har du det bra, der du er innlagt? Jepp.
Hvor henter du inspirasjon fra? Overalt egentlig.
Hvor lenge har du vært interessert i foto? Hmm... vanskelig. Hele livet kanskje? Men ikke sånn skikkelig før for ca 2 år siden.
Hva er ditt favoritt outfit, hvorfor? DETTE tror jeg. Fordi... vet ikke, jeg bare liker det.
Hvilke blogger leser du? Stemmer, jeg skulle lage et innlegg om de... Jeg får gjøre det en av de nærmeste dagene.
Hvis du noen gang får en elefant, men du måtte holde det hemmelig, hva ville du gjort/ hvor ville du gjemt den? Yay, random spørsmål ^^ I en non stop-pose.
Hvor lenge har du blogget? På denne bloggen i ca 1/2 år
Kunne du noen gang tenke deg å gi ut en bok? JAAAAAAAAAAAA!!! Sånn helt seriøst. Jeg SKAL.
Skriver du i dagbøker? Ja, siden jeg begynte å skrive fast i dagbok, har jeg skrevet ut 7 stk og er nå på min 8.
Liker du å tegne? Noen ganger.

Hvor mange hår farger har du hatt, og hvilken synes du, du kledde best? Jeg har vel hatt 5-6 forskjellige brunfarger, jeg har hatt svart, rosa, rødt, blondt med rosa og jeg har hatt blondt. Mørkebrunt eller rødt.
Skilte foreldre? Yes.
Søsken? Mhm. En hel, tre ste. Og 13 halvsøsken, ofc. (Den siste der var ikke seriøst ment)
Fav. mat? Aaaaaner ikke.
Har du noen bra svar til hvordan man kan bli en bedre fotograf? Ja! Prøv deg fram og bruk tid c:
Hva gjør du der du er nå? Sover, spiser, skole (spennende..). Ok, jeg gjør mere også: data, spiller spill, tar bilder, går turer, ser på TV og egentlig helt vanlige ting. Også har vi noen samtaler og litt slikt.
Savner du vennene dine når du er innlagt? Ja! Men jeg har helgepermisjon da c:
Har du mange venner der du er innlagt? Nei.
Når blir du skrevet ut av der du er innlagt nå? Vet ikke.
Hvorfor er du innlagt? Fordi. Derfor. Svært få som vet. Er vel to av vennene mine bare? Med andre ord: Dette er noe jeg ikke kommer til å svare på.

Er du innlagt på grunn av fysiske eller psykiske grunner? Psykiske. Ehehhehe. Da vet dere det, selv om det ikke sier dere så mye.
Hvor får du inspirasjonen til stilen din fra? Blogger, blader, mennesker på gata og litt sånt.
Hvordan gikk prøvemuntlig eksamen? Om du har hatt det da :) Har ikke hatt den ennå, men kom opp i matte, så jeg gruer meg veldig...
Hvor høy er du?
163 sist jeg målte.
Hvor mye koster canon? Kommer an på hvilket canoncamera du mener.
kan du vise en gang hvordan du lager header dine ? Ja, når jeg får macen tilbake fra rep.
Jeg har hørt at du går på moderne og hvem er flinkest til å danse der ? Tror alle ligger på ca samme nivå.
Hvem er søtes på dansinga (3 styk - moderne ? Jeg liker ikke å velge mellom folk slik....
Hva liker du best med deg selv ? Personligheten, I think. Hvis du mener utseende: Øynene.
Hvis du hadde en snegl som kunne spå fremtiden, hva ville du kalt den? Olga Petrine


Lurer du på mere, så spør. Skal jeg fortsette å ha spørsmålsrunder innimellom, eller er det helt bortkasta?

  Postet: 16.02.2012     Tid: 16:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Spørsmålsrunde!

Heihei! Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde igjen! Spør om alt mulig, blir det for personlig kan det hende at jeg ikke svarer. Jeg har jo egentlig ikke stort å gjøre her og hvis dere lurer på hva jeg gjør her jeg er innlagt så er det bare til å spørre om det også! Jeg skal prøve å svare imorgen! : )-Elise

  Postet: 15.02.2012     Tid: 15:22     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

Hvilken header?


-Elise

  Postet: 09.02.2012     Tid: 17:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 17     Copyright ©

Lese din blogg?canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 66

Jeg har en god del faste blogger som jeg følger hver dag, men jeg har lyst på enda flere å følge. Så hvis du skriver din blogg i kommentarfelter så tar jeg en titt, kanskje begynner jeg å lese den fast også? 

-Elise

  Postet: 07.02.2012     Tid: 18:41     Kategori: Diverse     Kommentarer: 12     Copyright ©

Rommet mitt
Endelig begynner jeg å føle at rommet mitt hos pappa er mitt rom. Det skulle en god del ommøbleringer til, for jeg ble aldri fornøyd. Før nå. Endelig viser dette rommet at det er mitt, det er mitt personlige preg over hele rommet og det er slikt er rom skal være. Personlig. Når jeg er helt ferdig så skal jeg vise hele rommet, enden med bilder eller film, hva syntes dere? 

-Elise

  Postet: 06.02.2012     Tid: 14:59     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

New design!

Gammelt design:


Nytt design:


Hallo! I natt og på morningen idag har jeg fikset et nytt design! Jeg ble ganske så lei av det forrige, det var jo så kjedelig. Jeg kommer til å gjøre noen småjusteringer på det nye designet, men ovenfor ser dere i alle fall slik det ser ut nå. Hvilket design likte du best?

-Elise

  Postet: 31.01.2012     Tid: 15:45     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

About me

Hallo! 

Jente på 16 år, ved navn Elise Amanda og bor i den fine byen Larvik. Jeg liker å drømme meg bort i min egen verden fylt med gode bøker, fotografering, mote og ballett. Jeg går første året på Medie & Kommunikasjon på THVS her i Larvik. Ellers er jeg veldig glad i dyr (har selv en kanin ved navn Maike og en katt ved navn Lucy), bake og lage mat, reise rundt i verden, høre på musikk, se på krimserier, være med venner og slike vanlige ting. Jeg sliter også med litt forskjellige ting, men det skriver jeg i hovedsak om på en annen blogg. Likevel skal du ikke se helt bort ifra at du får et lite innblikk i f.eks. hvordan det er å ha en spiseforstyrrelse her på denne bloggen.

Noe som også burde nevnes er at jeg elsker å bli kjent med å møte nye mennesker! Det er alltid superkoselig!

Lurer du på noe? Spør da vel!
...

  Postet: 31.01.2012     Tid: 07:18     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Oppskrift på kjempegod vegetarsalat!
Hallo! Jeg tenkte å dele en matoppskrift med dere! Jeg er vegetarianer, så jeg spiser ikke det samme som de andre spiser hjemme. Som oftest spiser jeg jo det samme bortsett fra kjøttet, med somregel så lager jeg min egen mat. Dette blir da oppskriften på en kjempegod salat til lunch/middag! Den tar bare 4 minutter å lage i tillegg!

Du trenger: 
-1 pose med fire forskjellige salater (slik med ferdig oppkuttet fra Bama(?))
-1/4 paprika (+ agurk og mais hvis du vil ha oppi det)
-Sweet chillisaus
-Biter (disse er å få kjøpt på Meny, ser ut som kylling og smaker ca det samme, bare at det er laget av noe helt annet enn kjøtt! Veldig praktisk i og de bruker 4 min i stekepanna og kommer i poser ferdig oppkuttet). 

Slik gjør du:
-Stek så mange biter du vil ha i en stekepanne i 3-4 minutter
-Kutt opp paprika og legg den i en skål med salaten
-Bland de ferdigstekte bitene i skålen med salaten, paprika og hell over saus.

Ferdig og kjempegodt!Så det godt ut? Skal jeg legge ut flere vegetaroppskrifter?
 
-
Elise

  Postet: 29.01.2012     Tid: 18:55     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

Lag ditt eget drømmefangersmykke!1.
 Finn noe stivt som er rundt eller noe stivt som kan bøyes, jeg brukte et armbånd.
2. Surr en lærtråd, garn eller lignende rundt armebåndet (elle hva du bruker) til man ikke ser det. Så fortsetter du tråden på tvers over og over til du får et slikt "stjernemønster". Tre også på en perle, et skjell eller noe annet hvis du vil det.
3. Knyt tre tråder i forskjellige høyder og fest perler og fjer nederst på den.
4.  Siste steg er å feste en lenke slik at du kan ha den rundt halsen eller henge den opp.

Håper du får det til og at dette var et godt tips!  -Elise

  Postet: 24.01.2012     Tid: 20:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Farget håret brunt


Igår kveld farget jeg håret brunt, og tro det eller ei, men jeg måtte skylde ut hårfargen etter 10 minutter! Det så nemlig HELT svart ut. Heldigvis ble det en fin brunfarge og jeg er fornøyd. 

-Elise

  Postet: 23.01.2012     Tid: 15:13     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

Lillesøster

  Postet: 14.01.2012     Tid: 16:28     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Hårfarger jeg har hatt
Utrolig slitt hår/tupper) på disse bildene fra i sommer.

Jeg vil si at håret mitt tåler utrolig mye, jeg har farget det i disse fargene i denne rekkefølgen: Lysebrunt, mørkebrunt, svart, rødbrunt, blondt, blond med rosa under, rødt og rosa. Over ser dere meg med blondt og rosa hår.

Hvilke hårfarger har du hatt?

-Elise

  Postet: 13.01.2012     Tid: 16:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 8     Copyright ©

Før og etter

FØR:

ETTER:

Igår kveld var jeg så spontan at jeg spurte om mamma kunne klippe håret mitt, og det gjorde hun. Det er utrolig deilig å endelig ikke ha noe slitt hår i det hele tatt! Vi trengte ikke å ta så mye som på bildet, men jeg ville prøve å ha kort hår. Vi klipte litt over 15 cm av håret mitt, så det er jo en del.

-Elise

  Postet: 08.01.2012     Tid: 15:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Answers

Hvilken hårfarge brukte du da du farget håret rødt? Schwarzkopf Country Colours no. 58 - Grand Caynon
Hva liker du å gjøre på fritiden din? Ta bilder, skrive, lese, danse og være med venner.
Hva er du interessert i? Dette var egentlig et vanskelig spørsmål, men jeg vil svare: ting som gjør meg glad. Forelsket? Ikke akkurat nå, nei.
Hvorfor har du så mange outfiter? Fordi jeg syntes det er gøy og så liker jeg det. Dessuten så er jeg vel over gjennomsnittet interessert i klær.
Hvis du ser noen som har det vanskelig hva gjør du? Gjør du i det hele tatt noe? Det kommer helt an på situasjonen. Jeg lar i alle fall personen få vite at jeg alltid har tid om han/hun vil snakke. Og ja, jeg vil si at jeg gjør noe.
Blogger du leser? marenviks, carolinemaria, mne, lisella, thien, fashionzebra, blomsterfeenhanna, ebbazingmark og venner/bekjente sine blogger.
Fem ting du ikke klarer deg uten? Musikk, venner, dyr, mac og speilrefleks.
Fem ting du liker med deg selv? Personligheten min, øynene mine, kreativiteten min... så kom jeg ikke på noe mere.
Er du imot emoer og sånne folk? Emo = forkortelse for emosjonell. Nei, jeg er ikke imot mennesker som viser følelser.
Favorittmat? Riskaker..? Ok, det er vel egentlig ikke mat. Jeg vet ikke, pizza kanskje?
Hvor er kattemasken fra? Pandoru

Wedges eller joggesko? Wedges! Med mindre jeg faktisk skal jogge da..
Favorittdrikke? Energidrikker.
Hvor mange lesere har du daglig? Det kommer litt an på, men jeg vil si 200 +/-
Hvorfor blogger du og hvor får du inspirasjon fra? Det er gøy og jeg får inspirasjon over alt! Hårfargemerketips? Egentlig ikke, men etter hva venner har sagt og opplevd så anbefaler jeg ikke h&m-farge, men jeg har et tips til bleking: depend. Omtrent alle andre blekinger gir gult hår..
Ettersom jeg har sett det du har skrevet på facebook, lurer jeg på hva som har skjedd og hvorfor? Jeg tror ikke jeg er klar for å snakke om det ennå og jeg vet heller ikke om jeg noen gang kommer til å bli det. Men jeg ville få det ut, siden det er noe som blir umulig å skjule for meg og venner fortjener å få vite hvorfor og hvor jeg er borte.
Hva har skjedd og hvorfor? Beklager er ikke klar for å fortelle det. Men jeg skal da innlegges fordi jeg trenger det. Ikke at det ga så mye mere svar.
Hvordan klarer du å aldri ha en dårlig hårdag? Jeg syntes jeg har mange, jeg...
Hvilket kles/sko-kjøp er du aller mest fornøyd med? Vinterskoene mine som jeg har gått istykker for lengst :( 
Visste du at jeg kommer til å gråte meg i søvn nå? Unnskyld, men slik ble det nok..
Hvilket kamera har du? Canon eos 550 D
Hvorfor skriver du aldri veldige personlige innlegg? Du begynner på dem, men så skriver du egentlig ikke noe særlig personlig. Det kan nok være fordi jeg trenger å få ut noe, samtidig som jeg ikke tør å fortelle det. "Jeg har så mange ord, men ikke noe mot".

Hvem er dine 5 topp venneforografer? Inspirerer de deg? Jeg skjønte ikke helt dette spørsmålet, utdyp det mere i kommentarfeltet så skal jeg svare.
Kan du fortelle om kameraet ditt? Jupp, det kan jeg! Det er et kamera som er utrolig lettvint å bruke, både manuelt og automatisk. Det har 18 megepixler og tar derfor bilder av veldig god kvalitet. Vet egentlig ikke hva mere jeg skal fortelle annet enn at det heter Canon eos 550 D og koster rundt 6500 kr.
Kamera å annbefale for nybegynnere? Kommer litt an på hva du skal bruke det til. Skal du ha det til ferie/fritid/familie er en canon eos 110 et godt alternativ, skal du bruke det til masse forskjellig er canon eos 500 veldig bra! Dette er da av egene erfaringer.
Favorittdyr? Delfin.
Hva slags sminke bruker du? Foundation, rouge, dipliner og maskara.
Hva slags brus liker du best? Sånn japansk brus med kirsebærsmak som jeg ikke husker navnet på. Cola light er da også ganske så godt. Og Fanta Lemon.
Hvor mye veier du? Helt normalt mye/lite.
Hvorfor skal du legges inn på sykehus? Jeg har ikke lyst til å gå noe særlig inn på det.
Favorittkjolen din? En blå og hvit sommerkjole med sløyfer kjøpt på Romeos.
Hva er ditt forhold til pels? Jeg er vegetarianer, så det sier vel sitt?
Syntes du selv at du bruker mye sminke? Nope.
Beskriv degselv med tre ord: Kreativ, sta og sær.
Hvem er du i vennegjengen? Jeg vil si at jeg er hun som lytter og som alltid har tid til de andre.


Siden jeg svarte skriftlig så lager jeg heller en videoblogg. Så kommer det store spørsmålet: Hva skal jeg videoblogge om?


  Postet: 05.01.2012     Tid: 14:43     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

Spørsmålsrunde!

Idag er det siste sjanse til å stille spørsmål til spørsmålsrunden! Imorgen svarer jeg nemlig og hvis noen vil så kan jeg svare på noen av spørsmålene på video. Spør i vei om det er noe dere lurer på, men hold dere innenfor visse grenser :-)


canon eos 550D+ 0.25m/0.8ft Day 47


-Elise

  Postet: 04.01.2012     Tid: 18:33     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

Langt eller kort hår?

Jeg hadde det gøy med saksa i natt og resultatet ser dere under. Kler jeg best langt eller kort hår? Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Det er foresten ikke så slitt irl, det er vått på bildene fordi jeg hadde dusjet. Null sminke da, men jeg ahr egentlig ikke noe problem med å gå uten (:-Elise

  Postet: 26.12.2011     Tid: 17:38     Kategori: Diverse     Kommentarer: 29     Copyright ©

The bird-Elise

  Postet: 22.12.2011     Tid: 16:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

Hvem er du?

Hallo! Jeg startet jo denne bloggen for ikke så veldig lenge siden og derfor lurer jeg jo selvfølgelig på hvem som leser bloggen min. Jeg kan helt ærlig si at jeg ikke hadde blogget om jeg hadde hatt 0 lesere og det er kjempekoselig å få tilbakemeldinger! Jeg hadde satt veldig pris på om du vil svare på spørsmålene! :-)
MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE  -> HER <-

-Elise

  Postet: 15.12.2011     Tid: 20:21     Kategori: Diverse     Kommentarer: 19     Copyright ©

Dagens julekalenderluke

Idag hadde jeg helt glemt julekalenderen min, så jeg fikk ikke åpnet den før jeg kom hjem fra skolen. Gavene idag var kjempesøte! Det var en liten boks og en pynteengel. Jeg har hengt opp engelen på gardinstanga og boksen vet jeg ikke helt hvor jeg skal ha ennå. -Elise

  Postet: 06.12.2011     Tid: 20:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Mitt røde hår

Som dere helt sikkert har fått med dere så har jeg farget håret mitt rødt/oransje (♥)! Derfor tenkte jeg at det kanskje er noen som lurer på noe om håret? I så fall er det bare til å spørre, så svarer jeg så godt jeg kan! Hvis ikke du lurer på noe, hva syntes du om håret?-Elise

MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE HER

  Postet: 06.12.2011     Tid: 17:22     Kategori: Diverse     Kommentarer: 11     Copyright ©

Redhead

Bildene lyver litt, fargen er rødere i virkligheten. Jeg skal ta bedre bilder enn photo booth imorgen, da får dere se mye bedre! Men jeg er fornøøøøøøyd! Det ble driiiitkult! ♥♥♥
-Elise

  Postet: 05.12.2011     Tid: 20:31     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

Spørsmålsrunde!!!

Da var det på tide med en spørsmålsrunde! Jeg har ikke blogget her så lenge og derfor kjører jeg i gang en spørsmålsrunde, hvis noen lurer på noe. Spørr med navn eller som anonym, samme for meg. Jeg svarer en dag jeg har tid :-)-Elise

  Postet: 02.12.2011     Tid: 17:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

Dagens luke i julekalenderen min

Julekalender i stua og julekalender (blåfjell) på TV! Herlige, herlige desember! Jeg har en sjokoladekalender og en pakkekalender. Idag var gaven noen kjempesøte visklær. Spennende og våkne opp hver morgen til at en liten pakke ligger på kjøkkenbordet og venter!  

Hvordan kalender har du? 

-Elise

  Postet: 02.12.2011     Tid: 15:25     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

The last song

Sene sommerkvelder med latter, sol, bading og solbrente ansikter. Fargerik brus i store flotte glass med isbiter. Masse inspirasjon og fine bilder. Hoppe ut av vinduet, løpe barbeint bort på den varme asfalten for å hente posten. Kjenne bølgene slå inn mot tærne dine, det er litt kaldt, men alikevel deilig, er det ikke? Prøve å spise is før solen smelter den helt bort. Kjenne duften av sjøen og høre lyden av båter, mens solen varmer ansiktet. Smile hele dagen. Flere enn meg som gleder seg til sommeren?-Elise

  Postet: 01.12.2011     Tid: 20:54     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Kjære desember

Vær så snill å bli bedre enn november var...


Selvutløser, digitalkamera og vinteren 2010

-Elise

  Postet: 01.12.2011     Tid: 14:49     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Generalprøve på danseforestillingen!

Haha, jeg må bare fortelle hvor smart jeg er: Igår la jeg meg til å sove klokken ni på kvelden, og jeg våknet helt utvilt klokken tolv samme kveld. Derfor var jeg oppe til klokken ti på morningen, og klokken elleve skulle jeg på danseøvinger (trodde jeg), så jeg bestemte meg for å droppe det og bare sove. Klokken tolv på formiddagen ( 2 timer etter at jeg la meg til å sove) blir jeg vekt av min mor, så jeg setter meg på facebook. Der får jeg melding av Anniken som lurer på hvor jeg var. Jeg sa jeg var hjemme, og da sier hun: "Du vet at det er generalprøve!?".

Det hadde jo selvfølgelig ikke jeg fått med meg, men heldigvis, selv om jeg danser åpningsnummeret på forestillingen, så hadde vi ikke danset ennå. Så jeg heiv på meg klær, ble kjørt ned, tok på meg kostymet og så var det rett ut på scenen. Rakk det akkurat! Snakker vi flaks eller?

Hva har du gjort idag?
-Elise

  Postet: 27.11.2011     Tid: 20:30     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

Blomsterfeenhanna

Er det ei som virkelig gir meg inspirasjon, både når det kommer til bilder og fotografering så er det Hanna! Du finner henne på hennes to blogger: Fotograferings og moteblogg. Hanna er ei 15 år gammel jente fra Oslo, som har stor interesse for foto og mote. Stilen hennes, henne, bildene, redigeringene, ja rett og slett hele henne er nydelig!

Under finner dere noen bilder fra motebloggen. Fotografiene hun tar er det bare å sjekke ut!
Alle bildene er tatt og lånt fra bloggen til Hanna.

-Elise

  Postet: 24.11.2011     Tid: 19:27     Kategori: Diverse     Kommentarer: 4     Copyright ©

TYRKIA 2011

Det er nå jeg virkelig hadde trengt litt sol og varme! Jeg sitter og ser på bilder fra da jeg var i Tyrkia rett før høstferien, tiden flyr, snart er det juleferie. Kan ikke si annet en at jeg gleder meg til høstferien neste år, da blir det Tyrkia igjen! Samme sted, samme hotel og samme strand. Håper tiden går fort.-Elise
  Postet: 20.11.2011     Tid: 19:44     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

Contact

Hvis du vil kontakte meg er jeg å nå på mail: summer@live.no

Der kan du kontakte meg uansett hva det gjelder og jeg pleier å svare ganske raskt. Det går også an å skrive en kommentar hvis du lurer på noe, så svarer jeg der også. Husk; jeg biter ikke (:
  Postet: 18.11.2011     Tid: 22:09     Kategori: Diverse     Kommentarer: 6     Copyright ©

Nytt Design!

Hallo!:) Jeg begynte igår å lage et nytt design til bloggen min, siden det forrige var et gratisdesign. Det er ikke helt ferdig ennå, det er ennå mange småjusteringer, men jeg lurte på hva dere syntes. Det opperste er da laget av meg og det nederste er laget av supertjej. 

Hvilket likte du best?

Nytt:


Gammelt:


-Elise

  Postet: 16.11.2011     Tid: 19:39     Kategori: Diverse     Kommentarer: 9     Copyright ©

Nå skal det bli forandringer her!

Hallo! :)
I kveld skal jeg bruke tiden min på å lese til naturfagsprøve, gjøre litt lekser, rydde ferdig rommet mitt og så skal jeg.... LAGE NYTT DESIGN! Det er virkelig på tide med forandringer, og denne gangen skal det være et design jeg har laget selv. Det er ikke helt sikkert at jeg blir ferdig idag, men hvis jeg ikke gjør det så gjør jeg det ferdig imorgen.

Også skal jeg være flink å legge fram klær og pakke veska til i morgen. Ikke at jeg gjør det hver eneste dag da.... Ok, jeg skal være flink og trene litt styrke etterpå. Lenge siden sist. 

-Elise

  Postet: 15.11.2011     Tid: 19:07     Kategori: Diverse     Kommentarer: 5     Copyright ©

Rommet Mitt (sniktitt)

Hei!:) Jeg tenkte å legge ut noen få bilder fra rommet mitt hos faren min, siden jeg har begynt på det. Rommet mitt hos moren min kommer senere. Det er ikke så lenge til jeg er ferdig med det, men det skal en god del småforandringer til før alt er perfekt.

Klesstativet skal for eksempel få fine kleshengere og klærna skal bli hengt opp ordentlig i tillegg til at flere sko skal settes frem, bokstavene på veggen skal bli festet bedre og de skal få en små søte lys rundt seg, en hylle skal skrues ned og det skal ryddes. Så er alt perfekt!


-Elise

  Postet: 14.11.2011     Tid: 21:56     Kategori: Diverse     Kommentarer: 11     Copyright ©

Follow me

Blogg: http://eliseamanda.blogg.no

Lookbook: http://lookbook.nu/eliseamanda

Instagram: Carmabell

Weheartit: Elisecupcake

Formspring: http://www.formspring.me/elisecathalina

Twitter: eliseamandaa 

  Postet: 07.11.2011     Tid: 21:02     Kategori: Diverse     Kommentarer: 7     Copyright ©

Kontakt / Follow me

Hei! :)

Jeg er ganske aktiv på nett, mildt sagt, og derfor er det mange steder du kan følge meg. Under har jeg ramset opp det jeg kom på i farten. Bare trykk på linkene, så kommer det opp! Det gjelder også hvis du av en eller annen grunn ønsker å kontakte meg. Hvis du skal kontakte meg så annbefaler jeg mail, der svarer jeg som oftest veldig raskt!

Formspring   Facebook   E-mail   Blogg   We♥it   Skrivebua   Bloglovin   Lookbook   Flickr
-Elise

  Postet: 22.10.2011     Tid: 21:40     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise