hits

GREASE

God kveld! Mens jeg var på trening i går fikk jeg en sms av venninnen min Nora at hun var i Larvik i halv ett tiden og lurte på om jeg ville bli med på en lunsjdate. Så jeg gjorde meg ferdig med det siste, slang meg i dusjen og løp så til bussen før jeg møtte henne i byen. Det ble en kjempegod lunsj på Hungry Heart (beste lunsjstedet i Larvik!) og en hyggelig prat. Nora bor jo ikke i Larvik nå så det er ikke så ofte vi ses, det skal bli greit når hun flytter hjem igjen! Etter det bar det ned i Bølgen for å se generalprøven til Grease. Musikk og danselinja jeg går på setter og Grease og det var HELT RÅTT! Jeg satt der med gåsehud og tårer i øynene omtrent mellom hele forestillingen. Skulle gjerne anbefalt dere å dra, men det er utsolgt (noe som er godt forståelig). Åhh, jeg er så stolt over klassen min!

Jeg er ikke med på scenen på årets forestilling, men jeg tar istedenfor bilder. Noe som også er veldig gøy da foto tross alt er en av mine største interesser. Under her ser dere noen av bildene jeg tok. Kan ikke få sagt det nok, WOW FOR EN FORESTILLING!

-Elise Amanda

  Postet: 15.02.2018     Tid: 18:23     Kategori: Foto - oppdrag     Kommentarer: 1     Copyright ©

BRYLLUP

Hei! I går dro jeg tidlig på morgenen til et fotooppdrag og var hjemme igjen etter midnatt. Veldig slitsom dag, men også gøy! Jeg fikk utrolig nok jobbet en del med bildene i går og i dag, så her kommer et lite utdrag. Jeg viser dere kun bildene av brudeparet og i svarthvitt. Jeg er nesten ferdig med parbildene nå, så da har jeg bare rundt 1500 bilder til å gå gjennom haha. Men resten av bildene kommer jeg ikke til å legge ut, da andre ikke har interesse av bildene og jeg ikke trenger å bruke de til portoføljen. Nå skal jeg snart feire familiebursdag så jeg må hive meg rundt. 
Hva synes du om bildene?

  Postet: 21.08.2016     Tid: 11:36     Kategori: Foto - oppdrag     Kommentarer: 2     Copyright ©

ANNIKEN

Hei! Nå har Anniken og jeg vært ute og tatt noen bilder i skogen bak hvor jeg bor. Jeg har jo siklet etter en refleksjonsskjerm i evigheter nå uten å få somlet meg til å bestilt det. Bildene får en så fin glød av å bruke det så jeg laget like så godt en egen i full fart. Ikke akkurat det beste jeg har vært borti, men jeg må jo si at den funket bedre enn forventet. Hva synes dere om bildene?
...

  Postet: 03.08.2015     Tid: 17:46     Kategori: Foto - oppdrag     Kommentarer: 8     Copyright ©

konfirmanten

Hei! På lørdag hadde jo broren min Casper konfirmasjon, noe som ble en vellykket dag! Tror i alle fall at konfirmanten var veldig fornøyd! Sermonien i Bølgen kulturhus var veldig fin og en av talene som ble holdt var en av de beste talene jeg noen gang har hørt faktisk. Dessverre rakk vi ikke å dra noe sted for at jeg skulle få knipse noen bilder av selveste, dermed ble det rett på utsiden av lokalet. Og fotografen (les:jeg) var så kald at hun ikke orket å stå særlig lenge ute, men til å ha blitt tatt i full fart så sier jeg meg ok fornøyd :)

...

  Postet: 27.04.2015     Tid: 19:46     Kategori: Foto - oppdrag     Kommentarer: 0     Copyright ©

young ballerinasDette her er nybegynnernivået på klassisk ballett på dansestudioet jeg går på og se så flinke de er! Bildene tok jeg for Studio Nille og ballettbilder i svart/hvitt er noe av det fineste jeg vet! Disse bildene leverte jeg inn i farger, men jeg måtte bare redigere de i svart/hvitt også. Dansesalene der er også utrolig fine og lyse, veldig fint å danse i og ta bilder i. Jeg har flere bilder også, men de kan dere få se senere. Favorittbilde?

... 

  Postet: 10.05.2013     Tid: 19:09     Kategori: Foto - oppdrag     Kommentarer: 8     Copyright ©

konfirmantencanon eos 550D + EF 50mm f/1.4 USM Day 196/365

Er ikke Anniken vakker så vet ikke jeg! Jeg tok en del bilder av henne på konfirmasjonsdagen hennes igår og har enda flere bilder på lager. Både av Anniken og av konfirmasjonsfesten etterpå. Første gang jeg har tatt konfirmasjonsbilder, så sier meg faktisk ganske fornøyd med resultatet! Hva synes dere og hvilket bilde likte dere best?

...

  Postet: 06.05.2013     Tid: 12:20     Kategori: Foto - oppdrag     Kommentarer: 20     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise