hits

WINTER WONDERLAND

God kveld! Tenk at nå er det kun 2 dager igjen til jul! Desember har flydd avgårde, samtidig som det føles ut som det er evigheter siden vi hadde juleforestilling med danseskolen. I dag er jeg syk og jeg krysser virkelig fingrene for at jeg er bedre til julaften. Bihulene, halsen, kroppen og hodet verker og jeg har feber. Det er veldig typisk meg å bli syk så nærme jul. Når var jeg ikke det liksom? Så jeg er litt vandt med det haha. Bestefaren min falt i skogen i går og ble sendt til sykehuset med ambulanse. Det er heldigvis mest sannsynlig ikke brudd i hoften hans, men han har ganske vondt. Jeg krysser fingrene for at han får komme hjem i kveld. Julaften hadde ikke blitt det samme uten han.

Jeg har forresten slengt sammen en video med antrekk til dere :) Videoen finner du ved å klikke HER. Håper den faller i smak! 

-Elise Amanda

  Postet: 22.12.2017     Tid: 18:21     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 0     Copyright ©

IDYLL

I går var en utrolig fin sommerdag! Vi tok båten hjem fra Farris etter å ha teltet der en natt og så dro vi videre til Stavern for å spise sjømat og bade. Jeg har fått helt dilla på blåskjell og spiser det så ofte det lar seg gjøre. Jeg har utrolig lyst til å få kjøpt oss et slikt oppblåstbart boblebad til å ha her hjemme, det er så utrolig deilig å bade i! Det står absolutt på lista til hva jeg har lyst til å få tak i til neste sommer, det og utemøbler. Etter å ha badet, spist og drukket litt tok vi turen ned til byen i Stavern for å sjekke ut livet der. Det er noe av det beste med Stavern, at det alltid er masse folk og liv på sommeren. På vinteren derimot er det så og si dødt. Det var i alle fall en utrolig koselig kveld! Og rett før vi skulle hjem kjøpte jeg bakt potet for første gang på bakt potet vognen som står utenfor utestedene. Det var himla godt og så verdt pengene!

-Elise Amanda

Du finner FACEBOOK SIDEN MIN ved å klikke HER og
Du finner YOUTUBE KANALEN MIN ved å klikke HER

  Postet: 16.07.2017     Tid: 19:55     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

PARTY

Linjefesten i går var vel omtrent definisjonen av idyll, bare se hvor fint det var! Jeg må også si at jeg er skikkelig imponert over hvor flinke folk var til å finne 50-tallsantrekk, bare se under her. All ære til Helene og de andre som ordnet for å få istand dette! Jeg pleier egentlig ikke å dele så mange hverdagsbilder, men kanskje jeg skal bli bedre til det? 

Jeg har døgnet til i dag siden døgnrytmen min er helt på kjøret, så jeg krysser bare fingrene for at jeg klarer å holde meg våken til tidligst klokken åtte i kveld. Da jeg kom hjem fra linjefesten (jeg dro veldig tidlig og hadde kun med iste som drikke) var jeg skikkelig sulten og gira på litt ordentlig mat. Jeg har jo ikke spist det på en uke på grunn av operasjonen. Så da kjørte jeg på med smertestillende og lagde hjemmelaget pizza. Jeg tror aldri pizza har smakt så godt før noen gang! Til tross for at de smertestillende jeg har fått er magiske gjorde det ganske vondt å spise, men det var SÅ verdt det! De siste nettene nå har jeg ikke drømt om annet enn mat hahah. Spesielt sushi, det MÅ jeg ha så fort dette her er over.


 -Elise Amanda

  Postet: 22.06.2017     Tid: 12:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

AFTER BEACH

Åhhh gjett hva som kom i posten i dag!♥♥♥ Endelig har jeg et fungerende objektiv igjen! Akkurat nå bobler jeg over av kreativitet og jeg gleder meg masse til å gå helt bananas med kameraet mitt! Hvis jeg får tak i ny fjernutløser og nytt stativ snarest så får dere se mange av mine kreative sider. Antrekksbilder blir det uansett masse av i sommer, jeg må bare smiske litt med kjæresten min og vennene mine. Bildene under her er tatt med kameraet på et bord og hundre forsøk på riktig fokus. Badedrakt har blitt skikkelig inn i år og jeg elsker det! Denne her er fra Gina og den er såååå fin på! Jeg synes ikke at det passet seg helt med bare den på, så da slang jeg en shorts over. Jeg gleder meg til å bruke den masse i sommer!

Natten til i dag ble en veldig lang og vond natt. Jeg er egentlig en person som ikke blir flau over så mye og hvorfor skal det egentlig være flaut å snakke om noe så naturlig som kroppen? På kvelden i går fikk jeg de vondeste magesmertene noen sinne som gikk i runder. Det var så vondt at jeg hylte, var ute av stand til å røre på meg, kastet opp og ut fra baken kom det masse blod. Det var utrolig skremmende fordi det var så himla vondt og ikke minst alt blodet. Andreas ringte legevakten som ville ha meg ned, men siden jeg var ute av stand til å røre på meg så gikk jo ikke det. Det endte faktisk med at jeg ble hentet av ambulansen og kjørt til Tønsberg. Sykepleierne og legen var utrolig snille og hjelpsomme heldigvis! Det viste seg at det var en kombinasjon av smertestillende jeg fikk etter mandlene hadde vært alt for sterke for kroppen min og at jeg samtidig hadde vært farlig lenge forstoppet. Så jeg fikk en del smertestillende intravenøst og smertene ga seg heldigvis til slutt! Det er virkelig de vondeste smertene jeg noen sinne har opplevd. Jeg fikk beskjed av de om å prøve å drikke mye fremover og ta avføringspiller lenge før det går så langt. Så det var dagens blogginnlegg, litt om kamera og litt om blodig avføring hahah. Men helt seriøst: vi må slutte å være så flaue og sjenerte over slike ting.-Elise Amanda

  Postet: 20.06.2017     Tid: 18:25     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

molly

Se så stor hun har blitt! Husker noen av dere Molly som vi fikk for noen måneder siden? Her om dagen så jeg tilbake på gamle bilder av henne og hun har blitt så stor! Da hun kom til oss var hun veldig redd, hun hadde jo tross alt flyttet fra mammaen sin og hun foretrakk å ligge under sengen hele dagen med mindre hun skulle på do eller spise. Hun ble litt modigere for hver dag og det er så godt å se at hun virkelig trives her hos oss og ikke minst se hvordan den herlige personligheten hennes har kommet frem. Hun elsker å kose, men er også ekstremt leken. Går vi opp når vi skal legge oss står hun ofte å piper til vi roper, så kommer hun løpende opp i sengen vår. Hun elsker å utforske og å sitte i vinduet. Hun er en mester på å fange fluer og hun ser veldig opp til Lucy, katten jeg har hatt i snart åtte år. Når vi kommer hjem fra skole og jobb får vi alltid er kjempevelkomst av en veldig glad Molly, nesten som en hund. Fine jenta vår! Hun er av rasen Maine Coon og jeg skal innrømme at jeg gleder meg veldig til hun skal få pusebebiser! Men først må hun bli litt eldre, hun er jo fortsatt en unge selv.

Ellers i dag var det Peru-aksjonen med skolen hvor vi skulle jobbe en dag for å samle inn penger til et barnehjem i Peru istedenfor å være på skolen. Når rundt 1600 elever skal finne en jobb for en dag så sier det seg selv at det ikke blir så lett. Det var noen som derfor måtte gå med bøsse, men så er det jo ikke all verdens folk som er hjemme på formiddagen på en torsdag. Simone og jeg bestemte oss derfor for å selge kaker på en matbutikk hvor det er veldig mange pensjonister som bor i nærheten av og det funket kjempebra! Vi solgte opp nesten alt og fikk også noen donasjoner til barnehjemmet så vi klarte å samle inn nok penger som det skolen krevde pr elev. Kjempekoselig at så mange ville kjøpe!


...

  Postet: 15.10.2015     Tid: 22:03     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

morning bliss

Hei og god formiddag (ettermiddag?)♥ Jeg blir så forvirret av det greiene der for egentlig er det ettermiddag nå, men vi unge ville jo sagt formiddag. Det er en god stund siden jeg stod opp og siden det er ferie trasket jeg ned på kjøkkenet, tok litt mat og trasket opp i senga igjen og koste med med et gammelt interiørblad og litt pre-breakfast mat. Jeg elsker virkelig interiør og hadde jeg hatt lomma full av penger er det ikke tvil om hvordan det hadde sett ut her: minimalistisk, men en liten touch av shabby chic og klassisk. Ellers i dag har jeg begynt å rydde i kjellerstua siden vi får en overnattingsgjest i dag, spist frokost, ryddet og støvsugd soverommet og vasket sengetøy. Den beste følelsen er å legge seg nydusjet i nyvasket senge tøy, åh, kjenner jeg allerede gleder meg!

Nå skal jeg straks inn til Larvik en tur for å fikse det siste i den gamle leiligheten, så det er vel på tide å få på seg noe annet enn pysjen. I morgen blir faktisk den første fridagen min i høstferien som jeg ikke har noen møter og hvor jeg slipper å dra helt inn til Larvik. Det blir deilig det! Dere hører nok fra meg litt senere i dag.

...

  Postet: 30.09.2015     Tid: 14:23     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

PIZZA

Hei fine mennesker! Søndag morgen våknet jeg med en vond og hoven hals som var full av blemmer, noe som ikke akkurat kom overraskende på. Det betyr nemlig at det skifter årstid! Haha det høres kanskje rart ut, men hver gang det skifter årstid så ender jeg opp med halsbetennelse. Denne gangen gadd jeg ikke ta turen til legen for jeg reagerer alltid på den penicillinen jeg må bruke (er allergisk mot noen typer) og siden jeg ikke vil ta den tenker jeg at det ikke er nødvendig å dra til legen for å vite noe jeg allerede vet. Halsbetennelse er så grusomt vondt og kostholdet mitt idag har blant annet bestått av så mange saftis at jeg har mistet tellingen. Saftis er jo det eneste som lindrer smertene. Nå derimot er jeg skrubbsulten og halsen er litt bedre og siden man er syk da spiser man det man vil og klarer. Her blir det i alle fall pizza nå :D Dessverre ble det ikke skole eller dansing på meg idag, noe jeg synes er skikkelig synd da jeg håpet å ha minimalt med fravær. Men er man syk så er man syk, det er ingenting å gjøre med det. Krysser bare fingrene for at jeg er bedre imorgen så jeg får kommet meg på skolen + en tur til Oslo. Forandringsfabrikken starter med et nytt prosjekt og det skal bli spennende å delta i, jeg føler at jeg har veldig mye å komme med.

Forresten, er det flere enn jeg som skal se på jakten på kjærligheten idag? Uff nå er jeg litt rar, men jeg har fulgt med så lenge jeg kan huske! Blir spennende å se hvilke bønder som er med i år! Og ja, jeg daffer rundt i skjorta til Andreas idag, den er så deilig å gå med!...

  Postet: 24.08.2015     Tid: 19:05     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Ny start

God kveld! Først og fremst vil jeg dele de fine nyhetene jeg skrev om i forrige innlegg med dere: vi har fått oss leilighet! Det er litt lite med 38 kvadrat, så å få litt større plass blir kjempedeilig! Åh som jeg gleder meg til alt kommer i orden der og til å vise dere! Det er jo ikke lenge til vi flytter heller, men først og fremst står bursdagen min for tur. Det ble ikke noen oppdatering her igår fordi dagen startet med å stå på stand med venstre for så å dra en gjeng på stranda. Derfor ble det rett fra stand til stranda og Andreas var så grei å ta med badetøy til meg. Da vi kom hjem bar det rett i dusjen for så å dra på fest hos ei venninne av meg. Storkoste meg i går og det var en kjempefin sommerdag! Jeg skal bli litt flinkere til å oppdatere bloggen, men jeg synes det er viktigst å prioritere livet akkurat nå. 

Jeg våknet idag med grusomme smerter i halsen som gjorde så vondt at jeg ikke klarte å snakke. Jeg er heldigvis litt bedre nå, så jeg får krysse fingrene for at jeg ikke har  dratt på meg en halsbetennelse, det har jeg ikke tid til nå. Det er på'n igjen med skole imorgen og for ikke å glemme matteleksene.. Jeg forstår virkelig ingen ting av de leksene vi har. Nå tenkte jeg å få ryddet litt for så å ta tidlig kvelden. Kanskje planlegge litt flytting hvis jeg orker!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

...

  Postet: 23.08.2015     Tid: 21:11     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Kjempefin nyhet!

Åhhh! Nå er jeg så himla glad!♥ Jeg har en kjempefin nyhet å dele med dere imorgen! Dagen idag har gått i ett. Typisk min flaks så klarte jeg å forsove meg, noe som resulterte i at jeg våknet kun 20 minutter før skolestart. Likevel klarte jeg å finne frem lunsj, raske med meg et antrekk og dra på meg danseklær som lå litt rundt om kring for så å kjøre til skolen. Utrolig nok så rakk jeg skolen akkurat! Gårsdagens sminke rakk jeg ikke å vaske av så hvordan jeg så ut på skolen idag var et kapittel for seg selv. Hele dagen idag bestod av dansing og drama så det var en litt annerledes og litt slitsom skoledag, likevel kjempegøy. Det er jo mye morsommere med slike dager enn dager hvor vi nesten bare har vanlige fag. Etter skolen var det full fart hjem for å dusje og kaste i meg noe mat før vi dro rett i bursdag til faren til kjæresten min. Etter noen timer der dro vi på noe jeg skal fortelle om imorgen (åh som jeg gleder meg!) og nå er jeg hjemme igjen. Travel dag sa du?

Gårsdagen var travel den også, men endte med en fin båttur i Farris med kjæresten og et vennepar. Det er vel flere år siden jeg sist var ute med båten og jeg håper at vi får det til flere ganger før høsten setter inn. Nå blir det snart natta på meg for imorgen skal jeg stå på stand med venstre. Derfor snakkes vi imorgen og jeg håper at alle har hatt en fin uke, spesielt dere som er ferdig med første skoleuke med ny klasse♥ Nå ligger forresten lille Molly halvveis oppå armen min og halvveis oppå dataen, så skriving er ikke så veldig lett haha. Søt og glad i kos er hun hvertfal!
...

  Postet: 21.08.2015     Tid: 22:39     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

VELKOMMEN

Åh, velkommen til familien lillemor!♥ Nå er det en liten stund siden jeg overtok/kjøpte katten og det er fint å se at den allerede er litt nysgjerrig! Den er jo selvfølgelig ikke trygg helt ennå for sånt tar tid, men hvis jeg sitter med den i sofaen er den ganske rolig og vil ha kos. Vi kommer til å bruke en god del tid fremover med katten for ikke bare må den bli vant til oss, men også til den katten jeg har fra før. Den har heller ikke vokst opp med å bli bært på så litt bæretrening skal man ikke se bortifra at det blir. For ikke å glemme at den skal lære hva "sefå" betyr, sier jeg det ordet kommer i alle fall Lucy (katten jeg har hatt i 8 år) løpende som en kule, for da vet hun at det er noe godt å få! Rolig kommer vi helt garantert til å ta det, den er jo bare lille kattungen og det har blitt mange nye inntrykk allerede idag. Og ja du leste riktig, det er en kattunge, men den er av rasen Maine Coon så den er større enn vanlige katter. Gleder meg så til å bli kjent med henne, jeg tror hun vil trives veldig godt her!

...

  Postet: 07.08.2015     Tid: 15:42     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

H I P P - H U R R A

Gratulerer med dagen til verdens beste kjæreste!♥  Da klokken slo tolv igår kveld spratt vi en flaske med sprudlevin og Andreas ble overasket med eplekake med sprakende stjerneskudd. Eller vi ble jo egentlig litt tatt på fersken, kompisen min og jeg sendte han over til naboen en tur for å bake kake uten at han skulle vite det. Til tross for at vifta hadde stått på full guffe og vi hadde luftet godt luktet det eplekake da han kom tilbake. Glad ble han likevel, kaka ble vellykket og det var jo favorittkaka hans. Vi snikstartet jo litt med feiringen, men det er jo bare koselig!

Nå ligger vi ennå i pysjen og vi ser egentlig på Sherlock Holmes (jeg tok meg bare en liten pause for å blogge..). Vi valgte å heller spise en ekstra god middag hjemme idag og drar heller ut å spiser om noen dager, da har vi vært sammen i 1/2 år og det må jo feires litt! Så masse gratulerer til deg Andreas, du er helt fantastisk og jeg håper at du får en fin dag idag! Elsker deg og veldig takknemlig for at jeg har deg i livet mitt.

...

  Postet: 26.07.2015     Tid: 15:05     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

I N S T A L A T E L Y

Åh, hvor typisk er det ikke at det regner i dag?? Jeg som hadde lyst til å prøve å få tatt meg en tur på stranda! Jaja, det er lørdag og det skal uansett nytes! Nå er det noen timer siden vi spiste middag som i dag ble fiskeburgere og hasselback poteter. De som kjenner meg vet at jeg kan virke ekstremt fjern til tider, sånn som da jeg skulle lage middag i dag. Grønnsaker hæ hva er det? Det klarte jeg jo å glemme å lage så da ble det en litt stusselig, men dog god middag. Jeg har forresten fått dilla på Walters mandler, den sjokoladen er fantastisk god! Så dere skal få lov til å gjette hva som ble lørdagssnopet mitt i dag hehe..

Det har blitt litt sløvt med blogging i dag, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Da har forresten Andreas bursdag, men jeg vil ikke helt fortelle hva slags planer jeg har i forhold til det siden han leser bloggen min. Gleder meg i alle fall, selv om det ikke er jeg som fyller år. Jeg kom også på at det er en stund siden jeg har postet et slikt innlegg så det blir litt flere bilder enn vanlig nå. Her er hvertfall hva jeg har gjort den siste tiden, fanget av mobilkameraet mitt.


antrekk på vei til hyttetur - ut av vinduet i Gdansk med mine superkule sokker - hyttetur med venninna mi Simone - treningsklærne jeg brukte i går - på stranda i Sopot(?) - snack - morgenrøyk - morgenstund med Andreas og pus - selfie


Antrekk til middag i Gdansk - Bilde rett etter frisøren i Gdansk klarte å redde hårfargen min etter et uheldig besøk hos frisør i Norge - vinduskarmen på hotellet i Gdansk


haha åj ser nå jeg klarte å bruke dette bildet to ganger.. - pizza med Andreas - telting med Andreas da vi var på hytta

@EliseAmandaN på insta

...

  Postet: 25.07.2015     Tid: 19:51     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 0     Copyright ©

F R I D A Y

Hei igjen! Nå har jeg plantet meg litt i sofaen for å oppdatere litt her før jeg hopper raskt i dusjen. Både Andreas og jeg fikk plutselig veldig lyst på pizza i stad og siden jeg i tillegg hadde glemt å ta opp fisken vi skulle ha fra fryseren ringte vi å bestilte (og pizza er jo kjempegod fredagsmat også). Litt senere ble det faktisk trening på meg hvor jeg fokuserte mest på tøying etter å ha løpt meg varm. Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg har vært skikkelig sløv med trening i sommer noe som også har resultert i at jeg har blitt stiv som en stokk og puster som et esel når jeg løper. Så frem til skolestart kommer jeg til å fokusere en del på å bli litt mykere og få litt bedre kondisjon. Dermed bestod dagens trening av å løpe 2km etterfulgt av 30 minutter med tøying for deretter å gå en tur på 2,6km for å hente noe hos mamma + en liten tur innom Caroline og Markus.

Jeg tenkte forresten å prøve å få lagd en sommer lookbook video i løpet av neste uke, men jeg må se hva jeg får til da jeg er avhengig av litt hjelp til filming. Egentlig skulle jeg på unge venstre sommerleir (noe jeg hadde gledet meg utrolig mye til!!), men måtte avlyse fordi maten ikke går så bra for tiden. Jeg vet at om jeg hadde dratt så hadde det gått veldig dårlig og blir derfor hjemme med Andreas som er en veldig god støttespiller for meg. Men nå skal jeg hoppe fort i dusjen og så blir det litt champagne på oss :)...

  Postet: 24.07.2015     Tid: 21:33     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

R O S A

Som jeg nevnte for noen dager siden så fikk jeg en gave av Benedikte og Lucia da de var på besøk i Norge, så jeg tenkte å vise dere gaven nå. Gaven var en push liner og jeg har ikke helt fått teken på å bruke den ennå, men øvelse gjør mester! Det er litt vanskelig å forklare hva det er da det ikke er som en eyeliner eller dipliner, men Google hvis dere vil vite mer. Jeg fikk også en posie tint og en kjempesøt rosa strandveske (som jeg glemte å ta bilde av), men strandveska er perfekt for stranda i sommer! God plass, selve veska tar liten plass, praktiske lommer og ja, perfekt strandveske. Jeg ble i alle fall veldig fornøyd, så tuuusen takk!♥
...

  Postet: 24.07.2015     Tid: 18:10     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

T E A T I M E

God kveld! Dagen i dag har gått i ett med rydding, vasking og litt sånne ting så først nå får jeg tid til å sette meg ned litt. Koppen min er fylt med nypete, en te jeg har elsket siden jeg var liten og hva passer vel bedre enn te nå som det regner? Litt handling har jeg også fått unnagjort og snart er jeg ferdig med matmenyen for neste uke. Jeg skal forresten prøve å få delt en oppskrift med dere igjen nå snart siden det har vært så god respons på de forrige oppskriftene! Kjempespennende at dere fatter interesse for mat som er vegansk og vegetar! Selv er jeg pescetarianer, men jeg har merket at jeg ubevisst har unngått en del animalske produkter i det siste og så lenge man får i seg den næringen man trenger er jo det egentlig bra :-)

Da jeg var å handlet istad møtte jeg på to kompiser og plutselig hadde jeg en treningsavtale i morgen! Åh som jeg savner å komme i gang med trening igjen! Det har jo bare blitt løping og lange turer på meg i det siste siden jeg har vært så travel. Nå skal vi egentlig bare slappe av resten av kvelden og skal jo ikke klage over det, men jeg blir så himla rastløs når det er noe rundt meg som kan gjøres. Noen som kjenner seg igjen? Jeg klarer ikke sette meg ned å slappe av hvis jeg vet at det er klær som skal vaskes, noe som skal ryddes og lista fortsetter..

...

  Postet: 07.07.2015     Tid: 20:51     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

HYTTETUR

Hei og (litt) lenge siden sist! Det har ikke blitt blogging på en stund fordi jeg først har ligget med omgangssyken og på onsdag dro jeg på hyttetur med Simone. Vi storkoser oss her oppe med fantastisk natur, bading, brettspill, mye god mat og masse latter. Nå blir det straks en tur på oss på rundt 6km og selvom det er deilig å slappe av på hyttetur så føler jeg at jeg virkelig trenger å bevege meg litt også, blir så rastløs! Jeg tror også at hundene blir fornøyde med den turen, selvom det også ble en litt lengre tur igår. 

Stavernfestivalen ble utsatt til neste år for min del og nå som de har flyttet tar det meg vel bare rundt 15 minutter å gå dit. Skulle selvfølgelig gjerne vært der, men man kan jo ikke være med på alt. Vi reiser hjem fra hytta imorgen og så blir det vel rett i bursdag til en kompis, det blir bra! Kameraet mitt har ikke blitt brukt så mye som jeg skulle ha ønsket, men noen bilder har jeg da:
...

  Postet: 04.07.2015     Tid: 14:17     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

P O L E N

Hei! Åh, nå er det ikke lenge til vi drar! Jeg er snart ferdig pakket og klokken seks drar jeg til besteforeldrene mine. Verdens beste besteforeldre har nemlig 50 års bryllupsdag denne uken! Tenk det da, 50 år er faktisk veldig lenge å holde sammen med et annet menneske. Så i morgen blir det å stå opp klokken 04.30 for så å dra til flyplassen og derfor sover jeg hos dem så det er håp for at jeg skal klare å stå opp. De tar med seg nærmeste familie til Gdansk i Polen og vi blir der frem til lørdag. Gleder meg så mye!

Andreas skal være barnevakt for kaninen og katten min, så jeg slipper vertfall å være bekymret for dem. Det er jo selvfølgelig kjipt å reise fra han, men jeg blir jo ikke borte så lenge og det er egentlig bare sunt å savne hverandre innimellom. Vi var jo på Rhodos i mai, så noe stor reise blir det ikke på oss i sommer. Likevel blir det noen dager på hytta + en campingtur på oss og selv om det kanskje ikke høres så veldig stort ut så blir det kjempekoselig! Ting er jo hva man gjør det til selv og vi trives jo i hverandres selskap og også ute i naturen, så hvorfor ikke?

Men nå må jeg nesten pakke ferdig, jeg er ekspert på å være treg til å pakke. Bestevenninna mi og faren hennes hadde til og med veddet om hvor langt jeg hadde kommet med pakkingen haha!Noe jeg burde sjekke ut eller få med meg i Gdansk?

...

  Postet: 22.06.2015     Tid: 15:48     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Leiligheten min

 

Hei og god helg!♥ Det var blitt noen dager siden siste oppdatering nå for jeg har vært helt utbrent og sovet opp mot 15 timer hvert døgn i det siste. Jeg begynner å komme litt i form igjen nå heldigvis, men skal være litt forsiktig fremover og ikke ta meg vann over hodet. Siden sist har vi flyttet alt ut av leiligheten, bodd borte noen dager og så flyttet alt inn igjen. Litt av en jobb! Hvorfor? Jo de skulle nemlig fikse gulvet i leiligheten hvor jeg bor og herregud så fint det er nå! Ting begynner å komme på plass og selv om vi ikke har fått alt på plass igjen så tenkte jeg å vise noen sneakpeak-bilder til dere. Vi regner med å være ferdig innen i dag, men slikt tar jo faktisk tid, det blir jo som å flytte.

Jeg var også (dessverre) hos frisøren som ødela håret mitt for noen dager siden.. Jeg ba han om å farge det naturlig blondt og endte med gult og helt hvitt hår + hele håret var totalt ødelagt og mye av håret ble svidd av. Så jeg har kjørt på med tonnevis av hårkur og litt lillasjampo i toppen de siste dagene og endelig har ikke håret mitt konsistens som tørr saueull lenger. Så det var første og siste gang jeg farger håret hos frisør, tror jeg fortsetter med hjemmefarging jeg..
Alt det som står i vinduet av smykker osv skal stå på kommoden når vi får den på plass.

Og der kaninburet står skal kommoden stå. Kaninburet er veldig lite, men om dere ser etter så har det ikke noe tak. Det er fordi kaninen går fritt rundt som den vil, men går på do, sover og spiser i buret sitt. Han har forresten aldri gnagd på noe før, før i går kveld og de gikk jo selvfølgelig utover mobilladeren min.. Heldigvis gikk det bra med han og jeg skal få kjøpt meg ny lader i dag.
Planen for resten av dagen er å bli ferdig i leiligheten, handle, bake hamburgerbrød til middagen, trene og kanskje blogge litt mer da blogglysten er på topp! For ikke å glemme at jeg må skrive handleliste til Polen som jeg drar til om 3(!!!) dager, gleder meg!
...

  Postet: 20.06.2015     Tid: 14:10     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 11     Copyright ©

Morgenstund

Hei og god morgen!♥ Hehe, neida jeg stod opp for en god stund siden til tross for at det er lørdag. Jeg tok meg en bloggfri dag igår og selvom jeg er veldig glad i å skrive og ta bilder så er det fint med litt fri innimellom også. For første gang i år følte jeg at det faktisk var sommer med været som var igår og jeg kan nesten ikke vente til det blir sånn hver dag! Igår hadde jeg opptrekk til eksamen og kom heldigvis ikke opp, med andre ord så har jeg sommerferie nå! Vi tok oss en tur på kjøpesenteret etter det og på meg så ble det denne superfine morgenkåpa (som virkelig var et nødvendig innkjøp da vinduene i stua mi går ut til fellesverandaen og jeg dermed ikke kan vandre rundt i undertøy) og litt undertøy. 

Jeg er foresten en person som ofte småspiser, men jeg har blitt mye flinkere nå til å småspise noe litt mer fornuftig som også metter litt. Jeg prøver også å kutte ned litt på smågodtforbruket mitt da det får blodsukkeret mitt til å gå helt bananas og eneste som funger for meg er da og alltid ha mørk sjokolade tilgjengelig og heller ta litt av det. Så får heller fredag eller lørdag bli smågodtdag. Jeg fikk foresten endelig fiksen macbook'en min igår og herregud så deilig å kunne bruke den uten å vente 15 minutter bare på at første bokstav kommer opp når jeg skal logge inn. Men nå skal Andreas og jeg en tur på butikken så jeg får vel kle på meg. God helg!...

  Postet: 13.06.2015     Tid: 14:33     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Fredag

Hei og god morgen for min del! Endelig fikk jeg sovet ut litt og det var utrolig deilig! Tante var ferdig utdannet sykepleier i går så masse gratulerer til henne, kjempestolt! Derfor ble det en tur bort til tante i går kveld for å feire og deretter videre til Stavern og til slutt på et utested her i Larvik. Onkelen min som er musiker spilte ute  i går så det var artig å høre på! Og ikke bare møtte vi på onkel ute, mamma og pappa var der også haha, men det gikk fint! Det ble en veldig koselig kveld i alle fall!

En gang i løpet av kvelden stod jeg ute å tok meg en røyk ved siden av en fra Somalia og plutselig kom det en dame bort å kalte han masse stygt og ba han pelle seg vekk og dra tilbake fordi sånne negerjævler som han skulle vi ikke ha i landet. Jeg er en person som ikke klarer å bare stå og se på at sånt skjer og jeg synes overhodet ikke det er greit å holde på slik. Derfor gikk jeg bort til henne og ba hun roe seg, sa det er bra hun har egne meninger, men at hun ikke kunne gå til angrep på en enkeltperson helt uten videre. Da begynte hun å rope ut høyt mange ganger at "Norge er for nordmenn, svartingene skal ut". Jeg prøver å forklare til henne at du ikke kan dra alle under samme kam og at han personlig ikke har gjort noe mot henne, men å snakke seriøst til fulle 50 år gamle damer som ikke klarer å bruke hodet sitt funket ikke så bra. Så hun begynte bare å rope hade til meg mange ganger for så å skrike at jeg kom til å ødelegge Norge. Jeg vet ikke helt hvem som av oss som kommer til å ødelegge Norge jeg, men jeg tviler sterk på at det er meg.

Uansett så oppfordrer jeg alle til å si ifra og å stå opp når man ser andre bli dårlig behandlet av andre. Det kan være alt fra mobbing og rasisme til folk som slår hunden sin og diskriminering. Stå opp bare så godt det lar seg gjøre, vær så snill. Det skader virkelig ikke å si ifra og jeg hater når folk bare står å ser på at ting som ikke er greit skjer rett foran øynene til en. Vi har faktisk en stemme vi kan kommunisere med, bruk den.
Dette er Lucas forresten som jeg har hatt i 3(?) år nå og snillere kanin finnes ikke.


Men nå er det helg og det skal nytes! Hjemmelaget pizza står på planen her i dag og bare en stille og rolig lørdagskveld hjemme.

Tør du å si ifra når du ser ting som ikke er greit?

...

  Postet: 06.06.2015     Tid: 13:22     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

Homework

God formiddag folkens! Nå har jeg tatt meg en liten pause fra engelskpugging, jeg skal lese godt gjennom en kapittel i løpet av dagen for i morgen er det et nytt kapittel. Natten til i dag var helt grusom med rastløse ben omtrent hele natten (føles ut som om noen kiler deg under føttene konstant + masse rykninger i beina og kramper), så til morgenen i dag var jeg helt utkjørt. Det kiler så og eneste som hjelper når man ikke har flere piller igjen er å gå. Og å vandre rundt hele natten som en zombie eller ligge med rastløse bein i senga er mildt sagt helt forjævlig. Derfor ble det ikke noe skole på meg, men til tross for at jeg har en grusom hodepine og det føles ut som om jeg har tidenes hangover skal jeg i alle fall klare å jobbe hjemme med det som blir gjort på skolen. Det er jo tross alt siste innspurten nå og jeg ønsker virkelig å gjøre en så god innsats som mulig!

Nå skal jeg lese videre for deretter å krysse fingrene for at skoene jeg bestilte forrige uke har kommet, er så utålmodig og vil ha de nååå. Håper dere alle får en fin dag!
Jeg slenger like så godt med antrekket for i dag, veldig enkelt og ikke særlig fargerikt, likevel så er det veldig meg! Ikke minst er det superbehagelig når man bare daffer rundt hjemme. Svart halvhøy bukse som har blitt brukt så mye at den er myk som en joggebukse, en topp som er knytt ved midja og håret i dått med hårbånd, ganske innafor når man skal pugge.


Visste dere forresten at jeg er en person som er skikkelig fæl til å småspise når jeg leser? Det har vært sånn så lenge jeg kan huske egentlig. I dag var jeg litt flinkere som heller lagde noe mat til lesingen: en kopp med appelsin/chilli te, et bløtkokt egg og en rista skive med syltetøy.

Hva synes du om antrekket?

...

  Postet: 01.06.2015     Tid: 13:04     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

The sky dress

Gah, dere aner ikke hvor drittlei jeg er av at objektivet til kameraet mitt ikke vil høre på meg! Noen ganger nekter det å fokusere i det hele tatt, selv på manuelt når jeg vrir på det så nekter fokuset å endre seg i det hele tatt! Andre ganger så hører ikke hvitbalansen eller andre ting på meg og jeg blir så frustrert at jeg snart river ut håret mitt. Dessuten så nekter det helt å ta Close up bilder, det er ikke mulig lengre. For å si det sånn så er nytt objektiv førsteprioritering når det gjelder ting jeg skal spare til! Jeg savner virkelig å ta bilder slik jeg vil, med et objektiv som faktisk gjør som jeg stiller det inn til å gjøre. Jeg har jo også standarobjektivet som jeg hater over alt på jord + et teleobjektiv som fungerer supert som jeg heller bruker nå når jeg skal ta bilder til fotooppdrag, men sistenevnte er så tungt at jeg ikke orker å bruke det til vanlig.

I dag startet jeg sent på skolen så før skolen i dag rakk jeg en tur innom treningssenteret. Der ble det en halv mil med løping og litt styrke, så innmari deilig å starte dagen slik! Tror ikke det blir siste gang jeg starter dagen slik og på skolen var også konsentrasjonen mye bedre enn den vanligvis pleier å være! Nå er det ikke lenge til sommerferie noe som blir bra, selv om jeg bare tar 2 fag i år. Det var faktisk ingen som trodde at jeg skulle klare å fullføre på skolen i år (jeg har ikke klart på tre-fire år på grunn av sykdom), og det er så fantastisk godt å endelig få til, vise at jeg også klarer!


Dette bildet er fra i går, men ble aldri postet. Jeg er litt for glad i å spise dårlig mat dessverre, selvom måltidene mine er relativt sunne, så blir det litt for mye kos. Men fra og med nå skal jeg bli flinkere til å holde det til helgen og ellers bare noen få ganger innimellom. Nå som kroppen min holder på å bygge seg opp igjen etter lang tid som ganske undervektig så er det næring den trenger, men kose seg skal være lov det også altså! Bare ikke så ofte som nå.


Så fort jeg får et objektiv som fungerer så lover jeg bedre antrekksbilder, men enn så lenge får dere nøye dere med dette. Og ja, jeg hadde en svart kort shorts under kjolen siden den ikke sitter som den skal så fort jeg løfter armene litt. Pus sniker seg forresten alltid med på bilder når jeg tar bilder ute i nærheten av hvor jeg bor.

Handle har jeg også rukket i dag! Da jeg kom hjem fra skolen laget jeg hjemmelaget løksuppe til middag til oss og etter det dro vi å handlet litt, matskapet var jo omtrent tomt! Dette + noen varer jeg har hjemme er faktisk til flere middager selvom det ikke ser sånn ut. Er det noe jeg har blitt flink til etter at jeg flyttet for meg selv så er det å planlegge middager, lage maten fra bunn og handle billig.

Hva er favorittgodteriet/potetgullet ditt?

...

  Postet: 26.05.2015     Tid: 18:53     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

Sunday? You mean Rainday.

Hei! Nå er det søndag igjen, men heldigvis er ikke helgen helt over ennå. Jeg har akkurat kommet inn etter en tur i regnet og det beste med å komme inn våt et å vrenge av seg klærna og hoppe inn i tørre og behagelige klær eller pysj. Så nå sitter jeg her i pysjshorts og en stor, myk genser, deilig! Nå er det viaplay og smågodt som står for tur med kjæresten og pus. Visste dere forresten at jeg har en katt og en kanin? Nå vet dere det i alle fall og de er så snille begge to så aldri noe styr med dem. Katten min har til og med lært noen kommandoer. Men nå skal jeg lukke dataen så jeg håper dere alle får en fin kveld videre!

Har du en film eller serie å anbefale fra viaplay?
...

  Postet: 24.05.2015     Tid: 20:08     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

EurovisionSongContest

Endelig lørdag og endelig tid for MGP-finalen 2015! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen i kjærestens behagelige genser mens øynene vipper mellom å være limt til tv-skjermen og litt småtitting ned på dataen mellom sangene. På fanget ligger pus og på bordet står det en kopp med smågodt, en kopp med te og favorittsaften min (jeg har alltid vært mer glad i saft og jus enn brus faktisk). Jeg regner med at flere av dere også følger med? Jeg følger i alle fall med hvert år og har gjort det så lenge jeg kan huske, det er jo faktisk kjempespennende? Og når poengene blir lest opp finner man vel omtrent ingen med mer sommerfugler i magen og konkuranseinnstingt enn meg.

Tidligere i dag har jeg jobbet en del på dataen og med hva får dere kanskje vite senere en gang, men ikke helt ennå. Dagen har egentlig bare flydd avgårde og jeg har faktisk ikke fått gjort stor annet enn å gått en tur med kjæresten, lage mat og ordne litt her hjemme. Treningen som var planlagt ble det plutselig ikke noe av for når klokken har blitt så mye så er det ikke noe spørsmål engang om jeg prioriterer trening eller MGP.

Lik forresten gjerne facebook-siden til bloggen min som du finner ved å klikke HER.

Hvilket land heier du på?

...

  Postet: 23.05.2015     Tid: 21:32     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Nasjonaldagen

Jeg håper alle hadde en fin feiring i går, koste seg masse og spiste tonnevis med is! Barnetoget her i Larvik var unormalt raskt i år, men det var koselig å se igjen små kjente fjes som koste seg. Etter barnetoget ble det sushilunsj på lillebror, pappa, kjæresten min, en kompis, ungen hans og meg på sushien på torget. Sushi er jo ikke særlig norskt, men av en eller annen grunn så smaker det så ekstra godt på 17. mai? Russetoget fikk vi også med oss for så å dra på middag hos moren og stefaren til kjæresten. Og hva med is lurer du kanskje? Jo klokken 11 på kvelden ble det en tur ned til en kebabsjappe for å kjøpe is, så da ble det is på meg i år også gitt!


Søteste Eleah, storfornøyd med ballong så lenge den varte.

(her hadde folk begynt å dra og man kunne endelig komme seg frem)Hadde du en fin feiring i år?

...

  Postet: 18.05.2015     Tid: 19:48     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 0     Copyright ©

Tivoli
(elsker virkelig å dra ut med vått hår...)Liker du tivoli?

...

  Postet: 15.05.2015     Tid: 23:28     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

sunday

Hei og god formiddag! I går dro mamma og jeg inn til Oslo en tur for å kjøpe en bunad til henne og på veien hjem ble det både Sandvika storsenter og IKEA. Jeg tror jeg aldri har vært så raskt gjennom IKEA som det jeg var i går, IKEA på en lørdag er nemlig mildt sagt stappfult. Heldigvis hadde jeg vært smart nok til å finne alt jeg skulle ha på nettet før jeg dro, så vi bare raste gjennom for å skrive ned hyllenummer (noe som også resulterte i at jeg glemte to møbler, bra jobbet Elise..). På veien hjem ble det også en rask tur innom McDonalds og herregud så godt det var! Kan ikke huske sist jeg spiste det og faktisk nøt det.


Ny shorts fra Nike, endelig! Har ønsket meg den så lenge!

Nytt bord, nye stoler og tre nye kaktuser.

Dette skjørtet fant jeg på en butikk jeg aldri har hørt om før, men det er i alle fall veldig fint på! Bikinien er bare en billig etterligning, men hei, den var fin så hvorfor ikke?


Nå går turen opp på treningssenteret for *kremt* ukas første økt.. Resten av dagen blir brukt på å gjøre ferdig leiligheten og på middag hos bestemoren til kjæresten. Jeg mangler fortsatt sofa, seng, tv-bord og noen møbler til gangen, men ellers begynner ting endelig å komme på plass! Det er så deilig å endelig få innredet etter min egen stil, trives så mye bedre da! Må også si tusen takk for all god respons på intervjuet av meg på tv2 som dere kan finne ved å klikke HER og et annet ved å klikke HER. Hva slags intriørstil/smak har du?

...

  Postet: 03.05.2015     Tid: 12:06     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

phone snaps

God formiddag! Dagen idag blir veldig travel for min del til tross for at jeg har fri fra skolen idag. Jeg skal hjelpe pappa med matlaging og ordne til konfirmasjon til lillebror, noe jeg grugleder meg til. Det blir fint å se hele familien igjen og å endelig få hilse på den lille babyen til fetteren min som er så utrolig søt! Men jeg skal innrømme at jeg gruer meg til maten, jeg vet det blir vanskelig, men jeg vet også at jeg nå er mye sterkere enn jeg pleide å være. Dessuten så er det broren min sin dag og den kan jeg virkelig ikke ødelegge. Ellers blir det en treningsøkt idag, en tur opp til Monica for å få sydd inn kjolen min, starte på en video jeg skal lage om jeg rekker og om jeg har enda mer tid så skal jeg lage en power pont til broren min som jeg skal vise i konfirmasjonen. 

@eliseamandan
Hva heter du på instagram og hva er dine planer for idag?

...

  Postet: 24.04.2015     Tid: 12:39     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 0     Copyright ©

bøkeskogen

Heihei! Etter middagen idag gikk Andreas, Anniken, Tom og jeg en tur i Bøkeskogen med hunden til Anniken. Jeg har jo sagt at jeg skal prøve å bli flinkere til å ha med og ikke minst bruke kameraet mitt, slik jeg var før, så det ser ut som om jeg er på rett vei. I morgen skal jeg opp til pappa en tur for å hjelpe til med matlaging til lillebror sin konfirmasjon som er på lørdag og om jeg får tid skal jeg prøve å få begynt på pallesengen jeg har planer om å bygge. Det har seg nemlig slik at den veggen jeg vil ha senga mi på er 2cm for kort, så nå ligger det bare en madrass der. Og sta som jeg er så nekter jeg å ha senga mi et annet sted. Derfor er palleseng genialt, for den lager man jo størrelse på selv. Man skal vel ikke se helt bortifra at jeg kommer til å be Andreas litt om hjelp til å bygge den, men resten vet jeg at jeg klarer selv. Er du flink til å faktisk bruke kameraet ditt når du har det med deg? 
(hvis du har)
...

  Postet: 23.04.2015     Tid: 22:16     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

190315

Endelig har jeg kommet hjem til Larvik igjen! Jeg tok toget til Moss og der hoppet jeg av for å få litt tid med fine Julia, noe som var kjempekoselig! Gleder meg allerede til å møte henne igjen. Vi satte oss på en benk og snakket litt, for så å kjøpe litt smågodt til Fika og herregud hvor mye jeg har savnet smågodt! Etter det tuslet vi ned til kaia og tok noen bilder før jeg måtte ta båten videre. Heldigvis kom pappa og hentet meg i Horten, dermed slapp jeg en lang busstur hjem!

Etterpå skal jeg se på russerevyen og det er veldig mange jeg kjenner som skal være med, så det blir spennende! Husk forresten at jeg har en spørsmålsrunde nå så bare å stille spørsmål på forrige bilde:)

...

  Postet: 19.03.2015     Tid: 17:37     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

q&a

Heihei! Håper alle har hatt en fin dag? Her har det regnet en god del, men det har egentlig ikke gjort noe. Til tross for regnet fikk jeg meg en tur ut i dag og det var ganske fint, jeg liker egentlig regn litt. Ellers er jeg snart ferdig med et veldig langt skjerf jeg holder på å strikke (kan vise når jeg er ferdig?), det skjer egentlig ikke så mye her om dagene så strikking er et passe greit tidsfordriv og man får jo noe fint ut av det. Ser man bort i fra det så går det meste av dagene her til å spise, hvile etter måltider og samtaler. Heldigvis så er det veldig godt miljø her og de andre jentene er veldig koselige og jeg trives godt med dem! I morgen drar jeg jo hjem på permisjon og jeg gleder meg masse til å se igjen familie, kjæreste og venner!

Jeg tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde, så om noen har spørsmål er det bare å skrive i vei :)...

  Postet: 18.03.2015     Tid: 21:08     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

latest

antrekk en dag jeg var i byen - lucy som er litt i tvil om hun tør å gå ut eller ei - svømmebassenget i Spania - antrekk en tilfeldig dag - grilltur med kjæresten min(og bestevenninna mi som ikke er med på bildet) - antrekk første dagen i Spania - tattoveringen jeg tok for noen uker siden - på vei til butikken - meg første kvelden på capio


...

  Postet: 10.03.2015     Tid: 09:00     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

###


antrekk fra da jeg var på forandringfabrikken - pannekakefrokost fra en koselig hyttehelg på sjøgraen - blomster jeg fikk etter siste danseforestillingen vi hadde i år -  katten min en desembermorgen - på vei til Oslo - nachos med hjemmelaget dipp - Sverigetur etter et møte med Capio som jeg blir lagt inn på i februar - desemberfrokost  - antrekk fra en tilfeldig dag

Tenk at det allerede er bittelille julaften, Desember har gått så alt for fort! Jeg har fått gjort unna all juleshopping og pyntet leiligheten min, så nå er jeg klar for jul! Jeg har forresten flyttet til en ny leilighet og jeg er kjempefornøyd, trives utrolig mye bedre her! Hvis du vil følge hverdagslivet mitt litt mere så finner du meg som @eliseamandan på instagram. Håper dere alle har hatt en fin desember så langt!

  Postet: 22.12.2014     Tid: 19:32     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

SWEET 18

Denne helgen har vært kjempefin! På fredag feiret vi bursdgen til Aurora og Line, igår feiret vi bursdagen min. Jeg har smilt masse og vært med fine mennesker, spist god mat og rett og slett bare hatt det veldig fint, så tusen takk til alle som gjorde denne helgen så bra! Bildene ovenfor er fra helgen i en litt kaotisk rekkefølge, men det får gå. Toppen jeg har på meg fikk jeg av Jeanette, er den ikke fin? Elsker den selv i alle fall! 

...

  Postet: 21.09.2014     Tid: 17:06     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 8     Copyright ©

SMOOTHIE
Hodet mitt har nesten vært tomt for inspirasjon i noen måneder nå, heldigvis begynner den å komme tilbake. Her om dagen lagde jeg meg en enkel smoothie med min nye og superkule (rosa) håndmikser. Jeg skal prøve å bli flinkere på å lage mere fargerik mat, det er så mye lettere og føles bedrer å spise mat som ser fin ut. Dagen i dag er en mandag, noe som betyr skole og så dansing etter skolen. Og gjett hva som dumpet ned i postkassa i går? Nye tåspissko, så jeg gleder meg masse til å prøve dem ut i dag!

  Postet: 01.09.2014     Tid: 19:52     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

Mona MarleneHeldige meg fikk møte denne herlige jenta noen timer her om dagen! Gleder meg allerede til å møte henne igjen! Jeg synes det er så koselig med mennesker man blir kjent med over nett og som man klikker med i virkeligheten med en gang. Nydelig er hun i alle fall!

  Postet: 07.02.2014     Tid: 02:50     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

høstfarger

Enda noen bilder som har ligget og slengt i arkivet uten å bli postet. Høsten er fin den, eller hva? Fortell meg gjerne hvis dere har noen idèer til bilder, det hadde jeg satt stor pris på! Jeg har foresten også fått meg en profil på ask.fm og hvis noen vil spørre meg noen spørsmål så heter jeg eliseamandan der :3

  Postet: 11.10.2013     Tid: 11:29     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

oktober // 20.46
I´m back

  Postet: 02.10.2013     Tid: 20:46     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

everydayHvis jeg ikke husker helt feil så ønsket dere flere hverdagsbilder? Jeg skal i alle fall prøve å bli flinkere til å poste det. Dagen idag ble brukt i Stavern med fineste Tonje som jeg kommer til å savne så alt for mye når jeg reiser bort. Vi tuslet litt rundt, spiste is, tok noen bilder og dro innom en café for å hilse på Linnea som var på jobb. Fin dag!

...

  Postet: 09.08.2013     Tid: 19:55     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

ja/nei
De siste dagene har gått til Oslotur med Elise der vi så balletten Tornerose på operaen etterfulgt av å overnatte hos henne, møte Liliane, lese bøker, tenking over hva som skal skje videre, være ute med vennegjengen fra barneskolen og så må jeg vel kanskje også nevne at det blir Capio på meg i august, jeg må bare bestemme meg for om jeg vil takke ja til plassen eller ei.

Noen som klarer å gjette seg til favorittdyret mitt? Hintet er å se på ankelen min 

...

  Postet: 21.06.2013     Tid: 18:34     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

"You'll find that life is still worthwhile, if you just smile"


canon eos 550D + EF 50mm f/1.4 USM Day 197/365

Hei! :3 Denne helgen var ganske fin, Linnea ble med oss på hytta og vi har padlet, spilt monopol, badet, tatt bilder, sett film og egentlig bare kost oss. Utrolig fint å endelig være på hytta igjen med sommervær, selv om det regnet litt. Skolepc`n skal leveres imorgen noe som vil si at jeg ikke har photoshop før til høsten igjen og det er jo ganske teit.. så dagen idag går til å få lagret bildene over på et annet sted og fotballtrening.

Nevnte jeg foresten at jeg har startet på fotball igjen!? Nå vet dere i alle fall det og jeg spilte fotball 1.-7. klasse, men måtte slutte pga kuldeallergi. Endelig har jeg fått startet igjen, bare at denne gangen er det på Stag. Veldig morsomt, må bare lære meg å skyte igjen, for det klarer jeg over hodet ikke lenger.

...

  Postet: 12.06.2013     Tid: 14:57     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

If you are not barefoot, you?re overdressed

Sommer på Gon er veldig fint, i alle fall med fine mennesker. Anniken hadde med kattungene sine, vi grillet første dagen og andre dagen spiste vi hjemmelaget pizza, vi tok masse bilder, vi kjørte masse turer, jeg fikk lage all maten (elsker å lage mat), vi feiret en bursdag og vi hadde det egentlig veldig fint hele helgen. Denne helgen skal Linnea bli med meg på hytta vår, så det gleder jeg meg masse til! :3


...

  Postet: 06.06.2013     Tid: 11:41     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

epletre

Sol og sommer! Været de siste dagene har vært utrolig fint og varmt, perfekt for meg som fryser så mye! Gårsdagen ble blant annet brukt til en kinotur med Tonje og Camilla, posting av brev og farging av håret til Tonje. Dagen idag har blitt brukt til trening, pitte litt fotografering og snart tenkte jeg å ta med en tur til og trene. Gjett hvem som kjører til og fra treningssenteret da? Heheh. Noe av det kjedligste jeg vet er å gå fra A til B, men jeg kan godt gå tur i flere timer, det liker jeg (selv om jeg savner tur-kompisen min veldig mye). Så langt har dagen idag både vært fin og ikke så fin, men det trenger vi ikke snakke om nå. Hvordan har din dag vært?

...

  Postet: 25.05.2013     Tid: 19:55     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen, jeg håper dere har hatt en superfin dag og spist masse is! 

For min del så har ikke dagen vært så alt for fin. Jeg hadde gledet meg til å se på barnetoget idag, men jeg klarte ikke å komme meg ut fra under dyna fordi jeg var livredd for at noen skulle glo på meg (teit, ikke sant?). Først ut mot middagstider klarte jeg å komme meg ut, ordne meg og klar til å bli hentet av de andre i familien. Tretti minutter senere satt jeg hjemme igjen mens tårene bare trillet og trillet. Førtifem minutter senere lå jeg under dyna igjen etter en kjempestor krangel og alt for mange tårer. Men vet dere hva? Jeg prøvde i alle fall, jeg prøvde å bli med ut. Og det er mye bedre enn å ikke prøve.

...

 

  Postet: 17.05.2013     Tid: 20:48     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

everydayIdag var jeg i bursdag til mamma sin tante og onkel, men jeg bare kaller dem tante og onkel jeg også. De har et veldig gammelt hus, med masse fine gamle ting og her ser dere litt av spisestuen.

Oldemor var veldig, veldig vakker som ung, eller hva? Mormor og jeg så på gamle fotografier idag.

Det ble servert smørbrød til mat og det var dekket på den fine, gamle bordet.

Da jeg tok dette bildet snublet jeg i en varmeovn.

Denne boken lånte jeg av tante, den skal jeg prøve å få lest ut i løpet av uken.

Dette er mormor som ung da hun ble fotografert av en fotograf som spurte om å ta bilder av henne. Noen uker senere fikk hun bildene tilsendt i posten

Jeg er veldig glad i svart-hvitt bilder, men det vet dere vel.

Dere ønsket blant annet litt mere hverdagsbilder, så da skal jeg prøve på det. Fra igår til idag overnattet jeg hos besteforeldrene mine og idag ble Besse med meg ned til vegvesnet eller hva det nå heter. Der tok jeg teoriprøven til moped og gjett hva!? Jeg bestod og derfor har jeg sust litt rundt her i Larvik på den rosa mopeden min (eliseamandan på insta hvis dere vil se bilde). Jeg har også klart å komme ned i spagaten! Det er kanskje ikke så veldig interessant for familiebilder for dere, men jeg elsker gamle bilder og har drevet med litt slektsforskning på egenhånd i tillegg, det er faktisk utrolig spennende!

...

  Postet: 14.05.2013     Tid: 23:01     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

bildedryss
?A semicolon represents a sentence the author could have ended but chose not to. You are the author and the sentence is your life. My story is not over yet."
Hallo! Den tiden jeg hadde bloggfri tok jeg jo noen bilder, jeg har bare ikke fått delt de. Bursdagen til lillebroren min (♥)som ble tretten, lunsjen min med den supergode pink lemonade snapple, semicolon project, en liten fugl som fløy inn i stua vår og som vi måtte hjelpe ut igjen, kjolene mine jeg har hengt opp og det siste bildet er et bilde jeg tok på et ballettparti på Studio Nille. Jeg fikk et fotooppdrag der, men jeg vet ikke helt om jeg får lov til å legge ut resultatet, så derfor får dere se et bilde jeg ikke skal levere og som er uten ansikter. Håper dere får en fin lørdag! Vil dere se bildene hvis jeg får legge de ut?

...

  Postet: 04.05.2013     Tid: 15:22     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

litt nytt

God kveld! Her om dagen fikk jeg en overaskelse av de fine besteforeldrene mine: de tok meg med ut på shopping! Det ble noen fine sommerklær på meg, jeg tenkte å vise dere de imorgen, hvis dere vil se? Smykket over kjøpte jeg da Hanne og jeg møttes for noen dager siden. Har sett på det lenge og da det i tillegg kom på salg ble det endelig mitt. Jeg liker ikke å bruke så mye penger på klær, jeg. Over til noe helt annet: hvordan går det med akkurat deg? Hvordan går det virkelig? ❤

...

  Postet: 27.04.2013     Tid: 23:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 12     Copyright ©

hurraGratulerer med dagen Casper, jeg er veldig glad i deg! Det er rart at du som er lillebroren min allerede har blitt 13 år, det er rart at du nesten er like høy som meg, men det er litt fint også. Casper og jeg spiste foresten sushi på restaurant istad, det var koselig det! For meg vil du i alle fall alltid være den lille lillebroren min, selv om du ikke er så liten lenger.

...

  Postet: 26.04.2013     Tid: 16:59     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

påskemiddag
God kveld! :3 For noen få timer siden kom jeg hjem fra påskemiddag hos besteforeldrene mine, en stund siden jeg hadde sett dem sist og det var virkelig godt å se dem igjen (det er foresten ikke besteforeldrene mine til høyre på bildene, det er noen andre i familien)! Etter middagen stod mormor og jeg og gråt av glede og klemte hverandre på kjøkkenet, for åhhhh, jeg har så utrolig gode og fantastiske nyheter at jeg snart sprekker! Det er noe jeg har vært veldig lei meg for som ikke skulle skje fordi jeg ikke var frisk nok, men så blir det mest sansynelig noe av det likevel! Noen som klarer å gjette seg til hva det er eller!?

...

  Postet: 29.03.2013     Tid: 20:25     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

sommerfugl


Idag hentet jeg objektivet mitt på posten og det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å løpe ut og ta noen testbilder. Utrolig deilig å endelig bruke et objektiv som fungerer igjen!


Da jeg var i byen for å hente objektivet kjøpte jeg også litt andre ting: en t-skjorte, en sommerfugl, en skål og en asjett. Her ser dere også hva objektivet heter.


Jeg kjøpte også noen gaver som jeg la i påskeegg som jeg kjøpte, hva det er inni vil jeg ikke vise her på bloggen, for det skal være en overaskelse til de tre fine menneskene som skal få de.


Til middag idag gikk det ikke så bra, maten har gått veldig dårlig i hele dag egentlig. Men det trenger jeg ikke skrive om nå.


Enda ett av testbildene jeg tok, fortsatt superfornøyd med objektivet! Er utrolig deilig å endelig slippe å gå rundt med telezomen eller bruke standarobjektivet på selvportretter (fjerntuløseren når ikke så langt som til zomen)


Jeg har også vært med Maja idag, det var utrolig fint! Vi var kjempemasse sammen før, hver eneste dag i flere år faktisk, men så flyttet jeg. Vi snakket masse, gikk en liten tur og bakte cupcakes, det var koselig! :3

...

  Postet: 21.03.2013     Tid: 21:08     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

vgs


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 186

Jeg søkte på danselinja, skal gå første året om igjen med andre ord, bare på ny linje denne gangen... Hva søkte du?

  Postet: 06.03.2013     Tid: 16:00     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 14     Copyright ©

JS 2013Noen minutter før vi skulle dra: "nå skal jeg ta opp kameraet, ta noen bilder og late som om jeg har tatt masse bilder her" så gjorde jeg det. Det ble ikke mange bildene og alle bildene er bilder som ble tatt rett før vi dro. Jeg skal bli flinkere til å bruke kameraet mitt mere. Dette var mitt første år på JS og jeg valgte politikk av den grunn at jeg ikke ante hva jeg skulle velge og Frida og Anniken valgte denne linje. Overaskende nok var det kjempespennende og jeg ble skikkelig engasjert. Følte jeg lærte masse som jeg kommer til å få god bruk for! 

Jeg søkte foresten skole igår.. gjett hva jeg søkte?

  Postet: 27.02.2013     Tid: 22:10     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

du er nydeligcanon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 183

Jeg spurte dere om dere kunne fortelle meg én ting dere likte ved dere selv og dette er hva dere svarte:  Jeg liker at jeg tør å stå for hva jeg mener uansett hvor vond sannheten er  ♥  Jeg liker at jeg har en feminin stil og tør å kle meg i skjørt og kjoler  ♥  Jeg liker at jeg tørr å være meg selv  ♥  Jeg liker høyden min  ♥  Jeg liker at jeg klarer å stå opp for meg selv  ♥  Jeg elsker å skille ut enn andre   ♥ det er vel ikke så alt for mye... men kanskje at jeg tør å kle meg etter egne premisser  ♥  Det eneste jeg liker er hvordan håret mitt blir når jeg får rettet det ordentlig  ♥  Jeg liker at jeg tør å si nei   ♥ Liler ikke mye, men en ting jeg liker er at jeg skiller meg ut fra andre ganske mye  ♥  Jeg liker at jeg får "gode" karakterer, eller hva du vil kalle det (4,8 i snitt), selv når alt er på bånn  ♥  Jeg liker håret mitt når sola skinner på det og får det til å se rødbrunt ut.

  Postet: 20.02.2013     Tid: 15:44     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

rimfrostSå klarte den det altså helt fint,
rimfrosten.
Dekke over det som en gang
hadde vært farger og glede.

Livsgnisten ble litt dekt over, den også. 

  Postet: 16.02.2013     Tid: 22:11     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

"because of you... I laugh a little harder, cry a little less, and smile a little more"


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 181

Kaninen min Maike ble veldig glad idag da jeg flyttet hun fra det lille kaninburet sitt til det gigastore som tar opp all gulvplassen min omtrent (det er nesten like stort som en enkeltseng!). Jeg vet ikke en gang om dere visste at jeg har kanin, for jeg har nesten aldri blogget om henne. Maike heter hun i alle fall, hun er en løvehodekanin, rundt tre år gammel og hun venter en kull med unger hvor faren er en dvergvedder. En ganske vanlig, men fin blanding med andre ord. Ta kontakt med meg på mail (summer@live.no) hvis du ønsker mere info om kullet/er interessert.

Maike er en veldig snill kanin, kosen og kan ligge lenge på fanget og kose, samtidig som hun liker å hoppe litt rundt. Hun er veldig glad i løvetannblader og sitte på fanget mitt og ligge oppved halsgropen min er noe av det beste hun vet. Hun er stueren, kommer når man roper på henne og så har hun utrolig fine blå øyne! Hun er veldig liten til tross for at rasen i seg selv er ganske liten, men det er bare søtt.  Hun er nydelig, er hun ikke? :3

  Postet: 16.02.2013     Tid: 15:28     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 16     Copyright ©

passagen
550D + 50mm f/1.8 II Day 176

Rusle litt rundt i byen, kjøpe noen småting, sette seg ned alene på en koselig cafè med et moteblad man aldri har fått tid til å lese og planleggingsbøker. Deffinitivt noe som skal gjentas. Jeg er foresten veldig glad i svart/hvit-bilder, er du også det?

  Postet: 09.02.2013     Tid: 17:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

café time


Er det noe jeg virkelig liker så er det slike lørdager som den lørdagen jeg har planlagt imorgen. Planen er å stå opp i ni-tiden, ordne meg og få tatt noen bilder til dere. Etter det tenkte jeg å gå bort til byen, sette meg ned på en cafè alene med en god kopp te (peppermynte helst, hvis de har det!), et moteblad og planleggingsboken min. Tenkte så å rusle litt rundt i byen, ta noen flere bilder, prøve å fange noen fine øyeblikk, etterfulgt av å kjøpe en stekepanne (hahah, denne er litt morsom, forteller imorgen!) og se etter et fint servise. Planen er å være hjemme i totiden, der jeg kan få bestilt to ting på nettet ved hjelp av pappa og kjøpe medlemsskap på treningssenter. På en eller annen måte skal jeg komme meg bort dit og rekker jeg det tenker jeg å løpe en god strekning, før det bærer hjem i dusjen. I firetiden kommer Anniken til meg med kaninen sin og da skal vi parre den med min, ehe. Etter det skal jeg til besteforeldrene mine og overnatte der.  Dette ble veldig mye tekst og oppramsing, men jeg elsker virkelig slike lørdager, de er så fine! Kommer også til å vise dere noen innkjøp fra denne uken imorgen.

Hvordan liker du å bruke din lørdag? :3

  Postet: 08.02.2013     Tid: 20:32     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 10     Copyright ©

insta week 5/6


For å få et litt større innblikk i hverdagen min så kan dere gjerne følge meg på instagram, der heter jeg Carmabell. Siden jeg først er inne på temaet hverdag kan jeg vel fortelle litt, hvis det ikke blir for kjedelig å lese da. Kom på skolen idag og "surprise, matteprøve!" og hvordan det gikk vet jeg ikke. Ble i alle fall supersliten og kom meg hjem (vi kunne dra og jobbe hjemme hvis vi ville altså). Ellers har jeg jobbet med oppgaven, slappet masse av og en liten tur på kjøpesenteret med stemoren min. Der gikk vi på cafè og drakk peppermyntete + litt shopping. Det var fin. Bildene ovenfor er lagt ut på instagram nå nylig, hvilket av dem likte du best?

  Postet: 06.02.2013     Tid: 21:27     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

we are the youngDet er alltid så trist når fine ting er over og man må si hade, synes ikke også dere det? 

  Postet: 03.02.2013     Tid: 12:52     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

deg


550D + 50mm f/1.8 II Day 171

Visste du at du er fin nok akkurat som du er? At det ikke er utseendet ditt du må endre, men holdningen din til deg selv? For du er nydelig, jeg lover. 

  Postet: 30.01.2013     Tid: 18:47     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

30.01.2013Jeg er veldig sliten for tiden, forstår ikke helt hvorfor, jeg sover til og med over 12 timer i døgnet og er like utslitt når jeg våkner. Håper det snart går over.

  Postet: 30.01.2013     Tid: 17:16     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

en - to - tre


550D + 50mm f/1.8 II Day 166

Hva er de tre fineste tingene/menneskene/annet i livet ditt akkurat nå? Det fineste i mitt er balletten, venner og bøker.

  Postet: 18.01.2013     Tid: 20:25     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

fiolett

Upubliserte bilder som har ligget og støvet ned i bloggarkivet. Likte du noen av dem? 

  Postet: 17.01.2013     Tid: 19:24     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

160113Noen bilder som har ligget lenge i arkivet. Disse skulle egentlig vært postet for lenge siden, men så langt kom jeg aldri. Hva synes du?

  Postet: 16.01.2013     Tid: 20:46     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

lillaNudler og fun light-iste ble min middag idag, hva spiste du?

  Postet: 03.01.2013     Tid: 22:05     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

nyttårsaftenNoen få bilder fra nyttårsaften som ble feiret på fine Sjøgaren med fine mennesker.

  Postet: 03.01.2013     Tid: 15:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

julaften

Noen få bilder fra julaften. Merker nå i ettertid at jeg ikke skulle ha vært så lat og bare ha på auto *kremt* og tatt noen flere bilder. Tre ord som beskriver din julaften? Mine ord er besteforeldre, pakkeutdeling og penkjole.

...

  Postet: 26.12.2012     Tid: 17:24     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

mjau
julequiz på skolen - blodprøver - pynte juletreet

Hva har du gjort idag?

...

  Postet: 21.12.2012     Tid: 22:58     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

snøflak


550D + 50mm f/1.8 II Day 159

Gjett hvor A og jeg var på mandag og hva vi så på!

...

  Postet: 20.12.2012     Tid: 22:08     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

?550D + 50mm f/1.8 II Day 156

Hva heter du på instagram og fortell litt om bildene du legger ut? Jeg heter Carmabell og legger ut masse svart/hvitt bilder av bl.a. antrekk og ballett. Alle bildene er tatt av meg.

...

  Postet: 12.12.2012     Tid: 18:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

julelys
Filming på skolen, julegaveshopping med A og så peppes med noen fine mennesker. Unnskyld for blinkskuddet. Fortell om dagen din med tre ord?

...

  Postet: 10.12.2012     Tid: 21:40     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 10     Copyright ©

hadetbra

hav-varme-gå barbent

Noen uredigerte bilder fra i sommer, fordi de redigerte nekter å laste seg opp. Aner virkelig ikke hva som skjer, noen som vet? Sommer er fint, men det synes jeg at vinter også er, bortsett fra kulden. Savnet å kunne sitte ved havet og være med fine mennesker, men det kommer flere somre. Fortell meg tre ting du liker ved sommeren.

...

  Postet: 06.12.2012     Tid: 22:36     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

søndagen

Trist å si hadet til fine mennesker, men likevel en fin dag: klemmer - kafé - tog.  Fortell tre ting om din søndag.

...

  Postet: 12.11.2012     Tid: 21:01     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

rainbow


Rainbow cupcakes, ikke verdens mest vellykkede, men dette var første gangen jeg prøvde. Dagen idag har egentlig ikke vært så veldig fin, så jeg krysser fingrene hardt for at morgendagen blir bedre. Og dere må ikke lese bloggen min hvis dere synes at jeg klager for mye. Unnskyld.

...

  Postet: 02.11.2012     Tid: 15:18     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

dearTviler på at noen husker det, men 1. november 2011 postet jeg dette bildet på bloggen min. Det ble en dårlig november for min del, så jeg poster bildet igjen nøyaktig ett år senere i håp om at det blir bedre dette året. Så kjære november; please be good. 

...

  Postet: 01.11.2012     Tid: 21:17     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

31.10.12
Noen som gleder seg til første desember?

...

  Postet: 31.10.2012     Tid: 17:07     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

farger
Skjønner meg ikke på dere som ikke liker høsten, ser dere ikke alle de fine fargene? Skulle ønske jeg var høstbarn, hadde jeg vært født 3-4 dager senere så hadde jeg vært det. Hva liker du best med høsten?

...

  Postet: 24.10.2012     Tid: 14:11     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 12     Copyright ©

bw


Noen få, få bilder fra helgen som var. Gymsaler har nemlig ikke så veldig fint lys. Det var i alle fall veldig fint å se alle igjen og jeg gleder meg masse til å kunne være hjelpeleder på Juvente sine fristilkurs! Vet du hva fristil er?

...

  Postet: 25.09.2012     Tid: 17:51     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 9     Copyright ©

photo booth


Stikker til Lillestrøm om bare noen få minutter og blir der over helgen, gleder meg masse! Den nye t-skjorten min bor jeg omtrent i og siden dere allerede har sett den flere ganger før, ble det webcambilder. God helg! :3

...

  Postet: 21.09.2012     Tid: 14:47     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 12     Copyright ©

15.09.2012God morgen! Håper du får en fin dag!

...

  Postet: 17.09.2012     Tid: 08:00     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

life

To bilder fra i sommer da jeg hadde med meg Linnea til Kragerø. Husket å pakke alt, bortsett fra klær. Derfor måtte vi en fort tur innom Cubus idag slik at jeg hadde noe å ha på meg. Snakker vi susete, eller? De andre var nede i byen en tur idag, jeg ville egentlig bli med, jeg orket bare ikke. Om det var fordi jeg var sliten psykisk eller fysisk vet jeg ikke. Jeg har i alle fall kost meg her i sommerhuset med tvserier på nett + noen fine bøker. Imorgen drar vi hjem igjen, blir litt deilig, samtidig er det så fint å være her!

...

  Postet: 15.09.2012     Tid: 22:46     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

p!nk


Jeg er i Kragerø i helgen, hvor er du?

...

  Postet: 15.09.2012     Tid: 19:02     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

through the light


(iPod day 138)

God morgen! Hvem sa man måtte ha et godt kamera for å ta gode bilder? Jeg ble fornøyd med bilder ovenfor i alle fall og det jeg mener skal til for å kunne ta gode bilder er å kjenne kameraet sitt, utnytte lyset og være kreativ. Håper dere får en fin dag idag! :3

...

  Postet: 12.09.2012     Tid: 09:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

luna
Hils på supersøte Luna som jeg fikk i bursdagsgave av Anniken. Er hun ikke utrolig nydelig? Har savnet en dverghamster utrolig mye, endelig er det en som er min igjen! 

...

  Postet: 11.09.2012     Tid: 17:46     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 10     Copyright ©

p-a-r-t-y

Supre jenter, super kveld og ikke minst en fin bursdagsfeiring! Heldigvis falt Pavlovakaka i smak selv om marengsen ikke ble slik som jeg håpet på. Ser man bort i fra noen episoder med maten, så var denne kvelden helt vellykket! Jeg hadde det i alle fall veldig fint!

...

  Postet: 02.09.2012     Tid: 01:54     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Det er dette som er sommer!
Det har vært litt større fravær på bloggen enn det jeg egentlig hadde ønsket, derfor skal jeg prøve å bli flinkere til å oppdatere. Jeg har vært nesten en hel uke i Kristiansand med mange fine folk, som da både var ukjente og kjente. Jeg har badet i saltvann med klær (og hoppet rett i dusjen etter 5 minutter i vannet siden jeg ikke tåler saltvann), vi har feiret bursdagen til Renate, jeg har tatt buss i mange timer, jeg har fått litt brunfarge og jeg har kost meg masse! Nå er det ikke lenge til London, gleder meg! (bildene var jeg foresten for lat til å redigere, men de er helt ok sånn som de er).

...

  Postet: 23.07.2012     Tid: 19:10     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Si hallo til min nye hårfargeEn stk fornøyd jente!

...

  Postet: 26.06.2012     Tid: 16:29     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 8     Copyright ©

I'm back
Jeg tror jeg skal prøve å begynne å blogge litt igjen, så får jeg se hvordan det går. Bildene ovenfor er fra skoleavslutningen med klassen og det er så deilig å aldri mer måtte sitte i de drittstygge klasserommene! Sommerferien er endelig her, men ennå har jeg ikke sett så mye til det som kalles sommer. På torsdag drar jeg på ferie med Tonje, det blir i alle fall fint!

...

  Postet: 24.06.2012     Tid: 21:41     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

That's what friends are for
Skoletur til Gon idag! For en gangs skyld satte jeg kameraet på manuelt og stilte det inn selv, noe jeg egentlig burde gjøre oftere. Vibeke kjøpte dyreparkis, June og endel andre kastet ball, Tonje med sin standar Soft Shake og resten av oss på gresset med latter, litt musikk og masasje. En utrolig fin dag, sett bort i fra en liten hendelse fordi jeg ikke hadde fått i meg nok mat og drikke*kremt*. Men det var utrolig koselig, kjenner at jeg kommer til å savne denne gjengen når jeg begynner på VGS, men de fleste av oss holder nok kontakten! Jeg pleier egentlig aldri å legge ut hverdagsbilder, burde jeg begynne å legge ut slike bilder som det ovenfor?

...

  Postet: 15.06.2012     Tid: 14:52     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Kragerø
canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 123

...

  Postet: 06.06.2012     Tid: 19:25     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

Hey moon, please forget to fall down


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 122

Koser meg i Kragerø med fine Linnea. Boblebad, fineste rommet, gigantisk stor rosa måne,  søte jordbær og nydelig utsikt.

...

  Postet: 04.06.2012     Tid: 23:22     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

Lesehest
Jeg lånte åtte "Nana" og fem bøker på biblioteket igår, så nå har jeg lesestoff for noen dager i alle fall. Idag har jeg gått meg en lang tur og hørt på fin musikk. Da jeg kom hjem sovnet jeg og for litt siden våknet jeg. Blir vel ikke særlig søvn på meg i natt, men det har jeg bare meg selv å takke for. Egentlig hater jeg slike innlegg som dette, men jeg får overleve og trykke på "publiser" for en gangs skyld. Og jo, er det dårlig vær hos deg også?

...

  Postet: 31.05.2012     Tid: 19:26     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Løkken
Fin by og fine turer i byen med verdens beste. Fin kafé og fine mennesker. Fine dager, slike dager man lever for. Eller hva?

...

  Postet: 22.05.2012     Tid: 16:15     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Fredis
Istad kom jeg hjem fra Løkken i Danmark med Tonje og det har vært en kjempefin tur med mye latter! Det ble også en god del turer innom Fredis der jeg drakk verdens beste te og Tonje drakk verdens beste iskaffe. Jeg fikk også gått rundt i byen med blomsterkrans i håret og det fine blomsterskjørtet til Tonje. Hvordan har din langhelg vært?

...

  Postet: 20.05.2012     Tid: 18:55     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

Sko

Gi meg. I Danmark fant jeg og Tonje noen veldigveldig kule sko. 

...

  Postet: 20.05.2012     Tid: 17:36     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Galaxy
Det er så utrolig mange fine galaxy inspirerte klær på nettet nå og jeg kjenner at jeg har lyst til å bestille alt hjem i posten. Jeg har ikke et eneste plagg en gang, så jeg skal se om jeg finner noe i Danmark. T-skjorten ovenfor er fra G.T, hvis noen skulle lure. Jeg vet ikke helt om det er nettdekning i Danmark, men hvis ikke får dere ha en fin 17. mai!

...

  Postet: 16.05.2012     Tid: 13:10     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

River flows in youcanon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 110

 River flows in you, søk den opp på youtube. Den er fin, selv om det ikke er noe tekst. Idag er det søndag og jeg har vært våken siden klokken fem på morningen. Jeg har egentlig ingen planer annet enn å gå meg en lang tur. Hva skal du idag?

...

  Postet: 13.05.2012     Tid: 12:01     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

MORGENFUGL


Hallo! Idag ble det en sleng-på-deg-det-første-du-ser antrekk, noe som sjeldent resulterer i noe fint. Derfor blir det heller noen bilder. I natt har jeg døgna, jeg gikk en tur på over en time klokken 6 på morningen og nå er jeg klar for skole. Etterpå blir det tre timer med dansing og skole, så jeg får kjøre på med energidrikke. Jeg farget forresten håret mitt helt spontant igår, det ble grått, men heldigvis er det det underste håret som ble mislykka, så det syntes ikke så godt. Er det fint vær der du bor også?

...

  Postet: 07.05.2012     Tid: 14:35     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

GOD MORGEN!
Dagen idag ble startet med en stor kopp eple&kanelte, fin start med andre ord! Nå skal jeg bare ordne meg og så drar jeg en tur til Tonje. Fint vær heldigvis og ikke så alt for kaldt! Forresten, følg meg på instagram: Carmabell. 

...

  Postet: 06.05.2012     Tid: 13:35     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

020512


Deilig vær idag, eller hva? Jeg var ikke på skolen idag fordi jeg ikke ble vekt. Klokke, mobilalarm, pappa som ringer meg 16 ganger, banking på døra og pappa som kommer hjem og snakker med meg i 2 minutter (noe jeg ikke husker noen ting av fordi jeg på en måte ikke var våken) er ikke nok til å vekke meg. Aner virkelig ikke  hva jeg skal gjøre, det går jo veldig ut over skolen.

Siden jeg ikke var på skolen fikk jeg heller ikke lov til å gå ut noe sted idag. Derfor har jeg bakt boller, tatt noen bilder i hagen, lest litt og snart skal jeg øve til en teoriprøve i gym imorgen. Det er så fint i hagen nå med blomstene som titter fram over alt! Og kaninene mine trives mye bedre nå som de kan stå ute.

...

  Postet: 02.05.2012     Tid: 20:26     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

BURSDAGEN TIL LILLEBROR!

Min lillebror ble ett år eldre på torsdag og idag feiret vi familiebursdagen. Gaven fra meg falt heldigvis veldig i smak og det samme gjorde visst muffinsene! Denne gangen brukte jeg silikonformer og lagde frosting, istedenfor papirformer og melis som glasur, det ble utrolig mye bedre resultat. De så jo mye finere ut også!

...

  Postet: 29.04.2012     Tid: 19:02     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

270412Inspirasjonen har ikke vært så bra de siste dagene og jeg har vært syk. Jeg føler meg mye bedre nå og håper at jeg kan begynne å blogge for fult igjen imorgen! Det er jo så gøy å ta bilder, redigere de og skrive, kjenner at jeg har savnet det! 

...

  Postet: 27.04.2012     Tid: 17:00     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

LEI AV Å VÆRE SYK


Fra påsken. Tatt av Mirjam

Broren min skulle vekke meg idag og banket på døren til rommet mitt til jeg svarte ja. Noe jeg ikke husker, fordi jeg tydligvis svarte det i søvne. Jeg våknet sent og i tillegg med feber og følte meg ikke bra i det hele tatt, så det ble ikke noe skole på meg idag. Får håpe jeg er frisk til imorgen! Jeg har forresten kjøpt moped, henter den nå en av dagene! :3

...

  Postet: 25.04.2012     Tid: 19:14     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

I VINDUSKARMEN

Jeg plukket noen blomster igår, vel og merke fra blomsterbeddet i hagen... Så krysser man fingrene for at de ikke dør med en gang, nevnte jeg forresten at jeg klarte å ta livet av kaktusen jeg har hatt siden 5. klasse? Nå sitter jeg på Studio Nille og venter på neste time. Heldigvis så er det 1 1/2 time pause etter de to første timene! 

...

  Postet: 23.04.2012     Tid: 18:18     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

UKM
UKM, muffinsbaking og så til Maja med resten av huset på slep. Det har vært en slitsom og lang, men fin dag. Jo, jeg smakte forresten på muffinsene og bakekunnskapene mine var visst ikke så ille som jeg trodde. De smakte faktisk ganske godt! Beklager hvis det er mange bilder av ting jeg har bakt, jeg har fått helt dilla på baking og rydding, av alle ting!

...

  Postet: 22.04.2012     Tid: 00:12     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Plask. Plask. Plask.


canon eos 1100D Day 104

Idag har det regnet litt og jeg har gått rundt i min nesten turkise regnjakke. For ikke så veldig lenge siden kom jeg hjem fra en gåtur i regnet, det var deilig å få seg litt luft. Nå skal jeg lage meg en stor kopp te, ta igjen litt lekser og litt styrketrening hvis jeg gidder det. Hatt en fin dag idag?

...

  Postet: 18.04.2012     Tid: 21:46     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

FEATHER
Kom nettopp hjem fra trafikalt grunnkurs som varte i hele tre timer! Denne dagen har gått utrolig fort! Nå skal jeg gjøre litt leser (må virkelig få opp karakterene mine på skolen...), drikke litt te og høre enda mere på Birdy. Imorgen er det mattetentamen, noe jeg fikk vite for noen timer siden, så det blir nok en del matte på meg i kveld!

...

  Postet: 17.04.2012     Tid: 20:15     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

BAKING AV CUPCAKES PÅ HØYT NIVÅ

Lørdag  kveld klokken 21.30 var jeg på kjøkkenet og bakte muffins, da Anniken ringte på. Vi gikk bort på Kiwi og kjøpte noe kakepynt, gikk hjem og lagde glasur. Jeg tok glasur på muffinsene og begge pyntet dem, de ble litt søte. Idag hadde jeg dem med på skolen og ga til noen venner av meg, så får håpe at de likte dem! Nesten gang tror jeg at jeg skal prøve meg på en annen type muffins med en annen type glasur. Jeg har blitt utrolig glad i å bake til andre, vet ikke hvorfor, men jeg liker det! :3

...

  Postet: 16.04.2012     Tid: 21:05     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 8     Copyright ©

IMORGEN ER DET EN NY DAGMed nye muligheter. Ikke sant?

... 

  Postet: 11.04.2012     Tid: 21:12     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

CUPCAKES 110412canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 99

Glaaaaad! Jeg og noen andre jenter fikk en kjempefin beskjed idag og jeg er så teit at jeg tar med muffins på skolen imorgen, da blir det fest. Pappa syntes at jeg var litt Hellstrøm på kjøkkenet og samboren hans syntes at jeg var MacGyver. De sa i alle fall at muffinsene smakte godt, så det er i alle fall bra! Gratulerer også til min søte lille kusine som fyller år idag!

... 

  Postet: 11.04.2012     Tid: 20:34     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

JEG VIL OGSÅ FLY


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 96

Jeg kom hjem fra hyttetur istad og nå ligger jeg syk i senga. Selvfølgelig har jeg klart å få halsbetennelse, så det blir nok en tur til legen på tirsdag. Det kom ikke som noe sjokk, jeg elsker jo imunforsvaret mitt. Det positive er jo at det blir masse is på meg, hehe. Kos dere videre idag da!

...

  Postet: 08.04.2012     Tid: 19:07     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

HYTTETUR, HYTTEKOS OG GOD MORGEN!

Jeg hadde helt glemt bort bildene jeg tok på hytteturen jeg var på for noen dager siden. Venninnen min, Anniken, var med meg, så helt alene med familien var jeg heldigvis ikke. Da hadde jeg nok kjedet meg ihjel. I skrivende øyeblikk oppholder jeg meg på en annen hytte, denne gangen i Tønsberg. Over ti mennesker på et lite rom fungerer dårlig med tanke på luft, så jeg stod heller opp tidlig. 

...

  Postet: 06.04.2012     Tid: 09:35     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

GOD MORGEN!Jeg ryddet rommet mitt i natt, stod opp tidlig for å handle inn mat til en hyttetur og nå skal jeg ut med Tonje. Ha en fin dag alle sammen!
...

  Postet: 03.04.2012     Tid: 12:11     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

BACK IN TIMES
Utrolig lenge siden jeg spiste slik sist! Husker at jeg elsket de før og de smaker visst like godt fremdeles! En fin og fargerik start på dagen. Jeg og Anniken er jo som sagt på hytta i Kongsberg, men idag dro vi ned til sentrum og møtte Elisabeth. Koselig det, det er vel rundt 1/2 år siden jeg så henne sist. Ellers idag har vi hold på med påskekrim og jeg kan dele den med dere når den er ferdig, hvis dere vil da.

...

  Postet: 31.03.2012     Tid: 20:17     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

SKREVET UT!

Bare litt forskjellige bilder fra de siste dagene. Fine og fargerike og jeg føler meg mye bedre! Idag ble jeg skrevet ut, men det går nok ikke opp for meg før på mandag. Imorgen skal jeg være der litt på morgenen/dagen og så er oppholdet helt over. Jeg fikk et kjempefint kort idag + en gave av avdelingen, kjempehyggelig! 

...

  Postet: 29.03.2012     Tid: 16:43     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

THE HUNGER GAMES


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 89

Du vet at norsktentamen gikk dårlig når nynorsktentamen gikk bedre, for jeg kan nemlig ikke nynorsk. Uansett, sola skinner og det er varmt ute! Etterpå er det dansing, så det blir bra.

I kveld skal jeg på premieren på "The Hunger Games" med Silje, Anniken og kanskje enda en Anniken. Gleder meg helt sykt! Jeg og Silje avtalte faktisk for over to år siden at vi skulle på premieren sammen, så her snakker vi alt annet enn spontan.

-Elise

  Postet: 23.03.2012     Tid: 13:08     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

LOOK WHAT YOU HAVE DONEcanon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 87    (overskriften: Jet - Look what you have done)

De beste bildene blir tatt når man eksploderer av følelser innvendig. Tviler på at særlig flere enn en person skjønner hva jeg sikter til med disse bildene, men jeg vil dele dem uansett. Spør man meg så sier bildene en god del, men så er det vel fordi jeg forbinder dem med en spesiell hendelse også da.

-Elise

  Postet: 21.03.2012     Tid: 19:53     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

TJUENDEMARSTOTUSENOGTOLV


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 86

Jeg skulle ønske at det var sol hver eneste dag, bortsett fra de dagene det regner og jeg sitter inne med en god bok og en kopp te. Ellers er det helt greit for meg at solen titter frem innimellom. Jeg tror det begynner å bli vår, jeg.

-Elise

  Postet: 20.03.2012     Tid: 18:06     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

THE SHOW MUST GO ON
To bilder jeg hadde helt glemt bort. Egentlig så har jeg glemt bort alle bildene jeg tok i Tyskland og på båten frem og tilbake, men disse her lå visst i arkivet mitt. En fin forestilling, men jeg hadde helt ærlig forventet bedre. Men fargesprakende og høyt tempo var det! Sangene var ikke så veldig kjente, bare noen av dem. Heldigvis så sang de og danset bra!

Har du vært på Magic/Fantasy før?

-Elise

  Postet: 15.03.2012     Tid: 14:08     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

En god bok og fotografier


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 80

Alcatraz, Rimfrost og så natter jeg. God natt til dere i alle fall! :-)

-Elise

  Postet: 08.03.2012     Tid: 21:19     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Music on - World off


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 79

-Do you like music?
-Do you like to breath?

Idag har jeg vært og tatt en merkelig test. Det ble festet ledninger til hodet mitt og så målte de et eller annet jeg ikke husker. Jeg måtte ligge stille i en del minutter og noen av de minuttene blinket det er helt forferdelig sterkt lys. Nå har jeg vært i dusjen og fått ut kremen som de festet ledningene med og det var kjempedeilig å få alt det griset i hodet bort!

-Elise

  Postet: 08.03.2012     Tid: 15:18     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Those empty streets


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 77

Gatene er så tomme for mennesker for tiden. Jeg så vel totalt to da jeg gikk meg en tur på en time for noen dager siden. Det kommer nok flere ut nå som været begynner å bli finere og sola begynner så smått å titte fram. Bildet ovenfor er egentlig ikke noe fint, det er litt dosete og uklart, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg liker det. Idag har det vært kjempevarmt her i Tønsberg. Tittet solen og varmen fram hos deg også?

-Elise

  Postet: 01.03.2012     Tid: 18:48     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Jeg har fått briller...!
Da var endelig brillene mine på plass! I hele går gikk jeg rundt og så på ting, jeg ble helt sjokkert over hvor dårlig jeg egentlig så. Synet mitt er så dårlig at jeg bare ser 40% uten briller, men med ser jeg helt perfekt! Jeg kommer nok ikke til å bruke brillene hele tiden, men en god del blir de nok brukt.

Ellers idag har jeg gått en tur, tatt litt sol og hjulpet til med å rydde siden vi pusser opp her. Helt uten sminke er jeg også, som dere sikkert ser på bildene. Det har egentlig vært mange slike dager i det siste, litt deilig i grunn. Jeg skulle egentlig tatt noen bilder av ei idag, men været ville det ikke slik, nei.

Kler jeg briller?

-Elise

  Postet: 18.02.2012     Tid: 13:48     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 8     Copyright ©

Skøyter og rødt skjørt med hvite prikker


Anniken og jeg har gått på skøyter idag og det var gøy å endelig gå igjen! Jeg bor jo bare to minutter unna banen, så det er rart at jeg ikke har vært der i år før idag. Anniken er foresten utrolig herligsøtfinperfekt også har hun verdens fineste skjørt!

-Elise

  Postet: 12.02.2012     Tid: 21:19     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 7     Copyright ©

Today


Idag har jeg stått opp, sittet litt på pc`n (de har en pc med internett der som man kan bruke hvis man vil), pakket ut gavene jeg fikk av mamma, spist frokost, hatt en samtale + enda en med foresatte, blitt hentet for helgepermisjon og kjørt hjem. Etter det har det vært dansing og en liten bursdagsfeiring for samboeren til pappa. En helt ok dag, med andre ord. Og dansingen var forresten gøy, selv om jeg ikke hang med i det hele tatt. Er det plass så blir det Hip Hop på meg fremover

-Elise

  Postet: 10.02.2012     Tid: 22:16     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

Grip dagen!
canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 68

Bare noen bilder som jeg tok igår. I helgen har jeg permisjon og fulle planer. Idag er det dansing, bursdag og rydde rommet, imorgen er det ut med to og senere overnatting med to andre. Det gikk forresten veldig bra igår, hvis noen skulle lure (:

-Elise 

  Postet: 10.02.2012     Tid: 16:16     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Bildedryss fra ballet 2#

-Elise

  Postet: 28.01.2012     Tid: 18:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

Bildedryss fra ballet

canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 57

Noen bildene er tatt hjemme hos Siri med jentene, andre bilder er tatt på ballet. Alle bildene er tatt av meg, derfor er jeg ikke med på noen av dem. Det var en utrolig fantastisk kveld med utrolig herlige folk! Jeg koste meg kjempemasse og følte meg som en prinsesse i kjolen min! 

Senere kommer bilder av meg i ballkjolen min + en bildeserie/photoshoot med Isabel. Jeg lover dere, gled dere til bildene av Isabel, de ble kjempefine!

-Elise

 

  Postet: 27.01.2012     Tid: 14:53     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Ballettrening next!


canon eos 1100D+ 0.25m/0.8ft Day 54

Hallo! Nå har jeg vel egentlig ganske så dårlig tid, men litt blogging har jeg da tid til. Idag er det bare en dansetime, skulle gjerne hatt flere, men en er bedre enn ingenting! Uansett, ha en fin dag idag, alle sammen! 

-Elise

  Postet: 24.01.2012     Tid: 15:53     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Eventyrslott


Digitalkameraet mitt Day 52

Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å glane på TV, så en spennende dag har det ikke vært. Jeg hadde egentlig planer, men jeg våknet til masse snø og vind. En liten tur på ski med lillesøster ble det i alle fall og nå sitter hele "flokken" å ser på MGP. 

-Elise

  Postet: 21.01.2012     Tid: 20:03     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

B'day
Da drar jeg om bare noen få minutter i bursdag til Camilla med de andre jentene! Det blir sikkert kjempekos! Jeg lar speilrefleksen ligge hjemme, det er alltid så mange som pleier å ha med sin og da drasser jeg ikke på min. Hva skal dere i kveld?

-Elise

  Postet: 20.01.2012     Tid: 18:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

2011

Januar: Jeg husker egentlig ingenting fra januar.
Februar: Skulle egentlig vært i Spania med bestevenn, men så ble det ikke noe av det. Velger å ikke nevne grunn, men kan si såpass at det verken var mitt eller Tonje sitt valg.
Mars: Hva skjedde egentlig i mars..? Jeg tror det var da jeg startet brannalarmen på Maxi.
April:  Min gode hukommelse slår til igjen.

Mai: Jeg konfirmerte meg! Også ble jeg blond(men først ginger)! For ikke å glemme at jeg kjøpte meg mac og speilrefleks!

Juni: Det ble sommerferie og i løpet av en uke var jeg på Liseberg, Ullared, Universeum og Camping. Jeg tror jeg sparer dere for bilder fra campingen. Ok, jeg kan vise et outfitbilde.

Juli: Det ble varmt og omtrent hver dag satt jeg ute på hverandaen med musikk, bøker og Fanta Lemon. Jeg var også på sommerleir med mange fine folk.

August: Jeg ble 15 år! Hurra for meg! Også begynte jeg å danse igjen! 

September: Jeg og broren min var i Tyrkia med besteforeldre + en tante. Kjempekos!

Oktober:
 Fredsreise/Polentur/Hvite busser, kall det hva du vil. Det var en opplevelse for livet som aldri vil bli glemt. Både på godt og vondt. Henriette og Aurora på bildet.

November:
Husker ikke særlig. Tok mange outfitbilder da.

Desember:
 Jeg farget håret rosa(egentlig rødt, men det ble rosa etter noen vasker), gjorde masse teite ting og det var juleforestilling på dansinga.

-Elise

  Postet: 02.01.2012     Tid: 20:51     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 8     Copyright ©

Tjuefemte desember totusenogelleve
Jeg skulle så gjerne ha vist dere hva jeg hadde på meg på julaften, men i og med at det var min far som tok bildene og han overhodet ikke har peiling på hvordan man bruker et kamera, så sparer jeg dere for det. Idag har jeg hatt en dag med besteforeldrene mine. 

-Elise

  Postet: 25.12.2011     Tid: 20:25     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Bitte lille julaften

Pepperkakene har blitt bakt, juletreet har blitt pyntet, hele huset er fylt med nisser og julepynt, klementinene står i en skål på bordet, det er fyr i peisen og idag er det bitte lille julaften! Alikevel mistet jeg julestemningen tidlig i desember. Sånn kan det gå når man har full julestemning i november...

Gleder du deg jul?


-Elise

  Postet: 22.12.2011     Tid: 17:40     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Pepperkakebaking

Hei! Idag har det vært en utrolig koselig dag! Jeg, broren min og besteforeldrene mine laget pepperkaker, pyntet pepperkakehus og pyntet noen av pepperkakene. Pepperkakene ble supergode! Da jeg kom hjem la jeg meg og tok en times powernap. Deilig i grunn. Har du bakt pepperkaker i år?

-Elise

  Postet: 21.12.2011     Tid: 23:45     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Gaver

God morgen! Jeg pleier alltid å være ferdig med julegaver i starten av november, men nå er det noen få dager til julaften og jeg har enda flere pakker igjen! Noen i familien, bestevenn og to venner har jeg ikke funnet til eller er jeg ikke ferdig med, så dagene framover blir utrolig stress!

Nå skal jeg på en kjempekoselig tradisjon! Pepperkakebaking og lage pepperkakehus(?) med besteforeldrene mine! Det blir nok utrolig hyggelig i år, som det alltid blir! Gleder meg!
Noen få av julegavene

-Elise

  Postet: 21.12.2011     Tid: 11:17     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Last christmas I gave you my heart, but the very next day you gave it away

This year to save me from tears, I'll give it to someone special...

Hallo! Nå er det ikke lenge igjen til jul, det er allerede fjerde søndag i advent! Før har jeg alltid syntes at desember har sneglet seg av sted, men nå syntes jeg det har gått utrolig fort! Tirsdag er siste skoledag i år og jeg er langt fra ferdig med julepresanger. Effektivitet? Hva er det? Uansett, jul blir det, klar eller ei!

-Elise

  Postet: 18.12.2011     Tid: 20:12     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

Lørdagskveld

Heihei! Nå er jeg hos besteveninnen min og skal overnatte til imorgen, så det blir kos! Vi kommer nok til å ta noen bilder imorgen og hvis de blir bra så deler jeg de med dere. Nå skal vi bare slappe av og ha det fint, så blogges vi imorgen. Hva skal du ikveld?
-Elise

  Postet: 17.12.2011     Tid: 21:18     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 4     Copyright ©

Smile, even if it's a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile

Hallo!:) Jeg hadde på fire forskjellige alarmer på mobilen, men tror du jeg våknet av noen av dem? Nei. Siden det bare er jeg som er hjemme på morgenen er det heller ingen til å vekke meg. Så det ble visst ikke skole idag. Dagen skal brukes på å øve til tysktentamen, bytte på buret til kaninene, gjøre lekser og rydde/vaske rommet. Her skal vi være effektive!

Under er altså slik jeg ser ut idag. Jeg regner med at ingen vil ha outfit, jeg går jo tross alt i en gul svampebobb t-skjorte, en hvit converse hettejakke, to forkjellige hello kitty sokker og en rosa snoopypysjbukse med stjernen i mange farger. Hva skal du idag?

-Elise

  Postet: 08.12.2011     Tid: 15:13     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 8     Copyright ©

North Predators sin første cheertrening

God kveld! :)
Idag var det altså første trening for North Predators og jeg må si at det gikk kjempebra! Jeg og hun som startet laget hadde forbredt treningen, men siden hun ikke kunne komme, så ble det meg og Silje istedenfor. Vi tok ikke bilder av alt vi drev med, men under får dere se noen bilder. Kan i alle fall si at jeg gleder meg til neste gang! 

-Elise

  Postet: 07.12.2011     Tid: 22:27     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

Jul i blåfjell

Hei på dere! Jeg skal prøve å få satt opp det nye designet mitt i løpet av uken, men det er så utrolig mye som skjer, så det er ikke sikkert at jeg rekker det. Idag skjer det ikke stort, litt (mye) pugging til prøver og senere blir det kino med mamma for å se den andre blåfjellfilmen-Elise

  Postet: 23.11.2011     Tid: 14:26     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

Kveld med god samvittighet

Hei! Idag har jeg vært veldig effektiv! Etter skolen dro jeg på Nordbyen kjøpesenter med lillebroren min, der handlet vi inn noen julegaver. Det er lurt å begynne tidlig, slik er det i alle fall for meg. For litt siden så kom jeg hjem fra en liten joggetur, det var kjempedeilig! Nå skal jeg gjøre litt lekser, for så å se på Hotel Cæsar. Imorgen er det norsktentamen på skolen, og etter det så skal jeg til Isabel. Der skal vi planlegge noe kjempespennende! Gleder meg!

Bare meg som neste har blitt avhengi av Hotel Cæsar?-Elise

  Postet: 17.11.2011     Tid: 19:26     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 5     Copyright ©

10 ting jeg hater

1. Når bussen kommer ALT for sent! Virkelig, det er ikke så veldig kult å stå ut i kulda og vente i over 40 minutter! Dessuten så burde bussjoførene lære seg ruta si.
2. Når folk maser på meg om mat. Det er det mest irriterende jeg vet om! Jeg spiser når jeg vil spise og hva jeg vil, ferdig med det!
3. Oppmerksomhetssyke drittunger. Trenger jeg si mere?
4. Alle de gangene jeg kommer på skolen og ser at omtrent alle sitter i gangen og leser i en bok/på et ark, som vil si at vi skal ha prøve, og jeg kommer der uten å i det hele tatt ane at vi skal ha prøve den dagen. Jeg hater virkelig å få dårlige karakterer, men har vel bare meg selv å takke. 
5. Når jeg skal handle klær og besteveninna mi ikke er med meg. Jeg klarer ikke bestemme meg og det er ekfbdsjknfjdjssf irriterende, fordi enten så angrer jeg på å ha kjøpt eller fordi jeg ike kjøpte. Derfor: Tonje er fast shoppingkompis.
6. De gangene jeg skal si noe og jeg ikke kommer på det norske ordet eller de gangene det er en person/film/sang jeg ikke kommer på hva heter. Da klarer jeg ikke konse på noe annet enn å finne ut navnet/ordet. Det er helt sick at jeg nesten klikker de gangene jeg ikke kommer på det.
7. Når noen skriver "Hvem sko er mine, hvem bilde er finest?" Det heter Hvilke sko og hvilket bilde for faen! Lær dere norsk. 
8. De gangene jeg skal fortelle noe og så glemmer jeg hele poenget med det jeg skal si. Skjer heeeeele tiden, og jeg hater det like mye hver eneste gang.
9. Alle de gangene jeg går meg vill fordi stedsansen min suger. Det samme gjelder det å huske navn på mennesker som jeg møter.
10. Hvis det er noe dritgøy som går på TV og så går strømmen / det kommer slik "Fortsettelse i neste episode". Er det flere enn meg som bare får lyst til å kaste hele TV`en i veggen?
-Elise

  Postet: 16.11.2011     Tid: 17:11     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

Sniktitt på noe veldig fint

Idag har det ikke vært en så veldig fin dag, men med litt fin musikk og litt klipping i noen fine ark ble den litt bedre. De fine arkene bli til bokstaver, bokstavene ble til ord, ordene ble til en setning og setningen ble til en del av en sangtekst. Dette skal henges opp på veggen min, og så skal jeg ha slike små lys som skal henge rundt? Ford dere vet vet hvordan lys seg snakker om? Slike små fine, som henger på rekke og rad på en ledning.

Nå gikk strømmen i hele gata, så jeg får ikke postet innlegget før den er tilbake. Kjempekoselig med hele rommet lyst opp av telys, kubelys og pyntelys! Hadde det ikke vært for internett og at SVU går på TV etterpå, kunne det godt ha vært slik hele kvelden!


Bildet nederst til venstre er lånt fra we<3it. 

-Elise

  Postet: 10.11.2011     Tid: 21:06     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 1     Copyright ©

Good night, sleep well!

God kveld!:) Det var vært en lang og hektisk dag idag og siden jeg ikke er noen superhelt med superkrefter er jeg ganske så sliten nå. Jeg tror rett og slett at jeg finner fram klær og bøker til imorgen, for så å lese litt på senga. Forhåpentligvis så ligger jeg og sover med musikk på ørene om en time. Deilig å ta kvelden tidlig innimellom!-Elise

  Postet: 07.11.2011     Tid: 22:14     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 3     Copyright ©

Høsten i rødt, gult og oransj

Heihei! Jeg har utrolig lite inspirasjon for tiden og det har nok noe med hvordan det ser ut ute. Høsten skal jo være full av farger, blader som er gule, oransje og røde og himmelen som skal stå i brann. Det er fint det! Problemet er bare det at isteden for så er det gule og brune blader og himmelen er trist og grå. Jeg håper at jeg får mere inspirasjon snart. 

I helgen var jeg foresten på en Juventesamling, og som forventet så var det kjempekoselig! 


Bildene er lånt og tatt av Bendik Hallstensen

-Elise 

  Postet: 30.10.2011     Tid: 19:35     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise