NEI, DU ER IKKE BRA NOK

Vi får høre det hele tiden: "vær fornøyd, du er bra nok som du er". Likevel føler veldig mange at de ikke strekker til og helt ærlig synes jeg ikke det er så rart. For selv om vi får høre hvor bra vi er akkurat slik som vi er mange ganger, får vi samtidig bekreftelse på at vi faktisk ikke er bra nok. Hvordan skal man da klare å tro på og leve etter noe som blir avkreftet gang på gang? Jeg er ikke etter å henge ut noen her, men målet mitt med dette er å få frem et ganske så stort poeng. 

La meg få frem et eksempel her hvor jeg ikke var så alt for gammel. Jeg var på håndballcup og jeg tenker det var på slutten av barneskolen hvis jeg husker rett. Jeg var uansett ikke så alt for gammel. Laget mitt hadde kommet ganske langt i cup'en og i en avgjørende kamp fikk jeg en beskjed rett før start: "vi skal prøve å vinne denne kampen, så du må sitte på benken Elise". Jeg husker at den beskjeden var ganske kjip å få, men jeg forstod jo også hvorfor. Det var jo ikke akkurat noen hemmelighet at håndball ikke var min sterke side. Jeg er ikke bitter eller sur for det, men allerede her ser dere at nei jeg var faktisk ikke bra nok til å få lov til å spille den kampen. 

Et helt annet eksempel er ungdomskolen. Når du går ut av tiendeklasse er karakterene dine avgjørende for om du kommer på ønsket linje eller ei. Det holder faktisk ikke å gjøre sitt aller beste, hvis det ikke er bra nok til de karakterene du trenger. Jeg vet for eksempel ikke hvor mange timer jeg har brukt på å rive meg i håret over matteleksene og prøvd til frustrasjonen går over i tårer. Likevel  er ikke mitt beste bra nok hvis jeg stryker på prøvene.

Dette er bare to små eksempler, men jeg regner med at dere tar poenget. At nei, du er nødvendigvis ikke bra nok og nei, du må faktisk ikke være fornøyd. Men dere, hvem har sagt at man må være bra nok? Hvorfor er det så viktig? Er det ikke bra at vi alle er forskjellige da? Noen er bra nok til å bli skiskytere på det norske landslaget, andre (inkludert meg selv) er ikke det. Noen har bra nok kropp og utseende til å bli modeller, andre (inkludert meg selv) har ikke det. Eksemplene her også er uendelige. Må jeg virkelig være fornøyd og er jeg virkelig bra nok? Nei, jeg MÅ faktisk ikke det og nei på en del områder er jeg ikke det. Kan det ikke bli okay å ikke være bra nok da? Hva er egentlig galt med det?

Personlig synes jeg å høre at "vær fornøyd, du er bra nok som du er" gjør mer skade enn nytte, selv om det ikke er meningen. Jeg er sliten og lei av å spille et spill ovenfor samfunnet med at jeg er bra nok, for det er jeg faktisk ikke. Og det er helt okay og lov det. Å ikke være bra nok

-Elise Amanda

  Postet: 30.06.2017     Tid: 21:19     Kategori: Let's talk about..     Kommentarer: 3     Copyright ©

DOWN TOWN

God kveld! I dag har jeg fått tatt den første av tre HPV-vaksiner og jeg ble positivt overrasket over hvor lite vond den var! Jeg anbefaler alle som er født mellom 1991-1996 å ta den, vi er jo så heldige at den har blitt gratis for oss nå også! Etter vaksinen tuslet jeg bort til sentrum for å være litt med Anni, som gikk med på å ta antrekksbilder av meg mot at squashen hun kjøpte ble med på noen av bildene. Resultatet ser dere på det første bildet hahah. Sånn går det når man maser litt for mye på å bli tatt bilde av, det går jo omtrent alltid utover Anni eller Andreas. Etter å ha tuslet litt rundt i byen tok jeg bussen hjem for å spise middag hos mormor og besse. Mormor lager alltid så himla god mat og jeg elsker å ha besteforeldrene mine to hus unna oss. Det er så koselig å bo nærme dem og ikke minst er jeg veldig glad for at vi har et så godt og nært forhold! På mandag reiser vi faktisk på tur med dem og det ser jeg veldig frem til!

-Elise Amanda

  Postet: 29.06.2017     Tid: 19:16     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

TOPPTUR

På mandag tok tante meg med på en kjempefin tur! Vi kjørte til Dalen i Telemark og slo opp telt der. Første kvelden og natten var skikkelig kald så vi slet med å sove, men vi kom oss opp tidsnok neste dag til å ta kanalbåten Henrik Ibsen til Lårdal. Båten var utrolig koselig og jeg anbefaler å reise med den hvis noen er i nærheten! Den kjører også i sluser, noe vi ikke fikk oppleve siden vi ikke skulle så langt. Etter å ha gått av båten gikk vi Lårdalstigen og så tilbake til Dalen. Det ble en tur på nesten 2,5 mil og turen tok oss 8 timer. Det var ganske krevende terreng og veldig mye opp/ned forskjellige fjell, men så utrolig fint det var og ikke minst verdt det! Det er forståelig at det heter Lårdalstigen for det var så bratt som en stige omtrent flere etapper av turen. Jeg tok dessverre ikke noen bilder fra det høyeste punktet da det var mot slutten og man kan si at jeg var vell så sliten den siste biten haha. Etter å ha kommet tilbake til campingplassen la vi fra oss sekkene og tuslet til en kro i sentrum for å få i oss litt varm mat. Jeg tror faktisk at pommes frites aldri har smakt så godt før noen gang! I dag våknet vi av at teltet lå midt i solsteika, så da stod vi opp og tok tiden med ro. Spiste, ordnet oss, pakket ned og dro hjem. Det var en kjempefin tur og jeg håper jeg får gått flere toppturer i nærmeste fremtid! Veldig glad for at tante tok meg med på denne turen❤❤-Elise Amanda

  Postet: 28.06.2017     Tid: 19:35     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

KATTUNGENE

For 6 uker og noen dager siden ble den fine pusen vår Molly stolt mamma til fem små nøster. De har blitt ganske store og vi begynner å merke de forskjellige personlighetene. Vi har Hedvig som elsker å dalte etter meg, Nilus som er litt sutrete og redd, Hermine som er minst av alle ungene, men også den aller tøffeste og den som var først ute med alt, Sirius som kan ligge på brystet og kose i evigheter, Amelia som elsker å løpe og leke. De er noen små hjerteknusere hele gjengen og selv om det er en del jobb med de og de er litt pøbler så blir det trist å gi de fra seg. Kattungene er reinraset Maine Coon kattunger (google gjerne rasen, de er nydelige). Typiske for rasen er at de er ekstremt snille, elsker å være sosiale, de ligger ofte med forbeina strakt ut, veldig lekne, lite aggressive, ganske allergivennlige og at de kan bli veldig store. For ikke å glemme at det er verdens beste og herligste katterase! Jeg regnet med at de får fine og litt pompøse navn på stamtavlen sin, men enn så lenge har de fått navn fra Harry Potter. Jeg som har stått for navnevalgene med andre ord hahah:)


Hedvig og mamma Molly

Sirius, Nilus, Hermine og Amelia, Amelia igjen.

En ganske trøtt Hedvig
 

-Elise Amanda
 

  Postet: 27.06.2017     Tid: 17:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

MINE FAVORITTKJOLER


-Elise Amanda

  Postet: 26.06.2017     Tid: 17:00     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

XXX

Jeg fikk testet ut de nye strømpebuksene mine i dag og jeg elsker de allerede! I morgen drar jeg faktisk avgårde på sommerens aller første ferie, sammen med tante. Det tror jeg skal bli utrolig koselig! Vi skal kjøre i tre timer i morgen og campe i telt og på onsdag skal vi gå en tur på åtte timer som ser utrolig fin ut! Kameraet blir selvfølgelig med på turen. Jeg burde egentlig begynne å pakke nå, komme meg i dusjen og ta ut av oppvaskmaskinen. Men kjenner jeg meg selv rett blir jeg ikke ferdig før midnatt. I morgen tenkte jeg forresten å vise dere kattungene, de er så utrolig nydelige!

-Elise Amanda

  Postet: 25.06.2017     Tid: 20:41     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

LIVING ROOM

Gjett hvem som stod opp klokken fem i dag tidlig og begynte å ommøblere stua da? Haha det er så himla typisk meg! Jeg er faktisk litt stolt over meg selv som ikke begynte midt på natten denne gangen. Heldigvis synes Andreas også at det ble bra! Resten av dagen skal bli brukt til det jeg har gjort mest i det siste: bare slappe av. Så tror og håper jeg at jeg er klar til mandag for da reiser jeg avgårde en liten tur med tante. Det gleder jeg meg veldig til! Gardinene henger forresten slik pga solen, både fordi den blender og fordi vinduene fungerer jo omtrent som et drivhus. Håper forresten ikke at noen tar t-skjorten seriøst haha.


 

-Elise Amanda

  Postet: 24.06.2017     Tid: 19:00     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©

STRIPER

God kveld! Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og koser meg med en sjokoladepudding. Det er litt rart å tenke på at jeg er 20 år og foretrekker en rolig fredagskveld med noe godt å spise og en god bok (eller ukeblader, jeg elsker ukeblader!) fremfor fest. Kjæresten min pleier å kalle meg for 90-åringen noen ganger og til tider ser jeg jo poenget hans. Ellers i kveld skal jeg rydde litt, kanskje med en god bok på øret. Under ser dere dagens antrekk. Ganske comfy rett og slett, men det er veldig greit noen ganger det også.


 

-Elise Amanda

  Postet: 23.06.2017     Tid: 20:39     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

NEW IN

Det var jo Larviksdagen i går med en god del tilbud i butikkene, så da var Anniken og jeg en tur på Nordbyen. Det litt ironiske er at det kun er braletten som var på tilbud haha. Jeg fikk med meg en del ting jeg har hatt planer om å kjøpe en stund, det eneste jeg ikke fant var et olaskjørt. De som kjenner meg vet at jeg er veldig skvetten og hun ene som jobber på bikbok er barndomsvenninna mi. Plutselig kom hun rett bak meg og sa bø og jeg skrek så høyt at alle i butikken snudde seg hahha. Jeg holdt jo på å kjøpe noen andre strømpebukser, men heldigvis stod hun i kassa som sa at de har noen jeg vil like bedre og fant de frem. De lå veldig gjemt så det var ikke rart jeg ikke så de og hun hadde helt rett, jeg likte de mye bedre! Senere den dagen ventet jeg på bussen hjem og var i telefonen med pappa. Plutselig dukker Anniken opp foran meg og igjen skvetter jeg og hyler til. Før skvatt jeg aldri, men heldigvis er jeg ikke sååå skvetten som mamma. Hun skvetter jo bare det skyer over, som hun sier. 
genser/nipple covers/strømpebukser/bh  //  bikbok                                                                                          øreringer  //  h&m
 

Lik gjerne facebooksiden min ved å klikke HER, da blir jeg glad!

-Elise Amanda

  Postet: 23.06.2017     Tid: 16:47     Kategori: Mote     Kommentarer: 2     Copyright ©

FRINGES

God ettermiddag! Jeg har døgnet i dag og akkurat nå har jeg vært våken i 27 timer så da gjelder det bare å holde ut noen timer til. Døgnrytmen min har vært helt på bærtur, så jeg krysser fingrene for at dette fikser det. For å holde meg våken dro jeg ut av huset kvart over ni for å ta bussen til kjøpesenteret og møte Anniken der. Det er nemlig Larviksdagen i dag (jeg tror så i alle fall?) så butikkene hadde en god del tilbud! Det skader jo ikke akkurat heller at skattepengene kom i dag. Eller jo, egentlig. Resten skal i alle fall rett inn på sparekonto.

Dagens antrekk ser dere under her og innkjøpet tenkte jeg å vise dere i morgen. Nå blir det litt husarbeid for å holde meg våken forhåpentligvis noen timer til og så hiver jeg nok innpå med litt sjokoladepudding. Det har vært en veldig lang dag, men jeg har hatt det koselig og ikke minst er det fint å vite at døgnrytmen nok er på plass fra og med i morgen!-Elise Amanda

  Postet: 22.06.2017     Tid: 18:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

PARTY

Linjefesten i går var vel omtrent definisjonen av idyll, bare se hvor fint det var! Jeg må også si at jeg er skikkelig imponert over hvor flinke folk var til å finne 50-tallsantrekk, bare se under her. All ære til Helene og de andre som ordnet for å få istand dette! Jeg pleier egentlig ikke å dele så mange hverdagsbilder, men kanskje jeg skal bli bedre til det? 

Jeg har døgnet til i dag siden døgnrytmen min er helt på kjøret, så jeg krysser bare fingrene for at jeg klarer å holde meg våken til tidligst klokken åtte i kveld. Da jeg kom hjem fra linjefesten (jeg dro veldig tidlig og hadde kun med iste som drikke) var jeg skikkelig sulten og gira på litt ordentlig mat. Jeg har jo ikke spist det på en uke på grunn av operasjonen. Så da kjørte jeg på med smertestillende og lagde hjemmelaget pizza. Jeg tror aldri pizza har smakt så godt før noen gang! Til tross for at de smertestillende jeg har fått er magiske gjorde det ganske vondt å spise, men det var SÅ verdt det! De siste nettene nå har jeg ikke drømt om annet enn mat hahah. Spesielt sushi, det MÅ jeg ha så fort dette her er over.


 -Elise Amanda

  Postet: 22.06.2017     Tid: 12:30     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 2     Copyright ©

SOMMERFEST

God kveld! For litt siden kom jeg hjem fra en kjempekoselig sommerfest med linja. På linja mi har vi en egen festkommite og i dag var det klart for skoleårets aller siste fest! Den var hjemme hos ei fra linja og WOW så vakkert det var der! Jeg ble ikke så lenge siden jeg ikke er i form etter å ha tatt mandlene, men jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra. Været var strålende og ikke minst var det utrolig god stemning! Åh jeg synes det er så koselig med linjefester og at hele linja finner på ting sammen. Det var 50-tallstema, men noen passende klær eksisterer ikke i garderoben min så da ble det antrekket under isteden. Jeg kommer til å dele noen flere bilder etterhvert, jeg må bare høre om lov til å dele de først med de som er på bildene:) Kameraet ble brukt litt i overkant mye, men sånn er det når du endelig har et fungerende kamera i hendene igjen haha.
 

  Postet: 21.06.2017     Tid: 22:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

AFTER BEACH

Åhhh gjett hva som kom i posten i dag!♥♥♥ Endelig har jeg et fungerende objektiv igjen! Akkurat nå bobler jeg over av kreativitet og jeg gleder meg masse til å gå helt bananas med kameraet mitt! Hvis jeg får tak i ny fjernutløser og nytt stativ snarest så får dere se mange av mine kreative sider. Antrekksbilder blir det uansett masse av i sommer, jeg må bare smiske litt med kjæresten min og vennene mine. Bildene under her er tatt med kameraet på et bord og hundre forsøk på riktig fokus. Badedrakt har blitt skikkelig inn i år og jeg elsker det! Denne her er fra Gina og den er såååå fin på! Jeg synes ikke at det passet seg helt med bare den på, så da slang jeg en shorts over. Jeg gleder meg til å bruke den masse i sommer!

Natten til i dag ble en veldig lang og vond natt. Jeg er egentlig en person som ikke blir flau over så mye og hvorfor skal det egentlig være flaut å snakke om noe så naturlig som kroppen? På kvelden i går fikk jeg de vondeste magesmertene noen sinne som gikk i runder. Det var så vondt at jeg hylte, var ute av stand til å røre på meg, kastet opp og ut fra baken kom det masse blod. Det var utrolig skremmende fordi det var så himla vondt og ikke minst alt blodet. Andreas ringte legevakten som ville ha meg ned, men siden jeg var ute av stand til å røre på meg så gikk jo ikke det. Det endte faktisk med at jeg ble hentet av ambulansen og kjørt til Tønsberg. Sykepleierne og legen var utrolig snille og hjelpsomme heldigvis! Det viste seg at det var en kombinasjon av smertestillende jeg fikk etter mandlene hadde vært alt for sterke for kroppen min og at jeg samtidig hadde vært farlig lenge forstoppet. Så jeg fikk en del smertestillende intravenøst og smertene ga seg heldigvis til slutt! Det er virkelig de vondeste smertene jeg noen sinne har opplevd. Jeg fikk beskjed av de om å prøve å drikke mye fremover og ta avføringspiller lenge før det går så langt. Så det var dagens blogginnlegg, litt om kamera og litt om blodig avføring hahah. Men helt seriøst: vi må slutte å være så flaue og sjenerte over slike ting.-Elise Amanda

  Postet: 20.06.2017     Tid: 18:25     Kategori: Foto - hverdag     Kommentarer: 6     Copyright ©

ANTREKK VS ANTREKK

Heihei!❤ Akkurat nå ligger jeg i senga uten å klare å snakke. Halsen er så vond etter operasjonen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, så kommunikasjonen mellom A og meg foregår halvveis på tegnspråk og halvveis på at jeg prøver å forklare med kroppsspråk og hendene. Jeg gleder meg veldig til det her er over for å si det sånn! Heldigvis fikk jeg med meg noen sterke smertestillende og jeg gleder meg til de kicker inn igjen! De hjelper i alle fall litt! Enn så lenge har jeg funnet frem noen tidligere antrekk. Hvilket liker du best?-Elise Amanda

  Postet: 18.06.2017     Tid: 14:47     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

INSTA LATELY

God kveld dere! Åhhh nå lover jeg bedre bilder fremover, jeg har nemlig akkurat bestilt meg nytt objektiv!! Jeg gleder meg helt vilt til å motta det i posten! Klønete som jeg er har jeg ødelagt to slike objektiv før *kremt*, men nå skal jeg være enda mer forsiktig!

Dagen i dag har blitt brukt på sykehuset hvor jeg har fjernet mandlene for andre gang. Jupp, du leste helt riktig! Jeg fjernet de rett før jeg skulle begynne på barneskolen, men har likevel slitt med ekstremt mange halsbetennelser i året og vært ganske sikker på at det har vært en del resten igjen på høyre side. Etter at legen fortalte meg at bare i vinter hadde de registrert 6 halsbetennelser på meg ble vi enige om å henvise meg til øre/nese/hals som da bekreftet mine mistanker. Det er ikke så lenge siden han da sendte henvisning til sykehuset for å fjerne det og allerede i dag var dagen her! Jeg har hatt veldig flaks med datoen, det var jo etter eksamen er ferdig, men før sommerferien setter inn for fult. Nå er jeg ikke rusa på morfin lengre og det kjenner jeg for å si det sånn, men heller disse smertene her i 1-2 uker enn svært mange halsbetennelser hele tiden. Anniken har vært så utrolig grei at hun har vært med meg hele dagen og det setter jeg så uendelig stor pris på! Det har jo også vært en mye lenger dag for henne enn meg, jeg lå jo tross alt to og en halv time i narkose. Så om ikke så alt for lenge er jeg nok på beina igjen og forhåpentligvis får jeg et liv uten så mye sykdom. Dere aner ikke hvor godt det skal bli!

@eliseamandan hvis du vil følge
 

  Postet: 16.06.2017     Tid: 21:53     Kategori: Diverse     Kommentarer: 3     Copyright ©

SOMMERKVELD

Åh for en fin og spontan kveld det var i går! Jeg kjedet meg hjemme og så ringte Jørgen for å høre om jeg ville bli med å ta en kopp kaffe. Hvorfor ikke, tenkte jeg og hev på meg noen klær og gikk avgårde. Kaffe ble byttet ut med øl og vin på brygga og en plutselig plan om å spise middag ute, før jeg måtte løpe videre for en avtale med Anniken. I mellomtiden møtte kjæresten min Jørgen og etterhvert kom Anniken, jeg og Maud ned også til pakkhuset hvor de satt. Der ble det kjempegod mat, koselig stemning og noe godt i glasset. På veien hjem gikk vi forbi Bølgen kulturhus og Andreas sier at han fikk plutselig veldig lyst til å dra på kino, noe jeg også fikk plutselig lyst til. Så da vandret vi inn dit og spurte om det gikk en film nå og det startet en ny film om 15 minutter så da så vi den gitt. Jeg trenger flere slike kvelder med sol, spontanitet, gode venner og god mat. Det skal det uten tvil bli flere av i sommer!

  Postet: 13.06.2017     Tid: 15:25     Kategori: Diverse     Kommentarer: 1     Copyright ©

11.06.17

Egentlig så føles det ikke som sommer i det hele tatt. Det er søndag og jeg tusler rundt i koseklær og tøfler mens regnet danser på utsiden. I dag er en sånn dag som jeg vil bruke på biblioteket og kanskje også på cafè for meg selv. Skrive, lese, regn og te hører liksom sammen hånd i hånd. Jeg har jo bestandig vært så glad i å skrive, men i det siste har jeg vært så dårlig på å ta meg tid til det. Da jeg gikk på ungdomsskolen synes jeg den beste dagen i løpet av hele året var dagen det var norsktentamen. Å kunne bruke en hel dag på å drømme seg bort, skrive og spise godteri gjorde ikke akkurat meg noe. Men nå er det søndag, så alt er stengt. Jeg tror kanskje jeg slenger på meg en jakke etterpå, prøver å finne laderen til iPod'en min og går meg en tur med musikk på øret. Det er fint det.
(beklager for kvaliteten på de to siste bildene forresten)

-Elise Amanda

  Postet: 11.06.2017     Tid: 15:36     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 0     Copyright ©

HVORDAN KOMME NED I SPAGATEN FORT

Hei! Her kommer en liten video fra meg igjen og jeg håper dere liker den. Hvis det er noen som har forslag til videoer jeg kan lage så er det bare å kommentere forslaget under. Hvis du abonnerer på youtubekanalen min blir jeg veldig glad ❤  Den finner du vet å klikke på videoen eller ved å søke opp Elise Amanda på youtube. Jeg håper videoen faller i smak og at det kan være til hjelp for noen av dere.
 


 

  Postet: 08.06.2017     Tid: 19:22     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

I SOMMER SKAL JEG...

God kveld! Nå er det alt for lenge siden sist og det går dessverre lang tid mellom hver gang. For gjett hvem som ikke har fått fingeren ut og ikke fikset objektivet sitt ennå? Joda, det er meg det. Siden sist har katten vår Molly fått fem herlige kattunger og jeg er ferdig med eksamen. Jeg kom opp i matte skriftlig og jeg ber til høyere makter om at jeg ikke strøk.Jeg ville også si at jeg ikke lager dette innlegget for å skryte, jeg setter ekstremt pris på alt og vet at jeg er veldig veldig heldig. Det er jo også så gøy å lese slike innlegg på andre blogger synes jeg! So here we go:

❤På sommerleiren til Unge Venstre med mange fantastiske mennesker. Åhh jeg gleder meg virkelig! Dette blir mitt andre år på sommerleir og jeg tror at dette året blir minst like bra om ikke bedre

❤Stavernfestivalen med kjæresten min og en del andre venner! Jeg er så heldig at jeg får tredagers VIP festivalpass av kjæresten min til bursdagen min i år! Det er jo en helt syk gave og jeg klarer nesten ikke vente!

❤London! I slutten av sommerferien drar ei venninne og jeg til London. Det blir min aller første ordentlige utenlandstur med ei venninne og jeg tror det skal gå kjempefint! På planen står i alle fall shopping, se en musikal og mye annet! Vi blir borte i tre netter og planen er tidlig opp hver dag for å rekke mest mulig. Bildene under er fra sist jeg var i London som var i 2012.

Riga med besteforeldrene mine, lillebroren min og kjæresten min. Jeg er utrolig heldig som har besteforeldre som tar oss med på tur! I tillegg er de veldig sporty for alderen og alltid hyggelig å være med. Skal vi opp 7 etasjer og tar trappene så er det mormor som er på toppen først. Flaut, men sant. Og mormor er noen og sytti. Vi fikk faktisk velge mellom å bli med de på Kiel-tur med color magic/fantasy, Gdansk eller Riga, men valget falt på Riga da det alltid er spennende å oppleve nye steder❤Ellers på planen står hyttetur med en jentegjeng på hytta til Simone (som endelig kommer hjem etter 1 år i USA, herregud som jeg gleder meg til å se henne igjen!!), mest sannsynlig en tur til Sverige for å besøke tante og onkel på campingen og noe som ikke er helt avklart ennå.Hva skal du i sommer?

  Postet: 05.06.2017     Tid: 23:33     Kategori: Diverse     Kommentarer: 2     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise
hits