hits

VEGANSK MEAL PREP - 7 DAGER

God helg dere! N tenkte jeg dele den frste matlagingsvideoen jeg har laget med dere! Den ble ikke helt vellykket og det gikk litt fort i svingene merket jeg etter ha filmet, men da vet jeg hva jeg kan endre p til neste gang. Jeg tenkte f filmet en til (og litt bedre) video i lpet av sommeren med en vegetarisk ukesmeny hvor alle dager er forskjellige og hvor middagene er studentbudsjettvennlige. Hres det spennende ut? 
 
I morgen drar jeg forresten til Mallorca og jeg gleder meg s mye! N gjenstr det bare pakke det siste + ordne litt her hjemme fr vi drar og s er vi klare! Det blir nok ikke s mye svn p meg i natt, for jeg gleder meg s mye! Jentene vre (kattene) blir jo hjemme, men to venninner av meg som de liker godt skal passe dem, s jeg tenker de ogs kommer til kose seg! Neste gang jeg oppdaterer her er enten p flyplassen eller Mallorca. h som jeg gleder meg!!
 


-Elise Amanda

    Postet: 23.06.2018     Tid: 15:09     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 2     Copyright

OUTFIT + DINNER PT. 3

God lrdag dere! Da var det p tide med en ny slik post. Synes dere forresten det er rart kombinere en oppskrift og antrekk slik? Jeg synes det fungerer p en eller annen mte. Antrekket er grsdagens og middagen er fra tidligere denne uken. Jeg anbefaler virkelig denne suppen, den er s god! I gr var jeg og s p russerevyen og jeg er utrolig imponert! Det ble en del bilder, s jeg har litt av en jobb gjre i dag. Da jeg kom hjem stod en kompis av meg i full sving p kjkkenet og jeg hev meg p, en time senere ble det middag her hjemme med 6 stykker til bords. Utover kvelden ble det noe godt i glasset og spilling av blant annet alias og politisk ukorrekt. Jeg vet ikke hva det er med brettspill, men det er jo bare s koselig? Og selv om jeg var i seng relativt tidlig fikk jeg ikke sove fr etter klokken seks p morningen.. Formen er ganske grei i dag egentlig og om noen timer blir det trening. Ha en fin lrdag!


Til suppa trenger du: en boks kokosmelk ❤ en terning grnnsaksbuljong ❤ salt, pepper og chili ❤ ca en pakke gulrtter ❤ en stor gul lk ❤ 2-3 store hvitlksfedd ❤ like mye vann som kokosmelk ❤ 


Slik gjr du: kutt lken og stek den i en mellomvarm kjele med olje til den blir blank, tilsett s opphakkede hvitlksfedd og gulrtter i terninger og stek noen minutter til. Etter det heller du i kokosmelk, fyller kokosnttboksen med vann og heller oppi det ogs, en terning grnnsaksbuljong og krydderet. La det koke til gulrttene er mre og kjr s hele suppa med stavmikser. La suppa koke 2 minutter til og s er den serveringsklar ❤ Dette er en av mine favorittsupper! 

-Elise Amanda

    Postet: 07.04.2018     Tid: 14:19     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright

Tirsdag

God kveld!♥ Vet dere hva som passer utrolig drlig akkurat n? At jeg har blitt syk. Det begynte med at jeg var litt smuggen p sndag og i gr var det mye verre. Til tross for det kom jeg meg p skolen og en dansetime p dansestudioet etter det (siste klarte jeg ikke). Utover kvelden og natten var jeg p valgvake og formen bare stupte. Dagen i dag har gtt til 30 minnutters behandling da jeg ikke klarte mer og s rett til legen. Det viser seg at det er virus og at de ikke kan gjre noe med det. S her hjemme gr det ned p te i hykant og litt smertestillende. Hele ansiktet mitt er hovent, halsen full av blemmer, bihulene verker som bare det, feber, sinssykt vonde ledd, smerter i hele kroppen og tett nese som bare renner og renner, for ikke glemme at det fles ut som om jeg har lpt maraton bare ved g opp trappa hjemme. Jeg fikk beskjed av legen om holde meg hjemme noen dager, men det er s vanskelig holde seg borte fra skolen! Jeg hper bare at jeg slipper lettere unna enn de andre som har dette viruset for tiden da de fleste ligger syke i tre uker. Det har jeg bare ikke tid til! Men vre syk er dessverre ikke s mye jeg fr gjort noe med, s jeg fr holde ut. Akkurat n er jeg helt utkjrt, men fr jeg tar kvelden blir det en episode eller to med "Game of trones" med kjresten + strikke videre p genseren jeg holder p strikke.

Det sier vel ogs seg selv at jeg ikke har ftt tatt noen bilder i dag, s jeg viser noen bilder fra forrige uke som jeg aldri fikk postet. Et lite middagstips:) Kjempeenkelt lage, tar kort tid, nringsrikt og ikke minst godt! Jeg regner med at det sier seg selv hvordan man lager det og man kan selvflgelig variere med alt man vil av grnnsaker. Vi hadde mer til, men det kom ut p bordet etter bildene ble tatt.





...

    Postet: 15.09.2015     Tid: 21:59     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright

Oppskrift-lrdag

N er det en liten stund siden jeg har kommet med en oppskrift og denne gangen blir det en oppskrift pfylt paprika. Denne her er veldig enkel lage, men tar dessverre litt tid. Det positive er at dette her smaker like godt dagen etter og er en kjempegod lunsj ta med seg p skole eller jobb. Du kan egentlig fylle paprikaen med hva du vil, men dette er en av mine favoritter for tiden. Dette trenger du for lage 2 fylte paprikaer:

tre paprika♥en tomat♥150g risottoris♥halv grnnsaksbuljong♥en gul lk♥to-tre sopp♥mais♥salt♥pepper♥karrikrydder

Begynn med gylne lken i en stekepanne med litt olje, samtidig som du varmer opp buljongterning og med vann i en kjele. Nr lken har blitt gyllen tilsetter du risottorisen og blander den godt inn slik at risen blir helt gylden. Tilsett litt av buljongvska og rr godt. Vska skal tilsettes jevnlig slik at risen koker i den, men vr obs p at vska ikke skal fylle hele stekepanna. Stek sopp og tomat sammen i en egen stekepanne og bland s dette inn i risottoen. Sett ovnen p 200 grader i mellomtiden. Husk helle p mer vske, nr risen har kokt i 20 minutter ca s er den ferdig. De siste minuttene av koketiden til risottoen tilsetter du 1 hakket paprika og nsket mengde mais. Smak deg til mengden med salt, pepper og karrikrydder som du skal tilsette n. Kutt av toppene p paprikaene og rens dem for fr (anbefaler kjpe noen paprikaer som str godt forresten) og fyll paprikaene med risottoen. Stekes i ovnen i 30 minutter, men etter 20 minutter kan du gjerne legge noen osteskiver p toppen av paprikaene om du liker det.

Hper det smaker!




...

    Postet: 15.08.2015     Tid: 17:25     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 7     Copyright

Oppskriftlrdag:veggisburger med rotgrnnsaker

God kveld! N sitter jeg nydusjet i sofaen med en varm koppteetter endelig vre ferdig med f ting p plass i leiligheten (bare noen f smting som mangler), kjempedeilig! Morgendagen blir brukt p pakke og s ta turen til besteforeldrene mine, jeg drar jo til Polen med dem p tirsdag! Vi skal opp klokken 05.00 s derfor sover jeg over hos dem s det er litt strre hp for at jeg klarer st opp haha. Er det noe jeg er drlig p s er det st opp!

Jeg tenkte dele en oppskrift p en middag som vi hadde i gr, denne retten ble supergod! Bedresent enn aldri vel?Fremgangsbilder blir det ikke denne gangen da dette er spass lett lage, selv om det tar litt tid. Aller frst fant jeg en oppskrift p hamburgerbrd og bakte hamburgerbrd ut i fra denne, bare med glutenfritt mel. N er det veldig forskjellig jobbe med vanlig mel og glutenfritt, s disse ble litt vel kompakte. Deretter kuttet jeg opp bteter i bter, gulrot, stpotet og pastinakk og la dette i en ildfast form med masse olje, salt, pepper, 4 store hvitlksfedd og 1/2 rd chilli. Hvis jeg husker rett s stod dette i ovnen i ca 35 minutter p 225 grader. Mens det i ovnen var p sitt siste stekte jeg opp vegetarburgere. Vanligvis ville jeg nok hatt ost p burgerne, men det hadde vi ikke, s det ble lk. Uansett: Velbekomme!





S maten god ut? Noe jeg burde sjekke ut i Gdansk?

...

    Postet: 21.06.2015     Tid: 23:27     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright

Oppskriftlrdag: vegansk pizza

God lrdagskveld! Jeg regner med at de fleste av dere liker pizza og pizza er jo perfekt lrdagsmiddag! Vanligvis lager jeg vegetarpizza til meg med grnnsaker, ost og vegetarkjtt, men denne gangen ble det vegansk istedenfor. Den ble kjempegod s den er virkelig anbefale! Det virker litt som om mange er redde for prve spise vegansk eller vegetarisk og jeg forstr virkelig ikke hvorfor, hva har man tape? Jeg utfordrer derfor alle til spise minst en vegansk middag i lpet av neste uke, s lykke til! Pizzaen tar ikke lang tid lage, den smaker superdigg og ekstra pluss for at den er mye sunnere en vanlig pizza om du gjr som meg lasser p med grnt.


Pizzabunn kan man lage selv etter nsket oppskrift da pizzabunner er naturlig veganske. Etter at jeg hadde laget deigen og plassert den i en langpanne s smrte jeg p tomatpurr, men du kan ogs bruke ketchup, funker bra det ogs!


Dette er da grnnsakene jeg brukte, men du kan egentlig bruke hva du vil. Jeg er fan av denne kombinasjonen + helst ananas p ogs. Ta derfor p nsket grnnsaker, men helst en del forskjellig da pizzaen blir ekstremt kjedelig med to ting p. Pizzaen stekes etter anvist p oppskriften p pizzabunnen som du bruker.


Jeg serverte med asparges, paprika og mais til + maldonsalt, pepper og sitronsaft over. Velbekomme!

...

    Postet: 06.06.2015     Tid: 21:52     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 4     Copyright

DIY

..rundstykker! God kveld! Jeg tror ikke at s mange av dere vet det, men siden jeg ikke kan spise ting med gluten i s er det himla dyrt handle mat uten gluten p butikken. Det er ogs en av grunnene til at jeg som regel lager mat fra bunnen av, matvareprodusenter er s flinke til stappe gluten i alt mulig rart, noe som virkelig er kjipt! Spesielt bakst er dyrt, men hei, hjemmebakt smaker uansett mye bedre? Derfor ble det hjemmelagde rundstykker til middagen i kveld og de har gtt ned p hykant hos bde kjresten og meg. Noen lagde jeg uten noe topping, men de med topping er toppet med gresskarkjerner og maldonsalt, kjempegod kombinasjon!

Som dere kanskje har lagt merke til har jeg ftt endret designet litt i dag og tusen takk til Eirin for god hjelp med det! Jeg vet ikke om dere husker det, men TV2 postet to artikler om meg for en stund siden som dere kan finne ved klikke HERog HER. Jeg skriver der blant annet om en psykiatrisk dgnavdeling som heter Post A og dit skal jeg i morgen p en mte. De leste artiklene og nsket snakke med meg for hre om hva de kan forbedre! Kjempefint at de tar tak i det, s det mtet i morgen gleder jeg meg faktisk litt til og jeg har veldig mye p hjertet. S er det jo alltid koselig se dem igjen ogs, de var jo en stor del av livet mitt i flere r.


Dette er fr rundstykkene ble stekt, jeg glemte ta bilder fra da de var ferdige. De ble veldig gode!






Lager du ofte mat fra bunnen av?

...

    Postet: 03.06.2015     Tid: 21:18     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 0     Copyright

It`s all about the food

Mat er veldig viktig, man trenger det for f i seg nring, for at kroppen skal fungere og mat er ogs ofte forbundet med sosiale sammenkomster og kos. Jeg har ftt intrykk av at de fleste som er p min alder og bor alene er veldig flinke til kjpe noe som omtrent er ferdig laget og som gr raskt varme opp. Men med tanke p at jeg er pescetarianer (spiser ikke kjtt eller fugl, men jeg spiser fisk), har cliaki og er laktoseintollerant s er det ikke bare bare finne ferdig mat i butikken som jeg faktisk kan spise. Laktosen er det ikke s nye p, men likevel er det en stor utfordring med de to andre tingene. Heldigvis er jeg veldig glad i lage mat! Derfor blir omtrent all maten jeg spiser laget fra bunn av. Alt fra sauser og protein, til brd.

Jeg tenkte begynne poste matoppskrifter her en gang i uken og alt kommer til vre kjttfritt og glutenfritt, men det betyr ikke at maten ikke er god av den grunn, tvert om! Hvis det er noen spesielle retter dere nsker oppskrift p s er det bare skrike ut, s skal jeg prve s godt jeg kan. Enn s lenge kan dere se litt p middager fra den siste tiden, det ser godt ut ikke sant?


fritert torsk, btpoteter og salat - grnnsaker, villris, laks og chillisaus - vegetarboller, potetstappe og grnnsaker - vegetarkylling, saus og ris - vegetarkebab, btpoteter, bernaise - wok og ris - vegetarkylling, pasta, brokkoli og ostesaus - ovnsbakt laks, pasta, fltesaus og grnnsaker - vegetarhamburger med ost og brd


vegetarpizza - bacalao med min egen vri - grnn pastasalat med masse krydder - marinert vegetarkylling, ris og brokkoli - pasta, tomatsaus med grnnsaker og vegetarboller - tunfisksalat - soyamarinert grillet laks, hvitlksdressing, potetgull og salat - wok med ris og marinert scampi - indisk gryte lagd med ris, krydder, ananas, vegetarkylling og grnnsaker.


Den frste oppskriften jeg skal dele er en oppskrift p brent kjrlighet som vi hadde til middag igr. Jeg glemte selvflgelig ta bilde underveis, men det skal jeg huske neste gang. Denne retten er ganske lett lage, men smaker kjempegodt! Den kan ogs lett gjres om til en vegansk rett.

Ingredienser:
-1 kg poteter
-2 dl melk
-salt/pepper/muskat (smak til)
-revet ost
-2 spiseskjeer med smr
-6-8 vegetarplser
-smr til steking

Frst setter du stekeovnen p 225 grader. Potetene m skrelles og kuttes opp for s koke i usaltet vann til de blir myke. Nr potetene har kokt heller du av vannet og moser dem. Rr sinn melk og krydder, for deretter rre inn smret. Kutt opp vegetarplsene og stek de i en panne med smr til de fr en fin stekeskorpe. Deretter blander du plsene inn i potetstappa og legger alt i en ildfast form. Riv ost og str den over og la det steke til osten p toppen har smeltet og ftt den fargen du nsker p osten. Kjempegodt servere med salat og sprstekt lk til. Velbekomme!



Vil du se flere oppskrifter?

...

    Postet: 24.05.2015     Tid: 15:05     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright

noen ste sm

Hei! Idag skal jeg feire familiebursdagen min og derfor bakte jeg cupcakes igr, ble de ste? Disse her er fulle av sukker og alt mulig annet, men til gjengjeld s er de supergode!

...

    Postet: 25.08.2013     Tid: 14:03     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 11     Copyright

lunch









Mango, blbr, kiwi og popcorn er veldig godt spise ved siden av hverandre, dere burde prve! Hva spiste du til lunch idag?

...

    Postet: 30.03.2013     Tid: 17:20     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright

270213





Lenge siden sist! Blogglysten har ikke vrt helt p topp i det siste og ei heller motivasjonen. Hvis dere liker havregrt burde dere prve ut (babyhavre)grt med mangsmak (det er sm mangobiter oppi), den er nemlig supergod! Ellers har det gtt mye i varm fun light idag, hper p snart bli frisk. Det er foresten veldig koselig at noen av dere legger merke til at jeg har vrt borte

    Postet: 27.02.2013     Tid: 20:20     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 5     Copyright

slitsomt


Hallo! Idag prvde jeg utfordre en del av tvangen, jeg sliter nemlig veldig med tvang rundt mltider. Det er vel i hovedsak tre ting: bestikk, servise og antall. Bestikket m ha en flat ende, helt fullstendig flat, med mindre det er barnebestikk. Barnebestikk gr helt fin an spise med, det samme gjr skjeer med firkantede ender, som jeg sier. Derfor kjpte jeg store barneskjeer idag, p lik strrelse i lengden som en vanlig skje, bare at ja.. du ser jo det er en barneskje. Jeg klarte det i alle fall og det er jeg skikkelig stolt over! Det er nemlig ganske flaut spise med andre med denne tvangen, for alle andre sitter der med kniv og gaffel, nr jeg selv ofte sitter med en t-skje. Jeg vet ikke helt hvorfor denne tvangen oppstod, men etter ha tenkt litt har jeg kommet frem til hva det kan vre: da jeg var innlagt p psykiatrisk i to mneder fant jeg det etterhvert trygt spise der og gjett hvilke type bestikk de hadde der? Bestikk med helt flate ender. Nr jeg tenker etter var det ogs p rundt dette tidspunktet tvangen begynte ogs. Det ble jo ikke sett p som noe problem der, for det var jo det eneste bestikket som var der. Frst da jeg kom hjem begynte det bli tvangspreget og er fortsatt veldig det. Selv om jeg jukset litt idag s har jeg klart et stort skritt!

Den andre utfordringen var spise av noe annet enn tallerken og/eller barneservise (har min egen hylle p kjkkenet med barneservise, jeg). Derfor kjpte jeg mine egne boller igr og gjett hvem som klarte spise av den! Igjen, ja.. jeg jukset litt, sklen har "barnestrrelse", men likevel. Jeg klarte det! Etterhvert tenkte jeg bytte ut barneserviset med boller og asjetter og prve ke de gradvis i strrelse. Dette her hres kanskje ekstremt merkelig ut, noe det for s vidt er. Tvang er krevende, ufrivillig og ja.. tvang, rett og slett. Det er kjempeslitsomt og det koster mere krefter enn hva man skulle tro.

Den siste tvangen som er ille rundt mltider venter jeg litt med utfordre meg i: alt m g opp i tallet seks. I sklen var det 6 ntter/frukt gange X, alts gr det opp i seks fordi det er i seksgangen. I noen tilfeller deler jeg opp maten, slik at jeg kan spise den i seks biter, eller seks munnfuller gange X. Det er ogs andre mter ting gr opp i seks p, jeg tror bare at jeg ikke klarer forklare det helt. Dette er ganske slitsomt, noe som gjelder all tvang, tror jeg. All den tvangen jeg sliter med har p en eller annen mte sammenheng med spiseforstyrrelsen, noen ganger kan sammenhengen vre vanskelig se, men den er der. Tvang er heller ikke noe man tar fri fra eller glemmer, den tar ikke pause og eneste mte bli kvitt den p er jobbe mot/med den.

Jeg sliter ogs med annen type tvang, der den ene gikk alle i huset p nervene (virkelig! men vi har funnet en "lsning", i alle fall her hjemme). Det er spass mye fortelle at jeg ikke orker skrive om det n. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare det med tvang, for det er bare noe som M gjres. Det er jo ikke logisk i det hele tatt, noe som gjr det vanskelig forst. Jeg visste ikke helt hvilken kategori jeg skulle publisere dette innlegget i, om det skulle bli personlig eller mat/oppskrifter. Jeg valgte mat, for akkurat dette har spass mye med mat gjre.

Maten dere ser ovenfor er foresten yoghurtntter (det er supergodt!), trkede aprikoser, trket banan, mandler og valntter + ett stort glass med fun light med limesmak.

    Postet: 19.02.2013     Tid: 20:30     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 5     Copyright

#cupcakes







550D + 50mm f/1.8 II Day 179

S disse gode ut? Jeg bakte de istad og n er det ingen igjen (ta det med ro, det er ikke jeg som har spist opp alle). Jeg brukte for frste gang et slikt cupcake-brett og virkelig.. for en stor forskjell! Anbefaler virkelig ta turen innom Nille n, der selger de dem for under femti kroner! De fine roseformene er ogs derifra.

    Postet: 12.02.2013     Tid: 22:05     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright

girly


Jeg bakte cupcakes istad og jeg tenkte ta de med p dansingen til jentene etter at vi var ferdig trene. Dette er foresten samme oppskrift som jeg har lagt ut fr, eneste "forskjellen" denne gangen er at vi hverken hadde spryteposer eller plastikposer til frostingen. Prvde med matpapir, men som dere ser.. det funket ikke s bra. Gikk hull over alt i den, heldigvis pvirker det ikke smaken. S de gode ut og vil dere ha flere bilder?

    Postet: 12.02.2013     Tid: 17:33     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 8     Copyright

fastelavnsdagen






550D + 50mm f/1.8 II Day 177

Disse laget mormor til besse idag p ikke-faste lavnsdagen (h, har jeg ikke god humor?). Hos pappa hadde vi kvister med fjr i, skulle gjerne ha tatt bilde av dem hadde det bare vrt litt lysere. Lillebroren min og jeg overnattet hos besteforeldrene vres fra igr til idag, det var koselig! Idag har jeg ogs vrt og sett p det gamle hndballaget mitt spille kamp, artig! Hva har du gjort idag?

    Postet: 10.02.2013     Tid: 20:36     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 5     Copyright

lunch




550D + 50mm f/1.8 II Day 175

Havregryn i en bolle, tilsett passe mengde vann, inn i mikroen og nr den er varm er det bare ta den ut og spise den med f.eks. eple/pre-lettsyltety og kanel slik jeg gjorde. I kopper har jeg varm Fun Light vannmelonsaft. Tar ikke lang tid lage, det er veldig lett lage og det smaker godt. Jeg tror det ogs gr an koke det opp i en kjele med melk, men det bruker aldri jeg gjre. Vil dere ha flere lunch-tips? :3

    Postet: 08.02.2013     Tid: 11:43     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 7     Copyright

cookies


Det ble etterspurt oppskrift p cookies og disse her tror jeg er noe av det beste jeg har smakt! Oppskriften fikk jeg av Jenny som jeg danser med, hun har nemlig baket disse flere ganger som vi har kost oss med i garderoben mellom dansetimene. Vi jentene hadde en avtale fr p at vi skulle bake noe ta med annenhver gang. Disse er i alle fall favorittene mine!

Du trenger:
4 dl hvetemel, 1/2 ts bakepulver, 1/2 ts salt, 100 gram smeltet smr, 2 dl brunt sukker, 1 dl vanlig sukker, 1 ss vaniljesukker, 1 egg, 1 eggeplomme, lys kokesjokolade( knus opp i sm biter).
Slik gjr du: blant hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker. Rr inn brunt sukker og vanlig sukker, fr du blander inn det vte. Husk at deigen skal ha pepperkakekonsistens, s et lurt tips kan vre bruke kjkkenmaskin. Sett ovnen p 165 grader. Stekes i ca 15 min og avkjles p rist. Det blir ca 12 cookies.

Hvis det er noen andre ting dere nsker oppskrift p s fortell det gjerne, s skal jeg gjre s godt jeg kan. Jeg kan ogs dele oppskrifter p SF-venlig mat hvis noen nsker det? Det begynte foresten sn oen f sekunder etter at jeg gikk ut for ta bildene, men det var fint.

    Postet: 03.02.2013     Tid: 17:21     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 10     Copyright

lunch




Masse, masse agurk, mais, tomat og fun light saft med jordbrsmak. Takk til dere som kom med lunchtips! Jeg er ute etter flere tips, men jeg tler ikke melk og jeg spiser ikke kjtt eller gelatin. Rop gjerne ut hvis dere har flere lunch-tips, s kan jeg lage et innlegg med det, hvis det er nskelig?

    Postet: 31.01.2013     Tid: 19:31     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright

food








Det jeg tenker aller mest p om dagen er mat. Det er ganske slitsomt, men man blir p en mte vandt med det, samtidig ikke. Hva tenker du mest p?

    Postet: 28.01.2013     Tid: 19:07     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright

oppskrifter




Jeg har tenkt til begynne legge ut oppskrifter p mat, kaker, cupcakes og lignende, fordi jeg synes det er gy bake og lage mat. Derfor lurte jeg p om dere har noen spessielle nsker? Jeg opprettet ogs en ny kategori p bloggen: mat/oppskrifter. Hper dere liker det! :3

    Postet: 27.01.2013     Tid: 19:30     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 7     Copyright
Elise Amanda. 18 r.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforesprsel
Copyrighted Elise