hits

OUTFIT + DINNER PT. 3

God lørdag dere! Da var det på tide med en ny slik post. Synes dere forresten det er rart å kombinere en oppskrift og antrekk slik? Jeg synes det fungerer på en eller annen måte. Antrekket er gårsdagens og middagen er fra tidligere denne uken. Jeg anbefaler virkelig denne suppen, den er sååååå god! I går var jeg og så på russerevyen og jeg er utrolig imponert! Det ble en del bilder, så jeg har litt av en jobb å gjøre i dag. Da jeg kom hjem stod en kompis av meg i full sving på kjøkkenet og jeg hev meg på, en time senere ble det middag her hjemme med 6 stykker til bords. Utover kvelden ble det noe godt i glasset og spilling av blant annet alias og politisk ukorrekt. Jeg vet ikke hva det er med brettspill, men det er jo bare så koselig? Og selv om jeg var i seng relativt tidlig fikk jeg ikke sove før etter klokken seks på morningen.. Formen er ganske grei i dag egentlig og om noen timer blir det trening. Ha en fin lørdag!


Til suppa trenger du: en boks kokosmelk ❤ en terning grønnsaksbuljong ❤ salt, pepper og chili ❤ ca en pakke gulrøtter ❤ en stor gul løk ❤ 2-3 store hvitløksfedd ❤ like mye vann som kokosmelk ❤ 


Slik gjør du: kutt løken og stek den i en mellomvarm kjele med olje til den blir blank, tilsett så opphakkede hvitløksfedd og gulrøtter i terninger og stek noen minutter til. Etter det heller du i kokosmelk, fyller kokosnøttboksen med vann og heller oppi det også, en terning grønnsaksbuljong og krydderet. La det koke til gulrøttene er møre og kjør så hele suppa med stavmikser. La suppa koke 2 minutter til og så er den serveringsklar ❤ Dette er en av mine favorittsupper! 

-Elise Amanda

  Postet: 07.04.2018     Tid: 14:19     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright ©

Tirsdag

God kveld!♥ Vet dere hva som passer utrolig dårlig akkurat nå? At jeg har blitt syk. Det begynte med at jeg var litt småuggen på søndag og i går var det mye verre. Til tross for det kom jeg meg på skolen og en dansetime på dansestudioet etter det (siste klarte jeg ikke). Utover kvelden og natten var jeg på valgvake og formen bare stupte. Dagen i dag har gått til 30 minnutters behandling da jeg ikke klarte mer og så rett til legen. Det viser seg at det er virus og at de ikke kan gjøre noe med det. Så her hjemme går det ned på te i høykant og litt smertestillende. Hele ansiktet mitt er hovent, halsen full av blemmer, bihulene verker som bare det, feber, sinssykt vonde ledd, smerter i hele kroppen og tett nese som bare renner og renner, for ikke å glemme at det føles ut som om jeg har løpt maraton bare ved å gå opp trappa hjemme. Jeg fikk beskjed av legen om å holde meg hjemme noen dager, men det er så vanskelig å holde seg borte fra skolen! Jeg håper bare at jeg slipper lettere unna enn de andre som har dette viruset for tiden da de fleste ligger syke i tre uker. Det har jeg bare ikke tid til! Men å være syk er dessverre ikke så mye jeg får gjort noe med, så jeg får holde ut. Akkurat nå er jeg helt utkjørt, men før jeg tar kvelden blir det en episode eller to med "Game of trones" med kjæresten + strikke videre på genseren jeg holder på å strikke. 

Det sier vel også seg selv at jeg ikke har fått tatt noen bilder i dag, så jeg viser noen bilder fra forrige uke som jeg aldri fikk postet. Et lite middagstips:) Kjempeenkelt å lage, tar kort tid, næringsrikt og ikke minst godt! Jeg regner med at det sier seg selv hvordan man lager det og man kan selvfølgelig variere med alt man vil av grønnsaker. Vi hadde mer til, men det kom ut på bordet etter bildene ble tatt.

...

  Postet: 15.09.2015     Tid: 21:59     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright ©

Oppskrift-lørdag

Nå er det en liten stund siden jeg har kommet med en oppskrift og denne gangen blir det en oppskrift på fylt paprika. Denne her er veldig enkel å lage, men tar dessverre litt tid. Det positive er at dette her smaker like godt dagen etter og er en kjempegod lunsj å ta med seg på skole eller jobb. Du kan egentlig fylle paprikaen med hva du vil, men dette er en av mine favoritter for tiden. Dette trenger du for å lage 2 fylte paprikaer:

tre paprika♥en tomat♥150g risottoris♥halv grønnsaksbuljong♥en gul løk♥to-tre sopp♥mais♥salt♥pepper♥karrikrydder

Begynn med å gylne løken i en stekepanne med litt olje, samtidig som du varmer opp buljongterning og med vann i en kjele. Når løken har blitt gyllen tilsetter du risottorisen og blander den godt inn slik at risen blir helt gylden. Tilsett litt av buljongvæska og rør godt. Væska skal tilsettes jevnlig slik at risen koker i den, men vær obs på at væska ikke skal fylle hele stekepanna. Stek sopp og tomat sammen i en egen stekepanne og bland så dette inn i risottoen. Sett ovnen på 200 grader i mellomtiden. Husk å helle på mer væske, når risen har kokt i 20 minutter ca så er den ferdig. De siste minuttene av koketiden til risottoen tilsetter du 1 hakket paprika og ønsket mengde mais. Smak deg til mengden med salt, pepper og karrikrydder som du skal tilsette nå. Kutt av toppene på paprikaene og rens dem for frø (anbefaler å kjøpe noen paprikaer som står godt forresten) og fyll paprikaene med risottoen. Stekes i ovnen i 30 minutter, men etter 20 minutter kan du gjerne legge noen osteskiver på toppen av paprikaene om du liker det.

Håper det smaker!
...

  Postet: 15.08.2015     Tid: 17:25     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 7     Copyright ©

Oppskriftlørdag:veggisburger med rotgrønnsaker

God kveld! Nå sitter jeg nydusjet i sofaen med en varm kopp te etter å endelig være ferdig med å få ting på plass i leiligheten (bare noen få småting som mangler), kjempedeilig! Morgendagen blir brukt på å pakke og så ta turen til besteforeldrene mine, jeg drar jo til Polen med dem på tirsdag! Vi skal opp klokken 05.00 så derfor sover jeg over hos dem så det er litt større håp for at jeg klarer å stå opp haha. Er det noe jeg er dårlig på så er det å stå opp!

Jeg tenkte å dele en oppskrift på en middag som vi hadde i går, denne retten ble supergod! Bedre sent enn aldri vel? Fremgangsbilder blir det ikke denne gangen da dette er såpass lett å lage, selv om det tar litt tid. Aller først fant jeg en oppskrift på hamburgerbrød og bakte hamburgerbrød ut i fra denne, bare med glutenfritt mel. Nå er det veldig forskjellig å jobbe med vanlig mel og glutenfritt, så disse ble litt vel kompakte. Deretter kuttet jeg opp båteter i båter, gulrot, søtpotet og pastinakk og la dette i en ildfast form med masse olje, salt, pepper, 4 store hvitløksfedd og 1/2 rød chilli. Hvis jeg husker rett så stod dette i ovnen i ca 35 minutter på 225 grader. Mens det i ovnen var på sitt siste stekte jeg opp vegetarburgere. Vanligvis ville jeg nok hatt ost på burgerne, men det hadde vi ikke, så det ble løk. Uansett: Velbekomme!

Så maten god ut? Noe jeg burde sjekke ut i Gdansk?

...

  Postet: 21.06.2015     Tid: 23:27     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright ©

Oppskriftlørdag: vegansk pizza

God lørdagskveld! Jeg regner med at de fleste av dere liker pizza og pizza er jo perfekt lørdagsmiddag! Vanligvis lager jeg vegetarpizza til meg med grønnsaker, ost og vegetarkjøtt, men denne gangen ble det vegansk istedenfor. Den ble kjempegod så den er virkelig å anbefale! Det virker litt som om mange er redde for å prøve å spise vegansk eller vegetarisk og jeg forstår virkelig ikke hvorfor, hva har man å tape? Jeg utfordrer derfor alle til å spise minst en vegansk middag i løpet av neste uke, så lykke til! Pizzaen tar ikke lang tid å lage, den smaker superdigg og ekstra pluss for at den er mye sunnere en vanlig pizza om du gjør som meg å lasser på med grønt.


Pizzabunn kan man lage selv etter ønsket oppskrift da pizzabunner er naturlig veganske. Etter at jeg hadde laget deigen og plassert den i en langpanne så smørte jeg på tomatpurrè, men du kan også bruke ketchup, funker bra det også!


Dette er da grønnsakene jeg brukte, men du kan egentlig bruke hva du vil. Jeg er fan av denne kombinasjonen + helst ananas på også. Ta derfor på ønsket grønnsaker, men helst en del forskjellig da pizzaen blir ekstremt kjedelig med to ting på. Pizzaen stekes etter anvist på oppskriften på pizzabunnen som du bruker.


Jeg serverte med asparges, paprika og mais til + maldonsalt, pepper og sitronsaft over. Velbekomme!

...

  Postet: 06.06.2015     Tid: 21:52     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 4     Copyright ©

DIY

..rundstykker! God kveld! Jeg tror ikke at så mange av dere vet det, men siden jeg ikke kan spise ting med gluten i så er det himla dyrt å handle mat uten gluten på butikken. Det er også en av grunnene til at jeg som regel lager mat fra bunnen av, matvareprodusenter er så flinke til å stappe gluten i alt mulig rart, noe som virkelig er kjipt! Spesielt bakst er dyrt, men hei, hjemmebakt smaker uansett mye bedre? Derfor ble det hjemmelagde rundstykker til middagen i kveld og de har gått ned på høykant hos både kjæresten og meg. Noen lagde jeg uten noe topping, men de med topping er toppet med gresskarkjerner og maldonsalt, kjempegod kombinasjon!

Som dere kanskje har lagt merke til har jeg fått endret designet litt i dag og tusen takk til Eirin for god hjelp med det! Jeg vet ikke om dere husker det, men TV2 postet to artikler om meg for en stund siden som dere kan finne ved å klikke HER og HER. Jeg skriver der blant annet om en psykiatrisk døgnavdeling som heter Post A og dit skal jeg i morgen på en møte. De leste artiklene og ønsket å snakke med meg for å høre om hva de kan forbedre! Kjempefint at de tar tak i det, så det møtet i morgen gleder jeg meg faktisk litt til og jeg har veldig mye på hjertet. Så er det jo alltid koselig å se dem igjen også, de var jo en stor del av livet mitt i flere år.


Dette er før rundstykkene ble stekt, jeg glemte å ta bilder fra da de var ferdige. De ble veldig gode!


Lager du ofte mat fra bunnen av?

...

  Postet: 03.06.2015     Tid: 21:18     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 0     Copyright ©

It`s all about the food

Mat er veldig viktig, man trenger det for å få i seg næring, for at kroppen skal fungere og mat er også ofte forbundet med sosiale sammenkomster og kos. Jeg har fått intrykk av at de fleste som er på min alder og bor alene er veldig flinke til å kjøpe noe som omtrent er ferdig laget og som går raskt å varme opp. Men med tanke på at jeg er pescetarianer (spiser ikke kjøtt eller fugl, men jeg spiser fisk), har cøliaki og er laktoseintollerant så er det ikke bare bare å finne ferdig mat i butikken som jeg faktisk kan spise. Laktosen er det ikke så nøye på, men likevel er det en stor utfordring med de to andre tingene. Heldigvis er jeg veldig glad i å lage mat! Derfor blir omtrent all maten jeg spiser laget fra bunn av. Alt fra sauser og protein, til brød.

Jeg tenkte å begynne å poste matoppskrifter her en gang i uken og alt kommer til å være kjøttfritt og glutenfritt, men det betyr ikke at maten ikke er god av den grunn, tvert om! Hvis det er noen spesielle retter dere ønsker oppskrift på så er det bare å skrike ut, så skal jeg prøve så godt jeg kan. Enn så lenge kan dere se litt på middager fra den siste tiden, det ser godt ut ikke sant?


fritert torsk, båtpoteter og salat - grønnsaker, villris, laks og chillisaus - vegetarboller, potetstappe og grønnsaker - vegetarkylling, saus og ris - vegetarkebab, båtpoteter, bernaise - wok og ris - vegetarkylling, pasta, brokkoli og ostesaus - ovnsbakt laks, pasta, fløtesaus og grønnsaker - vegetarhamburger med ost og brød


vegetarpizza - bacalao med min egen vri - grønn pastasalat med masse krydder - marinert vegetarkylling, ris og brokkoli - pasta, tomatsaus med grønnsaker og vegetarboller - tunfisksalat - soyamarinert grillet laks, hvitløksdressing, potetgull og salat - wok med ris og marinert scampi - indisk gryte lagd med ris, krydder, ananas, vegetarkylling og grønnsaker.


Den første oppskriften jeg skal dele er en oppskrift på brent kjærlighet som vi hadde til middag igår. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde underveis, men det skal jeg huske neste gang. Denne retten er ganske lett å lage, men smaker kjempegodt! Den kan også lett gjøres om til en vegansk rett.

Ingredienser:
-1 kg poteter
-2 dl melk
-salt/pepper/muskat (smak til)
-revet ost
-2 spiseskjeer med smør
-6-8 vegetarpølser
-smør til steking

Først setter du stekeovnen på 225 grader. Potetene må skrelles og kuttes opp for så å koke i usaltet vann til de blir myke. Når potetene har kokt heller du av vannet og moser dem. Rør så inn melk og krydder, for deretter å røre inn smøret. Kutt opp vegetarpølsene og stek de i en panne med smør til de får en fin stekeskorpe. Deretter blander du pølsene inn i potetstappa og legger alt i en ildfast form. Riv ost og strø den over og la det steke til osten på toppen har smeltet og fått den fargen du ønsker på osten. Kjempegodt å servere med salat og sprøstekt løk til. Velbekomme!Vil du se flere oppskrifter?

...

  Postet: 24.05.2015     Tid: 15:05     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 1     Copyright ©

noen søte små

Hei! Idag skal jeg feire familiebursdagen min og derfor bakte jeg cupcakes igår, ble de søte? Disse her er fulle av sukker og alt mulig annet, men til gjengjeld så er de supergode!

...

  Postet: 25.08.2013     Tid: 14:03     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 11     Copyright ©

lunch

Mango, blåbær, kiwi og popcorn er veldig godt å spise ved siden av hverandre, dere burde prøve! Hva spiste du til lunch idag?

...

  Postet: 30.03.2013     Tid: 17:20     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright ©

270213

Lenge siden sist! Blogglysten har ikke vært helt på topp i det siste og ei heller motivasjonen.  Hvis dere liker havregrøt burde dere prøve ut (babyhavre)grøt med mangsmak (det er små mangobiter oppi), den er nemlig supergod! Ellers har det gått mye i varm fun light idag, håper på å snart bli frisk. Det er foresten veldig koselig at noen av dere legger merke til at jeg har vært borte 

  Postet: 27.02.2013     Tid: 20:20     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 5     Copyright ©

slitsomt


Hallo! Idag prøvde jeg å utfordre en del av tvangen, jeg sliter nemlig veldig med tvang rundt måltider. Det er vel i hovedsak tre ting: bestikk, servise og antall. Bestikket må ha en flat ende, helt fullstendig flat, med mindre det er barnebestikk. Barnebestikk går helt fin an å spise med, det samme gjør skjeer med firkantede ender, som jeg sier. Derfor kjøpte jeg store barneskjeer idag, på lik størrelse i lengden som en vanlig skje, bare at ja.. du ser jo det er en barneskje. Jeg klarte det i alle fall og det er jeg skikkelig stolt over! Det er nemlig ganske flaut å spise med andre med denne tvangen, for alle andre sitter der med kniv og gaffel, når jeg selv ofte sitter med en t-skje. Jeg vet ikke helt hvorfor denne tvangen oppstod, men etter å ha tenkt litt har jeg kommet frem til hva det kan være: da jeg var innlagt på psykiatrisk i to måneder fant jeg det etterhvert trygt å spise der og gjett hvilke type bestikk de hadde der? Bestikk med helt flate ender. Når jeg tenker etter var det også på rundt dette tidspunktet tvangen begynte også. Det ble jo ikke sett på som noe problem der, for det var jo det eneste bestikket som var der. Først da jeg kom hjem begynte det å bli tvangspreget og er fortsatt veldig det. Selv om jeg jukset litt idag så har jeg klart et stort skritt!

Den andre utfordringen var å spise av noe annet enn tallerken og/eller barneservise (har min egen hylle på kjøkkenet med barneservise, jeg). Derfor kjøpte jeg mine egne boller igår og gjett hvem som klarte å spise av den! Igjen, ja.. jeg jukset litt, skålen har "barnestørrelse", men likevel. Jeg klarte det! Etterhvert tenkte jeg å bytte ut barneserviset med boller og asjetter og prøve å øke de gradvis i størrelse. Dette her høres kanskje ekstremt merkelig ut, noe det for så vidt er. Tvang er krevende, ufrivillig og ja.. tvang, rett og slett. Det er kjempeslitsomt og det koster mere krefter enn hva man skulle tro.

Den siste tvangen som er ille rundt måltider venter jeg litt med å utfordre meg i: alt må gå opp i tallet seks. I skålen var det 6 nøtter/frukt gange X, altså går det opp i seks fordi det er i seksgangen. I noen tilfeller deler jeg opp maten, slik at jeg kan spise den i seks biter, eller seks munnfuller gange X. Det er også andre måter ting går opp i seks på, jeg tror bare at jeg ikke klarer å forklare det helt. Dette er ganske slitsomt, noe som gjelder all tvang, tror jeg. All den tvangen jeg sliter med har på en eller annen måte sammenheng med spiseforstyrrelsen, noen ganger kan sammenhengen være vanskelig å se, men den er der. Tvang er heller ikke noe man tar fri fra eller glemmer, den tar ikke pause og eneste måte å bli kvitt den på er å jobbe mot/med den.

Jeg sliter også med annen type tvang, der den ene gikk alle i huset på nervene (virkelig! men vi har funnet en "løsning", i alle fall her hjemme). Det er såpass mye å fortelle at jeg ikke orker å skrive om det nå. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal forklare det med tvang, for det er bare noe som MÅ gjøres. Det er jo ikke logisk i det hele tatt, noe som gjør det vanskelig å forstå. Jeg visste ikke helt hvilken kategori jeg skulle publisere dette innlegget i, om det skulle bli personlig eller mat/oppskrifter. Jeg valgte mat, for akkurat dette har såpass mye med mat å gjøre. 

Maten dere ser ovenfor er foresten yoghurtnøtter (det er supergodt!), tørkede aprikoser, tørket banan, mandler og valnøtter + ett stort glass med fun light med limesmak. 

  Postet: 19.02.2013     Tid: 20:30     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 5     Copyright ©

#cupcakes550D + 50mm f/1.8 II Day 179

Så disse gode ut? Jeg bakte de istad og nå er det ingen igjen (ta det med ro, det er ikke jeg som har spist opp alle). Jeg brukte for første gang et slikt cupcake-brett og virkelig.. for en stor forskjell! Anbefaler virkelig å ta turen innom Nille nå, der selger de dem for under femti kroner! De fine roseformene er også derifra.

  Postet: 12.02.2013     Tid: 22:05     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright ©

girly


Jeg bakte cupcakes istad og jeg tenkte å ta de med på dansingen til jentene etter at vi var ferdig å trene. Dette er foresten samme oppskrift som jeg har lagt ut før, eneste "forskjellen" denne gangen er at vi hverken hadde sprøyteposer eller plastikposer til frostingen. Prøvde med matpapir, men som dere ser.. det funket ikke så bra. Gikk hull over alt i den, heldigvis påvirker det ikke smaken. Så de gode ut og vil dere ha flere bilder?

  Postet: 12.02.2013     Tid: 17:33     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 8     Copyright ©

fastelavnsdagen


550D + 50mm f/1.8 II Day 177

Disse laget mormor til besse idag på ikke-faste lavnsdagen (åh, har jeg ikke god humor?). Hos pappa hadde vi kvister med fjær i, skulle gjerne ha tatt bilde av dem hadde det bare vært litt lysere. Lillebroren min og jeg overnattet hos besteforeldrene våres fra igår til idag, det var koselig! Idag har jeg også vært og sett på det gamle håndballaget mitt spille kamp, artig! Hva har du gjort idag?

  Postet: 10.02.2013     Tid: 20:36     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 5     Copyright ©

lunch
550D + 50mm f/1.8 II Day 175

Havregryn i en bolle, tilsett passe mengde vann, inn i mikroen og når den er varm er det bare å ta den ut og spise den med f.eks. eple/pære-lettsyltetøy og kanel slik jeg gjorde. I kopper har jeg varm Fun Light vannmelonsaft. Tar ikke lang tid å lage, det er veldig lett å lage og det smaker godt. Jeg tror det også går an å koke det opp i en kjele med melk, men det bruker aldri jeg å gjøre. Vil dere ha flere lunch-tips? :3

  Postet: 08.02.2013     Tid: 11:43     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 7     Copyright ©

cookies


Det ble etterspurt oppskrift på cookies og disse her tror jeg er noe av det beste jeg har smakt! Oppskriften fikk jeg av Jenny som jeg danser med, hun har nemlig baket disse flere ganger som vi har kost oss med i garderoben mellom dansetimene. Vi jentene hadde en avtale før på at vi skulle bake noe å ta med annenhver gang. Disse er i alle fall favorittene mine!

Du trenger:
4 dl hvetemel, 1/2 ts bakepulver, 1/2 ts salt, 100 gram smeltet smør, 2 dl brunt sukker, 1 dl vanlig sukker, 1 ss vaniljesukker, 1 egg, 1 eggeplomme, lys kokesjokolade( knus opp i små biter).
Slik gjør du: blant hvetemel, salt, bakepulver og vaniljesukker. Rør inn brunt sukker og vanlig sukker, før du blander inn det våte. Husk at deigen skal ha pepperkakekonsistens, så et lurt tips kan være å bruke kjøkkenmaskin. Sett ovnen på 165 grader. Stekes i ca 15 min og avkjøles på rist. Det blir ca 12 cookies.

Hvis det er noen andre ting dere ønsker oppskrift på så fortell det gjerne, så skal jeg gjøre så godt jeg kan. Jeg kan også dele oppskrifter på SF-venlig mat hvis noen ønsker det? Det begynte foresten å snø oen få sekunder etter at jeg gikk ut for å ta bildene, men det var fint.

  Postet: 03.02.2013     Tid: 17:21     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 10     Copyright ©

lunch
Masse, masse agurk, mais, tomat og fun light saft med jordbærsmak. Takk til dere som kom med lunchtips! Jeg er ute etter flere tips, men jeg tåler ikke melk og jeg spiser ikke kjøtt eller gelatin. Rop gjerne ut hvis dere har flere lunch-tips, så kan jeg lage et innlegg med det, hvis det er ønskelig?

  Postet: 31.01.2013     Tid: 19:31     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright ©

food
Det jeg tenker aller mest på om dagen er mat. Det er ganske slitsomt, men man blir på en måte vandt med det, samtidig ikke. Hva tenker du mest på?

  Postet: 28.01.2013     Tid: 19:07     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 9     Copyright ©

oppskrifter
Jeg har tenkt til å begynne å legge ut oppskrifter på mat, kaker, cupcakes og lignende, fordi jeg synes det er gøy å bake og lage mat. Derfor lurte jeg på om dere har noen spessielle ønsker? Jeg opprettet også en ny kategori på bloggen: mat/oppskrifter. Håper dere liker det! :3

  Postet: 27.01.2013     Tid: 19:30     Kategori: Mat/oppskrifter     Kommentarer: 7     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise