NEW IN

Det var jo Larviksdagen i går med en god del tilbud i butikkene, så da var Anniken og jeg en tur på Nordbyen. Det litt ironiske er at det kun er braletten som var på tilbud haha. Jeg fikk med meg en del ting jeg har hatt planer om å kjøpe en stund, det eneste jeg ikke fant var et olaskjørt. De som kjenner meg vet at jeg er veldig skvetten og hun ene som jobber på bikbok er barndomsvenninna mi. Plutselig kom hun rett bak meg og sa bø og jeg skrek så høyt at alle i butikken snudde seg hahha. Jeg holdt jo på å kjøpe noen andre strømpebukser, men heldigvis stod hun i kassa som sa at de har noen jeg vil like bedre og fant de frem. De lå veldig gjemt så det var ikke rart jeg ikke så de og hun hadde helt rett, jeg likte de mye bedre! Senere den dagen ventet jeg på bussen hjem og var i telefonen med pappa. Plutselig dukker Anniken opp foran meg og igjen skvetter jeg og hyler til. Før skvatt jeg aldri, men heldigvis er jeg ikke sååå skvetten som mamma. Hun skvetter jo bare det skyer over, som hun sier. 
genser/nipple covers/strømpebukser/bh  //  bikbok                                                                                          øreringer  //  h&m
 

Lik gjerne facebooksiden min ved å klikke HER, da blir jeg glad!

-Elise Amanda

  Postet: 23.06.2017     Tid: 16:47     Kategori: Mote     Kommentarer: 2     Copyright ©

xmas

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Jeg har nedtelling på mobilen til første desember, til det er juleferie og til julaften, så man kan si at jeg gleder meg litt! Jeg kan nesten ikke vente med å pynte til jul og er det noe jeg er så er det et skikkelig julemenneske! Jeg elsker alt som har med julen å gjøre og det er favorittårstiden min. I den anledning har jeg satt sammen en liten inspo collage til dere, håper dere liker den♥ Jeg lagde jo en slik en i høst også, men denne her er mye mer vinterinspirert.

Snart skal vi til bestemoren til Andreas for å spise middag, men før det skal jeg rydde litt her hjemme. Dere hører fra meg litt senere i kveld og da tenkte jeg også å vise dere dagens antrekk. 

vinter

 ...

  Postet: 22.11.2015     Tid: 15:04     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

She looked like autumn

Hei fininger!♥♥ Endelig begynner jeg å bli litt bedre! Jeg var dessverre fortsatt ikke bra nok til å dra på skolen, men i morgen skal vi samle inn penger til et barnehjem i Peru og jeg er veldig sikker på at jeg skal klare det! Regner med å være mye bedre i morgen da det går riktig vei, i verste fall så kjører jeg på med litt smertestillende. Hvis det er noen som er i Larvik sentrum på formiddagen i morgen og har lyst på litt kake eller gi et bidrag så kom gjerne innom Meny. Jeg oppfordrer forresten alle til å enten gi et bidrag eller å være med å gå under TV-aksjonen i år. Det virker ikke som om det er så mange som bryr seg om den som om fjordårets, men jeg tror det kommer litt av uvitenhet. Søk det opp så får man lest litt mer og da skjønner man at pengene går til en veldig god sak! Regnskogen er veldig viktig for milløet vårt og ikke minst for alle de som faktisk bor der. 

Over til noe helt annet, det er vel ikke bare jeg som elsker at man kan tulle seg inn i varme strikkegensere på høsten? Jeg har satt sammen et lite inspirasjonsantrekk som er veldig typisk meg og noe jeg fint kunne gått med. Jeg føler ikke helt for å stille opp på kameraet i dag da jeg ennå ikke er frisk. Det som er så fint med høst er at man kan gå i litt varme og fine klær, uten å fryse ihjel. Ok, så er det ganske kaldt om dagen, ihvertfall her jeg bor, men det funker. Dere ser det hvite gulvet? Åh jeg elsker virkelig at andre etasje hvor vi bor så er alt helt hvitt! Både gulv, vegger og tak, det er så fint! 
Ville du gått med dette?

...

  Postet: 14.10.2015     Tid: 20:37     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

autumn wanties

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg satte sammen klær slik, det er vel tre år siden tenker jeg. Denne gangen satte jeg sammen noen klær som jeg håper inspirerer dere nå som det er høst. Jeg hadde i alle fall ikke takket nei til å ha noe av dette i klesskapet mitt! Stilen min har forandret seg veldig gjennom årene, visste dere for eksempel at i åttendeklasse så var det svarte tyllskjørt, stripete hettejakker, rutete bukser, sløyfer, svart bustet hår på toppen og masse eyeliner som gjaldt her i gården? Det sier seg vel selv hva slags stil jeg hadde.. Jeg har alltid gått i hva jeg selv liker uten å tenke på hva andre mener og heldigvis har jeg hatt full frihet da jeg bodde hjemme til å gå i min egen stil. Akkurat nå føler jeg at jeg virkelig har funnet min stil, hva jeg liker og ikke minst hva som kler meg. Sløyfene og tyllskjørtene er for lengst lagt bort. Det er spennende å se hvordan ens egen stil forandrer seg opp gjennom årene, for ikke å glemme hvordan det forandrer seg med hva man synes er pent. Klærna under er helt min stil. Noe under du likte og hvordan har din stil forandret seg?autumn@carmabell polyvore
...
  Postet: 25.09.2015     Tid: 15:15     Kategori: Mote     Kommentarer: 1     Copyright ©

Summer wants

Nå er vi jo inne i sommermånedene selv om det kanskje ikke føles helt ut som det. Men i klesbutikkene har sommerklærna kommet for fult og det er jo så utrolig mye fint i butikkene nå! Selv er jeg litt for svak når det kommer til nettshopping og litt for flink til å klikke ting hjem i postkassen. Det er så lett å klikke ting hjem når man sitter på dataen på kvelden, plutselig er det så sinnsykt mye som frister! Jeg regner med at flere av dere kjenner dere igjen i det? Uansett så fant jeg masse fint på sheinside og under her kan dere se noen av mine favoritter. Man skal ikke se helt bortifra at jeg kommer til å klikke noe av det hjem.. Men det er alltid gøy med noen nye sommerklær!

Hvit blondekjole HER - Nydelig sommerkjole/tunika HER - Hvit croptop  HER

Mintgrønt skjørt HER - Kjempesøt shorts med fine detaljer HER  - Kul denimshorts her HER

Genser med blomsterprint HER - Hvit genser med blomsterprint HER - Jumpsuit med roser HER

 Skal jeg lage flere slike innlegg med klær fra andre butikker? Noe du fikk lyst på?

...

  Postet: 04.06.2015     Tid: 19:16     Kategori: Mote     Kommentarer: 4     Copyright ©

new in


Jeg bestilte dette + en t-skjorte (som dere kan se i gårsdagens antrekk) på h&m for noen dager siden og det tok ikke lang tid før jeg fikk sms og henting på posten. Den grå kjolen med de svarte armene kan dere se i dagens antrekk. Ellers er det en kjole med svaler på, en mintgrønn bukse og en rosa genser med hvite armer. Alt er faktisk fra barneavdelingen, bortsett fra t-skjorten (herreavdelingen) og svalekjolen(dameavdelingen). Anbefaler dere å ta en titt på h&m sine nettsider, det er utrolig mye salg der! Alt dette, inklusivt frakt kom på under 400 kr!


  Postet: 19.01.2013     Tid: 21:28     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

favoritt?

Hvilket antrekk likte du best?

...

  Postet: 19.12.2012     Tid: 21:55     Kategori: Mote     Kommentarer: 12     Copyright ©

new in


Jeg var en liten tur på senteret istad hvor jeg kjøpte to tights, tynne strømpebukser er nemlig noe jeg må gi slipp på. Bor jo tross alt i kalde Norge. Fine?

...

  Postet: 13.11.2012     Tid: 16:25     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

new


Kjøpte også to smykker til, en snøkule, en sekk, en hettegenser, sko og noen skolisser. Mere kommer jeg ikke på i farten. Kjolen er foresten superfin på og er i rosa.

...

  Postet: 09.10.2012     Tid: 19:30     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

the rise and the fallElsker den nye t-skjorta mi fra herreavdelingen på h&m! Tror den er noe av det som kommer til å bli brukt mest fremover, for å si det sånn. Jeg kjøpte også en tekopp som ikke blir varm på utsiden og med drikkelokk + en kjole. Dagen idag er egentlig ganske dårlig, men nok om det. Husk at jeg har spørsmålsrunde, innlegget finner du lenger ned på bloggen.

...

  Postet: 19.09.2012     Tid: 14:03     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

1-2-3

1,2,3_by eliseamanda

Hvilket antrekk likte du best?

...

  Postet: 06.09.2012     Tid: 18:13     Kategori: Mote     Kommentarer: 9     Copyright ©

august
Din favoritt? Setter også pris på hvis noen vil like DENNE siden.

... 

  Postet: 21.08.2012     Tid: 21:49     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

New
...

  Postet: 27.06.2012     Tid: 21:44     Kategori: Mote     Kommentarer: 9     Copyright ©

Style


...

  Postet: 18.06.2012     Tid: 14:49     Kategori: Mote     Kommentarer: 8     Copyright ©

Falling down
Blondetopp fra bikbok og skjerf fra Cubus. Like?

...

  Postet: 13.06.2012     Tid: 22:05     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

Innkjøp 120612

Kom nå nettopp hjem fra en liten shoppingtur med moren min. Kjøpte ikke så mye spessielt, mest helt basic ting. Veldig fornøyd likevel! Tror nok dere får se noe av det i et outfit imorgen, så følg med! 

...

  Postet: 12.06.2012     Tid: 20:33     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

New westKlipte av armene på en genser som begynte å bli for kort på armene. Den ble MYE finere som vest enn som genser og jeg kommer nok til å bruke denne masse fremover! 

... 

  Postet: 09.06.2012     Tid: 17:02     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

Spikes


Noen som vet hvor man får kjøpt noen lignende (og billigere) sko som de øverste?

...

  Postet: 02.06.2012     Tid: 12:02     Kategori: Mote     Kommentarer: 15     Copyright ©

BLOMSTER I HÅRET


Jeg gleder meg til å bruke denne her masse i sommer! Både med helt rett hår og skrå pannelugg, med bølger og med krøller. Denne sommeren skal bli bra, mye bedre enn i fjor! Det har nemlig jeg bestemt.

...

  Postet: 05.05.2012     Tid: 17:35     Kategori: Mote     Kommentarer: 8     Copyright ©

INNKJØP

Da har jeg endelig fått et fint maxiskjørt i garderopen min! Dere får nok se det bedre etterhvert, jeg kommer nok til å bruke det en god del. Det ble også en søt blomsterkrans/blomsterhårbånd på meg. Fint, eller hva?

...

  Postet: 04.05.2012     Tid: 17:10     Kategori: Mote     Kommentarer: 8     Copyright ©

MIN STIL FØR OG NÅ
Det er så utrolig rart å se på bilder fra i høst, jeg har forandret meg så utrolig mye! Endelig begynner jeg å føle at jeg har funnet min egen stil, hva som er meg. Bildene ovenfor er fra i høst og bildet til nedenfor er fra i år. Jeg ser også at jeg virker litt eldre og har en litt mer moden og gjennomført stil nå. Hvis dere blar tilbake i arkivet mitt finner dere enda eldre og flere bilder. Likte du best stilen min før eller nå?

...

  Postet: 02.05.2012     Tid: 16:49     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

DETTE ER MEG OG DETTE ER MIN STIL!
Bildedryss av forskjellige outfits fra i år, kanskje jeg får inspirasjonen tilbake nå? Dette er i alle fall min stil og så lenge jeg kan huske har jeg gått i akkurat det jeg vil gå i. Hva andre mener har jeg egentlig ikke brydd meg noe om, men det betyr ikke at jeg ikke syntes det er hyggelig hvis noen kommer med noen hyggelige kommentarer! Jeg vet det er så utrolig mange der ute som egentlig har en utrolig kul stil, men som er for redd til å følge den, redd for hva andre kommer til å mene. Vet du hva? Gjør det! Følg din egen stil, etterhvert vil man også merke at man blir mye tryggere på seg selv! Jeg har ofte vært den som skiller meg ut når det kommer til klær og stil og svært, svært få ganger har jeg fått negative kommentarer, tilbakemeldinger eller blikk. Kjør din egen stil og tør å være deg selv! 

...

  Postet: 27.04.2012     Tid: 22:04     Kategori: Mote     Kommentarer: 9     Copyright ©

SOME RED DETAILS IN MY HAIR


Hårpynten er kanskje litt for stor for hodet mitt, men det gjør egentlig ikke noe, for jeg liker den. Jeg har blitt utrolig glad i røde detaljer, det er så fint! Det er egentlig et kjede fra Glitter som jeg har klart å ryke, så det ble kortere og etter det har jeg tatt det som ble igjen av kjedet og brettet det i to. Håret mitt er ganske tynt som dere ser, men det har jeg bare meg selv å takke for.

...

  Postet: 22.04.2012     Tid: 15:58     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

BLACK`N WHITENagler er fint og secondhand høytlivshortser er også fine. Sammen blir det utrolig kult. Jeg har tenkt til å gjøre ett eller annet på lomma bak, men vet ikke helt hva ennå. I skrivende øyeblikk sitter jeg og spiser krokanis, det er godt. Butikkene er stengt idag, så de hadde ikke akkurat kjempestort utvalg. Det gjør ikke noe. Idag er jeg sykere enn igår, utrolig kjedelig egentlig. Nå skal jeg spille sims og spise litt mere is.

...

  Postet: 09.04.2012     Tid: 16:29     Kategori: Mote     Kommentarer: 4     Copyright ©

NYTT INN I GARDEROBEN
Jeg kjøpte meg en tubetopp/korsettopp/magetopp/kall-det-hva-du-vil-topp istad. Jeg har lett etter en lenge og endelig fant jeg en som falt helt i smak! Tenker nok at jeg tar den på meg imorgen og tar outfitbilder, så da får dere se litt bedre bilder enn speilbilder.

-Elise

  Postet: 21.03.2012     Tid: 21:13     Kategori: Mote     Kommentarer: 2     Copyright ©

SPACE T-SHIRTVerdens kuleste t-skjorte så jeg i butikken idag! Da var det jo sykt typisk meg å glemme igjen pengene, så den får bli med meg hjem en annen dag. Men ha den, det skal jeg i alle fall! Et lite tips; ikke ta bilder i et prøverom med en 50mm linse, det er nemlig ikke så lett.

-Elise

  Postet: 21.03.2012     Tid: 18:47     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

EN SHORTS - TRE ANTREKK

Her om dagen satt jeg sammen flere antrekk der alle hadde samme shorts. Antrekkene er eksempler på hvordan jeg ville ha kombinert shortsen. Selv har jeg en favoritt, men vil høre hva dere syntes først. Favoritt; 1,2 eller 3?

-Elise

  Postet: 13.03.2012     Tid: 20:40     Kategori: Mote     Kommentarer: 20     Copyright ©

Stem på meg - få to kommentarerJeg hadde satt kjempestor pris på om dere gadd å stemme på meg (og kanskje dele linken...?) i DENNE (<-Link) Konkuransen! Det er EF sin "modell for en dag" og det hadde vært så supergøy å vinne! Antrekket over er det jeg deltar med, så det er bare å se etter det. Stem i så fall på det første bildet, jeg klarte å laste opp to ganger med et uhell...

Har du stemme på meg + få to kommentarer tilbake eller ønsker du meg bare lykke til?

-Elise

  Postet: 27.02.2012     Tid: 18:24     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

Nytt smykke; Fjær

Jeg kjøpte meg et nytt smykke i en butikk på båten. Hva syntes du om det?

-Elise

  Postet: 27.02.2012     Tid: 15:34     Kategori: Mote     Kommentarer: 3     Copyright ©

Can you see me in the dark?


Legg merke til de enkle, men fine detaljene. Et enkelt sølvsmykke av et kors, selv om jeg ikke er kristen. Sterk farge på leppene, bare for å skille seg litt ut. Detaljer er fine og det er de som bestemmer hele antrekket. De små detaljene, men som man likevel legger merke til. Fine, er de ikke?

-Elise 

  Postet: 26.02.2012     Tid: 17:51     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

Outfit Details


Smykke//Glitter  korsett//bikbok  skjorte//Cubus  shorts//Cubus  strømpebukse//Lindex

Like or dislike?

-Elise 

  Postet: 26.02.2012     Tid: 10:22     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

Blue, blue or blue

Jeg kjøpte meg en genser igår siden jeg trengte en varm genser. Nå i vår er det jo in med knæsje farger og butikkene sprenger snart av fargerike plagg. Selv er jeg ikke sånn kjempefan av det, så var det jo omtrent umulig å finne en varm genser som ikke var knæsj. Jeg fant heldigvis denne fine, blå genseren på Cubus.

Like or dislike?

-Elise

  Postet: 12.02.2012     Tid: 13:11     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

Korscanon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 69

Nytt yndlingssmykke! Dette ble kjøpt på Glitter for noen dager siden og jeg har allerede funnet ut at dette er mitt nye yndligssmykke. Veldig enkelt, men med noen få fine detaljer. Selv om jeg ikke er kristen, så syntes jeg slike smykker er fine.

-Elise

  Postet: 11.02.2012     Tid: 19:31     Kategori: Mote     Kommentarer: 9     Copyright ©

Sneak peek

canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 56

Tidligere har jeg lagt ut noen dårlige bilder av ballkjolen min, så her kommer bilder med litt mere ordentlige detaljer. Kjolen er superfin og jeg gleder meg masse til å føle meg som en prinsesse i kveld! Før ballet skal jentene samles og så drar vi bort sammen. På ballet skal jeg gå med Kasper, så det blir hyggelig!

Imorgen blir det nok mange bilder! Jeg tar med kameraet på ballet, så det skal nok bli flittig brukt! Åhhh, som jeg gleder meg til i kveld! Denne dagen blir nok helt super! Jeg skal foresten få postet noen bilder av hvordan kjolen ser ut på meg, men det blir imorgen.
 
-Elise 

  Postet: 26.01.2012     Tid: 12:47     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

Nydelige klær!Jeg vet at jeg postet bildet over for en stund siden, men jeg får ikke tingene ut av hodet. Er det ikke helt sick mye fint? Jeg lagde foresten bildet på Polyvore, så hvis du lurer på hvor noe er ifra så svarer jeg i kommentarfeltet. Dette er da helt "meg" og min stil. Noe fint?

-Elise 

  Postet: 06.01.2012     Tid: 21:42     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

Leopard


Igår kjøpte jeg meg en ny strømpebukse på Lindex, jeg bruker jo nesten bare strømpebukser og shorts. Isteden for en vanlig svart en, så ble det dette med et kult mønster! Mye kulere enn bare en enkel svart strømpebukse!

-Elise

  Postet: 23.12.2011     Tid: 15:35     Kategori: Mote     Kommentarer: 3     Copyright ©

To par nye sko

Da jeg var i Sverige kjøpte jeg meg to par ny sko som jeg kan bruke på vinteren, siden jeg hadde klart å gå ut alle de andre. Flink. Jeg bestemte meg for å kjøpe sko som passet for en gangs skyld og jeg måtte helt ned i størrelse 36! Jeg ble i alle fall veldig fornøyd med skoene!begge er fra skopiraten

-Elise

  Postet: 20.12.2011     Tid: 16:17     Kategori: Mote     Kommentarer: 2     Copyright ©

She's not the kind of girl who likes to tell the world about the way she feels about herself.

Hallo! Idag var jeg og bestevenn en tur på kjøpesenteret og der kjøpte jeg meg en kjole til nyttårsaften, en skjorte + noen småting. Her om dagen var jeg foresten i Sverige og der kjøpte jeg to par sko, en genser, en tunika/kjole og en skjorte. Jeg skal prøve og få vist bilder imorgen, hvis det er godt nok lys... 

Kjolen er fra h&m sin barneavdeling, og den kommer til å bli kjempefin med de sølvglitrende høye penskoene mine, et lite smykke i halsen og noen armbånd! Jeg tenkte å bruke den på nyttårsaften. Hva syntes du om kjolen?


-Elise

  Postet: 18.12.2011     Tid: 18:50     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

Detaljer
-Elise

  Postet: 17.12.2011     Tid: 16:37     Kategori: Mote     Kommentarer: 3     Copyright ©

Ballskoene mine

 ♥ ♥ ♥

-Elise

  Postet: 10.12.2011     Tid: 20:28     Kategori: Mote     Kommentarer: 11     Copyright ©

Ear cuff

Ear cuff. De fleste vet vel hva det er, de finnes jo overalt for tiden. Personlig så syntes jeg at det er dritkult! Jeg fikk tatt noen bilder i det dårlige lyset, men nå så jeg at den hadde glidd alt for langt ned. Jeg pleier å ha den mye høyere oppe, så da vet dere det. Liker du ear cuffs?
-Elise

  Postet: 10.12.2011     Tid: 15:54     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

Red

Jeg kjøpte en rød kåpe da jeg var i Tyskland og jeg elsker den! Har sett etter en kåpe i denne fargen i flere år! Ble litt glad når jeg fant den, for å si den sånn! Hva syntes du om røde kåper?
-Elise

  Postet: 08.12.2011     Tid: 17:01     Kategori: Mote     Kommentarer: 4     Copyright ©

Black Hat

Hatter er så utrolig stilig, også passer de til så utrolig mye! Piffer opp antrekket veldig mye! Jeg pleier aldri å ha på meg hatter når jeg har på meg ytterklær, men da jeg skulle ta bildene så var det kaldt. Derfor beholdt jeg min fine, røde kåpe på. Den er også fin.

-Elise

  Postet: 30.11.2011     Tid: 15:51     Kategori: Mote     Kommentarer: 9     Copyright ©

Innkjøp291111

Heihei!:) Idag var det jo engelsktentamen på skolen, noe som gikk utrolig dårlig. Jeg skjønte ikke en dritt av deeksamensoppgavene(!!!) som vi fikk. Blir overlykkelig hvis jeg får en firer. Siden det er tentamen får vi lov til å gå hjem når vi er ferdige, så da dro jeg en tur på kjøpesenteret med noen veninner. Greit å være tidlig ferdig! Under ser dere hva jeg kjøpte! Kommer nok snart i outfitbilder, så da ser dere det bedre. Svart skjørt, bukse, armbånd og en pakke med flere armbånd.


-Elise

  Postet: 29.11.2011     Tid: 15:29     Kategori: Mote     Kommentarer: 9     Copyright ©

Innkjøp - De perfekte skoene!

Lykkeruuuuus! :´D Gjett hvem som endelig har fått kjøpt seg skoene hun har ønsket seg kjempelenge!? Det var ett par igjen i butikken, min størrelse til og med! Litt surt å måtte punge ut med 600 kroner, men skoene er virkelig helt perfekte. Gleder meg til å bruke dem imorgen, så får vi håpe at jeg klarer å gå med dem!


En stk fornøyd jente!

-Elise

  Postet: 28.11.2011     Tid: 18:27     Kategori: Mote     Kommentarer: 13     Copyright ©

Et lite innkjøp

Hei! Her om dagen så  var jeg og min bror på kjøpesenteret for å kjøpe julegaver. Jeg kjøpte også en liten ting til meg selv, det er helt umulig å ikke kjøpe noen ting til seg selv når man er på et shoppingsenter! Flink var jeg i alle fall som ikke svei av en eneste hundrelapp en gang. Må jo spare nå som det nærmer seg jul! Jeg er egentlig litt usikker på hva jeg syntes om fargen.

Likte du neglelakken? 

-Elise

  Postet: 19.11.2011     Tid: 13:45     Kategori: Mote     Kommentarer: 3     Copyright ©

Mitt klesstativ

Hei!:) På begge rommene mine har jeg klesstativ og jeg digger det! Hvorfor la alle klærna ligge gjemt i et klesskap? Det er så mye finere å henge fram noen klær og vise de frem litt! Lettere å finne klærna er det også, i alle fall hvis man er like surrete som det jeg er. 

Hva syntes du om klesstativ? 

-Elise

  Postet: 05.11.2011     Tid: 20:27     Kategori: Mote     Kommentarer: 10     Copyright ©

Ballkjoler

Hei!:) Idag har jeg, besteveninnen min og "de voksne" vært å prøvd ballkjoler. Eller, rettere sagt, det var kun jeg som prøvde kjoler. Jeg prøvde fire forskjellige kjoler, men jeg legger ut bilde av de to som besteveninnen min tok bilde av. Begge kjolene var nydelige!

Hvilken kjole likte du best?

-Elise

  Postet: 04.11.2011     Tid: 16:35     Kategori: Mote     Kommentarer: 10     Copyright ©

Ballettklær i posten

Hallo!:) For litt siden så kom jeg hjem fra postkontoret i byen, endelig var pakken jeg hadde bestilt kommet! Ballettskjørtet mitt og en strømpebukse var det jeg manglet, sko og drakt hadde jeg fra før av. Skjørtet passet kjempebra, det satt faktsik helt perfekt!

Så må jeg gratulere bestevenn som vant en stekepanne, hun hadde nemmelig kjøpt lodd fra diabetesfurbundet og vunnet! Tonje, you made my day!
 


-Elise

  Postet: 03.11.2011     Tid: 17:26     Kategori: Mote     Kommentarer: 8     Copyright ©

Min favorittveske med sløyfer

Heihei!:) Jeg har kjempemange vekser, men kun en favoritt. Den veska kjøpte jeg i Tyskland for rundt tre år siden, tror jeg. Den er utrolig fin, det er god plass i den, også elsker jeg sløyfer! Dyr var den heller ikke, men jeg hadde nok kjøpt den uansett hva den hadde kostet.

Hva syntes du om veska? -Elise

  Postet: 02.11.2011     Tid: 18:07     Kategori: Mote     Kommentarer: 6     Copyright ©

Nytt uglesmykke

På torsdag kjøpte jeg meg enda ett nytt uglekjede, så nå har jeg seks stykker! Jeg elsker virkelig uglesmykker, både kjeder, ringer, øredobber og armbånd, det er så utrolig fint! Dette uglesmykket kjøpte jeg på h&m sin barneavdeling for 29.50 kr, veldig billig med andre ord. Og ikke minst nydelig!


 -Elise

  Postet: 29.10.2011     Tid: 19:52     Kategori: Mote     Kommentarer: 5     Copyright ©

Min sminke

Jeg har har sick mye sminke, men jeg viser kun det jeg har i den lille sminkemappen min atm, så det er ikke så mye dere får se. Sminkemappen min får dere se en annen gang, men jeg kan love at det er kjemmpesøt!  Hvor den forskjellige sminken er fra finner dere under bildene.  Leppestifter // L'oreal + Max Factor   pudder // L + Max Factor    maskara //  Maybeline  parfyme // Avril Lavigne - Black Star  lipgloss // Gosh   eyeliner // Gosh   rouge // natural collections   sminkekoste // Oriflame 

-Elise

  Postet: 29.10.2011     Tid: 18:36     Kategori: Mote     Kommentarer: 3     Copyright ©

Innkjøp271011 - leopard

Heihei! Jeg var en liten tur på kjøpesenteret istad og svei av et par hundrelapper (au, da) og jeg var blant annet innom Lindex. Der måtte jeg jo selvfølgelig innom barneavdelingen og der fant jeg verdens søteste lue til kun 149 kroner! Bedre bilder kommer imorgen + resten av innkjøpet. Tror jeg forelsket meg i lua, foresten 

 Likte du lua?


Photo Booth

-Elise

  Postet: 27.10.2011     Tid: 19:44     Kategori: Mote     Kommentarer: 16     Copyright ©

Singing and dancing in the rain

Plask, plask, plask! 

Jeg har kjøpt meg verdens søteste gummistøvler til bare 150 kroner! De er helt nydelige og det som er kult er at jeg tviler på at noen har like. De er nemmelig fra barneavdelingen på Skopiraten og går bare opp til størrelse 35, så med mindre du har like små føtter som meg, får du ikke tak i disse! Haha, snakker vi om å like å ha ting ingen andre har, eller!?
-Elise

  Postet: 25.10.2011     Tid: 18:33     Kategori: Mote     Kommentarer: 7     Copyright ©

Wishlist for christmas

Hva ønsker du deg til jul? Noe av det jeg ønsker meg er i alle fall klær/sko/smykker, selvutløserkontroll til speilrefleksen og kamerastativ. Når det kommer til sko, smykker og klær så har jeg laget en kolasj på polyvore som jeg tenkte å dele med dere. Kanskje er det noe av det jeg ønsker meg som du også ønsker deg?

 Hvis det er noe du lurer på hvor er i fra så svarer jeg i kommentarfeltet.

-Elise

  Postet: 24.10.2011     Tid: 18:29     Kategori: Mote     Kommentarer: 18     Copyright ©

My new lipstick

Igår var jeg i Sverige og der kjøpte jeg ikke så veldig mye. En av de tingene jeg kjøpte var en leppestift fra Loreal med en nydelig farge! Det er utrolig dårlig lys nå, så jeg må beklage for ganske dårlige bilder. Imorgen skal jeg vise dere noe annet jeg kjøpte + dagens outfit.  Hva syntes du om leppestiften?


-Elise

  Postet: 23.10.2011     Tid: 18:55     Kategori: Mote     Kommentarer: 10     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise
hits