hits

SPRING

ENDELIG er det varmt nok til å gå i noen andre klær enn en svær boblejakke, svære klumpete sko og yogabukse med ulltøy under! Nei, jeg overdriver faktisk ikke. Så det å endelig kunne gå i noe man liker uten redsel for anafylaktisk kuldesjokk føles temmelig greit (ta det med sjokket med en liten klype salt, det er år siden sist det skjedde)! Det er vår og det har det vært en stund, til tross for at jeg frem til nå har hatt følelsen av at jeg har vært bosatt på Antarktis. Akkurat nå sitter jeg faktisk på skolen klar for norskøkten som begynner straks og så er det rett til styremøte med Vestfold Unge Venstre i Tønsberg etterpå. Heldigvis går det skolebuss dit, men på veien hjem blir det en lang tur med rutebussen. Passe greit for meg at bestevenninna mi skal ta samme buss, så kan jeg plage henne med skravlingen min på veien hjem hehe. Ønsker alle en god dag og vil bare minne dere på å prøve å gjøre det beste ut av den. Snakkes!

-Elise Amanda

  Postet: 21.03.2018     Tid: 13:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

ANTREKK VS ANTREKK

Heihei! Gjett hvem som skulle på trening i dag, men sovnet da hun kom hjem? Joda, det var meg det haha. I morgen derimot starter jeg sent på skolen så da blir det trening før. Jeg og noen andre fra russegruppa skal også gå med bøsse etter skolen i morgen og jeg håper de fleste i Larvik som er russ i år også skal gå. To timer tar det deg å hjelpe til å samle inn utrolig viktige penger. Nå derimot blir det litt rydding og vasking hjemme før jeg tar kvelden. Under her har jeg samlet noen antrekk for jeg tenkte det kunne være gøy å høre hvilke dere likte best! 

Hvilket antrekk likte du best?

-Elise Amanda

  Postet: 13.03.2018     Tid: 21:17     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

OUTFIT AND DINNER PT. 2

Nå er jeg mildt sagt litt lei av kulden og vandret derfor rundt i dette hjemme her om dagen. Kroppen min tåler kulde så dårlig, jeg får så vondt i hele kroppen og så er jeg tidenes frysepinne. På skolen på mandag satt jeg faktisk på en varmeovn med pulten inntil istedenfor på stolen haha. Jeg er skikkelig redd for å få anfall hele tiden også, da jeg har kuldeallergi (google det gjerne), men heldigvis får jeg anfall langt sjeldnere enn jeg gjorde før og det er årevis siden jeg fikk anafylaktisk sjokk av kulden, så jeg slipper å drasse rundt på en epipen 24/7 nå!

Egentlig skulle jeg trene i dag og til treningssenteret må jeg ta to forskjellige bussen. Men fordi den første bussen var ganske forsinket rakk jeg ikke den andre fra sentrum. Så i sentrum sendte jeg en pakke jeg skulle sende og så dro jeg hjem igjen. Jeg orket ikke vente 55 minutter på ny buss rett og slett og selv om jeg kunne ha ventet inne på enten coop eller på senteret var det sååå kaldt der. Men i morgen blir det ukens første treningsøkt før skolen:)

Til middag her om dagen slang jeg sammen min egen versjon av en rask chilli sin carne og her kommer oppskriften. Du trenger: en boks hakkede tomater ♥ 1 gul løk ♥ 2 fedd hvtløk♥ 1 boks kidneybønner ♥ 1/2 squash ♥ 1 gul paprika ♥ koriander, pizzakrydder, salt, pepper og chiliflak ♥ tortilla chips med salt ♥ ris. Slik gjør du: kok ris som anvist på pakken. Sett en stekepanne på middels varme med litt olje. Stek squash og sett det så til side. Hell litt mer olje i panna og stek løken, for så å putte oppi paprika og hvitløk, stek dette til det er mykt. Hell tomatene og bønnene over og smak deg til med krydder. La det stå og putre en stund. Serveres med ris og tortilla chips. Velbekomme!

-Elise Amanda

  Postet: 27.02.2018     Tid: 21:33     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

FRIDAY

God kveld! Da jeg våknet tidlig i dag skrudde jeg av alarmen og hadde planer om å sove videre, jeg skulle tross alt ikke noe før klokken 11. Utrolig nok klarte jeg å ombestemme meg og fikk dratt kroppen opp av sengen og helt bort til treningssenteret. Dermed ble det en liten morgentrening på meg før det bar bort for å ta bilder av Grease-forestillingen igjen. Egentlig skulle jeg ikke ta bilder i dag, men det var en del som spurte om jeg kunne ta i dag også og da ble det slik. Klager jo ikke over å få se forestillingen en andre gang heller! Men det blir nok noen timer med etterbehandling i helgen.

Anyway, Nora fyller 20 år i år og er tilbake i Larvik for helgen, så i dag skal det feires! Under her ser dere dagens antrekk, men jeg skal nok skifte til noe annet straks. Snakkes!

-Elise Amanda

  Postet: 16.02.2018     Tid: 19:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

TODAY: OUTFIT AND DINNER

God kveld dere! For en stund siden fikk jeg en ny lader til mac´en og endelig kunne jeg bruke den igjen siden 2015! Med andre ord har jeg nerdet The Sims i timesvis den siste tiden. Nesten flaut hvor mye jeg har spilt hver dag. Noe som også irriterte meg er at mac`en var pisstreig og kun egentlig fungerte til The Sims, men for en time siden fant jeg ut at det ligger jo sesong etter sesong med serier jeg har lastet ned på den... Så nå er det slettet og man kan si den går litt vel raskere, mildt sagt!

Til jul fikk vi forresten et gavekort på Jysk og i går var vi en tur der og dro med oss hyllen dere ser under, lysboksen (som vi ikke har batterier til ennå), tre fake kaktuser og en drikkeflaske. Handy som jeg er (ja, faktisk) skrudde jeg opp hyllen i full fart før det var rett på dansing. Middagen i dag fant jeg oppskrift på på veganmisjonen og altså, hvorfor i all verden har jeg ikke laget denne suppa før!? Den var så himla god og perfekt mektig! Jeg gjorde om litt på oppskriften for å gjøre den mer stundentbudsjettvennlig så jeg tenkte å dele oppskriften med dere under her. Denne MÅ dere bare prøve!

Stek 1 gul løk i litt olje, legg så til 3 fedd hvitløk, 2 stenger stangselleri og stek det sammen en stund. Hiv så oppi 3 dl kokosmelk, 1 dl vann, en boks hermetiske hakkede tomater, en boks kikerter, 1 ts ingefærplver, 1 ts paprikapulver, 1/2 ts gurkemeie, litt chiliflak (smak deg frem), en terning grønnsaksbuljong og litt salt. La det putre en liten stund og nyt!
Resten av kokosmelken fra boksen kan du fryse i isbitformer og bruke til mat en annen gang. Egentlig skulle det være 4 dl kokosmelk i, men for min del ble det litt for mye kokossmak da så jeg justerte det litt ned. Suppen falt godt i smak både hos Andreas og meg.

-Elise Amanda

  Postet: 13.02.2018     Tid: 21:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

SILVER

God formiddag! Da jeg kledde på meg etter å ha dusjet kom det fra Andreas: "neeei, ikke den buksa!". Han hater omtrent alt av klær med glitter og glam, mens jeg elsker det haha. Jeg hadde egentlig tenkt til å dra en tur på treningssenteret før skolen i dag, men jeg sovnet ikke før litt etter seks på morgenen, så det var bare å glemme. Håper alle får en fin dag i dag! Nå må jeg løpe til timen!


Jeg så nå at det ser ut som om jeg har DEN camel toen, men det er rett og slett bare sømmen på buksen og måten jeg står på. Uansett, hva spiller det for noen rolle sånn egentlig? Jeg er så lei av at vi alltid på poste så forbanna perfekte bilder. 


Hva synes du om antrekket?

-Elise Amanda

  Postet: 07.02.2018     Tid: 13:51     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

GOD JUL

God jul!

Jeg håper alle som feirer får en fin feiring i dag! Varme tanker går til dere som av forskjellige grunner synes julaften er en vanskelig dag <3 

Dagen startet med at jeg stod opp grytidlig for å rydde og dusje litt før julemorgen. Jeg ble skikkelig overrasket da jeg så det var Nissa og Elisabeth som var verter, åhh så gode barndomsminner! Jeg har vært hos mormor og besse en tur på julelunsj med familien og som vanlig var det sååå mye god mat! Jeg forstår ikke at de orker. Først ha hele gjengen på julelunsj med masse hjemmelaget mat og så senere på kvelden hele gjengen tilbake for middag og feiring! Jeg håper likevel de orker det i noen år til, det er en så fin juletradisjon. Lillebroren min ble med til oss etter lunjsen og han skal overnatte her til i morgen. Det eneste som er litt kjipt er at Andreas og lillebroren min rotter seg litt sammen. Jeg er jo tidenes julemenneske og har sunget julesanger for full hals med min kråkestemme, men så fikk jeg streng beskjed fra de begge to om å tie still haha. Under her ser dere antrekket jeg hadde på meg på julelunjsen. Litt synd at snøen forsvant lille julaften, men sånn er det bare. Genseren fikk jeg i julegave av Andreas. Den falt veldig i smak! Vi åpnet nemlig gavene fra hverandre istad.

-Elise Amanda

  Postet: 24.12.2017     Tid: 13:50     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 0     Copyright ©

DOWN TOWN

Goood helg! Jeg har hatt fri fra skolen i dag og klager ikke akkurat på det! Klokken tolv tok jeg bussen til byen for å ha litt etterlengtet bestevenntid og det var utrolig fint! Jeg har ikke hatt så mye overskudd i det siste og formen har ikke vært helt på topp, så jeg husker nesten ikke sist jeg så Anniken og slik skal det jo ikke være. Vi tuslet egentlig litt rundt i byen og tok litt bilder. På Amfi så jeg en utrolig søt matboks jeg hadde lyst på og Anniken kjøpte den til meg som en del av bursdagsgaven min (wiii). Før vi sa hade tok hun meg med på en sushi-restaurant og kjøpte lunsj til oss. Trenger jeg egentlig å si hvor greit det var? Jeg elsker virkelig sushi haha! Anniken er egentlig ikke sååå glad i å ta bilder av meg (selvom hun er veldig flink), men hun gikk med på det mot at jeg flettet håret hennes. Grei byttehandel spør man meg. 

Nå er jeg hjemme igjen og skal straks smårydde litt. Det blir en litt sen og god middag på Andreas og meg i dag, nudler med grønnsaker og marinert sopp. Jeg lager så og si alle middagene fra bunn og omtrent alt er vegansk. Bare å hyle ut hvis noen vil ha oppskrifter forresten, jeg deler gjerne! Vi har også satt igang prosjekt puslespill som vi skal fortsette med litt på kveldene. Det er faktisk utrolig koselig å tenne lys, pusle og skravle litt på høstkveldene. Det kribler også utrolig mye i fingrene mine etter å ta bilder nå om dagen, så jeg får vel prøve å få tak i en fjernutløser straks. Min gamle har jeg ødelagt (knust mobilskjermen min har jeg også gjort). Jeg er litt klønete kan man vel si..-Elise Amanda

  Postet: 22.09.2017     Tid: 17:16     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

25

Woho i dag fyller Andreas 25 år så nå er han halvveis til 50! Vi hadde egentlig ingen spesielle planer i dag, men så ringte mormor og besse oss for å spørre om vi hadde lyst til å bli med å spise middag på Bøkekroa. Så da var det bare å hoppe i dusjen og gjøre oss klare. Det var kjempegod mat og så ble det is til dessert. Utrolig hyggelig at de inviterte oss med ut på bursdagen til Andreas! Vi ble sittende noen få timer og etter maten satt vi egentlig bare å skravlet. Resten av kvelden har vi ingen spesielle planer så vi får se hva som skjer:) Lillebroren min ble med en tur til oss etter middagen og den ene kattungen la sin elsk på han med en gang og sovnet på han. Han ville ikke kjøpe en da. Jeg gleder meg egentlig litt til de blir solgt for de lager så mye leven og rot, men så kommer jeg til å savne de himla mye også, de er jo fem små hjerteknusere.-Elise Amanda

  Postet: 26.07.2017     Tid: 18:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

OSLO

Søndag kveld gikk jeg til Nora for å overnatte for i går var vi i Oslo og tok toget ganske tidlig. Jeg er vel ikke akkurat en morgenfugl (mildt sagt), selvom jeg så gjerne skulle ha vært det. Natten kom og jeg fikk ikke sove. Sist jeg tittet på klokken før jeg sovnet var det 10 minutter til den skulle ringe, likevel kom jeg meg opp og sovnet ikke før i 22-tiden på kvelden i går. Vi gikk veldig mye rundt i går, faktisk så gikk vi over 10 kilometer haha. Hvem har sagt at shopping ikke er trening? På meg ble det bare en notatbok, et headset, sminkeservietter og smågodt. Jeg prøver å spare penger så da blir det slik, men det gjør egentlig ikke noe, pengene spares jo til Londontur i august (wiiii).

Før vi skulle ta toget hjem fikk jeg møtt Vigdis også. Det var veldig koselig å se henne igjen! Vi måtte også bytte topper for hun hadde en genser som er min og jeg en t-skjorte som er hennes. De har vi faktisk hatt siden høsten ifjor haha, men ikke fått levert tilbake før nå. Sånn går det når man sjeldent ser hverandre. Alt i alt var det en veldig fin tur i går, men jeg angrer litt på at jeg valgte helt flate ballerinasko. 

-Elise Amanda

  Postet: 25.07.2017     Tid: 15:43     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

PALJETTER

God kveld! Gjett hvem som våknet rundt klokken to i dag da? Joda det var meg det. Kaaanskje ikke så rart siden jeg ikke sovnet før klokken seks på morningen i dag. Utrolig nok har jeg likevel rukket å vaske stuegulvet, ryddet hele stua, dusjet, plukket opp etter kattungene, skiftet på kattekassa, handlet, vasket og hengt opp klær og tatt hele kjøkkenet sammen med Andreas, så jeg tror jeg skal legge meg med god samvittighet i dag. Alle dager er absolutt ikke slik som denne altså, så effektiv er jeg virkelig ikke til vanlig. Men vi har vært borte så mye i sommer og omtrent hjemom kun for å pakke om, så da har det hopet seg litt opp. 

Det ble en sen middag med reker, cider (egentlig ville jeg ha hvitvin, men ikke sjangs i havet om jeg hadde rukket polet) og rolig musikk med Andreas. Slikt er så himla koselig! Nå skal vi straks gå en tur og etter det er det filmkveld som står på menyen. Jeg prøver å overtale Andreas til Harry Potter maraton, men det virker ikke som om jeg klarer å dra den i land.. Noen som har noen filmforslag forresten? -Elise Amanda

  Postet: 17.07.2017     Tid: 20:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

WHITE JEANS

Først må jeg bare si tusen takk for den gode responsen på gårsdagens innlegg! ♥ Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke ble veldig overrasket over at mange kjente seg igjen, for jeg har sett det så mye rundt meg. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne utgjøre en forskjell og hjelpe noen, men jeg vet dessverre ikke hvordan.

Den fine genseren jeg har på meg på bildet under er det mamma som har strikket, den er jeg veldig glad i! Jeg er forresten er sånn,  person som trives best i svarte bukser, helst skjørt egentlig, men noen ganger må man utfordre seg selv litt også. Hvite bukser er dessuten veldig fint på sommeren! Jeg fant disse på salg til 120kr faktisk! Ikke minst er jeg veldig fornøyd med lengden på de! Til tross for at jeg er over gjennomsnittshøyden på kvinner i Norge pleier jeg å måtte brette buksene mine opp x antall ganger. Nå skal det også sies at jeg er veldig lang i overkroppen da og har korte bein og at dette er ankelbukser. Bildene under er tatt uten stativ og fjernutløser, utrolig nok gikk det sånn halvveis.

-Elise Amanda

  Postet: 01.07.2017     Tid: 15:53     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

DOWN TOWN

God kveld! I dag har jeg fått tatt den første av tre HPV-vaksiner og jeg ble positivt overrasket over hvor lite vond den var! Jeg anbefaler alle som er født mellom 1991-1996 å ta den, vi er jo så heldige at den har blitt gratis for oss nå også! Etter vaksinen tuslet jeg bort til sentrum for å være litt med Anni, som gikk med på å ta antrekksbilder av meg mot at squashen hun kjøpte ble med på noen av bildene. Resultatet ser dere på det første bildet hahah. Sånn går det når man maser litt for mye på å bli tatt bilde av, det går jo omtrent alltid utover Anni eller Andreas. Etter å ha tuslet litt rundt i byen tok jeg bussen hjem for å spise middag hos mormor og besse. Mormor lager alltid så himla god mat og jeg elsker å ha besteforeldrene mine to hus unna oss. Det er så koselig å bo nærme dem og ikke minst er jeg veldig glad for at vi har et så godt og nært forhold! På mandag reiser vi faktisk på tur med dem og det ser jeg veldig frem til!

-Elise Amanda

  Postet: 29.06.2017     Tid: 19:16     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

STRIPER

God kveld! Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og koser meg med en sjokoladepudding. Det er litt rart å tenke på at jeg er 20 år og foretrekker en rolig fredagskveld med noe godt å spise og en god bok (eller ukeblader, jeg elsker ukeblader!) fremfor fest. Kjæresten min pleier å kalle meg for 90-åringen noen ganger og til tider ser jeg jo poenget hans. Ellers i kveld skal jeg rydde litt, kanskje med en god bok på øret. Under ser dere dagens antrekk. Ganske comfy rett og slett, men det er veldig greit noen ganger det også.


 

-Elise Amanda

  Postet: 23.06.2017     Tid: 20:39     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

FRINGES

God ettermiddag! Jeg har døgnet i dag og akkurat nå har jeg vært våken i 27 timer så da gjelder det bare å holde ut noen timer til. Døgnrytmen min har vært helt på bærtur, så jeg krysser fingrene for at dette fikser det. For å holde meg våken dro jeg ut av huset kvart over ni for å ta bussen til kjøpesenteret og møte Anniken der. Det er nemlig Larviksdagen i dag (jeg tror så i alle fall?) så butikkene hadde en god del tilbud! Det skader jo ikke akkurat heller at skattepengene kom i dag. Eller jo, egentlig. Resten skal i alle fall rett inn på sparekonto.

Dagens antrekk ser dere under her og innkjøpet tenkte jeg å vise dere i morgen. Nå blir det litt husarbeid for å holde meg våken forhåpentligvis noen timer til og så hiver jeg nok innpå med litt sjokoladepudding. Det har vært en veldig lang dag, men jeg har hatt det koselig og ikke minst er det fint å vite at døgnrytmen nok er på plass fra og med i morgen!-Elise Amanda

  Postet: 22.06.2017     Tid: 18:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

SOMMERFEST

God kveld! For litt siden kom jeg hjem fra en kjempekoselig sommerfest med linja. På linja mi har vi en egen festkommite og i dag var det klart for skoleårets aller siste fest! Den var hjemme hos ei fra linja og WOW så vakkert det var der! Jeg ble ikke så lenge siden jeg ikke er i form etter å ha tatt mandlene, men jeg er veldig glad for at jeg valgte å dra. Været var strålende og ikke minst var det utrolig god stemning! Åh jeg synes det er så koselig med linjefester og at hele linja finner på ting sammen. Det var 50-tallstema, men noen passende klær eksisterer ikke i garderoben min så da ble det antrekket under isteden. Jeg kommer til å dele noen flere bilder etterhvert, jeg må bare høre om lov til å dele de først med de som er på bildene:) Kameraet ble brukt litt i overkant mye, men sånn er det når du endelig har et fungerende kamera i hendene igjen haha.
 

  Postet: 21.06.2017     Tid: 22:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

ANTREKK VS ANTREKK

Heihei!❤ Akkurat nå ligger jeg i senga uten å klare å snakke. Halsen er så vond etter operasjonen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, så kommunikasjonen mellom A og meg foregår halvveis på tegnspråk og halvveis på at jeg prøver å forklare med kroppsspråk og hendene. Jeg gleder meg veldig til det her er over for å si det sånn! Heldigvis fikk jeg med meg noen sterke smertestillende og jeg gleder meg til de kicker inn igjen! De hjelper i alle fall litt! Enn så lenge har jeg funnet frem noen tidligere antrekk. Hvilket liker du best?-Elise Amanda

  Postet: 18.06.2017     Tid: 14:47     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

11.06.17

Egentlig så føles det ikke som sommer i det hele tatt. Det er søndag og jeg tusler rundt i koseklær og tøfler mens regnet danser på utsiden. I dag er en sånn dag som jeg vil bruke på biblioteket og kanskje også på cafè for meg selv. Skrive, lese, regn og te hører liksom sammen hånd i hånd. Jeg har jo bestandig vært så glad i å skrive, men i det siste har jeg vært så dårlig på å ta meg tid til det. Da jeg gikk på ungdomsskolen synes jeg den beste dagen i løpet av hele året var dagen det var norsktentamen. Å kunne bruke en hel dag på å drømme seg bort, skrive og spise godteri gjorde ikke akkurat meg noe. Men nå er det søndag, så alt er stengt. Jeg tror kanskje jeg slenger på meg en jakke etterpå, prøver å finne laderen til iPod'en min og går meg en tur med musikk på øret. Det er fint det.
(beklager for kvaliteten på de to siste bildene forresten)

-Elise Amanda

  Postet: 11.06.2017     Tid: 15:36     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 0     Copyright ©

BLÅ BRINGEBÆR

God morgen! Jeg har vært syk en ukes tid, men er endelig så og si på beina igjen. Egentlig er jeg ganske mye syk, men nå er jeg henvist for å ta mandlene igjen (jeg tok de da jeg var 5, men de fikk ikke tatt alt så de har vokst seg større) og det skal forhåpentligvis hjelpe. I går var jeg en tur i byen med Anniken og jeg ble helt overrasket over å se hvor folksomt det var! Det er jo ikke så rart når været var som det var. Det ble selvfølgelig en slush på meg med smaken av blå bringebær. Det er seriøst det beste jeg vet å drikke, det er så godt! Til og med i vinter drakk jeg en del av det, til tross for at jeg er tidenes frysepinne. Hva gjør man vel ikke for slush? Vi filmet også en film som jeg tenkte å vise dere senere, men hvis dere vil se den nå kan dere trykke HER for å se den på youtubekanalen min. Jeg håper du får en fin påskeferie forresten!
Hahha, skål da!-Elise Amanda
 

  Postet: 09.04.2017     Tid: 10:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

WEEKEND

Jeg håper alle har hatt en fin helg!♥ På torsdag tok bestemoren til Andreas oss med ut for å spise på indisk og det er virkelig favorittrestauranten min her i Larvik! De har veldig god mat og i tillegg veldig mange vegetarretter og bare det å kunne velge mellom flere retter når man er ute og spiser er jo et stort pluss! Under her ser dere hva jeg hadde på meg. Jeg var ikke helt fornøyd med hvordan det så ut, men det får gå. På fredag hadde vi fagdag i samfunnsfag og samtidig en stor prøve som jeg hadde gruet meg ekstremt til, til tross for masse øving. Og da jeg så spørsmålene ville jeg bare hoppe i taket for hei, jeg kunne svarene på alt! Jeg håper bare jeg svarte utfyllende og godt nok til å kunne få en 6'er, men magefølelsen er ikke helt god. Åh det hadde vært så gøy å kunne gått ut med toppkarakter i ett fag! Mens matematikk derimot håper jeg bare at jeg står i og ber til høyere makter om at jeg ikke kommer opp i det til eksamen. I går var vi på en fest og vi var invitert i middag hos de som bodde i selve hovedhuset der og da vi skulle opp for å spise ble alle fra festen med og det første som ble gjort da var å dekke langbord så alle fikk mat! Altså for noen utrolig herlige mennesker! Det var ikke noe spørsmål en gang, det ble ordnet med en gang. 

Neste uke blir slitsom, men ikke minst utrolig gøy. På torsdag og fredag skal linja mi ha forestilling i kulturhuset Bølgen og jeg anbefaler alle å komme! Man kan kjøpe billetter på nett og i døren. Vi skal være i Bølgen hele uken, altså null vanlig skole! Sangene og dansene i år er så utrolig gode og varierte så jeg tror dette er noe for alle. 

Elise Amanda

  Postet: 05.03.2017     Tid: 17:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

CAPS

Hei! Nå er jeg endelig hjemme etter en lang dag og er utrolig deilig å endelig kunne legge seg litt ned og slappe av. Jeg har presset meg veldig hardt i det siste så skole i dag gikk bare ikke. Jeg hadde i tillegg time på spiseenheten og hos en ernæringsfysiolog noen byer unna i dag og det med transport tok nærmere 6 timer. Selv om jeg fikk veldig mye ut av timene, tærer det også mye på kreftene. Jeg hadde et lite mellomrom mellom de og da fikk jeg besøkt ei venninne som det var veldig koselig å se igjen!!♥ Nå skal jeg egentlig bare slappe av litt til, gjøre litt husarbeid og dra på dansing. Etter det blir det kvelden på meg og jeg tror jeg kommer til å sove ganske godt i natt! Under ser dere dagens antrekk.

-Elise Amanda

  Postet: 16.02.2017     Tid: 18:20     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

BATMAN

God kveld! Er det flere her som elsker bruktbutikker? Åh det er så mye spennende å se på og plutselig kommer man over noen skatter til en veldig grei pris. Som denne genseren under her, jeg digger den!

Andreas og jeg har vært sammen i to år i dag, det har gått så fort! Tenk så utrolig heldig jeg er som har en så god og omsorgsfull kjæreste, som orker å stå i alt det faenskapet en spiseforstyrrelse bærer med seg. All skryt til han! Det er så godt å ha en person i livet sitt man elsker så høyt, som samtidig elsker en like høyt tilbake. I tillegg fikk han beskjed i dag at han fikk jobben han har søkt på så jubelen stod høyt her i huset i dag!! Det var nærmere 30 stk på intervju for noen få stillinger, flere runder med intervjuer og jeg må si at jeg har vært skikkelig nervøs selv også haha. Og så klarte jeg selvfølgelig å sovne en stund etter jeg kom hjem fra skolen, så jeg måtte droppe ballettimen for å bli hjemme og øve til en prøve. Det er passe kjipt, det er faktisk ukens høydepunkt. Det ble heldigvis litt bedre av at Erika tok turen opp hit for å ha en øve-date sammen med meg. Nå har hun akkurat dratt og jeg tenkte å lese litt til før jeg tar kvelden. Åh jeg tror den prøven kommer til å gå så dårlig! Dere får krysse fingrene for meg!
...

  Postet: 06.02.2017     Tid: 23:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

TODAY'S

Gjett hvem som klarte å tryne skikkelig på vei til bussen i dag da! Jeg bor på toppen av en stor bakke og kan vel si at jeg skled ned omtrent hele veien til bussen fremfor å gå. Jeg fikk plutselig en melding fra Andreas i stad om jeg ville møte han i byen og ta en kaffe (smoothie for min del, jeg er ikke voksen nok til å like kaffe ennå) før skolen så da ble det en liten mini-date på oss! Utrolig hyggelig egentlig! Det kom litt spontant så i farten glemte jeg helt å ordne håret i dag, men jeg må si at det ikke ser sååå ille ut til å være ugredd! Hele dotten er jo egentlig en stor floke haha. Det fine med onsdager er at jeg starter klokken to på skolen annenhver uke og den andre uken har jeg fri.

Nå må jeg løpe til bussen igjen (les: gå som en pingvin og veldig forsiktig) for å møte ei venninne i byen. Vi skal nemlig teste ut skøytebanen på torvet! Jeg har ikke stått på skøyter på flere år så jeg tviler på at det blir noen piruetter i dag, men man vet jo aldri! -Elise Amanda

  Postet: 18.01.2017     Tid: 16:20     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

2016 IN OUTFITS

Godt nyttår folkens! Det har vært ganske deilig å komme inn i litt rutiner igjen og ikke minst få bevegd litt på kroppen igjen, men jeg kjenner at jeg hangler litt etter ennå. Det går seg nok fint til innen januar er omme. Jeg tror at 2016 har vært det året hvor jeg har vært dårligst på å ta antrekksbilder så lenge jeg har hatt blogg. Om det skyldes at objektivet mitt er ødelagt eller noe annet vet jeg rett og slett ikke, men jeg skal i alle fall bli mye flinkere til å ta antrekksbilder i 2017! På instagrammen min @eliseamandan så finnes det jo mange flere antrekksbilder, her på bloggen har jeg visst kun lagt ut 10 i hele fjoråret. Litt artig å samtidig kunne se hvor mye hår jeg har klipt av under her og hvor langt jeg har klart å gro ut håret mitt! Hvilket antrekk likte du best?

  Postet: 10.01.2017     Tid: 14:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

WINDY DAY

God lørdag folkens! Da jeg kom hjem i går stod en pakke fra nelly på døren og gjett om jeg ble glad! Det høres kanskje sykt overfladisk ut, men jeg har ønsket med slike støveletter lenge og da jeg fant noen på salg som falt i smak ble jeg hoppende glad! Det gjorde dagen min bedre faktisk haha. De satt i tillegg perfekt og kræsjet ikke budsjettet mitt fullstendig heller! Åh så deilig det skal bli å ha disse på vinteren! De kan også brettes litt ned slik at de slutter under knærna. 

Det har vært litt tunge dager i det siste og jeg var kun på skolen to dager denne uken, men siden hele helgen skal gå med på å bare slappe av så er jeg klar for ny uke på mandag. Ny uke og nye muligheter, ikke sant? Dessuten har jeg en tonn av ting å øve på, både prøver og forskjellige dansenumre, så helgen blir jo brukt til en del likevel. Hva er dine planer i dag?

...


 

  Postet: 15.10.2016     Tid: 14:47     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

I NEVER LIKED YOU ANYWAY

LØRDAAAAG! Og ikke minst så funker kameraet mitt igjen! Jeg hadde mistet en bit som gjør at det ikke går an å skru kameraet på, men den fant heldigvis Andreas i går! Det kommer nok et innlegg i morgen om helgen som var, det kommer litt an på mobilbildene fra den helgen hehe.

Nå får vi straks besøk av noen venner og så skal vi ha en fin kveld! Andreas og jeg kom nettopp hjem fra butta og vi rakk vel akkurat ølsalget. Jeg gikk like så godt med de samme klærna i dag som jeg gjorde i går jeg. Det er jo ikke noe galt i det? Det blir ikke så sent på meg i dag da, jeg har tross alt noen planer i morgen for ikke å glemme at jeg har fire(!!!) prøver i kommende uke! Travelt sa du? Men nå skal jeg nyte kvelden! Ha en fin lørdag folkens!! 

  Postet: 17.09.2016     Tid: 18:41     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

DATE NIGHT

God kveld! Tenk at nå er første uke på skolen gjennomført! Dansingen i går gikk forresten veldig bra! Jeg ble tatt i mot veldig godt og det er en herlig gjeng, så torsdagene fremover blir veldig fine! I stad var Andreas, Anniken og jeg ute og spiste på Spiseriet. En indisk restaurant i Larvik som er veldig undervurdert! Den ser litt shabby ut på utsiden, men er så tvers igjennom gjennomført på innsiden! Og maten er helt fantastisk! Vi har jo spist der masse siden jeg var liten og med god grunn. I morgen reiser jeg hjemmefra litt før ni på morningen og er hjemme etter midnatt, jeg har nemlig et veldig fint fotooppdrag! Det blir krevende, men også veldig spennende! 


hahah jeg aner ikke hva som skjedde her, skulle i alle fall prøve å kysse Andreas på kinnet.


tusen takk til Mina som tok bildene!


...

  Postet: 19.08.2016     Tid: 22:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

TBG

God kveld, fine mennesker! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Tønsberg hvor vi var en gjeng fra Unge Venstre på Peppes for et møte. Så nå er jeg 1. nestleder i Vestfold Unge Venstre, det blir spennende! Bestevenninna mi er faktisk leder, så det er jo artig. Det har jo vært nydelig vær i dag og det var så fint istad å tusle barbent ut i hagen og plukke søte og friske jordbær. Åh, det er sommer det! Rett før møtet knipset Anniken noen få bilder av meg, så her har dere dagens antrekk....

  Postet: 13.06.2016     Tid: 22:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

HAVNA

God sommer! Nå har sommerfølelsen satt inn for fult! Jeg har ligget syk nå siden søndag og kjenner at jeg er mildt sagt drittlei. Nå er heldigvis feberen borte og det eneste som sitter igjen er tett nese og hoste, så da skal man ikke klage! Det ble ikke noe skole i dag heller da feberen, hosting og halssmerter holdt meg våken i hele natt og jeg sovnet først klokken 12 på dagen. Men da jeg våknet var jeg feberfri, så det skal bli deilig å starte litt på hverdagen igjen i morgen! Nå er det jo ikke lenge til sommerferie heller og jeg krysser alle fingre og tær for at jeg slipper eksamen i år.

Siden formen ble litt bedre ut mot kvelden bestemte vi oss for å ta oss en liten tur ned i sentrum her i lille Stavern. Så middagen i dag ble nytt i en liten park noen få meter fra vannkanten. Deilig! På menyen stod take away sushi og limonade, det kan jeg fint si smakte! Spesielt etter at jeg har gått i flere dagen nå nesten uten å smake noe som helst haha. Ser dere noe nytt forresten? Jeg klippet spontant av meg 15 cm med hår her om dagen (egentlig rundt midnatt, fikk plutselig lyst til det og da måtte det skje med en gang)! Deilig med litt kortere hår nå i varmen og veldig fint å få bort alt det slitte. Nå har jeg altså en lang bob og trives med det.

...
 

  Postet: 02.06.2016     Tid: 20:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

WEEKEND

Det er utrolig deilig å ha langhelg nå! I dag har vi hatt danseprøve hvor vi danset i 45 minutter med fullt kjør uten pause og det gikk helt ok. Det er så typisk meg at jeg kan øvelsene, men så blir jeg så nervøs på prøven at jeg surrer det litt til og nettopp det skjedde i dag også og så til og med på ballettdelene da! Det jeg kan best. Men jeg får trøste meg med at jazz og moderne gikk ganske så bra! Jeg synes det er litt skummelt å stå foran på prøvene, vi er fem inne om gangen og to lærere vurderer og skikker veldig på deg og speilene er dekket til. Får så presentasjonsangst av det og de bak ser jo også ganske mye av hva en gjør. Derfor foretrekker jeg å stå bak, slik at det "bare" er lærerne som ser på meg. Synes det er så mye lettere å ha danseforestilling foran over 300 mennesker enn disse danseprøve altså haha. 

Planene for denne langhelgen er å pusse opp noen utemøbler, farge håret til ei venninne og være med Nora. Ellers skal jeg bare slappe av, ordne i huset og ikke minst tøye. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, men er heldigvis mye bedre nå! På fredag skal jeg gå en tur i bøkeskogen med Nora i alle fall og så tar jeg med kameraet og satser på at vi får tatt noen fine bilder. Håper alle får en fin langhelg, så hører dere nok fra meg i morgen. Under her ser dere dagens slappe-av-hjemme-antrekk.
...

  Postet: 04.05.2016     Tid: 21:29     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

NEXT STOP..

Endelig vinterferie! Her er reiseantrekket mitt og nå må jeg løpe for å rekke et fly!

...

  Postet: 20.02.2016     Tid: 13:44     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

LEVIS

God lørdag fine mennesker! Tenk at i dag har Andreas og jeg vært sammen i et helt år! ♥♥ Det har gått utrolig fort. Akkurat nå er han en tur på butikken for å handle inn litt og i kveld skal vi kose oss med hjemmelaget fiskesuppe, noe av det aller beste jeg vet! Jeg har aldri laget det før og jeg hater å følge oppskrifter så dette kan jo bli spennende. Heheh neida, det skal nok gå helt fint. Vi skulle egentlig ut på restaurant i dag, men formen min er ikke helt på topp. Har slitt en del med ryggsmerter den siste uken dessverre. Men vi skal nok klare å kose oss likevel vi! Noen som har en filmanbefaling forresten? Må være på viaplay eller netflix.

Under ser dere dagens antrekk. 

...

  Postet: 06.02.2016     Tid: 18:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Sgt. pepper's lonely hearts club band

God kveld eller god natt for å være helt nøyaktig. I dag har vi hatt premiere på danseforestillingen vår i Bølgen kulturhus og tittelen på den er også overskrift i innlegget her. Beatles med andre ord! I pausen dro Anniken og jeg til sentrum og der spiste vi sushi med Maya og Miles. Omtrent alle andre fra musikk og dans spiste på peppes, men vi falt heller for sushi! Under her ser dere dagens antrekk, en stilig jumpsuit. Etter forestillingen var det premierefest på Grand hotell med middag og video av forestillingen, kjempegøy å få lov til å se den også! Jeg måtte dra litt brått og tidlig for siste buss hjem gikk litt før 11, men jeg koste meg den tiden jeg var der! Nå er jeg helt utslitt og tar kvelden. Håper du har hatt en fin dag!

...

  Postet: 29.01.2016     Tid: 00:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

GOD JUL

God jul alle sammen! Tittet bare innom rask for å ønske dere alle en fin feiring. Ekstra varme tanker går til de som av forskjellige grunner synes denne kvelden er vanskelig. Jeg tenker masse på dere og håper dere klarer å få en fin kveld! Under her er antrekket jeg hadde på meg på julelunsjen hos besteforeldrene mine. Etterpå skal jeg ha på meg en nydelig rød kjole som jeg sikkert kan vise dere i morgen. Julaften i år blir feiret hos Andreas og meg med litt fra begge sine familier, så jeg håper det blir vellykket! Jeg har masse å strekke opp til så flott som det alltid blir hos mormor! God jul!

...

  Postet: 24.12.2015     Tid: 15:39     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

JULEFERIE

Hei vakre mennesker!♥ Endelig er det juleferie og nå sitter jeg og hører på julemusikk mens jeg spiser pepperkaker og blogger. Julefølelse sa du? I tillegg har jeg ordnet juletre, satt det opp og pyntet så nå gleder jeg meg til å overaske kjæresten når han kommer hjem! Emma og jeg møtte opp en og en halv time tidligere på skolen i dag enn vi skulle for å danse litt, eller egentlig så lærte hun meg en dans så tusen takk for det! Jeg har lidd meg gjennom skoledagen på grunn av sykdom, men herlighet så koselig dagen har vært! Vi spilte kahoot i klasserommet, jeg fikk gaver av finingene Simone, Erika, Kine og Victoria, vi øvde på en julesang og så sang alle for hele skolen utenom meg. Det funker ikke akkurat å synge med den halsen jeg har nå, så jeg fikk lov til å heller høre på. Bestefaren min hentet meg etter skolen og videre dro vi for å plukke opp lillebroren min. Vi har en tradisjon av vi hvert år siste fredag før juleferien kommer vi til dem for å spise en god middag, bake pepperkaker og pynte pepperkakehus. Utrolig koselig! Så nå er pepperkakene i boks og da mangler jeg kun to slag til å bake til jul. 

Planen for i morgen er julebord og jeg krysser virkelig fingrene for at formen er bedre da og at feberen synker, slik at jeg ikke må avlyse. Egentlig burde jeg blitt hjemme i senga i dag, men jeg ville ikke gå glipp av siste skoledag før juleferien med klassen min og ei heller turen til besteforeldrene mine, så jeg bet tenna sammen. Haha jeg hadde faktisk veldig flaks med bildene under her! Nå er bihulene mine skikkelig hovne, men fikk heldigvis tatt bilder til dere før de ble det. Kryss fingrene for meg for at formen er bedre i morgen da? Jeg har virkelig lyst til å dra!...

  Postet: 18.12.2015     Tid: 17:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Lørdag

Nå er siste danseforestilling for i år unnagjort for min del, det går så alt for fort! Vanligvis har jeg hatt mange danser, men i år ble det bare en. Jeg og noen andre jenter tok noen bilder i kostymet i dag og jeg gleder meg til å vise dere! Tenk at nå er det et helt år til neste gang, håper tiden går fort! Vi skal ha en danseforestilling med skolen i uke fire da, så det blir spennende å bli med på det! 

Lasagnen ligger i magen og nå skal vi bare slappe av resten av kvelden. I går samlet Andreas og jeg en del folk fra begges familier sammen og det var så fint å se at alle gikk så godt overens! Jeg var litt nervøs for at det skulle bli grupperinger familievis, men det ble det heldigvis ikke. Tapasen falt også i smak så pluss for det. I morgen skal vi i bursdag til mine fantastiske besteforeldre. Er det bare jeg som elsker å ha noe å pynte seg til? Jeg tror det skal bli veldig koselig og jeg skal prøve å ta noen antrekksbilder før vi drar. Enn så lenge tenkte jeg å vise dere favorittkåpen min! Jeg elsker virkelig hvite kåper, men jeg har lett i flere år uten å finne noe som falt i smak og som i tillegg passer budsjettet mitt. Denne her fant jeg i slutten av sommeren, endelig!...

  Postet: 05.12.2015     Tid: 19:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

purple

Åh hvor umulig det er å ta fine bilder når objektivet er ødelagt i tillegg til at det blir så fort mørkt ute! Alt blir så mørkt, blått og fargeløst til tross for gode innstillinger. Under her har dere i alle fall dagens antrekk og jeg håper dere liker bildene selvom jeg er nokså missfornøyd. Snille kjæresten min stilte opp som fotograf, for noen her har nemlig et kamerastativ som er delt i to. Jupp, du leste riktig. I morgen lurer jeg faktisk på om jeg skal ta med kameraet på skolen, men jeg får se litt an på det. Jeg håper dere alle har hatt en super helg! Det har vi og nå er det tid for litt nytt på nytt i reprise her i huset, så hører dere nok fra meg i morgen også....

  Postet: 22.11.2015     Tid: 20:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

too little time

Tusen takk til dere som tar turen innom her til tross for en del fravær fra min side!♥♥♥ Helgen gikk i ett med Unge venstre sitt landsmøtet i Oslo, det var møte fra morgen til kveld og svært lite tid til til og med søvn. Møtet var veldig spennende og jeg turte endelig å gå opp på talerstolen for å snakke om noe jeg brenner for! På lørdag hadde vi festmiddag etterfulgt av en fest og wow for en stemning! Jeg ble også kjent med en god del herlige mennesker og tusen takk til alle dere som gjorde helgen kjempefin!

På mandag ble det også veldig hektisk med skole, kjøretime(!!) og en tur til politistasjonen. Veldig gøy å se at noen har ødelagt tenningslåsen på mopeden når man skal kjøre fra skolen. Så da ble det en tur opp til politistasjonen hvor de konkluderte med at noen hadde prøvd å stjele mopeden! Veldig bra at de ikke fikk det til! Vi skrev en anmeldelse på det så håper jeg at forsikringen min dekker reparasjon. Kjøretimen var min første og egentlig burde jeg ha startet med å kjøre for lenge siden, problemet er bare det at jeg er livredd for å kjøre bil. Men før eller siden måtte jeg jo bare hoppe ut i det. Gleder meg til å føle meg tryggere med å kjøre og ikke minst til jeg får lappen!

I dag har jeg hatt et møte, vært med skolen for å se på en forestilling og vært på intervju med lokalavisa. Intervjuet kommer mest sannsynlig ut i morgen eller i over i morgen, så det er bare å følge med! Nå skal jeg øve til en stor spanskprøve vi har i morgen og jeg får vel bare sette i gang, det er så sinnssykt mye vi må kunne at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne engang! For ikke å glemme at jeg må øve til matteprøven vi har i morgen i tillegg! Gleder meg til skoledagen i morgen er overstått for å si det sånn. Dere hører nok litt mer og bedre fra meg da. Håper dere får en fin kveld! ♥


...

  Postet: 27.10.2015     Tid: 18:49     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

oslo

Hei og lenge siden sist! Det har vært så mye med skole i det siste at bloggingen har blitt nedprioritert. I dag hadde vi danseprøve på skolen og jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne alle dansene bedre, men jeg gjorde mitt beste og øvde mye. Jazz er ikke helt min dansestil og jeg merker at det er veldig vanskelig med andre dansestiler enn klassisk ballett da kroppen min på en måte sperrer seg og prøver av seg selv å gjøre bevegelsene mer ballett-aktige. Rett etter skolen dro Anniken og jeg med toget inn til Oslo og nå sitter vi hos tanten hennes. Togturen var kjempekoselig! Vi skravlet hele turen inn med de som satt ved siden av oss og to av de hadde til og med hunder med. Den ene hunden var kjempekosete og satt en del på fanget vårt, tror vi fikk oss en ny venn der!

Nå skal vi lese gjennom masse sakspapirer for i morgen skal vi på Unge venstre sitt landsmøte. Dette er andre gangen jeg skal på det og jeg gleder meg masse! Det blir lange møtedager, men det er også utrolig koselig og ikke minst noe jeg brenner for. Ellers i dag har vi vandret litt rundt i Oslo og spist en kjempegod middag hos tanten til Anniken. Men nå skal det leses, så dere hører fra meg i morgen. 
...

  Postet: 22.10.2015     Tid: 19:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

wine red

God kveld til deg! ♥ På lørdag hadde to venninner og jeg en jentekveld og jeg koste meg masse! Vi ble sittende oppe til rundt halv fire tror jeg med pizza, godis , julebrus (jupp, jeg har syndet mot mitt eget løfte om å ikke drikke julebrus før i desember) og ikke minst masse latter. En av de fineste kveldene på lenge, trives virkelig med de to altså! Siden busstidene til meg er så på trynet overnattet jeg. Planen idag var jo egentlig å spise middag hos bestemoren til Andreas, men slik ble det dessverre ikke. På natten til idag sa ryggen min plutselig pang og jeg har klart å få en skiveutglidning i ryggen. Jeg skal love dere at det er rene torturen, men smertestillende og ispose på ryggen lindrer heldigvis en del. Flaks for meg som bor med Andreas, så får jeg litt hjelp. Ryggen har jo i tillegg låst seg til den ene siden, så jeg sliter med å ta på sko og å bære noe som helst er bare å glemme. Tror nesten jeg må kjøre på med det i morgen også hvis jeg skal klare skole og dansetimer.

Jeg gleder meg også til å besøke besteforeldrene mine i morgen. De bor jo rett ved dansestudioet så jeg skal være hos de noen timer mellom dansetimene. Det blir koselig! Trives virkelig godt med dem og jeg har vel et litt mer knyttet forhold til mine besteforeldre enn de fleste på min alder. Bildene under er fra i går forresten, haha jeg har jo ikke sjans i havet til noe sånt i dag. Husk forresten spørsmålsrunden jeg har, denne finner du ved å klikke HER....

  Postet: 11.10.2015     Tid: 20:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

08.10.2015

Hei! Dagen i dag på skolen har vært veldig grei med bare naturfag, dans og drama hele dagen og i morgen har vi bare ballett, drama og mdd-dans så det skal jeg ikke klage på! Etter skolen idag dro jeg til Anniken og nå sitter vi hos henne klare for et unge venstre styremøte. Jeg tror ikke jeg har fortalt det, men jeg er nyvalgt nestleder i Larvik UV og Anniken er blitt leder, så det er spennende! Nå må jeg nesten logge av for nå begynner møtet. Håper dere får en fin dag!

...

  Postet: 08.10.2015     Tid: 17:04     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

P.A.T.T.E.R.N.

Hei og god helg!♥ Tonje og jeg har vært ute en tur idag for å ta noen bilder og jeg gleder meg til å se resultatet! Hun tok dansebilder av meg og det var litt flaut å stå der i dansetøy mens mange gikk forbi. Det ble en del blikk haha, men jeg er ganske sikker på at bildene er verdt det. Jeg fikk også lekt meg litt med kameraet til Tonje og herregud så deilig det var å ha et kamera i hendene igjen som faktisk fungerer! Det er noe med selve kameraet mitt som gjør at bildene nekter å bli hundre prosent skarpe uavhengig av objektiv, for ikke å glemme at jeg bruker standarobjektivet. Dere som har canon-kamera forstår vel hvor mye jeg virkelig hater det objektivet? Nå har vi besøk av noen kompisene til Andreas og straks blir det "Alias" eller "kvitt eller dobbelt". Jeg elsker virkelig brettspill, spesielt Alias, DET er gøy det!...

  Postet: 02.10.2015     Tid: 18:50     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

casual

Nå har vi endelig levert nøklene til den gamle leiligheten og du verden hvor godt det er å være ferdig med den! Jeg er kjempeglad for at vi har funnet oss et sted hvor vi virkelig trives å bo og som vi kan bo i mange år. Her i Stavern er det så mye roligere for ikke å glemme hvor fantastisk fint det er her om sommeren! Stavern er jo kåret til en av Norges beste/fineste sommerbyer og det er jo ikke uten grunn. Det eneste som er kjipt med å bo her er vel det at ingen av oss har lappen og det er mye lenger avstand mellom ting her. Men hei, det er jo ingenting, lappen er jo ikke umulig å få seg. Jeg har virkelig lyst til å komme i gang med den, men før det vil jeg bli flinkere til å kjøre, jeg har jo ikke prøvd å kjøre på veien ennå engang. Målet er å ta lappen med kun de obligatoriske timene. Ellers merker jeg at høsten virkelig har slått inn, med mørke og ikke minst kalde kvelder. En kjempefin grunn til å lese masse bøker og drikke mye te!ulltrøye - pierre robert // sko - converse // cardigan - cubus // shorts - lånt av ei venninne // smykke - bikbok // hårbånd -hm
...

  Postet: 30.09.2015     Tid: 22:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

K.N.I.T.T.E.D.

Nå begynner det endelig å ligne på høst ute! Jeg fant frem den blå genseren min som jeg ikke har brukt på flere år, jeg prøver nemlig å bli litt flinkere til å bruke farger. Nesten hele klesskapet mitt består av klær som er hvite, grå eller svarte.. Flere som har det sånn? I dag har jeg vært på et møte som gikk helt greit og vært innom jobben til Andreas en tur. Jeg måtte nemlig låne mobilen hans til vekkeklokke for å stå opp til møtet og skulle levere den til han på jobb og selvfølgelig kommer jeg når de spiser lunsj et annet sted. Typisk, eller hva? Ellers i dag har jeg fått gjort litt her hjemme og vi har gått oss en tur. I morgen skal vi levere fra oss nøklene til den gamle leiligheten, jeg skal starte på kjellerstua og vi får overnattingsbesøk av Jørgen. Det blir koselig! Nå tror jeg vi skal se en film og så blir det natta. Jeg sov fire timer i natt på grunn av rastløse ben så søvn er veldig etterlengtet nå. Under her har dere dagens antrekk. Jeg må beklage på kvaliteten på bildene, objektivet mitt gikk jo i stykker så jeg holder på å lære meg å bruke et av de andre jeg har. Ha en fin kveld da dere! ♥...

  Postet: 29.09.2015     Tid: 21:08     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

Ikke helt min dag del to

Hei og god kveld! Åh så deilig det skal bli med en uke fri nå, jeg har i alle fall tenkt å bruke ferien på å rydde kjellerstuen vår (som for tiden er full av alt mulig rart som ble satt ned dit da vi flyttet), gå masse turer og ikke minst ta masse bilder. I går hadde jeg enda en "ikke helt min dag" dag hvor jeg presterer å ødelegge telefonen min, knekke hårbørsten min i to og på toppen av alt ble jeg så kvalm at jeg kastet opp. Ble så sint og frustrert til slutt at jeg rett og slett la meg ned å begynte å gråte, jeg hater slike dager hvor ingenting går min vei. Så der har dere vel gårsdagen kort oppsummert. I dag har vi hatt middagsbesøk av faren og bestemoren til Andreas, så da ble det risotto og laks. I morgen skal jeg avslutte leieforholde på den gamle leiligheten, men før det må jeg male litt der. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, så i morgen kommer jeg sterkere tilbake.

...

  Postet: 27.09.2015     Tid: 21:34     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

79

Ferie!!! Dere vet den muntlige spanskprøven jeg fortalte om i går? Vel i dag hadde jeg den og jeg er kjempefornøyd med resultatet for utrolig nok fikk jeg karakteren 5/6! Nå bruker jeg veldig mye tid hjemme på å lære meg spansk og pugge alt vi går gjennom for å lære meg det utenat, så jeg vil si det er vel fortjent. Etter skolen i dag gikk jeg bort til jobben til Andreas slik at vi kunne ta bussen hjem sammen og deretter ble det obligatorisk tacofredag. Nå er det jo allerede høstferie og det skal bli fint å bruke den på å komme seg skikkelig til hektene igjen. Genseren jeg har hatt på meg i dag er den jeg kjøpte her om dagen, jeg falt litt vel for den så den blir nok brukt en del fremover. Men nå dere, nå skal vi kose oss videre så hører dere fra meg i morgen....

  Postet: 25.09.2015     Tid: 20:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

peace out

Hola chicas y chicos!♥ Nå er det full øving til spanskprøven i morgen, med en liten pause for å titte innom her. Dagen i morgen blir en kjempefin avslutning før høstferien med en økt ballett og resten spansk. Det virker som om de fleste hater språktimene på skolen? Jeg har ENDELIG fått spansk som jeg alltid har ville ha og er kjempemotivert til å lære! For ikke å glemme at det er under 150 dager til vi drar til Spania og da hadde det jo vært gøy å teste ut språkkunnskapene litt og lære masse før jeg drar. Åh, jeg gleder meg så! Mormor og besse var forresten innom en tur her istad, alltid like koselig å se dem! Nå skal jeg øve videre og jeg gleder meg til å vise dere antrekket som jeg skal ha på i morgen! Får bare krysse fingrene for at det ikke pøsregner slik at jeg får tatt noen bilder. Håper dere alle får en fin kveld!

...

  Postet: 24.09.2015     Tid: 22:06     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

quick snaps

God kveld! Har dere fått sett filmen "Bølgen"? Simone og jeg så den i stad og jeg anbefaler den på det sterkeste! Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger hjertet slo i hundre, hendene skalv og tårene presset på. Jeg hadde litt forventninger til filmen, men ante ikke at den var så bra! Typisk min flaks så gikk bussen hjem to minutter før filmen var ferdig, så da fikk jeg meg en fin gåtur på litt over 9 km før bussen tok meg igjen og jeg tok den resten av veien. Det var så deilig å få gått at dere aner ikke, nå vil jeg si at jeg endelig er frisk! Gleder meg så mye til skolen imorgen, det er dritkjedelig å bare ligge hjemme i over en uke. Jeg var også en liten tur innom senteret istad etter behandlingstimen og jeg klarte bare ikke å gå forbi denne genseren.. Jeg tror jeg skal begynne å gi fra meg kortet mitt til Andreas når vi har lite penger jeg.. Genseren viser jeg bedre i morgen, tenkte nemlig å ha den på meg. Ønsker dere alle en god natt!


...

  Postet: 23.09.2015     Tid: 23:12     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 0     Copyright ©

MONDAY

Ny uke og ny start!♥ Det er noen dager siden sist fordi jeg har vært totalt knekt de siste dagene med en kraftig virusinfeksjon. Lørdag morgen ente med en tur på legevakten fordi jeg var så sinnsykt dårlig og ble overført til sykehuset derifra hvor jeg lå noen timer med drypp. Jeg fikk heldigvis dra hjem etter en del timer. Formen er bedre nå og jeg regner med å begynne med vanlige rutiner fra i morgen av :) Det ble ikke noe skole på meg i dag da jeg har hostet meg gjennom hele natten og først sovnet på morgenkvisten, men dansingen fikk jeg kommet meg til for å se på (og vært med litt da jeg ikke klarte å bare se på heh). Nå sitter jeg på Peppes hvor vi skal ha et unge venstre møte som starter nå, så vi snakkes senere.

...

  Postet: 21.09.2015     Tid: 18:36     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

Ikke helt min dag

God lørdag!♥ Dere hørte ikke noe fra meg i går da jeg hadde fult opp hele dagen og avsluttet kvelden med at Andreas hadde en kompis på besøk og jeg ei venninne. Kvelden ble kjempekoselig med hjemmelaget pizza, Alias om masse latter. Er det et brettspill jeg virkelig har sansen for så er det Alias! Jeg må nesten også nevne at Thea og jeg knuste guttene, haha. Jeg ble også kjent med nabojenta i går og venninnen hennes da de kom bort for å hilse på dyrene våre. Litt senere ringte de på og lurte på om jeg ville bli med å hoppe på trampolina, så da ble jeg med på det! I dag kom de over med et kjempefint kort hver til meg som de hadde laget, slikt setter jeg virkelig pris på og jeg stortrives her allerede!

Nå lurer dere kanskje litt på hva overskriften har med det over å gjøre? Ingen ting, men mer med hva som skjedde i byen istad og hjemme. Vi tok oss nemlig en tur inn til Larvik for å gjøre noen innkjøp og for at jeg skulle stemme. Med min fantastiske flaks kom vi til der jeg skulle stemme rett etter at det hadde stengt. Blir så imponert over meg selv noen ganger som ikke tenker på å sjekke åpningstider.. Vel hjemme skulle jeg ta bildene dere ser under her og hva skjer så? Jo kamerastativet mangler visst en skrue og måten jeg fant ut det på var at hele toppdelen, inkludert kameraet mitt, falt i bakken. Resultatet av det var at objektivet gikk i stykker. Her var jeg enda mer imponert over meg selv.. Det funker heldigvis til å ta bilder med, men ikke til å fokusere med, så på bildene under måtte jeg finne akkurat det punktet som var fokusert. Med andre ord så er det ikke helt min dag i dag. Jeg håper kvelden blir litt bedre med taco, snop, rødvin og Andreas. For nå har jeg vel hatt nok uflaks for i dag?
...

  Postet: 12.09.2015     Tid: 17:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Blue

 Åh, snart helg dere! Enda bedre er det at smertene i ryggen ser ut til å gi seg, så jeg håper virkelig det blir skole på meg imorgen fremfor å ligge enda en dag i senga og nesten krepere av smerter. Smertene ga seg litt utover dagen heldigvis og godt er det for nå er jeg så ivrig på å få leiligheten helt i orden. Andreas har skrudd opp spisebordet idag og jeg har skrudd opp fire skuffer, så nå gjenstår det bare å skru opp tv-bordet, rydde på plass det siste og i morgen skal pappa og jeg hente det som står i boden i den gamle leiligheten. Jeg gleder meg til å vise dere når vi er ferdige! Og tusen tusen takk til alle dere fantastiske mennesker som har bidratt til innflytningen av den nye leiligheten, dere er gull verdt! ♥ Nå skal jeg multitaske litt og øve til naturfagsprøven vi har imorgen samtidig som jeg rydder litt. Jeg håper at prøver går bra og det tror jeg også siden jeg hadde akkurat samme prøve ifjor, hehe. Ønsker dere alle en strålende torsdagskveld!...

  Postet: 10.09.2015     Tid: 19:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

XXX

God ettermiddag! ♥ Litt personlig og kanskje litt for mye informasjon, men for rundt to år siden mistet jeg mensen på grunn av spiseforstyrrelsen fordi kroppen måtte prioritere andre ting. Her om dagen fikk jeg den tilbake og det vil også si at smertene kom tilbake. Jeg har alltid slitt så sinnsykt med menstrasjonssmerter og allerede fra barneskolen av hende det at jeg måtte være hjemme på grunn av det. Noen som har noen tips for å lindre det? Det eneste jeg har funnet ut som hjelper er smertestillende og en varmeflaske. Dagen idag har gått til å ligge i senga og vri seg av smerte, kjempegøy når jeg egentlig burde ha vært på skolen. Det er litt bedre nå og jeg har kommet meg opp og fått gått en tur, så jeg håper at det holder seg sånn resten av uken slik at jeg får kommet meg på skolen. Haha uff beklager hvis dette ble litt for mye informasjon for enkelte, men dere får trøste dere med at det er helt naturlig! 

På gåturen istad fikk jeg Andreas til å knipse noen antrekksbilder av meg. Jeg vet at svært mange synes at skinnimitasjonsbukser er veldig harry, men jeg ELSKER de! Så lenge buksa er matt og man kombinerer den riktig ser den ikke trashy ut overhodet. Denne under her er ny fordi min forrige gikk i stykker i tillegg til å være alt for stor i livet. Min favorittkombinasjon er i alle fall en søt bluse til eller en stor oversiza strikkagenser. Hva synes du om slike bukser?


...

  Postet: 08.09.2015     Tid: 18:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

MONDAY

Hei! ♥ Da var en ny uke i gang og utrolig nok fant jeg busstoppet hvor skolebussen gikk fra! Nå sitter jeg på skolen og har litt ekstra tid før spanskprøven og siden jeg var en liten tur i sentrum istad med bestevenninnen min fant jeg ut at jeg like så godt kan skrive et innlegg nå og tidsinnstille det. Hun rakk også å knipse noen antrekksbilder av meg før jeg måtte dra igjen. Det ble en veldig kort tur til sentrum, men jeg var nødt til å få hentet mopeden min som stod ved den gamle leiligheten. Nå har jeg spansk så nå må jeg løpe og rett etter det er det videre på dansestudioet. Hva synes dere om antrekket?


...

  Postet: 07.09.2015     Tid: 16:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

SPARKLING

Jeg håper at alle har hatt en kjempefin helg!♥ For litt siden kom jeg hjem fra familiebursdagen min som jeg feiret hos mamma siden det ikke var plass her. Bursdagen ble velykket med god stemning og gode mennesker. Dagen idag har egentlig også gått i ett og det vet jeg hele neste uke også kommer til å gjøre. Det som står på planen da er skole, pakking, flytting, vasking og pakke ut. Jeg gleder meg så innmari til vi er ferdig flyttet og har alt på plass! Det kommer jo til å ta litt tid, bare det å skru opp de nye møblene tar jo flere timer. Leiligheten er så fin og jeg er helt sikker på at vi kommer til å trives der. Nå er det faktisk kvelden for meg, men først kan dere jo få se litt bedre bilder av kjolen jeg hadde på meg på fredag? Jeg brukte den idag også, men med en hvit kort topp over slik at det så ut som en topp og et skjørt.

...

  Postet: 30.08.2015     Tid: 22:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

WHITE

Hei fra regnfylte(♥) Larvik! Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er litt deilig med slike dager også. Jeg føler at jeg blir så effektiv inne når det regner ute, er det flere som har det sånn? Derfor skal man ikke se helt bortifra at resten av dagen kommer til å gå til rydding og vasking, med unntak av besøk av ei venninne. 

Jeg hadde en friøkt på skolen idag før lunsjen og siden jeg bor såpass nærme skolen rakk jeg å kjøre en tur hjem og være hjemme en stund før jeg måtte tilbake. Antrekksbilder tok jeg også da jeg var hjemme og flaks var det, for sånn som regnet pøser ned nå tør jeg ikke å ta med kameraet mitt ut. Sist økt på skolen var dansing og wow så gøy og deilig det var å komme igang med det! Til tross for halsbetennelsen klarte jeg å gi en del på danseøkta faktisk og jeg gleder meg til jeg er helt frisk så jeg kan gi alt. Nå står middag på planen og idag blir det vegetarisk pasta carbonara, nam! ...

  Postet: 26.08.2015     Tid: 16:37     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Day One

Hei og hopp, nå har jeg superdårlig tid! Håper alle som startet på skolen idag fikk en fin start♥ Selv er jeg så fornøyd med at vi i klassen bestemte oss for å ha en felles lunsj sammen for å bli litt bedre kjent. Skravla gikk jo i ett, så jeg tror ikke det er så alt for lang tid til vi blir en skikkelig sammensveisa gjeng. Jeg bakte også en gulrotkake som jeg tok med og heldigvis falt den i smak! Å bake med glutenfritt mel skal jeg love dere at der er ikke bare bare. Etter skolen rakk jeg hjemom en liten tur før det ble en liten sushidate med Anniken og Sunniva. Herregud så godt det var å se igjen Sunniva! Sist jeg så henne var forrige sommer og siden da har hun bodd i Australia. Vi fikk ikke så mye tid på oss da jeg måtte haste videre til årets første ballettime. Det var ganske uvant å danse igjen, men har ikke ord for hvor deilig det også var! Nå har jeg superdårlig tid for innen 40 minutter skal jeg ha rukket å skrifte, komme meg til dansestudioet til en tåspissklasse OG sy tåspisskoene mine. Det tar tid altså, så jeg får bare sette igang. Dagens antrekk finner dere under her og beklager for bildene, har ikke tid til annet. Hvordan gikk din første skoledag i år?
...

  Postet: 17.08.2015     Tid: 20:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

T.Ø.N.S.B.E.R.G

Åh så utrolig deilig vær det er idag! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en fin tur til Tønsberg med Simone. Det ble en del nødvendige innkjøp som en bukse til dansingen (buksa dere ser under her), bokbind, småting til bursdagen min og sånt, men jeg skal innrømme at den perfekte hvite kåpa også ble med meg hjem idag. Jeg har hatt lyst på en hvit kåpe lenge og endelig fant jeg en som jeg falt pladask for, da er det vel lov..? Jeg tenkte å vise dere senere, men akkurat nå vil jeg egentlig ut igjen og nyte det herlige været. Klasselistene ble sluppet idag og jeg som har ventet spent på de fikk endelig vite hvem jeg kommer i klasse med og jeg tror vi skal bli en veldig fin klasse. Gleder meg til å møte alle på mandag♥ Ikke heeeelt fornøyd med hvordan jeg så ut på antrekksbildene denne gangen, men det får gå.
...

  Postet: 13.08.2015     Tid: 19:04     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Kjærestedate

God kveld♥ Nå har vi akkurat kommet hjem fra den indiske restauranten i byen her og herregud jeg hadde glemt hvor god mat de har! Vi spiste der ofte da jeg var liten, men det er flere år siden jeg var der sist. Andreas hadde aldri vært der før, men han ønsket å dra dit igjen i løpet av august og han skjønte ikke hvorfor han aldri hadde vært der. Det er så koselig å spise ute sammen og ikke minst snakke sammen og bare kose oss fremfor middag foran TV'n eller en rask middag på middagsbordet hjemme. Vi ble sittende en stund, jeg med et glass hvitvin som jeg nippet til og han med øl, mens vi bare snakket. På toppen av alt er været strålende og dagen idag har vært veldig vellykket. Jeg synes det er viktig å sette av litt ekstra kjærestetid innimellom og gjøre noe koselig og annet enn hva vi gjør hver dag. Og som Andreas sa: "skål for 1/2 år sammen og for et nytt 1/2 med oss to". Middagen ble avsluttet med at han spanderte, et kyss og ordene elsker deg(♥).

Imorgen skal jeg en tur til Tønsberg med Simone hvor vi skal handle litt inn til skolestart. Med andre ord blir det en fin dag imorgen også!

...

  Postet: 12.08.2015     Tid: 19:47     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

BLUEBELL

God ettermiddag folkens!♥ Nå er det kun noen få dager til skolen starter, men jeg skal prøve å nyte resten av ferien til det fulleste. Målet mitt er å hvertfal få en dag på stranda i løpet av årets ferie. Jeg har jo også noen siste innkjøp som burde ha blitt gjort for lenge siden, som jazzsko og jazz sneakers, men jeg tror nesten jeg får vente til jeg får stipend med å få meg det. Ellers er det bare småting som nye blyanter og litt sånt. Altså jeg har jo blyanter hjemme, men jeg HATER virkelig å bruke noen andre blyanter enn staedtler 2h og de to jeg har er snart brukt opp. Litt sær der? Kanskje. Men de blyantene er himla gode å skrive med, de holder seg lenge slik som de er rett etter å ha blitt spisset, de knekker ikke inni uansett hvor mange ganger man mister dem og de gir en fin og hard skrift.  

Jeg må forresten fortelle om noe som skjedde her om dagen, jeg trodde ikke mine egne øyne! Det har seg sånn at buret til kaninen min alltid er åpent slik at han kan tusle rundt som han vil. Den nye katten (som mest sannsynlig har fått navnet Molly) er veldig nysgjerrig på kaninen og Molly er titt og ofte innom kaninen en tur. Som regel koser hun litt på han og han koser tilbake, men plutselig skjer det noe annet. Molly måtte tydeligvis på do og kattekassa som står på badet var visst litt langt unna når man er på soverommet. Det resulterer i at hun går inn i buret til kaninen og plutselig tisser hun der! Haha ansiktet til kaninen min var priceless! Jeg gjorde selvfølgelig rent buret med en gang, men stakkars kaninen min skjønte jo ikke stort. Hun har heldigvis skjønt nå at buret til kaninen er kaninen sitt og ikke en kattedo. ...

  Postet: 11.08.2015     Tid: 17:50     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

XXX

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en liten tur i byen og jeg klarte desverre ikke gå tomhent hjem derfra hehe.. Det har seg nemlig sånn at jeg er litt vel glad i undertøy og når cubus da i tillegg har salg, vel det sier sitt. Kattene går foresten overaskende greit sammen! Lucy freser litt, men har også vært borte og luktet på. Den nye katten er bare nysgjerrig og befinner seg akkurat nå i et annet rom så de får slappet litt av begge to. Jeg tror og håper at det kommer til å funke.

Dette antrekket ble egentlig litt for sukkersøtt for meg så jeg slang like så godt en skinnjakke over etter å ha tatt bildene. Det ble MYE bedre og hvis dere lurer på hvordan det ble kan dere sjekke ut @eliseamandan på instagram. Det er ikke meningen å se så himla sur ut på bildene, det er bare det at det er vanskelig for meg å smile på kommando. Imorgen har foresten Andreas og jeg vært sammen i 1/2 år så da skal vi ut å spise, det blir koselig!♥ Håper dere alle får en fin fredagskveld! ♥♥♥
...

  Postet: 07.08.2015     Tid: 20:22     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

SWEATPANTS

Haha ok, jeg er faktisk ikke 100% sikker på om dette antrekket funker. Jeg mener, baggy joggebukse med høye heler, dressjakke og en crop top? Likevel så ble det ikke totalt kræsj og da har jeg fått prøvd ut det også. Det morsomme med klær er jo at det finnes så utrolig mange måter å kombinere plagg på og hvem har bestemt at joggebuksen kun hører til når man er alene hjemme? Jeg har i alle fall alltid gått i hva jeg ønsker så lenge jeg kan huske. Og liker ikke andre det, neivel da liker ikke andre det. Det morsomme med det er jo at det er gøy å se tilbake på gamle bilder og le og lure på hva i all verden jeg tenkte.

HUSK FORESTEN SPØRSMÅLSRUNDEN I INNLEGGET UNDER

Nå burde jeg vel komme meg opp til mamma for å stryke bunadskjorten min og forkleet + tilpasse forkleet, det er bare å trosse den grusomme dørstokkmila. Skoene skal selvfølgelig skiftes ut da det er et lite stykke å gå. Det ble litt sen blogging idag da jeg har vært litt opptatt med andre ting. Imorgen kommer jo en ny pus i hus og jeg regner nok med at dere får se noen bilder av henne. Så hva synes dere, totalt bom med antrekket eller ble det litt stilig?
...

  Postet: 06.08.2015     Tid: 19:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

GOLD STAYS FOREVER

Jøss nå er det lenge siden sist jeg har postet ordentlige antrekksbilder her ser jeg. De siste antrekkene har jo bare vært bilder jeg har knipset i full fart på verandaen. Håper dere liker disse litt bedre og jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsette med det. Bortsett fra å shine soverommet totalt idag (føler jeg ikke gjør annet enn å rydde/vaske, hvordan i all verden blir det så rotete?) så har jeg sittet spent å ventet på å mote varsel på at en pakke jeg bestilte skulle komme på posten. På veien ut fant jeg utrolig nok enda en pakke i postkassa! Åh, slike overaskelser fra venninner er så utrolig koselig! Pakken jeg hentet på posten var fra h&m og i den var det skoene dere ser under, toppen dere ser under + to ting til jeg viser senere.

Til middag idag tenkte jeg å prøve å lage vegisterkaker med peppersaus, grønnsaker og kokte poteter. Jeg har aldri laget eller smakt vegisterkaker før, men det ser så himla godt ut! Det blir litt sen middag på oss idag siden ingen av oss er sultne ennå og før middag tenkte jeg å komme meg opp på treningssenteret en siste gang (eller kanskje etter middag da). Nå som skolen begynner snart så blir det alt for mye for meg med trening ved siden av 12 timer dans i uken. Flash-tattoveringene er foresten herfra (link), kule eller hva. Håper dere likte bildene så blogges vi nok senere idag :)...

  Postet: 05.08.2015     Tid: 17:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

GLITTER

God kveld! Dagen idag har egentlig gått i ett og startet med en tur til nabobyen hvor jeg klarte å gå meg bort. Mamma ble vel ikke akkurat overasket av å få en telefon av meg hvor jeg fortalte at jeg garantert hadde gått feil og ikke ante hvor jeg var eller skulle. Hun fant meg heldigvis til slutt. I bilen da vi skulle hjem var også Lena og babyen med og hele veien hjem satt jeg og dullet med babyen og dermed klarte jeg å bli bilsyk også. Bjørn Wiliam er en av de søteste babyene jeg noen gang har sett og på søndag skal vi i navnefesten hans, gleder meg! Jeg har også tatt noen fine telefonsamtaler idag og jeg håper virkelig det jeg prøver å få til nå går i boks, det hadde vært så deilig! Jeg tror jeg venter med det i tilfelle det ikke går, men jeg sitter her med store forhåpninger! 

Jeg har også en veldig fin nyhet å dele med dere! Siden jeg ikke klarte å vente lenger og delte det på facebook så kan jeg like så dele det her også. På fredag får vi en liten baby i hus! Eller liten og liten da. Det er en supersøt og snill kattunge av rasen Maine Coon og jeg har ønsket meg en katt av den rasen i mange mange år og endelig får vi oss en! Det er verdens største katt, men siden den er jente blir den ikke sååå stor. Nå er den like stor som katten jeg har fra før til tross for at den er baby og katten jeg har fra før er egentlig ganske stor til å være vanlig katt. Rasen har et herlig lynne og jeg kommer til å bruke masse tid fremover for å få min katt til å gå overens med den nye. Katten min har alltid vært den underdanige med andre katter så jeg tror det skal gå bra, den nye katten har jo ikke de aggressive instinktene. Gleder meg i alle fall masse til å bli kjent med nye baby-pus! 
...

  Postet: 04.08.2015     Tid: 20:21     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

OH DEER

God kveld! Åh der er så gøy når man møter nye mennesker og skravla går i ett! Jeg ringte ei dame istad angående en annonse hun hadde lagt ut på finn og plutselig hadde vi skravlet i nesten en time! Hadde jeg ikke hatt planer hadde vi nok sitter å skravlet i telefonen med hverandre ennå hah. Vi hadde så mange ting til felles som vi hadde helt likt syn på faktisk. Nå har vi fått besøk av to venner av meg så det blir en rolig, men koselig kveld. Jeg rakk akkurat å ta noen antrekksbilder før det ble helt mørkt ute så her er de. Ha en fin fredagskveld da folkens!!...

  Postet: 31.07.2015     Tid: 22:28     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

REGN & SOL

Hva har man på seg når det regner i det ene øyeblikket, sol i den andre, varmt i det tredje og kaldere i fjerde? Jeg tror jeg snart har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har tatt av og på shorts/bukse idag. Jeg har også fått vasket og ryddet kjøkkenet, stua og gangen helt strøken idag, jeg virkelig hater at det er rotete rundt meg, da klarer jeg ikke slappe av ordentlig. Soverommet derimot er en helt annen historie.. Nå tenkte jeg å snart gå bort for å kjøpe sushi til middag som jeg tar med hjem. Kjæresten spiser et annet sted idag og siden han ikke liker sushi benytter jeg muligheten nå hehe.  Senere idag skal jeg møte Sara og jeg gleder meg til å se henne igjen! Vi har vel ikke sett hverandre siden slutten av mars og siden hun nå er på ferie rett ved meg så blir det mye lettere å møtes.


t-skjorte // andreas sin   shorts // ei venninne sin   sko // nelly    hatt // arvet av oldemor
...

  Postet: 30.07.2015     Tid: 15:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

KNITTED

God kveld! Idag har vi vært en tur hos besteforeldrene mine siden mormor skulle lære meg å lage fiskegrateng fra bunnen av og herregud hvor god den er! Dere har ikke smakt fiskegrateng før dere har smakt den. Hvis dere sier at dere ikke liker fiskegrateng fordi dere bare har smakt den frosne fra butikken så kan jeg omtrent love at dere hadde elsket denne. Den fra butikken smaker jo crap, som omtrent alt annet ferdiglaget man kjøper. Jeg kan legge ut oppskrift når jeg skal lage den, men det blir nok en liten stund til siden jeg prøver å spise litt variert så jeg ikke går så fort lei av ting. Eller dere skal ikke se bortifra at det blir sååå lenge til, den er jo så himla god!

Jeg har egentlig bare daffet rundt i dette antrekket idag som egentlig ikke er helt meg. Det er litt for kjedelig og nei jeg vet ikke, det er bare ikke helt meg. Det har jo blåst skikkelig idag og noen dager er det deilig å bare slenge på seg det første man ser, selvom det ikke ser så veldig bra ut. Håret mitt har vært et mareritt å ha med å gjøre idag, så det ga jeg bare helt opp. Hah, ok nok klaging. Jeg har akkurat ryddet og vasket litt i leiligheten og nå er jeg veldig klar for en god film i sofaen med min kjære. Ha en fin kveld!

...

  Postet: 28.07.2015     Tid: 21:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

W H I T E PT2

For en del timer siden fikk jeg en tlf fra mamma som lurte på om jeg ville komme til sentrum og møte henne + to familiemedlemmer jeg aldri hadde møtt. En liten del av familien min bor nemlig i USA så det er ikke bare bare å møtes, selv om jeg har møtt noen av de veldig mange ganger. Så endelig fikk jeg møtt Benedikte og lille søte Lucia! Vi endte opp med å spise middag på en kinarestaurant sammen og det var utrolig koselig å både møte og bli kjent med dem. Føltes virkelig ikke som om det var første gang vi møttes og håper at det ikke blir mange år til vi møtes nestegang. Jeg fikk også en kjempefingave av dem som jeg kan vise senere.

De hvite buksene mine som jeg kjøpte for litt siden har blitt brukt litt vel mye i det siste, men de er så himla behagelige, går til så mye og det er litt mer spennende enn vanlige olabukser. Nå drar jeg snart en tur opp på treningssenteret, det har blitt alt for lenge mellom hver gang jeg er der i det siste. Jeg har tenkt til å melde meg ut om ikke så lenge da, til høsten er det jo dansing på skolen i tillegg til dansing på fritiden og det holder egentlig. Åh, jeg gleder meg så sinssykt til å starte å danse igjen, dere aner ikke hvor vondt det har vært med en pause fra dansingen fra jul til nå i høst.


...

  Postet: 21.07.2015     Tid: 19:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

W H I T E

Heihei! Nå bærer det snart avgårde på hytta med familien + Andreas, det gjenstår bare å pakke det siste. Jeg skulle egentlig ha vært en tur oppom treningssenteret i dag, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Siden vi stod opp klokken 10 så har jeg fått ryddet litt og vært en tur i sentrum for å bytte en shorts. Jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe noe klær til meg selv, men så fant jeg plutselig de perfekte hvite buksene! Jeg har lett etter noen hvite bukser i flere år faktisk uten å finne noen som faller helt i smak og det beste er at denne kostet meg kun 150kr :) En liten tur innom biblioteket rakk jeg også for å få lånt med meg en bok til hytteturen og valget falt faktisk på en Harry Potter bok. Nå må jeg nesten pakke det siste hvis jeg i det hele tatt skal ha en sjanse til å rekke det, vi snakkes senere.

...

  Postet: 14.07.2015     Tid: 13:34     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

D E N I M

Først og fremst vil jeg si takk for god respons på forrige innlegg og samtidig påpeke at det ser ut som om en del av dere har misforstått. Innlegget er ikke skrevet seriøst om hvordan man går ned i vekt, men heller skrevet om hvordan det var for meg. Ja jeg er naturlig tynn, men kroppen min trenger faktisk noen kilo til å gå opp. Jeg har satt det siste av vektoppgangen litt på vent da kroppen min fungerer greit på denne vekten og jeg trenger litt mer tid før jeg tar fatt på de siste kiloene. Innlegget ble skrevet fordi jeg blir så lei meg hvis yngre jenter sier at jeg er heldig som er så tynn eller heldig som har den kroppen jeg har, derfor ønsket jeg å fortelle hvordan jeg fikk den kroppen for å forklare at det handler faktisk om å ødelegge seg selv og ikke om å være heldig.

Over til noe helt annet. Her om dagen hadde vi to husfluer inne og vi sover så borte en natt hos en kompis av Andreas som bor et stykke unna. Hva kom vi hjem til? Hele leiligheten krydde av husfluer! Jeg ga opp å telle da jeg runnet hundre og det har vært så utrolig irriterende og ikke minst ekkelt! At det går an å formere seg så fort? I tillegg var det søndag da vi kom hjem så herregud hvor deilig det var at butikkene var åpne i dag så vi fikk kjøpt insektspray! Nå er de helt borte og vi prøvde først alt mulig av kjerringråd uten hell. Vi har også vært en tur i byen i dag for å kjøpe noen nye sko til Andreas og jeg fikk vært litt med bestevenninnen min. Snart skal vi vaske hele leiligheten for vi drar på hytta i morgen og blir til fredag. Å komme hjem til helt strøken leilighet er så deilig!...

  Postet: 13.07.2015     Tid: 16:36     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

BLACK X BLACK

God ettermiddag! Nå ligger middagen i magen og nå skal vi bare kose oss resten av kvelden med noen venner. Middagen i dag ble bakt potet, veldig enkelt, men også veldig godt. Jeg er vel ikke den eneste som forbinder bakt potet med sommer? Når det kommer til klær så er jeg vel liiiitt for glad i svart så i dag kjører jeg helsvart. Her har dere dagens antrekk så kommer jeg sterkere tilbake i morgen.


...

  Postet: 10.07.2015     Tid: 18:01     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

S U M M E R D A Y S

Hei hei folkens! Da jeg var på hytta var det knallvær alle dagene og så kommer jeg hjem til grått vær.. Heldigvis så er det fortsatt veldig varmt og nå får vi straks besøk av noen venner og skal bare nyte resten av dagen. Derfor avslutter jeg allerede her og slenger inn noen bilder av dagens antrekk.

 

...

  Postet: 06.07.2015     Tid: 16:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Endelig!!

Åh, dette har jeg venter så lenge på og ENDELIG er det sommervær! Det er så deilig å kunne gå ute i sommerklær uten å fryse i hjel. Andreas og jeg skulle egentlig bare på butikken istad for å handle litt mat, men været var så sinssykt deilig og da vi gikk forbi Hungry Heart kunne vi ikke dy oss. Vi var begge litt småsulte og utelokalet de har er så vakkert og det var jo tross alt lunsjtider. Det ble en fantastisk god og frisk salat på meg som var en blanding av dagens salater: quinoasalat, en sommersalat (granateple, eple, salat, appelsin + mer) og en mer standar salat, kan si det smakte!

Litt senere i dag så tar vi kanskje turen til Farris og er vi heldige får vi lov til å låne båten til moren min (heldigvis lærte jeg å kjøre båt for mange år siden og den har ikke nok hestekrefter til at man trenger båtlappen, woho!). Akkurat nå er Andreas å trener, jeg skulle egentlig slenge meg på, men utsetter det til litt senere i dag. Jeg har forresten fått helt dilla på gulldetaljer, jeg som alltid har likt sølv bedre. Så i dag ble det smykke i gullfarge, gull/bronsje øyeskygge og gulldetaljer på veska. Men nå skal jeg nyte det fine været :D...

  Postet: 11.06.2015     Tid: 13:08     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Oslo

Hei og god kveld! Nå befinner jeg meg på et hotel i Oslo og merkelig nok måtte vi legge på sengetøy selv her.. Jaja, skal ikke klage, det var utrolig deilig å endelig få lagt seg ned! Grunnen til at jeg nå er i Oslo er fordi i morgen skal jeg og noen andre holde foredrag om barnevernet for masse viktige mennesker som faktisk bestemmer her i landet. Det er så fint å faktisk få lov til å være med å gjøre en forskjell, være med på å få lov til å forandre! Men nå må jeg nesten ta kvelden så forteller jeg litt mer i morgen.

...

  Postet: 09.06.2015     Tid: 23:06     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

New in.. again

Som jeg fortalte istad så hentet jeg en pakke på posten fra h&m etter møtet og heldigvis så passet alt helt perfekt! Jeg aner virkelig ikke hvor vanvittig lenge jeg har lett etter en høytlivbukse som for det første sitter fint og for det andre ser fin ut, en slik bukse har virkelig vært etterlengtet i skapet! Egentlig så var planen å bare klikke buksa og cardiganen hjem siden det er noe jeg har lett etter lenge og disse falt i smak, men den rosa toppen og den hvite genseren.. Vel, jeg bare måtte. Håper ikke jeg er alene om å være sånn? Etter Polen i sommer skal jeg roe ned klesshoppingen veldig, men grunnen til at det har blitt så mye i det siste er at når man har gått opp XX kg så passer rett og slett nesten ingen av de gamle klærna lenger.

Så må jeg bare få sagt at jeg skal gjøre noe med håret mitt så fort jeg er i Polen. Vanligvis så farger jeg og fikser det selv og det har alltid gått strålende da jeg har et veldig sterkt hår og hår som lett tar farge. Hvorfor gjør jeg det ikke bare selv nå da? Jo, jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men håret mitt har blitt veldig mye tynnere. Jeg har aldri hatt tykt hår, men etter at jeg gikk inn for recovery har jeg (flaut og grusomt nok) mistet veldig mye hår og det er nå halvparten så tynt som det var før.. Derfor er jeg ikke sikker på om håret mitt fortsatt tåler at jeg farger det selv som jeg alltid har gjort, for jeg er livredd for at det skal bli enda tynnere og dermed faller valget på frisør. Selv om håret mitt ser helt jævlig ut nå, så tar jeg bare ikke sjansen.

cardigan hm // høytlivbukse hm // hvit genser hm // rosa kort topp hm

...

  Postet: 08.06.2015     Tid: 20:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Hungry Heart

Åh så deilig det var å endelig trene igjen! Nå skal de sies at jeg kun har hatt treningsfri siden torsdag, likevel var det utrolig deilig å komme i gang igjen, spesielt når man starter dagen med en treningsøkt! Etter treningen fikk jeg litt dårlig tid til å dusje og ordne meg for nok en gang skulle jeg på et møte i sentrum, men jeg rakk det! Lokalet vi pleier å ha møte på er en cafe som heter Hungry Heart og etter min mening den fineste og beste cafeen i Larvik! Jeg har forresten turet rundt i disse skoene i hele dag og det gikk overaskende greit. Det er ikke de beste gå-skoene, likevel funker det hvis man ikke skal gå så langt eller lenge.

Rett etter møtet i dag akkurat i det jeg gikk forbi butikken/postkontoret så fikk jeg en sms om at pakken jeg hadde bestilt var ankommet! Da snakker vi flaks da! Jeg tror jeg skal vise dere hva den inneholder etterpå, men nå må jeg fortsette med middagslaging!


(objektivet tuller fortsatt med fokus, men jeg vet hva problemet er nå så det gjenstår bare å fikse det)


...

  Postet: 08.06.2015     Tid: 16:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Mickey Mouse

Endelig helg og endelig ferdig med engelsk muntlig! Engelsken gikk faktisk kjempebra og jeg fikk den karakteren som jeg jobbet mot å få, så det er jo strålende! Thea og jeg var rett etter hverandre så da vi var ferdige kjørte vi opp til byen for å bestille tattoveringstime til henne! Åh, jeg gleder meg jo nesten selv! En liten tur innom kjøpesenteret rakk vi også før vi dro til hvert vårt. Nå står middagslaging for tur og fredagsmiddagen denne gangen blir vegetarlasagne, men ikke den klassiske med grønnsaker, jeg bytter bare ut kjøttdeig med vegetarkjøttdeig. Kjempegodt og burde prøves!

Jakka mi er forresten fra et loppemarked fra i fjor og jeg eeeelsker den! Den er litt kort, men når jeg finner noe jeg liker så er jeg flink til å overbevise meg selv om at det passer. Kul er den i alle fall og veldig 90-tallsjakke! Det er en original fra Disney, så de er sikkert mulig å få tak i noen steder ennå eller på nett. Selve jakka er i et mykt olastoff og armene er besje (hvordan skriver man egentlig denne fargen?). Favorittkombinasjonen min med denne er røde lepper, en svart kjole og støvler, det må jeg få til å vise dere en gang!Hva synes du om jakka?

...

  Postet: 05.06.2015     Tid: 16:52     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 0     Copyright ©

xxx

Heihei! I dag har vært en skikkelig effektiv dag, allerede klokken tre hadde jeg rukket tre forskjellige møter! Det ble en ganske tidlig start på dagen for meg i dag så jeg var litt lat og dasset rundt på møtene i en tights, genser og en lang kåpe, men sånn blir det noen ganger. Jeg fikk på meg noen ordentlige klær så fort jeg var hjemme og det er ikke til å stikke under stol at man faktisk føler seg bedre i ordentlige klær når man er ute i offentligheten. Uansett, her har dere dagens antrekk.Hva synes du om antrekket?

...

  Postet: 03.06.2015     Tid: 17:42     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

High heels

God tirsdag kveld folkens! Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter å ha øvelseskjørt med pappa og knipset noen bilder. Øvelseskjøringen gikk faktisk veldig bra (og med smågodt som kjøresnacks enda bedre)! Det blir nok en god del kjøring på meg fremover, jeg begynner å bli veldig utålmodig etter å ha lappen nå. Planen min er å klare å kjøre helt fint før jeg begynner med kjørekurs, slik at jeg kun trenger de obligatoriske kjøretimene. Skoene jeg bestilte fra Nelly kom i dag og jeg er godt sagt fornøyd med dem. Når man har skostørrelse 35 så er det ikke bare bare å finne sko som passer. Bakdelen på de er litt stor, men foran sitter de helt fint og bak så holder jo reima skoene på plass. De er også veldig gode å gå med, så de blir nok godt brukt fremover!

Nå blir det straks en tur på treningssenteret da jeg aldri kom meg over dørstokkmila i går.. I morgen har jeg fri fra skolen, men likevel ganske mye på planen. Jeg vet ikke om dere husker at jeg var på et møte forrige onsdag? Vel i morgen blir det enda ett og jeg sprekker snart etter å fortelle hva møtet handler om, men jeg må nok pent vente. Bortsett fra det så blir det trening, baking, enda et møte og kanskje øvelseskjøring.Ha en fin kveld!


Jeg burde snart få en diplom for hvor flink jeg er til å se sur ut på bilder.. Men åh det er så vanskelig å smile på kommando!
Likte du skoene?

...

  Postet: 02.06.2015     Tid: 20:55     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Paljetter og sushi

Hei og god kveld! Kveldsmaten i dag ble litt utenom det vanlige da bestevenninna mi og jeg helt spontant bestemte oss for å ta den på en sushirestaurant. Jeg elsker jo fisk og sushi er noe av det beste jeg vet, så kveldsmaten ble ganske så innafor! Det ble vegetarsushi og chillilaks på oss, mine to favoritter eller våre to favoritter for å være nøyaktig. Det er så koselig å gjøre slike spontane hyggelige ting som cafè, restaurant, kino og lignende, for ikke å glemme den spontane turen kjæresten og jeg hadde til Rhodos i mai!

Det var også en god grunn til å pynte seg litt ekstra, for det er vel ikke bare jeg som elsker å pynte meg? Denne gangen ble det en bukse med en penkjole stappet i. Det ble litt klumpete, men det syntes ikke sååå mye. Det er en ganske grei måte å style et antrekk på som skal se pent ut, men likevel ikke overpyntet, det er ikke første gang jeg har gjort det for å si det sånn. Nå tenkte jeg å hoppe i treningsklærna og ta turen på treningssenteret hvis jeg kommer meg over dørstokkmila. Jeg har ikke vært helt i form i dag så det har ikke blitt noen trening tidligere på dagen og i skrivende stund er jeg skikkelig rastløs. Etter det blir det en rask dusj, en liten tur innom viaplay og deretter kvelden for meg, så dere får ha en fin kveld videre! :)


@EliseAmandaN på instagramBruker du også kjole som genser/topp noen ganger?

...

  Postet: 01.06.2015     Tid: 21:08     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

Old in

Hvorfor står det ikke "New in" tenker du kanskje? Vel, det er fordi det ikke er nye klær som jeg har kjøpt. De fleste jeg kjenner, inkludert meg selv, har masse klær som ligger i skapet uten å bli brukt. Spør man meg så er det ganske unødvendig når det er andre som gjerne ville ha brukt de. Jeg rydder i klesskapet mitt innimellom og tar bort klær jeg ikke bruker eller klær som ikke passer lenger. Man kan jo for eksempel gi det man ikke bruker til Fretex, selge det eller man kan rett og slett bytte eller gi bort til venninner og det er sistenevnte som gjelder meg i dag. Klærna under her er klær som jeg byttet med Maud og jeg vet hvertfal at jeg kommer til å bruke dem kjempemasse! Sokkene er forresten helt nye til og med. Så hvorfor ikke arrangere en byttekveld med venninner? Samle dere hos en av dere og ta med klær dere ikke bruker lenger. To fluer i en smekk: man blir kvitt klær man ikke bruker + man får nye klær.

Dagen i dag ble startet på treningssenteret igjen, jeg tror virkelig har fått sansen for å starte dagen med en treningsøkt! Man får så mye mer energi av det og det var så deilig å hoppe rett i dusjen hjemme og sette seg ned med frokosten mens sola strålte inn i stua. Tut-aksjonen litt senere på dagen ble veldig vellykket med kjempemange tut, så det er vi veldig fornøyde med! Det er godt å se at det er flere som vil ha pelsfarmene bort. Nå har jeg endelig fått satt meg ned (egentlig bare for å skrive dette) etter å ha vært på farten fra jeg stod opp i dag, men allerede nå skal jeg ture en tur bort på bensinstasjonen for så å besøke ei venninne. Travel dag? Jupp, men sånne dager en fine innimellom de også, man rekker liksom ikke sette seg ned for å tenke.Hva pleier du å gjøre med klær du ikke bruker lenger?

...

  Postet: 31.05.2015     Tid: 17:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Knitted

Hvis det er noe jeg aldri kommer til å klare å bestemme meg om når det kommer til klær så må det være skinnbukser (fake så klart, ekte kommer jeg aldri til å gå med). I det ene øyeblikket synes jeg det er superharry og i det neste øyeblikket synes jeg at det er dritstilig. Jeg tror egentlig det kommer litt an på buksemodellen og hva man kombinerer den med, sånn som skinnbukser kombinert med en strikkegenser synes jeg er kjempekult! Da roer strikkegenseren buksa ganske mye ned og med perleøredobber i tillegg så funker det ganske bra, eller hva? Nå som været ikke er på sitt beste så er det deilig å traske rundt i disse klærna hjemme, de er jo faktisk ganske behagelige i tillegg!

Jeg skulle jo egentlig arrangere tut-aksjon i dag, men siden vi ble alt for få som skulle fordi mange avlyste i siste liten så blir det utsatt til i morgen. Håper at så mange som mulig kommer og husk at det er viktig å bruke stemmen sin!

Skinnbukser, ja eller nei?
...

  Postet: 30.05.2015     Tid: 14:42     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Hungry hearts

God fredag alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en vindfull tur til byen med kjæresten og Lars. Kjempekoselig å se Lars igjen, han har jo gått på folkehøgskole i ett år nå så da har vi bodd ganske langt unna hverandre. Vi spiste litt småmat på torget for så å ta turen innom hungry hearts for en kopp med drikke. Jeg har faktisk ikke fått somlet meg til å få dratt på den cafèen før nå, men wow så utrolig koselig den var! Det ble en grønn smoothie på meg, men etter min smak så ble det litt for mye ingefær i. Likevel skal jeg nok tilbake for maten der ser så sinnsykt god ut! Og jeg fikk endelig brukt levis buksa mi som er så stygg at den rett og slett er dritstilig!

Ellers blir jeg helt oppgitt over legen.. Jeg trengte noen medisiner så jeg tok turen bort på apoteket, men selvfølgelig hadde resepten min godt ut. Dermed tok jeg turen bort til legen som ligger like ved for så å finne ut at de hadde stengt for dagen. Så sender jeg en sms til legekontoret, men får til svar at de har sluttet med sms-tjeneste. For litt siden var jeg innom igjen for så å finne ut at de har flyttet! Hvor står det ikke, så det å komme seg til legen er visst ikke bare bare.Hva synes du om buksa?

...

  Postet: 29.05.2015     Tid: 13:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Glitter og regn

Endelig er det helg igjen og jeg håper alle får en fin fredag! Denne helgen er det jo MGP finale og som vanlig kommer jeg til å sitte limt til tv-skjermen på lørdagskvelden. Helt ærlig så er jeg ikke så fan av Norge sin låt i år, men vi kom videre og så klart må man heie! Spennende uansett synes da jeg.

Dagen i dag derimot har blitt brukt til å endelig få dratt meg selv opp på treningssenteret igjen og herregud så deilig det var! Jeg har vel ikke trent siden jeg var i Hellas, noe som er litt over en uke siden. Derfor var jeg veldig overasket over at jeg klarte å sette en ny løperekord! Ellers har jeg ryddet, vasket litt, vasket klær og litt sånt her hjemme i leiligheten i tillegg til å endelig ha fått solgt det gamle spisebordet mitt. Resten av kvelden skal jeg og kjæresten bare slappe av her hjemme, deilig det også:)Jeg mottok to kjoler jeg hadde bestilt fra Nelly i går og for litt siden var jeg ute på verandaen for å ta noen bilder av meg med dem på. Hva skjer så? Joda himmelen åpner seg plutselig og regnet bare pøser ned. Typisk min flaks og som dere kan se ble jeg ganske så våt i håret etter hvert. Kjolene passet heldigvis kjempefint, men jeg kommer nok til å fikse litt på den blå, det er litt for stor utrigning for min smak. Jeg gleder meg i alle fall masse til å få brukt dem fremover! Tenker nok at de blir med meg til Polen i Juni.

Hva synes du om kjolene?

...

  Postet: 22.05.2015     Tid: 19:25     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

Min første gang

Min aller første tattovering.. Jeg hadde nettopp fylt 16 år og var i Tyrkia med familien på ferie. Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig glad i delfiner, ville ha alt mulig i delfintema, leste om delfiner, så dokumentarer om delfiner og delfiner er de mest fantastiske skapningene jeg vet om. Dermed bestemte lille Elise på 8 år seg for at "når jeg blir stor så skal jeg ha en delfintattovering". Så var det denne ferien da. Jeg hadde mast om å få lov til å ta piercing i mange år, noe jeg ikke fikk lov til. Likevel mistet jeg ikke håpet om å få lov til å ta en tattovering og utrolig nok så fikk jeg lov, selv om det er mye mer permanent enn en piercing. Dermed ente det med at mamma, stefar og jeg tok hver vår tattovering siste dagen i Tyrkia.

Mitt første møte med tante rød.. Det var på barneskolen og vi skulle på leirskole. Klokken seks på morningen satt vi klare i bilen til å kjøre opp til skolen for fellesreise før jeg plutselig kommer på at jeg må tisse før vi drar. Dermed går jeg på do og oppdager at trusa mi var full av blod. Jeg fikk helt panikk og visste ikke hva jeg skulle gjøre og til slutt kom mamma inn og jeg ropte til henne at jeg hadde blod i trusa. Mamma kommer inn på badet og innser at hun er tom for bind. Butikkene og bensinstasjonene hadde ikke åpnet ennå og jeg skulle dra på leirskole og vi måtte dra med en gang.. Kjempegøy for en som nettopp har fylt 12 år altså. Hun finner til slutt ett bind og da vi kom opp på skolen snakket mamma med kontaktlæreren min og hun skulle kjøpe bind for meg når vi stoppet på en bensinstasjon, for jeg synes det var dritflaut. Men litt heldig var jeg jo som sprang på do den siste gangen, hadde vært enda mindre kult om jeg fant det ut ved å se et rødt sete på bussen.

Mitt første møte med sminke.. Fra jeg var liten av så likte jeg å leke teater og mamma sin sminkepung ble vel utsatt en del ganger for påfunnene mine, men mitt første ordentlig møte var vel i 6. klasse hvor jeg begynte å bruke litt maskara. Året etter ble vel litt verre da jeg gikk løs på eyeliner (og svarte klær, sløyfer, tyllskjørt, tuppert hår... ja dere skjønner tegninga). Emokid? Jupp.

Mine første svømmetak.. Vi var på ferie på Gran Canaria og jeg pleide å "svømme" under vann i bassenget, null problem. Men så skulle jeg lære å svømme over vann, noe som var hakket verre. Heldigvis har jeg en tålmodig bestefar (som jeg kaller for Besse) som hjalp meg. Besse og jeg var i bassenget og øvde og øvde, jeg klarte flere og flere tak og de som lå rundt bassenget heiet og klappet. Kjempegøy egentlig!

Min første hjemmefest.. Jeg hadde fylt 17 år og flyttet for meg selv og dermed var det veldig stas å kunne arrangere en innflytningsfest og også min første hjemmefest. Jeg inviterte noen venner av meg, ga beskjed om å ikke ta med andre og at de måtte snakke med meg først om de ville ha med noen. Hvordan det gikk? Helt perfekt! Kun de menneskene jeg hadde invitert eller sagt ja til kom, tipp topp stemning og rett og slett er dritbra kveld! Ingen ting ble ødelagt, ikke engang en kopp ble knust, så det kunne vel ikke ha gått bedre. Så hjemmefester har jeg aldri hatt dårlig erfaring med, hverken da eller senere. Så skal det jo sies at det kommer veldig an på hvem man inviterer og passer på at ryktet ikke sprer seg overalt og ikke minst at man klarer å være streng nok til å si nei. Ikke at jeg oppfordrer til det altså, men for min del har det alltid gått bra!

Mitt første kyss.. Var noe så lite spennende som nøtt eller sannhet på barneskolen. Vi var en gjeng som pleide å leke det i skogen i storefri og henge på lekeplasser på kveldene på sommeren og leke det der. Hvis man ser bortifra barnehagen da, da synes vi det var kjempegøy å leke en lek som vi kalte for jentelus. Den gikk ut på at vi jentene løp etter guttene og prøvde å kysse dem mens de (livredde) løp av sted.

Min første bh.. Av en eller annen grunn synes jeg at å komme i puberteten var superflaut og snakke med mamma om det? Nei det kom ikke på tale. Jeg husker ikke helt hvor gammel jeg var, men jeg husker at vi var i Tyskland og at jeg turte å kjøpe et undertøyssett med en sånn myk topp, for der var det jo ingen som kjente meg. Men så må jo klesplagg vaskes da og noen dager etter at jeg slang den til vask kom mamma hjem med 2 bh`er til meg. Problem løst for den gang hvertfal.

Har vi noe som ligner?

...

  Postet: 21.05.2015     Tid: 12:49     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

220415

God kveld!
Det har blitt litt mye snakk om været her i det siste, men herregud for et deilig vær! I dag har det jo nesten vært sommer og slik har jeg vandret rundt i dag - uten å fryse. Kameraet ville dessverre ikke høre helt på meg i dag når det kommer til fokus (les: jeg mistet objektivet fra sofahøyde en gang for lenge siden, så det har vært litt vrangt etter det).Pus kom bort da jeg tok bilder, så fikk sneket henne med litt, søt ikke sant? I morgen kommer det forresten en give away på bloggen, så følg med da :)

Ellers i dag har jeg vært på et møte, kjøpt konfirmasjonsgave til lillebroren min (som ikke er så liten lenger), trent og blitt intervjuet av TV 2, så det blir spennende å se resultatet på det! I morgen tenkte jeg også å filme en "spring lookbook" om jeg får tid :) Men nå er det sofaen og litt skriving som venter, så vi blogges i morgen.


Hva synes du om antrekket?
...

  Postet: 22.04.2015     Tid: 22:50     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

når man gråter faller stjernene

Hei fininger! Da var hverdagen tilbake igjen, men med tanke på været som var i dag så skal jeg ikke akkurat klage. Atten varmegrader og sol? Ja takk! Det var utrolig deilig å endelig kunne gå i skjørt igjen uten å ha strømpebukse under og uten å fryse i hjel, får bare krysse fingrene for at været holder seg sånn.

Jeg fikk også en veldig trist beskjed i dag. Vår kjære Vilde tapte kampen mot kreften i dag. Så sterke, gode Vilde, nå er det din tur til å få hvile. Du kjempet veldig hardt og likevel med et av de fineste smilene jeg har sett, noe jeg beundrer deg for. Først mot anoreksi og mens du var innlagt for det fikk du vite at du hadde kreft i tillegg. Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det var å kjempe mot disse monstrene samtidig. Det aller siste du sa til meg var at jeg måtte bli frisk og vet du hva? Det skal jeg Vilde. Det skal jeg.

...

  Postet: 20.04.2015     Tid: 16:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

190415

God kveld! Titter kjapt innom her en liten tur før jeg skal avgårde til noen venner som er rett oppi gata. Det er jo søndag i dag, noe som betyr at Helt Perfekt går på TV og det er akkurat min type humor. Store deler av dagen min i dag har gått til å lete etter katten min Lucy som har blitt borte. Jeg håper virkelig at hun kommer trygt tilbake, er jo så glad i den lille pelsdotten min. Husker også at jeg lovet å vise bilde av tatoveringen jeg tok i vinterferien, så det tok sin tid, men her er i alle fall noen bilder. Håper alle får en fin kveld videre og kryss gjerne fingrene for at pus kommer tilbake i god behold.

(presterte å tulle til lyset da jeg tok bildene og så det først da jeg kom hjem, jaja)

Hva synes du om antrekket? Og er det noe dere vil se mer av på bloggen?

...

  Postet: 19.04.2015     Tid: 21:33     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 0     Copyright ©

tusen hjertelig takk!

Hei! Håper dere alle får en fin lørdag og koser dere masse! For min del blir det pizzakveld med en kompis + kjæresten og kanskje en tur ut etterpå, så det blir nok bra! Under her kan dere forresten se dagens antrekk som jeg knipset i en fei i stad.

Så må jeg si tusen hjertelig takk for all responsen angående innlegget mitt i går, jeg hadde aldri forventer så stor respons! Så takk til alle dere som har kommentert, likt og/eller delt innlegget, det betyr veldig mye! Jeg synes det er et veldig viktig tema som må frem i lyset, folk må slutte å gå med skyggelapper foran øynene. Det er ikke alt man kan se og heller ikke alt man kan vite. Heldigvis blir det gjort endringer i det offentlige helsesystemet for tiden og jeg håper av hele mitt hjerte at det blir gjort noe med det jeg skrev om i går. Og igjen: tusen takk!

...

  Postet: 18.04.2015     Tid: 17:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

simple

God kveld! Dagen i dag har blant annet blitt brukt på Fretex hvor jeg kjøpte boken "tusen strålende soler" og et blått skjørt. Gleder meg faktisk til å lese den, likte både "Drageløperen" og "Og fjellene ga gjenlyd", sistenevnte anbefaler jeg på det sterkeste! Det er så deilig å kunne gå en tur ute igjen og ekstra fint var det med DET flotte vårværet som var i Fredrikstad i dag! Til helgen reiser jeg hjem på permisjon, noe som blir både veldig fint og utfordrende, men jeg tror jeg skal klare det bra! Jeg har lært så mye her allerede og på kun en uke har også den fysiske formen min blitt utrolig mye bedre. Under ser dere forresten dagens antrekk, ganske enkelt, men jeg liker det litt sånn. Enkelt kan være bra det også....

  Postet: 17.03.2015     Tid: 21:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

xxx

God kveld! Akkurat nå så befinner jeg med på Capio Anoreksi Senter og om det er lov, så må jeg få si at jeg er veldig stolt over meg selv! Dette er et kjempestort skritt for meg i riktig retning til å bli frisk. Jeg skulle ønske at man bare kunne knipse med fingrene og så være frisk, istedenfor å måtte bli frisk, men det går nok ikke. Jeg har en gigantisk kamp foran meg, men jeg er veldig sikker på at det er en kamp som det er verdt å ta. For hva har jeg egentlig å tape, sånn egentlig? Det er ikke mye....

  Postet: 09.03.2015     Tid: 21:12     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

julaften

God jul! Jeg håper at alle har hatt en fin julefeiring og jeg sender gode tanker til de som har en vanskelig tid i julen, jeg tenker masse på dere og håper at også dere til tross for diverse utfordringer har klart å ha en fin kveld. Nå er jeg ganske sliten etter en hektisk dag, så jeg tror jeg tar kvelden snart, men jeg ville bare titte en tur innom her først. Under ser dere antrekket mitt for julelunsjen idag og for selve kvelden. Hva synes dere?...

  Postet: 24.12.2014     Tid: 22:16     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

CAFÉ

God helg alle sammen! Nå sitter jeg i bilen på vei til hytta etter et fint døgn. Da jeg skulle legge meg igår ringte ei venninne og lurte på om jeg ville komme bort en tur og siden jeg sov hos pappa og hun bodde tre minutter unna dro jeg dit. Det var veldig koselig, så endte opp med å være hos henne hele natten, for så å haste hjem for å skifte for så å dra avgårde igjen. Jeg skulle nemlig møte en fra Juvente, som jeg ikke hadde sett på lenge, på togstasjonen idag og selv med null søvn så manglet det heldigvis ikke på energien. Jeg og E så litt på Doctor Who, for så å sette oss ned på en café med Kamilla og Eli og dermed ta turen bort og spise sushi så fort restauranten åpnet.

Så nå er jeg altså på vei opp til den koselige hytta vår og imorgen kommer Linnea, det blir fint! Hytta er uten strøm, vann og dekning, men det er vel noe av det som gjør det så koselig: kortspill, gå turer, lese og være sammen fremfor å glo på TV´n eller sitte på hver vår data. Dagens meny blir reker og jeg må foresten fortelle at idag har jeg vært pescetarianer i hele tre år helt nøyaktig! Håper dere alle får en fin helg, så blogges vi på søndag :)

...

  Postet: 03.10.2014     Tid: 15:38     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

XXXX

Nå har høsten endelig kommet for fult og det er tid for å drikke masse te, lese bøker og tulle seg inn i store tepper. Høstferien så langt har blitt brukt til å være på SK, øve til danseprøver og i helgen skal vi på hytta. Bildene ovenfor er det Anniken som tok, så her ser dere da altså dagens antrekk. Er det foresten noen som har lyst på et blogginnlegg om boktips og filmtips? Hyl ut i så fall. Eller om dere har noen ønsker til noe jeg skal skrive om.

...

  Postet: 02.10.2014     Tid: 17:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

CROSS

(håret mitt er foresten ikke så gult, bare sola som treffer rett på)

God kveld fine mennesker! Vi hadde en kort og veldig grei skoledag idag og i en friøkt dro jeg og noen jenter fra klassen til byen. Der drakk vi te og spiste boller, for så å ta bussen tilbake til siste time som var kor, koselig med andre ord! Akkurat nå sitter jeg i stua mi etter å ha kommet hjem fra bowling og pizza med noen venner og laget mitt vant, woho! Resten av kvelden blir nok brukt på å øve til engelsk som vi har en slags test i på skolen imorgen, vaske noe klær, pakke til imorgen (drar til tante imorgen etter skolen og blir der hele helgen) og kanskje gå en tur. Har dere hatt en fin dag idag og hva har dere gjort?

...

  Postet: 04.09.2014     Tid: 21:44     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

printed
God kveld! Akkurat nå sitter jeg barnevakt for en gutt på fire år og nå ligger han i sengen sin og sover. Vi har i alle fall hatt en koselig kveld med maling, film, kritt og smil. Antrekket over er fra torsdag, om jeg ikke husker feil. Jeg har desverre ikke hatt mulighet til å poste det før nå fordi jeg ikke har internett hjemme. Likte du det og hvordan tilbringer du din lørdagskveld? PS: Ny video ute på youtube, trykk HER for å se den.

...

  Postet: 23.08.2014     Tid: 21:51     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

her heart was a secret garden and the walls were very high

Sommerferien skal gått så sinssykt fort! Tenk at det er skole allerede imorgen. Klassen min virker i alle fall veldig koselig og jeg tror jeg kommer til å trives på danselinja. Hva synes dere om dagens antrekk?

...

  Postet: 17.08.2014     Tid: 18:25     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

I still look for your face in the crowd

Hallo! Da var jeg hjemme etter en kjempefin tur til Tyskland med besteforeldrene mine og lillebroren min.Vi fikk tid til tre timer shopping i land, jeg fikk tid til å møte en tysk instagramvenn og en liten tur på café. Jeg hoppet av i Oslo igår og gikk litt rundt med Cana, prøvde nye tåspissko og etter det dro jeg i bursdagen til fine Johanne. Hatt noen veldig fine dager med andre ord! Nå er det få dager til skolen starter og jeg gleder meg litt. Ny start. Det trenger jeg.

...

  Postet: 10.08.2014     Tid: 19:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

guns n roses
Hvordan går det med deg fine fine? Det går mye, mye bedre! Det er en så sinssykt herlig følelse og jeg føler at jeg lever igjen.
Hvordan blir det å gå i klasse med de som er en del år yngre? Jeg tenker egentlig at det skal gå helt fint. Kjenner noen fra dansingen og jeg tror det blir et fint år!
Beskriv deg som person? Impulsiv og kreativ. Ønsker at alle rundt meg skal ha det bra. En av de som ler høyest, men som også kan være en av de roligste som stenger seg helt inn i tankene sine. Glad i å lese, skrive, danse, høre på musikk og være med venner. Jeg føler det er så vanskelig å skulle beskrive seg selv slik, fordi jeg har mange forskjellige sider som tilsammen utgjør meg, men jeg kan prøve litt til. Noen ganger føler jeg at jeg ikke strekker til, at jeg ikke er god/snill/sterk/flink/vennlig/omsorgsfull nok, andre ganger føler jeg meg ok akkurat der. Jeg liker å gjøre litt sprø ting, jeg liker å bli kjent med nye mennesker, jeg liker å sitte på en cafè alene, men også veldig glad i å feste. Jeg liker å diskutere alvorlige og type temaer, men jeg liker også å fortelle verdens tørreste vitser. Og der har du meg, eller i alle fall litt av meg.
Hva har gjort deg til den du er? Miljøet rundt meg og alle de erfaringene jeg har som jeg skulle ønske jeg aldri hadde fått. For ikke å glemme bøker, filmer og noen helt fantastiske mennesker.
B/p'er du like mye nå som før eller er det bedre? Det er så mye bedre at laeksjldnhb har ikke ord.
Hvilke diagnose(r) har du? Føler ikke for å dele de offentlig.

Hva er dine sommerplaner? Hytta, kanskje til utlandet en tur, være med venner og min aller siste innleggelse på barne/ungdompsyk.Hva er du mest fornøyd med utseende ditt? Tror det må være øynene mine, de er grønne med en liten tynn brun ring rundt pupillene. Jeg har faktisk aldri møtt noen andre enn familien min som har slike øyne, så det er jo litt spennende egentlig. 
Hvordan har bulimien påvirket deg fysisk? Fått mye skader av den? Jeg har ødelagt noen tenner på grunn av syreskader som ikke kan fikses, jeg har hatt null energi, jeg har svimt av, jeg har vært svimmel, jeg har mistet synet plutselig i noen sekunder, håret har blitt tynnere, jeg har fått skikkelig tørr hud, uregelmessig hjerterytme, blemmer i halsen/svelget, hovent ansikt, syre som presser seg opp hele tiden og svir helt sinssykt, magesekken har blitt større slik at det skal enorme mengder til for at jeg føler meg mett, forstoppelse, blemmer på hender og stor jernmangel. Anbefaler med andre ord ikke bulimi.
Vil du få barn i fremtiden? Ja. 

Hva er dine safe foods? Smågodt, juice, riskaker, saftis og jeg kommer ikke på mere nå, men det er en del ting egentlig.
Hvor gammel var den forrige kjæresten din? Tre år eldre enn hva jeg er.
Du har forandret deg så mye i det siste virker det som? Nå vet jeg ikke om du sikter til utseende eller personlighet, men jeg har i alle fall mindre sykdom, selvdestruktivitet og negativitet i livet mitt for tiden, noe som gjør veldig mye med meg. Føler jeg har vært.. jeg vet ikke. Bare ikke helt meg selv i det siste, men likevel meg selv. Heldigvis har man hele livet på seg til å finne seg selv, eller å innse at man aldri finner seg selv, men at man alltid er seg selv bare i utvikling.
Stilmessig, hva er din største inspirasjonskilde? Har egentlig ingen personer eller ting som inspirerer meg. Men jeg elsker å gå i bruktbutikker og finne unike plagg og kombinere de med nye plagg.
Hva vil du bli når du blir "stor"?
 Hahaha, håper noen tror meg, men vill faktisk bli fengselsbetjent. For ikke å glemme at jeg vil drive med foto og tekst som sidejobb.

...

  Postet: 17.07.2014     Tid: 23:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

i'll stop wearing black when they make a darker color
Det er så varmt for tiden! Selv jeg, som den frysepinnen jeg er, synes det er varm. Men jeg skal ikke klage, endelig har sommerværet kommet til Larvik også. Dagen idag ble blandt annet brukt til å tusle litt rundt i byen med Ida, se litt på alle bodene siden det var nattby og byen krydde av alt mulig krimskrams, men vi tok også noen bilder. Her får dere også sett det "nye" lyse håret mitt, så får dere bare ignorere hvor gult det ser ut på bildene. Håper dere koser dere masse i varmen og at dere likte antrekket!

...

  Postet: 10.07.2014     Tid: 19:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

art is not a crime

Hallo! Nettet mitt for tiden er helt ok, så jeg håper at det holder seg slik. For en del uker siden var jeg i Oslo og besøkte fineste Helena og da tok vi noen bilder. Nå er håret mitt foresten helt blondt fordi jeg farget det spontant en kveld, men jeg liker sånt. Slike spontane ting som ender bra. Dagen imorgen skal bli brukt på campingen i Sverige, til å ta masse bilder, bade, være med fine mennesker, smile masse og le. Håper det er ok at jeg er tilbake her? Så håper jeg også at jeg ikke plager noen med alle bildene jeg har på lager som jeg kommer til å poste.

  Postet: 01.07.2014     Tid: 22:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Hi there spring!


Heihei! Dagen igår ble brukt til å rydde og vaske leiligheten min, spise middag med Anni (vi lagde grillspyd med laks stekt i soyasaus og squash, med sukkererer og hjemmelagde horn ved siden av, kjempegodt!!), gå en liten tur og ta antrekksbilder som dere ser ovenfor og dra til tante. Jeg er nemlig kattebarnevakt for de tre kattene hennes frem til søndag, så det blir koselig! I tillegg kommer lillebroren min hit idag og skal overnatte så da skal vi lage middag sammen, spise godteri og game masse! Blir fint! Håper dere får en fin helg! Foresten, hvis dere vil følge meg på instagram finner dere meg som @eliseamandan og fortell meg gjerne hva dere heter også, trenger flere å følge! ^^

 

  Postet: 14.03.2014     Tid: 12:48     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

street walking
Nå har det blitt alt for lenge siden sist! Heldigvis har endelig bloggmotivasjonen kommer tilbake og jeg har en del bilder på lur. Siden sist har jeg flyttet for meg selv (!!!!), jeg har fått opp kontakten med flere gamle venner og fått flere nye venner, jeg har vært mye mere sosal og rett og slett fått det mye bedre! Antrekket er fra noen dager tilbake i tid da jeg var en tur i byen med ei venninne. Hva har skjedd i livet deres siden desember og hvordan går det med dere? Hadde foresten satt pris på om dere ville ha likt siden til bloggen min ved å klikke HER.

  Postet: 12.03.2014     Tid: 00:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

the beginning


Alt for lenge siden sist! Det var vel ikke skjedd så veldig mye, jeg har vært en tur i Oslo med fine venner som jeg har savnet masse, jeg har tatt bilder med Vigdis som dere ser ovefor, vi har begynt med øvinger til danseforestillingene og jeg har begynt på noe lignende skoleopplegg! Det er en ting jeg har lurt litt på og det er hva dere ønsker å lese om på bloggen min og hva dere ønsker å se bilder av, for jeg er i alle fall utrolig glad i å skrive, så kanskje dere vil lese noe av det? Eller kanskje dere vil ha meg til å skrive tekster om et spesielt emne? Rop ut! Ellers lurer jeg jo på om dere ønsker oppskrifter, antrekk, portretter av andre og ja, kanskje noe helt annet? Hadde i alle fall sat stor pris på svar! :3

  Postet: 26.11.2013     Tid: 20:37     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

hey moon please forget to fall down
Dagen idag ble brukt til å være med fineste Julie i byen i Larvik. Vi skulle egentlig en tur til Tønsberg og jeg skulle overnatte hos Emmy, men så ble det endringer i planene så det får vi ta igjen en annen gang. Vi tuslet litt rundt i gatene, spiste sushi (nam!) og tok noen bilder. Håper dere hadde en like fin dag som det jeg hadde!

...

  Postet: 05.11.2013     Tid: 19:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

black and white // 19.31God kveld til dere! Jeg ville egentlig bare fortelle dere at jeg har planer om å begynne å poste antrekksbilder igjen. Selv om jeg har en hard periode nå med tanke på å akseptere kroppen min så er klær og stil noe jeg interesserer meg for. Jeg synes også det kan være lurt å starte med det igjen fordi jeg vil virkelig ikke at spiseforstyrrelsen skal ta fra meg eller ødelegge interessene mine, så dette er en utfordring jeg kommer til å ta. Håper i alle fall at også dere vil sette pris på mere antrekksbilder fremover i tid, frem til det får dere se et antrekk fra en god tid tilbake!

  Postet: 20.10.2013     Tid: 19:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

blue walls
Hei! Det høres kanskje ikke så stort ut for dere, men idag har jeg gått i ordentlige bukser for første gang på nærmere to år! Jeg dro foresten hjem fra Capio, det ble rett og slett for tøft for meg og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde klart å bli. Håper ikke jeg skuffer dere? I så fall beklager jeg veldig.

ps: lik gjerne siden til bloggen min på facebook HER, det hadde jeg satt stor pris på
...

  Postet: 14.08.2013     Tid: 16:40     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

answers


Hvilke fotoblogger leser du?
theroadishome, sofiesund, blomsterfeenhanna, mayteresa, marenviks, temafoto sine, fridaxiang og helt sikkert noen jeg glemmer i farten
Favorittfotograf?
Nirrimi (theroadishome), hun er virkelig helt fantastisk og bildene hennes er helt magiske! Lyset, fokuset og fargene er helt fantastiske i tillegg er hun veldig flink til å finne gode motiver å ta bilde av. 
Noe du savner å fotografere?
Jeg savner å kunne fotografere planlagte portretter av andre som blir brukt lang tid på.
Skal du fortsette å bo i Larvik når du er "gammel nok" til å flytte?
Jeg tenker nok jeg flytter, men etterhvert flytter tilbake igjen. Jeg liker egentlig Larvik ganske godt.
Hva gjør deg mest glad?
Venner, latter, sene sommerkvelder, bøker, dansing, dyrene mine, besteforeldrene mine, brev i posten, fotografere og sikkert mye mere.
Favorittfilm? Bok? Mat? Land? Feriested?
Klarer ikke velge mellom noen av de, det er så mye fint. Jeg kunne ha remset opp en liste på mange sider, i alle fall med bøker!

Går du på cheerleading ennå?
Nei, det var et prosjekt som ble startet av meg og to andre, men pga dyre lokaler og lite tid måtte vi rett og slett droppe det. Veldig synd egentlig.
Hvor blir leserbrevene av?
De ligger i arkivet mitt, jeg må bare bli flinkere til å poste blogginnlegg generelt oftere. Send gjerne inn flere.
Hvor har du skaffet den lenka med trekantene i ja/nei-innlegget?
Søstrene grene er den fra.
Er Larvik en fin by å bo i?
Ja! Jeg synes i alle fall det.
Hvordan går det egentlig med deg?
Jeg tenker masse på deg fine og sterke Elise<3 Åh, tusen takk! Det går både opp og ned, det kommer helt an på hva man sikter til. 
Hva skal du gjøre nå til/fra høsten?
Hva er dine tanker rundt neste år? Jeg skal først bli innlagt på Capio, ellers vet jeg ikke om det blir skole på meg eller ei ennå.

Er du klar over hvor vakker du er med et fint smil, og at stemmen din er kjempefin å høre på?
Åh, dere er så koselige og greie mot meg! :´)
Hvilket kamera og objektiv bruker du nå? Hvilke innstillinger pleier du å bruke?
Canon eos 550 D og jeg bruker EF 50 mm f/1.4 USM. Jeg bruker alltid manuell og innstillingene varierer fra bilde til bilde eller lys til lys om du heller vil si det.
Får du mye hjelp/støtte nå?
Jeg tror jeg vil svare ja her, selv om jeg ikke alltid føler det slik så får jeg vel egentlig det. For ikke å glemme støtte fra venner!
Hva drømmer du om å gjøre i 20-årene?
Hva enn nå det er som gjør meg lykkelig. 
Kan du fortelle historien din? Hvordan spiseforstyrrelsene startet osv?
Hvis det er ønskelig så kan jeg sikkert prøve å skrive et eget innlegg om det? Jeg kan ikke love noen ting, men jeg kan i alle fall prøve. La meg i alle fall få vite hvis noen ønsker et innlegg om det

Hvordan har sykdom og helse utviklet seg det siste året? Føler du deg bedre? 
Med sykdom så regner jeg med at du mener spiseforstyrrelse/depresjon? Det har egentlig bare gått nedover med SF, mens depresjonen er mye mildere enn den var f.eks. i februar ifjor. Jeg har hatt noen oppturer med Sf som har vart i noen få dager, men ellers begynner den å slite veldig på meg og på kroppen min og jeg har fått mange fysiske plager av den. Nå får jeg forhåpentligvis og heldigvis bedre hjelp på capio. 

Likte dere foresten antrekket idag?

...

  Postet: 09.08.2013     Tid: 16:40     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

black velvet
Det er en del som har spurt om hvorfor jeg legger ut slike antreksbilder som det over når jeg tidligere har sagt at jeg hater kroppen min. Det kan jeg desverre ikke svare på for jeg vet det ikke selv en gang. Jeg tror derimot det er fordi jeg klarer å fokusere på klærne istedenfor kroppen, noen ganger i alle fall. Så har jeg da heller ikke fortalt om de gangene jeg har grått av bildene jeg har lagt ut, har jeg vel? Jeg tror foresten en av sommerens fineste planer snart er i boks, noen som klarer å gjette?

  Postet: 19.07.2013     Tid: 20:09     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

black'n black


Svart er veldig fint, det synes nå jeg.  Til antrekket da, hva synes du om det?

...

  Postet: 10.07.2013     Tid: 21:37     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

walking in sunshine, pretending that I am fineDet var på tide med noen antrekksbilder igjen, var det ikke? Hva synes dere om antrekket og bildene? Skjerfet er foresten stort og veldig gammelt, mamma fikk det av en gammel dame da hun var ung. Det er stort og fint og før brukte jeg det omtrent hele tiden. På tide å ta det ordenltig frem igjen.

...

  Postet: 06.07.2013     Tid: 17:38     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

look for the girl with the broken smile
...

  Postet: 11.05.2013     Tid: 14:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

blomsterkrans
Er det noe dere ønsker å se eller lese om på bloggen?

...

  Postet: 26.04.2013     Tid: 11:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

onsdag
Hei på dere, fininger! Dere som har fortalt meg at dere savner bloggingen min og bilder skal vite at jeg setter stor pris på det! Jeg tror jeg er tilbake nå, men jeg er ikke helt sikker. Et hjerte til dere: ❤

...

  Postet: 24.04.2013     Tid: 14:20     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 14     Copyright ©

mars pt 2


Hallo! :3 Jeg håper dere har hatt en fin påske, det har i alle fall jeg. Ovenfor har dere alle antrekkene fra mars, så da lurer jeg på: hvilket falt best i smak hos deg?

...

  Postet: 02.04.2013     Tid: 17:25     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

awesomeness

...

  Postet: 22.03.2013     Tid: 14:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

min stil


Ovenfor ser dere antrekk fra ett år tilbake i tid og antrekk som er postet nå nylig. Selv om bildene ligger litt hulter til bulter så ser dere at stilen min har endret seg en del. Jeg føler ikke at jeg helt har funnet den stilen som er akkurat helt meg ennå, men jeg er i alle fall nærmere enn det jeg var. Hvis du skulle ha beskrevet stilen din med tre ord, hvilke ord ville du ha valgt? Noen av antrekkene du likte bedre enn andre?

...

 

  Postet: 19.03.2013     Tid: 16:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 18     Copyright ©

for angels to die


bildene er tatt av Julie

...

  Postet: 18.03.2013     Tid: 19:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 13     Copyright ©

chicago...

  Postet: 17.03.2013     Tid: 17:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

weekend
Hallo og god helg! Igår hadde jeg det ganske vanskelig med mat og kropp, men jeg bestemte meg for at det ikke skulle ødelegger morgendagen så jeg kom på en idé jeg skal fortelle om senere. For å la det ødelegge enda mindre bestemte jeg meg i tillegg for å kle meg slik jeg liker idag istedenfor å gjemme meg bort i store klær og vet dere hva? Det hjelper faktisk litt. Jakka på bildet er foresten yndlingsjakka mi, jeg har lett i mange måneder etter en slik jakke og så fant jeg den på en secondhand-butikk til nesten ingenting! (beklager for uskarpe bilder, burde få fikset objektivet mitt.. det var vært sånn siden jeg mistet det i bakken og det delte seg i to). Jeg er foresten ikke så sur som jeg alltid ser ut som på bilder, du finner meg vanligvis med et smil om munnen, jeg er bare ikke så flink til å smile på bilder. Håper dere får en fin dag, det fortjener dere! :3

Foresten pleier jeg ikke poste så mange antreksbilder i en post, vil dere at jeg skal begynne med det? 

  Postet: 02.03.2013     Tid: 13:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

classical


Hallo! Dagen idag startet ikke så bra med et lite sammenbrudd (gotta love SF..), men fast bestemt på at dette ikke skal ødelegge resten av dagen min så prøver jeg å gjøre det beste ut av det. Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så nå er jeg nok i bursdagen til lille Ravn som akkurat har fylt fire år! Etter det skal jeg på filmkveld med jentene, så det blir nok en koselig avslutning på dagen! Imorgen tar jeg turen til Oslo (VG-bygget for å være helt nøyaktig), ikea og til slutt, men ikke minst: møte Liliane! Gleder meg masse og forteller mere om det siden. Kan hende det blir litt lyd fra meg i kveld også. 


Hva synes du om antrekket? 

  Postet: 17.02.2013     Tid: 18:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

batman


Hva synes du om antrekket fra idag? Jakka og t-skjorten kjøpte jeg igår (secondhand) til tilsammen 50 kr, kupp!

  Postet: 09.02.2013     Tid: 15:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

denimKjøpte blant annet en ny topp igår, jeg har lett etter en lignende lenge. Fant en nå og i tillegg var den superbillig! Hva synes du om antrekket?

  Postet: 07.02.2013     Tid: 16:23     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

x black xSiste dag som scenearbeider under MGP! Det har vært to utrolige slitsomme, men ikke minst gøye og lærerike dager! Kjempeglad for at jeg fikk muligheten til dette! Må også nevnes at sjefen vår sa at jeg var den første scenearbeideren han hadde sett som rigget i skjørt. Jeg sa jeg kunne ta på tights, men han sa at skjørt gikk helt fint. Må også nevnes at han hadde utrolig god humor og ja.. fornøyd med sjefen i alle fall! Litt kult av vi hadde "skilt" slik at vi fikk hilse på artistene backstage når de andre ikke fikk lov. Det kommer bilder senere, må bare redigere de først :3

  Postet: 02.02.2013     Tid: 22:32     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

wanderlust


Antreksbildene som ble postet i januar. Hvilket likte du best?

  Postet: 01.02.2013     Tid: 21:25     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

maxiskirt


Dette, dette er ett eksempel på min stil hvor jeg bruker klær jeg faktisk liker fremfor klær som skjuler kroppen min. Jeg skal prøve å bli flinkere til å gå i det, for jeg savner det virkelig. Det å kunne kle seg som man vil, uten å tenke på størrelsen på kroppen sin. Jeg har foresten laget nytt design som dere sikkert ser og som dere sikkert også merker er designet helt teit så fort man trykker seg inn på et innlegg. Hvis jeg orker skal jeg få fikset det ikveld. Nå er det ikke sånn superlenge til jeg skal på dansing, det blir fint! :3

  Postet: 29.01.2013     Tid: 16:55     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

silver rabbit


Dagen idag har blitt brukt på å lese litt i en bok, pakke litt til jeg drar på onsdag og en tur bort til Tonje hvor hun da farget håret mitt. Det ble veldig bra, anbefaler Tonje som frisør (var jeg flink nå, Tonje?) :3 Tenkte å vise dere hvordan håret ble imorgen, hvis dere ønsker det. En liste over gode bøker er også etterspurt + jeg tenkte å svare her på en mail jeg fikk for en del dager siden. Idag hadde jeg på meg kjolen som jeg bestilte på nettet (dere som følger meg på instagram har allerede sett den), jeg ble litt skuffet over at den var så kort som den er, men ellers er jeg fornøyd. Hva synes du om antrekket?

  Postet: 19.01.2013     Tid: 20:32     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

teit
Objektivet mitt som jeg har brukt her (50 mm f/1.8) mistet jeg jo i bakken for en del dager siden, hvor det da delte seg i to. Jeg har fått satt det sammen igjen, men det driver å tuller voldsomt. Utrolig kjipt, for jeg har egentlig masse inspirasjon til å ta bilder, men så får jeg ikke gjort det. Det er jo portrettbilder jeg liker best å ta, så standarobjektivet blir ikke aktuelt å bruke, for å si det sånn. Jeg vurderer å ta en bloggpause i noen uker, jeg har egentlig ikke lyst i det hele tatt, men bildene blir så teite som de to over. Og jeg hater å poste slike bilder.

Nå kommer Anniken snart bort til meg, så det blir nok en fin fredag tenker jeg.

  Postet: 18.01.2013     Tid: 15:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

the beginningFordi store t-skjorter fra herreavdelingen er best, spessielt når man bare skal slappe av hjemme hele dagen, da finnes det virkelig ikke noe bedre å gå i. Hva synes du om antrekket?

  Postet: 18.01.2013     Tid: 13:51     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

the fall


Hver dag omtrent legger jeg ut outfitbilder på instagram, i motsetning til bloggen der jeg sjeldent legger ut. Bilden ovenfor er et eksempel fra instagram, følg meg gjerne, jeg heter carmabell. Over til selve antrekket, hva synes du om det? Beklager virkelig for kvaliteten, iPoden min tar ikke verdens beste bilder.

  Postet: 16.01.2013     Tid: 21:48     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

the rise and the fall
Jeg kan konkludere med at det er veldig stor forskjell på standarobjektivet og 50 mm f/1.8 i alle fall. For tiden har jeg ganske stor inspirasjon innen klesveien, men jeg klarer ikke å gå i det jeg ønsker å gå i. Heldigvis har jeg skjørt og store t-skjorter jeg kan gjemme meg bort i og det er fint. Jeg skulle ønske jeg var tøffere der, at jeg klarte å gå i det jeg ønsket å gå i.

Uavhengi av grunn, tør du å kle deg slik du egentlig vil`?

  Postet: 15.01.2013     Tid: 16:16     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

blackDenne søndagen har allerede blitt brukt på å lese en bok og ta noen få bilder. Resten av dagen skal bli brukt på å rydde+vaske rommet og ta enda flere bilder. Jeg har ingen idèer til ukens tema i TWS, så jeg håper virkelig at jeg får tatt et bilde og postet det idag! Ovenfor har dere dagens antrekk foresten, men det så dere vel. Tre ord for hva du skal gjøre idag?

  Postet: 13.01.2013     Tid: 13:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

snow child


Hva synes du?

  Postet: 03.01.2013     Tid: 18:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

hjerter
Hva synes du?

  Postet: 27.12.2012     Tid: 14:23     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

antrekk 241212

Vil dere se noen bilder jeg tok på julaften? 
...

  Postet: 25.12.2012     Tid: 19:04     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

natthimmel
Dagen idag skal bli brukt til å få tatt ferdig en del bilder, både til julekort (sent ute sa du?) med lillebroren min og noen få andre ting. Jeg tenker at jeg viser dere det senere. Fotokonkuransen er foresten avsluttet, så dere får høre om den litt senere i kveld. Hva synes du om dagens antrekk?

...

  Postet: 22.12.2012     Tid: 13:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

classy


Drar i bursdag om noen minutter, joho!

...

  Postet: 14.12.2012     Tid: 16:52     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 15     Copyright ©

outfit - metallic

Skal i bursdag til mormor og besse nå snart og dette er hva jeg skal ha på meg. Håper jeg ikke blir alt for sliten, det er nemlig ikke særlig kult med halsbetennelse. Hva synes du om antrekket?

...

  Postet: 12.12.2012     Tid: 16:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

let it snow


Hva synes du?

...

  Postet: 09.12.2012     Tid: 17:33     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

- outfit -


instagram - carmabell

Smykket mitt som dere egentlig ikke ser noe av er en sølvkanin, den er superfin! Egentlig så skulle jeg ta ordenltige outfitbilder til dere idag, men hva skjedde igår? Glemte jo selvfølgelig kameraet på dansinga, heldigvis tok Emma det med hjem så jeg får det tilbake idag. Første dagen på medie og kommunikasjon gikk foresten bra! Var bare noen foredrag + at jeg fikk ordnet med bytte av bøker og avtale med PC. Fikk også møtt ei nettvenninne i pausen idag, kjempehyggelig å møte Jeanett! Følg meg foresten gjerne på instagram, der heter jeg Carmabell.

...

  Postet: 07.12.2012     Tid: 16:39     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

vinterjente


Noen få minutter til så setter jeg meg på toget til Gardemoen. Noen få timer til så setter jeg meg på flyet. Jeg har på meg den fine secondhand genseren min idag. Kofferten er pakket og i den finner man blant annet kamera, fin musikk og en bok. Dette skal bli en fin helg, det må det bli. Jeg trenger det.

Husk foresten at bloggen har en facebook-side HER. Hadde satt pris på hvis noen ville like den. 

...

  Postet: 09.11.2012     Tid: 11:48     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 12     Copyright ©

i don't wanna grow up

Disse bildene knipset Anniken av meg i påsken. Det var kaldt og ekstremt mange minusgrader, men jeg liker meg på Knuthytta. Det er fint der.

...

  Postet: 29.10.2012     Tid: 16:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

1-12


Forandret meg masse siden disse bildene som ble tatt for en god, god stund siden. Ikke akkurat de fineste antrekksbildene, men jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å gå med noe annet enn det som skjuler kroppen min mest mulig. For det er det jeg gjør for tiden. Det er ikke lenger "dette her var fint, det går jeg i", men "dette skjuler i alle fall litt av kroppen min, får vel gå i det..". Det gjør vondt det. Hvilket antrekk likte du foresten best?

...

  Postet: 28.10.2012     Tid: 21:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 15     Copyright ©

light - night - sea - crossDager idag har vært helt super! Jeg fikk endelig møte Julie og for rundt en time siden kom Anniken og jeg hjem fra Skien. Det var utrolig fint og jeg smilte og lo masse! For hva er vel egentlig bedre enn å tilbringe en dag med utrolig herlige personer?

...

  Postet: 28.09.2012     Tid: 23:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 14     Copyright ©

september


Favoritt?

...

  Postet: 21.09.2012     Tid: 00:48     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

vil leve i svart/hvitt

Sikkert tidenes styggeste og særeste antrekk, men det får gå. ¨Så vidt jeg tør å poste det, men det har vel heller mere med kroppen min å gjøre. Nå skal jeg prøve å kose meg med norske talenter, det er gøy! :3 På tirsdag skal jeg bli intervjuet av avisa, det blir nok spennende!

...

  Postet: 07.09.2012     Tid: 19:53     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

happy b'day


Hele dagen idag har blitt brukt på å handle, lage mat og bake med verdens beste Tonje! Snart kommer resten av jentene og jeg gleder meg masse! Hva skal du idag?

...

  Postet: 01.09.2012     Tid: 18:23     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

flowers-flowers-flowers
Dette er hva jeg hadde på meg da jeg feiret familiebursdag igår. Idag har jeg fullført hele skoledagen (ehe, for første gang i år), vært i et møte med skolen og fått skolePC! Idag skjer det vel ikke stort annet enn at jeg har planlagt en joggetur, være med kjærsten og hvis jeg får tid skal jeg bake cupcakes + legge ut oppskrift og fremgangsmåte til dere. Høres bra ut?

... 

  Postet: 30.08.2012     Tid: 16:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

number two


Ett ord: vaaaarmt! Rett etter at bildene ble tatt skiftet jeg til noe lettere klær, som jeg også skal ha på meg etterpå når jeg skal feire bursdagen min med familien på mamma sin side. Foresten; hva heter dere på instagram?

...

  Postet: 29.08.2012     Tid: 14:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

wanna run away with me?Ja, jeg har lagt på med mye, til de som skulle lure. Og jeg takler det helt ræva. Unnskyld for masse negativitet i det siste, jeg skal bli flinkere til å se positivt på ting. Det er bare det at noen ganger hjelper det å få det ut, isteden for å flykte fra problemene.

...

  Postet: 25.08.2012     Tid: 20:15     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

the road is home


Endelig har jeg funnet noen solbriller med runde glass som ikke ser så alt for gale ut på meg. De er litt fine, eller hva?
...

  Postet: 16.08.2012     Tid: 20:04     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

just a little bit stronger


Drar i bursdagen til Madelen om bare noen få minutter, så dette må bli et raskt innlegg. Før droppet jeg ofte bursdager pga maten og satt heller alene på rommet mitt alene og gråt. Nå er jeg sterkere, nå går jeg i bursdager. Alt som skulle til var å våge, våge å være litt sterkere.

...

  Postet: 14.08.2012     Tid: 17:36     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

sun-sun-sundaySøndag og solen skinner, litt vind, men likevel fint sommervær! Idag skulle jeg egentlig vært fotograf i en barnedåp, jeg og hun jeg skulle jobbe for hadde avtalt tid, sted og lignende, vi skulle bare avtale det siste når dåpen nærmet seg. Får ikke tak i henne på noen måte, utrolig nok. Typsik, eller hva?

...

  Postet: 12.08.2012     Tid: 14:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

silence


Vært med kjærsten i hele dag. Dagen idag har gått dårlig med tanke på sf-tankene/følelsene, heldigvis kunne han overnatte en natt til. Ellers har dagen vært fin, altså!

...

  Postet: 11.08.2012     Tid: 01:14     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

lost in the big city
Et lite tips; Ikke ha på ekstensions gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Da blir du nemlig tatt med inn på et eget rom og undersøkt og man føler seg som er narkosmuglende terrorist. Personlig erfaring, ja. Antrekket er fra siste dagen i London, igår med andre ord. Jeg har farget håret også foresten, hva synes du?

...

  Postet: 06.08.2012     Tid: 21:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

I´m in London!

Shoppet i nesten 10 timer idag, så er ganske så sliten! Kjempefornøyd med innkjøpet, selv om bankkortet mitt kanskje ikke er det *kremt*. Jeg har i alle fall kost meg masse her og London var enda finere enn jeg hadde husket. Imorgen tar vi flyet hjem igjen, dessverre. 

...

  Postet: 04.08.2012     Tid: 22:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Love
Må virkelig bli flinkere til å oppdatere bloggen! Jeg har jo selvfølgelig klart å bli syk (derfor rester av utgnidd sminke + ugredd hår), men ble glad da jeg fikk vite at det ikke var kyssesyken. På fredag drar jeg til London, derfor burde jeg vel egentlig sette opp tempoet på pakkingen min litt... på to timer har jeg klart å pakke ned ett par sko + en strømpebukse. Rask sa du? Uansett; tips til hva jeg burde sjekke ut i London?

...

  Postet: 31.07.2012     Tid: 16:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Perler

Du vet slike armbånd med perler? Alle de vakre perlene som danner et armbånd. Da vet du også at hvis man mister en av de vakre perlene, så vil aldri armbåndet være like komplett lenger. Det vil alltid være et tomrom der etter perlen som forsvant. Armbåndet vil likevel være fint og sterkt, men likevel så utrolig mye skjørere enn før. Hver gang man kjenner etter eller tar en titt på det skulle man virkelig ønske at den ene, lille perlen fortsatt var der. 

For akkurat den ene lille perlen betydde så mye, bare den alene. Du tenker ofte på hva som egentlig skjedde, hvordan kunne du miste perlen, var det noe du kunne gjort anerledes? Tatt bedre vare på armbåndet, kanskje hatt det i nærheten hele tiden? Men sannheten er at perlen er borte, du kunne ikke ha gjort noe mere enn det du gjorde. For det forandrer ikke hva som har skjedd, perlen er og forblir borte.

 
Noen ganger tar du kanskje deg selv i å lete etter perlen, lete etter svaret. Hver gang du innser at du vil aldri, noen gang, vil se akkurat den perlen igjen gjør det vondt. Vondere en ord kan beskrive. For selv om du sitter igjen med mange flere vakre perler, vil ingenting noen gang bli som før. En vakker perle er borte, den kommer ikke tilbake og det gjør vondt.Og kjære dere, jeg orker virkelig ikke miste flere perler.

...

  Postet: 10.07.2012     Tid: 22:29     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

Favoritt?


Antrekk i juni. Hvilket er din favoritt?

...

  Postet: 02.07.2012     Tid: 06:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

Little red riding hood
Begynt å spise mere normalt igjen og vekten stiger. Hater det så ubeskrivelig mye, men jeg skal bli frisk, eller hva?
...

  Postet: 26.06.2012     Tid: 19:09     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Black crow


God kveld! Jeg har hatt en kjempefin dag i Oslo i dag med Linnea, Julie, Eva, Vilde, Johanne og Magnus! Møtte også Andy litt før jeg og Linnea måtte løpe for å rekke toget. Vi rakk det akkurat!

...

  Postet: 16.06.2012     Tid: 20:22     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

You can run away with me anytime you wantGleder meg masse til imorgen! Reiser oppover til Oslo med Linnea for å møte Eva, Julie og kanskje noen til. Får satse på at været blir varmt og at solen står på himmelen, er så kjiipt meg regn hvis man skal være ute. Åhh, det blir nok en super dag! :3

...

  Postet: 15.06.2012     Tid: 16:35     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Blue, only blue

Unnskyld for at det har vært så mye negativt her i det siste, det var virkelig ikke meningen! Skal prøve å bli litt flinkere til å vinkle ting positivt og se de små, men fine hverdagsgledene. Og tusen takk for all den fine responsen dere gir meg, det betyr så utrolig mye!  

Idag orker jeg ikke skolen og har heller brukt dagen på SVU-maraton (alle burde se!). Får virkelig aldri nok av det, må vel ha sett nesten hundre episoder! Gleder meg til lørdagen, for da drar jeg inn til Oslo og møter en del folk, det blir fint! :3

...

  Postet: 14.06.2012     Tid: 20:40     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Laces...

  Postet: 13.06.2012     Tid: 13:04     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Fleurs


Jeg kom hjem fra lille Kragerø istad og skiftet til et enkelt sommerantrekk. Fint å endelig kunne få brukt maxiskjørtet mitt igjen! Været er fremdeles veldig fint ute, så tror jeg tar med meg en bok, teppe og ipoden ut på trampolina.

...

  Postet: 07.06.2012     Tid: 19:22     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

SIMPLE
Søndag. Fine bøker. Bare være inne. Pakke. Musikk. Tumblr.

...

  Postet: 03.06.2012     Tid: 22:18     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Favoritt?

Antrekk fra slutten av mai/starten av juni. Hvilket var din favoritt?

...

  Postet: 03.06.2012     Tid: 18:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

Jag kan inte skilja på
Melissa Horn - Jag kan inte skilja på (en sang jeg har hatt på hjernen idag)

Egentlig var det litt deilig med overskyet vær idag og kunne slippe å gå med klær uten å føle at man svimer av (for det har seg sånn at i Larvik har det vært for varmt). Døgnet ufrivillig i natt, sov to timer og så dro jeg på kjøpesenteret med Anniken og Linnea, koselig det! Ganske enkelt antrekk idag, men litt deilig å gå i også. 

...

  Postet: 01.06.2012     Tid: 16:08     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

Say all I need
Nydelig vær idag også og endelig blåser det litt! Jeg tror jeg skal kjøpe meg noen jordbær etterpå, et blad og bare ligge ute i hagen med fin musikk. 

...

  Postet: 26.05.2012     Tid: 13:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

You don't know how to fly


Nydelig vær idag og så varmt da! Idag har jeg vært på stranda med noen venner og kost meg! Skille har jeg også fått og jeg har kommet enda lenger i en kjempefin bok. Bokorm? Ja, det kan man vel si. Det er ikke meningen å se så sur ut på bilder bestandig, det er bare jeg som ikke klarer å smile på kommando. Nå skal jeg lese videre i boka :3

Minner om at hvis du vil spørre meg om noe kan du kommentere HER. Svarer også på div. kommentarer jeg har fått i det siste. Svarene kommer om ikke så alt for lenge. 

...

  Postet: 23.05.2012     Tid: 17:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

FAV?
Samlet opp noen outfits fra i år som er mine favoritter. Klassen min kom opp i matte, det er lov til å klage nå, er det ikke? For jeg kan nemlig ikke matte. Imorgen drar jeg til Danmark med Tonje og blir der noen dager, så jeg burde kanskje begynne å pakke. Favorittoutfit?

...

  Postet: 15.05.2012     Tid: 11:02     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

FAVORITT?Favoritten din er 1, 2, 3, 4 eller 5?

...

  Postet: 07.05.2012     Tid: 18:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

RED SUNGLASSES


...

  Postet: 06.05.2012     Tid: 19:42     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

MAXI SKIRT AND FLOWERS


Hallo! Det er så utrolig fint å se igjen folk man ikke har sett på lenge! Så igår hadde jeg en fin dag og Rebekka overnatta her. Selv om det ikke er særlig fint vær ute nå, så er det jo ikke så kaldt, heldigvis! Også må jeg bare nevne to ting; jeg klarer ikke å sette opp hår og jeg er heller ikke gravid, jeg har bare akkuratt spist :P Ha en fin helg da dere!

...

  Postet: 05.05.2012     Tid: 15:53     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

FREE STAR THUNDER GAME


Heihei! Hele hagen vår er full av gravemaskiner og folk som graver, så jeg foretrekker å ta bildene inne nå, istedenfor å stå omtrent rett opp i dem. I det siste har jeg vel egentlig bare slengt på meg det første jeg ser, noe jeg egentlig hater å gjøre. Slik som ovenfor, det er for "normale" klær for meg, eller hvordan jeg skal si det. Etterpå er det dansing og så kommer Rebekka på overnatting til meg, så dette blir nok en fin dag!

...

  Postet: 04.05.2012     Tid: 15:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

HVILKEN KJOLE SKAL JEG HA PÅ MEG?


Jeg har hatt store problemer med blogg.no i det siste, ikke gøy.

På 17.  mai skal jeg være i Danmark med bestevenn i år, så derfor gidder jeg ikke drasse med meg bunaden. Istedenfor skal jeg ha en kjole, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken! Nå som de bare henger på en kleshenger får man jo ikke særlig godt inntrykk av dem, så de er mye finere på. Jeg har i alle fall kommet frem til at det blir en av disse fire. Hvilken?

...

  Postet: 03.05.2012     Tid: 20:41     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 17     Copyright ©

I NEVER FORGET
...

  Postet: 02.05.2012     Tid: 18:57     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

WITHOUT A WORD


Fin stjernestrømpebukse uten hull, eller hva? Får meg bare ikke til å kaste den, det er tross alt yndlingstrømpebuksa mi. Ja, jeg vet, jeg er rar. Uansett så var det utrolig deilig å endelig se solen og ha fint vær igjen! Nå lager mamma fiskepakker som vi skal grille til middag og senere skal jeg være med Tonje og Henriette. Det blir kos, være litt sosial på en lørdagskveld for en gangs skyld! Hvis jeg rekker skal jeg prøve å filme en liten kortfilm til dere, om hva blir en overaskelse. Og Anniken, hysj, ikke si det til noen hvis du skjønner det.

...

  Postet: 28.04.2012     Tid: 17:15     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

FAVORITTOUTFITS I APRILBeklager for rotete bilder, skjønner virkelig ikke noe av dette programmet. Favoritt?

...

  Postet: 24.04.2012     Tid: 21:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

WALKING WITH SPIDERS...

  Postet: 24.04.2012     Tid: 15:32     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

DADDYS SHIRT


Bildene blir tatt inne for tiden fordi jeg fremdeles er syk, men de blir tatt ute så snart jeg har blitt frisk! Nå har jeg egentlig utrolig dårlig tid, fordi jeg skal på dansing om en time og det tar rundt 45 minutter å gå ned. Kan hende jeg heller spør pappa om å kjøre meg. Tror jeg gjør det, da slipper jeg å stresse. Jeg er ikke så blek som på bildene, men skulle ønske jeg var det..

...

  Postet: 23.04.2012     Tid: 14:49     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

WITHOUT COLOURS


Våknet med feber idag og innfeskjonen er visst tilbake den også. Jeg ser helt neddopa ut, så jeg kuttet vekk ansiktet mitt. Hoven er jeg også. Nå kommer snart Beate hjem med saftis, så det går nok i det, nesespray og paracet i hele kveld.

...

  Postet: 19.04.2012     Tid: 18:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

FLOWER DRESS IN THE RAIN


Gjett hvem som hadde på en alarm på mobilen som gikk av midt under mattetentamen... Joda. Etter en overstått tentamen fikk jeg ordnet med blomster og sløyfe/bånd som jeg skal hente på fredagen. Nå skal jeg gå en tur, så da er det på med ullundertøy og krysse fingrene for at været ikke hater meg. Beklager for skurrete/dårlig kvaltitet på bildene, de er tatt i et mørkt rom.

...

  Postet: 18.04.2012     Tid: 17:37     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

SHELTERFire år gammel lue fra gutteavdelingen på h&m, den skal egentlig brettes opp, men er mye mere behagelig å ha den på slik som jeg pleier. Jeg kjøpte meg en ny bukse igår, en kjole og noen strømpebukser. Lurer på hvor mange kjoler jeg har nå.

...

  Postet: 14.04.2012     Tid: 14:31     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

BIRDY


På rommet mitt har det gått i Birdy (søk hun opp på youtube) i hele går og i hele dag, nydelig stemme! Jeg tok outfitbildene inne idag, vil jo ikke bli mere syk. For en gangs skyld brukte jeg standarlinsen, siden rommet mitt er så lite. Kanskje jeg legger ut bilder av det etterpå, jeg vasket og ryddet det jo i går kveld.

... 

  Postet: 13.04.2012     Tid: 14:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

SOME DIE YOUNG

Er jeg ikke flink til å presse magen ut på bilder? Jeg er mye flinkere til det når jeg tar bilder, jeg må vise dere en gang. Det ser helt på trynet ut, men jeg gjør det uten å merke det. Hosteanfall hele tiden, kom hit, bli smittet og få six pack, lover. Hahah, ok, skal slutte å være negativ, det kler ingen uansett. Imorgen er det dansing, så hvis jeg er frisk så blir det gøy! Laleh - Some die young sitter klistret på hjernen min nå.

...

  Postet: 12.04.2012     Tid: 16:38     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

THUNDER GAME

Ikke trøtt i det hele tatt, nei. Jeg har stått opp tidlig for å pakke, siden jeg prioriterte CSI forran pakkingen. Standar meg, det. Nå skal jeg i alle fall bare pakke ferdig og så drar jeg på enda en hyttetur! Kos dere videre i påska!

... 

  Postet: 05.04.2012     Tid: 10:49     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

FALL FOR YOU

Jeg gikk innom Spaceworld på kjøpesenteret og klarte ikke å gå ut uten å ta med meg "The sims 3", så etterpå blir det spiling! Det andre spillet mitt fungerer ikke på mac, så det er jo litt kjedelig. Det eneste som er dumt med sims et at det er stor avhengihetsfare. Jeg satt ikke inne før og kunne spille over 5 timer om dagen, til de som lurte...
...

  Postet: 03.04.2012     Tid: 16:12     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

THE GHOST OF A GIRL THAT SHE USED TO KNOW WELL

Christina Perri - The Lonely er en sang jeg hørte på mye før, omtrent hele tiden. Jeg vil egentlig ikke si noe mere om den sangen, den bringer fram så mange vonde minner. Jeg hører på den nå, vet ikke hvorfor, men jeg trengte det bare. Den er jo i grunn litt fin, det skal jeg innrømme.

 Det blåser så mye idag, jeg holdt på å blåse istad da jeg satt opp i en tre. Ja, oppe i et tre faktisk. Jeg er fremdeles på hytta i Kongsberg med Anniken, vi ble visst en ekstra natt. Koselig det da!

...

  Postet: 01.04.2012     Tid: 19:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

OUTFITS V.S. OUTFITS MARS


Favoritt(er)?

...

  Postet: 30.03.2012     Tid: 17:06     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

FREE STAR


Jeg kjøpte en ny singlett igår og jeg digger den! Utrolig kul og veldig min stil, det gjorde heller ikke noe at den nesten ikke kostet meg noen ting! Nå skal jeg ta på meg litt lengre klær for jeg skal gå en tur med Anniken og i helgen blir hun med meg på hytta i Kongsberg. Det blir kos!

... 

  Postet: 29.03.2012     Tid: 18:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

KEEP SMILING

Nå må egentlig jeg og Anniken løpe ned på dansingen, for min første dansetime begynner om ca 30 minutter. Idag er det deilig og sol ute og jeg begynner å få skikkelig sommerfølelse nå! 

-Elise

  Postet: 26.03.2012     Tid: 15:24     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

FLOWER SKIRT

Gummistøvler faktisk! Jeg og Tonje hold på med noen kaninbur, så da var det greit med gummistøvler siden det ikke gjør noe at de blir skitne. Jeg liker egentlig ikke dagens antrekk, men det får så være.

-Elise

  Postet: 24.03.2012     Tid: 19:38     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

I KEEP DANCING ON MY OWNKjempefornøyd med dagens outfit, føler at det er skikkelig meg! Det hadde også vært kult med en band t-shorte, men denne gangen ble det er korsettopp. Siden det er litt kaldere nå enn da jeg tok bildene så slenger jeg nok på meg en tynn jakke + en strømpebukse. Ahhh, kan ikke vente med å dra for å se "Dødslekene" på kino etterpå!

-Elise

  Postet: 23.03.2012     Tid: 19:16     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

IT`S SUMMERTIME!


Herregud, så varmt det er ute! Jeg skjønte fort at det ikke var særlig smart med ullkåpe, for å si det sånn. Her i Tønsberg er det 21 grader i skyggen, de stedene det er skygge. Norsktentamen idag gikk foresten alt annet en bra, så jeg kan ikke si at jeg gleder meg til å få vite karakteren. Uansett, det er varmt ute og sola skinner, så smil! ^^

-Elise

  Postet: 22.03.2012     Tid: 15:38     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

CONVERSE OG RØDE BRILER


Fint vær idag og for første gang i år har jeg gått rundt i noe annet en vintersko. Jeg har stjernelisser på skoene mine og så står det noe med svart skrift på dem, men jeg tror ikke dere klarer å lese hva det står. Krysser fingrene for at været er like fint imorgen.

-Elise

  Postet: 18.03.2012     Tid: 20:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

LOOKING FOR THE STARS

Litt småkaldt ute idag og med hullete strømpebukse har man jo bare seg selv å takke. Ellers idag har jeg vært med herlige mennesker og jeg har fått kjøpt meg et kjempefint smykke. Viser dere imorgen, men nå er jeg helt utslitt.

-Elise

  Postet: 17.03.2012     Tid: 21:53     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

THE SKY IS BLUE AND THE BIRDS ARE SINGING

Idag stod jeg opp veldig tidlig og våknet til kjempefint vårvær! Utrolig deilig med sol og varmt vær ute! Som dere ser så har jeg vært på en bitte liten skogstur med Tonje. Ekstremsport med andre ord, med tanke på skoene jeg hadde på meg. 

-Elise

  Postet: 11.03.2012     Tid: 14:12     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 1     Copyright ©

Little robot, take my heart


Jeg har merket at jeg savnet det blonde håret mitt skikkelig, men jeg kommer ikke til å farge/bleke det tilbake siden det sliter så på håret. Istedenfor jeg jeg fram noen extensions og jeg kan også feste de uten å ha lue på meg (kan sikkert forklare hvordan senere). Nå skal jeg visst ut å sykle med de i huset, så jeg får vel slenge på meg en bukse og noen andre sko.

Hva syntes du om dagens outfit + meg med blondt hår?

-Elise 

  Postet: 10.03.2012     Tid: 13:18     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Walking down the street in my red jeans

Nå må jeg løpe for nå er det dansing om 15 minutter, så jeg har litt dårlig tid. Etterpå skal jeg se en forestilling med Anniken og i kveld, hvis jeg rekker/gidder/orker skal jeg redigere ferdig og legge ut en videoblogg til dere^^

-Elise

  Postet: 09.03.2012     Tid: 17:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Learning how to flyJeg trasket litt rundt ved Farmanstredet istad helt alene, men med kameraet mitt og musikk på ørene. Egentlig var det litt deilig å ta seg en tur helt alene, noen ganger trenger man det. En liten gåtur og ting man ikke kan leve uten. Rusle rundt uten mening. Fine, fine turer er det.

-Elise

  Postet: 08.03.2012     Tid: 19:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Små rosa sløyfer
Jaaaa, det var superkaldt og jeg angrer på at jeg ikke druknet meg i joggebukse, skjerf og en stor genser. Jeg overlevde i alle fall. Nå skal jeg på dansing, det er alltid så stress på mandagene da jeg danser fra klokken fire til halv ni. Men gøy er det i alle fall c:

-Elise

  Postet: 05.03.2012     Tid: 15:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Second hand shorts

Second hand shorts som jeg kjøpte igår. Egentlig var det en bukse som jeg har klipt opp og imorgen skal jeg kjøpe nagler som jeg skal feste på og gjøre den mere slitt også.

-Elise

  Postet: 04.03.2012     Tid: 12:10     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Outfits i februarDette er alle mine outfit som jeg postet i februar og hver gang det blir en ny måned skal jeg legge ut et slikt innlegg der dere kan stemme på det dere liker best. Jeg aner forresten ikke hva som skjedde med størrelsen og kvaliteten, så beklager for det! Hvilket likte du best?

-Elise

  Postet: 28.02.2012     Tid: 14:37     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 16     Copyright ©

Fake furwest


Sol og blå himmel, våren har kommet! Det er utrolig deilig og ikke vandre rundt i slaps og snø, men alikelvel så håper jeg at det er snø på fjellet i påska. Her i Larvik begynner det å bli varmere, men skulle jeg vært lenger ute hadde jeg nok slengt på en jakke i tillegg. 

-Elise

  Postet: 26.02.2012     Tid: 14:42     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Cross, Red Lipstick, High Heels And A White Shirt


Utrolig nok eier jeg ikke en eneste hvit skjorte, heldigvis hadde samboeren til pappa en jeg fikk låne. Nå er jeg hos Tonje og etterpå skal vi til Camilla med jentene, så det blir kos! Overnatting hos Tonje blir det også, så dere skal ikke se bort ifra at det kommer noen bilder fra kvelden! Hva syntes du om dagens outfit?

-Elise

  Postet: 25.02.2012     Tid: 16:18     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Little owl


God morgen! Nå turer jeg snart til Oslo for så å dra videre til Tyskland med noen i familien. Det blir nok veldig gøy og jeg kommer nok til å shoppe kjempemasse! Kan vel si at jeg gleder meg, ja! Over har dere dagens outfit, denne gangen var det min stelillesøster som tok bildene for meg, så kvaliteten ble mye bedre (: Snakkes om en dag eller noe da!

-Elise

  Postet: 20.02.2012     Tid: 09:44     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Outfit v.s. outfit
V.S.  Postet: 14.02.2012     Tid: 14:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Hatt, kors og røde lepper


God morgen/formiddag! : ) Idag er det fint vær ute, deilig det! Alikevel valgte jeg å ta outfitbildene mine inne idag, t-skjorte ute er jo ganske så kaldt. Nå må jeg løpe, for jeg skal være hos Tonje om 2 minutter. Jeg skal forresten begynne på Hip Hop, hvis det er ledig plass, det blir nok gøy!

-Elise

  Postet: 11.02.2012     Tid: 12:29     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Rød shorts og kors


Nå må jeg løpe, for nå er det torsdag og nå skal jeg... legges inn... Blogges en eller annen gang, dette er da dagens outfit. Fint vær idag, btw! : )

-Elise

  Postet: 09.02.2012     Tid: 13:02     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Worry less, smile more


Hallo! :) Idag har jeg vært en skikkelig morgenfugl! Litt har jeg også fårr gjort ut av dagen... eller kanskje ikke. Den ene kaninen min har vært ute og lekt i snøen, noe som tydligvis var kjempegøy. Den andre kaninen min ville jeg ikke ta med ut, jeg er redd for at hun skal bli syk (to forskjellige kaninraser altså).

-Elise 

  Postet: 08.02.2012     Tid: 14:20     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Feather, black and a big shirt


Noen andre en jeg som kom ut idag med vide øyne, for så å kjenne det skarpe lyset? Der har vi i alle fall meg, slik gjør jeg hver gang og jeg lærer aldri. Litt morsomt egentlig. Hvis dere ser på øynene mine så er et mere lukket enn det andre, slik blir det alltid når jeg er ute i skarpt lys, men her er det faktisk ikke så ikke. Jeg må vise dere et bilde av meg som myser ordentlig en gang, jeg lover, dere kommer til å le! 

-Elise

  Postet: 07.02.2012     Tid: 15:14     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Daddy's shirt
Dagen idag startet med at jeg ble vekt fordi vi skulle opp til mormor og besse for å spise middag hos dem. Ute er det jo rene snøstormen! Derfor ble outfiitbildene tatt inne på rommet mitt idag og så får jo dere se så mye av rommet mitt som...døren. Skjorta er foresten kjempegod og stor, perfekt for søndager! Og foresten, skjorta er min, men det er i en stor størelse. 

-Elise

  Postet: 05.02.2012     Tid: 19:59     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Outfit v.s. outfit
Min favoritt får dere ikke vite, for jeg vil vite hva dere syntes, uten min innblanding. Jeg er i alle fall ikke i tvil om hviket jeg liker best. 

Nå skulle jeg vel egentlig vært hos Eva, i bursdag til henne, Lene og Vivian, men slik ble det nok ikke. 

  Postet: 03.02.2012     Tid: 18:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 12     Copyright ©

Looking for the stars
Secondhand skjørtet mitt som jeg bare har fått brukt en gang før. Det er alt for stort i livet og siden jeg følte meg litt MacGyver forrige natt, så fikk jeg fikset det med en spenne. Hvis dere ser godt etter på strømpebuksen min så ser dere mange små stjerner. Selvfølgelig har jeg klart å  lage hull i den da og nå selger de den ikke mere. Sykt typisk meg. Håret mitt blir foresten alltiid helt puddel etter at jeg har dusjet, så da vet dere det.

Nå skal jeg prøve å få tatt noen bilder til hemmelighetene deres (se noen innlegg under) og i hodet mitt vet jeg akkurat hvordan bildene skal se ut. Gøy med en dag jeg har stor inspirasjon i tillegg til at det er lyst ute! :)

-Elise

  Postet: 03.02.2012     Tid: 13:21     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Silver, denim, black

Jeg er ikke helt bestevenn med fokuseringen ennå, men det kommer seg. Det er så utrolig mye lettere å ta bilder nå som jeg har fjernutløser! Jeg har tenkt til å bestille meg et kamerastativ også, slik at det blir lettere å plassere kameraet når jeg skal ta bilder.

Imorgen skal jeg prøve å få tatt noen bilder til et hemmelighetsinnlegg, nå har det blitt alt for mørkt ute til at det blir god nok kvalitet. Nå vurderer jeg å ta meg en gåtur, eller kanskje jeg skal prøve meg på den ekstremsporten det er å jogge i dette været? Tror jeg går, jeg.


-Elise

  Postet: 02.02.2012     Tid: 17:08     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

"Life isn't about waiting for the storm to pass. It is all about dancing in the rain!"

Hallo! Idag er det iskaldt ute, så dere får unnskylde den elendige fokuseringen min. Først etter at jeg kom inn kom jeg på at "Åj, kanskje jeg burde ha skrudd på autofokuseringen...". Ett blond øyeblikk der ja. Siden det var så kaldt ute at jeg holdt på å fryse bort, så gikk jeg ikke ut for å ta nye.


Om ikke så lenge skal vi feire pappa sin bursdag, så da blir det pizza med familien og kaker/boller senere! Jeg orker ikke pynte meg idag, det blir jo uansett bare oss her hjemme i huset. Nå skal jeg visst opp for å fikse en liten del av pizzaen, jeg spiser jo ikke kjøtt.

-Elise

  Postet: 01.02.2012     Tid: 16:57     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

"Every passing moment is a chance to turn it all around"


God helg! :) Ovenfor har dere dagens outfit, helt enkelt og behagelig å gå i, men alikevel ikke totalt kjedelig pga tilbehøret. Jeg ser at jeg må jobbe ganske så mye med hvordan jeg skal posere på bildene + ansiktet mitt (hvis du ser så glor jeg surt ut i luften, av en eller annen grunn?). Uansett så er det bedre enn ingen bilder i det hele tatt!

Hvis jeg tør idag så skal jeg ta meg en tur ut å jogge. Det er jo rene ekstremsporten nå som det er så glatt! I kveld blir det MGP på TV og ekstra spennende er det jo siden det blir holdt her jeg bor! Det tar meg 2 minutter å gå til Arena Larvik der det blir holdt, så jeg hører nok musikken helt hjem.

-Elise 

  Postet: 28.01.2012     Tid: 14:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Jeg følte meg litt som en prinsesse

(Alle bildene er tatt av Tonje, bortsett fra det nederste som er tatt av meg og det nest nederste til høyre som er tatt av Rebekka)

Seeeee, så vakker kjolen min er! Jeg følte at jeg endelig fikk ønsket fra da jeg var liten i oppfylelse - jeg ønsket å være en prinsesse. Og den kvelden følte jeg med virkelig som en også! Det var en uforglemmelig kveld og jeg sitter igjen med mange fine minner! Åhhh, den er så nydelig, synd at jeg så sjeldent får brukt den. Jeg ble foresten kåret til "Årets fotograf!, kjempehyggelig!!

-Elise

  Postet: 27.01.2012     Tid: 17:42     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Rød kåpe & høye sko


-Elise

  Postet: 24.01.2012     Tid: 19:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

My mother told me not to talk to strangers I don't talk to myself anymore
Toppen er det tante som har heklet til meg. Egentlig litt for kaldt å bruke på vinteren, men det går helt fint når jeg er ikke på rommet mitt. Shortsen er en avklipt bukse og smykket er fra Glitter.

-Elise

  Postet: 22.01.2012     Tid: 14:23     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Not everyone can shine like a star


Hvilket outfit likte du best?

  Postet: 18.01.2012     Tid: 16:47     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Sometimes I feel like a zebraEndelig får jeg brukt den nye buksa mi som jeg kjøpte her om dagen! Den er kjempegod å gå i og den er jo fin også. Den trenger ikke å bare bli brukt inne som kosebukse, ovenfor har jeg satt den sammen med et antrekk jeg kunne brukt til vanelig.

-Elise

  Postet: 15.01.2012     Tid: 15:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Outfit details
I første time på skolen idag tok jeg hull i øret, midt i timen. Så nå har jeg tre hull i begge ørene, med mindre man regner med selve hullet i øret, for da blir det fire. Etter skolen var jeg på kjøpesenteret, men tingene jeg hadde bestilt på fotobutikken hadde ikke kommet ennå. Da jeg kom hjem var det for mørkt til å ta outfitbilder, men detaljer får gå for denne gang.

-Elise

  Postet: 13.01.2012     Tid: 17:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

If I'm not back in five minutes just wait longer.
Høytlivshorts, stjernestrømpebukse, blondesinglett, cardigan og hals.

Idag har vi hatt nynorsktentamen på skolen, jeg skrev vel en blanding av bokmål, nynorsk og ord som jeg fant opp selv. Med andre ord: Jeg er ikke flink i nynorsk og nynorsktentamen gikk dårlig. Jeg har foresten fått inn fire-fem nye leserinnlegg, jeg tenkte å poste en hver uke. Fortsett å sende inn! ^^

-Elise

  Postet: 11.01.2012     Tid: 14:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Bursdag
Det var utrolig kaldt ute så det ble speilbilder, noe jeg hater, men disse her ble faktisk helt ok. Toppen er fra Charlings og skjørtet er fra h&m. Krøllene er laget med rettetanga mi, som jeg er mye mere bestevenn med enn krølltanga, utrolig nok.

-Elise

  Postet: 06.01.2012     Tid: 17:22     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

Who better to share your dreams with than the person you dream about?

Er den ikke supersøt? Snakker selvfølgelig om genseren fra Gina Tricot som jeg kjøpte for noen få uker siden. Shortsen er fra Zara, skoene er fra økonomisko og strømpene tror jeg er fra Cubus. Det var foresten snø idag, kaldt, men som jeg har lengtet etter snøen! Idag var jeg foresten litt mere bestevenn med selvutløseren.


-Elise

  Postet: 05.01.2012     Tid: 20:51     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Every new day is another chance to change your life.
Denne dagen her blir nok en lang dag, for jeg har ikke lagt meg ennå. Veldig fin døgnrytme, ikke sant? Det er i alle fall ikke så veldig kaldt ute og deilig er det! Ser virkelig fram til sommeren. Jeg må foresten få kommet meg på butikken snart og kjøpe fjernutløser, kamerastativ og et nytt objektiv. Gleder meg! Det blir nå nemlig kjempedårlig kvalitet på selvutløserbildene mine som er litt unna...

Skjerf
// julegave fra Camilla  skjorte // New Yorker  shorts // Cubus 

-Elise

  Postet: 04.01.2012     Tid: 10:36     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Outfit v.s. outfit
-Elise

  Postet: 29.12.2011     Tid: 14:09     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

I'm just learning how to smile, and that's not easy to do.

Hallo! Nå stikker jeg snart til Tønsberg, først til Farmanstredet for å shoppe litt + kjøpe julegaver til de jeg ikke har kjøpt til (Ehehehh...). Etter det drar jeg på en hytte med Juvente, så det blir gøy. Dette blir siste og første innlegg idag. Jeg tok på meg et shorts nå, fordi skjørtet var så stort i livet at jeg måtte holde det oppe med en spenne, noe som funket dårlig. 

-Elise

  Postet: 27.12.2011     Tid: 13:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Don't hold strong opinions about things you don't understand.-Elise

  Postet: 26.12.2011     Tid: 16:06     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Julaften - Outfit
Siden jeg er så snill, så legger jeg ut bilder av hva jeg hadde på meg på julaften. Men som sagt, min far har ikke særlig stor kunnskap når det kommer til det å ta bilder(...). Haha, sjekk håret mitt, ikke spør hva som skjedde. Jeg er ikke helt bestevenn med hårbørsten, krølltanga og hårsprayen for å si det slik.

-Elise

  Postet: 25.12.2011     Tid: 22:14     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Julaften

God jul!♥ Nå er det endelig julaften og om noen få timer så starter vi feiringen! Til nå idag har jeg sett på Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen, spist litt godteri og levert de siste julegavene. Antrekket under er selvfølgelig ikke det jeg skal ha på meg på kvelden.


-Elise

  Postet: 24.12.2011     Tid: 14:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

I guess there comes a point where you just have to stop trying because it hurts to much to hold on anymore.-Elise

  Postet: 21.12.2011     Tid: 18:37     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

I've come to the point where nothing matters anymore, and things I used to care about aren't worth fighting for.

Du vet det følelsen av å våkne og hodet føles to tusen kg tungt og det gjør så vondt, så vondt? Og så titter man ut av vinduet fra senga og været er helt grått og kjipt. Hodet føles enda tyngre og kroppen er ikke akkurat lett heller. Man sluker en hodetabelett, men den virker ikke. Den følelsen.

Imorgen skal jeg og broren min til besteforeldrene våre for å bake pepperkaker! Det blir koselig og jeg gleder meg! Av en eller annen grunn pleier jeg nesten alltid å bare lage pepperkakergriser fordi de er lange så de er lettere å holde i og spise av. Hahaha, sært, men sant.


-Elise

  Postet: 20.12.2011     Tid: 18:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

I'm tired of trying, sick of crying, I know I've been smiling, but inside I'm dying.

Hallo! Idag hadde jeg på meg den nye skjorta fra bikbok, den er kjempegod og stor! Er det noe man aldri får nok av, bortsett fra sko, så er det rutete skjorter! Dere ser det hjørnet på det nederste bilder? Der var det perfekt lys, men så var det en lærer som stod der og passet på at vi ikke gikk rund (les: 1 meter og det er faktisk på skolens område). Elsker lærerne her på skolen<<<3<3<3<3333

Hahaha, pga skyggen så ser det ut som om jeg har mono på bildet over...-Elise

  Postet: 19.12.2011     Tid: 15:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

There's a girl in my mirror crying tonight and there's nothing I can tell her to make her feel alright.

Hvilket liker du best?-Elise

  Postet: 16.12.2011     Tid: 17:48     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

Stop the world I wanna get off.
sko // bikbok   bukse // cubus    genser // broren min sitt klesskap    skjorte // usikker på om den er min eller min brors. Ehee. 

-Elise

  Postet: 15.12.2011     Tid: 16:50     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

Everybody knows that something's wrong but nobody knows what's going on.

Idag har jeg vært på sushirestaurant med mamma og den siden av familien. Genseren jeg har på meg er kjempegod! Jeg må innrømme at jeg liker klesskapet til broren min, men han syntes ikke at det er så kult når jeg låner klær av han..

-Elise

  Postet: 13.12.2011     Tid: 22:04     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Sometimes it hurts more to smile in front of everyone, then to cry all alone.

Det har vært veldig lite eller ingen blogging de siste dagene, grunnen er at bloggen ikke er livet mitt og jeg har andre ting å holde på med. Akkurat nå har jeg nok med å ta vare på meg selv, så det kan hende jeg tar en pause, jeg er ikke sikker ennå. Uansett, om ikke lenge er jeg nok på for fullt igjen! :-) Det er photo booth-bilder, derfor så dårlig kvaltiet.

-Elise

  Postet: 12.12.2011     Tid: 18:28     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

I love you all as you can see. But it's better now, because I'm free.

My time has come, and so I'm gone. To a better place, far beyond. I love you all as you can see. But it's better now, because I'm free.
-Elise

  Postet: 09.12.2011     Tid: 15:54     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

If you see a friend without a smile; give him one of yours


-Elise

  Postet: 07.12.2011     Tid: 15:00     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Dum spiro, spero / While I breath, I hope

Idag har det vært en fin dag, hvis man ser bort i fra hodepinen og at dagen min ikke startet før fjerde time på skolen. Vi hadde den såkalte svettetesten på skolen og resultatene ble kjempebra! Fornøyd jente her! Engelsktentamen gikk ikke så bra, derfor skal jeg prøve å fortrenge den. Ikke at karakteren forsvinner av det da... Etter skolen fant jeg ikke Anniken (Anniken, jeg lette etter deg i 8 minutter!), så da dro jeg heller og tok sol med bestevenn. Koselig!

Minner om spørsmålsrunde HER. 

-Elise

  Postet: 06.12.2011     Tid: 16:26     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

In the end, music is your only friend.

Hallo! I natt kom hodepinen igjen, men siden jeg var flink så kom jeg meg opp og rakk litt av skolen. Jeg fikk tilbake norsktentamen og det gikk utrolig bra! Etter skolen dro jeg på kjøpenesteret med Tonje og Anniken, hva som ble kjøpt der får dere se senere. Jeg løp foresten som en gal for å rekke bussen, selv om det ikke var busstopp stoppet den for meg.

-Elise

  Postet: 05.12.2011     Tid: 16:11     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Outfit v.s. outfit

Hvilket outfit liker du best?
-Elise

  Postet: 03.12.2011     Tid: 19:46     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars

Hallo!^^ Idag har vi hatt mattetentamen på skolen, så det ble en kort dag. Jeg gikk ganske tidlig, rett og slett fordi jeg nesten ikke skjønte noen ting. Elise og matte går virkelig ikke bra sammen... Skoene mine er fra bikbok, strømpebuksa fra Lindex,  shortsen fra Cubus, genseren er secondhand og lua er fra bikbok. Hvis noen skulle lure.
-Elise

  Postet: 02.12.2011     Tid: 13:48     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend

Heihei! :-) Idag har jeg vært hjemme fra skolen igjen, heldigvis skal jeg til fysoterapaut snart for å bli kvitt hodepinen, så jeg kan si at jeg mildt sagt gleder meg til å bli kvitt den! Jeg er bedre nå enn jeg var til morgenen idag, men det er jo på morgenen det er skole. Henger heldigvis ikke noe særlig langt etter i det hele tatt, det er fraværet som bekymrer meg. Nok om det.

Jeg hadde lyst til å ha på meg en svart genser idag, noe jeg ikke har, så da var jeg såååå kreativ at jeg brukte ballettdrakta mi. Faktisk. Skjerfet er fra en random butikk i Krakow, buksa er fra bikbok (den jeg kjøpte her om dagen), skoene er fra bikbok og øredobbene er fra c&a. Jakka kjøpte jeg på wow i 6. eller 7. klasse. Ehe.Haha, sjekk hetta, jeg glemte å vrenge den riktig vei. Flink Elise.

-Elise 

  Postet: 01.12.2011     Tid: 15:39     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

Well you were the one who thought it was funny


-Elise

  Postet: 30.11.2011     Tid: 14:20     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song

Hallo! :) Jeg elsker virkelig den røde kåpen min! Den er varm, pen også er den utrolig deilig å ha på seg! Da jeg var i Tyskland i høstferien med trinnet (fredsreise), så var jeg og bestevenn overlykelige over at de hadde Tesco der. På Tesco har de seriøst alt mulig! Blant annet masse fine klær og sko! 

-Elise

  Postet: 29.11.2011     Tid: 14:22     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain

Hallo! Etter skolen dro jeg bort på kjøpesenteret med bestevenn, der kjøpte jeg verdens fineste sko. Vi gikk litt hjem og resten av veien skulle jeg ta bussen. Selvfølgelig gikk ikke den om før 20 minutter, så da kom pappa med bilen istedenfor. Skoene får dere se etterpå. I mellomtiden slenger jeg inn noen outfitbilder jeg tok i farta. Haha, dårlige, men det får gå!
-Elise

  Postet: 28.11.2011     Tid: 15:40     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Maybe we were always ment to say goodbye

Hallo! Søndager er fine, da kan man bare slappe av og gjøre akkurat det man vil. Planen min er i alle fall å ta meg en joggetur og høre på masse musikk. Dagens outfit ser kanskje litt kaldt ut? Jeg har ikke tenkt meg ut i dette, så det går helt fint. Jeg liker det grå, prikkete skjørtet mitt. Det ble kjøpt på Primark i fjor sommer da jeg var på språkreise.-Elise

  Postet: 27.11.2011     Tid: 13:03     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

The higher that I climb, the deeper I fall down

Heihei! Idag har det vært enda mere øving til juleforestillingene, og jeg må virkelig si at alle er kjempeflinke! Gleder meg virkelig til forestillingene! Jeg fikk foresten et leserspørsmål om jeg kunne legge ut en film der jeg danser, det kommer mest sansynelig neste uke! Bare ikke forvent noen store greier.

Endelig er jeg hos mamma og der står mine søte sko jeg kjøpte til 17. mai ifjor. Til min skuffelse er de fortsatt for store, jeg lærer aldri når det kommer til det å kjøpe sko. Kjøper alltid for store med denne tanken i hodet "Kjøper jeg skoene i større størrelser så holder de jo lenger selv om jeg vokser i føttene". Det er bare det at jeg aldri vokser nok før skoene er slitt ut. Smart jente.


sko // økonomisko     bluse // Lindex         shorts // cubus        hatt // etter oldemor, tror jeg

-Elise

  Postet: 26.11.2011     Tid: 19:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 3     Copyright ©

Write it on your heart that every day is the best day in the year

Hallo! Jeg har bestemt meg for å bli mye flinkere til å ta fine outfitbilder, legge litt mere tid i det. Etter jul skal jeg kjøpe meg utløserkontroll og kamerastativ, så da blir det i alle fall mye bedre! Fram til da skal jeg prøve så godt jeg kan og finne et bra sted å sette kameraet mitt.
Topp // Tyrkia      strømpebukse // Lindex      sko // Trend sko      "skjørt" // singlett fra h&m, brukt om skjørt.

-Elise

  Postet: 25.11.2011     Tid: 15:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Verdens fineste sko!

Hahahahah! Jeg dør! Fant fram noen kjempegamle arkivbilder som ligger under her. Kan vel si at jeg har forandret meg utseendemessig og at jeg i alle fall har blitt litt flinkere til å være foran kameraet! Neste uke skal jeg foresten invistere 600 kroner i verdens fineste sko! Det gjør litt vondt i lommeboken, men virkelig, de skoene er PERFEKTE! 

Nå blir det naturfaglekser, mattelekser, gjøre ferdig rleinnlevering og pugge til samfunsfagprøve som er imorgen. Typisk meg å gjøre alt dagen før, eller dagen,  fristen går ut. Har bare en ting å si: Energidrikke!

Hva skal du i kveld?


-Elise

  Postet: 24.11.2011     Tid: 20:24     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 6     Copyright ©

I find shelter, in this way. Under cover, hide away

Første gang jeg bruker det kjempefine skjørtet som jeg kjøpte meg! Det er alt for stort desverre, men med lusespenner festet i skjørtet satt det mye bedre. Jeg tror jeg skal spørre mormor om å sy det inn for meg. Skjørtet er egentlig utrolig vanskelig å kombinere med andre ting, spessielt når klesskapet mitt kun omtrent inneholder kjedelige klær. Men skjørtet, det elsker jeg!

-Elise

  Postet: 23.11.2011     Tid: 15:44     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

Outfit - Blonder, sløyfe og skinnjakke

Hei!:) Jeg burde få farget etterveksten snart, se bare på bildene under. Den er hele 2,8 cm lang og det ser utrolig stygt ut! Nå skal jeg skifte og så skal jeg på dansinga. Siste dansing i år! Utrolig trist egentlig, det blir jo kjempelenge til nestegang! Heldigvis så er det juleforestillinger :)

-Elise

  Postet: 22.11.2011     Tid: 15:45     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Outfit211111 - I need you more than anyone

Heihei!^^ For litt siden kom jeg hjem fra skolen og fram til nå har jeg tatt noen bilder til dagens outfit, spist litt og nå sitter jeg altså her. Om ikke så lenge må jeg skifte og pakke, så blir det to timer med dansing. Det blir bra og dansene er kjempekule, spessielt gøy er det når alle får til det de skal!


-Elise

  Postet: 21.11.2011     Tid: 15:28     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Outfit201111 - Ballett

I hele dag så har jeg vært å øvd til juleforestillingene med dansinga. Det har vært moderne, jazz og klassisk ballett. EN kjempegøy dag som har gått utrolig fort! Neste helg er det på`n igjen. Nå skal jeg hoppe i dusjen, så hører dere mere fra meg senere i kveld!

-Elise

  Postet: 20.11.2011     Tid: 16:20     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Outfit171111 - Rød Bukse

Hallo!:) Idag har det vært en slæk skoledag, den varte i tre skoletimer og det var forbredelse til norsktentamen. Vi gikk vel egentlig bare igjennom ting jeg kunne fra før av. Bildene under ble tatt noen få sekunder før jeg dro på skolen, så det ble litt.... jah.... Uansett, dagens outfit finner dere under her:-Elise

  Postet: 17.11.2011     Tid: 17:13     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Outfit161111 - N.Y.C.

Hei!^^ Jeg gadd rett og slett ikke å ta på meg noe ordentlig idag, det skjer jo tross alt ingenting. Imorgen er det forbredelse til norsktentamen, så jeg slutter klokken 11 på skolen. Utrolig deilig! Etter skolen så turer jeg bort på Nordbyen Kjøpesenter med lillebroren min. Det blir koselig! 
-Elise

  Postet: 16.11.2011     Tid: 15:24     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 2     Copyright ©

Outfit151111 - Rød Kåpe

Heihei!:) Idag har vi hatt gym på skolen, og jeg må si meg veldig irritert over visse folk som ALLTID skal kjefte og klage på alle andre! Det er ok at man liker å vinne, men det er ikke ok når det å vinne går fremfor det å være på lag og ha det gøy. Etterpå er det dans, så der får man/jeg i alle fall ikke det problemet (:
-Elise

  Postet: 15.11.2011     Tid: 16:01     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Outfit141111 - Rød/Rosa bukse

Heihei! Jeg orker ikke kle på meg ordentlig idag, så da ble det buksa som jeg har sløvet rundt i flere dager nå + en litt tykk genser. Jeg fryser så mye for tiden, så jeg har varmen på fult og snart skal jeg ta på meg enda flere klær. Jeg liker høsten, man kan pakke seg inn i så mye stort og varmt! -Elise

  Postet: 14.11.2011     Tid: 14:52     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 7     Copyright ©

Outfit - Grey Skirt

Hellu! :3 Nå skal jeg på skolen, og etter tre timer der tar jeg tog til Gardemoen, for så å ta fly til Haugesund! Der skal jeg være hele helgen med masse folk og jeg gleder meg masse til det! Flyturen tar under en time så selv om det ikke er lenge å fly så måtte jeg ta på meg noe behagelig. Standar det når jeg skal ut å fly!-Elise

  Postet: 11.11.2011     Tid: 08:05     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 4     Copyright ©

Outfit - Flower Skirt

-Elise

  Postet: 09.11.2011     Tid: 20:22     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 5     Copyright ©

Outfit - Nerdenes Hevn

Hallo! :) Det tar fem tusen år å laste opp bilder med det trege internettet her, så atm har jeg VELDIG lyst til å drite i bloggen. Men hva gjør man ikke for sine kjære lesere? Kødda. Jeg blogger fordi jeg elsker å ta bilder og skrive, så derfor må jeg være flink og vente. Selv om det dreper meg litt. 
-Elise

  Postet: 08.11.2011     Tid: 15:34     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

Outfit - pink, grey and black

Heihei!:) Jeg fikk ikke sovnet før klokken syv på morgenen idag, jeg duppa ikke av et par minutter en gang, og med hodet mitt som er veldig flink til å få hodepine, fant jeg ut at det var best å holde sengen. Nå stikker jeg snart med Thea-Emilie på dansing, etter det har jeg selv to dansetimer. Det blir hektisk, men gøy! I tillegg tror jeg at vi har RLE-prøve etterpå. Hurra. Nei.-Elise

  Postet: 07.11.2011     Tid: 14:44     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 12     Copyright ©

Outfit - bursdag

Hei!:) Det har vært en kjempefin helg med besøk av Eva! Nå feirer lillesøsteren min voksen/familiebursdag, men jeg er ikke så sosial der. Tok på meg litt finere klær i og med at det er bursdag, og siden jeg er så kul så legger jeg ut bildene selv om kvaliteten er lakfhsjhbfjabs dårlig pga lyset. -Elise

  Postet: 06.11.2011     Tid: 18:19     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Vintage bag

Hallooooo!:) Endelig er det velg! Denne uken har sneglet seg avgårde, det virket som om den aldri tok slutt. Nå er det altså helg og snart kommer Eva, som natter over til søndag. Hvis hun orker så regner jeg med at vi stikker ut en tur etterpå. Det blir i alle fall en super helg! Random outfit fra i sommer foresten. Ganske enkelt, men jeg liker det!

Hva syntes du om "dagens" outfit? 


-Elise

  Postet: 04.11.2011     Tid: 20:34     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Outfit - High Waist and Pink Sweater

Heihei alle sammen!:) Jeg skulle vel egentlig hatt på meg en bukse idag, det er jo ikke akkuratt varmt ute. Det er bare det at det er mye mere behagelig å gå i shorts! I tillegg så syntes jeg at antrekket blir mye mindre kjedelig med en shorts hvis man har en kjedelig overdel. Høytlivshorts og treningsgenseren min, faktisk. 

-Elise

  Postet: 03.11.2011     Tid: 13:14     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 9     Copyright ©

Outfit - London

Hei på dere! Det begynner å bli kaldt ute nå, så jeg burde vel egentlig bytte ut strømpebuksene med ullstrømpebukser eller rett og slett bruke en bukse. Om ikke lenge så stikker jeg ut, og senere ikveld blir det masse lekser. Men dere hører i alle fall fra meg en gang til idag :-)
-Elise

  Postet: 02.11.2011     Tid: 14:53     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

Outfit- Roses are Red

Nå er det novembeeeeer! Jeg elsker november, nesten like mye som desember. Det er så koselig med fyr i peisen, lese en bok inntullet inn i ett teppe med en kopp te, sitte i vinduskarmen med musikk på ørene eller gå tur i det fine høstværet. Ikke er det for kald ute heller. November! 


-Elise

  Postet: 01.11.2011     Tid: 15:25     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

Outfit - Happy Halloween

Idag er det halloween, men de fleste feiret det vel på lørdag regner jeg med. Idag har jeg to timer med dansing, og mellom de to timene skal jeg og Anniken ut. Man blir aldri for gammel for knask eller knep, etter min mening. Dette er hva jeg har på meg idag, da (ikke kostymet mitt altså): -Elise

  Postet: 31.10.2011     Tid: 16:30     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 8     Copyright ©

Månedens outfits - oktober

Hei!:) Jeg tenkte å begynne å samle opp månedes outfits i slutten av hver eneste måte. Siden jeg kun har blogget i noen få uker blir det ikke så veldig mange outfits i oktober. Beklager for forskjellig størrelse på bildene.  Hvilket likte du best? Svar som nr 1, 2, 3, 4 eller 5.
-Elise

  Postet: 30.10.2011     Tid: 15:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 11     Copyright ©

Outfit - Redbird 1974

Hei! Jeg tenkte å begynne å skrive litt om hverdagen over bildene mine, so here we go: Nå turer jeg snart bort til togstasjonen og blir borte til søndag. Det blir en awesome helg med mange herlige folk, jeg forteller nok mere når jeg kommer hjem, for nå har jeg dårlig tid! Det blir foresten blogging, jeg har to  forhåndsskrivde innlegg som Thea poster for meg.


Genser, strømpebukse og sko. Dette er foresten genseren jeg kjøpte.

-Elise

  Postet: 28.10.2011     Tid: 15:01     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 20     Copyright ©

Keep it simple

Noen ganger er det ganske fint å kjøre et enkelt antrekk, og siden det var OD-dagen idag så ble det en tynn strømpebukse med en kjempekort shorts. Etter jobbingen idag så dro jeg er tur på kjøpesenteret, hva jeg kjøpte der viser jeg imorgen, det var faktisk en god del. Etterpå blir det pakking til helgen, og øve til 3(!!) prøver. Lml.singlett, shorts (syntes ikke), høyhelte sko, uglesmykke og en hvit jakke.

-Elise

  Postet: 27.10.2011     Tid: 18:07     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 12     Copyright ©

The sky is the limit for what you can do

Hei!:)
Igår fikk jeg utrolig vondt i hodet, og da jeg våknet på morgenen idag var hodepinen bare blirr verre. Så jeg tenkte at da slapper jeg heller litt av og går på skolen etter hvert, men selvfølgelig så gikk ikke hodepinen bort. Lml. Nå skal jeg ture bort på en konferansetime med det fine håret mitt som jeg ikke har giddet å børstet eller gjort noe med og gårsdagens maskara liggende under øynene. Vakkert.   Tre helt forskjellige ringer, rød neglelakk, tøffe sko, strømpebukse, tykk genser og shorts.


-Elise

  Postet: 26.10.2011     Tid: 16:56     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 12     Copyright ©

Worry less, smile more - outfit

Idag tok jeg på meg noe i mere duse farger enn i går. Jeg liker å variere, men selv om jeg er innom mange stiler når det gjelder klær, så har jeg min egen stil. Hvis jeg husker rett så har jeg aldri vært ei av de som går kledd som "alle de andre", altså bukse og t-skjorte/hettegenser. 
 


Cardigan, shorts, strømpebukse, ringer, rød neglelakk, singlett, tubee bh/topp, sko.

-Elise

  Postet: 25.10.2011     Tid: 14:58     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 10     Copyright ©

Pirates can wear high heels too

Svart er så mystisk og vakkert, svart passer til alt og man kan piffe det opp med alle mulige detaljer eller gå for en minimalistisk look. Alle burde ha noe svart i garderoben sin, enten ett par høyhelte støveletter, en stram bukse, et oversized skjerf eller en skinnjakke. Og når det gjelder skinnjakke: kjøp fake! Vi trenger ikke utsette dyr for enda mere mishandling enn vi allerede gjør. 
Skinnjakke, høye støveletter, skallhodearmbånd, tights med tøffe detaljer, søt t-skjorte.

-Elise

  Postet: 24.10.2011     Tid: 15:14     Kategori: Antrekk     Kommentarer: 14     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise