hits

HVORDAN KLARE SCORPION

God kveld! I går lagde jeg en video som dere får se under her. Håper dere liker den og at den kan være til hjelp!
 


-Elise Amanda

  Postet: 23.02.2018     Tid: 18:38     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

STUDY TIPS

Hei! I går laget jeg en liten video jeg tenkte er veldig grei nå som vi nærmer oss eksamenstiden! Noe jeg glemte å få med i videoen er at jeg anbefaler å skrive for hånd. Da bruker du lenger tid på å skrive og fokuserer dermed mer på det du skriver, i tillegg til at du får et muskelminne på det du skal huske. Håper videoen er til hjelp :) Siden tipsene gikk litt fort skal jeg oppsummere her:

1. Alltid gjør leksene, denne er så viktig! Les det du skal gjennom først, deretter les spørsmålene og så svar på dem. Går du løs på spørsmålene først er det så lett å være helt fokusert på dem og dermed ikke få med seg annet av stoffet enn det som er svarene på spørsmålene. Spør også læreren om du lurer på noe eller er usikker, så er du sikker på at du vet det rett.

2. Når du har en prøve, begyn å lese dager i forveien og del opp stoffet. Har jeg to kapitler i prøve begynner jeg å øve 5 dager før prøven. De fire første dagene tar jeg for meg følgende på en dag: jeg leser 1/2 kapittel, svarer så på spørsmål til det og noterer ned stikkord og forklaringer fra hvert avsnitt. Selv om jeg har gjort spørsmålene tidligere i lekse så gjør jeg dem på nytt. En fin måte å repetere på. Få noen til å høre deg i spørsmålene og stikkordene eller hør deg selv. Dagen før prøven leser jeg begge kapitlene, øver på spørsmålene og stikkordene til alt jeg skal kunne og så er jeg klar for prøve! Her er det også lurt å få noen til å høre deg.

3. Er det noe som er vanskelig å huske? Lag din egen huskeregel! Feks i ballett betyr "en dehors" innover/bakover. Ordet uttales omtrent som merket Dior. Dermed tenker jeg at Dior var inn bakover i tid og slik husker jeg at ordet betyr bakover. Er det et årstall du må huske kan det være litt mer tricky. La oss si jeg skal huske noe som skjedde i USA i 1915 så kan jeg koble det med at venninne x er 19 år gammel og vi ble kjent i USA da jeg var 15. Det med alder her stemmer, men ikke det med USA. Men ved å tenke slik klarer jeg å huske det årstallet og forbinde det med USA. Dere tar poenget? Dette har reddet meg så mye. Noen ganger har jeg laget små rare historier også for å huske ting.

4. Skriv for hånd!! Ok, dette er kanskje det viktigste! Ved å skrive for hånd fokuserer du mer på informasjonen du skriver ned og du skaper et muskelminne på informasjonen. Etter jeg sluttet å gjøre lekser og ta notater på PC har ting blitt mye enklere å huske. Det er også dessuten lettere å finne frem i skriveboken da jeg alltid noterer på toppen hvilken uke vi er i og hvilket kapittel jeg noterer/gjør lekser til.


-Elise Amanda

  Postet: 14.02.2018     Tid: 20:01     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

WINTER HAUL

Nå er det virkelig lenge siden sist! Men slik har det jo vært de siste gangene og da som regel helt spontane innlegg jeg har skrevet etter å ha lest ting som har trigget skrivelysten min. I dag filmet jeg derimot litt før skolen og lagde videoen under her. Nå ser det jo ut som at jeg har brukt store summer på klær og slikt i desember og januar, men sannheten er at alt under kom på rundt 600 kr tilsammen. Jeg handler som regel alltid på tilbud og finner som regel en del fint. Så det går faktisk an å fornye garderoben litt selv om lommeboken ikke er så tykk.

Jeg har nettopp vært en tur hos en veldig god kompis av Andreas og dama hans og for nøyaktig en uke siden i dag fikk de en liten datter. Hun var såååå nydelig! Da jeg holdt henne klarte jeg nesten ikke ta øynene vekk. Jeg kommer til å tilby meg å være barnevakt når hun blir litt eldre, for å si det sånn. 

Uansett, nå må jeg lese meg ihjel litt til en stor prøve jeg har på fredag. Dere hører fra meg om ikke så alt for lenge.


-Elise Amanda

  Postet: 31.01.2018     Tid: 18:36     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

WHAT I GOT

God kveld/natt! Formen min er ikke helt på topp, men bortsett fra litt hosting og en litt vel spesiell stemme er den egentlig ganske grei. Jeg smalt sammen en video i dag før jeg ryddet bort gavene og først etter den var publisert og gavene ryddet vekk la jeg merke til at fokuset ikke var helt på plass + at jeg hadde fått med en del rot i bakgrunnen. Jaja. Fokuset er ironisk nok fint på gavene hehe. Jeg setter så utrolig stor pris på det jeg har fått og denne videoen er ikke for å skryte. Jeg synes selv det er utrolig morsomt å se slike videoen på youtube og jeg har vel sett på det noen timer i dag.. Julen handler jo for min del mest om hyggen rundt familie, forventningene og spenningen i tiden før og ikke minst magien. Åh som jeg elsker jul!

Jeg begynte å lage en julaften-vlog, men sluttet å vlogge utover dagen. Helt ærlig så var grunnen flere gråteanfall fra min side. Jeg vurderer å redigere sammen det jeg filmet + filme en litt forklarende del. Julaften er min absolutte favorittdag i hele året, men julaften og spiseforstyrrelse går dessverre ikke alltid så bra sammen. Jeg tenker at flere kan ha nytte at jeg snakker litt rundt dette, men vi får se hva det blir til. Jeg håper dere i alle fall liker videoen under her:)

-Elise Amanda

  Postet: 28.12.2017     Tid: 00:15     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

CHRISTMAS LOOKBOOK

Kvelden før kvelden, dere! Åh jeg gleder meg til i morgen! Formen er heldigvis litt bedre i dag og jeg fikk levert de siste julegavene også. Eller rettere sagt: mamma leverte de for meg hehe. Besse er også hjemme fra sykehuset, så jeg er mildt sagt lettet, da blir det julefeiring på han også i år. Nå er det ikke lenge til "kvelden før kvelden" starter på NRK heller og det skal vi få med oss. Selv om jeg ikke har den ekstremt magiske julefølelsen jeg hadde som barn, så er den ikke helt borte. Det at jeg skal feire jul hos besteforeldrene mine i år hjelper nok en del på det. Nå skal jeg krype en tur ned på butikken (kanskje ikke krype, men formen er som sagt ikke på topp) for å kjøpe inn det siste vi trenger mens butikkene er stengt. Jeg håper dere liker videoen under forresten! God jul!
 


-Elise Amanda

  Postet: 23.12.2017     Tid: 18:06     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

DIY JULESNACKS & PYNT

Tenk at nå er det kun noen få dager igjen til jul! Åh, jeg gleder meg skikkelig! Ekstra fint er det at i år skal vi endelig feire jul hos mormor og besse igjen. Det er et eller annet med julefeiringen hos dem, jeg får liksom ikke helt følelsen av jul uten. Andreas og jeg bor faktisk kun to hus bortenfor dem og jeg er så glad for å ha dem i nærheten. Jeg tror jeg har et mye tettere bånd til dem enn hva andre på min alder har til besteforeldrene sine. På torsdag bakte lillebroren min og jeg pepperkaker hos dem og pyntet pepperkake hus, det var sååå koselig! En veldig fin tradisjon. Mormor spurte i slutten av november om vi ville det i år heller eller om vi var blitt for gamle, men så lenge besteforeldrene mine orker blir det nok pepperkakebaking der hvert år haha. Man blir aldri for gammel til noe sånt. 
 
Mamma og stefaren min var så snille at de lot meg låne kjøkkenet deres en del timer i går. Resultatet ser dere under. Håper dere liker videoen!
 


-Elise Amanda

  Postet: 16.12.2017     Tid: 12:06     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

SYV RASKE HÅRFRISYRER

God kveld! Her i hus står skal vi danse på planen og ikke minst lese siste bok av serien Sønnavind. Mamma leser de først og så får jeg de. Noen andre som leser den serien? Den er fantastisk og man blir så glad i personene, det er akkurat som om man lever med dem og jeg blir trist bare av tanken på at serien en dag tar slutt hehe. Det er bok nummer 87 som står for tur nå faktisk! Da jeg oppdaget serien i 7/8. klasse hadde det kommet ut 30 bøker allerede og jeg leste ut alle 30 på en måned i sommerferien. Det sier jo litt om hvor godt jeg liker dem!
 
Uansett, under her ser dere syv raske hårfrisyrer for skulderlangt hår. Jeg har ikke fått helt dreisen på å filme slike filmer med speilrefleksen ennå, men det kommer seg (håper jeg). Jeg håper dere liker videoen! Hvilken frisyre var din favoritt?
 


-Elise Amanda

  Postet: 07.10.2017     Tid: 19:02     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 0     Copyright ©

LONDON DAY FOUR + VIDEO

God kveld! Dag fire i London var vel egentlig ikke en hel dag. Vi stod opp og pakket, spiste frokost på stedet vi spiste frokost hver dag, tok en taxi til togstasjonen, tok tog til flyplassen og var der en del timer og så satte vi oss på flyet hjem. Turen ble veldig vellykket og det eneste minuset er at jeg vil tilbake med en gang haha. Under her ser dere en video hvor Andreas og jeg tester godteriet jeg kjøpte med hjem, jeg håper dere liker den!

I dag har jeg hatt skole fra halv ni og så ble det litt over en time venting før jeg ble hentet for å dra til behandling. Ventetimen på skolen gikk ganske fort for jeg satt i kantina med Ingrid og vi skravlet bort tiden. Sånt er så koselig! Behandlingen gikk så som så, men jeg hadde eeegentlig ikke forventet noe annet. I morgen har vi bli-kjent-dag på linja, noe det er hvert år for at alle kullene skal bli litt kjent. Det er veldig koselig, men jeg er litt usikker på om jeg skal dra faktisk. Jeg har jo uansett en økt på slutten med norsk jeg skal i, så jeg får se hva jeg gjør. Jeg håper forresten at alle som har startet på skolen nå har hatt en fin start på året! ❤


-Elise Amanda

  Postet: 22.08.2017     Tid: 23:30     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

LONDON 2017 + LOOKBOOK

Hei! Da er jeg hjemme fra London og i dag har jeg vært på årets første skoledag for meg! Jeg kjente at jeg egentlig trengte skole ganske mye akkurat nå, jeg fungerer så mye bedre med faste rutiner og dans i hverdagen! Jeg kjøpte helt sinnsykt mye i London, men det skal jeg vise dere senere. Nå må jeg egentlig hive meg rundt og skifte for så å ture ned til dansestudioet for en yogatime. Jeg anbefaler virkelig yoga på studio Nille hvis du bor i Larvik! Dere hører fra meg om ikke så alt for lenge, jeg har masse bilder å vise og mye å fortelle.
 


-Elise Amanda

  Postet: 17.08.2017     Tid: 16:02     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

BURSDAGSFEIRING

God ettermiddag! Andreas fylte jo 25 år i slutten av juli og jeg fyller 21 år i slutten av august så da bestemte vi oss for å slå sammen bursdagsfeiringene våre og invitere familie over hit for et familieselskap. Vi ble rundt 20 stykker i går og jeg vil si at selskapet ble vellykket! Det så ut som om alle koste seg og det var veldig god stemning. Jeg hadde det i alle fall veldig fint! Vi serverte brownies, eplekake og gelè som jeg hadde laget og mormor tok med en kake hun hadde laget og litt snacks. Kaken mormor laget var helt sinnsykt god, jeg skulle ønske dere kunne ha smakt den! Kattungene fikk være på et soverom mens vi holdt selskapet, men det var mange som var innom for å hilse på, noe de synes var veldig stas! Jeg fikk ryddet det meste etter selskapet i går, så nå gjenstår det bare litt.
 
Egentlig var planen i dag behandling på spis siden psykologen min endelig er tilbake fra ferie, men de hadde helt glemt å bestille taxi til meg så jeg fikk en ny time på torsdag isteden. Litt kjipt når det er mange uker siden forrige time... og det er ikke første gangen de surrer heller. Men på torsdag skal jeg dit og da håper jeg virkelig at de går med på å flytte meg til Larvik hvor jeg faktisk bor. Uansett, jeg håper dere liker videoen under! :D 
 
 
 


-Elise Amanda

  Postet: 07.08.2017     Tid: 18:38     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

INNKJØP FRA RIGA

Hei dere! Da var det på tide å vise dere hva jeg kjøpte i Riga. Jeg elsker jo å shoppe og til å være meg har jeg kjøpt utrolig mye. "Men det er jo ikke sååå mye" tenker du kanskje, men med tanke på økonomien min er det ganske mye. Heldigvis er det utrolig mye billigere med klær i Riga enn det er her i Norge. Hvis det er noe dere lurer på mtp hva jeg har kjøpt er det bare å spørre :) Nå skal vi straks avgårde til Farris. Vi har båt der, så da tar vi med oss telt og blir der en natt. Det blir koselig! 


-Elise Amanda

  Postet: 14.07.2017     Tid: 16:42     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

RIGA 2K17

I går kom vi hjem fra Riga og så var det bare å hive seg rundt for å dra til Stavernfestivalen! Det var ikke bare bare å få tak i kjøre dit, men til slutt fikk Andreas tak i en kompis. Det var kjempegod stemning og mye bra musikk! Veldig stor pluss for at de i år har glutenfri vegetarmat, det liker jeg! I fjor fikk jeg jo faktisk lov til å ta med egen mat siden de ikke hadde noe jeg kunne spise haha. Så i går ble det falaffeltallerken og senere søtpotetfries. Nå blir vi straks hentet for å dra på vors og så er det klart for festival dag to. Jeg gleder meg! 
 
Jeg filmet jo en del i Riga og nå er det redigert ferdig, så under ser dere resultatet. Egentlig skulle jeg hatt med en intro også, men akkurat nå ligger jeg i sofaen med gårsdagens sminke og i pysj, så det orket jeg ikke filme haha. Håper videoen faller i smak!
 
TjOMmrMGmuU
husk å trykke på tannhjulet og velg HD :) Følg meg gjerne på youtube, da ville jeg blitt glad!


-Elise Amanda

  Postet: 07.07.2017     Tid: 13:37     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

RIGA NEXT

Hei og god formiddag! Nå har jeg endelig pakket ferdig (nesten i alle fall) og er straks klar for å bli hentet. Turen går til Riga med besteforeldrene mine og jeg gleder meg masse! Jeg kommer til å ta med meg pc og blogge der nede, så jeg håper dere vil følge meg på tur. Jeg vet i alle fall at jeg gleder meg til å ta antrekksbilder og masse andre bilder. Dette blir min første gang i Riga og jeg elsker å oppleve nye steder. Mormor og besse har heldigvis vært der før så de har full kontroll på hvor det er gode butikker å shoppe i. Selv om de er en god del år eldre enn meg er de flinke til å følge med på tiden og vet hva jeg liker. Til og med mormor er veldig flink med klær og det har hendt at jeg har lånt av henne før. Hun kler seg ikke som en gammel dame, men det ser ikke ut som om hun prøver å kle seg som en ungdom heller. Håper videoen faller i smak så hører dere fra meg etterpå.

-Elise Amanda

  Postet: 03.07.2017     Tid: 12:46     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

MINE FAVORITTKJOLER


-Elise Amanda

  Postet: 26.06.2017     Tid: 17:00     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

HVORDAN KOMME NED I SPAGATEN FORT

Hei! Her kommer en liten video fra meg igjen og jeg håper dere liker den. Hvis det er noen som har forslag til videoer jeg kan lage så er det bare å kommentere forslaget under. Hvis du abonnerer på youtubekanalen min blir jeg veldig glad ❤  Den finner du vet å klikke på videoen eller ved å søke opp Elise Amanda på youtube. Jeg håper videoen faller i smak og at det kan være til hjelp for noen av dere.
 


 

  Postet: 08.06.2017     Tid: 19:22     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

MORNING ROUTINE + SOVEROMMET VÅRT

Åh for en utrolig deilig lørdag!! Andreas og jeg har akkurat kommet inn etter å ha solet oss, det er jo 20 grader i skyggen! Kan ikke sommerferien bare komme med en gang da? Jeg har i alle fall fått en skikkelig forsmak på sommeren nå og det trengte jeg. De neste ukene blir harde med tentamener og eksamen, det skal bli deilig når det er over. I går filmet jeg en video som jeg håper dere liker, den finner dere nederst i innlegget. Sjekk gjerne ut youtubekanalen min også! Der heter jeg Elise Amanda. Jeg måtte prøve å være litt kreativ da jeg skulle filme siden jeg ikke har kamerastativ og Andreas var heller ikke hjemme (ikke at han hel liker å filme heller da haha). Jeg håper alle får en fin dag og at dere som er så heldige å ha like fint vær koser dere ute! ❤
 


 


-Elise Amanda

  Postet: 06.05.2017     Tid: 15:36     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

Q&A: bulimi

God helg dere! I dag har jeg hatt fri fra skolen og jeg har smelt sammen en video. Jeg håper den kan bidra til å spre litt informasjon og være nyttig for pårørende. Jeg skulle gjerne ha svart mer utfyllende og snakket om mye mer, men det hadde blitt en alt for lang video og jeg valgte å uttrykke meg mer på generell basis enn personlig her. Det er faktisk vanskelig for meg å dele denne, men det er så viktig at informasjon om denne sykdommen spres. Over alt i media hører man om anoreksi, mens bulimi (som mange flere har enn anoreksi) kommer veldig i skyggen. Jeg håper at dere som velger å kommentere kommenterer med respekt eller nysgjerrighet. Det er lov til å stille spørsmål :) Husk også at ingen er like, så det kan hende at dette ikke helt stemmer akkurat for deg/en du kjenner.
 


-Elise Amanda

  Postet: 28.04.2017     Tid: 17:04     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

LOOKBOOK

På lørdag hjalp Anniken meg å filme litt og under her ser dere resultatet. Jeg håper dere liker videoen! Fortell meg også gjerne hvis du har en youtubekanal og hva navnet på den er. Jeg har veldig lyst til å følge flere norske!
 


-Elise Amanda

  Postet: 10.04.2017     Tid: 15:00     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

NEW IN

xxIxaLaWiMw

-Elise Amanda
  Postet: 20.02.2017     Tid: 15:43     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

HOUSE TOUR

God kveld! Håper alle har hatt en fin dag så langt! Historieprøven jeg hadde i går gikk utrolig nok ikke rett vest! Det er så utrolig mye å huske og nå i ettertid ser jeg at jeg kunne svart litt bedre på noen av spørsmålene, men hei det gikk bedre enn forventet! Matteprøven vi skal ha til mandag derimot.. Jeg vil bare fortrenge hele greia. I helgen skal vi ha øvingshelg til den årlige forestillingen til musikk og danselinja, i tillegg til at pappa skal ha 50 årslag, så det blir en hektisk helg! Jeg skal bare være med på en dans da + noen fellesnummer. Jeg lå slått ut med influensa da de lærte så og si alle dansene, ganske typisk. Jeg var også borte en dansetime på en dans, så jeg ble tatt ut av den. Det er ganske kjipt, men sånn er det bare.

Siden både Andreas og jeg har hatt fri i dag så fikk jeg filmet det siste jeg trengte til en house tour video! Jeg håper den faller i smak. Husk å trykke på tannhjulet->kvalitet->HD.
 
  Postet: 08.02.2017     Tid: 17:58     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

A story about dance

God kveld! Det var faktisk ganske greit å starte skolen igjen med klassetur til Oslo hvor vi fikk omvisning på opraen! Selv om jeg måtte stå opp veldig tidlig og var veldig sent hjemme, men det gjør ikke så mye. Jeg rakk i alle fall å slappe av en time hjemme før jeg måtte dra igjen til en dansetime og så godt det var å danse igjen! Nå er det natta for min del, men jeg rakk å slenge sammen en rask og halvklein video. Håper dere liker den! 
  Postet: 10.10.2016     Tid: 23:21     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

Å gå de små skrittene

For tre år siden lagde jeg en video som jeg ønsker å dele igjen. Filmingen er ikke akkurat det beste, men budskapet i den synes jeg er likte viktig nå som jeg syntes da. Litt forskjølet som dere sikkert hører når jeg snakker, men det får dere prøve å overse. Jeg håper du tar deg tid til å se den og ikke minst høre, den varer kun i underkant av to minutter. Hva syntes du?


...

  Postet: 09.03.2016     Tid: 03:06     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

VLOG - NEW IN

God kveld til alle dere som titter innom♥ Nå er det ikke lenge til skolen og siden klasselistene hadde kommet ut lagde jeg en gruppe på facebook og addet de jeg skal gå i klasse med. Jeg tror vi blir en super gjeng og jeg gleder meg masse til å møte de på mandag. Skravla går allerede i ett på chat, så klein stillhet blir det nok ikke. Vi har også avtalt å spise lunsj sammen første skoledag og jeg skal prøve å få bakt en kake.

Mac'en min er foresten helt ubrukelig snart, til tross for at jeg har fått hjelp av apple til å fikse opp i ting. Den er ikke så treg lenger, men programmene avslutter seg selv hele tiden. Veldig irriterende? Gjett om, jeg er overasket over at den ikke har gått i veggen ennå. Først etter TRE TIMER(!!!) ble filmen under her ferdig redigert og vanligvis ville det vel tatt meg rundt 20 minutter. Men det funket til slutt og jeg håper dere liker den:) Skulle gjerne ha gjort litt mer, men jeg tror dere forstår hvorfor jeg valgte å sette inn tekst fremfor å snakke når jeg viser ting. Her er den:

 Husk å sette på beste kvalitet.

...

  Postet: 15.08.2015     Tid: 21:25     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

vlogg - new in

Hei og god lørdag! Da jeg var i Hellas så ble det jo selvfølgelig noen nye ting på meg, selvom jeg egentlig ikke kjøpte så veldig mye. Vi prioriterte heller å bruke penger på opplevelser og god mat, noe jeg ikke angrer på. Bilder av hva man har kjøpt er litt kjedelig noen ganger, derfor slang jeg like så godt sammen en video til dere:) Jeg er veldig (les:ekstrem) klein på videoer hvor jeg snakker så neste gang tror jeg at jeg rett og slett ungår å snakke. Jaja, det ble i det minste en video.

Siden det er lørdag så blir det litt senere middag på oss en vanlig og nå skal vi en liten tur på butikken for å handle inn noe som ble glemt og deretter lage mat. Lørdagsmiddagen denne uken blir hjemmelaget indisk gryte med ris og vegetarkylling. Jeg har aldri laget det før, så det kan bli spennende, men jeg tror nok det skal gå bra. Og imorgen er det jo nasjonaldagen allerede! Min bunad har blitt alt for kort for meg og min nye som jeg nettopp har fått (!!!) må syes inn før jeg kan bruke den, så det blir kjole på meg imorgen. Min nye bunad er sååå fin og jeg gleder meg så mye til å bruke den! Jeg har vært så heldig at jeg har fått den av besteforeldrene mine og jeg er kjempetaknemmelig! Mormor fortalte meg nemlig ifjor at når kroppen min har nådd en frisk og sunn vekt skulle jeg få bunad av dem og hun håpet det hjalp på motivasjonen min, noe det har gjort. 

Hva synes du om innkjøpene?

...

  Postet: 16.05.2015     Tid: 18:24     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

christmas lookbook

 God morgen, jeg håper dere har hatt en fin adventstid så langt? Ovenfor ser dere min første luke i julekalenderen som skulle ha vært postet for noen dager siden (6. desember), men jeg har rett og slett ikke hatt tid før nå. Jeg håper dere liker den i alle fall! Vinneren av konkuranser er trukket og det ble heldige Martine som vi har sendt deg en mail. Husk å sjekke ut bloggene til de andre som er med i temafoto, en av oss poster en julekalenderluke hver dag og det blir masse forskjellig fra hver av oss. 

..

  Postet: 09.12.2014     Tid: 08:18     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

vlog - back to school


Det nærmer seg skolestart, så dermed slang jeg sammen en liten  "back to school outfit inspiration". Håper dere liker den! Si gjerne ifra om dere ønsker flere antreksvideoer eller så er det også bare å komme med forslag på videoer, det setter jeg pris på! Så et lite spørsmål: hvilken linje skal du gå om du skal på på vgs?

...

  Postet: 11.08.2014     Tid: 17:45     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

å gå de små skritteneTenkte å dele denne videoen jeg laget for en god stund siden med dere. Jeg har postet den før, men velger å gjøre det igjen. Ta vare på dere selv, fininger.

  Postet: 13.10.2013     Tid: 00:07     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

vlog

Husk å sette på beste kvalitet på tannhjulet. Hva synes du om videoen?

  Postet: 02.01.2013     Tid: 18:51     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 16     Copyright ©

vlogg: some of my favourites

 Jeg kjedet meg litt istad, så jeg lagde en liten video til dere! Ikke forvent store greiene altså, ble bare en liten en som nesten ikke tok meg noe tid å lage. Håper likevel dere liker den og kom gjerne med forslag hvis dere ønsker flere videoblogger og hva dere i så fall ønsker. Husk å sette på det høyeste tallet på tannhjulet for bedre kvalitet. Enjoy! :)

...

  Postet: 12.09.2012     Tid: 17:57     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

london pt. IIFilmet ikke så mye som det jeg hadde planlagt, litt filming ble det i alle fall. Håper dere liker den!

...

  Postet: 07.08.2012     Tid: 12:43     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

VIDEO - Å GÅ DE SMÅ SKRITTENE


Husk å sette på lyd da, ellers er det ikke noen vits å se. Og sett på bedre kvalitet.

Jeg lagde en liten film på noen få minutter istad, så ikke forvent noe stort eller bra. Likevel ønsker jeg å høre din mening om den og om du sitter igjen med noen tanker rundt den. I så fall, la meg få vite.

...

  Postet: 29.04.2012     Tid: 22:43     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 32     Copyright ©

VIDEOBLOGG - PÅSKEKRIM


Igår lagde jeg og Anniken påskekrim og vi brukt de vi hadde i nærheten som skuespillere. Vi må si oss veldig fornøyde og det ble en god del latter av den! Vi lastet den ikke opp i høy kvalitet pga tregt nett her på hytta. Hva syntes du?

...

  Postet: 01.04.2012     Tid: 00:57     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Videoblogg - Mine sko

Jeg har laget en liten videoblogg til dere om noen av skoene mine. Det er en god del sko til som jeg gjerne skulle ha vist dere, men de ligger hos moren min. Og ja, jeg har veldig mange sko. Dere så kanskje 1/3 av "skosamlingen" min, sååå... Uansett, jeg håper dere liker videoen og si ifra hvis du ser ett par du liker best (:

-Elise 

  Postet: 09.03.2012     Tid: 22:45     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

Videoblogg - Mine Favoritting

Hallo! :) Nå sitter jeg nede på Bølgen kulturhus, det er nemmelig PREMIERE på danseforestillingen! Istad lagde jeg en til videoblogg til dere, siden det så ut som om dere likte den forrige så godt. Var mørkt ute, så den andre var i bedre kvalitet. Håper dere liker denne også, da :-) Hva syntes du om videobloggen og bil du ha flere, eventuelt om hva da?

-Elise

  Postet: 29.11.2011     Tid: 17:54     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

Videoblogg - Mine Hemmeligheter

Hallo! Da kommer den første videobloggen som jeg legger ut på bloggen! Jeg ble inspirert av en video jeg så i natt, så da lagde jeg en videoblogg på morningen i dag. Sett på 480 p for best kvalitet. Håper dere liker den, og legg gjerne igjen en kommentar! :-)

Btw: Jeg så at jeg fokouserte på meg selv og ikke lappene. Skal bli flinkere med fokusering på neste videoblogg. Også må jeg beklage for alle skrivefeilene, engelsk er mildt sagt ikke mitt beste fag, ehe...

-Elise

  Postet: 27.11.2011     Tid: 17:19     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 8     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise