LOOKBOOK

På lørdag hjalp Anniken meg å filme litt og under her ser dere resultatet. Jeg håper dere liker videoen! Fortell meg også gjerne hvis du har en youtubekanal og hva navnet på den er. Jeg har veldig lyst til å følge flere norske!
 


-Elise Amanda

  Postet: 10.04.2017     Tid: 15:00     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

NEW IN

xxIxaLaWiMw

-Elise Amanda
  Postet: 20.02.2017     Tid: 15:43     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

HOUSE TOUR

God kveld! Håper alle har hatt en fin dag så langt! Historieprøven jeg hadde i går gikk utrolig nok ikke rett vest! Det er så utrolig mye å huske og nå i ettertid ser jeg at jeg kunne svart litt bedre på noen av spørsmålene, men hei det gikk bedre enn forventet! Matteprøven vi skal ha til mandag derimot.. Jeg vil bare fortrenge hele greia. I helgen skal vi ha øvingshelg til den årlige forestillingen til musikk og danselinja, i tillegg til at pappa skal ha 50 årslag, så det blir en hektisk helg! Jeg skal bare være med på en dans da + noen fellesnummer. Jeg lå slått ut med influensa da de lærte så og si alle dansene, ganske typisk. Jeg var også borte en dansetime på en dans, så jeg ble tatt ut av den. Det er ganske kjipt, men sånn er det bare.

Siden både Andreas og jeg har hatt fri i dag så fikk jeg filmet det siste jeg trengte til en house tour video! Jeg håper den faller i smak. Husk å trykke på tannhjulet->kvalitet->HD.
 
  Postet: 08.02.2017     Tid: 17:58     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 10     Copyright ©

A story about dance

God kveld! Det var faktisk ganske greit å starte skolen igjen med klassetur til Oslo hvor vi fikk omvisning på opraen! Selv om jeg måtte stå opp veldig tidlig og var veldig sent hjemme, men det gjør ikke så mye. Jeg rakk i alle fall å slappe av en time hjemme før jeg måtte dra igjen til en dansetime og så godt det var å danse igjen! Nå er det natta for min del, men jeg rakk å slenge sammen en rask og halvklein video. Håper dere liker den! 
  Postet: 10.10.2016     Tid: 23:21     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

Å gå de små skrittene

For tre år siden lagde jeg en video som jeg ønsker å dele igjen. Filmingen er ikke akkurat det beste, men budskapet i den synes jeg er likte viktig nå som jeg syntes da. Litt forskjølet som dere sikkert hører når jeg snakker, men det får dere prøve å overse. Jeg håper du tar deg tid til å se den og ikke minst høre, den varer kun i underkant av to minutter. Hva syntes du?


...

  Postet: 09.03.2016     Tid: 03:06     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

VLOG - NEW IN

God kveld til alle dere som titter innom♥ Nå er det ikke lenge til skolen og siden klasselistene hadde kommet ut lagde jeg en gruppe på facebook og addet de jeg skal gå i klasse med. Jeg tror vi blir en super gjeng og jeg gleder meg masse til å møte de på mandag. Skravla går allerede i ett på chat, så klein stillhet blir det nok ikke. Vi har også avtalt å spise lunsj sammen første skoledag og jeg skal prøve å få bakt en kake.

Mac'en min er foresten helt ubrukelig snart, til tross for at jeg har fått hjelp av apple til å fikse opp i ting. Den er ikke så treg lenger, men programmene avslutter seg selv hele tiden. Veldig irriterende? Gjett om, jeg er overasket over at den ikke har gått i veggen ennå. Først etter TRE TIMER(!!!) ble filmen under her ferdig redigert og vanligvis ville det vel tatt meg rundt 20 minutter. Men det funket til slutt og jeg håper dere liker den:) Skulle gjerne ha gjort litt mer, men jeg tror dere forstår hvorfor jeg valgte å sette inn tekst fremfor å snakke når jeg viser ting. Her er den:

 Husk å sette på beste kvalitet.

...

  Postet: 15.08.2015     Tid: 21:25     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

vlogg - new in

Hei og god lørdag! Da jeg var i Hellas så ble det jo selvfølgelig noen nye ting på meg, selvom jeg egentlig ikke kjøpte så veldig mye. Vi prioriterte heller å bruke penger på opplevelser og god mat, noe jeg ikke angrer på. Bilder av hva man har kjøpt er litt kjedelig noen ganger, derfor slang jeg like så godt sammen en video til dere:) Jeg er veldig (les:ekstrem) klein på videoer hvor jeg snakker så neste gang tror jeg at jeg rett og slett ungår å snakke. Jaja, det ble i det minste en video.

Siden det er lørdag så blir det litt senere middag på oss en vanlig og nå skal vi en liten tur på butikken for å handle inn noe som ble glemt og deretter lage mat. Lørdagsmiddagen denne uken blir hjemmelaget indisk gryte med ris og vegetarkylling. Jeg har aldri laget det før, så det kan bli spennende, men jeg tror nok det skal gå bra. Og imorgen er det jo nasjonaldagen allerede! Min bunad har blitt alt for kort for meg og min nye som jeg nettopp har fått (!!!) må syes inn før jeg kan bruke den, så det blir kjole på meg imorgen. Min nye bunad er sååå fin og jeg gleder meg så mye til å bruke den! Jeg har vært så heldig at jeg har fått den av besteforeldrene mine og jeg er kjempetaknemmelig! Mormor fortalte meg nemlig ifjor at når kroppen min har nådd en frisk og sunn vekt skulle jeg få bunad av dem og hun håpet det hjalp på motivasjonen min, noe det har gjort. 

Hva synes du om innkjøpene?

...

  Postet: 16.05.2015     Tid: 18:24     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 1     Copyright ©

christmas lookbook

 God morgen, jeg håper dere har hatt en fin adventstid så langt? Ovenfor ser dere min første luke i julekalenderen som skulle ha vært postet for noen dager siden (6. desember), men jeg har rett og slett ikke hatt tid før nå. Jeg håper dere liker den i alle fall! Vinneren av konkuranser er trukket og det ble heldige Martine som vi har sendt deg en mail. Husk å sjekke ut bloggene til de andre som er med i temafoto, en av oss poster en julekalenderluke hver dag og det blir masse forskjellig fra hver av oss. 

..

  Postet: 09.12.2014     Tid: 08:18     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 2     Copyright ©

vlog - back to school


Det nærmer seg skolestart, så dermed slang jeg sammen en liten  "back to school outfit inspiration". Håper dere liker den! Si gjerne ifra om dere ønsker flere antreksvideoer eller så er det også bare å komme med forslag på videoer, det setter jeg pris på! Så et lite spørsmål: hvilken linje skal du gå om du skal på på vgs?

...

  Postet: 11.08.2014     Tid: 17:45     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

å gå de små skritteneTenkte å dele denne videoen jeg laget for en god stund siden med dere. Jeg har postet den før, men velger å gjøre det igjen. Ta vare på dere selv, fininger.

  Postet: 13.10.2013     Tid: 00:07     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 13     Copyright ©

vlog

Husk å sette på beste kvalitet på tannhjulet. Hva synes du om videoen?

  Postet: 02.01.2013     Tid: 18:51     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 16     Copyright ©

vlogg: some of my favourites

 Jeg kjedet meg litt istad, så jeg lagde en liten video til dere! Ikke forvent store greiene altså, ble bare en liten en som nesten ikke tok meg noe tid å lage. Håper likevel dere liker den og kom gjerne med forslag hvis dere ønsker flere videoblogger og hva dere i så fall ønsker. Husk å sette på det høyeste tallet på tannhjulet for bedre kvalitet. Enjoy! :)

...

  Postet: 12.09.2012     Tid: 17:57     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 9     Copyright ©

london pt. IIFilmet ikke så mye som det jeg hadde planlagt, litt filming ble det i alle fall. Håper dere liker den!

...

  Postet: 07.08.2012     Tid: 12:43     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 4     Copyright ©

VIDEO - Å GÅ DE SMÅ SKRITTENE


Husk å sette på lyd da, ellers er det ikke noen vits å se. Og sett på bedre kvalitet.

Jeg lagde en liten film på noen få minutter istad, så ikke forvent noe stort eller bra. Likevel ønsker jeg å høre din mening om den og om du sitter igjen med noen tanker rundt den. I så fall, la meg få vite.

...

  Postet: 29.04.2012     Tid: 22:43     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 32     Copyright ©

VIDEOBLOGG - PÅSKEKRIM


Igår lagde jeg og Anniken påskekrim og vi brukt de vi hadde i nærheten som skuespillere. Vi må si oss veldig fornøyde og det ble en god del latter av den! Vi lastet den ikke opp i høy kvalitet pga tregt nett her på hytta. Hva syntes du?

...

  Postet: 01.04.2012     Tid: 00:57     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 3     Copyright ©

Videoblogg - Mine sko

Jeg har laget en liten videoblogg til dere om noen av skoene mine. Det er en god del sko til som jeg gjerne skulle ha vist dere, men de ligger hos moren min. Og ja, jeg har veldig mange sko. Dere så kanskje 1/3 av "skosamlingen" min, sååå... Uansett, jeg håper dere liker videoen og si ifra hvis du ser ett par du liker best (:

-Elise 

  Postet: 09.03.2012     Tid: 22:45     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 6     Copyright ©

Videoblogg - Mine Favoritting

Hallo! :) Nå sitter jeg nede på Bølgen kulturhus, det er nemmelig PREMIERE på danseforestillingen! Istad lagde jeg en til videoblogg til dere, siden det så ut som om dere likte den forrige så godt. Var mørkt ute, så den andre var i bedre kvalitet. Håper dere liker denne også, da :-) Hva syntes du om videobloggen og bil du ha flere, eventuelt om hva da?

-Elise

  Postet: 29.11.2011     Tid: 17:54     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 7     Copyright ©

Videoblogg - Mine Hemmeligheter

Hallo! Da kommer den første videobloggen som jeg legger ut på bloggen! Jeg ble inspirert av en video jeg så i natt, så da lagde jeg en videoblogg på morningen i dag. Sett på 480 p for best kvalitet. Håper dere liker den, og legg gjerne igjen en kommentar! :-)

Btw: Jeg så at jeg fokouserte på meg selv og ikke lappene. Skal bli flinkere med fokusering på neste videoblogg. Også må jeg beklage for alle skrivefeilene, engelsk er mildt sagt ikke mitt beste fag, ehe...

-Elise

  Postet: 27.11.2011     Tid: 17:19     Kategori: Videoblogg     Kommentarer: 8     Copyright ©
Elise Amanda. 18 år.
Kontakt: summer@live.no
+ Venneforespørsel
© Copyrighted Elise
hits