Outfit – Happy Halloween

Idag er det halloween, men de fleste feiret det vel på lørdag regner jeg med. Idag har jeg to timer med dansing, og mellom de to timene skal jeg og Anniken ut. Man blir aldri for gammel for knask eller knep, etter min mening. Dette er hva jeg har på meg idag, da (ikke kostymet mitt altså): 

-Elise

Høsten i rødt, gult og oransj

Heihei! Jeg har utrolig lite inspirasjon for tiden og det har nok noe med hvordan det ser ut ute. Høsten skal jo være full av farger, blader som er gule, oransje og røde og himmelen som skal stå i brann. Det er fint det! Problemet er bare det at isteden for så er det gule og brune blader og himmelen er trist og grå. Jeg håper at jeg får mere inspirasjon snart. 

I helgen var jeg foresten på en Juventesamling, og som forventet så var det kjempekoselig! 


Bildene er lånt og tatt av Bendik Hallstensen

-Elise 

Nytt uglesmykke

På torsdag kjøpte jeg meg enda ett nytt uglekjede, så nå har jeg seks stykker! Jeg elsker virkelig uglesmykker, både kjeder, ringer, øredobber og armbånd, det er så utrolig fint! Dette uglesmykket kjøpte jeg på h&m sin barneavdeling for 29.50 kr, veldig billig med andre ord. Og ikke minst nydelig!
 -Elise

Min sminke

Jeg har har sick mye sminke, men jeg viser kun det jeg har i den lille sminkemappen min atm, så det er ikke så mye dere får se. Sminkemappen min får dere se en annen gang, men jeg kan love at det er kjemmpesøt!  Hvor den forskjellige sminken er fra finner dere under bildene.  Leppestifter // L’oreal + Max Factor   pudder // L + Max Factor    maskara //  Maybeline  parfyme // Avril Lavigne – Black Star  lipgloss // Gosh   eyeliner // Gosh   rouge // natural collections   sminkekoste // Oriflame 

-Elise

Outfit – Redbird 1974

Hei! Jeg tenkte å begynne å skrive litt om hverdagen over bildene mine, so here we go: Nå turer jeg snart bort til togstasjonen og blir borte til søndag. Det blir en awesome helg med mange herlige folk, jeg forteller nok mere når jeg kommer hjem, for nå har jeg dårlig tid! Det blir foresten blogging, jeg har to  forhåndsskrivde innlegg som Thea poster for meg.


Genser, strømpebukse og sko. Dette er foresten genseren jeg kjøpte.

-Elise

Innkjøp271011 – leopard

Heihei! Jeg var en liten tur på kjøpesenteret istad og svei av et par hundrelapper (au, da) og jeg var blant annet innom Lindex. Der måtte jeg jo selvfølgelig innom barneavdelingen og der fant jeg verdens søteste lue til kun 149 kroner! Bedre bilder kommer imorgen + resten av innkjøpet. Tror jeg forelsket meg i lua, foresten 

 Likte du lua?


Photo Booth

-Elise

Keep it simple

Noen ganger er det ganske fint å kjøre et enkelt antrekk, og siden det var OD-dagen idag så ble det en tynn strømpebukse med en kjempekort shorts. Etter jobbingen idag så dro jeg er tur på kjøpesenteret, hva jeg kjøpte der viser jeg imorgen, det var faktisk en god del. Etterpå blir det pakking til helgen, og øve til 3(!!) prøver. Lml.singlett, shorts (syntes ikke), høyhelte sko, uglesmykke og en hvit jakke.

-Elise

The sky is the limit for what you can do

Hei!:)
Igår fikk jeg utrolig vondt i hodet, og da jeg våknet på morgenen idag var hodepinen bare blirr verre. Så jeg tenkte at da slapper jeg heller litt av og går på skolen etter hvert, men selvfølgelig så gikk ikke hodepinen bort. Lml. Nå skal jeg ture bort på en konferansetime med det fine håret mitt som jeg ikke har giddet å børstet eller gjort noe med og gårsdagens maskara liggende under øynene. Vakkert.   Tre helt forskjellige ringer, rød neglelakk, tøffe sko, strømpebukse, tykk genser og shorts.

-Elise