NEW IN

Hei dere! Dagen i går var trist og grå så derfor fant vi like så godt ut at vi tok en tur til kjøpesenteret. Jeg var der for noen dager siden med bestevenninna mi også og siden skattepengene akkurat hadde kommet inn så ble det litt shopping. Jeg har overført de fleste av pengene til sparekontoen min da, for en bil kjøper jo ikke seg selv. Men det ble en del nytt på meg likevel! 

Shortsen og den rosa genseren er fra bikbok, braletten er fra lindex, hårbørste kjøpte jeg på en random matbutikk haha, capsen kjøpte jeg på Jack & Jones og blush/neglelakk/ansiktsrens er fra h&m. Jeg har forresten en relativt ny bikini også, men den tenkte jeg å vise en annen gang. Håret mitt ser forresten ikke ut for tiden. Jeg sparer ut min egen hårfarge fordi en frisør ødela håret mitt så mye at jeg ikke kan fortsette å farge det. Åh det er så kjipt, jeg trives så mye bedre som blond! Heldigvis er det bare hår, selvom det tar tid så vokser det jo ut igjen!


ps: jeg har filmet litt av leiligheten i dag for jeg holder på å lage en film til dere og vise dere hvordan vi bor.

MINE SOMMERPLANER 2K16

Sommerferien er i gang, men så langt har det så og si bare vært dårlig vær. Vi har likevel hatt det fint her hjemme i Stavern, men fremover skjer det heldigvis litt mer! Dette innlegget tenkte jeg å bruke til å fortelle dere om mine planer for sommeren 2016 og jeg gleder meg skikkelig til alt sammen! Bildene her er forresten fra forrige sommer. 

Stavernfestivalen! Først ut er stavernfestivalen som vi skal på på lørdagen! Åh det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har ikke vært på festival siden 2013 så dette her tror jeg blir kjempegøy! Neste ut er Danmarkstur! Jeg vet ikke helt hvor vi skal ennå, men vi reiser med familien til Andreas som er en super gjeng! Veldig spent! Sommerleir med UV! Dette blir min første sommerleir med UV og etter hva jeg har hørt så blir dette en fantastisk uke med fine og engasjerte mennesker. Det er hovedplanene for sommeren. Jeg vet at det i alle fall blir en hyttetur med noen venninner, en fjelltur med forandringsfabrikken og ikke minst skal Andreas og jeg på farris bad. Dette tror jeg blir en super sommer!

Hva er dine planer for sommeren?

TBG

God kveld, fine mennesker! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Tønsberg hvor vi var en gjeng fra Unge Venstre på Peppes for et møte. Så nå er jeg 1. nestleder i Vestfold Unge Venstre, det blir spennende! Bestevenninna mi er faktisk leder, så det er jo artig. Det har jo vært nydelig vær i dag og det var så fint istad å tusle barbent ut i hagen og plukke søte og friske jordbær. Åh, det er sommer det! Rett før møtet knipset Anniken noen få bilder av meg, så her har dere dagens antrekk.

HAVNA

God sommer! Nå har sommerfølelsen satt inn for fult! Jeg har ligget syk nå siden søndag og kjenner at jeg er mildt sagt drittlei. Nå er heldigvis feberen borte og det eneste som sitter igjen er tett nese og hoste, så da skal man ikke klage! Det ble ikke noe skole i dag heller da feberen, hosting og halssmerter holdt meg våken i hele natt og jeg sovnet først klokken 12 på dagen. Men da jeg våknet var jeg feberfri, så det skal bli deilig å starte litt på hverdagen igjen i morgen! Nå er det jo ikke lenge til sommerferie heller og jeg krysser alle fingre og tær for at jeg slipper eksamen i år.

Siden formen ble litt bedre ut mot kvelden bestemte vi oss for å ta oss en liten tur ned i sentrum her i lille Stavern. Så middagen i dag ble nytt i en liten park noen få meter fra vannkanten. Deilig! På menyen stod take away sushi og limonade, det kan jeg fint si smakte! Spesielt etter at jeg har gått i flere dagen nå nesten uten å smake noe som helst haha. Ser dere noe nytt forresten? Jeg klippet spontant av meg 15 cm med hår her om dagen (egentlig rundt midnatt, fikk plutselig lyst til det og da måtte det skje med en gang)! Deilig med litt kortere hår nå i varmen og veldig fint å få bort alt det slitte. Nå har jeg altså en lang bob og trives med det.