ET FØRSTE MØTE OG TO KOPPER KAFFE

Her om dagen var jeg på cafè med ei venninne og det var så koselig! Det var faktisk første gang vi møtte hverandre fysisk, men siden vi har snakket en god del over videosamtaler føltes det ikke ut som første gang vi møttes. Vi har jo visst hvem hverandre er i ganske mange år også haha. Jeg synes det er så gøy å bli kjent med nye folk, spesielt når man klikker så bra! Det er jo også mye hyggeligere å faktisk møtes og ikke bare snakke over nett. Så dette skulle vi gjenta og det ser jeg frem til!♥

Nå derimot må jeg egentlig trykke publiser og slenge på meg skoene, for nå skal jeg ut på tur med ei annen venninne! Dere hører mer fra meg i morgen.

 

 

 

 

 

Liker du også å bli kjent med nye mennesker?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

MÅNEDEN SOM GIKK – APRIL | OPPTUR, NEDTUR, PERSONLIG +++

MÅNEDENS OPPTUR: Frøken overfladisk her synes faktisk at månedens opptur var å ta vipper hehe. Jeg trives skikkelig godt med det og føler meg så mere vel! For ikke å glemme at treningssentrene endelig åpnet igjen!

MÅNEDENS ANTREKK: Jeg likte DETTE antrekket skikkelig godt, jeg!

 

MÅNEDENS TANKE: At det er så himla frustrerende når følelsene overvinner fornuften. Jeg vet jo så godt hva som er gode valg for meg, men likevel klarer jeg ikke alltid å ta de. Det er vanskelig å forstå hvorfor det er så vanskelig. Fornuften sier en ting, mens kroppen stritter i mot og sier noe helt annet.

 

MÅNEDENS PERSONLIGE INNLEGG: Et innlegg som heter “bulimi: en ærlig oppdatering”. Tittelen sier jo i grunn nok om hva dette innlegget handler om. Hvis du vil lese det finner du det HER.

 

MÅNEDENS NEDTUR: Jeg kommer egentlig ikke på noe spesifikt i skrivende stund. Ting har vært tøft, men det er ikke noe jeg trenger å plage dere med. Det var jo egentlig ganske forventet at ting er tøft når jeg er innlagt, samtidig så glemmer jeg fra gang til gang (herregud nå ser det jo ut som om jeg ikke er annet..) hvor tøft det egentlig er.

 

MÅNEDENS INSPIRASJONSINNLEGG: Hehe, det må nok være dette innlegget HER med oppskrift på denne retten! Hvis du liker indisk og er glad i blomkål burde du så absolutt teste ut denne! Nam, sier jeg bare!

 

MÅNEDENS SERIE: Kompani Lauritzen! Herlighet for en fantastisk realityserie! Det er et skikkelig høydepunkt hver uke og det er krise hvis jeg ikke får sett det til tiden haha.

 

MÅNEDENS FAVORITTBILDE: Hahaha, altså her har dere et bilde av meg. Månedens favorittbilde er vel å ta litt vel i, men av bildene som ble tatt av meg denne måneden likte jeg dette. Ikke på grunn av meg nødvendigvis, men fordi bildet ga meg en skikkelig følelse av vår.

 

MÅNEDENS SITAT: Ingen angst, ingen endring.

 

MÅNEDENS VIKTIGE INNLEGG: Dette innlegget HER som handler om ting jeg liker med å jobbe i barnehage. Jeg synes dette innlegget er viktig nettopp fordi barn er så viktig. Det å være i jobb i barnehage som arbeidstrening er også noe som har vært veldig viktig og fint for meg.

 

Hvordan var din april?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

ASK ME ANYTHING

God kveld, god kveld! Nå sitter jeg nydusjet i stua på avdelingen og er straks klar for kveldsmat. På menyen i kveld står grøt (ok, så er det ikke en meny på det, men jeg skal iallfall spise grøt) og frukt. Jeg har faktisk skikkelig tro på at denne kvelden skal gå bra, spesielt siden jeg klarte å stå i alt kaoset som kom etter middag i dag. Det var helt grusomt der og da, men herlighet for en seier i etterkant! Jeg er skikkelig stolt av meg selv, om det er lov til å si (ja, det er lov til å si).

Dagen i dag har gått i ett og likevel klarte jeg å snike inn litt tid til å ta antrekksbilder. Dagens antrekk er så enkelt som man kan få det og ikke spesielt fargerikt, men jeg synes det kan være litt stilig med helt svart også jeg. Hadde jeg hatt klesskapet jeg har hjemme hadde jeg nok heller brukt boots og en skinnjakke for å toppe antrekket. Her er det litt begrenset hva jeg har av klær og sko, så da tar man det man har.

 

 

Jeg vet egentlig ikke om det er noe spesielt dere lurer på, det er alltid så vanskelig å forutse hvordan en spørsmålsrunde vil gå. Noen ganger kommer det inn hundre og ørten spørsmål og andre ganger to. Jeg har ikke noe i mot mange spørsmål altså, jeg elsker å svare på sånt haha. Alt fra favorittfag på skolen til spørsmål om psykisk helse. Så hvis det er noe dere lurer på må dere ikke være redde for å spørre. Kommer det ingen spørsmål er det greit også altså, da fikk dere iallfall se dagens antrekk haha.

 

 

 

 

Noe dere lurer på? Hva synes dere om antrekket?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

SLIK TRENER JEG ARMER

Reklame | WeAreFit

Mandag dere! En glimrende mulighet til en ny start, eller hva? Det er iallfall min innstilling hver gang en ny uke starter. Man trenger faktisk ikke vente på et nytt år. Det er nye muligheter ved hver uke, hver dag og ja til og med ved hvert måltid. Det er litt hva man velger å gjøre det til selv. Før kunne hele min verden rase om én ting gikk dårlig. Nå er jeg heldigvis mye flinkere til å reise meg igjen og prøve på nytt. Jeg lever iallfall for ny uke, nye muligheter!

Siden treningssentrene har åpnet igjen har jeg vært litt der den siste tiden, men jeg har jo egentlig ikke fortalt dere så mye om hva jeg faktisk gjør der. Jeg har en fast økt til bein og en til armer/overkropp i uken. Har jeg nok overskudd blir det en tredje økt som har fokus på hele kroppen. Dette funker iallfall fint for meg og jeg får progresjon av det:) Litt lenger ned her får dere se hva jeg for tiden gjør når jeg trener armer. Dette er hva jeg liker å gjøre og som funker for meg. Ta gjerne inspirasjon, men husk at alle kropper er forskjellige.

Tightsen jeg har på meg her er fra WeAreFit og ENDELIG har jeg funnet en tights som ikke er for stor rundt livet og som ikke glir ned. Den er i tillegg sykt comfy og ser jo skikkelig fin ut! Jeg får forresten ikke noe ekstra for å skrive om denne tightsen på bloggen, da avtalen min går ut på å poste via Instagram, men jeg ville bare dele det med dere her også da jeg er så fornøyd! Koden 25eliseamandan gir deg 25% rabatt på nettsiden forresten!

  • Upper body day
  • Mølle 1 km oppvarming
  • Militærpress 15kg 8×3
  • Hammercurls 8kg 8×3*
  • Bicepscurls 8kg 8×3*
  • Brystpress 10kg 8×3*
  • Tricepspress tau 18kg 8×3
  • En arms drag kg 9kg 8×3
  • Drag over hodet med stang18kg 8×3
  • Tøye

*totalt sett, altså ikke pr arm

I dag er det derimot bein som står på planen og kanskje kunne det vært interessant å se hva jeg trener da? Dere får skrike ut hvis det er noe spesifikt innen trening dere ønsker at jeg skal skrive om eller dere ønsker å se.

 

Liker du å trene?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

MÅNEDENS ANTREKK I APRIL

Søndag alt og straks en ny uke. I kveld drar jeg tilbake til avdelingen, men det blir en veldig kort uke der på grunn av helligdager. Planen er også å søke permisjon på fredag (siden den er inneklemt), slik at jeg ikke må dra frem og tilbake ørten ganger i uken som kommer. Jeg er litt usikker om jeg drar hjem onsdag kveld eller torsdag morgen, men det finner jeg ut av. Det skal iallfall bli godt (og sikkert utfordrende også) å ha en så lang permisjon.

I dag derimot står et møte på planen med LSUV nå klokken to. Dette blir første gang vi møtes fysisk på evigheter og det skal bli så fint å faktisk se folk igjen og ikke bare se dem over nett. Jeg henger forresten litt etter med månedens antrekk, for det burde blitt postet helt i starten av mai. Men bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har iallfall noen favoritter fra april!

 

 

 

Hvilket antrekk likte du best?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

TING SOM IRRITERER MEG

Jeg har lagt merke til at jeg starter veldig mange innlegg med enten god dag eller god kveld, alt ettersom hvilken tid på døgnet det er. Derfor tenkte jeg å prøve meg på en annerledes start i dag, men spesielt imponert over meg selv ble jeg ikke haha. I dag har jeg blant annet hatt terapitime, gruppetime og legetime. Jeg har også vært en tur i sentrum for å kjøpe litt mer garn til genseren jeg strikker til meg selv.

(Det er også en spesiell dato i dag og jeg prøver å håndtere det på best mulig måte. Det er vondt å så gjerne skulle gitt noen en bursdagsklem, når de ikke lenger er blant oss..♥ Jeg kjemper iallfall litt ekstra i dag for deg, J. Gratulerer så mye med dagen hvor enn du er, du vil aldri bli glemt)

I hverdagen er det en god del ting som irriterer meg. Skikkelig i-landsproblemer. Akkurat det første punktet er et mer reelt problem da, men de andre er det nesten flaut hvor mye jeg irriterer meg over. Her får dere iallfall tre ting som irriterer meg.

Folk som kaster søppel på pakken. Altså, det er faktisk ikke så j*vla vanskelig å holde noe i hånda til man finner en søppelbøtte eller å oppbevare noe i lomma så lenge. Flere steder har jeg også sett folk har kastet sneiper ved siden av askebegeret.. altså!? Skal man på tur i skogen tar man med seg en pose man kan putte søppel i, det er faktisk ikke mer komplisert enn det. Og joda, du skal få lov til å kaste epleskrotten din i skogen, men plis ikke kast snus, munnbind, plasten rundt isen eller andre ting på bakken.

Hålke på bakken. Gah, dette er irriterende, vondt og ikke minst farlig! Ikke bare tar det hundre ganger lenger tid å gå, man må gå som en pingvin i tillegg med mindre man har et dødsønske. Mann faller også på null komma niks og isen er jo ikke akkurat myk. Noen vintre er hofta mi konstant blå på grunn av dette. Hilsen ei som ikke får ræva si i gir til å kjøpe seg brodder hehe.

“Morsomme” vegetarvitser.. Nei, du er ikke original om du spør meg om “men hvis du blir strandet på en øde øy med en sau..” eller “hahah, maten min spiser maten din!”. Hørt de før. Veldig mange ganger. Lo ikke da. Ler ikke nå heller. Dette blir litt i samme kategori som folk som er i butikken og ser en vare uten prislapp som så sier “er den gratis da heheheh?”. Nei den er ikke det, noe du vet godt og du var heller ikke morsom.

 

Irriterer noe av dette deg også?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

BULLET JOURNAL MAY | MUMMITROLLET

God ettermiddag! Har dere hatt en fin dag så langt? Dagen min har iallfall vært utfordrende, men samtidig veldig fin! Det gir en så god følelse å faktisk få til ting. Selvfølgelig er det en del jeg kunne ha gjort bedre, men akkurat i dag klarer jeg å fokusere på alt jeg har fått til fremfor alt jeg ikke har fått til. I tillegg til programmet her på avdelingen i dag har jeg også fått kommet meg en tur på treningssenteret og i dag stod ben på planen. Det ble en god økt og det hjalp virkelig på humøret mitt! Selvom været er grått trenger ikke dagen å bli grå. Hahah uff, den traff ikke helt, men dere tar poenget!

Ny måned er i gang og derfor er det et nytt tema i BuJo’en. Ser dere forresten en forskjell fra tidligere? Det har seg nemlig sånn at min gamle BuJo rett og slett ikke har flere sider igjen og jeg måtte derfor anskaffe meg en ny. Denne kjøpte jeg som klikk og hent da alt var stengt og susete som jeg er glemte jeg å sjekke størrelsen. Den er mindre enn den forrige og først ble jeg litt irritert på meg selv for å ha glemt å sjekke størrelsen. Det er jo mye vanskeligere å tegne og mindre plass til å skrive. Fordelen derimot er at denne er MYE lettere å ta med seg i veska om man er på farten, så en ganske positiv side av det halvveis bomkjøpet er det jo!

Slik er da størrelsen på den nye boken!

 

Og slik blir størrelsen på det jeg tegner og skriver.

 

Denne månedens tema ble altså Mummitrollet og som man kan se så har jeg ikke særlig stor erfaring med å tegne de fra Mummidalen haha. Koselig tema ble det i det minste! Forsiden ser da slik ut med en oversikt over datoer/dager/uker.

 

Etter forsiden kommer man til denne dobbelsiden. Her er det litt forskjellige tegninger, litt skrift, samt mål for måneden.

 

Her ser dere den første ukeskalenderen. Til venstre har jeg plass til å skrive inn planer for uken. De små firkantene dere ser er til å fylle ut antall b/p-runder den dagen. Til høyre skal jeg skrive ned dagens trening. Jeg trener ikke hver dag altså, men det er forskjell på hvilke dager jeg trener.

 

Enda en ukeskalender.

 

Hva synes du om Mummitrollet?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

CAFÈ MED TINE + ANTREKK

På torsdag hadde Tine og jeg avtalt å ta en kopp kaffe på Espresso House for å få skravlet litt og strikket litt. Er det ei som alltid får meg i godt humør så er det Tine altså! Dere aner ikke hvor mye vi har ledd sammen de to årene vi har kjent hverandre haha. Dermed ble det en veldig fin stund på cafè! Nå er det forresten så lenge siden jeg bestilte varm kaffe at jeg ikke en gang kan huske det. Jeg har fått helt dilla på iskaffe i det siste! Denne gangen ble det en islatte med vanilje på meg og det skal jeg definitivt gå for neste gang også!

Mens vi satt på Espresso House kom det ei forbi som vi begge kjenner, så da inviterte vi hun til å sitte med oss. Jeg synes det er så koselig at det spontant blir sånn! Eller, det kommer jo an på hvem det er da hahah, men dette ble iallfall veldig hyggelig! En fin formiddag med andre ord! Det er nesten flaut hvor glad jeg er i å gå på cafè med venninner, drikke kaffe, skravle og strikke. Små stunder med ren lykke!

 

 

 

 

 

 


(digger antrekket til Tine forresten!)

 

 

Liker du å gå på cafe med venner eller foretrekker du å dra alene?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

BACK TO THE GYM

Egentlig ville jeg skrive at det var så sykt deilig å være tilbake til første treningsøkt etter at det endelig åpnet igjen, men sannheten er at det var skikkelig dritt. Therese og jeg dro for å trene på et senter her i Sandefjord og utstyret der var veldig gammelt, i tillegg til at det var noe helt rart med antall kilo som stod på apparatene. Det endte faktisk med at vi ble så irriterte at vi dro. Og vi pleier alltid å ha skikkelig gode treningsøkter sammen hvor vi får kjørt oss skikkelig, samtidig som vi får skravlet og ledd.

Heldigvis oppdaget jeg et annet senter her i nærheten som jeg dro til og der likte jeg meg mye bedre! Men jeg merker at jeg savner Evo i Larvik altså haha. På senter nummer to fikk jeg kjørt en god, men litt kort beinøkt denne uken. Dette var jo så og si første gang jeg trente styrke på mange uker (det har jo vært stengt pga korona) og i mange dager etterpå slet jeg med å gå haha! Jeg var også en del bekymret for hvor mye styrke jeg hadde mistet, men det var ikke like ille som fryktet. Håper er å iallfall komme meg tilbake til der jeg var på kortest mulig tid. Vi får se hvordan det går:) 

 

 


Jeg måtte bare sjekke bicepsen hehe. Tidligere hadde jeg ikke antydning til en bul der engang, så det har vært en boost for selvtilliten å få mer styrke i armene. Dessverre er en del borte nå, men litt pump gjorde seg haha.

 

 

Liker du å trene?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER