mars

Hvilket bilde likte du best? Setter stor pris på tilbakemelding! :3

lunch


Mango, blåbær, kiwi og popcorn er veldig godt å spise ved siden av hverandre, dere burde prøve! Hva spiste du til lunch idag?

aurora

canon eos 550D + EF 50mm f/1.4 USM Day 193/365 Modell; Aurora

God påske! Jeg tror jeg er litt for glad i svart/hvitt når det kommer til bilder, men det er så fint! Spessielt fint er det med stor kontrast i bildene, det er noe av det fineste jeg vet om. Dagen idag har til nå blitt brukt på en liten bytur hvor jeg sjekket synet igjen og fikk nye linser, kjøpt litt forskjellig frukt og skrevet lister. I tillegg fikk jeg en overaskende beskjed idag som egentlig er veldig god, som jeg likevel ikke helt klarer å se det gode i akkurat nå. Det er vel verdt det, men nok om det. Hvilket bilde likte du best?

 

“because of you… I laugh a little harder, cry a little less, and smile a little more”


Dere skal vite at jeg setter innmari stor pris på alle dere som på en eller annen måte viser at dere bryr dere om meg, det betyr så mye for meg at jeg ikke riktig helt vet hvordan jeg skal få takket dere. Men vit at jeg setter stor pris på det, selv om jeg ikke klarer å legge ord på hvor mye det betyr. Dere er så gode, dere 

påskemiddag
God kveld! :3 For noen få timer siden kom jeg hjem fra påskemiddag hos besteforeldrene mine, en stund siden jeg hadde sett dem sist og det var virkelig godt å se dem igjen (det er foresten ikke besteforeldrene mine til høyre på bildene, det er noen andre i familien)! Etter middagen stod mormor og jeg og gråt av glede og klemte hverandre på kjøkkenet, for åhhhh, jeg har så utrolig gode og fantastiske nyheter at jeg snart sprekker! Det er noe jeg har vært veldig lei meg for som ikke skulle skje fordi jeg ikke var frisk nok, men så blir det mest sansynelig noe av det likevel! Noen som klarer å gjette seg til hva det er eller!?

“some people care too much, i think it’s called love”

canon eos 550D + EF 50mm f/1.4 USM Day 192/365 Modeller: Torunn og Kristoffer

Lene
canon eos 550D + EF 50mm f/1.4 USM Day 191/365 Modell: Lene

Lene er en av de nydeligste personene jeg vet om, både personlighet og utseendemessig. For hun er nydelig, er hun ikke?

awesomeness

sommerfugl


Idag hentet jeg objektivet mitt på posten og det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å løpe ut og ta noen testbilder. Utrolig deilig å endelig bruke et objektiv som fungerer igjen!


Da jeg var i byen for å hente objektivet kjøpte jeg også litt andre ting: en t-skjorte, en sommerfugl, en skål og en asjett. Her ser dere også hva objektivet heter.


Jeg kjøpte også noen gaver som jeg la i påskeegg som jeg kjøpte, hva det er inni vil jeg ikke vise her på bloggen, for det skal være en overaskelse til de tre fine menneskene som skal få de.


Til middag idag gikk det ikke så bra, maten har gått veldig dårlig i hele dag egentlig. Men det trenger jeg ikke skrive om nå.


Enda ett av testbildene jeg tok, fortsatt superfornøyd med objektivet! Er utrolig deilig å endelig slippe å gå rundt med telezomen eller bruke standarobjektivet på selvportretter (fjerntuløseren når ikke så langt som til zomen)


Jeg har også vært med Maja idag, det var utrolig fint! Vi var kjempemasse sammen før, hver eneste dag i flere år faktisk, men så flyttet jeg. Vi snakket masse, gikk en liten tur og bakte cupcakes, det var koselig! :3

the rise and the fall


canon eos 550D + 18-55mm (standarobjektivet) Day 190/365

Imorgen skal jeg hente det nye objektivet mitt på posten, herregud så fint det blir å endelig kunne ta ordenlige bilder igjen! Bildene ovenfor er tatt med standarobjektivet og der ser dere også hvor oransjskjær det egentlig er i håret mitt. Fortell meg en fin ting ved dagen din?