LITT OVERFLADISK SNIKKSNAKK OG HVERDAGSSNAPS

God kveld! Jeg har ikke glemt bloggen altså, jeg har bare hatt litt mye på agendaen i det siste. Det har gått veldig mye krefter og en del tid i det siste til å flytte resten og vaske i gamlehuset og i går leverte vi nøklene til de som skal ta over. Noen dager tidligere enn datoen vi skulle levere, men vi lagde en ganske grei avtale med de som skulle flytte inn som gagnet oss begge:) Nå er det derimot ganske kaos her hjemme med ting og tang som må ryddet på plass hehe. Heldigvis kommer huseieren hit til leilighetsbygget i morgen og skal ordne med litt, så da får vi bittelitt lagringsplass her hjemme. Det blir digg! Men å gyve løs på alt som skal ryddet på plass gjør jeg ikke før neste uke, da jeg har en deadline å rekke denne uken.

Kameraet har ikke vært fremme på over en uke nå, men mobilkameraet er ofte fremme. Det blir brukt til å ta litt for mange bilder av Molly, litt forskjellig annet og ellers til noen hyggelige hverdagsbilder som også har godt nok lys til at de egner seg for SoMe-kanalene mine. Under her har jeg samlet et knippe bilder sammen med litt tilhørende tekst. Det er jo hyggelig med litt her-og-nå-bilder også og ikke bare oppstilte kamerabilder, eller hva? Jeg synes iallfall det er fint å se innimellom på andre sine blogger!

På forhånd beklager til dere som hater føtter! Jeg er en av dem! Men her er en tidlig morgen etter en av de første nettene i ny leilighet hvor jeg monterte en rullegardin, med god hjelp fra Molly. Eller, kanskje litt mer nysgjerrighet enn hjelpsomhet?

 

Dansing driver jeg også med, hver mandag og tirsdag. Her er et screenshot fra en koreografi. Hvis dere vil se at jeg danser kan dere sjekke reels på instagrammen min @eliseamandan fra egentreningen jeg og to til hadde her.

 

Ei som var klar for litt morgenkos.

 

På vei til gamlehuset for å vaske litt. Akkurat i solen her var det ikke kaldt uten jakken, men herlighet så kaldt det ble da solen forsvant. Likevel: den vårfølelsen!

 

Vet dere hva jeg digger med nettmøter? At man har på mute når man ikke snakker og at (synes jeg iallfall) det er helt innafor å strikke. Dette var glattstrikk og krevde dermed hverken konsentrasjon eller at jeg så på strikketøyet. Jeg konsentrerer meg faktisk utrolig mye bedre ved å drive på med noe med hendene, om det så er strikking eller for eksempel litt tegning.

 

Et lite speilbilde. Gjesterommet/klesrommet har så fint lys!

 

 

Synes dere at slike innlegg er hyggelig?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

KATTEJAKT, NYSTRIKKET LUE OG PAKKING

God kveld! Tirsdag kveld var jeg som vanlig på dansing og på vei dit så jeg en kattunge med en avklippet sele, så da ble det en liten leteaksjon med meg og noen flere etter dansingen var ferdig. Katten ble funnet og tatt hånd om og senere på kvelden ble eier også funnet. Så nå er pus trygt hjemme og inne hos eier igjen, så alt endte heldigvis godt! I var jeg i behandling og deretter i gamle-huset for å rydde og pakke litt før Beate kjørte meg hjem med noen ting og i dag har jeg også vært der en tur. Svigermor hentet meg etterpå og vi fikk med oss ganske mye, for så å dra en tur på Jysk før vi dro hjem hit igjen med tingene. Det er så kjipt å ikke klare mer enn noen timer hver dag, for det deiligste hadde jo bare vært å bli ferdig. Det er i det minste noen effektive timer!

I morgen skal jeg derimot være hjemme i den nye leiligheten. Det må nemlig ryddes en del ting på plass her før vi får plass til å dra med oss mer. Dessuten kommer det noen på befaring hit for å sjekke ut internett og tv muligheter, så jeg må være hjemme når de kommer. Jeg har en del å gjøre i morgen også med andre ord, men det har jeg hatt veldig mye av hver dag i det siste hehe. Så må jeg også jobbe hjemme med noen greier. Jeg må bare bli litt flinkere til å ta meg pauser merker jeg, for det blir veldig mye for meg.

 

 

Uansett, mens jeg ventet på noe garn for litt siden strikket jeg meg en lue av restene fra Ulla sweater. Det er altså ikke samme garn som genseren jeg har på bildet under, men garn fra en annen genser. Jeg regner med at det er flere enn meg som er avhengig av å ha noe på pinnene til enhver tid haha? Nå har jeg iallfall fullt opp med noe annet, så småstrikk får vente en stund. Slik ble iallfall lua!

 

 

 

 

Hva synes dere om lua?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

MÅNEDENS ANTREKK FEBRUAR

God kveld! I dag skulle jeg egentlig opp i huset for å begynne å rydde resten, men energien har rett og slett ikke strukket til. Det blir iallfall en tur opp i morgen etter behandling, en på torsdag og en på fredag. Jeg håper og tror jeg iallfall skal klare å få ryddet og sortert resten da, så dere får krysse fingrene deres for meg! I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av, ryddet litt og jobbet med noe da jeg har en deadline å rekke. Nå skal jeg straks på dansing og etter det blir det nok bare en rask dusj før jeg tar kvelden. Ikke helt min dag i dag si, så jeg håper på litt mer energi i morgen.

Jeg har jo ikke blogget på en måned før jeg startet opp igjen i går, så månedens antrekk denne gangen er naturlig nok veldig begrenset hehe. Jeg postet to antrekksinnlegg på bloggen og det siste bildet er et antrekk fra samme måned som kun ble postet på Instagram. Jeg tror jeg selv likte det antrekket best iallfall.

 

 

Hvilket antrekk likte dere best?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

UPDATE: FLYTTING OG AVSLUTNING I BEHANDLING

Wow, dere! Nå er det faktisk en måned siden forrige innlegg og selv om jeg har savnet bloggen har det vært godt med en pause. Man kan iallfall si at det har skjedd en god del siden sist! Vi har blant annet nemlig flyttet! Eller, det vil si: vi står midt i et flyttekaos as we speak. Alt vi absolutt skal ha og så og si alt av møbler er flyttet til den nye leiligheten, men det gjenstår himla mye. Når man flytter fra en svær tomannsbolig som til og med har flere boder (og uteplass), til en leilighet på 60 kvadratmeter er det en god del ting som ikke kan bli med på flyttelasset. Jeg har allerede fått gått gjennom veldig mye (behold/gi bort/kast), men det gjenstår ennå så mye åtte fy.. Heldigvis skal vi ikke levere nøklene til huset før siste dagen i mars. Vi var også så heldige at da vi fant denne leiligheten vi bor i nå kunne vi få starte leien halvt ut i måneden fremfor fra starten, så det ble det spart en god del kroner på. Og i huset fikk vi også kuttet ned oppsigelsestiden med en måned da det passet like godt for de som skal flytte inn der som for oss. Jeg gleder meg til å vise dere leiligheten vi har flyttet inn i etterhvert!

Noe annet stort som har skjedd er at spis (poliklinikken for spiseforstyrrelser) har valgt å avslutte meg. Det er så utrolig frustrerende, for jeg hadde en avtale der for hva planen var mens hovedbehandler er i permisjon. Jeg har valgt å ikke skrive om dette her før nå, da både Dps og jeg håpet at ting likevel skulle ordne seg, men det gjør det altså ikke. Heldigvis begynte jeg opp igjen på Dps i februar, så jeg står ikke helt på bar bakke på behandlingsfronten. Det er bare så himla frustrerende når man har en avtale og så blir det sagt at en slik avtale ikke eksisterer, når både Dps og jeg vet at den gjør det, nettopp fordi vi var med på å lage den avtalen sammen med spis. Jeg har iallfall fått beskjed fra spis at jeg gjerne kan søke meg tilbake når hovedbehandler er tilbake, så vi får se hva vi gjør.

Ellers er det faktisk mere spennende ting som skjer i livet mitt, men det får dere vente med å få høre om til senere denne uken. Jeg har nemlig skrevet en kontrakt på noe, så hvis dere har fulgt meg nøye klarer dere kanskje nå å gjette det utifra små hint her og der. Ikke nok med det, men Andreas har også begynt i ny jobb, så her har det skjedd en del ting siden sist!

 

 

 

 

Har det skjedd noe spesielt i livet deres i det siste?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER