farger


Eirin, Thea, Julia og Anette har startet noe som heter temafoto og jeg har fått lov til å være med. Hver uke trekker vi et nytt tema og denne gangen ble temaet “farger”. Alle skal poste bildene idag (søndag) og ovenfor har dere mitt bidrag. 

Jeg valgte å ta bilder av noen fugler i en dyrebutikk fordi fugler kan ha utrolig fine og sterke farger, noe disse to over så absolutt hadde! Det at bakgrunnen var lilla gjorde fargekontrastene til den grønne fuglen enda større og det gule på den andre fuglen. Farger er for meg synonymt med det å være positiv/glad/munter, noe jeg tror jeg klarte å få frem litt i bildet?

blue waterBare noen få, få timer igjen så sitter jeg på hotellet i Tyrkia! Står opp tidlig imorgen for å rekke flyet, håper denne ferien blir superfin! Jeg tror også at jeg trenger den( og bildene er fra Tyrkia 2011)

lise

canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 142

tips #3


Under har dere noen av mine favoritter på instagram, følg dem gjerne! Noen av dem du allerede følger? 

tubeinblackandwhite anettej19 goodmorningbreakfast hannasl1 ingamageli julieseland kaja_dp reckle_ss lillythegirl linniiie marenviks marteha martinesorthe mayteresas

_mexico_  sarahlouisel straumfors tessamay

… 

det hadde du aldri trodd

Jeg liker slike bilder utrolig godt, de viser at uansett hvor liten og uskyldig man ser ut, så kan man aldri forutse hvem som får det vondt her i livet. Derfor prøvde jeg å lage ett og bildet ovenfor er det eneste barnebildet av meg selv jeg hadde tilgjengelig i skrivende øyeblikk.

september

Selv om jeg ikke har tatt så veldig mange bilder i september, så er jeg i alle fall fornøyd med de jeg har tatt! Hvilket bilde likte du best?

skrik


Det går dårlig for tiden, veldig dårlig faktisk. Føler jeg ikke strekker til, at jeg ikke klarer noe eller er god nok. Klarer ikke skole, klarer ikke smile, klarer ikke å ha den kroppen jeg har nå, klarer ikke ditt og klarer ikke datt. Gråter mye. Stille. Bryter plutselig sammen. Det er de høyeste skrikene man ikke hører og jeg skriker av hele mitt hjerte. Kan du høre det, kan du se det? Eller glir jeg kanskje bare inn i mengden?

bwNoen få, få bilder fra helgen som var. Gymsaler har nemlig ikke så veldig fint lys. Det var i alle fall veldig fint å se alle igjen og jeg gleder meg masse til å kunne være hjelpeleder på Juvente sine fristilkurs! Vet du hva fristil er?

bevegelse


Eirin, Thea, Julia og Anette har startet noe som heter temafoto og jeg har fått lov til å være med. Hver uke trekker vi et nytt tema og denne gangen ble temaet “bevegelse”. Alle skal poste bildene idag (søndag) og ovenfor har dere mitt bidrag. 

Bildet mitt blir postet en dag for sent, fordi jeg har ikke hatt det så bra i det siste og da blir ikke bloggingen prioritert. Bildet mitt er tatt i full fart, beklager for at jeg ikke la så mye energi inn i det denne uken. Jeg prøvde i alle fall å få frem bevegelsen i bildet, istedenfor å “fryse” hoppet. Akkurat det synes jeg at jeg fikk til sånn passe greit. Hva synes du?