Love


Må virkelig bli flinkere til å oppdatere bloggen! Jeg har jo selvfølgelig klart å bli syk (derfor rester av utgnidd sminke + ugredd hår), men ble glad da jeg fikk vite at det ikke var kyssesyken. På fredag drar jeg til London, derfor burde jeg vel egentlig sette opp tempoet på pakkingen min litt… på to timer har jeg klart å pakke ned ett par sko + en strømpebukse. Rask sa du? Uansett; tips til hva jeg burde sjekke ut i London?

å betale for å dø

canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 129

Nei, jeg røyker ikke. Nei, jeg er ikke for røyking. Måtte omtrent gå igjennom en jungel for å komme til skogen, alt er jo helt igjenngrodd. Men nå skal jeg ut med Nikki, Vibeke + flere. Det blir bra! Hva skal du idag?

… 

Wishes?

Bilder fra hverdagen
Fotograferingstips
Antrekk

Dansing
Personlige tekster
Bøker og filmer

Mote
Fotografering av natur/mennesker/div
Leserhistorier (har en del på lager)

Hva ønsker du å se og/eller lese om på bloggen min?


 

Dancing slowly in an empty room

maker gif
(Ja, piruetten ble totalt faila. Klarer det bedre irl, men dette er da en gif. Håper 
dere liker den)

Det er dette som er sommer!


Det har vært litt større fravær på bloggen enn det jeg egentlig hadde ønsket, derfor skal jeg prøve å bli flinkere til å oppdatere. Jeg har vært nesten en hel uke i Kristiansand med mange fine folk, som da både var ukjente og kjente. Jeg har badet i saltvann med klær (og hoppet rett i dusjen etter 5 minutter i vannet siden jeg ikke tåler saltvann), vi har feiret bursdagen til Renate, jeg har tatt buss i mange timer, jeg har fått litt brunfarge og jeg har kost meg masse! Nå er det ikke lenge til London, gleder meg! (bildene var jeg foresten for lat til å redigere, men de er helt ok sånn som de er).

Tjueandre juli totusenogelleve

Vi er et sterkt land med mange gode mennesker, der hver og en av oss hører til. Vi er et land som har bevist at vi virkelig kan stå sammen og vise kjærlighet mot sterkt hat. Vi er et land som er knyttet sammen som perlebånd der vi alle er perler som utgjør landet. Vi er Norge. 

At en mann sine handlinger var så grusomme, ga oss en sjanse til å la oss vise resten av verden hvor sterkt kjærlighet kan være. Jeg regner med at der er mange følelser som surrer rundt i de fleste nå, jeg vet at det er mange som har mistet noen de var utrolig glad i, jeg vet at mange ikke finner ord for hvor vondt dette er. Men jeg vil likevel be dere alle; Ikke hat, vær så snill. 

Hat er et sterkt ord og det å si man hater en person er sterkt. Jeg er forbredt for å få masse kritikk for det jeg nå kommer til å skrive og jeg kommer til å stå får det jeg skriver. Likvel vil jeg be deg om å tenke før du utgjør det en mening om hva jeg synes om saken.

For man er nemlig ikke noe bedre selv om man hater. Jeg kan rett og slett ikke si at jeg hater han, for jeg kjenner han ikke. Derimot kan jeg si at jeg hater handlingene hans mer enn det ord kan beskrive. Det er en forskjell på det å hate selve personen og det å hate diverse handlinger personen har utført. Vær så snill, ikke misforstå; jeg er på ingen måte på han sin side, tvert om! Poenget mitt er bare at dere er ikke noe bedre selv av å hate han, for dere kjenner han ikke. Handlingene hans kjenner dere og de har dere ALL rett til å hate, bare ikke hat personer uten å kjenne de. Det kommer det ingenting godt ut av.

Det er lov til å ha det vondt, det er lov til å gråte og søke trøst. Vi mennesker er skapt for å stå sammen og støtte hverandre. Følelsene våre skal ikke bli gjemt eller glemt, det skal og vil de aldri bli. På tide å virkelig vise dem. Vise alle hvor sterke og fulle av kjærlighet vi er. 

Jeg skulle så gjerne klemt hver og en av dere som på en eller annen måte er påvirket av det som skjedde 22. Juli 2011, jeg skulle så gjerne sagt at alt kommer til å bli bra. Men alt kommer ikke til å bli bra, for de vakre perlene våre kommer ikke tilbake. Det vi kan gjøre er å stå sammen – prøve å akseptere og gå videre. Og det er det jeg har tenkt til å prøv å gjøre. Hva med deg?

Andy pt. 1canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 128

Jeg kom hjem fra en samling idag med mange fine mennesker. Det ble tatt noen bilder som jeg legger ut hvis jeg husker det (som betyr mest sansynelig ikke) + noen bilder av Andy. Hun er kjempesøt og liten og lav. Også liker hun veldig godt stjerner, noe jeg også gjør. Nå skal jeg lese litt i et blad jeg kjøpe istad og bare slappe av etter en fin helg. Kos dere videre!

Perler

Du vet slike armbånd med perler? Alle de vakre perlene som danner et armbånd. Da vet du også at hvis man mister en av de vakre perlene, så vil aldri armbåndet være like komplett lenger. Det vil alltid være et tomrom der etter perlen som forsvant. Armbåndet vil likevel være fint og sterkt, men likevel så utrolig mye skjørere enn før. Hver gang man kjenner etter eller tar en titt på det skulle man virkelig ønske at den ene, lille perlen fortsatt var der. 

For akkurat den ene lille perlen betydde så mye, bare den alene. Du tenker ofte på hva som egentlig skjedde, hvordan kunne du miste perlen, var det noe du kunne gjort anerledes? Tatt bedre vare på armbåndet, kanskje hatt det i nærheten hele tiden? Men sannheten er at perlen er borte, du kunne ikke ha gjort noe mere enn det du gjorde. For det forandrer ikke hva som har skjedd, perlen er og forblir borte.

 
Noen ganger tar du kanskje deg selv i å lete etter perlen, lete etter svaret. Hver gang du innser at du vil aldri, noen gang, vil se akkurat den perlen igjen gjør det vondt. Vondere en ord kan beskrive. For selv om du sitter igjen med mange flere vakre perler, vil ingenting noen gang bli som før. En vakker perle er borte, den kommer ikke tilbake og det gjør vondt.Og kjære dere, jeg orker virkelig ikke miste flere perler.

Lille Pernille