the beginning


Alt for lenge siden sist! Det var vel ikke skjedd så veldig mye, jeg har vært en tur i Oslo med fine venner som jeg har savnet masse, jeg har tatt bilder med Vigdis som dere ser ovefor, vi har begynt med øvinger til danseforestillingene og jeg har begynt på noe lignende skoleopplegg! Det er en ting jeg har lurt litt på og det er hva dere ønsker å lese om på bloggen min og hva dere ønsker å se bilder av, for jeg er i alle fall utrolig glad i å skrive, så kanskje dere vil lese noe av det? Eller kanskje dere vil ha meg til å skrive tekster om et spesielt emne? Rop ut! Ellers lurer jeg jo på om dere ønsker oppskrifter, antrekk, portretter av andre og ja, kanskje noe helt annet? Hadde i alle fall sat stor pris på svar! :3

“There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate”
Dette er fine Julie og jeg måtte bare le da jeg fant overskriften på en sitatside. Julie er fin og interne ting er fine. Jeg sliter foresten med å få lagret fargene etter å ha redigert et bilde i PS, alt annet blir lagret. Noen som vet hva jeg gjør feil?

hey moon please forget to fall down


Dagen idag ble brukt til å være med fineste Julie i byen i Larvik. Vi skulle egentlig en tur til Tønsberg og jeg skulle overnatte hos Emmy, men så ble det endringer i planene så det får vi ta igjen en annen gang. Vi tuslet litt rundt i gatene, spiste sushi (nam!) og tok noen bilder. Håper dere hadde en like fin dag som det jeg hadde!