Breath me

  


_tatt av Anniken

Sånn, der har dere litt av musikken jeg liker. Jeg prøvde å trappe ned på det meste sære, så får jeg håpe at i alle fall noen liker musikksmaken min. Eller det dere får se av den. Jeg fikk også til å ha en sang pr artist, så anbefaler virkelig å søke opp mere av bl.a. Daughtry, Secondhand Serenade, A7x og Birdy. Hvis dette får god respons kan det hende jeg gjør det samme med filmer og bøker. Noe du likte? :3

New


Little red riding hood


Begynt å spise mere normalt igjen og vekten stiger. Hater det så ubeskrivelig mye, men jeg skal bli frisk, eller hva?

Si hallo til min nye hårfarge

En stk fornøyd jente!

I’m back


Jeg tror jeg skal prøve å begynne å blogge litt igjen, så får jeg se hvordan det går. Bildene ovenfor er fra skoleavslutningen med klassen og det er så deilig å aldri mer måtte sitte i de drittstygge klasserommene! Sommerferien er endelig her, men ennå har jeg ikke sett så mye til det som kalles sommer. På torsdag drar jeg på ferie med Tonje, det blir i alle fall fint!

.breath.

Trenger en liten pause, både fra blogg og facebook. Fra hele verden egentlig. Er vel tilbake om noen dager eller uker, vet ikke ennå. Akkurat nå har jeg nok med å huske hvordan man puster. (Hvis det er noen av dere som føler for å snakke så er jeg kanskje å nå på mail; [email protected]) Ta vare på dere selv da, vakre skapninger, så blogges vi snart. 

StyleJust ask!

Setter i gang en spørsmålsrunde igjen, så da er det bare å spørre meg om alt dere lurer på!