Siste dag i 2011

God kveld/natt! Nå som jeg har internett så er jeg så grei at jeg skriver et lite blogginnlegg. I skrivende stund sitter jeg på en hytte med mange andre folk, selv om de fleste sover. Jeg håper virkelig at 2012 blir et mye bedre år enn dette har vært, men hvem håper vel ikke på det? Det var foresten veldig fint ute for en del timer siden, bare se:canon eos 550D+ 0.25m/0.8ft Day 43

-Elise

 

Outfit v.s. outfit


-Elise

I’m just learning how to smile, and that’s not easy to do.

Hallo! Nå stikker jeg snart til Tønsberg, først til Farmanstredet for å shoppe litt + kjøpe julegaver til de jeg ikke har kjøpt til (Ehehehh…). Etter det drar jeg på en hytte med Juvente, så det blir gøy. Dette blir siste og første innlegg idag. Jeg tok på meg et shorts nå, fordi skjørtet var så stort i livet at jeg måtte holde det oppe med en spenne, noe som funket dårlig. -Elise

Langt eller kort hår?

Jeg hadde det gøy med saksa i natt og resultatet ser dere under. Kler jeg best langt eller kort hår? Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Det er foresten ikke så slitt irl, det er vått på bildene fordi jeg hadde dusjet. Null sminke da, men jeg ahr egentlig ikke noe problem med å gå uten (:

-Elise

Don’t hold strong opinions about things you don’t understand.
-Elise

Julaften – Outfit


Siden jeg er så snill, så legger jeg ut bilder av hva jeg hadde på meg på julaften. Men som sagt, min far har ikke særlig stor kunnskap når det kommer til det å ta bilder(…). Haha, sjekk håret mitt, ikke spør hva som skjedde. Jeg er ikke helt bestevenn med hårbørsten, krølltanga og hårsprayen for å si det slik.

-Elise

Tjuefemte desember totusenogelleve

Jeg skulle så gjerne ha vist dere hva jeg hadde på meg på julaften, men i og med at det var min far som tok bildene og han overhodet ikke har peiling på hvordan man bruker et kamera, så sparer jeg dere for det. Idag har jeg hatt en dag med besteforeldrene mine. 

-Elise

God jul!

GOD JUL! Jeg håper at alle sammen får en fantastisk god julefeiring men noen dere er glade i! Endelig er dagen her, den dagen som vi har gledet oss til i laaaang tid. Jeg vil også sende mange varme tanker til dem som ikke har det noe bra idag, de som ikke har noen de er glade i rundt seg og de som av en eller annen grunn får julen ødelagt. Tenker på dere! God jul!


canon eos 550D+ 0.25m/0.8ft Day 42

-Elise

 

Julaften

God jul!♥ Nå er det endelig julaften og om noen få timer så starter vi feiringen! Til nå idag har jeg sett på Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen, spist litt godteri og levert de siste julegavene. Antrekket under er selvfølgelig ikke det jeg skal ha på meg på kvelden.
-Elise

365 DAYS

Hallo! På den bloggen jeg skrev på før holdt jeg på med prosjektet 365 days, som går ut på å ta et bilde eller en bildeserie hver dag i et helt år. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde begynt på det, før jeg så et innlegg på Caroline Maria sin blogg som handlet om at hun er ferdig med det. Så nå tenkte jeg da å starte med det igjen og under ser dere bilde nr 41. Hva syntes du om bildet?


canon eos 550D+ 0.25m/0.8ft Day 41

-Elise