julaften

God jul! Jeg håper at alle har hatt en fin julefeiring og jeg sender gode tanker til de som har en vanskelig tid i julen, jeg tenker masse på dere og håper at også dere til tross for diverse utfordringer har klart å ha en fin kveld. Nå er jeg ganske sliten etter en hektisk dag, så jeg tror jeg tar kvelden snart, men jeg ville bare titte en tur innom her først. Under ser dere antrekket mitt for julelunsjen idag og for selve kvelden. Hva synes dere?


###


antrekk fra da jeg var på forandringfabrikken – pannekakefrokost fra en koselig hyttehelg på sjøgraen – blomster jeg fikk etter siste danseforestillingen vi hadde i år –  katten min en desembermorgen – på vei til Oslo – nachos med hjemmelaget dipp – Sverigetur etter et møte med Capio som jeg blir lagt inn på i februar – desemberfrokost  – antrekk fra en tilfeldig dag

Tenk at det allerede er bittelille julaften, Desember har gått så alt for fort! Jeg har fått gjort unna all juleshopping og pyntet leiligheten min, så nå er jeg klar for jul! Jeg har forresten flyttet til en ny leilighet og jeg er kjempefornøyd, trives utrolig mye bedre her! Hvis du vil følge hverdagslivet mitt litt mere så finner du meg som @eliseamandan på instagram. Håper dere alle har hatt en fin desember så langt!

christmas lookbook

 God morgen, jeg håper dere har hatt en fin adventstid så langt? Ovenfor ser dere min første luke i julekalenderen som skulle ha vært postet for noen dager siden (6. desember), men jeg har rett og slett ikke hatt tid før nå. Jeg håper dere liker den i alle fall! Vinneren av konkuranser er trukket og det ble heldige Martine som vi har sendt deg en mail. Husk å sjekke ut bloggene til de andre som er med i temafoto, en av oss poster en julekalenderluke hver dag og det blir masse forskjellig fra hver av oss. 

..

julegaveønsker

svarte wedges fra h&m i str 36 – pysjbukse i rød fleece med hvite snøkrystaller fra color line båtene i strr 34 – boken “kjære” av Linnea Myhre – lilla topp fra bikbok i str xs – ullsokker fra h&m i str 36 – en fin varmeflaske –  pynteputer i sølv/hvit uten særlig motiv på – stuebord fra skeidar – en god lillasjampo

Dagens kalenderluke er det Ida-Michelle som har, trykk på bildet for å komme til luke nr 3 og et lite hint: nam!

Julekalender – andre desember


Siden det er desember og snart jul tenkte vi å kjøre i gang en konkurranse! Konkurransen er i samarbeid med caseapp, og en heldig vinner får et gavekort på 299,- som kan brukes på caseapp.no ! Her kan du designe dine helt egne deksler til både iPhone, iPad, iPod og Samsung. Du kan også designe skins til mobilen eller pcen.  

Så til selve konkurransen; For å delta trenger du kun å kommentere hva du har lyst til å gjøre med ditt gavekort, og så er du med! Skal du gi det bort til en venn, eller bruke det selv? Eller kanskje du skal designe et deksel til noen du er glad i? Du trenger ikke ha blogg for å delta.

 

Husk å skrive navn og epost slik at vi kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren. Følg gjerne @caseapp på instagram for inspirasjon. 

 

Som en førjulsgave får dere uansett om dere deltar eller ikke 20% rabatt på caseapp ved å bruke denne rabattkoden: JULKALENDERN20. Rabattkoden er gyldig frem til 18. desember.

Julekalender 2014

Nå er det første desember og adventstiden er i gang! Som en koselig nedtelling vil jeg i samarbeid med AnnikaAnette, Ingrid, Thea, Julia og Ida-Michelle fra temafoto holde en julekalender for dere! Det blir masse spennende som skjer, og dere vil få både tips, oppskrifter, diy, og annet morsomt. Vi skal i tillegg holde en konkurranse for dere, så stikk innom bloggen i morgen for å få vite mer om den!

Vi håper at dere kommer til å like kalenderen vår og at dere vil følge med på den. Vi gleder oss i alle fall masse, så mye at vi begynte å planlegge denne allerede i september!