OPERASJON + NY LANSERING: BOBLEBLADTEPPE

Reklame | Eget design

Hei dere! I dag har jeg vært hos veterinæren med Molly, da hun har fått en klump på halsen som plutselig vokste og ble veldig stor på kort tid. Veterinærbesøket gikk egentlig overraskende greit, da hun var mer nysgjerrig enn redd, så det var fint å se. Det viser deg at hun må operere bort klumpen, så hun har time til det på mandag. Klumpen sitter heldigvis kun utvendig, så de regnet med at operasjonen skulle gå veldig fint og at det er lav risiko for at noe skal gå galt. Vi håper iallfall av hele vårt hjerte at alt går bra og ellers kan vi ikke gjøre stort annet enn å vente. Jeg må også bare legge til at det er himla viktig med forsikring på kjæledyrene sine! Molly er heldigvis forsikret, så vi betaler kun en egenandel og takk og lov for det! Dette er første gang vi har trengt å bruke forsikringen på henne, men vi har hatt det bestandig. Man vet nemlig aldri hva som skjer.

Over til noe helt annet: jeg lanserte nemlig et teppe også denne måneden! Bobleblad er nydelig babyteppe med bladbobler som popper opp av teppet. Teppet er lett å strikke da det har et repeterende mønster. Boblebladmønsteret gjør teppet luftig og er derfor veldig fint for baby og ikke minst gir det et veldig fint uttrykk! En veldig fin gave å strikke og gi eller bare strikke til sin egen baby. Teppet er strikket i Baby Merino og egner seg derfor veldig godt for baby. Strikkepakke til teppet kan kjøpes HER og man velger så klart farge helt selv.

 

 

 

 

 

 

Hva synes dere om teppet?

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

BULLET JOURNAL AUGUST | BIRTHDAY

Heidi dere! Først og fremst: tusen hjertelig takk for all den fine responsen på FB og insta angående det nye designet jeg har sluppet! Det betyr veldig mye for meg! Jeg har ikke fått skrevet det før nå, da jeg har ligget syk med halsbetennelse. Andreas ble syk i forrige uke, så at jeg da også ble smittet er ikke så rart. Jeg håper iallfall på å være på bena snart og er glad for at jeg iallfall fikk det sånn at jeg er garantert frisk til uken, for da starter nemlig dansingen opp igjen. Heldigvis for meg har jeg ikke mandler, for hadde jeg hatt det hadde jeg nok vært mye dårligere. Jeg har likevel vært i såpass dårlig form med vond hals at jeg har måtte avlyse planer denne uken og dessuten er det greit å unngå å smitte andre.

Jeg har iallfall endelig fått somlet meg til å lage og ta bilder av denne månedens BuJo! Eller, det var ferdig i starten av denne uken (litt uti august, men det får gå), jeg har bare ikke orket å gjøre noe mer med det før nå. Temaet denne måneden er bursdag, nettopp fordi jeg har bursdag i august. Det føles faktisk rart å skulle fylle 26 år og da samtidig være nærmere 30 enn 20. Hvor ble årene av? Og så gammel føler jeg meg da ikke, men eldre blir man gitt.

 

 

 

 

 

 

Har dere noe forslag til neste måneds tema?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

NY LANSERING: AMALIEGENSEREN

Reklame | Eget design

Åhhh jeg har gledet meg til å vise dere denne! Denne uken lanserte jeg nemlig denne genseren på Garnius! Genseren er oppkalt etter stesøsteren min Dorthe Amalie og strikkepakken kan kjøpes HER. Amalie genser er en herlig og myk oversized genser som raskt blir en ny favoritt i garderoben (det er den her iallfall). Genseren strikkes ovenfra og ned og er rask å strikke på grunn av pinnestørrelsen. Genseren har striper i to forskjellige tykkelser, noe som gir genseren liv og gjør at den får et nydelig uttrykk. Garnkombinasjonen og pinnestørrelsen gjør at genseren vil føles veldig myk og god. Jeg har hatt lyst til å gå med denne til sååå mange anledninger allerede, men har ikke kunne poste noen bilder av den før den ble lansert.

Under her får dere se tre forskjellige fargekombinasjoner, men man kan så klart velge fargene helt selv. Hvis noen av dere skal strikke den, så tag gjerne #amaliegenseren eller tag meg hvis dere legger ut bilder. Det er en glede å se andre strikke oppskrifter jeg har laget!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om genseren?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

KONSERT, ANTREKK OG SURPRISEPARTY

Hei dere! Her kommer en liten oppdatering fra den siste uken. På tirsdag fylte Andreas 30 år og da var vi en tur i Stavern hos bestemoren hans på litt mat. Antrekket under her er fra den dagen:) På torsdag lå jeg hele dagen i sengen med magesmerter, noe som var utrolig kjipt da jeg egentlig skulle en tur til besteforeldrene mine. Andreas og jeg hadde i tillegg fått konsertbilletter via jobben hans, men på grunn av formen min sa jeg at han kunne prøve å få med seg noen andre. Det var derimot ingen å få med seg på så kort varsel, så siden jeg hadde blitt litt bedre utover kvelden ble jeg med likevel. Konserten var med Onkel P i Foynhagen og var forøvrig veldig bra!

På lørdag var vi først en spontan tur ute med svigerfar for en kopp kaffe og litt mat, og deretter trodde Andreas at han skulle være hos en kompis resten av kvelden. Det han ikke visste var at mens han var der pyntet og ordnet jeg istand her til en overraskelsesfest for han. Etter han hadde vært avgårde to timer ringte jeg han (som avtalt med kompisen han var hos) og kom med en unnskyldning for at de måtte komme bort hit en kort tur med en gang. Og her var leiligheten pyntet og flere av vennene hans stod på innsiden av døren og ropte “surprise” i det han kom inn. Det var veldig gøy å overraske han og de som følger meg på Instagram fikk sett litt bilder og en film fra det.

 

 

 

 

Hva synes dere om antrekket? Hva har dere gjort det siste uken?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER