VIDEOBLOGG – PÅSKEKRIM

Igår lagde jeg og Anniken påskekrim og vi brukt de vi hadde i nærheten som skuespillere. Vi må si oss veldig fornøyde og det ble en god del latter av den! Vi lastet den ikke opp i høy kvalitet pga tregt nett her på hytta. Hva syntes du?

LESERHISTORIER

Vil du dele din historie? Jeg lover deg at du forblir 100 % anonym hvis du ønsker det. Jeg tar meg også den retten til å redigere teksten litt hvis det trengs (skrivefeil, grammatikkfeil o.l.), slik at det er lettere for andre å lese. Jeg kommer også til å bruke et bilde som jeg har tatt selv. Send meg en e-mail: [email protected]

HER er tidligere leserhistorier.

BACK IN TIMES


Utrolig lenge siden jeg spiste slik sist! Husker at jeg elsket de før og de smaker visst like godt fremdeles! En fin og fargerik start på dagen. Jeg og Anniken er jo som sagt på hytta i Kongsberg, men idag dro vi ned til sentrum og møtte Elisabeth. Koselig det, det er vel rundt 1/2 år siden jeg så henne sist. Ellers idag har vi hold på med påskekrim og jeg kan dele den med dere når den er ferdig, hvis dere vil da.

BECAUSE OF YOU


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 94

SE, ELISE SMILER IGJEN!

Nå har jeg kommet hjem fra avdelinga for aller siste gang. Jævlig skummelt, men alikevel så utrolig deilig! På tide å stå på sine egene bein og kjenne luften under vingene! Alle de lange gåturene, alle dagene med Skipbo-spilling, all latteren og håpet, alle de gode samtalene, skoletimer jeg har klart å gjennomføre og all den gode hjelpen ellers har betydd helt sinsykt mye!

Det var vanskelig å si hade istad og gi hadeklemmer, spesielt da jeg gikk på toget på vei til Larvik. Det er vel først da det gikk opp for meg at denne delen av livet mitt er over. På tide å si hade til den jenta som har hjømsøkt meg i all for lang tid og hilse velkommen til den jeg egentlig er. Hun som alltid har et smil på lur.
 
Jeg savner alle og alt mye allerde, men jeg vet at jeg nå er mye sterkere enn da jeg først kom dit. Dere skulle bare ha visst hvor mye jeg har fått ut av oppholdet og hvor fantastiske de som jobber der er! 

FREE STAR
Jeg kjøpte en ny singlett igår og jeg digger den! Utrolig kul og veldig min stil, det gjorde heller ikke noe at den nesten ikke kostet meg noen ting! Nå skal jeg ta på meg litt lengre klær for jeg skal gå en tur med Anniken og i helgen blir hun med meg på hytta i Kongsberg. Det blir kos!

… 

SKREVET UT!Bare litt forskjellige bilder fra de siste dagene. Fine og fargerike og jeg føler meg mye bedre! Idag ble jeg skrevet ut, men det går nok ikke opp for meg før på mandag. Imorgen skal jeg være der litt på morgenen/dagen og så er oppholdet helt over. Jeg fikk et kjempefint kort idag + en gave av avdelingen, kjempehyggelig! 

SMILE WITH YOUR EYES


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 93 Modell: Anniken

Samme bilde, men redigert på to forskjellige måter. Jeg er litt usikker på hvilket jeg syntes er finest, jeg likte egentlig begge to. (Ja, Anniken, jeg er så slem at jeg la det ut siden du la ut de av meg) Nå skal jeg straks se på Bingobanden, får håpe at denne sesongen er enda bedre.


DARE TO DREAM
canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 93

Dagen istad startet med et kaldt vær, men etter en stund tittet solen fram. Dagen ble enda bedre etterpå for da kom Anniken på besøk til meg her i Tønsberg! Vi gikk litt rundt på Farmandstredet, tok noen bilder og spiste shave ice(?) ute på en benk. Imorgen blir jeg foresten skrevet ut her, så dette er min siste dag.