mens vi venter

Lage julegaver og julekort. Det er masse fint man kan lage til familie og veldig mange setter stor pris på personlige gaver. Fotoalbum med bilder, gavekort på f.eks. husarbeid, malerier, julepynt, smykker og alt mulig annet. Kun fantasien setter grenser.

Lese bøker/se julefilmer/spille brettspill  mens man sitter godt med et varmt teppe rundt seg, fyr i peisen og spiser mandariner, pepperkaker og nøtter eller drikker varm kakao eller gløgg. 

Julegaveshopping! Jeg er i alle fall veldig glad i å gå rundt på kjøpesenteret og spessielt i byen tiden før jul. Det er så masse fin pynt over alt og fine lyslenker ute! I tillegg er jeg ganske så glad i å kjøpe gaver til andre og bruke god tid på det. 

Bake! Det er masse man kan bake til jul og i tillegg er det utrolig gøy å bake! Det synes i alle fall jeg! Man kan også innvitere hjem en del venninner, så kan dere bake og pynte pepperkakehus sammen. 

Sette julemusikk på høytaleren og pynte til jul. For det er vel ikke bare hjemme hos oss julemusikken går på full guffe under julerengjøring og pynting? Det gir veldig julestemning i alle fall!  

Skiturer, skøyter og aketurer, aldri for gammel, eller hva? Husk å pakke med varmeklær og godt humør! Spessielt fint er det med skiturer hvis man etter en lang tur kommer inn til en god og varm hytte. God følelse!

Være med eller se på diverse juleforestillinger. De fleste byene i Norge har vel et sted som setter opp både det ene og det andre. Juleskuespill, julekonserter, danseforestillinger og noe jeg så veldigveldig gjerne vil se: “nøtteknekkeren”. Slike ting gir i alle fall meg julestemning på høyt nivå!

Følge med på julekalendere på TV og på lille julaften og julaften går det masse fine filmer som Tre Nøtter Til Askepott og Reisen Til Julestjernen, de må en få med seg hvert år. I tillegg til Hovmesteren Og Grevinnen, den må man ikke glemme! Visste dere foresten at han som spiller hovmesteren aldri noen sinne har vært full? Artig fakta egentlig.

Noen andre tips?