CHANGES

God helg dere!! Haha jeg snoket litt gjennom min gamle blogg for litt siden (bloggen forblir hemmelig og den er passordbeskyttet i tillegg) og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er enig i ordtaket forandring fryder! Dere som har fulgt meg en stund vet jo sånn halvveis hvordan stilen min er nå og jeg føler jeg endelig begynner å finne noe som virkelig er meg. Men før dere.. det er et helt kapittel for seg selv! Husker jeg blant annet elsket de gule hullete buksene under her. Hadde jeg ennå eid de hadde jeg i alle fall ikke kombinert de med uggs og hettejakke, heller med en hvit t-skjorte og ankelstøvletter. Nei altså, nok babling fra meg, LET’S GO! (ja, det er lov til å le)

Slik vandret jeg da utrolig nok rundt i 2011-2012:

Under her ser dere litt nyere bilder av meg og stilen min:

Synes du stilen min har endret seg mye? Har din stil endret seg mye de siste årene?

WINDY DAY

God lørdag folkens! Da jeg kom hjem i går stod en pakke fra nelly på døren og gjett om jeg ble glad! Det høres kanskje sykt overfladisk ut, men jeg har ønsket med slike støveletter lenge og da jeg fant noen på salg som falt i smak ble jeg hoppende glad! Det gjorde dagen min bedre faktisk haha. De satt i tillegg perfekt og kræsjet ikke budsjettet mitt fullstendig heller! Åh så deilig det skal bli å ha disse på vinteren! De kan også brettes litt ned slik at de slutter under knærna. 

Det har vært litt tunge dager i det siste og jeg var kun på skolen to dager denne uken, men siden hele helgen skal gå med på å bare slappe av så er jeg klar for ny uke på mandag. Ny uke og nye muligheter, ikke sant? Dessuten har jeg en tonn av ting å øve på, både prøver og forskjellige dansenumre, så helgen blir jo brukt til en del likevel. 

Hva er dine planer i dag?

 

A story about dance

God kveld! Det var faktisk ganske greit å starte skolen igjen med klassetur til Oslo hvor vi fikk omvisning på opraen! Selv om jeg måtte stå opp veldig tidlig og var veldig sent hjemme, men det gjør ikke så mye. Jeg rakk i alle fall å slappe av en time hjemme før jeg måtte dra igjen til en dansetime og så godt det var å danse igjen! Nå er det natta for min del, men jeg rakk å slenge sammen en rask og halvklein video. Håper dere liker den!