lunch
Masse, masse agurk, mais, tomat og fun light saft med jordbærsmak. Takk til dere som kom med lunchtips! Jeg er ute etter flere tips, men jeg tåler ikke melk og jeg spiser ikke kjøtt eller gelatin. Rop gjerne ut hvis dere har flere lunch-tips, så kan jeg lage et innlegg med det, hvis det er ønskelig?

maxiskirt


Dette, dette er ett eksempel på min stil hvor jeg bruker klær jeg faktisk liker fremfor klær som skjuler kroppen min. Jeg skal prøve å bli flinkere til å gå i det, for jeg savner det virkelig. Det å kunne kle seg som man vil, uten å tenke på størrelsen på kroppen sin. Jeg har foresten laget nytt design som dere sikkert ser og som dere sikkert også merker er designet helt teit så fort man trykker seg inn på et innlegg. Hvis jeg orker skal jeg få fikset det ikveld. Nå er det ikke sånn superlenge til jeg skal på dansing, det blir fint! :3

portrett


Eirin, Thea, Julia, Anette og jeg har startet noe som heter temafoto. Hver uke trekker vi et nytt tema og denne gangen ble temaet “portrett”. Alle skal poste bildene idag (mitt er forsinket, nok en gang..) og ovenfor har dere mitt bidrag. Tidligere temaer finner dere HER. Dere kan også like siden til oss i TWS (temafoto) på facebook ved å klikke HER.

Jeg prøvde meg på et ultranært selvportrettbilde og jeg tror egentlig at jeg sier meg fornøyd med det. Hva synes du?

Rikke


Jeg innså nettopp at jeg hadde glemt å poste disse to bildene som jeg tok av Rikke i sommer. Beklager for at de kommer veldig sent, men bedre sent enn aldri. Bildene er uredigerte fordi jeg ikke har PS på macen og dermed ikke får redigert dem. Det er vel øynene jeg ville gjordt noe med og ellers bare litt småjusteringer på farger og kontraster. Hva synes du om bildene?

ps: bloggen er ikke heeelt bred nok, så bildene blir litt kuttet av.

oppskrifterJeg har tenkt til å begynne å legge ut oppskrifter på mat, kaker, cupcakes og lignende, fordi jeg synes det er gøy å bake og lage mat. Derfor lurte jeg på om dere har noen spessielle ønsker? Jeg opprettet også en ny kategori på bloggen: mat/oppskrifter. Håper dere liker det! :3

frihet

Lekte meg litt i PS igår, jeg.