POOL

Da var vi her da, siste kvelden. Vi må stå opp kvart på tre i natt senest for å ta bussen til flyplassen. Egentlig skulle vi ta taxi til flyplassen, men så fant vi ut at bussen fra reiseselskapet kun går 10 minutter tidligere, så da tar vi like så godt bussen. Jeg vurderer litt å bare døgne, det er jo egentlig verre å stå opp etter to timer enn det er å bare være våken. Den siste kvelden her har vært utrolig fin! Men mer om det siden. I går badet vi en del i bassenget, det har tross alt vært 35 grader i skyggen her hver dag. Jeg går helt uten sminke her og jeg skal ærlig si at jeg ikke har og aldri har hatt noe problem med å gå uten. Likevel kan jeg innrømme at synes jeg ser best ut med og er mest komfortabel med det. Jeg setter så pris på besteforeldrene mine og tante som tar oss med på denne turen og vi har hatt det så utrolig fint!❤ Hjemme venter jentene våre (kattene) og de kommer vel til å gå helt rundt av glede når vi ankommer huset, kjenner jeg dem rett! De har hatt det veldig fint med barnevaktene sine og vi har fått flere bilder og videoer av dem, men vi kjenner skikkelig på savnet av dem! 

-Elise Amanda

ONE DAY IN MY LIFE

Hola! Siste dagen her nede allerede.. Her om dagen filmet jeg litt og slang det sammen til en video, så da får dere se hva vi gjorde den ene dagen her nede. Dagene har egentlig vært ganske like, men vi har jo selvfølgelig variert litt. Nå skal vi ta en drink for så å leie sykler. Hvis dere følger meg på instagram (@eliseamandan) ser dere hvilken vi skal leie. Da vi spurte om prisen på sykkel her om dagen sa damen bak disken “dere vil vel ikke ha den med hest så, de” og lenger kom hun ikke før jeg brøt inn at det var akkurat den jeg ville leie haha. Etter sykling tar vi oss en tur ned på stranden, jeg må jo få badet i havet en gang før vi drar. Når jeg tenker meg om har jeg ikke badet i havet i år i det hele tatt.. og jeg som alltid har badet før 1. mai. Håper dere liker videoen!
 

-Elise Amanda
 

FLOWERS

God dag! Jeg hadde helt glemt å poste dette antrekket så da får dere se det nå! Jeg har også fått redigert ferdig en vlog i dag så den kommer i kveld eller i morgen. Tenk at det allerede er nest siste kvelden vår her nede, hvor i all verden blir tiden av? Jeg føler at vi spiser frokost, soler oss og bader en time med lunsj presset inn der, for så å gå til middag og så er det omtrent natten igjen. Tiden går virkelig fort når man har det fint. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mulighet til å reise masse, spesielt til steder som ikke er påvirket av turisme. Jeg vil dra til Kenya, til en omtrent øde øy i middelhavet, jeg vil til folksomme gater i India og jeg vil se små landsbygder i Kina. Jeg har en så stor trang til å se og oppleve verden. Bli kjent med nye kulturer og ikke minst mennesker. Og på reise føler jeg at jeg finner meg selv. Jeg kan puste. 

-Elise Amanda

BY THE POOL

Goood morgen! Frokosten er inntatt og nå skal jeg bare smøre meg med solkrem før jeg tusler ut til det ene bassenget. På hotellet er det faktisk flere bassenger – et til å kun svømme i, et vanlig som også inneholder en side for barn, ett boblebasseng, ett på spaavdelingen og ett med forskjellige vannmasasjeting. Jeg tok massasje i går og herregud hvor godt! Det var utrolig behagelig, i tillegg fikk hun løst opp alle de vonde muskelknutene mine. Etter timen gikk jeg faktisk med strak rygg naturlig og uten smerter. Når skjedde det sist liksom? Det må ha vært på barneskolen en gang. Jeg prøver meg forresten på en vlog i dag så det blir spennende! Tenker jeg skal få redigert den i kveld så kommer den ut en gang da eller i morgen. Men nå, nå skal jeg logge av og komme meg ut. Dagene her flyr jo avsted!

-Elise Amanda

BLUE OCEAN

God kveld fra Mallorca! Nå sitter vi på verandaen med besteforeldrene mine og skravler litt over sangria. Tenk at nå er det faktisk hele 29 grader ute! Jeg stusset litt da mormor sa før jeg dro at jeg ikke skulle ta med bukse og ikke en gang en cardigan, men jeg skjønner godt hvorfor nå. Vi var på markedet i dag og jeg fant egentlig ikke så mye. Jeg kjøpte kun undertøy og så kjøpte vi et spill sammen til å ha her. Guttene var så trege etter frokost så da dro jeg til markedet alene en time før dem. Da Andreas møtte meg sa han at han var overrasket over at jeg ikke hadde gått meg bort og ringt han gråtende, jeg fant jo tross alt buss selv, hvor jeg skulle gå av og selve markedet. Jeg lo da han sa det og sa at jeg var overrasket selv over at jeg ikke gjorde det haha. Dårlig stedsans sa du?

Etter middag i dag tuslet Andreas og jeg en tur til stranda. Det blåste litt og det ser dere kanskje på ansiktsgrimasene mine hehe. Den blå kjolen stod så fint til fargen på vannet! Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ha på denne penkjolen i dag, men jeg er så oppblåst og forstoppet (hvorfor er det så tabu egentlig?) som bare det, så da ble det en kjole som skjuler det som ser ut som en gravidmage i andre trimester. Får håpe det blir litt bedre med det i morgen!

-Elise Amanda

RED DENIM

God morgen! Det ble ikke noen lyd fra meg i går. Vi lå ved bassenget hele dagen (og jeg har fått skikkelig skille etter kun en dag) og dagen gikk egentlig i ett. Litt etter middag tuslet vi unge bort på en pub for å se en fotballkamp og først etter den fikk jeg tatt noen antrekksbilder haha. Det var ganske mørkt og derfor er jeg så glad i objektivet mitt som kan ta bilder i mørket bare man stiller inn kameraet riktig! Det blir nok en tur på markedet i dag og det blir gøy! Jeg skal også få tatt litt flere bilder og kanskje filme litt også til og med. Vi får se!

-Elise Amanda

MALLORCA

God kveld fra Mallorca! Vi ankom hotellet i 17-tiden og siden det har vi egentlig bare pakket ut, tatt en drink i hotellbaren, spist middag og kikket oss litt rundt. Hotellet er så utrolig fint, jeg må vise dere det! Jeg har aldri vært på et slikt luksushotell før, det er helt fantastisk her! Jeg sov utrolig lite i natt siden jeg gledet meg så, dermed er det nok straks natta her. Jeg håper at jeg sovner raskt, for jeg gleder meg enda mer til å kunne legge meg ved bassenget i morgen for å sole meg og lese! På flyplassen kjøpte jeg en kryssordbok og både jeg, lillebroren min og kjæresten min har blitt hektet allerede haha. Så det blir nok litt mer løsning av kryssord i morgen. Hvis interessen for det daffer av har jeg heldigvis med meg tre romaner og lydbøker på telefonen. Jeg har gått i den felles så mange ganger at jeg kun har tatt med meg 3 bøker og det er jo alt for en uke! Håper alle får en fin kveld! Oppdaterer dere litt mer i morgen. Enn så lenge får dere litt uheldige bilder av dagens antrekk. Det er ikke sååå populært for hverken kjæreste eller lillebror å ta bilder hehe.

-Elise Amanda

VEGANSK MEAL PREP – 7 DAGER

God helg dere! Nå tenkte jeg å dele den første matlagingsvideoen jeg har laget med dere! Den ble ikke helt vellykket og det gikk litt fort i svingene merket jeg etter å ha filmet, men da vet jeg hva jeg kan endre på til neste gang. Jeg tenkte å få filmet en til (og litt bedre) video i løpet av sommeren med en vegetarisk ukesmeny hvor alle dager er forskjellige og hvor middagene er studentbudsjettvennlige. Høres det spennende ut? 
 
I morgen drar jeg forresten til Mallorca og jeg gleder meg så mye! Nå gjenstår det bare å pakke det siste + ordne litt her hjemme før vi drar og så er vi klare! Det blir nok ikke så mye søvn på meg i natt, for jeg gleder meg så mye! Jentene våre (kattene) blir jo hjemme, men to venninner av meg som de liker godt skal passe dem, så jeg tenker de også kommer til å kose seg! Neste gang jeg oppdaterer her er enten på flyplassen eller Mallorca. Åh som jeg gleder meg!!
 

-Elise Amanda

GRADUATION

Vitnemålsutdelingen i går var veldig fin! Før seremonien var jeg på Pakkhuset for å spise middag med nærmeste familie, kjæreste og venninner. Det var utrolig koselig at de ville bli med ut for å spise for å feire at jeg er ferdig med videregående! Slikt betyr utrolig mye for meg! Jeg tror vi gjorde smart i å spise før vitnemålsutdelingen da den tok nærmere to timer. Travel kan man mildt sagt si at gårsdagen ble! Først møtte jeg opp til balletteksamen klokken 12 (det gikk forresten ikke så alt for bra, men nok om det), deretter var det rett bort på Peppes Pizza med klassen, for så å ta bussen hjem, hive meg i dusjen og slenge på sminke, klær og ordne håret før vi dro til Pakkhuset. Gjett hvem som ikke hadde tenkt på at hun måtte stryke forkle og skjorte da? Haha joda. Men wow, nå er jeg ferdig. Det er så rart! Eksamenskarakteren i norsk skriftlig kom nettopp ut og jeg klikket meg nervøst inn for noen minutter siden. Jeg skrev en kreativ oppgave og fikk høre av flere etter eksamen at det var veldig risikabelt, heldigvis fikk jeg 5! Så da sier jeg meg fornøyd!

Tusen takk til dere som har gjort årene på musikk og danselinja til noen fine år! Jeg kommer til å savne klassen min utrolig mye samt lærerne! Heldigvis vet jeg at jeg ikke kommer til å miste kontakten med flere i klassen og vil jeg hilse på lærerne vet jeg at jeg er hjertelig velkommen til skolen for å hilse på! Hvis du er glad i å danse og ønsker generell studiekompetanse i tillegg anbefaler jeg danselinja på thvs på det sterkeste! ❤

-Elise Amanda 

HAPPY / SAD

Det var utrolig koselig og trist med en avslutning med klassen og lærerne våre i dag på Indre havn. Kontaktlæreren min hadde med seg valpen hun akkurat har kjøpt seg og den var bare sååå nydelig! Sol sjarmerte alle i senk for å si det sånn! Jeg vet at jeg har snakket mye om skole forresten, men det er virkelig så rart. Ferdig. Ikke tilbake igjen til høsten. Allerede i morgen er det vitnemålutdeling (og balletteksamen, hjelpes) og på torsdag går vår siste klassefest av stabelen. Klassen skal også på Peppes Pizza før vitnemålutdelingen og jeg skulle gjerne ha vært med, men så kræsjer det med balletteksamen. Jeg skal uansett ut å spise med familien min den dagen, så det blir jo koselig! Stedet vi skal på har vegetarburgere på menyen og jeg ble veldig glad da jeg så det! Da jeg sluttet å spise kjøtt for rundt 8 år siden (vel, jeg var pesc en periode før jeg ble veggis) var det ikke en eneste vegetarrett omtrent noe sted og ikke fantes det en eneste kjøtterstatning i Norge en gang. Så det har virkelig kommet seg! 

Toppen jeg har på meg i dag og hårbåndet kjøpte jeg på senteret i går da jeg var der med bestevenninna mi. Jeg ble veldig fornøyd med den og den blir uten tvil pakket med til Mallorca. Nå er det kun noen få dager til vi drar og jeg gleder meg så mye at jeg ikke kan beskrive det engang! Litt etter skjema henger jeg da, jeg begynner jo ofte å pakke minst en måned *kremt* i forveien når jeg skal på tur. Nå har jeg så vidt begynt. Vaskemaskinen må nok gå noen ganger før vi drar for jeg har planlagt elendig mtp at jeg har så mye annet å gjøre også! Vel, håper dere får en fin kveld! Så hører dere nok fra meg i morgen også.

-Elise Amanda