300716

 

God kveld! Jeg hadde med meg kameraet mitt på sommerleir, men jeg rørte det faktisk ikke. Jeg hadde det utrolig fint og selv om jeg er glad i å ta bilder var det noe av det siste jeg tenkte på. Det var så mye gøy og interessant som skjedde hele tiden og jeg ble kjent med mange flotte mennesker! Vi har hørt på foredrag, hatt natursti, fotballturnering, jeg var på pokèmonjakt med Maud, vi har hatt talentkonkuranse, kulturell aften og MYE mye mer! Under her ser dere et bilde fra kulturell aften og bordet vårt. Siden vi har hele tre festivaler i Vestfold så kjørte vi festivaltema! Gratis lokalt øl ble også veldig populært! Og for de under 18 (og egentlig alle som ville ha) ble det lokal sjokolade. Hvem liker vel ikke Hval sjokolade liksom? Allerede grytidlig på mandag skal jeg ut på nye eventyr og det gleder jeg meg masse til!

Over til noe litt mer seriøst: Jeg har faktisk ikke kommet inn på skole til høsten, noe som stresser livet av meg. Og helt ærlig så skjønner jeg faktisk ikke helt hvorfor. Eller jeg gjør jo på en måte det da. Karakterene mine er greie og for andreåret på linja er det faktisk ikke så stor konkurranse. Problemet er bare alderen min (jeg blir ikke prioritert). Men jeg skal ta kontakt med skolen så fort som mulig, så håper jeg det ordner seg. Det står jo også fritatt i ett fag og deltatt bare i et annet et (altså uten karakterer) og det er fag jeg tok i året før, siden jeg delte førsteåret over to år. Så jeg krysser virkelig fingrene for at det ordner jeg! Jeg trenger noe fast å gå til i hverdagen, noe som gir meg glede. Og er det noe den linja og klassen gjør så er det nettopp det! Det er så utrolig viktig for meg å komme inn, dere aner ikke.


 

DANMARK

Hei dere! Nå har jeg hatt noen skikkelig travle uker og først nå har jeg hatt tid til å sette meg ned i sofaen og slappe av. Jeg har vært i Danmark med svigerfamilien, deretter en rask tur hjem for å pakke om for da bar det rett på sommerleir og morgenen etter jeg kom hjem fra sommerleir dro Andreas og jeg til Sverige. I Sverige besøkte vi tante og onkel på campingplassen og hadde det utrolig koselig der med de! Jeg er så utrolig glad for å ha muligheten til å oppleve så mye, jeg virkelig elsker å reise! I går feiret vi bursdagen til Andreas, tenk at han har blitt hele 24 år! Det var veldig hyggelig, selv om jeg måtte legge meg litt nedpå siden jeg var litt sliten. 

I Danmark var vi i Aalborg og det var så fint der! Jeg har flere bilder enn de under, men da må spørre om å legge de ut først da det er andre på de. Vi dro også litt andre steder da vi var i Danmark, blant annet til Skagen. Ikke de heldigste bildene av meg under, men hva gjør vel egentlig det? Man kan ikke se ut som sitt beste hele tiden. Og når jeg er på ferie så prioriterer jeg heller å kose meg fremfor å prøve å se bra ut haha. 

Hva har du gjort i sommer?