BULLET JOURNAL JUNE | LEMONS

Hei! Jeg håper dere har hatt en fin uke! Her har den vært fylt med litt forskjellig siden sist update om hva jeg gjorde: et møte med programkomiteen på onsdag og deretter middag ute med venninner, dansing på torsdag etterfulgt av quiz, fredag var jeg egentlig bare hjemme, lørdag var det Pride-markering i Larvik med parade og i dag blir egentlig bare brukt til å lade opp til en ny uke. Det tror jeg i grunn er ganske greit, for neste uke blir ganske hektisk. Jeg krysser iallfall fingrene for fint vær, da flere av planene er lagt opp etter det!

Siden vi er i en ny måned er det jo også et nytt tema i BuJo’en min. I juni gikk jeg for et sitron-tema. Jeg har jo holdt på en god del år nå, så jeg føler at flere temaer har blitt brukt opp, da jeg ikke vil gjenta noen. Men hei, sitroner funker det! Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten en planleggingsbok eller lignende, da jeg er tidenes vimse, jeg hadde jo sikkert glemt 70% av avtalene mine eller noe haha. Jeg lagde også et ganske greit overblikk over måneden denne gangen, da det er kjekt siden det skjer så mye på sommeren.

 

Hva synes dere om månedens tema? Har dere gjort noe hyggelig denne uken?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

Å ELSKE ER EN MENNESKERETT

Det finnes så mye å hate her i verden, men kjærlighet er ikke en av de tingene. Å hate andres kjærlighet er litt som å hate på personen foran deg i køen på McDonalds fordi hen bestiller sylteagurk på hamburgeren sin, bare fordi du ikke liker det. Ikke påvirker det ditt liv, ikke skader personen foran deg på noen som helst måte og ikke er det noe galt i å like forskjellige ting. Hatet er rett og slett grunnløst for din egen del, men det skader dermed de rundt deg. 

Det er en menneskerett å være seg selv og elske hvem man vil. Da jeg gikk på ungdomsskolen satte mamma seg ned med meg rundt kjøkkenbordet på en helt vanlig hverdag. Det er mange år siden nå, men jeg husker ordene hennes så godt som om det skulle ha vært i går: “jeg ville bare fortelle deg at når den tiden kommer for at du skal ta med en kjæreste hjem, så vil jeg bare du skal vite at det ikke spiller noen rolle for oss om det er en gutt eller jente”. Og det synes jeg var så fint, for selv om det endte med at det var en gutt jeg tok med hjem, visste jeg at jeg uansett var akseptert og plass til min kjærlighet helt uavhengig av hvordan den var. Den tryggheten i å vite det håper jeg flere kan gi videre til sine barn. 

Dessverre er det ikke alle som gir den tryggheten til de rundt seg. Når mennesker blir slått ned på gaten på grunn av legning eller kjønnsidentitet, når vi opplever terror rettet mot homofile, når mennesker blir utstøtt av sin nærmeste familie på grunn av kjønnsidentitet eller legning har vi et virkelig problem. Vi alle trenger Pride og Pride trenger at vi alle viser vår støtte og aksept. 

Jeg gleder meg til Pride, til å fargelegge byen, og gleder meg til å feire mangfold og kjærlighet!

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

LØV I LUFTA

God kveld, dere! Altså fyyy søren så fin danseforestilling jeg har sett i dag med Lilli! Kompaniene (med gjester) på danseskolen jeg går på satte opp forestillingen “Løv i lufta” i går og i dag i Bølgen og den var helt fantastisk! Det var i tillegg samarbeid med frisør, klesbutikk, blomsterhandel, brillebutikk og kor og jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal beskrive den. Jeg er utrolig imponert over hele forestillingen og ikke minst danserne! Nei åhhh, dette var skikkelig bra og helt magisk!!

Nå er det natta her, men jeg måtte bare innom for å skryte litt av forestillingen og vise dere dagens antrekk haha. Bildene hvor jeg satt ble egentlig skikkelig kule, men siden jeg virkelig ikke klarer å sitte med skjørt på så blir det med dette ene bildet. Jeg håper at dere også har hatt en fin dag i dag!<3

 

 

Hva synes dere om dagens antrekk?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

DETTE STRIKKER JEG PÅ NÅ

Juni da dere, herlighet!! Jeg skal innrømme at jeg har litt blandede følelser for sommeren, men jeg prøver å fokusere på det jeg gleder meg til. Nå i juni skal jeg blant annet se kompaniet sin danseforestilling, ut og spise med jentene, se pappa spille på Skotta og helt i slutten av måneden står dansecamp på planen. Jeg skal også være med på noen politiske stands tenkte jeg og selvom det kanskje høres litt kjedelig ut er det faktisk ganske spennende.

Det jeg strikker på nå har jeg holdt på med skikkelig lenge. Jeg er ferdig med en størrelse og nå har jeg begynt på størrelse nummer to. Den første størrelsen er da jeg utvikler oppskriften og fra størrelse nr to og videre må jeg regne ut for å treffe riktig på størrelsene og det er ikke bare-bare synes jeg. Jeg er iallfall veldig fornøyd med designet og tror denne blir skikkelig fin! Det er en genser med en smal passform og den blir sååå myk! En skikkelig fin hverdagsgenser som jeg gleder meg til å vise dere! Som vanlig har jeg dessverre ikke lov til å vise dere før det er lansering, men en liten sniktitt kan dere få!

 

Strikker dere på noe for tiden?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER