VIDEO – Å GÅ DE SMÅ SKRITTENE

Husk å sette på lyd da, ellers er det ikke noen vits å se. Og sett på bedre kvalitet.

Jeg lagde en liten film på noen få minutter istad, så ikke forvent noe stort eller bra. Likevel ønsker jeg å høre din mening om den og om du sitter igjen med noen tanker rundt den. I så fall, la meg få vite.

BURSDAGEN TIL LILLEBROR!Min lillebror ble ett år eldre på torsdag og idag feiret vi familiebursdagen. Gaven fra meg falt heldigvis veldig i smak og det samme gjorde visst muffinsene! Denne gangen brukte jeg silikonformer og lagde frosting, istedenfor papirformer og melis som glasur, det ble utrolig mye bedre resultat. De så jo mye finere ut også!

I LYSET AV SOLEN ER VI ALLE STJERNER


canon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 107

Lekte litt med sollyset, fikk jeg det til..?

WITHOUT A WORD
Fin stjernestrømpebukse uten hull, eller hva? Får meg bare ikke til å kaste den, det er tross alt yndlingstrømpebuksa mi. Ja, jeg vet, jeg er rar. Uansett så var det utrolig deilig å endelig se solen og ha fint vær igjen! Nå lager mamma fiskepakker som vi skal grille til middag og senere skal jeg være med Tonje og Henriette. Det blir kos, være litt sosial på en lørdagskveld for en gangs skyld! Hvis jeg rekker skal jeg prøve å filme en liten kortfilm til dere, om hva blir en overaskelse. Og Anniken, hysj, ikke si det til noen hvis du skjønner det.

DETTE ER MEG OG DETTE ER MIN STIL!


Bildedryss av forskjellige outfits fra i år, kanskje jeg får inspirasjonen tilbake nå? Dette er i alle fall min stil og så lenge jeg kan huske har jeg gått i akkurat det jeg vil gå i. Hva andre mener har jeg egentlig ikke brydd meg noe om, men det betyr ikke at jeg ikke syntes det er hyggelig hvis noen kommer med noen hyggelige kommentarer! Jeg vet det er så utrolig mange der ute som egentlig har en utrolig kul stil, men som er for redd til å følge den, redd for hva andre kommer til å mene. Vet du hva? Gjør det! Følg din egen stil, etterhvert vil man også merke at man blir mye tryggere på seg selv! Jeg har ofte vært den som skiller meg ut når det kommer til klær og stil og svært, svært få ganger har jeg fått negative kommentarer, tilbakemeldinger eller blikk. Kjør din egen stil og tør å være deg selv! 

270412

Inspirasjonen har ikke vært så bra de siste dagene og jeg har vært syk. Jeg føler meg mye bedre nå og håper at jeg kan begynne å blogge for fult igjen imorgen! Det er jo så gøy å ta bilder, redigere de og skrive, kjenner at jeg har savnet det! 

MOONLIGHT

Var det ikke mye enklere da man var liten og bare ved å gjemme seg under dyna var man trygg for alle monstrene?

LEI AV Å VÆRE SYK


Fra påsken. Tatt av Mirjam

Broren min skulle vekke meg idag og banket på døren til rommet mitt til jeg svarte ja. Noe jeg ikke husker, fordi jeg tydligvis svarte det i søvne. Jeg våknet sent og i tillegg med feber og følte meg ikke bra i det hele tatt, så det ble ikke noe skole på meg idag. Får håpe jeg er frisk til imorgen! Jeg har forresten kjøpt moped, henter den nå en av dagene! :3

FAVORITTOUTFITS I APRIL

Beklager for rotete bilder, skjønner virkelig ikke noe av dette programmet. Favoritt?

WALKING WITH SPIDERS