ingrid
550D + 50mm f/1.8 II Day 152  Modell: Ingrid

Uredigerte siden de redigerte bildene ikke vil laste seg opp. Utrolig irriterende. Bildene er i alle fall av fine Ingrid som jeg danser ballett med. Dette her er bare en liten sniktitt, for de ordentlige bildene er en overaskelse + at de er mye finere. Gled dere! 

julekalender til dere!

Det er ikke lenge til desember, og denne julen blir ganske spesiell! Sammen med resten av temafoto starter jeg en julekalender, hvor det hver dag kommer spennende tips, morsomme overraskelser og tilogmed konkurranser med premier! Så nå er det bare å følge med på bloggen utover desember dere!

bloglovin!

Litt vel senere enn resten av verden så har jeg fått opprettet en bloglovinkonto! For de som ikke vet hva det er så er det en side hvor man kan følge forskjellige blogger, så kommer det opp på en og samme side hver gang en av bloggene man følger har oppdatert. Smart! Hadde satt pris på hvis noen vil følge meg der.

Follow my blog with Bloglovin

vil du bli fotografert?


Siden dette har funket så bra de to siste gangene, så kjører jeg en ny runde igjen: vil du bli fotografert? Bare skriv en kommentar til meg og legg igjen enten hele navnet ditt slik at jeg kan finne deg på face eller send meg en mail: [email protected] Plukker ut noen, ettersom hvilke idéer jeg har til diverse photoshooter. Tar også fotooppdrag, hvis noen skulle lure. Hvis du har noen spessielle ønsker så fortell gjerne kort om det i en kommentar. Husk at jeg bor i Larvik, så du må ha mulighet til å komme deg dit. Så ja.. noen?

just a little bit

Ofte så tenker jeg veldig mye på hva andre tenker om meg, for jeg vil virkelig ikke bli oppfattet slik jeg overhodet ikke er. Jeg er redd for at dere skal mislike meg, synes jeg er et forferdelig menneske, hate meg, at dere skal tro jeg er en person som ikke bryr meg om andre, at dere tror masse stygt om meg. For egentlig så bryr jeg meg masse, jeg liker å smile og le, jeg liker å være meg selv. Frykten sitter der konstant, frykten for at dere later som om dere liker meg fordi dere synes synd på meg. At dere synes synd på meg fordi jeg er så teit, stygg og egentlig alt mulig annet rart.  Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på alle rundt meg, være god mot alle, smile og stille opp. Tenker ofte at jeg gjerne skulle ha gjort mer for andre, at det jeg gjør ikke er godt nok. Alt som kunne ha vært gjort litt anerledes. Men jeg skjønner det godt hvis dere ikke liker meg, for jeg liker ikke meg selv jeg heller. Unnskyld.

“Og tårene de triller 
nedover månens 
hvite sti. 
Vil en av flere 
tusens glemte, 
sorgfulle tårer 
bli”. 
 

winter wonderlandcanon eos 550D + 50mm f/1.8 II Day 150

Endelig ligger det snø på bakken! Jeg rakk å ta noen få bilder ute før det ble alt for mørkt og hvis du ser godt etter så ser du at det også snør på bildene. Snø er så vakkert, lyser opp denne ellers så triste årstiden. Ett av bildene du likte?