let’s talk about..

God kveld dere! I dag var årets siste naturfagsprøve unnagjort, noe som er utrolig deilig! Så vidt jeg vet har vi bare en prøve igjen og det er i matte. Mamma har hjulpet meg å øve til den i dag siden matte ikke akkurat er min sterke side. Tenk, nå er det bare tre uker igjen på skolen + i morgen! 

Men over til overskriften: jeg tenkte å starte med noe nytt her på bloggen, nemlig å skrive tanker, meninger og erfaringer rundt bestemte temaer. Jeg tenkte at det kunne bli spennende for meg å gjøre og forhåpentligvis for dere å lese om også. Jeg skriver utrolig lite for tiden, noe jeg savner ekstremt. Før skrev jeg hele tiden, dikt og historier. Og nå klør det virkelig i fingrene! Så hvis noen har noe forslag til tema som kan være interessant så legg igjen en kommentar. Alt mellom himmel og jord er lov til å foreslå.

syttende mai

Hei! Gårsdagen gikk unna ganske fort. Vi skulle jo egentlig se på barnetoget, men var først ute av huset i ett-tiden. Jaja sånn kan det gå! Første syttende mai noen sinne jeg ikke har vært ute av huset tidlig. Vi dro ned til Stavern sentrum en tur og etterhvert hentet mamma oss for grilling der. Gjett hvem som sovnet hos mamma da? Joda det var meg.. Litt trøtt kan man si. Kvelden ble avsluttet hos en kompis av kjæresten hvor det var en god del folk og veldig hyggelig stemning! Jeg dro hjem ganske tidlig da, men det var en fin dag! Under her ser dere forresten bunaden min! Det er det fineste plagget jeg eier og jeg elsker å gå med den! Det er en Tranum Røer Vestfoldbunad. Håper alle hadde en fin feiring!

dancing

God lørdag! I går var vi ute en liten tur med Anniken og Kai Anders og Anniken tok noen bilder av meg her i Stavern. Det ble ganske raske bilder da guttene ble litt utålmodige, men jeg ble veldig fornøyd med bilde nummer to, så det ble nytt profilbilde på facebook. Jeg får prøve å snike meg til litt lenger tid til å ta bilder neste gang for jeg har mange idèer til dansebilder. I dag kommer Elisabeth og Magnus hit så det gleder jeg med veldig til! Og i morgen tar vi en tur til Sverige sammen, så det skal bli kos! Nå må jeg nesten rydde det siste før de kommer hit! Håper alle får en fin lørdag!

insta lately

Langhelg!! Det var så deilig å ikke bli trukket opp til eksamen i dag og i tillegg kun ha en økt med ballett på skolen i dag! Jeg har slitt så mye med rastløse ben i det siste på natten, så en pille for det og en sovepille gjorde susen og jeg kom meg endelig opp til tiden. Denne uka har jeg brukt veldig mye tid på å få ting i orden her hjemme. Masse luking i beddene (de så ikke ut! De som har bodd her før oss har visst ikke brydd seg det grann, for alt var helt igjengrodd) og planting av blomster. For ikke å glemme at kjellerstua endelig har fått en skikkelig opprydding og vask og hele huset generelt. Deilig! I forigårs hadde vi besøk av besteforeldrene mine noe som alltid er koselig! Og planen for helgen er bursdag til tante + at jeg endelig skal få se Elisabeth igjen! Det er ei venninne av meg som bor i Kongsberg så det er ikke så ofte vi ses, men i helgen kommer hun en tur så det gleder jeg meg skikkelig til! Jeg har ikke fått tatt noen nye bilder i det siste så jeg tenkte å vise dere noe av det siste jeg postet på instagram. Hva har du gjort i det siste?


@eliseamandan

et lite snapshot fra dansing på skolen – walk in closet’et vårt – Andreas og fine Molly – katten til mamma Zelda – tøying for å komme ned i spagaten – soverommet vårt – stua vår – selfie før bursdagen til fineste Simone – antrekk fra noen dager siden.

WEEKEND

Det er utrolig deilig å ha langhelg nå! I dag har vi hatt danseprøve hvor vi danset i 45 minutter med fullt kjør uten pause og det gikk helt ok. Det er så typisk meg at jeg kan øvelsene, men så blir jeg så nervøs på prøven at jeg surrer det litt til og nettopp det skjedde i dag også og så til og med på ballettdelene da! Det jeg kan best. Men jeg får trøste meg med at jazz og moderne gikk ganske så bra! Jeg synes det er litt skummelt å stå foran på prøvene, vi er fem inne om gangen og to lærere vurderer og skikker veldig på deg og speilene er dekket til. Får så presentasjonsangst av det og de bak ser jo også ganske mye av hva en gjør. Derfor foretrekker jeg å stå bak, slik at det “bare” er lærerne som ser på meg. Synes det er så mye lettere å ha danseforestilling foran over 300 mennesker enn disse danseprøve altså haha. 

Planene for denne langhelgen er å pusse opp noen utemøbler, farge håret til ei venninne og være med Nora. Ellers skal jeg bare slappe av, ordne i huset og ikke minst tøye. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, men er heldigvis mye bedre nå! På fredag skal jeg gå en tur i bøkeskogen med Nora i alle fall og så tar jeg med kameraet og satser på at vi får tatt noen fine bilder. Håper alle får en fin langhelg, så hører dere nok fra meg i morgen. Under her ser dere dagens slappe-av-hjemme-antrekk.

Helena

Jeg sjekket like så godt ut bildene på macbook’en istad da jeg var inne på den og der fant jeg noen bilder som jeg helt hadde glemt å poste. Bildene er snart tre år gamle faktisk, men det var så koselig å se tilbake på dem da de er fra en kjempefin helg jeg hadde hos Helena. Helena er så utrolig fotogen at dere aner ikke og derfor også ekstremt gøy å ta bilder av!