OH DEER

God kveld! Åh der er så gøy når man møter nye mennesker og skravla går i ett! Jeg ringte ei dame istad angående en annonse hun hadde lagt ut på finn og plutselig hadde vi skravlet i nesten en time! Hadde jeg ikke hatt planer hadde vi nok sitter å skravlet i telefonen med hverandre ennå hah. Vi hadde så mange ting til felles som vi hadde helt likt syn på faktisk. Nå har vi fått besøk av to venner av meg så det blir en rolig, men koselig kveld. Jeg rakk akkurat å ta noen antrekksbilder før det ble helt mørkt ute så her er de. Ha en fin fredagskveld da folkens!!

REGN & SOL

Hva har man på seg når det regner i det ene øyeblikket, sol i den andre, varmt i det tredje og kaldere i fjerde? Jeg tror jeg snart har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har tatt av og på shorts/bukse idag. Jeg har også fått vasket og ryddet kjøkkenet, stua og gangen helt strøken idag, jeg virkelig hater at det er rotete rundt meg, da klarer jeg ikke slappe av ordentlig. Soverommet derimot er en helt annen historie.. Nå tenkte jeg å snart gå bort for å kjøpe sushi til middag som jeg tar med hjem. Kjæresten spiser et annet sted idag og siden han ikke liker sushi benytter jeg muligheten nå hehe.  Senere idag skal jeg møte Sara og jeg gleder meg til å se henne igjen! Vi har vel ikke sett hverandre siden slutten av mars og siden hun nå er på ferie rett ved meg så blir det mye lettere å møtes.


t-skjorte // andreas sin   shorts // ei venninne sin   sko // nelly    hatt // arvet av oldemor

KNITTED

God kveld! Idag har vi vært en tur hos besteforeldrene mine siden mormor skulle lære meg å lage fiskegrateng fra bunnen av og herregud hvor god den er! Dere har ikke smakt fiskegrateng før dere har smakt den. Hvis dere sier at dere ikke liker fiskegrateng fordi dere bare har smakt den frosne fra butikken så kan jeg omtrent love at dere hadde elsket denne. Den fra butikken smaker jo crap, som omtrent alt annet ferdiglaget man kjøper. Jeg kan legge ut oppskrift når jeg skal lage den, men det blir nok en liten stund til siden jeg prøver å spise litt variert så jeg ikke går så fort lei av ting. Eller dere skal ikke se bortifra at det blir sååå lenge til, den er jo så himla god!

Jeg har egentlig bare daffet rundt i dette antrekket idag som egentlig ikke er helt meg. Det er litt for kjedelig og nei jeg vet ikke, det er bare ikke helt meg. Det har jo blåst skikkelig idag og noen dager er det deilig å bare slenge på seg det første man ser, selvom det ikke ser så veldig bra ut. Håret mitt har vært et mareritt å ha med å gjøre idag, så det ga jeg bare helt opp. Hah, ok nok klaging. Jeg har akkurat ryddet og vasket litt i leiligheten og nå er jeg veldig klar for en god film i sofaen med min kjære. Ha en fin kveld!

STAY CLASSY

//sponset produkt

På lørdag mottok jeg et par med solbriller fra nettsiden StayClassy og de falt veldig i smak både hos meg og hos kjæresten! Nå har jeg ikke fått testet de helt ut ennå på grunn av været, men de få timene jeg hadde de på i solen så beskyttet de i alle fall veldig godt! Jeg er helt avhengi av solbriller som beskytter godt både når det er sol og når det er overskyet, men sterkt lys ute. Jeg sliter så innmari med at jeg myser så mye hvis solbrillene ikke beskytter bra, noe som resulterer i hodepine. Så langt er jeg hvertfal veldig fornøyd med disse! De ser jo også veldig bra ut og sitter ordentlig på uten å klemme på sidene. Leveringstiden var også veldig rask, hvis jeg husker riktig så tok det to dager før de havnet i postkassen og jeg er vel ikke den eneste som haaater å vente når jeg bestiller ting? Solbrillene passer foresten både til jenter og til gutter og de passer heldigvis til både litt rocka antrekk og søte antrekk. Eneste minuset er vel at jeg aldri har brukt sånn tråd(?) til solbrillene så de kan henge fra nakken (veldig flink til å forklare her ja), så jeg aner ikke hvordan den skal festes på. Men hei, hva har vi vel google til? Direktelink til solbrillene finner dere ved å klikke HER. Nettsiden har forresten masse annet fint også, bare å ta en titt!

H I P P – H U R R A

Gratulerer med dagen til verdens beste kjæreste!♥  Da klokken slo tolv igår kveld spratt vi en flaske med sprudlevin og Andreas ble overasket med eplekake med sprakende stjerneskudd. Eller vi ble jo egentlig litt tatt på fersken, kompisen min og jeg sendte han over til naboen en tur for å bake kake uten at han skulle vite det. Til tross for at vifta hadde stått på full guffe og vi hadde luftet godt luktet det eplekake da han kom tilbake. Glad ble han likevel, kaka ble vellykket og det var jo favorittkaka hans. Vi snikstartet jo litt med feiringen, men det er jo bare koselig!

Nå ligger vi ennå i pysjen og vi ser egentlig på Sherlock Holmes (jeg tok meg bare en liten pause for å blogge..). Vi valgte å heller spise en ekstra god middag hjemme idag og drar heller ut å spiser om noen dager, da har vi vært sammen i 1/2 år og det må jo feires litt! Så masse gratulerer til deg Andreas, du er helt fantastisk og jeg håper at du får en fin dag idag! Elsker deg og veldig takknemlig for at jeg har deg i livet mitt.

I N S T A L A T E L Y

Åh, hvor typisk er det ikke at det regner i dag?? Jeg som hadde lyst til å prøve å få tatt meg en tur på stranda! Jaja, det er lørdag og det skal uansett nytes! Nå er det noen timer siden vi spiste middag som i dag ble fiskeburgere og hasselback poteter. De som kjenner meg vet at jeg kan virke ekstremt fjern til tider, sånn som da jeg skulle lage middag i dag. Grønnsaker hæ hva er det? Det klarte jeg jo å glemme å lage så da ble det en litt stusselig, men dog god middag. Jeg har forresten fått dilla på Walters mandler, den sjokoladen er fantastisk god! Så dere skal få lov til å gjette hva som ble lørdagssnopet mitt i dag hehe..

Det har blitt litt sløvt med blogging i dag, men jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Da har forresten Andreas bursdag, men jeg vil ikke helt fortelle hva slags planer jeg har i forhold til det siden han leser bloggen min. Gleder meg i alle fall, selv om det ikke er jeg som fyller år. Jeg kom også på at det er en stund siden jeg har postet et slikt innlegg så det blir litt flere bilder enn vanlig nå. Her er hvertfall hva jeg har gjort den siste tiden, fanget av mobilkameraet mitt.


antrekk på vei til hyttetur – ut av vinduet i Gdansk med mine superkule sokker – hyttetur med venninna mi Simone – treningsklærne jeg brukte i går – på stranda i Sopot(?) – snack – morgenrøyk – morgenstund med Andreas og pus – selfie


Antrekk til middag i Gdansk – Bilde rett etter frisøren i Gdansk klarte å redde hårfargen min etter et uheldig besøk hos frisør i Norge – vinduskarmen på hotellet i Gdansk


haha åj ser nå jeg klarte å bruke dette bildet to ganger.. – pizza med Andreas – telting med Andreas da vi var på hytta

@EliseAmandaN på insta

F R I D A Y

Hei igjen! Nå har jeg plantet meg litt i sofaen for å oppdatere litt her før jeg hopper raskt i dusjen. Både Andreas og jeg fikk plutselig veldig lyst på pizza i stad og siden jeg i tillegg hadde glemt å ta opp fisken vi skulle ha fra fryseren ringte vi å bestilte (og pizza er jo kjempegod fredagsmat også). Litt senere ble det faktisk trening på meg hvor jeg fokuserte mest på tøying etter å ha løpt meg varm. Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg har vært skikkelig sløv med trening i sommer noe som også har resultert i at jeg har blitt stiv som en stokk og puster som et esel når jeg løper. Så frem til skolestart kommer jeg til å fokusere en del på å bli litt mykere og få litt bedre kondisjon. Dermed bestod dagens trening av å løpe 2km etterfulgt av 30 minutter med tøying for deretter å gå en tur på 2,6km for å hente noe hos mamma + en liten tur innom Caroline og Markus.

Jeg tenkte forresten å prøve å få lagd en sommer lookbook video i løpet av neste uke, men jeg må se hva jeg får til da jeg er avhengig av litt hjelp til filming. Egentlig skulle jeg på unge venstre sommerleir (noe jeg hadde gledet meg utrolig mye til!!), men måtte avlyse fordi maten ikke går så bra for tiden. Jeg vet at om jeg hadde dratt så hadde det gått veldig dårlig og blir derfor hjemme med Andreas som er en veldig god støttespiller for meg. Men nå skal jeg hoppe fort i dusjen og så blir det litt champagne på oss 🙂

R O S A

Som jeg nevnte for noen dager siden så fikk jeg en gave av Benedikte og Lucia da de var på besøk i Norge, så jeg tenkte å vise dere gaven nå. Gaven var en push liner og jeg har ikke helt fått teken på å bruke den ennå, men øvelse gjør mester! Det er litt vanskelig å forklare hva det er da det ikke er som en eyeliner eller dipliner, men Google hvis dere vil vite mer. Jeg fikk også en posie tint og en kjempesøt rosa strandveske (som jeg glemte å ta bilde av), men strandveska er perfekt for stranda i sommer! God plass, selve veska tar liten plass, praktiske lommer og ja, perfekt strandveske. Jeg ble i alle fall veldig fornøyd, så tuuusen takk!♥

B A L L E T T

God kveld! Formen har ikke vært helt på topp i dag og bortsett fra å få kjøpt noen nødvendigheter og laget middag så har jeg vel stort sett bare sovet. Formen er heldigvis litt bedre nå så Anniken ble med meg ut en tur og vi knipset noen raske dansebilder. Uff, jeg ser det er over 1/2 år siden jeg danset sist.. Håper bare jeg klarer å trene meg fort opp igjen til der jeg var når jeg begynner å danse igjen. Så skal man heller ikke se bort ifra at det blir en del egentrening her hjemme. Dere skal hvertfal få se to av bildene jeg jeg *kremt* skal prøve å ikke påpeke hvor mange feil det er på dem. Jaja, skal bli godt å begynne igjen merker jeg!

W H I T E PT2

For en del timer siden fikk jeg en tlf fra mamma som lurte på om jeg ville komme til sentrum og møte henne + to familiemedlemmer jeg aldri hadde møtt. En liten del av familien min bor nemlig i USA så det er ikke bare bare å møtes, selv om jeg har møtt noen av de veldig mange ganger. Så endelig fikk jeg møtt Benedikte og lille søte Lucia! Vi endte opp med å spise middag på en kinarestaurant sammen og det var utrolig koselig å både møte og bli kjent med dem. Føltes virkelig ikke som om det var første gang vi møttes og håper at det ikke blir mange år til vi møtes nestegang. Jeg fikk også en kjempefingave av dem som jeg kan vise senere.

De hvite buksene mine som jeg kjøpte for litt siden har blitt brukt litt vel mye i det siste, men de er så himla behagelige, går til så mye og det er litt mer spennende enn vanlige olabukser. Nå drar jeg snart en tur opp på treningssenteret, det har blitt alt for lenge mellom hver gang jeg er der i det siste. Jeg har tenkt til å melde meg ut om ikke så lenge da, til høsten er det jo dansing på skolen i tillegg til dansing på fritiden og det holder egentlig. Åh, jeg gleder meg så sinssykt til å starte å danse igjen, dere aner ikke hvor vondt det har vært med en pause fra dansingen fra jul til nå i høst.