LONDON DAY FOUR + VIDEO

God kveld! Dag fire i London var vel egentlig ikke en hel dag. Vi stod opp og pakket, spiste frokost på stedet vi spiste frokost hver dag, tok en taxi til togstasjonen, tok tog til flyplassen og var der en del timer og så satte vi oss på flyet hjem. Turen ble veldig vellykket og det eneste minuset er at jeg vil tilbake med en gang haha. Under her ser dere en video hvor Andreas og jeg tester godteriet jeg kjøpte med hjem, jeg håper dere liker den!

I dag har jeg hatt skole fra halv ni og så ble det litt over en time venting før jeg ble hentet for å dra til behandling. Ventetimen på skolen gikk ganske fort for jeg satt i kantina med Ingrid og vi skravlet bort tiden. Sånt er så koselig! Behandlingen gikk så som så, men jeg hadde eeegentlig ikke forventet noe annet. I morgen har vi bli-kjent-dag på linja, noe det er hvert år for at alle kullene skal bli litt kjent. Det er veldig koselig, men jeg er litt usikker på om jeg skal dra faktisk. Jeg har jo uansett en økt på slutten med norsk jeg skal i, så jeg får se hva jeg gjør. Jeg håper forresten at alle som har startet på skolen nå har hatt en fin start på året! ❤

-Elise Amanda

LONDON DAY THREE

God kveld! Dag 3 i London ble brukt til sightseeing og en god del surring rundt. La oss si det sånn at stedsans egentlig ikke er vår greie i det hele tatt noe som endte med nesten en time bomtur fordi vi ikke forstod vi skulle gå av sightseeing-bussen og bytte til en ny. Så da ble det en god runde i sirkel på oss hahah. Vi gikk av til slutt og gikk like så godt rundt til de forskjellige tingene og vi fikk sett en god del. Noe av det morsomme er at vi gikk forbi mange steder vi var på språkreisen jeg var på for mange år siden og nostalgisk som jeg er måtte jeg fortelle Nora hver gang vi gikk forbi de stedene. Etter noen timer måtte vi komme oss tilbake til hotellet for å ordne oss til kvelden, men bussen år kom jo aldri.. Vi stod på et stopp som var merket med at bussen vår skulle stoppe der, men det gjorde den ei. Da det nærmet seg klokkeslettet vi hadde reservert bord på Planet Hollywood måtte vi bare hive oss i en taxi, slenge på oss klær og freshe oss opp i full fart før vi måtte løpe. 

Vi fikk tidenes blideste og koseligste servitør på Planet Hollywood, hun var så utrolig nydelig! Maten var også god og prisen var jo egentlig latterlig lav, i tillegg kom maten fort på bordet og stedet så jo helt rått ut! Etter restauranten så vi musikalen Matilda og jeg ble helt målløs. Hele forestillingen var perfekt og skuespillerne spilte så overbevisende, sang og danset så bra at jeg satt der med tårer i øynene, frustrasjon og andre ganger lo jeg så jeg trodde jeg skulle tisse på meg. Jeg anbefaler på det varmeste å se den om du har mulighet! Kulissene og sceneskiftene var også helt rått! Jeg tror dette er noe av det beste jeg har vært med på! Etter musikalen gikk vi oss litt bort, tok en drink på hotellet og så var det egentlig natta. Det var en utrolig fin dag i alle fall!

-Elise Amanda

LONDON DAY TWO

På mandag stod shopping på planen og jeg kan vel si at vi (spesielt jeg) gikk litt bananas på Primark! Jeg anbefaler virkelig å dra dit tidlig på morgenen, da går det faktisk an å gå rundt der rolig og se og det er heller ikke kø til prøverommene. Utover dager er det jo reine galehuset der inne og helt tettpakket med mennesker. Nervøse etter å ha kommet til hotellet med tidenes største handleposer puttet vi alt vi hadde kjøpt i koffertene for å veie dem. Vi reiste jo kun med cabinkoffert som vil si at vi kunne ha max 10 kg i den. Heldigvis var vi smarte og pakket minst mulig med oss til London. Utrolig nok lå kofferten bare på rundt 7 kilo etter å ha puttet alt det nye i den! Vi ble veldig positivt overrasket for å si det sånn! Etter å ha lagt fra oss det vi handlet gikk vi oppover Oxford street og innom veldig mange butikker for så å sette oss ned ved en sidegate for å spise lunsj. Noe av det jeg likte skikkelig godt med London var at de hadde vegetarmat så og si over alt, det var så deilig å bare kunne gå inn på hvilken som helst restaurant og vite at de faktisk hadde noe jeg kunne spise. 

Etter en deilig lunsj plottet jeg inn Freeds på telefonen for å bli guidet dit. Planen der var å kjøpe nye ballettsko (mine har revnet under så undersiden sto ut foran på de haha), tåspissko (mine var døde) og strikk/bånd. Jeg hadde satt av en del til dansesko, men jeg holdt på å gå i bakken da jeg så prisen! I Norge hadde det jeg kjøpte kostet meg nærmere to tusen kroner, men her i England kostet alt meg til sammen under 700kr! Det er jo helt vilt! Jeg har heller aldri hatt tåspissko som har sittet så godt og følt så riktig for foten min og jeg gleder meg til å teste de ordentlig ut på mandag. 

På vei tilbake igjen kom vi over en liten butikk som solgte makroner og der måtte vi bare inn. Makroner er seriøst noe av det beste jeg vet! Butikken var jo også supersøt! Vi måtte så tilbake til hotellet igjen for å legge fra oss litt ting og så gikk vi ut igjen for å se i butikker. Vi gikk faktisk et stykke over en mil den dagen. Hvem har sagt at shopping ikke er trening? Middagen på mandag ble på en italiensk restaurant og der hadde de glutenfri italiensk pizza! Åhh dere aner ikke hvor mye jeg har savnet italiensk pizza. Det smakte helt himmelsk!


-Elise Amanda

LONDON DAY ONE

På søndag var vi skikkelig spente, endelig var dagen her! Vi ble kjørt til flyplassen og noen timer senere stod vi utenfor hotellet vårt i London. Hotellet lå under 100 meter fra oxford street, så det var jo helt perfekt. Vi trengte faktisk ikke å ta t-banen en eneste gang! Etter å ha slappet av litt på hotellet og pakket ut litt turet vi ut for å se oss litt rundt og gjøre oss litt kjente. Siden det var søndag så stengte alle butikkene klokken seks og vi var ute etter det, så det ble ikke noe shopping på oss på søndagen. Planen var uansett å sette av mandagen til shopping og tirsdagen til sightseeing, i tillegg til at vi var på musikal på tirsdag kveld. Etter å ha gått litt rundt spiste vi middag på hotellet og jeg spiste en helt sinnsykt god vegansk burger med søtpotet fries. 

Jeg har begynt å filme på en innkjøpsvideo i dag som jeg skal filme ferdig til uken, så gled dere til å se den! Eller jeg håper dere vil se i alle fall hahah. Nå skal jeg straks avgårde for å ordne til bursdagsfeiring! Jeg skal feire med venner i dag og får låne huset til pappa (fordelen med å alltid har holdt løfter i forhold til fest og lignende er at man får mye mer tillit fra foreldre fordi de vet at de kan stole på deg, anbefales!). Jeg gleder meg skikkelig! 

-Elise Amanda

LONDON 2017 + LOOKBOOK

Hei! Da er jeg hjemme fra London og i dag har jeg vært på årets første skoledag for meg! Jeg kjente at jeg egentlig trengte skole ganske mye akkurat nå, jeg fungerer så mye bedre med faste rutiner og dans i hverdagen! Jeg kjøpte helt sinnsykt mye i London, men det skal jeg vise dere senere. Nå må jeg egentlig hive meg rundt og skifte for så å ture ned til dansestudioet for en yogatime. Jeg anbefaler virkelig yoga på studio Nille hvis du bor i Larvik! Dere hører fra meg om ikke så alt for lenge, jeg har masse bilder å vise og mye å fortelle.
 

-Elise Amanda

BURSDAGSFEIRING

God ettermiddag! Andreas fylte jo 25 år i slutten av juli og jeg fyller 21 år i slutten av august så da bestemte vi oss for å slå sammen bursdagsfeiringene våre og invitere familie over hit for et familieselskap. Vi ble rundt 20 stykker i går og jeg vil si at selskapet ble vellykket! Det så ut som om alle koste seg og det var veldig god stemning. Jeg hadde det i alle fall veldig fint! Vi serverte brownies, eplekake og gelè som jeg hadde laget og mormor tok med en kake hun hadde laget og litt snacks. Kaken mormor laget var helt sinnsykt god, jeg skulle ønske dere kunne ha smakt den! Kattungene fikk være på et soverom mens vi holdt selskapet, men det var mange som var innom for å hilse på, noe de synes var veldig stas! Jeg fikk ryddet det meste etter selskapet i går, så nå gjenstår det bare litt.
 
Egentlig var planen i dag behandling på spis siden psykologen min endelig er tilbake fra ferie, men de hadde helt glemt å bestille taxi til meg så jeg fikk en ny time på torsdag isteden. Litt kjipt når det er mange uker siden forrige time… og det er ikke første gangen de surrer heller. Men på torsdag skal jeg dit og da håper jeg virkelig at de går med på å flytte meg til Larvik hvor jeg faktisk bor. Uansett, jeg håper dere liker videoen under! 😀 
 
 
 

-Elise Amanda