Black HatHatter er så utrolig stilig, også passer de til så utrolig mye! Piffer opp antrekket veldig mye! Jeg pleier aldri å ha på meg hatter når jeg har på meg ytterklær, men da jeg skulle ta bildene så var det kaldt. Derfor beholdt jeg min fine, røde kåpe på. Den er også fin.

-Elise

Well you were the one who thought it was funny
-Elise

Videoblogg – Mine Favoritting

Hallo! 🙂 Nå sitter jeg nede på Bølgen kulturhus, det er nemmelig PREMIERE på danseforestillingen! Istad lagde jeg en til videoblogg til dere, siden det så ut som om dere likte den forrige så godt. Var mørkt ute, så den andre var i bedre kvalitet. Håper dere liker denne også, da 🙂 Hva syntes du om videobloggen og bil du ha flere, eventuelt om hva da?

-Elise

Innkjøp291111

Heihei!:) Idag var det jo engelsktentamen på skolen, noe som gikk utrolig dårlig. Jeg skjønte ikke en dritt av deeksamensoppgavene(!!!) som vi fikk. Blir overlykkelig hvis jeg får en firer. Siden det er tentamen får vi lov til å gå hjem når vi er ferdige, så da dro jeg en tur på kjøpesenteret med noen veninner. Greit å være tidlig ferdig! Under ser dere hva jeg kjøpte! Kommer nok snart i outfitbilder, så da ser dere det bedre. Svart skjørt, bukse, armbånd og en pakke med flere armbånd.

-Elise

A bird does not sing because it has an answer. It sings because it has a song

Hallo! 🙂 Jeg elsker virkelig den røde kåpen min! Den er varm, pen også er den utrolig deilig å ha på seg! Da jeg var i Tyskland i høstferien med trinnet (fredsreise), så var jeg og bestevenn overlykelige over at de hadde Tesco der. På Tesco har de seriøst alt mulig! Blant annet masse fine klær og sko! 

-Elise

Innkjøp – De perfekte skoene!

Lykkeruuuuus! :´D Gjett hvem som endelig har fått kjøpt seg skoene hun har ønsket seg kjempelenge!? Det var ett par igjen i butikken, min størrelse til og med! Litt surt å måtte punge ut med 600 kroner, men skoene er virkelig helt perfekte. Gleder meg til å bruke dem imorgen, så får vi håpe at jeg klarer å gå med dem!


En stk fornøyd jente!

-Elise

Life is not about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain

Hallo! Etter skolen dro jeg bort på kjøpesenteret med bestevenn, der kjøpte jeg verdens fineste sko. Vi gikk litt hjem og resten av veien skulle jeg ta bussen. Selvfølgelig gikk ikke den om før 20 minutter, så da kom pappa med bilen istedenfor. Skoene får dere se etterpå. I mellomtiden slenger jeg inn noen outfitbilder jeg tok i farta. Haha, dårlige, men det får gå!
-Elise

Generalprøve på danseforestillingen!

Haha, jeg må bare fortelle hvor smart jeg er: Igår la jeg meg til å sove klokken ni på kvelden, og jeg våknet helt utvilt klokken tolv samme kveld. Derfor var jeg oppe til klokken ti på morningen, og klokken elleve skulle jeg på danseøvinger (trodde jeg), så jeg bestemte meg for å droppe det og bare sove. Klokken tolv på formiddagen ( 2 timer etter at jeg la meg til å sove) blir jeg vekt av min mor, så jeg setter meg på facebook. Der får jeg melding av Anniken som lurer på hvor jeg var. Jeg sa jeg var hjemme, og da sier hun: “Du vet at det er generalprøve!?”.

Det hadde jo selvfølgelig ikke jeg fått med meg, men heldigvis, selv om jeg danser åpningsnummeret på forestillingen, så hadde vi ikke danset ennå. Så jeg heiv på meg klær, ble kjørt ned, tok på meg kostymet og så var det rett ut på scenen. Rakk det akkurat! Snakker vi flaks eller?

Hva har du gjort idag?


-Elise

Videoblogg – Mine Hemmeligheter

Hallo! Da kommer den første videobloggen som jeg legger ut på bloggen! Jeg ble inspirert av en video jeg så i natt, så da lagde jeg en videoblogg på morningen i dag. Sett på 480 p for best kvalitet. Håper dere liker den, og legg gjerne igjen en kommentar! 🙂

Btw: Jeg så at jeg fokouserte på meg selv og ikke lappene. Skal bli flinkere med fokusering på neste videoblogg. Også må jeg beklage for alle skrivefeilene, engelsk er mildt sagt ikke mitt beste fag, ehe…

-Elise