I NEVER LIKED YOU ANYWAY

LØRDAAAAG! Og ikke minst så funker kameraet mitt igjen! Jeg hadde mistet en bit som gjør at det ikke går an å skru kameraet på, men den fant heldigvis Andreas i går! Det kommer nok et innlegg i morgen om helgen som var, det kommer litt an på mobilbildene fra den helgen hehe.

Nå får vi straks besøk av noen venner og så skal vi ha en fin kveld! Andreas og jeg kom nettopp hjem fra butta og vi rakk vel akkurat ølsalget. Jeg gikk like så godt med de samme klærna i dag som jeg gjorde i går jeg. Det er jo ikke noe galt i det? Det blir ikke så sent på meg i dag da, jeg har tross alt noen planer i morgen for ikke å glemme at jeg har fire(!!!) prøver i kommende uke! Travelt sa du? Men nå skal jeg nyte kvelden! Ha en fin lørdag folkens!!

 

20

God kveld! Så morsomt å se at innlegget jeg skrev i går engasjerer så mange! Selv om det er mange som er uenig med meg, så synes jeg det er spennende å høre alles meninger. Ikke minst at så mange bryr seg og tør å si ifra! Det synes jeg er bra.Det har vært stille fra meg de siste to ukene fordi jeg først fikk halsbetennelse og rett etterpå bronkitt. Jeg prøvde meg på skolen en dag denne uken og det gikk sånn halvveis (jeg overlevde jo), men ble verre igjen på kvelden. Så denne uken har jeg ligger hjemme og kjedet meg. Jeg blir gal! Gleder meg helt sinnsykt til skolen igjen på mandag og ikke minst til å danse igjen.

På lørdag ble jeg faktisk hele 20 år! Herregud, voksen!? Jeg klarer ikke helt å tro det. Jeg føler meg faktisk ikke noe annerledes nå enn da jeg ble 18. Jeg går jo i klasse med de som er tre år yngre enn meg og sosialt sett går det jo kjempefint heldigvis! Jeg er kanskje litt mer ansvarlig, men ellers merker jeg ikke store forskjellen. Bursdagen min ble veldig fint! Vi spiste middag hos svigers, var på vors hos noen venner og da klokken slo tolv var det ut på byen. Endelig gammel nok for det i alle fall! 

På lørdag (altså bursdagen min) fikk jeg også en så fin bursdagsgave at det gjorde meg til verdens lykkeligste jente! Jeg ble fridd til av min kjære og selvfølgelig sa jeg ja! Det var en kjempefin overraskelse! 


lørdagens antrekk, tatt med mobilen