casual

Nå har vi endelig levert nøklene til den gamle leiligheten og du verden hvor godt det er å være ferdig med den! Jeg er kjempeglad for at vi har funnet oss et sted hvor vi virkelig trives å bo og som vi kan bo i mange år. Her i Stavern er det så mye roligere for ikke å glemme hvor fantastisk fint det er her om sommeren! Stavern er jo kåret til en av Norges beste/fineste sommerbyer og det er jo ikke uten grunn. Det eneste som er kjipt med å bo her er vel det at ingen av oss har lappen og det er mye lenger avstand mellom ting her. Men hei, det er jo ingenting, lappen er jo ikke umulig å få seg. Jeg har virkelig lyst til å komme i gang med den, men før det vil jeg bli flinkere til å kjøre, jeg har jo ikke prøvd å kjøre på veien ennå engang. Målet er å ta lappen med kun de obligatoriske timene. Ellers merker jeg at høsten virkelig har slått inn, med mørke og ikke minst kalde kvelder. En kjempefin grunn til å lese masse bøker og drikke mye te!


ulltrøye – pierre robert // sko – converse // cardigan – cubus // shorts – lånt av ei venninne // smykke – bikbok // hårbånd -hm

morning bliss

Hei og god formiddag (ettermiddag?)♥ Jeg blir så forvirret av det greiene der for egentlig er det ettermiddag nå, men vi unge ville jo sagt formiddag. Det er en god stund siden jeg stod opp og siden det er ferie trasket jeg ned på kjøkkenet, tok litt mat og trasket opp i senga igjen og koste med med et gammelt interiørblad og litt pre-breakfast mat. Jeg elsker virkelig interiør og hadde jeg hatt lomma full av penger er det ikke tvil om hvordan det hadde sett ut her: minimalistisk, men en liten touch av shabby chic og klassisk. Ellers i dag har jeg begynt å rydde i kjellerstua siden vi får en overnattingsgjest i dag, spist frokost, ryddet og støvsugd soverommet og vasket sengetøy. Den beste følelsen er å legge seg nydusjet i nyvasket senge tøy, åh, kjenner jeg allerede gleder meg!

Nå skal jeg straks inn til Larvik en tur for å fikse det siste i den gamle leiligheten, så det er vel på tide å få på seg noe annet enn pysjen. I morgen blir faktisk den første fridagen min i høstferien som jeg ikke har noen møter og hvor jeg slipper å dra helt inn til Larvik. Det blir deilig det! Dere hører nok fra meg litt senere i dag.K.N.I.T.T.E.D.

Nå begynner det endelig å ligne på høst ute! Jeg fant frem den blå genseren min som jeg ikke har brukt på flere år, jeg prøver nemlig å bli litt flinkere til å bruke farger. Nesten hele klesskapet mitt består av klær som er hvite, grå eller svarte.. Flere som har det sånn? I dag har jeg vært på et møte som gikk helt greit og vært innom jobben til Andreas en tur. Jeg måtte nemlig låne mobilen hans til vekkeklokke for å stå opp til møtet og skulle levere den til han på jobb og selvfølgelig kommer jeg når de spiser lunsj et annet sted. Typisk, eller hva? Ellers i dag har jeg fått gjort litt her hjemme og vi har gått oss en tur. I morgen skal vi levere fra oss nøklene til den gamle leiligheten, jeg skal starte på kjellerstua og vi får overnattingsbesøk av Jørgen. Det blir koselig! Nå tror jeg vi skal se en film og så blir det natta. Jeg sov fire timer i natt på grunn av rastløse ben så søvn er veldig etterlengtet nå. Under her har dere dagens antrekk. Jeg må beklage på kvaliteten på bildene, objektivet mitt gikk jo i stykker så jeg holder på å lære meg å bruke et av de andre jeg har. Ha en fin kveld da dere! ♥

uken som gikk

Ukens oppfordring: Jeg oppfordrer alle dere som har høstferie til å nyte den. Senk skuldrene og legg skolen litt på hylla akkurat denne uken. Man trenger virkelig disse pusterommene fra hverdagen. Bruk heller tiden på venner, familie, gå tur, se masse filmer og andre koselige ting.

Ukens nedtur: Telefonen min er død og reparasjonen kommer på 3400kr som jeg ikke har, litt vel kjipt kan man si da jeg er veldig avhengi av den med tanke på kalenderen og det å kunne ringe/sende sms. Det ekstra kjipe er at jeg aldri fikk tatt en back up av innholdet fordi jeg alltid utsatte det. Åh, jeg er så irritert på meg selv fordi jeg har så mange bilder og ikke minst notater der som jeg gjerne skulle hatt. Heldigvis har jeg en god del av bildene, jeg var smart nok til å få en del av dem over på et annet sted. Malin derimot er livredder som lar meg få låne hennes så fort hun har fått renset den opp!

Ukens høydepunkt: Nå tenker jeg kanskje litt langt frem i tid, men det er under 150 dager til vi reiser til Gran Canaria! Mormor, Besse og tante er der i tre uker og Andreas, Casper og jeg skal komme ned den andre uken, som er vinterferien. Jeg gleder meg så helt enormt! Jeg har så gode minner fra de turene og denne gangen skal kjæresten min også bli med! Gleder meg til å vise han favorittstedene mine der nede og ha en fantastisk uke med varme! Under her er et bilde fra turen som var i vinterferien.

Ukens motivasjon: Det tror jeg faktisk er treningsmotivasjon! I dag hadde jeg planer om å få gått meg en lang tur, men fordi jeg er så glemsk at jeg klarte å glemme noe, som resulterte i lang tidsbruk på å få hentet det så fikk jeg ikke tid. I morgen derimot kommer Anniken hit og da blir det en god og fin tur på oss! Kjenner det skal bli deilig å få litt bestevenntid igjen, det har vært en stund siden sist nå. Ellers er jeg supermotivert til å tøye! Endelig er jeg det igjen! Det hjalp litt å se noen ballettdukomentarer, DET motiverer det!

Ukens tanke/mening: Litt overfladisk denne gangen, men jeg blir gal av etterveksten og hårfargen min snart. Jeg skulle så gjerne ha gjort noe med den, jeg vet bare ikke om jeg tør ennå. Etter et veldig uheldig frisørbesøk i Larvik hvor frisøren min ødela håret mitt (det ble brent av flere steder og knakk, så tørt at det ikke var måte på og helt tovete + oransje) har jeg nesten ikke turt å børste det en gang. En frisør i Polen klarte å redde det fantastisk mye med gode produkter og hun reddet fargen ved å tone det, men toningen er helt ute nå og ettervekst har kommet frem. Se så fint og sunt håret mitt var på øverste bilde her hvor jeg stod for all farging selv (før frisøren i Larvik ødla det) kontra de nederste bildene her (hvor håret er tusen ganger bedre enn det var rett etter at jeg kom ut fra frisøren..). Dere kan bare tenke dere hvordan det så ut etter frisøren ødela det. Jeg har også mistet halve tykkelsen fordi håret ble brent og jeg har mange korte tuster rundt om kring. Jaja, nok hårsnakk. Det vokser ut igjen en gang..

Ukens instagrambilder: Den nye genseren min som jeg bare ikke klarte å gå ut av butikken uten (som forøvrig har blitt brukt alt for mye denne uken hehe). På vei til å se “Bølgen” med Simone og den filmen burde dere absolutt se! Antrekk om min nye favorittbrus Pepsi Max Cherry, herlighet hvor god den er!

Hvordan har din uke vært?

Ikke helt min dag del to

Hei og god kveld! Åh så deilig det skal bli med en uke fri nå, jeg har i alle fall tenkt å bruke ferien på å rydde kjellerstuen vår (som for tiden er full av alt mulig rart som ble satt ned dit da vi flyttet), gå masse turer og ikke minst ta masse bilder. I går hadde jeg enda en “ikke helt min dag” dag hvor jeg presterer å ødelegge telefonen min, knekke hårbørsten min i to og på toppen av alt ble jeg så kvalm at jeg kastet opp. Ble så sint og frustrert til slutt at jeg rett og slett la meg ned å begynte å gråte, jeg hater slike dager hvor ingenting går min vei. Så der har dere vel gårsdagen kort oppsummert. I dag har vi hatt middagsbesøk av faren og bestemoren til Andreas, så da ble det risotto og laks. I morgen skal jeg avslutte leieforholde på den gamle leiligheten, men før det må jeg male litt der. Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden, så i morgen kommer jeg sterkere tilbake.

79

Ferie!!! Dere vet den muntlige spanskprøven jeg fortalte om i går? Vel i dag hadde jeg den og jeg er kjempefornøyd med resultatet for utrolig nok fikk jeg karakteren 5/6! Nå bruker jeg veldig mye tid hjemme på å lære meg spansk og pugge alt vi går gjennom for å lære meg det utenat, så jeg vil si det er vel fortjent. Etter skolen i dag gikk jeg bort til jobben til Andreas slik at vi kunne ta bussen hjem sammen og deretter ble det obligatorisk tacofredag. Nå er det jo allerede høstferie og det skal bli fint å bruke den på å komme seg skikkelig til hektene igjen. Genseren jeg har hatt på meg i dag er den jeg kjøpte her om dagen, jeg falt litt vel for den så den blir nok brukt en del fremover. Men nå dere, nå skal vi kose oss videre så hører dere fra meg i morgen.

autumn wanties

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg satte sammen klær slik, det er vel tre år siden tenker jeg. Denne gangen satte jeg sammen noen klær som jeg håper inspirerer dere nå som det er høst. Jeg hadde i alle fall ikke takket nei til å ha noe av dette i klesskapet mitt! Stilen min har forandret seg veldig gjennom årene, visste dere for eksempel at i åttendeklasse så var det svarte tyllskjørt, stripete hettejakker, rutete bukser, sløyfer, svart bustet hår på toppen og masse eyeliner som gjaldt her i gården? Det sier seg vel selv hva slags stil jeg hadde.. Jeg har alltid gått i hva jeg selv liker uten å tenke på hva andre mener og heldigvis har jeg hatt full frihet da jeg bodde hjemme til å gå i min egen stil. Akkurat nå føler jeg at jeg virkelig har funnet min stil, hva jeg liker og ikke minst hva som kler meg. Sløyfene og tyllskjørtene er for lengst lagt bort. Det er spennende å se hvordan ens egen stil forandrer seg opp gjennom årene, for ikke å glemme hvordan det forandrer seg med hva man synes er pent. Klærna under er helt min stil. Noe under du likte og hvordan har din stil forandret seg?autumn@carmabell polyvore

peace out

Hola chicas y chicos!♥ Nå er det full øving til spanskprøven i morgen, med en liten pause for å titte innom her. Dagen i morgen blir en kjempefin avslutning før høstferien med en økt ballett og resten spansk. Det virker som om de fleste hater språktimene på skolen? Jeg har ENDELIG fått spansk som jeg alltid har ville ha og er kjempemotivert til å lære! For ikke å glemme at det er under 150 dager til vi drar til Spania og da hadde det jo vært gøy å teste ut språkkunnskapene litt og lære masse før jeg drar. Åh, jeg gleder meg så! Mormor og besse var forresten innom en tur her istad, alltid like koselig å se dem! Nå skal jeg øve videre og jeg gleder meg til å vise dere antrekket som jeg skal ha på i morgen! Får bare krysse fingrene for at det ikke pøsregner slik at jeg får tatt noen bilder. Håper dere alle får en fin kveld!

quick snaps

God kveld! Har dere fått sett filmen “Bølgen”? Simone og jeg så den i stad og jeg anbefaler den på det sterkeste! Jeg mistet tellingen på hvor mange ganger hjertet slo i hundre, hendene skalv og tårene presset på. Jeg hadde litt forventninger til filmen, men ante ikke at den var så bra! Typisk min flaks så gikk bussen hjem to minutter før filmen var ferdig, så da fikk jeg meg en fin gåtur på litt over 9 km før bussen tok meg igjen og jeg tok den resten av veien. Det var så deilig å få gått at dere aner ikke, nå vil jeg si at jeg endelig er frisk! Gleder meg så mye til skolen imorgen, det er dritkjedelig å bare ligge hjemme i over en uke. Jeg var også en liten tur innom senteret istad etter behandlingstimen og jeg klarte bare ikke å gå forbi denne genseren.. Jeg tror jeg skal begynne å gi fra meg kortet mitt til Andreas når vi har lite penger jeg.. Genseren viser jeg bedre i morgen, tenkte nemlig å ha den på meg. Ønsker dere alle en god natt!


Last autumn

God kveld! Jeg kjente virkelig at jeg trengte en dag til hjemme og heldigvis var læreren min på kurs i dag så vi fikk oppgaver som vi skulle jobbe med hjemme. Helt ferdig ble jeg ikke på grunn av hodepinen, men Andreas og jeg kom akkurat inn døren etter en gåtur og det hjalp på hodet. Frisk luft er det beste for hodepine spør man meg! Så nå skal jeg jobbe litt videre + gjøre noen lekser til imorgen og så er det endelig på igjen med skole. Jeg kjenner at jeg blir helt gal av å bare sitte inne og at formen nå endelig begynner å bli noe som ligner på bra så kommer jeg vel ikke til å sitte så mye stille de neste dagene. Morgendagen blir allerede fult kjør (ufrivillig da) med skole, behandling, en tur til legen og flytte ut det siste fra den gamle leiligheten. Ikke minst gleder jeg meg til å få tatt noen bilder! Jeg har en god del idèer på lager, så det blir spennende! 

Denne høsten har jeg (vi) egentlig ingen spesielle planer, men jeg håper at det blir mange fine gåturer i høstværet, innekos med teppe, bøker og te, masse bilder, fine venner, latter og kanskje en tur på hytta. Siden jeg har ligget syk så får dere se noen bilder fra høsten i fjor enn så lenge. Har du noen spesielle planer i høst?