190315

Endelig har jeg kommet hjem til Larvik igjen! Jeg tok toget til Moss og der hoppet jeg av for å få litt tid med fine Julia, noe som var kjempekoselig! Gleder meg allerede til å møte henne igjen. Vi satte oss på en benk og snakket litt, for så å kjøpe litt smågodt til Fika og herregud hvor mye jeg har savnet smågodt! Etter det tuslet vi ned til kaia og tok noen bilder før jeg måtte ta båten videre. Heldigvis kom pappa og hentet meg i Horten, dermed slapp jeg en lang busstur hjem!

Etterpå skal jeg se på russerevyen og det er veldig mange jeg kjenner som skal være med, så det blir spennende! Husk forresten at jeg har en spørsmålsrunde nå så bare å stille spørsmål på forrige bilde:)


q&a

Heihei! Håper alle har hatt en fin dag? Her har det regnet en god del, men det har egentlig ikke gjort noe. Til tross for regnet fikk jeg meg en tur ut i dag og det var ganske fint, jeg liker egentlig regn litt. Ellers er jeg snart ferdig med et veldig langt skjerf jeg holder på å strikke (kan vise når jeg er ferdig?), det skjer egentlig ikke så mye her om dagene så strikking er et passe greit tidsfordriv og man får jo noe fint ut av det. Ser man bort i fra det så går det meste av dagene her til å spise, hvile etter måltider og samtaler. Heldigvis så er det veldig godt miljø her og de andre jentene er veldig koselige og jeg trives godt med dem! I morgen drar jeg jo hjem på permisjon og jeg gleder meg masse til å se igjen familie, kjæreste og venner!

Jeg tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde, så om noen har spørsmål er det bare å skrive i vei 🙂simple

God kveld! Dagen i dag har blant annet blitt brukt på Fretex hvor jeg kjøpte boken “tusen strålende soler” og et blått skjørt. Gleder meg faktisk til å lese den, likte både “Drageløperen” og “Og fjellene ga gjenlyd”, sistenevnte anbefaler jeg på det sterkeste! Det er så deilig å kunne gå en tur ute igjen og ekstra fint var det med DET flotte vårværet som var i Fredrikstad i dag! Til helgen reiser jeg hjem på permisjon, noe som blir både veldig fint og utfordrende, men jeg tror jeg skal klare det bra! Jeg har lært så mye her allerede og på kun en uke har også den fysiske formen min blitt utrolig mye bedre. Under ser dere forresten dagens antrekk, ganske enkelt, men jeg liker det litt sånn. Enkelt kan være bra det også.

latest

antrekk en dag jeg var i byen – lucy som er litt i tvil om hun tør å gå ut eller ei – svømmebassenget i Spania – antrekk en tilfeldig dag – grilltur med kjæresten min(og bestevenninna mi som ikke er med på bildet) – antrekk første dagen i Spania – tattoveringen jeg tok for noen uker siden – på vei til butikken – meg første kvelden på capio

xxx

God kveld! Akkurat nå så befinner jeg med på Capio Anoreksi Senter og om det er lov, så må jeg få si at jeg er veldig stolt over meg selv! Dette er et kjempestort skritt for meg i riktig retning til å bli frisk. Jeg skulle ønske at man bare kunne knipse med fingrene og så være frisk, istedenfor å måtte bli frisk, men det går nok ikke. Jeg har en gigantisk kamp foran meg, men jeg er veldig sikker på at det er en kamp som det er verdt å ta. For hva har jeg egentlig å tape, sånn egentlig? Det er ikke mye.