KONFIRMASJONSBILDER AUGUST 2021

Det begynner å bli en liten stund siden jeg tok disse bildene, men jeg ønsker å dele dem med dere likevel. På sensommeren tok jeg nemlig noen bilder i Stavern av denne fine konfirmanten og det var så godt at både de og jeg ble fornøyd med bildene! Jeg får alltid en sånn voldsom presentasjonsangst når jeg skal ta bilder for andre, for jeg er så redd for å ikke klare å ta gode nok bilder og dermed ødelegge dagen / situasjonen. Der har dere meg og overtenkingen min hehe. Heldigvis gikk det strålende denne gangen også!

Det er en så stor tillit at noen velger meg til å ta bildene på store dager og begivenheter som konfirmasjon, bryllup, nyfødtbilder og graviditetsbilder blant annet!

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om bildene?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

ASK ME ANYTHING

God søndag! Er det flere som gleder seg til 71 grader nord i kveld, eller? Nå er det bare noen minutter til det begynner og denne gangen er det et nytt konsept på kjendisversjonen. Derfor sitter jeg nå klar i sofaen med strikketøyet og Lucy som vil ha kos. Egentlig blir dette en fin avslutning på helgen og det blir en fin måte å lade opp til uken som kommer på! Jeg tenkte også å ha en spørsmålsrunde igjen, så hvis dere lurer på noe er det bare å spørre! Det kan være om alt mulig, for eksempel hva min favorittfarge eller hva jeg driver med for tiden.

I dag har vi vært på lunsj/middag hos bestemoren til Andreas i Stavern. Jeg har forresten søkt rundt etter et ord for det, men ser ikke ut til å finne det. Spiser man frokost/lunsj heter det jo brunch, så det burde jo egentlig være et ord for lunsj og middag også? Jeg fant ut at noen har foreslått “linner”, men det er ikke et godkjent ord. Det var iallfall veldig hyggelig å se bestemor igjen og så fikk vi gitt henne en bursdagsgave også, siden hun nylig fylte 87 år. Bildene under her er alle fra i helgen forresten og de av meg er tatt i dag etter besøket.

Her hadde håret lagt seg fint ja haha

 

En skikkelig koseklatt som bor nede i gaten her<3

 

 

 

  Mollsern (Molly) og tekoppen min, fredag morgen.

 

Noe dere lurer på?:)

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

MÅNEDENS ANTREKK JULI + AUGUST + SEPTEMBER

God helg dere! Planen min var egentlig en time på spis (spiseforstyrrelsesenheten, men man sier bare spis) i dag da jeg går dit fast to ganger i uken, men siden formen min ikke er helt på topp måtte jeg holde meg hjemme. Vi skulle derfor ta timen over video, men så har Telia hatt problemer i hele dag, så jeg fikk ikke logget inn der. Sms`er ble heller plutselig ikke mottatt, men det gikk heldigvis an å ringe, så da ble timen over telefon. Jeg leste på Telia sine nettsider at noen hadde problemer med å komme gjennom når de ringte også, så jeg er glad jeg slapp unna det! Resten av kvelden kommer nok til å gå til strikking og nå nærmer jeg meg å bli ferdig med genseren min! Jeg gleder meg til å vise dere!

Egentlig skulle jeg ha postet et slikt innlegg i starten av september, men glemte jeg det helt bort? Ja. Heldigvis er det bare for meg å gå tilbake i arkivet mitt for å finne bildene jeg skal sette sammen, så det var ikke noe problem. Jeg tror nok jeg likte antrekk 1, 2 og 5 best denne måneden.

 

 

 

 

 

Hvilket antrekk likte du best?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

A LAND WITH A THOUSANDS SUNS

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget. Bildene er fine, de ble jeg fornøyd med. Teksten derimot, det er den jeg sikter til. Dette er ikke et “så synd det er på meg” innlegg. Det er et innlegg om følelser og tanker, et innlegg om hvordan hodet og tankene kan fungere. Kanskje kjenner noen seg igjen, kanskje ikke.
Det er lenge siden jeg var ordentlig personlig med dere her inne. Lenge siden jeg har skrevet noen tekster fra hjertet eller noen tekster fra hvordan ting fungerer oppe i hodet mitt. Egentlig liker jeg jo å være litt personlig, la dere få noen glimt. Bare ikke så mye at jeg føler meg totalt blottlagt, for det ønsker jeg virkelig ikke. Det har blitt etterspurt flere slike innlegg, hvor jeg kan dele litt om følelser og tanker. Nå føler jeg meg endelig klar til å dele litt igjen, så her får dere et lite innblikk i hvordan jeg har det og hva som tar svært stor plass i hodet mitt. Alt for stor plass i grunn, men jeg jobber med å se forskjell på det rasjonelle og det irrasjonelle. Det er ikke bare, bare, men jeg er på vei.

Det konstante jaget etter å bli likt av alle, det er der hele tiden. Jeg vet jo så godt at det ikke går og det er himla slitsomt å prøve å please andre kontant. Redd for å si nei til ting, redd for at andre ikke synes jeg bidrar nok eller stiller opp nok. Redd for at andre skal tro at jeg misliker dem hvis jeg ikke sier ja. Redd for at andre skal mislike meg hvis jeg ikke sier ja. Så da sier jeg ja, mer enn jeg egentlig har kapasitet til. Så får det heller gå litt rett vest med hvordan jeg får det i ettertid. Det er lettere å sitte med det enn å sitte med en følelse av å ikke være nok.

 

Jeg er så redd for at noen skal bli sint på meg og den frykten sitter så hardt. Så hardt at jeg noen ganger ikke tør å gå ut av døren hjemme engang. Så redd for alt mulig og det å ikke kunne ha kontroll. “Tenk om postmannen blir sint hvis jeg møter på han, for kanskje lukket jeg ikke postkassen pent nok?”. Jeg vet jo at det er helt tullete, men slike ting som dette sitter så i. Det griper om meg og jeg blir lammet av frykt. Føler jeg ikke får puste. For ordens skyld så har jeg aldri fått kjeft av postmannen. Det er så slitsom å bekymre seg konstant og være så redd for alt som kan skje. For tenk om jeg har gjort noe feil og tenk om noen blir sinte. Tenk om.

 

Samvittigheten gnager konstant for alle feilene jeg gjør og alle feilene jeg føler at jeg gjør. Tenk om noen tror jeg er sure på dem fordi jeg glemte å smile da jeg gikk forbi dem tidligere? Tenk om det jeg sa ble veldig dumt/feil, selvom jeg ikke mente det sånn? Tenk om jeg ikke gjorde det helt riktig? Ikke bare det, men jeg kan også ennå være dypt fortvilet over ting som har skjedd for mange år siden. Jeg overtenker konstant. Det er aldri fred å få. Jeg gikk i flere år og trodde at ei hatet meg fordi jeg en gang bannet i en setning da jeg snakket med henne, hvor jeg sa noe sånt som at noe “var jævla gøy” og hun reagerte på ordet jævla. Hun husker det nok ikke engang, men jeg gjør. Så alt for godt.

 

Det er slitsomt, vondt og vanskelig å tenke så mye. Å hele tiden ufrivillig overanalysere alt jeg sier og gjør og ikke minst svært mye av det andre sier og gjør til/mot meg. Usikkerheten som blomstrer og jeg som visner. Hvorfor kan jeg ikke bare slutte med det? Hvorfor er det så himla viktig å bli likt av alle? Eller å aldri si eller å gjøre noen feil? Hvorfor skal den irrasjonelle frykten prege meg så mye når jeg vet at den er nettopp det: irrasjonell. Jeg føler meg så malplassert. Er det sånn det skal være? Er det sånn man skal ha det? Hvorfor? Hvorfor ikke?

 

 

Kanskje jeg en dag kan slutte å være så redd. Kanskje. Det hadde vært fint.

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

SELSKAP OG TRE RETTERS MIDDAG

Hei dere! Det har blitt noen dager siden siste oppdatering her, og det har i grunn flere årsaker. Det er vel en kombinasjon av at jeg har hatt noen tøffe dager, men også at jeg har hatt noen planer. På torsdag var det dansing på kvelden og det var som vanlig et av ukens høydepunkter. På fredag trente jeg og senere hadde vi middagsbesøk av svigerfaren min + et vennepar av han som vi også kjenner godt. På lørdag fikk jeg kjenne konsekvensene av å ha trent som jeg pleier etter en lang pause uten trening, med andre ord så klarte jeg så vidt å gå. Jeg tasset vel rundt som en høygravid pingvin og bare det å skulle sette seg ned på do tok forferdelig lang tid haha. Jeg er fortsatt støl, men nå klarer jeg iallfall å bevege meg normalt.

Ofte når vi har middagsbesøk lager jeg vegetarmat til alle, men denne gangen ble det litt annerledes. Det hender faktisk at jeg en sjeldent gang tilbereder kjøtt til andre og sånn ble det denne gangen. Selv spiste jeg bare litt annerledes. Vi serverte en 3-retters, men siden vi hadde gjester knipset jeg bare bilder i full fart. Desserten gadd jeg ikke en gang ta bilde av da det var helt mørkt da den ble servert og lyset i spisestuen vår er svært begrenset på kvelden. Men da kan jeg heller dele oppskrift på den en annen dag.

 

Forret: spicy gulrotsuppe
Hakk opp en pose med gulrøtter, 1 chili (mindre om du ikke er fan av så sterk mat) og to store fedd hvitløk. Putt dette i en kjele og dekk gulrøttene med vann. Tilsett en grønnsaksbuljong, salt og pepper etter smak og ingefær etter smak. La gulrøttene koke seg helt møre. Ta deretter kjelen av plata og kjør det jevnt med en stavmikser. Tilsett ca 1/3 boks kokosmelk og la det koke opp igjen. Deretter er det bare å servere!

Tips: ønsker du en tynnere suppe sper du bare på med vann. Ble suppen for sterk sper du på med kokosmelk.

 

Hovedrett: torsk med bacon og ertepuré 

Ertepure:
Smelt 2 ss smør i en kjele og smelt. Stek 2 fedd opphakket hvitløk og ca 5 cm med opphakket purre (det ytterste av de grønne bladene). Tilsett ca 600g frosne erter og stek dette litt sammen med resten. Tilsett ca 1.5 dl vann + en terning grønnsaksbuljong. Kok ertene møre. Ta av plata og kjør med stavmikser. Smak til med salt og pepper og tilsett eventuelt mer vann hvis det blir for tykt.

Potetene:
Kok små poteter nesten helt møre i lettsaltet vann. Stek dem så litt i en panne med olje, salt og pepper til de blir gylne og fine.

Fisken:
Vi brukte frosne torskefileter som vi tinte i isvann. Deretter fikk de litt salt og pepper på seg før de ble pakket hver for seg i aluminiumsfolie og satt inn i stekeovnen. Jeg stekte de vel på rundt 175 grader midt i ovnen på rist til.. de var ferdige hehe. Jeg tok ikke tiden med andre ord.

Bacon:
Stek smårettbacon sprøtt med litt olje i en panne.

Anretning:
Bruk en spiseskje til å legge på ertepuré, løft fisken forsiktig over med en stekespade, legg tre små poteter på siden. Deretter tar du en liten sleiv eller lignende og løfter ut litt bacon med olje som du slipper på toppen av fisken. Dette vil da sige litt inn i fisken og baconbitene legger seg fint litt rundt om kring.

Og hvis noen skulle lure: det er en grunn til at vi alltid vasker over bordet og eventuelt også har på duk når vi har middagsgjester. Vi har nemlig gitt opp å lære Molly til å ikke gå på spisestuebordet. Andreas pleier også å sitte der og game og da pleier Molly og ligge ved siden av hehe. Se forresten de fine blomstene vi fikk av Wanna og Bjørn!

 

Er du glad i å lage mat?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

JOBB, BABY, POLITIKK OG BEHANDLING

God kveld! Det er faktisk en del som har skjedd allerede denne uken som jeg bare ikke har fortalt dere om. Jeg vet ikke om det er kjedelig eller interessant å høre litt om hva jeg gjør i løpet av en dag, så gi meg gjerne tilbakemelding på det! Under her får dere iallfall lese litt om uken min så langt!

Nå kan dere egentlig gjette hva jeg gjør.. eller, dere trenger vel ikke å gjette, for det er som vanlig. Jeg sitter plantet i sofaen og skal straks ta frem strikketøyet. Vi skal faktisk begynne å se den siste Star Wars filmen nå, så etter den har vi vel egentlig bare filmen om Han Solo igjen. Æsj, det blir kjipt å ha sett det ferdig altså! Vi har forresten også sett Mandalorian, så den er allerede krysset av.

 

På mandag var det først en behandlingstime på meg og deretter dro jeg til sentrum en tur for å møte Anniken og Nelia. Det var første gang jeg fikk møte Nelia og hun var jo såååå nydelig! Vi tok sjansen på å sette oss ned litt på en cafe og det gikk faktisk strålende! Jeg gleder meg så mye til å bli bedre kjent med lille Nelia etterhvert! Nelia er da altså bestevenninna mi sin baby, så jeg er jo litt tante hihi.

Dette antrekket er forresten fra mandag av. Dette er andre gang jeg bruker Min Mote Genseren min, men siden jeg har så himla lang overkropp er den litt snau til meg. Derfor skal jeg selge den, så hmu hvis du er interessert!

 

På tirsdag var jeg tilbake i barnehagen igjen! Jeg har faktisk ikke fortalt dere det ennå, men forrige uke avtalte jeg å begynne å jobbe der igjen noen timer en dag i uken og så kan vi heller øke etterhvert. Det var iallfall veldig hyggelig å komme tilbake og se alle igjen, både voksne og barn! Det var også hyggelig å hilse på alle de nye barna som nå har begynt på avdelingen for store barn. Ekstra hyggelig er det å komme tilbake når man får en så god velkomst av både store og små!

Etter jobb tok Vibeke og jeg turen ut til Stavern for å ta noen bilder i en solsikkeeng. Ja, dere leste riktig. Vi dro faktisk dit kun for bildene haha. Det var sååå nydelig og det er første gang jeg har sett noe slik i virkeligheten! Jeg har alt postet noe på Instagram, men bilder som er tatt med kamera kommer på bloggen etterhvert.

 

Onsdag, altså i dag har vært en litt lang dag. Jeg slet skikkelig med å komme meg ut av huset i dag på grunn av hvordan jeg hadde det og hvordan jeg følte meg. Jeg kom meg avgårde til slutt, men med en senere buss. Det resulterte i at jeg kom noe forsinket til behandling, men som behandler også sa: det er mye bedre å bli forsinket enn å ikke komme. Dessuten var det en seier å klare å i det hele tatt komme når ting var som det var.

Etter behandling dro jeg til Sandefjord for å delta på Larvik og Sandefjord sitt ekstraordinære årsmøte hvor jeg ble valgt til leder av Larvik og Sandefjord Unge Venstre. Rett etter årsmøtet gikk vi inn i et åpent møte hvor Elise Daniella og jeg holdt et foredrag som heter UV på 1-2-3 som rett og slett er en rask gjennomgang av UV sin politikk. Det ble også pizza på alle som kom og det var så gøy at det var så mange der!

 

 

Hva synes du om antrekket? Liker du å lese slike oppdateringer?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

SISTE INNSPURT TIL VALGET

Æææææ, i dag kom resultatet fra skolevalgkampen og jeg er så sykt gira! Fy søren for et resultat altså!! Vi fikk 15,2 % av stemmene i Vestfold! Vi var i tillegg størst på Skagerak, vi fikk 18,4 % på Thor Heyerdahl vgs (Norges nest største skole) og 21,9 % på Horten vgs! Det er så himla gøy å se at de unge stemmer for en mer liberal og for en grønnere fremtid! Jeg håper så inderlig at flere av disse som kan stemme ved selve valget drar for å stemme. Unge Venstre har gjort en helt fantastisk innsats og her i Vestfold må jeg virkelig skryte Elise Daniella (lederen av VTUV) opp i skyene! På landsbasis fikk vi 10,7 % av stemmene og det er også utrolig bra!

 

Den siste tiden har det vært mye politikk, noe det alltid er i innspurten til valget. Det har vært skolebesøk og skolevalgkamp, noe som alltid er veldig spennende! Det har også vært stands med Venstre og politiske arrangementer. I morgen arrangerer vi faktisk et møte på Peppes i Sandefjord kl 17.30 hvor alle er velkomne for å høre om UV sin politikk og spise pizza. Slike møter og medlemsmøter er noe vi har jevnlig uansett altså!

Men hvorfor stemmer jeg Venstre?
Fordi jeg ønsker et samfunn hvor vi tar vare på de svakeste, hvor alle skal få like muligheter og hvor vi tar vare på miljøet vårt.
-Jeg ønsker en mer human innvandringspolitikk hvor vi ser folk som det de først og fremst er; folk.
-Jeg ønsker at rusavhengige blir sett på som noen som trenger hjelp og ikke som kriminelle.
-Jeg ønsker at skolen først og fremst er til for elevene og at læreren som kjenner elevene best skal få bestemme over skolehverdagen.
-Jeg er så glad over at Venstre fikk lagt ned pelsdyrfarmene i Norge!
-Jeg ønsker å forkaste sexkjøpsloven da den har virket mot sin hensikt og gjort det enda verre å drive med verdens eldste yrke.
-Jeg ønsker et lavterskeltilbud til psykisk psyke og bedre tilbud generelt innen den psykiske helsesektoren.
-Jeg ønsker at vi tar vare på jordkloden vår slik at fremtidige generasjoner også kan oppleve å vokse opp.
-Jeg ønsker seksualundervisning allerede i barnehagen tilpasset denne aldersgruppen slik at barn kan lære om blant annet grensesetting og overgrep.
Det er så mange andre gode grunner også til at jeg stemmer venstre: at det skal lønne seg økonomisk å ta grønne valg, gratis barnehage til fattige familier, personvern og så himla mye mer.
Norge trenger venstre.

Jeg skal forhåndsstemme nå en av dagene og det er vel ikke akkurat noen overraskelse hvor stemmen min går hen hehe. Jeg håper iallfall at så mange som mulig som har stemmerett velger å bruke den! Er man usikker på hva man skal stemme er mine beste tips å sjekke ut valgomater (feks på NRK eller VG) hvor man svarer på noen spørsmål og deretter får vite hvilket parti man er mest enige med eller velge seg ut noen hjertesaker og lese hva de forskjellige partiene mener om det.

Jeg ønsker iallfall alle et godt valg og jeg gleder meg som en gal til valgvake!

 

Har du bestemt deg for hvem du skal stemme på?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

HVORFOR MAN IKKE BURDE DELE VEKT ELLER BMI

Det er alltid vanskelig å vite hvem ansvaret ligger hos når det kommer til SoMe. Er det skribenten eller er det leseren? Spør man meg er det en god kombinasjon. Når man for eksempel skriver en blogg vet man faktisk ikke hvem som klikker seg inn og leser hva man skriver. Det kan være Hege på 55 eller det kan være Emilie på 13. Man vet heller ikke bakgrunnen til de som klikker seg inn og man vet derfor ikke hvordan de som leser blir påvirket av hva en publiserer.

Akkurat nå skal jeg ta opp temaet “deling av vekt og/eller BMI”. Både Hege og Emilie kan være syke med en spiseforstyrrelse, noe også Per eller Leon kan. Spiseforstyrrelser rammer ikke kun kvinner og ikke kun unge. Men så blir unge lettere påvirket og jeg mener derfor at man faktisk har et visst ansvar for hva man publiserer.

Man kan aldri skjerme noen fra alle triggere. Noen kan bli trigget av å se noen trene, noen kan bli trigget av å se et bilde av en sjokoladekake og noen kan bli trigget av å se et bilde av en gul bil. Dette er så store individuelle forskjeller at det er umulig å unngå, for da kunne man i grunn ikke skrevet noe som helst.

Er det en ting man derimot burde unngå så er det å dele vekt og BMI. Dette er det faktisk ingen grunn til å dele på en blogg, for det er skremmende hvor mange som blir dårlig påvirket av det og hvor mange som begynner å sammenligne seg. Jeg vet om flere som egentlig synes vekten sin var grei, men så leste de at blogger x veide x kilo og kalte seg selv for feit (eller lignende). Dette er med på å gi inntrykk av at alle som veier over x er for store og må slanke seg. Dermed må man også være forsiktig hvordan man omtaler seg selv når man er en offentlig person eller skriver en offentlig blogg. Man trenger ikke å bidra til at andre skal tenke mer kritisk om seg selv.

Jeg har ikke ord på hvor mange ganger jeg har lest (spesielt) unge uttale seg om hvor negativt de har blitt påvirket av bloggere. Spesielt da med tanke på deling av vekt, BMI, matinntak eller kommentarer på egen kropp. Og dette ansvaret, det vil jeg si at ligger hos bloggeren.

En ting er å spesifikt oppsøke miljøer/sider hvor slike ting blir publisert, men noe annet er å få det ufrivillig rett opp i fleisen. Og hva for noe godt skal det egentlig komme ut av å dele slik informasjon? Om man skal skrive om noe vektrelatert kan man fint få frem poengene sine uten å dele nøyaktige tall.

Igjen: man vet aldri hvem som leser bloggen til en og man vet aldri bakgrunnshistoriene. Derfor har man faktisk et ansvar på hva man publiserer. Jeg tror ikke at de fleste som publiserer slikt mener noe vondt med det, men jeg håper at dere som leser dette forstår hvor skadelig det kan være å dele slikt og dermed unngå det. Man ønsker jo ikke å bidra til at noen føler seg dårlig(ere) med seg selv og da er det noen små og veldig enkle grep man kan ta som kan bety mye. Som å ikke dele vekt eller BMI.

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg kan for eksempel skrive at jeg føler meg feit, selv om jeg vet at jeg ikke er det. Da får jeg understreket hvordan jeg føler meg, men samtidig gir jeg ikke noe inntrykk av at jeg er det. For rasjonelt sett vet jeg at jeg ikke er stor og hvis jeg da hadde skrevet at jeg er stor begynner folk å sammenligne seg. “Hvis hun er stor, hva er jeg da?”. Og det er nettopp det som er så himla skadelig med deling av tall, sammenligningen og hvordan det kan påvirke andre.

Jeg håper at dette innlegget kan bidra til at man tenker seg litt om før man deler slike opplysninger. Og dette gjelder ikke bare på blogg. Det gjelder faktisk mammaen rundt middagsbordet, det gjelder venninna på venninnekvelden og det gjelder kompisen på håndballtreningen.

 

Hva er dine tanker rundt dette?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

 

ps: jeg vil også legge til at vekten jeg står på ikke hadde batteri i på det tidspunktet bildene ble tatt og at man derfor ikke kan se vekten min.

VELKOMMEN SEPTEMBER OG VELKOMMEN HØST

God kveld! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og har akkurat drukket en kopp te. Ute begynner høstfargene å bre seg og jeg merker at jeg er skikkelig klar for høstkos inne: tenne lys, drikke te, svøpe seg inn i et teppe og strikke. Resten av kvelden går nok til nettopp strikking, men før det må jeg jobbe litt med oppgaver jeg har i forbindelse med behandling. Jeg har nemlig startet med et nytt opplegg som tar ganske mye tid, men det kan jeg fortelle mer om siden.

Enn så lenge er det varmt nok noen dager til at man kan gå med kortermet, mens jeg andre dager eeeegentlig vil finne frem vinterjakka hehe. Jeg skal vente litt med akkurat det altså! T-skjorta jeg har på meg her lånte jeg av Andreas og antrekket er fra noen dager siden. Jordfarger er noe jeg har fått skikkelig sansen for det siste året, så det blir nok mer av det fremover. Hva som faktisk er in nå aner jeg ikke engang, så mye følger jeg med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

KLIMABRØLET I SKIEN 2021

God lørdag gode lesere! I går kveld fikk jeg besøk av venninnen min Elisabeth og mannen hennes Eivind og de ble over til i dag. Det ble en kort visitt, men det var så koselig at de kom innom når de først var i nærheten! I dag derimot har jeg vært i Skien hele dagen. Mamma og stefaren min hentet meg halv ti og så bar det i vei. Lillebroren min har nemlig kjøpt seg leilighet der og det er en del som må males, så i dag fikk vi unnagjort det. Gjesterommet hans gikk fra å være lakserosa til en nydelig grå-blå farge. Jeg har sett fargene han skal ha på i de andre rommene og fy søren så fint det kommer til å bli!

Etter å ha malt noen timer satte vi snuten mot torget i Skien der det ble arrangert et klimabrøl. Alle partiene som kjemper om plass på stortinget var invitert og i tillegg var ungdomsorganisasjonene invitert. Jeg presenterte da Vestfold og Telemark Unge Venstre sammen med Skien Venstre. Det var så fint at Venstre kunne svare ja på alle miljøspørsmålene/kravene som ble stilt! Man fikk kun svare ja/nei og Frp takket nei til å være med da det ikke var debatt, men kun ja/nei spørsmål. Det er forresten ganske mye politisk arbeid om dagen, men sånn er det alltid i innspurten til valgdagen! Vi er aktive ellers også altså haha. Venstrefolkene under her kjente jeg forresten ikke fra før, men Venstrefolk er alltid så hyggelige, så det var null problem!

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du opptatt av klima og miljø?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER