SWEET 18Denne helgen har vært kjempefin! På fredag feiret vi bursdgen til Aurora og Line, igår feiret vi bursdagen min. Jeg har smilt masse og vært med fine mennesker, spist god mat og rett og slett bare hatt det veldig fint, så tusen takk til alle som gjorde denne helgen så bra! Bildene ovenfor er fra helgen i en litt kaotisk rekkefølge, men det får gå. Toppen jeg har på meg fikk jeg av Jeanette, er den ikke fin? Elsker den selv i alle fall! 

HØST
Heihei! Akkurat nå befinner jeg meg i Tønsberg hos tante og onkel hvor jeg har vært siden fredag. Vi har vært på loppemarked hele dagen hvor vi har jobbet og jeg fant noen superfine skatter som jeg skal vise dere en av de nærmeste dagene! Men nå skal vi se “skal vi danse” så jeg får krysse fingrene for at de jeg heier på ikke går ut. Må forresten si tusen takk til Tonje som fikset header til meg! Hvem heier du på om du du følger med og hvilket bilde likte du best?

CROSS

(håret mitt er foresten ikke så gult, bare sola som treffer rett på)

God kveld fine mennesker! Vi hadde en kort og veldig grei skoledag idag og i en friøkt dro jeg og noen jenter fra klassen til byen. Der drakk vi te og spiste boller, for så å ta bussen tilbake til siste time som var kor, koselig med andre ord! Akkurat nå sitter jeg i stua mi etter å ha kommet hjem fra bowling og pizza med noen venner og laget mitt vant, woho! Resten av kvelden blir nok brukt på å øve til engelsk som vi har en slags test i på skolen imorgen, vaske noe klær, pakke til imorgen (drar til tante imorgen etter skolen og blir der hele helgen) og kanskje gå en tur. Har dere hatt en fin dag idag og hva har dere gjort?

SMOOTHIE


Hodet mitt har nesten vært tomt for inspirasjon i noen måneder nå, heldigvis begynner den å komme tilbake. Her om dagen lagde jeg meg en enkel smoothie med min nye og superkule (rosa) håndmikser. Jeg skal prøve å bli flinkere på å lage mere fargerik mat, det er så mye lettere og føles bedrer å spise mat som ser fin ut. Dagen i dag er en mandag, noe som betyr skole og så dansing etter skolen. Og gjett hva som dumpet ned i postkassa i går? Nye tåspissko, så jeg gleder meg masse til å prøve dem ut i dag!