MONDAY

Hei og god kveld fra meg.. igjen♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tåspiss-time og selvom jeg hadde pause på over 1/2 år så går det bedre enn forventet! Gøy er det vertfall! Det har blitt litt dårlig blogging for ikke å glemme sen blogging fra meg i det siste, men så er det jo så mye som skjer om dagen! Det ble dessverre ikke noe skole på meg idag av forskjellige grunner, men imorgen er jeg klar for å ta fatt på en ny skoleuke! I morgen skal vi også bort til leiligheten er tur for å forhåpentligvis få skrudd sammen møblene og på onsdag skal vi prøve å få flyttet alt bort dit. Det er jo så mye som må pakkes ned og jeg aner ikke hvor vi skal starte. Kanskje jeg får tatt noen bilder i morgen også, så får dere en liten sniktitt på hvordan det ser ut der? Nå blir det kvelden på meg, så hører dere nok fra meg imorgen:)

SPARKLING

Jeg håper at alle har hatt en kjempefin helg!♥ For litt siden kom jeg hjem fra familiebursdagen min som jeg feiret hos mamma siden det ikke var plass her. Bursdagen ble velykket med god stemning og gode mennesker. Dagen idag har egentlig også gått i ett og det vet jeg hele neste uke også kommer til å gjøre. Det som står på planen da er skole, pakking, flytting, vasking og pakke ut. Jeg gleder meg så innmari til vi er ferdig flyttet og har alt på plass! Det kommer jo til å ta litt tid, bare det å skru opp de nye møblene tar jo flere timer. Leiligheten er så fin og jeg er helt sikker på at vi kommer til å trives der. Nå er det faktisk kvelden for meg, men først kan dere jo få se litt bedre bilder av kjolen jeg hadde på meg på fredag? Jeg brukte den idag også, men med en hvit kort topp over slik at det så ut som en topp og et skjørt.

19

Hei! Til tross for at det “bare” er to dager siden jeg sist blogget, så har det skjedd en del. På fredag fylte jeg 19(!!) og dagen startet med 90 minutter med ballett på skolen for så å bli plukket opp av stemoren min hvor det bar avgårde til IKEA. Til min store glede så fikk vi plass til alt det jeg skulle kjøpe i bilen! Det eneste som var litt dumt var at de var utsolgt for en stol jeg skulle kjøpe som jeg har tre av fra før. Jaja, de får de inn igjen i desember da.. Rett etter IKEA dro vi for å sette fra oss møblene i nye leiligheten og skrive under på leiekontrakt! Vi flytter faktisk allerede neste uke, gleder meg! Da jeg kom hjem var det kun 45 minutter til jeg skulle få gjester og utrolig nok så rakk jeg alt i tide, takket være god hjelp fra Andreas og bestevenninnen min. 

I dag har vi vasket og ryddet hele leiligheten helt strøken siden huseieren skulle ta bilder til annonsen. Mens han var der tok vi oss en tur ut og det ble med sushi hjem til middag (noe jeg er litt for glad i). Imorgen skal jeg feire familiebursdag + begynne å pakke, så denne helgen her kan man fint si har gått i ett kjør. Kameraet mitt har ligget litt stille, men imorgen skal det frem igjen. Enn så lenge deler jeg et mobilbilde med dere 🙂

WHITE

Hei fra regnfylte(♥) Larvik! Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er litt deilig med slike dager også. Jeg føler at jeg blir så effektiv inne når det regner ute, er det flere som har det sånn? Derfor skal man ikke se helt bortifra at resten av dagen kommer til å gå til rydding og vasking, med unntak av besøk av ei venninne. 

Jeg hadde en friøkt på skolen idag før lunsjen og siden jeg bor såpass nærme skolen rakk jeg å kjøre en tur hjem og være hjemme en stund før jeg måtte tilbake. Antrekksbilder tok jeg også da jeg var hjemme og flaks var det, for sånn som regnet pøser ned nå tør jeg ikke å ta med kameraet mitt ut. Sist økt på skolen var dansing og wow så gøy og deilig det var å komme igang med det! Til tross for halsbetennelsen klarte jeg å gi en del på danseøkta faktisk og jeg gleder meg til jeg er helt frisk så jeg kan gi alt. Nå står middag på planen og idag blir det vegetarisk pasta carbonara, nam! 

G’night

Hei! Jeg ville bare innom en tur for å ønske alle en god natt + teste ut blogging fra mobil. Det ble dessverre ikke skole eller oslotur på meg idag da jeg fortsatt har ligget syk hjemme, men jeg satser på å være sånn halvveis på beina igjen imorgen. Jeg har allerede planlagt antrekk i hodet mitt for morgendagen, så det lover jo godt? Bildene under er fra Gran Canaria fra vinterferien og det var trist å måtte dra fra kjæresten, heldigvis blir han med i vinterferien som kommer nå! Kun 179 dager igjen til vi drar og selvom det virker lenge til er dagen plutselig der. Sov godt da dere! <3

PIZZA

Hei fine mennesker! Søndag morgen våknet jeg med en vond og hoven hals som var full av blemmer, noe som ikke akkurat kom overraskende på. Det betyr nemlig at det skifter årstid! Haha det høres kanskje rart ut, men hver gang det skifter årstid så ender jeg opp med halsbetennelse. Denne gangen gadd jeg ikke ta turen til legen for jeg reagerer alltid på den penicillinen jeg må bruke (er allergisk mot noen typer) og siden jeg ikke vil ta den tenker jeg at det ikke er nødvendig å dra til legen for å vite noe jeg allerede vet. Halsbetennelse er så grusomt vondt og kostholdet mitt idag har blant annet bestått av så mange saftis at jeg har mistet tellingen. Saftis er jo det eneste som lindrer smertene. Nå derimot er jeg skrubbsulten og halsen er litt bedre og siden man er syk da spiser man det man vil og klarer. Her blir det i alle fall pizza nå 😀 Dessverre ble det ikke skole eller dansing på meg idag, noe jeg synes er skikkelig synd da jeg håpet å ha minimalt med fravær. Men er man syk så er man syk, det er ingenting å gjøre med det. Krysser bare fingrene for at jeg er bedre imorgen så jeg får kommet meg på skolen + en tur til Oslo. Forandringsfabrikken starter med et nytt prosjekt og det skal bli spennende å delta i, jeg føler at jeg har veldig mye å komme med.

Forresten, er det flere enn jeg som skal se på jakten på kjærligheten idag? Uff nå er jeg litt rar, men jeg har fulgt med så lenge jeg kan huske! Blir spennende å se hvilke bønder som er med i år! Og ja, jeg daffer rundt i skjorta til Andreas idag, den er så deilig å gå med!

Ny start

God kveld! Først og fremst vil jeg dele de fine nyhetene jeg skrev om i forrige innlegg med dere: vi har fått oss leilighet! Det er litt lite med 38 kvadrat, så å få litt større plass blir kjempedeilig! Åh som jeg gleder meg til alt kommer i orden der og til å vise dere! Det er jo ikke lenge til vi flytter heller, men først og fremst står bursdagen min for tur. Det ble ikke noen oppdatering her igår fordi dagen startet med å stå på stand med venstre for så å dra en gjeng på stranda. Derfor ble det rett fra stand til stranda og Andreas var så grei å ta med badetøy til meg. Da vi kom hjem bar det rett i dusjen for så å dra på fest hos ei venninne av meg. Storkoste meg i går og det var en kjempefin sommerdag! Jeg skal bli litt flinkere til å oppdatere bloggen, men jeg synes det er viktigst å prioritere livet akkurat nå. 

Jeg våknet idag med grusomme smerter i halsen som gjorde så vondt at jeg ikke klarte å snakke. Jeg er heldigvis litt bedre nå, så jeg får krysse fingrene for at jeg ikke har  dratt på meg en halsbetennelse, det har jeg ikke tid til nå. Det er på’n igjen med skole imorgen og for ikke å glemme matteleksene.. Jeg forstår virkelig ingen ting av de leksene vi har. Nå tenkte jeg å få ryddet litt for så å ta tidlig kvelden. Kanskje planlegge litt flytting hvis jeg orker!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kjempefin nyhet!

Åhhh! Nå er jeg så himla glad!♥ Jeg har en kjempefin nyhet å dele med dere imorgen! Dagen idag har gått i ett. Typisk min flaks så klarte jeg å forsove meg, noe som resulterte i at jeg våknet kun 20 minutter før skolestart. Likevel klarte jeg å finne frem lunsj, raske med meg et antrekk og dra på meg danseklær som lå litt rundt om kring for så å kjøre til skolen. Utrolig nok så rakk jeg skolen akkurat! Gårsdagens sminke rakk jeg ikke å vaske av så hvordan jeg så ut på skolen idag var et kapittel for seg selv. Hele dagen idag bestod av dansing og drama så det var en litt annerledes og litt slitsom skoledag, likevel kjempegøy. Det er jo mye morsommere med slike dager enn dager hvor vi nesten bare har vanlige fag. Etter skolen var det full fart hjem for å dusje og kaste i meg noe mat før vi dro rett i bursdag til faren til kjæresten min. Etter noen timer der dro vi på noe jeg skal fortelle om imorgen (åh som jeg gleder meg!) og nå er jeg hjemme igjen. Travel dag sa du?

Gårsdagen var travel den også, men endte med en fin båttur i Farris med kjæresten og et vennepar. Det er vel flere år siden jeg sist var ute med båten og jeg håper at vi får det til flere ganger før høsten setter inn. Nå blir det snart natta på meg for imorgen skal jeg stå på stand med venstre. Derfor snakkes vi imorgen og jeg håper at alle har hatt en fin uke, spesielt dere som er ferdig med første skoleuke med ny klasse♥ Nå ligger forresten lille Molly halvveis oppå armen min og halvveis oppå dataen, så skriving er ikke så veldig lett haha. Søt og glad i kos er hun hvertfal!


AnSwErS

Hvilket kamera bruker du, og i hvilket program redigerer du bildene dine? Elsker bildene dine!! Jeg bruker canon eos 550D som er ute av produksjon og det er den eneste speilrefleksen jeg har eid. Jeg kjøpte den faktisk rett etter konfimasjonen min for fem år siden om jeg ikke tar helt feil. Bildene mine redigerer jeg i Photoshop, men de får litt gale farger noen ganger fordi fargene på skole-pc`n er feil og dermed kan bildene som ser bra ut på den vise seg å være feks helt grønne når jeg sjekker bildene fra en annen pc/mobil. Tusen takk! 

Skal du gå på skole til høsten? Om du skal: linje? klasse? Det skal jeg! Jeg går på danselinja og egentlig så skulle jeg jo ha vært ferdig med skole nå, men pga av sykdom så har jeg måtte satt skole litt til siden. Jeg skal gå i første, men det er noen fag jeg ikke skal ta siden jeg tok de ifjor. 

Favoritt butikk? Jeg tror faktisk h&m er den butikken jeg handler mest på, men favorittbutikk vet jeg faktisk ikke helt.

Hvordan har du det for tiden? Takk som spør. Jeg har det faktisk veldig fint for tiden med tanke på venner, kjæreste og humøret. Med tanke på spiseforstyrrelsen så går det ikke så bra som jeg skulle ønske at det gjorde, men jeg jobber beinhardt (hehe morsom der ja) for å bli frisk. Nå begynner jo straks skolen også og jeg gleder meg til å få litt blanke ark der og komme igang med det igjen, rutiner hjelper veldig!

Lyst på flere tattoveringer? Isåfall: Hva vil du tattovere? Hehe jeg har planer om å ta en til i februar. Det er flere ting jeg har lyst på, så jeg må nok tenke litt på hva jeg skal velge og så må det jo passe med hva jeg har fra før. Jeg har vel så  og si bestemt meg, men jeg tror jeg vil vente litt med å avsløre det. 

Hvor lenge har du og Andreas vært sammen? Litt over 6 måneder 🙂

Hva ser du frem til? Laget faktisk et helt innlegg om det jeg, fordi jeg synes det er kjempeviktig å ha noe å se frem til som motiverer en. Innlegget kommer man til hvis man klikker HER.

Hva heter du på instagram? eliseamandan

Du er så utrolig pen, har du noen gang fått forespørsel om å stå modell? Aw, jeg tolker dette som et kompliment så tusen takk, det var koselig å høre! Jeg er nok litt for lav til det da jeg bare er 168,1 cm høy + noen andre ting.

Er det noe annet du lurer på så er det bare å spørre, jeg svarer i dette innlegget 🙂

19.08.2015

God kveld!♥ Åh så trøtt jeg er allerede nå! Det er uvant å stå opp så tidlig som jeg må når jeg skal på skolen og hadde jeg sovnet tidligere hadde det jo hjulpet på. Dessverre så er det ikke bare bare å sove. Skoledagen idag ble ganske kort med matte i første økt. Vi fikk beskjed om at siden det var den første uken så skulle vi få en litt mindre lekse til neste gang. Jeg definerer i alle fall ikke 30(!!) oppgaver som en mindre lekse, spesielt ikke når hver oppgave inneholder flere oppgaver. Matte er også et fag jeg er veldig svak i og jeg er ikke ferdig med to oppgaver ennå engang, mens klassen min hadde jo kommet langt med dem allerede på skolen. Kjenner at dette kan bli spennende.. Men jeg får gjøre så godt jeg kan og bare sette igang.

Jeg har blitt litt sliten etter skolen, men det er nok ikke lenge til jeg er vant med lange skoledager så lover at bloggingen snart skal bli bedre. Imorgen har vi bare naturfag før vi skal på en bli kjent-tur, det blir koselig!♥ Tar nok med meg kamera.