På stranden er jeg…

På kino er jeg… Hun som alltid er den irriterende personen som har med smågodt i pose, jeg kan vel si jeg har fått noen blikk noen ganger fordi papirposen bråker.

På stranden er jeg… Hun som elsker å bade! Du finner meg som regel i vannet, eventuelt så ligger jeg og leser en bok.

Hos tannlegen er jeg… Hun som blir bedt om å gape høyere 947974 ganger i løpet av timen. Hallo, det er faktisk ikke alle som klarer å gape så lenge og høyt! En gang låste kjeven min seg til og med og det resulterte i at jeg bet tannlegen i fingeren. De begynte å sette inn klosser i munnen min etter det.

Akkurat nå er jeg… Liggende på sofaen mens jeg kreperer av smerter i korsryggen. Det er vel egentlig det eneste jeg har gjort i dag.

På snapchat er jeg… Hun som omtrent aldri sender noe, men åpner my story når jeg kjeder meg. Hvis jeg først sender noe så er det mest sannsynlig stygge dobbelhakebilder av meg selv.

I desember måned er jeg… Hun som er overglad over at det nå er helt ok å høre på julemusikk, pynte til jul, drikke julebrus og bare gjøre ting som har med julen å gjøre! Jeg er et skikkelig julemenneske! 

På kjøkkenet er jeg… Hun som elsker å lage mat! Jeg lager jo all middagen hjemme og jeg elsker å lage ting fra bunnen av! Det er svært sjeldent ferdigmat eller posesupper hjemme hos oss. Elsker også å prøve meg frem til nye ting!

Bak rattet er jeg… Hun som banner og hyler litt for mye og kjører veldig sakte. Jeg var livredd for å kjøre i starten og først nå har jeg begynt med kjøretimer. Det går jo egentlig ganske bra, det er bare veldig skummelt.

I klesskapet har jeg… .Klær i alle mulige størrelser.. Finner jeg noe jeg liker så er jeg litt for flink til å fortrenge om plagget er for lite eller alt for stort, det er jo fint ikke sant.. For ikke å glemme at jeg omtrent bare har hvite, svarte og grå klær. På tivoli er jeg…
 
Først og fremst for å spise sukkerspinn! Hahah neida, men jeg virkelig elsker sukkerspinn! 

På treningsstudio er jeg… Omtrent aldri lenger siden jeg danser så mye. Når jeg først er det så er jeg hun som løper på mølla eller gjør enkle styrkeøvelser etterfulgt av masse tøying i håpet om å bli mykere.

I taxien er jeg… Hun som alltid prater med sjåføren. Hver eneste gang. Jeg skravler alltid helt sinnsykt når jeg sitter på i bil, så mye at noen ikke en gang orker å kjøre lange turer med meg hehe.

I bladhylla er jeg… Hun som alltid ser etter en ny “Sønnavind”-bok. Herregud hvor fantastisk den bokserien er!

Nå er det ikke lenge igjen, for..

.. om bare 89 dager går turen igjen til Gran Canaria! De siste dagene har jeg sett på bilder fra turen i vinterferien og jeg gleder meg bare mer til å dra i år! Jeg har vært der nede annenhvert år på samme hotell så jeg kan vel si jeg er ganske så heldig! Denne gangen blir kjæresten med også og det er så utrolig koselig gjort av besteforeldrene mine å ta oss med! De reiser ned en uke før oss og blir i tre uker. Den andre uken (altså vinterferien) reiser Andreas, lillebroren min og jeg ned og blir en uke med dem. Åh, som jeg trives der nede og det er alltid så utrolig koselig å være på reisefot med besteforeldrene våre. Enn så lenge får dere se noen bilder fra turen som var, så gleder jeg meg masse til å ta nye bilder som jeg skal vise dere når vi reiser ned igjen!

Nå er det snart klart for premiere på juleforestillingen “Helt konge” med dansestudioet jeg går på og jeg anbefaler alle som bor i Larvik eller i nærheten å komme for å se! Denne forestillingen blir kjempekul med fantastiske kulisser, skuespill, kjempekule danser og ikke minst så må jeg si at jeg elsker kostymene og rett og slett hele forestillingen! Premieren er første desember klokken 18.00 i storsalen på Bølgen kulturhus og man kan kjøpe billetter på Bølgen. 

purple

Åh hvor umulig det er å ta fine bilder når objektivet er ødelagt i tillegg til at det blir så fort mørkt ute! Alt blir så mørkt, blått og fargeløst til tross for gode innstillinger. Under her har dere i alle fall dagens antrekk og jeg håper dere liker bildene selvom jeg er nokså missfornøyd. Snille kjæresten min stilte opp som fotograf, for noen her har nemlig et kamerastativ som er delt i to. Jupp, du leste riktig. I morgen lurer jeg faktisk på om jeg skal ta med kameraet på skolen, men jeg får se litt an på det. Jeg håper dere alle har hatt en super helg! Det har vi og nå er det tid for litt nytt på nytt i reprise her i huset, så hører dere nok fra meg i morgen også.

xmas

Nå er det ikke lenge igjen til jul! Jeg har nedtelling på mobilen til første desember, til det er juleferie og til julaften, så man kan si at jeg gleder meg litt! Jeg kan nesten ikke vente med å pynte til jul og er det noe jeg er så er det et skikkelig julemenneske! Jeg elsker alt som har med julen å gjøre og det er favorittårstiden min. I den anledning har jeg satt sammen en liten inspo collage til dere, håper dere liker den♥ Jeg lagde jo en slik en i høst også, men denne her er mye mer vinterinspirert.

Snart skal vi til bestemoren til Andreas for å spise middag, men før det skal jeg rydde litt her hjemme. Dere hører fra meg litt senere i kveld og da tenkte jeg også å vise dere dagens antrekk. 

vinter

 …

19.11.15

Hei dere! Jeg tror jeg er tilbake nå. Det har vært ganske tøft i en periode og jeg har prioritert å bruke tid på meg selv og skole fremfor alt mulig annet. I går arrangerte vi i Unge venstre et åpent møte hvor Hiam fortalte om sin personlige opplevelse da hun var nede i Hellas for å hjelpe flyktninger og arbeidet hennes generelt for å hjelpe flyktninger og asylsøkere. Og jeg må bare si WOW for en dame! Det er helt utrolig hvor god hun er og hvor mye fantastisk hun har gjort og gjør, jeg ble kjempeimponert! Ellers om dagen så går det i skole og dansing og nå begynner vi for alvor med å øve til juleforestillingen med dansingen med dans omtrent hver dag frem til 6. desember. Slitsomt , men veldig gøy!

Denne torsdagen er årets første snødag her i Larvik og på morgenen i dag ringte bestevenninna mi i ekstase for å fortelle at det snødde. Så trøtt som jeg var hadde jeg ikke sett ut av vinduet en gang etter at jeg hadde stått opp. Jeg skal også prøve å få tatt noen nye bilder når jeg kommer hjem fra skolen i dag, men enn så lenge får dere se et tilbakeblikk fra sommeren. Neste gang det blir sommer for meg blir i vinterferien, da blir det tur til Gran Canaria! Jeg gleder meg helt enormt!