Julekalender – andre desember


Siden det er desember og snart jul tenkte vi å kjøre i gang en konkurranse! Konkurransen er i samarbeid med caseapp, og en heldig vinner får et gavekort på 299,- som kan brukes på caseapp.no ! Her kan du designe dine helt egne deksler til både iPhone, iPad, iPod og Samsung. Du kan også designe skins til mobilen eller pcen.  

Så til selve konkurransen; For å delta trenger du kun å kommentere hva du har lyst til å gjøre med ditt gavekort, og så er du med! Skal du gi det bort til en venn, eller bruke det selv? Eller kanskje du skal designe et deksel til noen du er glad i? Du trenger ikke ha blogg for å delta.

 

Husk å skrive navn og epost slik at vi kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren. Følg gjerne @caseapp på instagram for inspirasjon. 

 

Som en førjulsgave får dere uansett om dere deltar eller ikke 20% rabatt på caseapp ved å bruke denne rabattkoden: JULKALENDERN20. Rabattkoden er gyldig frem til 18. desember.

9 kommentarer
  1. Jeg vil gjerne gi et til mamma, med noe fint skrevet på for eksempel. Hun fikk nylig iPhone og er veldig fornøyd, men har enda ikke et deksel 🙂 <3

  2. Jeg har veldig lyst på å vinne et gavekort,så eg kunne laget et deksel til en vennine. Hun har hjulpet meg utrolig mye, og hun har alltid vært der for meg uansett hva det gjelder. Dette året har vi veldig dårlig råd,så jeg får ikke kjøpt julegaver til noen,men jeg har så veldig lyst å gi veninnen min noe, og neste år flytter hun helt til trøndelag(jeg bor i finnmark..),så vil på en måte at hun ikke skal glemme meg helt når hun er på nesten andre siden av landet.
   Veronika Paltto, [email protected]!

  3. Om jeg vinner vil jeg bruke gavekorte på å lage ett deksel til mamma.Ett med et bilde som har betydning for oss.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg