EN TYPISK LUNSJ PÅ RASP

Det er kanskje noen av dere som er nysgjerrig på hva jeg faktisk spiser om dagen? Siden dette her er en fin mengde lunsj tenker jeg at det er greit jeg deler det, men om noen synes det er vanskelig så får dere bare gi beskjed. Under her ser dere en typisk lunsj på avdelingen. Pålegget varierer noe og frukten også (jeg er for eksempel mest glad i melon, men denne dagen var det tomt for det), ellers ser den ganske lik ut fra dag til dag. Glasset med Biola blir også noen ganger byttet ut med en yoghurt, da det er viktig å kunne være litt fleksibel i matveien.

Lunsjen består altså av to brødskiver med smør og pålegg (denne dagen falt valget på krydderost på en skive og banan på den andre), to knekkebrød (med snøfrisk denne dagen), grønnsaker på brødskivene, en porsjon frukt (druer denne dagen) og ett glass Biola. Jeg foretrekker faktisk å blande Biola naturell med Biola blåbær, det gir en utrolig god og syrlig blåbærsmak.

Jeg er jo også veldig glad i å lage mat, så når jeg kommer hjem tenkte jeg å begynne å dele litt matoppskrifter med dere! Både frokostmat, men også middagsmat. Det meste av middagene jeg spiser blir laget fra bunn og jeg har flust med digge og billige vegetaroppskrifter, så det er bare å glede seg! Kanskje jeg skal lage et innlegg med ukesmeny til under 500-lappen?

 

Hva synes dere om slike innlegg hvor dere ser mengde mat? Går det greit siden matmengden er helt vanlig?

 

//Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg