BULLET JOURNAL JUNE | ICE CREAM

God lørdag dere! Jeg er hjemme for helgen og ble hentet i Oslo i går av mamma og så skal pappa kjøre meg tilbake på søndag. Jeg setter utrolig stor pris på at de kjører meg, for om de ikke hadde gjort det så hadde jeg ikke kommet meg hjem i helgen. Planen er å jobbe hjemme med å klare å spise etter kostlista, hverken mer eller mindre, noe som er ganske utfordrende. Men jeg er heldigvis motivert til å klare det! Ellers i dag skal jeg være med Mona og vi skal blant annet farge håret. Spent på hvordan det blir? Det får dere se etterpå!

Uansett! Ny måned og nytt tema i min bullet journal! Denne månedens tema ble iskrem, som dere sikkert forstod utifra tittelen. Dette temaet ga meg skikkelig sommerstemning og jeg ser frem til å fargelegge en ny is hver dag i juni hihi.

På forsiden har jeg navnet på måneden, en oversiktskalender og noen iskrem.

 

På neste side finner man et sitat og en humørsporer. Som dere ser så kjører jeg virkelig iskremtema denne måneden!

 

Jeg har laget to forskjellige ukeskalendere denne måneden. Jeg synes ikke at de ble spesielt fine, men de er veldig funksjonelle og det er for meg det viktigste.

 

Hvordan synes du denne måneden ble? Har du forslag for tema til juli?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

1 kommentar
    1. Kjekt å se hvordan du har din bullet journal!☺️ Tema for juli kan jo være vannmelon eller flamingo?🍉🍉 håper uansett du viser oss den også😍 å kan du forresten lage et innlegg om tips til sider? Er litt ny på det selv, så ikke helt inni det enda😅

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg