MINE PLANER SOMMEREN 2021

God mandag! Fy søren så deilig det er med en ny uke nå og følelsen av en ny start! I skrivende stund sitter jeg i sofaen i stua på avdelingen og helt ærlig: jeg sitter nå og kjemper som pokker. Middagen var veldig god og veldig utfordrende, noe som er ekstremt triggende. Derfor prøver jeg å sitte her fremfor å ta destruktive valg. Enn så lenge går det jo, for jeg sitter her tross alt ennå. Jeg håper bare angsten går litt nedover snart, for nå har den vært stigende i over en time. Jeg ville bare dele dette lille og harde øyeblikket jeg står i akkurat nå, bare for å gi litt innsikt. Jeg har så lyst til å klare å ha kontroll over spiseforstyrrelsen i dag!

Ellers tenkte jeg å fortelle dere litt om planene jeg/vi har i sommer. Det er ikke sånn superspennende eller mye, men jeg synes det er finte planer, jeg. Det er egentlig mer enn nok. Vi hadde jo fryktelig lyst til å ta en tur til Lofoten også i sommer, men det blir det dessverre ikke noe av.. Jaja, det står der neste sommer også.

Hyttetur – Eller ungdomstur som pappa kaller det hahah. I juli skal vi opp på hytta en tur og med vi mener jeg pappa, Beate, Andrea, Casper, Andreas og meg. En liten familietur med ungdommen (ikke at noen faktisk er ungdommer) og foreldre. Dette gjorde vi i 2020 også og det ble en flott tur med et knakenes vær! Dessuten er det veldig interessant å dra på hyttetur sammen med x antall personer med langt over gjennomsnittet konkurranseinstinkt. Med andre ord er det bare å gjøre seg klar for kubb, badminton, krokett og *kremt* litt banning og gledeshyl hahah. Underholdning dette!

Bursdagsfeiring – Andreas og jeg pleier å feire bursdagene våre sammen og det skal vi i år også. Nå har vi måtte redusere antallet gjester noe på grunn av korona, men jeg tror det blir en hyggelig dag uansett! På morssiden av familien min feirer man bursdag uavhengig av hvor gammel man blir og det er en tradisjon jeg liker godt, for da får man kommet sammen som familie. Jeg krysser bare fingrene for at været blir på vår side.

Teltturer i Farris – Nå er ikke dette helt spikret, men vi har telt, familien har båt i Farris vi kan bruke som vi vil og vi bor rett ved Farris. Dermed håper jeg på å få til noen overnattinger der. Det er så koselig å dra ut med båten, finne en øy for oss selv og nyte kvelden ute. Når vi er så heldige at vi har denne muligheten må vi jo nesten bare bruke den.

Kjempe på videre – Selv om behandlingen tar ferie så tar ikke sykdommen det. Derfor er det bare å kjempe på! Jeg skulle virkelig ønske at sykdommen tok en 3-ukers sommerferie, men dessverre så gjør den ikke det.

 

Hvilke planer har du for sommeren?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg