FUN FACTS

God kveld! Jeg har ligget med migrene siden rundt klokken to natt til i dag, så fy søren så deilig det er at det nå har gitt seg! Jeg har ennå litt vondt, men det er ikke i nærheten av sånn det var. Nå klarer jeg fint å ha litt lys og lyd rundt meg. Da jeg var barn slet jeg en god del med migrene, noe jeg heldigvis vokste av meg. Det hender likevel at jeg kan få noen anfall, men dette er vel det første på over et år. Smerten er så intens at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Jeg tror ikke man kan forestille seg hvordan det er å ha migrene med mindre man har hatt det.

Over til noe litt mer positivt: jeg tenkte det kanskje kunne være gøy med litt fun facts! Noen av de har jeg nok delt før, men jeg håper at de fleste er nye. Det er ikke alltid så lett å huske nøyaktig hvilke jeg har delt før haha. Så har jeg også fått sansen for en flettet lav hestehale, som dere kanskje (eller kanskje ikke) har lagt merke til. En ganske fin, men enkel og praktisk frisyre.

 

Konsentrasjon: når jeg konsentrerer meg veldig spenner jeg den ene storetåen rett opp. Dette merket jeg faktisk ikke selv før Andreas gjorde meg bevisst på det, men nå som jeg først er klar over det har jeg begynt å legge merke til det selv også. En skikkelig rar vane eller uvane?)!

 

 

Godterisugen: en gang på sommeren da jeg var barn hadde jeg utrolig lyst på noe godteri, men fikk ikke lov til å få noe. Da tok jeg saken i egne hender, kledde meg ut og gikk knask eller knep. Midt på sommeren. Det verste er at jeg fikk ganske så mye godteri før foreldrene mine fikk vite hva jeg drev med og hentet meg hjem hahaha! Det funket fjell da!

 

 

Håret mitt: de som har fulgt meg lenge eller har kjent meg lenge vet jo godt dette her fra før av, men jeg har hatt utrolig mange hårfarger. Blant annet svart, mørkebrunt, platinablondt, blekegult (lekkert..), blondt med rosa under, rosa, rødt og lilla. Jeg har prøvd ut en god del forskjellig med andre ord! Heldigvis er det bare hår og det vokser ut, så det var veldig stas å få lov til å eksprimentere litt under ungdomstiden.

 

 

Bite negler: da jeg var yngre bet jeg negler og vi prøvde en god del for å få meg til å slutte. En av tingene var Go’Negl, et middel man smører på neglene som smaker helt grusomt. Ingen ting funket frem til vi prøvde noe helt nytt: mamma og jeg dro ut og handlet en del klær og etter jeg hadde gått så og så lenge uten å bite kunne jeg få ett av de plaggene som ble handlet inn. Utrolig nok var det dette som fikk meg til å klare å slutte.

 

 

MGP: jeg gikk en liten stund på MK på videregående og i den tidsperioden skulle den ene delfinalen til MGP arrangeres i Larvik hvor jeg bor. Da fikk noen av oss på MK muligheten til å jobbe som scenearbeidere, noe jeg gjorde. Vi fikk beskjed av sjefen vår der om å kle oss i svart, så det gjorde jeg da.. På din tiden gikk jeg nesten bare i strømpebukse med skjørt eller shorts over, så jeg møtte opp i nettopp det. Alt svart, vel og merke. Da lo sjefen litt, for han hadde vært sjef for scenearbeiderne i over et tiår og dette var første gangen han hadde sett noen rigge i skjørt haha. En liten fun fact til: scenearbeiderne får vite hvem som vinner ca 30-60 sekunder før det blir annonsert. Dette for å ha klart det som skal rigges til på scenen.

 

 

Synes dere slike innlegg er gøy?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg