Mitt kamera + utstyr

Canon eos 550 D: Kjærlighet ved første blikk sa du? Jepp! Dette er da altså min første og eneste speilrefleks. Det er mange som er usikker på om de skal kjøpe 1100 D, 500 D eller 550 D og etter å ha satt seg inn i alle de kameraene vil jeg si at 550 D er det beste! Jeg betalte ca 6000 for mitt på Elkjøp. Det har hele 18 megepixler (?), er lett å bruke både manuelt og selvfølgelig lett på auto. Det kan også filme med HD og du har både mikrofon og høytaler på kameraet. Et veldig fint kamera som passer til det meste; ferie/fritid, sportsbilder, naturbilder, portrettbilder, macrobilder o.s.v. Anbefaler dette kameraet på det sterkeste! Nå er det i tillegg billigere enn da jeg kjøpte mitt.

Jeg har også et veldig bra digitalkamera, men det er vel ikke så interessant, så jeg dropper å skrive om det.

Objektiv nr 1: Dette objektive kan jeg anbefale på det sterkeste å kjøpe! Det heter 50 mm og det er en macrolinse. Med andre ord så tar du feks bilde av en menneske, der mennesket blir helt tydelig og bakgrunnen blir helt dosete. Denne må bare prøves ut og den er ikke så dyr heller, jeg kjøpte min for 800 kr på japanphoto.no
Canon fjernutløser: Hvis du skal ta bilder, uten å være bak kameraet, så anbefaler jeg denne! Du stiller deg forran kameraet, trykker på knappen, så fokuserer kameraet og så knipser det bilder. Genialt! Denne kostet 250 kr på japanphoto.
Hama minnekortleser: Macen min har ikke minnekortleser, så da bruker jeg denne “minnepennen”, siden det er så tungvint med ledning hver gang jeg skal overføre bilder. Du putter minnekortet inn i den ene enden og den andre enden putter du inn i macen/pcen. Kjøpt på elkjøp. Kjøpte en slagt pakke med denne, minnekort på 8 gb og kameraveske som tilsammen kostet 1000 kr.
Objektiv nr 2: Dette er altså standarobjektivet, ganske lett å bruke og helt greit. Du kan zoome ut med det og litt inn. Vet ikke så mye mere hva jeg skal si om denne, men den fulgte i alle fall med kameraet.
Beskyttere: Følger med kamerahuset og objektiver, til å beskytte, rett og slett.

Lurer du på noe så bare spør!

-Elise 

8 kommentarer

Siste innlegg